Page 1

ORIFLAME INFO C4

45 GODINA ISPUNJAVAMO SNOVE ZAJEDNO


LETAK RASPRODAJE 20.02. – 04.03. • Letak je poslan poštom svim aktivnim članovima (tzv. C3 opening ASF koji obuhvata sve konsultante s min. jednom narudžbom u periodu C17 – C2). Letak stavljamo u Početni paket, određene dodatne količine su poslane Direktorima i centrima, te liderima prijavljenim za kupnju letaka. • U printanoj verziji letka na zadnjoj strani je greškom naveden popust od 50% umjesto 40%, ispravljeno u online verziji letka. Cijena muškog seta na ponudi je ispravna (35.90 KM). I uz ženski i uz muški set predviđena je poklon vrećica / kutija, besplatno. • Letak možete pronaći na našoj web stranici odmah nakon logovanja.

LAP PROGRAM C2 – C3 (LAP = PROGRAM LOJALNOSTI / AKTIVNOSTI) • U C4 vrijeme je da kvalificirani konsultanti preuzmu svoje poklone. • Sigurno će vas obradovati da u ovom programu sudjeluju i konsultanti koji nisu kvalificirani za Program dobrodošlice – npr. novi član u C1 koji nije u C1 napravio 100 BB ispao je iz Programa dobrodošlice, međutim ako je u C2 i C3 napravio po 100 BB, sudjeluje u LAP programu. • Za konsultante s aktivnošću 150 BB – kako ćemo znati koji proizvod konsultant želi po 90% sniženju? Akcija će funkcionisati tako da se posmatra najskuplji naručeni proizvod i onda mu se cijena obara na popust 90% od regularne kataloške cijene. • Napominjemo da je popust 90% u odnosu na regularnu katalošku cijenu. Ako je proizvod u katalogu već snižen na recimo 30%, daje se dodatni popust od još 60% tako da je ukupan popust 90%. • Konsultant u programu za 150 BB može naručiti po 1 kom. od svakog uzorka da ga dobije u pola cijene – bukvalno može uzeti narudžbenicu i upisati po 1 kom. od svih koji su u našoj generalnoj ponudi.

NAREDNI LAP PROGRAM • Zajedno s letkom rasprodaje, poštom smo poslali i letak narednog LAP programa, C4_C5 2012. • Ovaj put aktivnost od 100 BB nagrađujemo još boljim poklonom, mirisom Dancing Lady. • Mehanizam isti kao i za LAP C2_C3 (druga stranica letka obuhvata isti princip beneficija za 150 BB).

ECOBEAUTY – PONOVO IMAMO NOVITET ZA KOJEG S PONOSOM MOŽEMO REĆI „PRVI U SVIJETU“ • Lansiranje Ecobeauty također ćemo popratiti reklamom u printanim medijima. • Mailom smo poslali detaljnu prezentaciju kolekcije sa svim ključnim informacijama kako biste je još lakše s ponosom preporučivali drugima.

Posljednji poziv za Oriflame Gold konferenciju Stockholm 2012. Budite dio uspješnog tima koji će doživjeti fantastične i nezaboravne trenutke te osjetiti čari Oriflamea iz jednog potpuno drugačijeg ugla. Sretno!

Prvi Oriflame liderski kvartalni sastanak 2012. godine održat će se 13. marta u Sarajevu, hotel Sarajevo s početkom u 12.00. časova! Top 15 liderski sastanak održat će se sedmicu ranije 7. marta na istom mjestu i u isto vrijeme.

3

Oriflame saradnici na koncertu Crvene Jabuke

4

Ecobeauty

5

Wellness Natural Balance shake

6

Oriflame test za samoprocjenu

7

Sarpio - 5 koraka koji vas vode do uspjeha

Uredništvo: Tim mar ketinga; Oriflame Magazine C1-2

8

Kampanja rekrutiranja

9

Novi statusi

Cover: C1 New Year Sale, C2 Text: Name Layout: Name Address: Oriflame Poland Jutrzenki 135, 02-231 Warszawa

10 Veliki kvartalni sastanak i rođendanska zabava

Izdavač: Or iflame kozmetika BH, Džemala Bijedića bb, 71000 Sar ajevo, Bosna i Hercegovina;

About us

12 Pobjednici Oriflame Facebook takmičenja


ORIFLAME DRUŽENJE U BIHAĆU Godinu je najbolje započeti promocijom uspješnih poslovnih rezultata koje je Oriflame kompanija ostvarila u protekloj 2011. godini širom Bosne i Hercegovine. Da su fantastični poslovni rezultati ostvareni i u sjeverozapadnom dijelu naše države pokazalo je druženje koje je organizovala Oriflame kompanija, 26. Januara u hotelu „Park“ u centru Bihaća, kome je prisustvovao veliki broj Oriflame saradnika. Naši saradnici su ovom prilikom imali mogućnost da čuju ključne informacije i novitete koji ih očekuju u nastavku tekuće godine. S posebnom pažnjom je propraćeno teoretsko predstavljanje ali i praktična demonstracija najnovije linije Oriflame dekorativne kozmetike STUDIO ARTIST, kolekcije za profesionalni make-up. Najzanimljiviji dio večeri je svakako bila promocija najuspješnijih Oriflame saradnika

u posljednjem kvartalu prošle godine, a to su osobe koje su po prvi put u toku svog poslovanja ostvarili status Oriflame menadžera: HAFIJA PAČIĆ 12% NOELA OKANOVIĆ 12% MAJRA ŠAKINOVIĆ 12% NEIRA LJUBIJANKIĆ 12% MIRSAD ŠAKINOVIĆ 15% SEAD SALKIĆ 15% SILVANA DŽANIĆ 15% JASMINA CERIĆ 18% SUBHIJA JUŠIĆ 21% Iskrene čestitke novim Oriflame Menadžerima s željom da ovo bude tek prva stepenica na njihovom putu uspjeha. Pozivamo vas da i vi postanete dio naše uspješne Oriflame porodice i dođete na naše sljedeće druženje u nekom od gradova Bosne i Hercegovine!

DRUŽENJE ORIFLAME SARADNIKA NA KONCERTU CRVENE JABUKE Jedna od najpopularnijih pop-rok grupa na prostoru bivše Jugoslavije, “Crvena jabuka”, nastupila je u banjalučkoj dvorani “Borik” 14. februara, na Dan zaljubljenih. Mnogobrojni hitovi kao što su “Ima nešto od srca do srca”, “Tamo gdje ljubav počinje” , “Nekako s proljeća”..., grijali su hiljade obožavalaca koji su to hladno, februarsko večer posjetili dvoranu Borik. Gosti na koncertu bili su pjevač banjalučke grupe “Medeni mjesec” Željko Karalić te poznati sarajevski glumac Enis Bešlagić. Na ovom koncertu za pamćenje su uživali i družili se sa svojim sugrađanima

i saradnici Oriflame-a. Uz pozitivnu energiju i dobro raspoloženje koje uvijek nose sa sobom, naši saradnici su na najbolji način promovisali Oriflame kompaniju, razgovarajući s posjetiocima koncerta o jedinstvenim proizvodima, fantastičnoj poslovnoj prilici koja je jednaka za sve i ostalim prednostima koje Oriflame nudi. Nakon više od dva sata fantastičnog provoda, naši saradnici su i ovaj put ispunili svoju misiju: razgovaraj s novim ljudima o Oriflame-u, zabavi se i uživaj!

ORIFLAME FACEBOOK STRANICA Facebook je jedan od najpopularnijih socijalnih medija. U Oriflameu, Facebook postaje jedan od veoma važnih alata za preporuku i rekrutiranje. Cilj u poslu direktne prodaje je biti u stalnom kontaktu s ljudima. Facebook je alat koji nam to omogućava – biti u kontaktu s velikim brojem ljudi u bilo koje doba dana. Naši konsultanti su postali svjesni značaja koje Facebook ima za njihovo poslovanje, tako da na Internetu možete pronaći dosta veoma kvalitetnih i interesantnih Facebook profila i Fan stranica naših konsultanata. Izuzetno smo ponosni na naših 24 710 fanova koji su veoma aktivni na Oriflame kozmetika BH Facebook stranici i od kojih dobijamo dosta dobrih komentara, ideja i sugestija, pa i kritika. Pored toga što je Facebook dobro mjesto i način za proširenje vašeg biznisa, on je ujedno i mjesto gdje se možete dobro zabaviti i osvojiti vrijedne poklone.

w ww.facebook.com/oriflamebh


N OVO

ECOBEAUTY

PRVI GLOBALNI KOZMETIČKI BREND Sada s ponosom možemo predstaviti prvi globalni kozmetički brend čiji je kvalitet potvrđen najvišim prirodnim, socijalnim i ekološkim standardima od strane 4 nezavisne organizacije – Fairtrade, Ecocert*, Vegan i Forest Stewardship Council® (FSC®). Savršena koža zahvaljujući prirodi Kolekciju Ecobeauty čine 3 visokokvalitetne hidratantne kreme, namijenjene prvenstveno za kožu lica. Ecobeauty Smoothing dnevna krema je inovativna i višestruko djelotvorna, obnavlja kožu i jača njenu prirodnu barijeru. Ecobeauty Smoothing noćna krema intenzivno hrani, štiti i podmlađuje kožu u periodu dok spavate. Ecobeauty Smoothing krema za područje oko očiju izglađuje, štiti i umanjuje znakove umora na koži oko očiju. Čitava kolekcija je obogaćena organskim kokosovim uljem, organskim glicerinom, organskim ekstraktom tapioke te shea puterom. Organsko kokosovo ulje je izrazito

bogato vitaminima i masnim kiselinama, i ima prvenstvenu ulogu da hrani i štiti kožu. Organski glicerin zadržava vodu u površinskim slojevima kože. Organski ekstrakt tapioke daje glatku teksturu koži dok shea puter ima ulogu u zadržavanju vode u površinskim slojevima kože. Svi sastojci su upakovani u inovativno hermetičko pakovanje koje čuva njihovu djelotvornost i svježinu. Lijepa ti... Formulacija je razvijena za žene koje su ekološki osviještene i koje žele izgledati lijepo i zdravo koristeći prirodne i djelotvorne sastojke kao što su - antioksidanti, vitamini, minerali te masne kiseline. Svi Ecobeauty proizvodi su dermatološki ispitani i zajedno s inovativnom Natural ProBlendTM tehnologijom djeluju u savršenoj sinergiji kako bi ojačali i zaštitili kožu. Natural Pro-BlendTM neutrališe štetno djelovanje

*Prirodna kozmetika certificirana od strane Ecocert Greenlife prema Ecocert standardu i dostupna na: http://cosmetics.ecocert.com.

slobodnih radikala, jača prirodnu barijeru kože i zadržava vlagu, hrani i omogućava njeno prirodno obnavljanje. Zahvaljujući ovom inovativnom pristupu te posebnoj formulaciji koju su osmislili Oriflame naučnici da bi dobili samo najbolje iz prirode, dokazani su sljedeći rezultati: ► 87% izglađene dehidrirane fine linije** ► 77% pore su pročišćene** ► 82% poboljšan tonus kože** ...Lijepa planeta Da bismo zaštitili našu planetu potrudili smo se da sve bude zasnovano na preporukama Ecocert prirodnih proizvoda, što znači da najmanje 95% od cjelokupnih sastojaka mora biti prirodnog porijekla dobivenih iz obnovljivih i održivih izvora. Formulacija ne sadrži sastojke životinjskog porijekla, parabena, silikona, mineralnih ulja te sintetičkih mirisa i ima ekološki prihvatljivu ambalažu čiji se materijali mogu 100% reciklirati. **Ocjena 88 korisnica koje su koristile dnevnu i noćnu kremu u toku 4 sedmice.

Lijepa ti...

...lijepa planeta U saradnji s 4 organizacije posvećene društvenoj društveno odgovornosti, prirodnosti i brizi za okoliš osigur osigurali smo:

Omogućava farmerima i radnicima u zemljama u razvoju da unaprijede svoj životni standard i promovišu zaštitu okoliša.

Garantuje optimalnu upotrebu prirodnih sastojaka i minimalno korištenje vještačkih materijala. Promoviše korištenje sastojaka dobivenih organskim uzgojem.

Predstavlja proizvode koji ne sadrže sastojke životinjskog porijekla i koji nisu testirani nad životinjama.

Saznajte više o Oriflame i Ecobeauty angažmanima na www.oriflame.ba/ecobeauty

Garantuje da je papir ambalaže dobiven iz šuma kojima se odgovorno upravlja.


Vodič za prirodnu regulaciju težine™ Model za mršanje i dobro opšte stanje organizma Wellness vodič za prirodnu regulaciju težine™ koji su osmislili Oriflame stručnjaci za zdravlje vas podučava i vodi do zdravog načina života. To je program koji obuhvata prehranu, vježbanje, uredne svakodnevne navike i dodatke prehrani.

3 savjeta koje SVAKO može slijediti: Aktivnost

Biti fizički aktivan je važno za zdravlje, mršanje i kvalitet života dugoročno. • Hodajte 30-60 minuta svaki dan • Presvucite se u sportsku odjeću i vježbajte tri puta sedmično po 30 minuta.

Prehrana

Smanjenje kalorija i povećanje unosa nutrijenata će poboljšati zdravlje, opšte stanje organizma i dugovječnost. • Koristite model obroka prema vašim ciljevima za gubitak ili održavanje težine. • Uzmite dozu Natural Balance shakea dva puta dnevno kako biste kontrolisali vaš apetit i nivo šećera. • Uzmite sadržaj jedne vrećice Wellness paketa kako biste osigurali optimalnu prehranu a smanjite unos kalorija.

Ostvarite svoje ciljeve!

Natural Balance shake Najvažniji blagotvorni efekti Postoje dva razloga za uzimanje Natural Balance shakea, a zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, on: • Pospešuje gubitak neželjenih kilograma Mnogi korisnici počnu da uzimaju Natural Balance shake kako bi izgubili kilograme i nastavljaju da ga koriste kako bi održavali željenu težinu. - Natural Balance shake ima nisku glikemijsku vrijednost, i ovo svojstvo snižava nivo inzulina, što olakšava gubitak kilograma - Uravnotežen nivo šećera u krvi redukuje potrebu za slatkišima, apetit i želju za hranom - Natural Balance shake pruža optimalnu ishranu uprkos sniženom broju kalorija. • Pomaže vam da ostanete koncentrisani i puni energije - Mnogi ljudi osjećaju kako im se „baterije prazne“ kasno popodne, dok oni koji koriste Natural Balance shake tvrde da im je lakše da se koncentrišu na poslu i da imaju više energije – dovoljno čak i za vježbanje - Uzimanje Natural Balance shakea kao zdrave užine obezbjeđuje optimalnu ishranu niske kalorijske vrijednosti. 15447 Natural Balance shake s okusom jagode 15448 Natural Balance shake s okusom vanilije 22138 Natural Balance shake s okusom čokolade

Zajednica

Pod uticajem smo ljudi koji nas okružuju, bez obzira bio on pozitivan ili negativan. • Odvojite vrijeme i provodite ga s ljudima koji razmišljaju poput vas i uživaju u fizičkoj aktivnosti, zdravoj hrani ili žele izgubiti kilograme.


ORIFLAME TEST ZA SAMOPROCJENU Koliko uspješno organizujete svoje vrijeme? 20 pitanja za samoprocjenu (ocijenite se od 1 do 5, pri čemu je 1 – slabo, 5 – veoma uspješno): 1. Usudim li se sanjati? Sanjam li često? Sanjam li velike snove? 2. Motiviraju li me moji snovi da kontinuirano radim? 3. Imam li jasne ciljeve povezane s mojim snovima?

REZULTATI Pet poena za svako pitanje.

4. Imam li efikasan plan za realizaciju mojih ciljeva? 5. Sadrži li moj plan dnevne ciljeve, zadatke te čak i ciljeve i zadatke za svaki sat?

Ocijenite se od 1 do 5

6. Da li svakodnevno određujem prioritetne ciljeve i zadatke?

1 = Slabo / Neuspješno

7. Da li biram najbolje vrijeme za najvažnije ciljeve?

2 = Početak poboljšanja

8. Pravim li dnevni raspored?

3 = Prosjek

9. Jesam li kontinuirano fokusiran na prioritetne ciljeve ?

4 = Iznad prosječno

10. Da li efikasno organizujem, delegiram, nadgledam i nagrađujem one s kojima radim?

5 = Majstor.Veoma uspješno

11. Da li se uspješno nosim s ometanjem i prekidima? 12. Da li čuvam važne informacije (na papiru ili elektronski)? 13. Da li koristim efikasan sistem za snimanje i preuzimanje informacija? 14. Jesam li “orijentisan na akciju” – bez previše analiza, odmah stupam u akciju? 15. Jesam li “vođen rezultatima” – da li koristim rezultate kao vodič za naredne akcije? 16. Poštujem li vremenske rokove? 17. Ostvarujem li moje targete u kontinuitetu? 18. Da li sistematično pratim svoje rezultate? 19. Kada postignem uspjeh da li proslavim i nagradim sebe i druge? 20. Da li moji rezultati idu u pravcu ostvarenja mojih snova?


BUSINESS

5 koraka koji vas vode ka sigurnom uspjehu! • Da li imate male i velike snove koje želite da ispunite s Oriflame-om? • Da li želite da imate veliki tim uspješnih konsultanata? • Da li želite da motivišete vaše konsultante da preporučuju i rekrutiraju još više? • Da li želite da dostignete nove statuse i uživate u luksuznom životu?

Ako je odgovor na gore navedena pitanja „DA“ onda vam Oriflame preporučuje da ispratite ovih 5 koraka:

Ukoliko želite da vam se posao razvija brzo i da uživate u rezultatima rasta poslovanja morate imati sistem rada. Proces prodaje i rekrutiranja u Oriflame-u je veoma jednostavan i pomaže svim konsultantima koji ga primjenjuju da veoma

brzo napreduju na ljestvicama Plana uspjeha. Kako bi svi ostvarili svoje snove konsultanti, Menadžeri i Direktori moraju da rade zajednički u funkcionalnom sistemu.

Kako biste bili uspješan Oriflame Lider morate da odaberete nekoliko ljudi i da s njima sistematski radite. Nabolji način je da formirate Glavni tim koji će vam pomagati u planiranju, anketiranju i održavanju sastanaka trećeg nivoa.

Glavni tim omogućava novim članovima da uče od onih koji su iskusniji i da ih podrže u trenucima kada naiđu na prepreke u poslovanju.

Svaki sponzor u vašem timu mora da odvoji najmanje 20 minuta za svakog novog konsultanta odmah nakon njegovog uključenja u Oriflame. Ovo omogućava pravilan početak za svakog novog člana vašeg tima. Kada novi konsultant

nauči kako da “pokaže katalog, pozove druge da se uključe i prisustvuje događajima”, imat će veće samopouzdanje. Ovo im pomaže da budu uspješni i ostanu motivisani.

Razgovvaraajtee svaki dan s 3 nove osobe u Oriflam meuu: Suočavanje s odbijanjem i odgovorom “Ne” je najvažnija psihološka barijera koju treba prevazići u cilju da se postane uspješan Lider. Kroz razgovor s 3 nove osobe dnevno ćete

razgovarati s namanje 15 novih osoba sedmično, što će vam tokom sedmice omogućiti uključenje barem jednog rekruta u vaš Glavni tim.

S Oriflame-om ćete vi ostvariti svoje snove na način da pomognete članovima tima da ostvare svoje. Saznajte o čemu oni to sanjaju te napravite plan koji ćete pratiti do zadatog cilja.

U svakom trenutku nastojte biti podrška svim svojim novim članovima na putu ka ostvarenju njihovog sna te poslovnog uspjeha.


NAGRADE ZA SPONZORE

POSEBNO JUBILARNO IZDANJE

Jonas & Robert af Jochnick

KATALOG 2

45

th

An

n iv e rs ary B

a lue Sa pphire parfemska vod

Za svaka 2 direktno sponzorirana rekruta iz kataloga 2 koja preuzmu poklone 1. koraka Programa dobrodošlice u katalogu 3, Vi kao sponzor osvajate na poklon ekskluzivnu Blue Sapphire parfemsku vodu s vašom prvom narudžbom u katalogu 4.

1

07 24

KATALOG 3

Za svaka 2 direktno sponzorirana rekruta iz kataloga 3 koja preuzmu poklone 1. koraka Programa dobrodošlice u katalogu 4, Vi kao sponzor osvajate na poklon ekskluzivnu LA STHLM make-up paletu s vašom prvom narudžbom b m u ka bo katalogu ata t a g 5.

M

HL

Di

me

nz

ije

12

x1

1,5

x3

A

2L

43

24

ST

M

ta

ale

pp

e-u ak

PROSLAVIMO JUBILEJ! KAMPANJA REKRUTIRANJA C2-3 2012

cm


BUSINESS

NOVI STATUSI Oriflame s ponosom predstavlja

Prvi put 21%

Drraže Praštalo

Zinneta Salkić

Mirrsad Šakinović

Meehmet Kuč

Mlaaden Mačar

Boggdan Jeftović

Alm ma Husaković

Ernna Nakić

Jadranka Vuković

Ibrrahim Škiljo

Anka Zec

Deejan Todorović

Naataša Trkulja

Neevenka Kulašinac

Safi fija Habibović

Subbhija Jušić

Maara Filipović

Šah hza Muratović

Maarijana Perović

Naada Knežević

Silvana Džanić

Prvi put 18%

Drragana Dujković

Koviljka Jovanović

Mirrjana Tutorić

Sm majl Đulić

Slađana Savanović

San nja Kobašlić Jovanović

Anđela Španović

Seaad Salkić

Irena Bjedov Drragica Mirosav Ad disada Alić

Prvi put 12%

Jasmina Cerić

Remzija Beširović

Aid da Šljivo

Drragan Marjanović

Deejan Kurtinović

Esm mira Ljubijankić

Selma Mehmedić

Staanoja Petrović

Maara Šainović

San nja I Dražen Janjić Arn nela Jeleč

Prvi put 15%

Ediina Obuća

Selvedina Jusić

Vinnka Tubić

Am mna Fazlibegović-Fejzić

Maaida Omerović

Haabiba Kapo

Valentina Etemović

Am mna Pehilj

Elvvedina Kunić

Ved drana Dabić

Haafija Pačić

Naaila Bahtanović

Minnela Mujezin

Sejla Obradovac

Millana Javorac

Haaris I Fildesa Ramić

No oela Okanović

Alm ma Ćatić

San nela Mehić

Maarijana Gril

Vukkan Brkić

Ad dis Maljanović

Vlaadimir Mavić

Deelila Delalić

Maajra Šakinović

Daarinka Tegeltija


Veliki kvartalni sastanak Oriflame lidera i rođendanska zabava

U prekrasnom, sada već tradicionalnom ambijentu hotela Sarajevo, održan je posljednji Veliki kvartalni sastanak Oriflame Lidera za 2011. godinu na kojem su kao i do sada prisustvovali najuspješniji Oriflame Lideri te odabrani Manageri koji zahvaljujući svojim upornim radom su imali priliku prisustvovati ovako jednom, nezaboravnom i jedinstvenom okupljanju. Ako tome još dodamo činjenicu da je bio kraj godine, te da se lagano osjećala topla, praznična atmosfera začinjena tako dobrim poslovnim rezultatima, nismo mogli a da ne budemo zadovoljni i možda malo opušteni. Sastanak je počeo u dobrom, pozitivnom Oriflame raspoloženju. Predstavili smo novo lice Oriflame BiH, Manegera odjela Operacija Filipa Jelenkovića koji će u budućnosti voditi regiju Zapadni Balkan što uklučuje i našu državu. Svim prisutnima je imao priliku iznijeti neke vrlo važne informacije i kratko opisao promjene i način daljeg poslovanja ovog odjela. Ne smijemo zaboraviti ni našu Make-up vizažisticu Editu Hajrulahović koja je cijelo vrijeme na stageu pripremala make-up performans koristeći fantastičnu kolekciju Studio Artist. Dame su imale priliku čuti jako mnogo savjeta kako i na koji način koristiti proizvode ove kolekcije i kako izgledati besprijekorno. Bili smo tako ponosni kada smo na stageu uručili i drugi dio Oriflame donacije za organizaciju SOS BiH, čime smo dokazali da pored svih naših uspjeha koje nosimo sa sobom, a zahvaljujući svim našim konsultantima, učešće u humanitarnom angažmanu je jedan od najvećih.


Izuzetno nam je drago što ćemo imati priliku pomoći tamo gdje je pomoć najpotrebnija, djeci iz socijalno ugroženih porodica. Završetak 2011. godine predstavlja početak nove u kojoj samo nastavljamo i dalje s ovim angažmanom koji će sasvim sigurno donijeti osmijeh na lice ovim mladim ljudima te im uljepšati njihovo djetinjstvo. Sastanak se nastavio uz dobro poznatu energiju tima Marketinga i Prodaje koji su se potrudili da na svoj dobro poznati Oriflame način vas informiše o rezultatima koje smo postigli, Top 15 Liderima BH, novim katalozima, novim proizvodima kao što je fantastična parfemska voda Paradise te Eco Beauty kolekcija za njegu kože lica, kampanjama, temi prvog kvartala 2012. godine itd. Naravno da su svi s razlogom nestrpljivo čekali proglašenja i promocije novih statusa, jer je to jedinstven način da svima pokažemo kako se trud i rad zaista isplati i kako bilo ko s postavljenim ciljem zaista može uspjeti i biti dio ovog svečanog trenutka. Svečani trenutak je bio i za dobitnike iPada: Belmu Krpo te Zemiru Biković. Ovakve nezaboravne trenutke smo začinili odličnom tortom u svečanom ruhu, a nakon toga smo imali pravo na slavlje i zabavu. Zaslužili smo. Zaslužio je Oriflame proslaviti svoj 13. rođendan i svoj uspjeh uz one odabrane, najuspješnije ali i buduće nade. Uz odličan švedski stol i apsolutno savršenu muzičku postavku zabavi nije bilo kraja.


Pobjednici ORIFLAME FACEBOOK TAKMIČENJA za “NAJLJEPŠU LJUBAVNU SLIKU” organizovanog povodom Dana zaljubljenih HARIS ABDIBEGOVIĆ & DŽENITA ALJIĆ

ORIFLAME INFO C4  

oriflame info

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you