Page 1

ORIFLAME MAGAZINE 5 TEYXOΣ, 2013

ON LINE ΟΔΗΓΟΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

νεα

προϊοντα

YO UR D R E A M S – O U R I N S P I R AT I O N ™


Global news EMEA Region: 1ο στην Φιλανθρωπική Δράση στην Oriflame!

Αγαπητοί συνεργάτες Η Ομαδικότητα, το Πάθος και το Πνεύμα είναι οι βασικές αξίες στις οποίες πιστεύουμε στην Oriflame και κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Υιοθετώντας τα 3 αυτά στοιχεία, καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία όλες τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που μας προσφέρει αυτή η δουλειά. Όλοι οι εξαιρετικά επιτυχημένοι Leaders μας έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τίτλους, ταξίδια και έπαθλα δουλεύοντας ομαδικά και δημιουργώντας δυνατούς και ανεξάρτητους συνεργάτες. Όλοι μαζί, έχοντας κοινό όραμα και σκοπό, δουλεύοντας με πάθος για ένα κοινό στόχο, έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και να αναπτύξουν εξαιρετικά επιτυχημένα δίκτυα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που στοv μεγαλύτερο αγώνα ομορφιάς που έγινε ποτέ στην Oriflame, στο The Great Beauty Race, συμμετέχουν μέχρι στιγμής 181 ομάδες και 720 Leaders!!!

Το 2012, η φιλανθρωπική συνεισφορά του ΕΜΕΑ Region υπήρξε η μεγαλύτερη ανάμεσα στα υπόλοιπα της Oriflame. Χάριν στην γενναιοδωρία και την υποστήριξή σας, συγκεντρώσαμε περισσότερα από €570.000 με τη φιλανθρωπική μας πρωτοβουλία! Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι τόσοι συνάνθρωποι μας ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν εκείνους που έχουν ανάγκη. Φέτος είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά και να συγκεντρώσουμε ακόμη περισσότερα χρήματα για σπουδαίους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Oriflame έχει μεγάλη φιλανθρωπική δράση που σκοπό έχει τη φροντίδα των γυναικών και των παιδιών σε όλον τον κόσμο. Υποστηρίζουμε πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις στο EMEA Region, με κυριότερη τα Παιδικά Χωριά SOS – ο διεθνής φιλανθρωπικός συνεργάτης μας. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση των παιδιών μέσω της εκπαίδευσης δίνοντάς τους την ευκαιρία για ένα λαμπρό μέλλον και

τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ελπίδα μας είναι να δραστηριοποιηθούν ακόμη περισσότεροι συνάνθρωποί μας μέσω του εθελοντισμού για να απολαμβάνουμε έναν καλύτερο κόσμο. Μαζί, με τη δική σας βοήθεια, μπορούμε να συνεισφέρουμε στην κοινωνία μας ακόμα περισσότερα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μας βοηθήσετε στη δράση μας. Ένας τρόπος για να κάνετε τη διαφορά είναι να γίνετε εθελοντής σε οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση της περιοχής σας. Επίσης, μπορείτε να δείξετε την υποστήριξή σας αγοράζοντας τα προϊόντα του καταλόγου, των οποίων τα καθαρά έσοδα δίνονται σε τοπική φιλανθρωπική οργάνωση. Μαζί μπορούμε να κατορθώσουμε πολλά και να κάνουμε τα όνειρα των συνανθρώπων μας πραγματικότητα!

Η φωτογράφηση για τον κατάλογο της Ανατολικής Αφρικής

Πολύ μεγάλα Next Generation έπαθλα περιμένουν τις ομάδες σε κάθε σταθμό. Smart phones, Laptops αλλά και ένα ονειρικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη για τη Νο1 Ομάδα του διαγωνισμού! Συνοδηγός στον αγώνα αυτό η Miss Beauty με πολλές συμβουλές επαγγελματικές αλλά και προϊοντικές, extra διαγωνισμούς για την κάθε περιοχή, τραγούδια και βίντεο. Εξάλλου το καλοκαίρι επιβάλλει να αλλάξουμε λίγο το στυλ της δουλειάς μας, να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να κερδίζουμε! Να θυμάστε πάντα ότι η διαρκής αύξηση του Sales Force των δικτύων σας είναι το πιο σημαντικό σε αυτή τη δουλειά. Αναπτύξτε το Sales Force και πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Μη χάνετε χρόνο! Τώρα είναι η ευκαιρία να συμμετέχετε στο μεγαλύτερο διαγωνισμό ομάδων που έγινε ποτέ. Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα μέχρι και τον κατάλογο 12 και αυξήστε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής του ταξιδιού για τη Νέα Υόρκη. Και μην ξεχνάτε... Recruit, Recruit, Recruit! Καλό Oriflame Καλοκαίρι!!!

Κωνσταντίνος Μαρινάκης Managing Director

2

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φωτογράφηση για τον Κατάλογο της Ανατολικής Αφρικής (Κένυα, Τανζανία, Ουγκάντα) από την ομάδα ME&A Catalogue Planning και In-House Agency της Βαρσοβίας στην Πολωνία. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 8-15 Μαΐου στην Γκάμπια της Αφρικής με τη συνεργασία Πολωνικού studio φωτογράφησης και πρακτορείο μοντέλων της Αφρικής. Στόχος του project ήταν η φωτογράφηση έγχρωμων μοντέλων που θα εμφανιστούν στους Καταλόγους της Ανατολικής Αφρικής. Χάριν στα νέα μοντέλα οι κατάλογοι θα είναι ακόμη πιο προσιτοί στους Consultants και πιθανούς πελάτες μας

στην Αφρική. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν σε αρκετές από τις κατηγορίες προϊόντων που εμφανίζονται στον κατάλογο, όπως Μακιγιάζ, Περιποίηση Επιδερμίδας και Περιποίηση Μαλλιών & Σώματος, ξεκινώντας από τον κατάλογο της Ανατολικής Αφρικής που κυκλοφορεί 1η Ιουλίου. Φωτογραφήθηκε, επίσης και η Jessica Nissege Mwakyulu, Gold Director από την Τανζανία. H Jessica είναι η νικήτρια του διαγωνισμού της Oriflame, Your Dreams Our Inspiration, Face of East Africa 2013. Στυλίστας, κομμωτής και μακιγιέζ ανέλαβαν την εμφάνισή της και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με φόντο την άγρια ομορφιά της Αφρικής.


νεα προϊοντα

διαθέ σ σ ιμα κατάτον

λογο

12

Μία ερωτική υπόθεση που θυμάστε... Μερικές φόρες ο έρωτας μας χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένουμε. Μια τυχαία συνάντηση, η φλόγα του πάθους ζωντανεύει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλετε να περνάτε όσο χρόνο περισσότερο μαζί και ίσως αυτά είναι μόνο μερικά σημάδια από το πιο όμορφο συναίσθημα που εκτυλίσσεται. Στα ιταλικά, αυτή η στιγμή λέγεται Incontro και είναι αυτή η στιγμήαυτή η σύντομη συνάντηση - που αποτελεί την έμπνευση για τα νέα προϊόντα Giordani Gold Incontro. Το ειδύλλιο ξεκινά σε ένα νυχτερινό ταξίδι με τρένο, η σειρά Giordani Gold Incontro ακολουθεί τον κεραυνοβόλο έρωτα και μας ταξιδεύει στην καρδιά της αγάπης. Ταξιδέψαμε στη Νότια Αφρική για να φωτογραφήσουμε το πιο πολυτελές τρένο στον κόσμο, τον σιδηρόδρομο Railways’. Εκεί δημιουργήσαμε το ιδανικό σκηνικό στα ανακαινισμένα βαγόνια του τρένου και ζήσαμε τον κεραυνοβόλο έρωτα! Η σειρά Giordani Gold Incontro μας παραπέμπει σε κλασικές ταινίες με μεγάλους έρωτες και σε μια εποχή που οι άνθρωποι είχαν πολύ πιο αγνά και αληθινά συναισθήματα. Incontro λοιπόν και ξεκινήστε το ταξίδια με μια σοφιστικέ σειρά που περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ και αξεσουάρ για γυναίκες και άντρες. Επιβιβαστείτε λοιπόν και ξεκινήστε την περιπλάνηση από τον κατάλογο 12.

Υποδεχθείτε τη νέα ΒΒ! διαθέ σ σ ιμο κατάτον

λογο

11

-σε• ΕΝΥΔΑΤΏΝΕΙ ΌΛΗ ΜΈΡΑ

• ΔΕΊΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ 30

• ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΑΤΈΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΆΚΙΑ

• ΧΑΡΊΖΕΙ ΆΜΕΣΗ ΛΆΜΨΗ • ΜΗ ΛΙΠΑΡΉ

Συμβουλές Πωλήσεων για τη σεiρά INCONTRO: 1. Προτείνετε τη σειρά GG Incontro στους πελάτες σας που λατρεύουν τα ιδιαίτερα πολυτελή αρώματα 2. Θυμηθείτε να τους μιλήσετε για την επιπρόσθετη προσφορά: Αφρόλουτρο /ή κρέμα σώματος δώρο 3. Όλη η ιταλική κομψότητα είναι συγκεντρωμένη μέσα σε αυτό το υπέροχο άρωμα που θα φορέσετε σε πολλές περιστάσεις και θα σας κάνει να νιώσετε την πραγματική Dolce Vita!

Όλοι μιλάνε για τις ΒΒ (Beauty Balm) κρέμες. Tα περιοδικά μόδας και το blogs τις αναφέρουν σαν το μαγικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα. Όμως ποια ακριβώς είναι η δράση τους και γιατί είναι μοναδικές; Τι είναι η ΒΒ κρέμα; Η ιδανική σύνθεση για την επιδερμίδα (είναι γνωστή και σαν κρέμα κατά των ατελειών). Οι ΒΒ κρέμες ανήκουν στα νέας τεχνολογίας προϊόντα. Γιατί να την επιλέξω; Γιατί είναι σαν να έχετε 5 προϊόντα σε ένα: χαρίζει ενυδάτωση, έχει δείκτη προστασίας Spf 30, καλύπτει ιδανικά ατέλειες και σπυράκια και δίνει μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα. Με μη λιπαρή σύνθεση η skin dream ΒΒ κρέμα, προσφέρει ενιαίο τόνο επιδερμίδας, αποτελεί την ιδανική βάση στο μακιγιάζ, καλύπτει κοκκινίλες και δυσχρωμίες και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα! Πως χρησιμοποιείται; Εάν έχετε μεικτή /λιπαρή επιδερμίδα, φορέστε την σαν την ενυδατική σας κρέμα για να έχετε άμεση κάλυψη και ματ αποτέλεσμα! Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή, φορέστε την κρέμα ΒΒ μετά την ενυδατική σας κρέμα. Πάντως όποιος κι αν είναι ο τύπος σας, ένα είναι σίγουρο, η επιδερμίδα σας θα ακτινοβολεί!

3


ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ 11 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ - ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΒΒ CREAM BEAUTY BALM

+

2+1 ΔΩΡΟ!

26524 Fair

26525 Light

26526 Medium

ΜΕ ΚΑΘΕ 2 ΠΟΥ ΑγοράΖΕΤε ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ άλλη 1 ΔΩΡΟ!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ 2

ΜΟΝΟ €23.80 ΤΙΜΗ ΜΕΛΟΥΣ

Ανδρικό Άρωμα Voyager Spirit EdT. Το άρωμα Voyager Spirit EdT συμβολίζει την περιπετειώδη καρδιά του ανεξάρτητου άνδρα με νότες μπλε πιπερόριζας από τη Μαδαγασκάρη, νότες αρωματικών σχίνων και έντονες νότες φύλλων πατσουλί από την Ινδονησία. 75 ml 25490

4

Κρέμα ΒΒ με SPF 30 Skin Dream Μία όλα-σε-ένα λύση που συνδυάζει make-up, φροντίδα επιδερμίδας και αντηλιακή προστασία SPF. Καλύπτει ταυτόχρονα σκούρες κηλίδες, δισχρωμίες και ατέλειες της επιδερμίδας, ενώ μειώνει την εικόνα των πόρων. Ενυδατώνει και χαρίζει τέλειο, φωτεινό τόνο στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την καθημερινά για τέλεια όψη γεμάτη φρεσκάδα. Μη λιπαρή. Με SPF 30. 30 ml.

ΤΟ ΠΙΟ “ΔΥΝΑΤΟ” ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ 12

20% EXTRA

ΕΚΠΤΩΣΗ

ΚEΡΔΙΣΤΕ 20% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ στο 16σέλιδο ένθετο Giordani Gold ΙNCONTRO κάνοντας απλά μία παραγγελία από τον Κατάλογο 12.

5


NΕΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ Όμορφα μαλλιά με τη σειρά Hair X

NEW AND IMPROVED

Ξέρουμε ότι τα μαλλιά σας αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής σας και ότι “μία αποτυχημένη ημέρα στην εμφάνιση των μαλλιών’’ ισοδυναμεί με μία γενικά άσχημη μέρα. Τώρα με την νέα σειρά Hair X θα αισθάνεστε σίγουρη και υπέροχη καθημερινά! Η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τρέφει την τρίχα και όλα τα προϊόντα της περιέχουν το πολύ αποτελεσματικό ενεργό συστατικό 6 – GINDEROL, σε συνδυασμό με ενεργά συστατικά κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών. Κάθε ένα από αυτά τα εξειδικευμένα συστατικά, χαρίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα που τα βλέπετε, τα νιώθετε και τα αγγίζετε. Το 6- GINGEROL είναι ένα βιοενεργό σύμπλεγμα με αντιοξειδωτικές, απαλυντικές και καθαριστικές ιδιότητες που βοηθούν το τριχωτό της κεφαλής. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή με μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία. Δημιουργήθηκαν από τον τέλειο συνδυασμό της φύσης

και της επιστήμης για να εξασφαλίσουν στα μαλλιά σας την αποκλειστική φροντίδα που τους αξίζει. Η Hair X συστήνεται από τον κορυφαίο ειδικό στον τομέα των μαλλιών και διάσημο στυλίστα Karl Eklund. Ο Karl μας λέει “Τα μαλλιά αποτελούν για τη γυναίκα το πιο σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς της και της αυτοπεποίθησης της. Για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, η ομάδα της Oriflame δημιούργησε μία υψηλής τεχνολογίας σειρά μαλλιών, που διασφαλίζει την απαλότητα , την αγάπη και τη φροντίδα που θέλετε να τους χαρίζετε. Προσωπικά λατρεύω τη νέα εποχή στην Hair X σειρά για τη λάμψη, την απαλότητα και το υπέροχο άρωμα που προσφέρει σε όλους τους τύπους μαλλιών. διαθέ σ

Κατάιμα στον λογο

13

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

► 217

6 0 14 7 0 7 14 7 0

Σας αρέσει

6

26 666

266

72

26

67

ΤEΛΕΙΟΣ ΟΓΚΟΣ  

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

7

8

► 15 5

Θα τα λατρέψετε

2 6 67 0

266

75

15 5

8 0 15 5 8 1

Σας αρέσει

Θα τα λατρέψετε

8 2 15 5 8 3 2 0 5

Σας αρέσει

26 6 8 0

266

81

43

Θα τα λατρέψετε


H ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ORIFLAME ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Θέλετε σφριγηλή και ακόμα πιo ανθεκτική επιδερμίδα; Εμπλουτίστε την καθημερινή σας φροντίδα με την κρέμα ημέρας και νύχτας Royal Velvet. Η επιδερμίδα σας θα την λατρέψει!

SKIN-FIRMING MAGNIFICENCE

H ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ORIFLAME ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Θέλετε αναζωογονημένη επιδερμίδα με ορατά πιο νεανική εμφάνιση; Γυρίστε πίσω το ρολόι του χρόνου, φορέστε Time Reversing και δείξτε 8 χρόνια νεότερη


Τα εγκαίνια στις 10 Μαΐου, ακριβώς προσώπου Ιδανική για:των νέων μας Next Generation γραφείων μας πραγματοποιήσαμε την ίδια που ημερομηνία από 20 ξεκινήσαμε μας στην Ελλάδα. Κρέμα ματιών – Χαρίζει σύσφιξη στην περιοχή των ματιών, ενώ Γυναίκες αναζητούνπου την πριν τελειότητα γιαχρόνια να διατηρήσουν τη τη δραστηριοποίησή αναδομεί μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα πρηξιματάκια Είμαστε πραγματικά τα νέα μας γραφεία και τις υψηλούκαιεπιπέδου Νεανικότητα τους. 40+ υπερήφανοι για όλους τουςγια τύπους επιδερμίδας Serum Lifting Elixir –Χαρίζει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, υπηρεσίες Συστατικά:που μπορούμε να προσφέρουμε τόσο στο προσωπικό ανόρθωσης και σφριγηλότητας στην επιδερμίδα του προσώπου σας. μας όσο και σεΜαύρης όλους εσάς τους συνεργάτες μας. Εκχυλίσματα Ίριδας – Χαρίζει σφριγηλότητα, Για απόλυτη ενέργεια και αναζωογόνηση! ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, απαλότητα και ορατά πιο νεανική όψη

● Αναζωογονεί τη δομή του προσώπου (ενδυναμώνει το περίγραμμα του προσώπου και αναδομεί τις κυτταρικές πρωτείνες) ● Τονώνει την παραγωγή πρωτεϊνών και ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα (ώστε να δείχνει γεμάτη ενέργεια και σφριγηλότητα) Δείκτης προστασίας 15 (κρέμα ημέρας) – προστατεύει την επιδερμίδα σας από τη φωτογήρανση.

Aποτελέσματα: Πιο σφριγυλή, πιο ανανεωμένη, πιο λεία και ορατά πιο νεανική επιδερμίδα.

Υφή: Κρέμα ημέρας –¨Προηγμένη σύνθεση με εκχυλίσματα μαύρης ίριδας, που ενδυναμώνουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνουν την αντοχή της επιδερμίδας και την αναζωογονούν. Κρέμα νύχτας – Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, χαρίζει ελαστικότητα ενώ αναδομεί και ενδυναμώνει το περίγραμμα του

Γαλάκτωμα – Με ανάλαφρη σύνθεση που καθαρίζει ανάλαφρα την επιδερμίδα. Αφαιρεί το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και τέλεια καθαρή. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα Μαύρης Ίριδας Λοσιόν – Απαλή σύνθεση για χρήση μετά το γαλάκτωμα. Αφαιρεί και τα τελευταία υπολείμματα από το μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχθεί τα προϊόντα φροντίδας. Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Μαύρης Ίριδας. Προϊόν απολέπισης σε πούδρα – πλούσιο απολεπιστικό προσώπου με ανάλαφρους κόκκους που χαρίζουν φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση της κρέμας Ημέρας και Νύχτας Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται την πλήρη σειρά

καθημερινά για να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας σφριγηλότητα, αλαστικότητα και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου. Η κρέμα ημέρας εξασφαλίζει ελαστικότητα, σφριγηλότητα και ενέργεια στην επιδερμίδα σας με όψη λίφτινγκ. Η κρέμα νύχτας είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και προσφέρει ελαστικότητα, ανάπλαση και αναδόμηση του περιγράμματος του προσώπου ενώ κοιμάστε.

TIME REVERSING Όλοι οι τύποι επιδερμίδας

Ιδανική για: Τις γυναίκες στα 45 και πάνω που επιθυμούν να διατηρήσουν τη νεανική τους όψη

Ingredients: Genistein SOY – ένα ειδικά επιλεγμένο συστατικό σε μικροσφαιρίδια που απελευθερώνει σταδιακά το ενργό συστατικό στην επιδερμίδα σας όταν αυτή το χρειάζεται και χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα στην αντιγήρανση. Παράλληλα διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει από τη φωτογήρανση και χαρίζει νεανική όψη. Το συστατικό δρα σε ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ για να τονώνει τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και να στοχεύει στη διατήρηση της νεανικής όψης – 3 πατενταρισμένα πεπτίδια ομορφιάς. 3 Genes, 1ο αποτέλεσμα – ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ 1.Aquapotin Gene – Καταπολεμά την ξηρότητα της επιδερμίδας 2. CD 44 Gene – Αναζωογονεί την κυτταρική ανανέωση 3. Cadherin Gene – Συγκρατεί τη δομή της επιδερμίδας Δείκτης προστασίας 15 – προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση που προκαλούν οι ακτίνες UVA και UVB

Αποτελέσματα: Aποδεδειγμένα μειώνει δραστικά τις ρυτίδες και χαρίζει φωτεινότητα, σφριγηλότητα, ελαστικότητα και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας

45+

Υφή:

Κρέμα Ημέρας – Πολυτελής κρέμα με GenisteinSOY και δείκτη προστασίας 15 για γυναίκες από 45 και πάνω. Κρέμα Νύχτας – πλούσια θρεπτική, μειώνει τις ρυτίδες του προσώπου κατά τη διάρκεια της νύχτας, με GenisteinSOY. Κρέμα Ματιών – Ανάλαφρη αλλά πλούσια θρεπτική κρέμα ματιών με GenisteinSOY. Συσφίγγει και φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ μειώνει δραστικά τις ρυτίδες. Κάψουλες – Σε μεμονωμένη δόση κάψουλες περιέχουν ένα δυναμικό ενεργό συνδυασμό από GenisteinSOY και  Date Palm εκχυλίσματα Σέρουμ – Πολυτελές ελιξίριο νεότητας, με  GenisteinSOY  που ενδυναμώνει τα Beauty Gene. Αναζωογονεί την ώριμη επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τις γραμμές ξηρότητας – με ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες. Γαλάκτωμα καθαρισμού  - Αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού με το ισχυρό συστατικό GenisteinSOY, ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες.

Γιατί να χρησιμοποιείτε κρέμα Ημέρας & Νύχτας;

Η κρέμα ημέρας δημιουργήθηκε για να ενυδατώνει αποτελεσματικά και να προστατεύει την επιδερμίδα από τις φθορές του περιβάλλοντος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για τις επιδερμίδες που είναι ευαίσθητες στον ήλιο Η κρέμα νύχτας είναι πλούσια θρεπτική και ενεργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για να επαναφέρει τον τόνο της επιδερμίδας και να επιδιορθώσει τις φθορές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε το σέρουμ ή το περιεχόμενο μιας κάψουλας σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πριν την κρέμα ημέρας ή νύχτας.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ROYAL VELVET NEXT GENERATION 40+ Όλοι οι τύποι επιδερμίδας ΓΡΑΦΕΙΩΝ!


ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ORIFLAME

Βρείτε τα προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας που ταιριάζουν στις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ανάγκες με ένα απλό Online Quiz! Στην Oriflame έχουμε περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και βαθιά γνώση των αναγκών της γυναικείας επιδερμίδας και της τεχνολογίας που απαιτείται για την ανάπτυξη εξαιρετικών προϊόντων περιποίησης. Συνεχίζοντας δυναμικά τη Next Generation πορεία μας, έχουμε λανσάρει μια καινοτομική online εφαρμογή, τον Online Οδηγό Περιποίησης Επιδερμίδας. Μέσω της τεχνολογικά εξελιγμένης εφαρμογής, σε λίγα λεπτά και απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις κάθε γυναίκα μπορεί να βρεί τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας που ταιριάζουν στις εξειδικευμένες ανάγκες της δικής της επιδερμίδας σας. Πίσω απο τις συγκεκριμένες προτάσεις, κρύβεται η εμπειρία και η γνώση των ειδικών της Oriflame, και στα προϊόντα, όλη η σοφία της Φύσης σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογικές έρευνες. Πίσω απο την εφαρμογή, κρύβεται επίσης ένα απίθανα δυναμικό εργαλείο πωλήσεων και προσέλκυσης Νέων Μελών καθώς προσφέρει και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας! Η τέλεια επιδερμίδα δεν είναι πολυτέλεια – είναι Επιλογή!

Τον Online Οδηγό Περιποίησης Επιδερμίδας θα τον βρείτε στο http://gr.oriflame.com/products/skincare-guide και στο http://cy.oriflame.com/products/skincare-guide

9


Wellness Cocktail για πολύ …Wellness Ανθρώπους!!! Ένα χρόνο ακριβώς μετά την έναρξη του πρώτου Πιλοτικού Wellness Group Απώλειας Βάρους και με αφορμή την ολοκλήρωση και του 3ου κατά σειρά Group, είπαμε να γιορτάσουμε το γεγονός και να γνωριστούμε καλύτερα όλοι εμείς οι Super Wellness Οπαδοί!!! Διοργανώσαμε λοιπόν ένα Wellness Cocktail στο μοναδικό Wellness Bar της εταιρείας μας με πολύ Wellness Ατμόσφαιρα, Διάθεση, Natural Balance Shake και φυσικά σε Ρυθμούς Wellness Μουσικής. Στόχος μας : 1. Nα περάσουμε καλά!!! 2. Να γνωριστούν μεταξύ τους όλοι οι συμμετέχοντες από τα διαφορετικά γκρουπ απώλειας βάρους. 3. Να επιβραβεύσουμε όλους τους συμμετέχοντες στα γκρουπ μας για τα αποτελέσματα τους και ιδιαίτερα τις 3 πρώτες σε απώλεια βάρους κυρίες Σταματοπούλου Δήμητρα (-20,800kg) Τριπολιτσιώτη Χριστίνα (-18,800kg) Παλικτόγλου Καλλιόπη(-16kg). 4. Να ακούσουμε επιτυχημένες ιστορίες και πανηγυρισμούς ανθρώπων που έχασαν συνολικά 178 κιλά και 400 γραμμάρια !!! (Απίστευτο και όμως Αληθινό …!) 5. Να ακούσουμε τις επιτυχημένες επιχειρηματικές ιστορίες Wellness από τους Wellness Ambassadors κ.Μ.Ρηγινιώτη και κ. Γ. Τσιρώνη! Η αγάπη τους και η πίστη τους στα προϊόντα της σειράς Wellness

τους έχει οδηγήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα Wellness πωλήσεων! 6. Να μάθουμε μυστικά διατροφής, από τον διαιτολόγο μας κύριο Δημήτρη Αθανασιάδη, για να αποφύγουμε τις “διατροφικές παγίδες” και να κρατηθούμε στο ….βάρος μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών. Eπίσης να τον ακούσουμε να μιλάει

για τα “Μαγικά” προϊόντα Wellness και τα αποτελέσματα τους, ειδικά όταν συνδυαστούν με σωστό πρόγραμμα διατροφής. 7. Να δούμε ένα εύκολο καθημερινό πρόγραμμα κυκλικής γυμναστικής από την γυμνάστρια Έρη Βαβουράκη (master στη διατροφή και την άσκηση) που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε όλοι σώμα “σμιλευτό”…. Από το Wellness Cocktail δεν θα μπορούσε να λείπει ο λάτρης των Wellness κος Κωνσταντίνος Μαρινάκης ο οποίος μίλησε για τα εκπληκτικά προϊόντα της σειράς, για τα νέα προϊόντα που περιμένουμε στο επόμενο διάστημα καθώς και για την τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία που παρουσιάζει η αγορά των προϊόντων υγείας- ευεξίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αθανασιάδη, ο οποίος υπήρξε ένας πραγματικός coach για την ομάδα απώλειας βάρους, στηρίζοντας την προσπάθεια όλων και βοηθώντας τους με σωστή διατροφή και φυσικά Wellness να πετύχουν τους στόχους τους, καθώς και όλους τους Wellness Οπαδούς και τους Wellness Ambassadors που με το πάθος και τον ενθουσιασμό τους έκαναν το Cocktail αυτό μια μοναδική Wellness Εμπειρία για όλους μας! Εάν θέλετε λοιπόν και εσείς να περάσετε τόσο καλά όσο εμείς δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε το δικό σας Wellness Group Απώλειας βάρους ή να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα δικό μας…. Ότι και να επιλέξετε… τα προϊόντα Wellness θα είναι κοντά σας, σύμμαχοι στην προσπάθεια σας!!! Καλή επιτυχία Ευαγγελία Μενδρινού

ΜΕΤΑ

Γιώργος Τσιρώνης, Ευαγγελία Μενδρινού, Μαρία Ρηγινιώτη

ΠΡΙΝ Σταματοπούλου Δ.

Τριπολιτσιώτη Δ. Παλιν Δ.

10

ΠΡΙΝ Τριπολιτσιώτη Χ.

ΠΡΙΝ Παλικτόγλου Κ.


ORIFLAME @ flocafÉ

Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία μας όλο τον Ιούνιο και Ιούλιο, συνεργάστηκε με τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα καφέ, τα αγαπημένα μας Flocafé και διοργάνωσε σε 34 σημεία σε όλη την Ελλάδα, δροσερά “Summer Events’’ γεμάτα Ομορφιά, Χρήματα & Διασκέδαση! Με επικοινωνία στα site της Oriflame αλλά και των Flocafé, με πανέμορφες αφίσες στα καταστήματα και εντυπωσιακές προσκλήσεις στους χώρους τους αλλά και στα δίκτυα που τα στήριζαν, οι θαμώνες των καφέ και οι δικοί μας καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις hot τάσεις του καλοκαιριού. Επίσης να μάθουν τα πάντα για την αντηλιακή τους προστασία και να συμμετέχουν σε υπέροχες κληρώσεις με δώρα απίθανα παρεό, για super καλοκαιρινές εμφανίσεις! Οι Make -up Artist μας, δοκίμαζαν χρώματα και

στυλ σε όλες τις φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ οι συνεργάτες μας έδιναν πληροφορίες για την επιχειρηματική ευκαιρία της Oriflame και πως μπορούν όσοι το επιθυμούν, να κερδίσουν χρήματα και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Ευχαριστούμε όλα τα δίκτυα που συμμετείχαν και έφεραν πολλά νέα μέλη στην εταιρεία και φυσικά όλα τα Flocafé για την πολύ ευχάριστη φιλοξενία τους! Καλό καλοκαίρι λοιπόν σε όλους μας με πολύ ξεκούραση, ευχάριστες στιγμές και πολύ χαλάρωση!!! Μην ξεχνάτε όμως να έχετε πάντα καταλόγους μαζί σας... Recruits -Recruits -Recruits... είναι το μυστικό της Επιτυχίας! Οι ώρες σας στην παραλία, μπορεί να είναι μία ακόμα απίθανη ευκαιρία για Διασκέδαση με κέρδος!!! Δοκιμάστε το!!!

11


TOP YOUTH CYPRUS Το Club Νεολαίας Κύπρου μετρά μόλις τρεις μήνες ζωής. Παρόλα αυτά η ανταπόκριση των νέων στο πρόγραμμα αυτό, που ξεκίνησε δειλά αρχικά, είναι θεαματική για τα δεδομένα της Κύπρου, με τις συμμετοχές να φτάνουν πάνω από 100. Το πρόγραμμα προσφέρει σε νέους ηλικίας μέχρι 30 ετών, να μάθουν μέσα από καινοτόμες και δημιουργικές τακτικές, τους τρόπους για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση. Για την καλύτερη εκπαίδευσή τους πραγματοποιούνται σεμινάρια και διάφορες ενέργειες οι οποίες εστιάζουν κυρίως σε νεανικές και σύγχρονες μεθόδους για να ανταποκρίνονται και να συνάδουν με τον τρόπο ζωής των μελών που συμμετέχουν, μέσα σε ένα ευχάριστο και γεμάτο ενθουσιασμό περιβάλλον! Δείτε φωτογραφίες με τους νέους leaders μας εν δράση και διαβάστε τις μαρτυρίες τους. Η επιχειρηματικότητα είναι το μέλλον μας και οι νέοι της Κύπρου ήδη το γνωρίζουν!!! Άντρη Κυριακίδου Όταν μου ζητήθηκε να γράψω κάτι για την Oriflame και τις εμπειρίες μου στο Youth club δεν ήξερα από που να αρχίσω. Η Oriflame βρισκόταν μέσα στην οικογένεια μου από τον καιρό που ήμουν μικρό κοριτσάκι. Δούλευα πάντα μαζί με την μητέρα μου Γεωργία Λοΐζου και πάντα με έσπρωχνε για να δουλέψω και μόνη μου, αλλά για να ανεξαρτητοποιηθώ, για να ¨ξεκολλήσω¨ με λίγα λογία από την μητέρα μου και να δουλέψω μόνη μου την δική μου ομάδα έγινε όταν η Άντρη Κυριακίδου Area Sales Manager, μου μίλησε για το Youth Club. Από εκείνη την στιγμή όλα άλλαξαν για μένα, πήρα τα ηνία της δικής μου ομάδας και έβαλα στόχο να είμαι μέσα στους Top 15. Με την στοχοποίηση κάθε καταλόγου κατάφερα να βγάλω ένα καινούριο 15% σε 3 μήνες. Επόμενος στόχος για μένα είναι να βγω 21% και να γίνω Director και όπως λέει η μητέρα μου πάντα όταν "Θέλω Μπορώ" και εγώ Θέλω. Eλενα Λοίζου Youth Club, μια νέα εμπειρία στην Oriflame. Νέοι στόχοι, νέες προσδοκίες με την καθοδήγηση της ASM μας, Άντρης Κυριακίδου. Μέσα από το Youth Club μάθαμε όχι μόνο να θέτουμε υψηλούς στόχους αλλά και να βρίσκουμε τους τρόπους και τις τακτικές για να τους πραγματοποιήσουμε. Μέχρι στιγμής αποκομίσαμε πολλά μέσα από τα σεμινάρια. Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να μπω στους 15 Top Youth Club και να κερδίσω το laptop. Ρουπίνα Λουκά

Ξεκίνησα στην Oriflame πριν 3 μήνες με στόχο να φτάσω ψηλά. Με τη βοήθεια της manager μου Έλενα Λοΐζου και της Άντρης Κυριακίδου Area Sales Manager της Κύπρου που με έβαλαν στο Youth Club κατάλαβα ότι Sky is the Limit! Κατάφερα μέσα σε 3 μήνες να φτάσω το 15% χωρίς μεγάλο κόπο. Στόχος μου είναι να είμαι μέσα στους TOP 15 του Youth Club της Κύπρου και αλλά και το πολυπόθητο ταξίδι της Κορίνθου που ήδη κέρδισα! Αντρέας Κυριακίδης

Η πορεία μου στην Oriflame ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια όταν έγινα μέλος για να αγοράζω τα δικά μου προϊόντα. Από την αρχή εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων. Μέσω ενός make up event στο οποίο παρευρέθηκα μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα την Oriflame, τους ανθρώπους της, όπως επίσης τις ευκαιρίες και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στον καθένα μας. Η ευκαιρία που δίνει η Oriflame στους ανθρώπους να ομορφαίνουν τις ζωές τους και να μπορούν να βγάζουν χρήματα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον δεν θα

μπορούσε να με αφήσει αδιάφορη. Η ιδέα να ασχοληθώ με κάτι το διαφορετικό στην ζωή μου και να μπορώ και εγώ να έχω την δική μου επιχείρηση με ενθουσίασε τόσο που σχεδόν αμέσως μετάδωσα τον ενθουσιασμό μου σε όλους μου τους συγγενείς και φίλους. Χωρίς να το σκεφτώ έγινα ένα από τα μέλη της ομάδας του Youth Club.Δεν θα μπορούσα να αφήσω αυτή τη μοναδική online ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, μιας και ο κόσμος μας σήμερα περιστρέφεται γύρω από το internet. Μέσα από αυτή την ομάδα γνώρισα ανθρώπους που έχουμε κοινό στόχο, να φτάσουμε ψηλά. Έτσι μέσω της Oriflame άρχισα να φτιάχνω το δικό μου όνειρο. Ένα όνειρο που πίστεψα, πιστεύω και θα πιστεύω πως μπορώ να κάνω πραγματικότητα. “If you can dream it…you can do it”.

12

Έλενα Δανιήλ


Nέοι τίτλοι ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ 6 & 7 2013

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΟΣΙΔΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΑ ΝΑΚΑ

ΕΛΕΝΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΑΚΑ

ΑΚΡΙΒΗ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ

ΝΙΚΗ ΧΑΝΔΡΗ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΖΑΚΟΥ

ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΤΟΚΑΜΑΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΙΜΙΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΙΚΑ

ΕΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΣΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΝΑΡΕΤΖΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΑΚΑ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΑΜΑΛΙΑ ΜΕΞΗ

Best recruiters c5-6, 2013 ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

ΚΑΤΡΑΝΙΑ ΤΑΝΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΩΣΤΑΚΗ

ΚΩΤΣΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

AΝΤΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ

Μυστακίδου Δέσποινα Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη και συγκινημένη που εν μέσω κρίσης κατάφερα αυτό το στόχο, ύστερα από πολύ δουλειά και προσπάθεια. Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ομάδας μου και την εταιρεία για την άψογη συνεργασία μας και για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της. Σας ευχαριστώ θερμά.

ΕΥΗ ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗ ΓΙΟΥΛΑ ΙΑΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥΤΑΦΤΣΗ

SAPHIRE DIRECTOR ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

AWARDING CONSULTANTS ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι πρώτοι σε όγκο παραγγελιών C 6 – C 9/2013 είναι: (μεγαλύτερες από 600ΒP αθροιστικά ανά κατάλογο) ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΟΛΟ BP C6-9

ΠΟΛΗ

THEMIS DEMETRIADES ΝΙΚΗ ΧΑΝΔΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΤΣΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΔΡΑΜΑ

8448 7333 7037 4160

ΚΑΤΡΑΝΙΑ ΤΑΝΙΑ Κάθε κατάλογος είναι ξεχωριστός για μένα με πολλές προσφορές και υπέροχα νέα προϊόντα! Τα μέλη της ομάδας μου έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν με λίγα χρήματα πολλά και πολύ καλά προϊόντα. Προσπαθώ να αλλάξω τις αγοραστικές συνήθειες των μελών μου έτσι ώστε να αγοράζουν σε κάθε κατάλογο προϊόντα ORIFLAME. Το πρόγραμμα καλωσορίσματος μας βοηθά να κάνουμε τα μέλη μας πιστούς πελάτες, δείχνοντάς τους το οικονομικό όφελος προς αυτούς και την οικογένειά τους και βοηθώντας τους να γνωρίσουν την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας. Για μένα WP1,2,3 είναι MUST!!! ΚΩΤΣΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ Ανέκαθεν διέθετα αρκετά χρήματα για προϊόντα περιποίησης. Δειλά επέλεξα κάποια προϊόντα από την εταιρεία μας για να τα δοκιμάσω, όταν διαπίστωσα την ποιότητα και την προσιτή τιμή τους, δεν ήταν δύσκολο να το μεταδώσω. Μίλησα σε φίλους και γνωστούς, αμέσως με εμπιστευτήκαν κάνοντας τις πρώτες τους αγορές και αφότου έμειναν και εκείνοι ευχαριστημένοι, έφτασαν στο WELCOME PROGRAM 3! Γνωρίστε τα προϊόντα μας, εμπιστευτείτε τα, μεταδώστε το με ενθουσιασμό και κερδίστε!

13


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Κατερίνα Παναγιωτίδου – New Sapphire Director Πέρασαν κιόλας 19 χρόνια από την ημέρα που μ’ έγραψε η Μόνικα Σοφρόνωφ στην Oriflame. Δεν μπορούσα να φανταστώ τότε τι εξέλιξη θα είχε αυτή η απόφαση! Ομολογώ ότι δεν περίμενα να συμβούν πολλά πράγματα. Είχα πρόσφατα γυρίσει από Σουηδία όπου είχα μεγαλώσει και είχα σπουδάσει βιολογία. Δεν έβρισκα δουλειά πάνω στις σπουδές μου κι άνοιξα ένα αρτοζαχαροπλαστείο για να μη περνάνε τα χρόνια και μείνω χωρίς σύνταξη. Μέσα σε τρία χρόνια είδα ότι ο κατάλογος έβγαζε παραπάνω χρήματα απ’ ότι βγάζαμε εγώ κι άντρας μου στο μαγαζί δουλεύοντας εκεί ατέλειωτες ώρες. Αποφάσισα να πουλήσω το μαγαζί και να ασχοληθώ αποκλειστικά με την Oriflame. Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται το εισόδημά μου και συνάμα να κερδίζω και πολλά ταξίδια. Αγοράσαμε σπίτι, βελτιώσαμε το βιοτικό μας επίπεδο, σπουδάσαμε τα παιδιά μας. Έχω κάνει πολλά και μοναδικά ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα ευελπιστώ να ταξιδέψω εκτός Ευρώπης! Τα ταξίδια, οι γνωριμίες και η συνεργασία με διαφορετικούς ανθρώπους, με γεμίζουν σαν άνθρωπο και νιώθω ότι συνεχώς προχωράμε και εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο μέσα από ομαδική δουλειά. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, όρεξη και ενέργεια να συνεχίζω ακόμη περισσότερο! Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα μου για την τέλεια συνεργασία που έχουμε, το υπέροχο team της Oriflame που δουλεύει ακούραστα μαζί μας με επικεφαλείς τον κο Κωνσταντίνο Μαρινάκη και την Ελένη Ρουβέλα, την Σοφία Παπαδοπούλου και την Ρασιμέ Αμέτογλου για την συνεχή υποστήριξη τους, την Μόνικα που επέμενε να γραφτώ στην Oriflame και τον άντρα μου που είναι πάντα στο πλευρό μου! Ευχαριστώ την Oriflame που ήρθε στην Ελλάδα και μπήκε στη ζωή μας, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να μείνουμε και να εργαστούμε στον τόπο μας χωρίς να αναγκαζόμαστε να μεταναστεύσουμε! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

New Sapphire Director Άννα Μουταφτσή - Νew Director Νιώθω πολύ τυχερή και περήφανη που ανήκω στην οικογένεια της Oriflame. Όταν έγινα μέλος σε ηλικία 15 χρονών δεν μπορούσα να φανταστώ την εξέλιξη που θα είχα. Για πολλά χρόνια αγόραζα τα δικά μου προϊόντα και της οικογένειας μου και πουλούσα μέσα από τον κατάλογο για να έχω ένα χαρτζιλίκι. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε ένα τόσο δυνατό σύστημα πίσω από αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Κατερίνα Παναγιωτίδου που με βοήθησε και μου έμαθε το Success Plan. Μου άνοιξε τα μάτια και πίστεψε σε μένα πριν ακόμα το πιστέψω εγώ η ίδια. Έχει περίπου 3 χρόνια που ασχολούμαι με το δίκτυο και έχω εξελιχθεί σαν άνθρωπος και σταμάτησα να ντρέπομαι να μιλάω μπροστά σε πολλά άτομα. Γνώρισα απίθανους ανθρώπους σε εκδηλώσεις και σε ταξίδια και το πιο σημαντικό: είμαι οικονομικά ανεξάρτητη! Ευχαριστώ πολύ τις ASM. Ρασιμέ Αμέτογλου και Σοφία Παπαδοπούλου για την καθοδήγηση τους και όλη την εταιρία που με ξεχώρισε και με έβαλε στην ομάδα των Top 15 Youth. Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου και στην χορηγό μου Χρύσα Γκαϊδατζή που είναι πάντα δίπλα μας. Με τη βοήθεια της καταφέραμε να έχουμε ανοδική πορεία παρά την οικονομική κρίση. Κάναμε την διαφορά γιατί δουλέψαμε μεθοδικά, μετατρέψαμε την κούραση σε διασκέδαση και το αποτέλεσμα δικαιώνει την ομαδική μας προσπάθεια. Από εδώ και πέρα ο δρόμος μας θα είναι μόνο ανοδικός. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας!!!

14


Εύη Νιργιανάκη – Νew Director Η πρώτη μου επαφή με τα καλλυντικά Oriflame ήταν όταν σπούδαζα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά. Τι κρίμα που κανείς δεν μου έδειξε από τότε ότι μπορούσα να το δω σαν επάγγελμα! Τα εφόδια όμως, που απέκτησα από τις σπουδές μου, πάντα με ενδιέφερε να τα συνδυάσω με το Marketing, κάτι που κατάφερα τα τελευταία τρία χρόνια χάρη στη χορηγό μου, Ρούλα Γκαμπλιά, με την οποία χτίσαμε μια επαγγελματική σχέση που εξελίχθηκε σε προσωπική φιλία. Σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου και χωρίς μόνιμη εργασία, μυήθηκα στην επιχειρηματική ιδέα της εταιρείας, τόσο με την καθοδήγησή της όσο και με μια σειρά εταιρικών σεμιναρίων. Ομολογώ ότι αρχικά είχα ενδοιασμούς να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρξει επαγγελματική εξέλιξη. Γρήγορα όμως, και με τις πρώτες αποδοχές από την επιχείρησή μου - διότι γι’ αυτό ακριβώς πρόκειται - όχι μόνο πίστεψα στην ιδέα, αλλά παθιάστηκα για να τη διαδώσω! Στόχος μου δεν είναι να αποκτήσω τίτλους, αλλά να πείσω τους συνεργάτες μου ότι μπορούν να πετύχουν, να τους δοθεί η ίδια ευκαιρία που δόθηκε και σε εμένα, να δουν σταδιακά να υλοποιούνται τα όνειρά τους και τελικά να μοιραστούμε το ίδιο πάθος, ώστε να συνεχίσουν κι εκείνοι με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύω ότι ως προς την πώληση, βασική προϋπόθεση για να πετύχει κανείς, είναι να γνωρίζει και να αγαπά το προϊόν, ώστε να μπορεί σε κάθε περίπτωση να έχει μια ενθουσιώδη πρόταση που, χωρίς να δημιουργεί ανύπαρκτες ανάγκες, δεν θα μπορεί να αρνηθεί κανείς! Θεωρώ επίσης σημαντικό το να μπορεί κανείς να εκμαιεύσει τις πραγματικές ανάγκες των μελλοντικών συνεργατών του, μέσα από μια υγιή ανθρώπινη σχέση, ώστε να τους κατευθύνει σωστά, είτε προς την ιδία κατανάλωση, είτε προς την πώληση, είτε προς την ευκαιρία για εργασία που τους δίνει το δικτυακό Marketing. Έχοντας κατά καιρούς ασχοληθεί με διάφορα επαγγελματικά αντικείμενα, αποφάσισα ότι η κάλυψη μόνο των βιοποριστικών αναγκών δεν αρκεί. Η Oriflame για μένα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που ακόμα και σε δύσκολες προσωπικές περιόδους με εμπνέει δημιουργικά δίνοντας μου τη δύναμη να συνεχίσω, να προσπαθήσω, να παλέψω… Αγαπώ την Oriflame όχι μόνο για το οικονομικό όφελος που μου αποφέρει, αλλά και για την ηθική ικανοποίηση και επιβράβευση που εισπράττω κάθε φορά που περιτριγυρίζομαι από τον κόσμο της! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Γιούλα Ιατρού - New Director Έγινα μέλος της Oriflame πριν 7 χρόνια. Τα πρώτα 5 χρόνια σύστηνα την εταιρεία κάνοντας μέλη γιατί ήμουν ενθουσιασμένη με την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων, αλλά χωρίς να πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Τα 2 τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα κατάλαβα τη μοναδική επαγγελματική ευκαιρία της Oriflame. Είπα στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω και τα κατάφερα!!!

Με την απεριόριστη βοήθεια της ASM μου, Έλενας Αλεξοπούλου και της χορηγού μου Αργυρώς Καναβού έμαθα να εκπαιδεύω και να ενημερώνω άτομα συνεχώς. Επίσης σε κάθε κατάλογο προσπαθώ να κάνω πολλά νέα μέλη. Μιλάω πάντα και σε όλους για τη μοναδική ευκαιρία της Oriflame και αναπτύσσω συνέχεια νέα “ποδαράκια”. Έτσι κατάφερα να έχω μία δυνατή ομάδα, μία δυνατή επιχείρηση. Πολλά ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Σταυρούλα, Ντίνα και Έλενα. Εύχομαι να πετύχουν το στόχο τους γρήγορα!!! Είμαι σίγουρη!!!

Αγγελική Γκορίτσα - New Director Ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την Oriflame πριν ενάμιση χρόνο περίπου. Στην αρχή ήμουν πολύ αρνητική και ο λόγος ήταν ότι είχα ασχοληθεί με διάφορες εταιρίες στο παρελθόν με πολύ κακές εμπειρίες. Διαπίστωσα όμως, καθώς το έψαξα, ότι η εταιρεία Oriflame είναι εταιρεία με μεγάλες προοπτικές. Ξεκίνησα αμέσως πολύ δυναμικά να μιλάω για την επιχειρησιακή ευκαιρία σε ΟΛΟΥΣ. Σε 3 μήνες έφτασα την κλίμακα 21%, με πολύ ενθουσιασμό, πάντα βέβαια με την καθοδήγηση της χορηγού μου κα Κλαδούχου, η οποία μου μετέδωσε το πάθος της για τη δουλειά και την ευχαριστώ ιδιαιτέρως!!! Έχουμε δημιουργήσει μια καταπληκτική ομάδα, άτομα θετικά με πολύ όρεξη για δουλειά. Τώρα δουλεύω πιο μεθοδικά με προγραμματισμό, κάνουμε συγκεντρώσεις L2, σε σταθερό τόπο, χρόνο καθώς και προσωπικά ραντεβού 2-3 την εβδομάδα. Ομαδικό πνεύμα, Sarpio και θετική ενέργεια το μυστικό της επιτυχίας.

15


Time for style!

Αποκτήστε τα απίθανα αξεσουάρ Fashionista προσκαλώντας τους φίλους σας στην Oriflame

Fashionista Ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!

Fashionista ν ΔώρO Χορηγώ 11 Καταλόγου ους σας με 3 νέους φίλ e σ το Welcom Progr am 1

Συλλεκτική σειρά αξεσουάρ

Fashionista

1 τεμάχιο από κάθε ΔΩΡΟ ανά Xορηγό

Δώρα Χορηγώ ν Καταλόγου 12 με 3 νέους φίλ ους σας σ το Welcom e Progr am 1

Oriflame Business & Beauty #5 2013  

5ο τεύχος του Oriflame Beauty & Business Magazine