Page 1

ORIFLAME MAGAZINE 4 TEYXOΣ, 2018

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΟRIFLAME BRAND AMBASSADOR

#beautifulthewayiwanttobe


E D ITO RIAL

Αγαπητοί Συνεργάτες, Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων ακούει καθημερινά για την Oriflame! Αυτό το οφείλουμε κυρίως στους συνεργάτες μας που μιλάνε κάθε μέρα στους γνωστούς, στους φίλους και στους πελάτες τους για τα προϊόντα μας, τις ιδέες μας, τις επιτυχίες μας, την επιχειρηματική μας ευκαιρία, το φιλανθρωπικό μας έργο, τα ταξίδια μας και όλα αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς ως εταιρία. Γνωρίζουμε επίσης καλά ότι στη σημερινή εποχή των social media όταν ακούμε κάτι που μας τραβάει το ενδιαφέρον, θα μπούμε με την πρώτη ευκαιρία στο internet για να γνωρίσουμε καλύτερα το brand, να μάθουμε τα νέα του και να αλληλεπιδράσουμε μαζί του. Για τον λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στη στρατηγική των καναλιών μας στα social media και κυρίως στο Facebook και το Instagram, ώστε οι άνθρωποι που μας ακολουθούν να νιώθουν ότι ακούμε τις ανάγκες τους και ότι εκτιμάμε την ανταπόκρισή τους. Δημιουργούμε έτσι μια αλληλεπίδραση που αποδεδειγμένα αρέσει στους καταναλωτές και αναπτύσσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αγάπης για το brand μας, ώστε το κοινό μας να μας έχει ψηλά στο μυαλό του και στις επιλογές του και να δένεται μαζί μας.

Ειδικά στη δική μας δουλειά, που βασίζεται στη επικοινωνία από φίλο σε φίλο και στη δύναμη της σύστασης, τα social media είναι ένα εξαιρετικά δυνατό και αποδοτικό κανάλι επικοινωνίας και προσέλκυσης νέων μελών για τα δίκτυά σας! Δεν είναι τυχαίο το ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε πολλά παραδείγματα συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο που έχουν αναπτύξει την επιχείρησή τους με βασικό κανάλι τα social media, έχοντας πετύχει εντυπωσιακά γρήγορη ανάπτυξη μέσα σε σύντομο διάστημα. Προκειμένου να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία του brand μας στα social media, προχωρήσαμε πρόσφατα σε μία πολύ όμορφή συνεργασία με μία από τις πιο δυνατές influencers των ελληνικών social media! H Τόνια Σωτηροπούλου είναι από τον Αύγουστο η νέα brand ambassador της Oriflame για την Ελλάδα και την Κύπρο και το κεντρικό πρόσωπο του “κινήματός” μας, Beautiful The Way I Want To Be. Για την Τόνια Σωτηροπούλου Ομορφιά σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου. Όπως λέει η ίδια “Ομορφιά δεν είναι μόνο τα προϊόντα ομορφιάς, η καλή διατροφή και η άσκηση. Ομορφιά είναι η προσωπική δουλειά με τον εαυτό μας, η εξέλιξη, η υπέρβαση όσων μας περιορίζουν και η τόλμη.” Αυτή ακριβώς είναι και η δική μας φιλοσοφία, με βάση την οποία υποστηρίζουμε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να αισθάνονται όμορφοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Τόνια Σωτηροπούλου. Η Τόνια πέρα από μία πανέμορφη αισθησιακή γυναίκα, είναι ένα υπέροχο δυναμικό μυαλό με όνειρα, ιδέες και αγάπη για ό,τι κάνει και αντιπροσωπεύει ιδανικά τις αρχές και την κουλτούρα της εταιρίας μας! Το κορίτσι που σαγήνευσε τον James Bond στο Skyfall, έκλεψε και τη δική μας καρδιά με την ομορφιά, την αύρα της, τη ζωντάνια της και την αυθεντικότητά της και είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι να την απολαμβάνουμε στις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook!

Welcome Tonia!!! Φιλικά, Κωνσταντίνος Μαρινάκης Managing Director

περιεχόμενα

3 8-10 2

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ SUPREME NOVAGE ΟΙ ΤAΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ MANDY’S SECRET WELLNESS BY ORIFLAME - OLYMPUS EXPERIENCE SARPIO FOCUS GROUP 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

#beautifulthewayiwanttobe

3 4-5 6 7 8 - 9 - 10 11 12 - 13 14 15


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ORIFLAME BRAND AMBASSADOR ORIFLAME: Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός; ΤONIA: Έχω ψυχοθεραπευτική σχέση με τη δουλειά μου. Είναι ένα υπέροχο επάγγελμα γιατί πάντα παίζεις με τα παιχνίδια σου, μπαίνεις σε χαρακτήρες ζεις άλλες ζωές. Αυτό που μ’ έκανε να επιλέξω το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι σίγουρα το παιδί μέσα μου που επέλεξε να μην μπει σε καλούπια, να μην «μεγαλώσει». O: Αν δεν ήσουν ηθοποιός, τι επάγγελμα θα επέλεγες; Τ: Θα ήθελα να είμαι κτηνίατρος ή ψυχοθεραπεύτρια. O: Τι έκανες μόλις έμαθες ότι σε επέλεξαν να παίξεις το κορίτσι του James Bond στο Skyfall; Τ: Χάρηκα. Αυτό.

O: Τι σε φοβίζει και τι σου δίνει κουράγιο; Τ: Με φοβίζει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι κακό σε κάποιον που αγαπάω και μου δίνει κουράγιο κάθε καινούργια μέρα που ανοίγω τα μάτια μου, είμαι υγιής και έχω τόσα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Επιλέγω κάθε μέρα να τα υπενθυμίζω στον εαυτό μου. Στο τέλος το καλό πάντα κερδίζει. O: Τι σε κουράζει και τι σε ξεκουράζει; Τ: Με κουράζει η έλλειψη ευγνωμοσύνης γύρω μου και η ασυνέπεια. Με ξεκουράζει η φύση, ο χρόνος με τους φίλους μου και ο σκύλος μου. O: Ποια είναι η άποψή σου για τα social media; Τ: Είναι ένα χρήσιμο μέσω, το οποίο όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός.

O: Τι καθόρισε την απόφασή σου να συνεργαστείς με την Oriflame; O: Έξι χρόνια μετά, σκέφτηκες ποτέ “Αμάν Τ: Η ιστορία και η αισθητική της εταιρίας, πια με το κορίτσι του James Bond!”; η αγάπη της για τις γυναίκες, ξεκάθαρα οι Τ: Όχι γιατί εγώ ζω την καθημερινότητα μου, άνθρωποι που συνεργάζομαι, με τους οποίους κάνω τις δουλειές μου, εξελίσσομαι, δεν με από τη πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία και κοινή αφορά σε τι επιλέγει να σταθεί ο ελληνικός αισθητική και, πολύ ειλικρινά, δεν έχει να τύπος. Κι εν κατακλείδι, θα ήμουν αχάριστη αν κάνει πάντα με την τιμή των πραγμάτων. Η με ενοχλούσε η αναφορά σε μια τόσο σπουδαία επιλογή της συνεργασίας μου με την Oriflame προσωπική κατάκτηση. είναι μεγάλη τιμή για μένα. Αγαπώ οτιδήποτε είναι διαχρονικό και εξελίξιμο. Επίσης, πάντα O: Τι θα συμβούλευες σήμερα ένα νέο χρησιμοποιούσα προϊόντα της Oriflame, όποτε κορίτσι που θέλει να γίνει ηθοποιός; θεωρώ πώς με κάποιο τρόπο συμπαντικά είλξα Τ: Να συνειδητοποιήσει πρώτα τους λόγους τη συνεργασία μας. για τους οποίους θέλει να το κάνει, να μην το βάζει κάτω από τα όχι, να δουλέψει σκληρά, O: Έχεις κάποια φίλη ή φίλο που θα τον να διαβάσει πολύ να δει ακόμα περισσότερο συμβούλευες να ξεκινήσει τη δική του σινεμά και θέατρο και πάνω απ’ όλα να έχει επιχείρηση με την Oriflame; ξεκάθαρους στόχους. Τ: Το έχω κάνει ήδη και γνωρίζω και ανθρώπους, κυρίως γυναίκες που έχουν μπει O: Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της εμφάνισής σου και ποιο του χαρακτήρα σου; κάτω από την ομπρέλα της Oriflame. Θεωρώ πως είναι ένα υπέροχο βήμα, το οποίο έχει Τ: Το δυνατό σημείο της εμφάνισής μου σίγουρη επιτυχία και εξέλιξη. πιστεύω ότι είναι το πρόσωπό μου. Όσο για τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα μου, O: Τι σημαίνει για σένα ομορφιά; είναι η τόλμη και η στοχοπροσήλωση και Τ: Ομορφιά σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου. η ανιδιοτελής αγάπη για τους δικούς μου Όχι μόνο εξωτερικά, με προϊόντα ομορφιάς, ανθρώπους. όχι μόνο με καλή διατροφή και άσκηση, αλλά κυρίως ομορφιά είναι η προσωπική δουλειά O: Ποιο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια με τον εαυτό μας, η εξέλιξη, η υπέρβαση όσων θα ήθελες να είχε γραφτεί για σένα; μας περιορίζουν και η τόλμη. Ομορφιά είναι η Τ: Όλα. ευτυχία, πλήρης και καθολική. O: Ποιο τραγούδι θα αφιέρωνες εσύ στον Κωστή; Τ: Το All Flowers In Time του Jeff Buckley

#beautifulthewayiwanttobe

3


ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝOVAGE

NEW!

Αν οι πελάτες σας αναζητούν έναν αποτελεσματικό τρόπο να φροντίσουν, να καθαρίσουν και να τονώσουν την επιδερμίδα τους με ένα απλό βήμα, τότε θα θέλουν να ακούσουν για το Gel Καθαρισμού Supreme NovAge. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: Η επιδερμίδα που είναι καθαρή, ενυδατωμένη και εξισορροπημένη μπορεί να απορροφήσει καλύτερα το serum και τα ενυδατικά προϊόντα. Αυτές οι ιδανικές συνθήκες στην επιδερμίδα συνήθως δημιουργούνται από το προϊόν καθαρισμού και την τονωτική λοσιόν. Οι πελάτες σας δεν έχουν πάντα χρόνο για καθαρισμό και τόνωση και ο καθαρισμός από μόνος του μπορεί να αφήσει την επιδερμίδα ξηρή και με αίσθηση τραβήγματος. Οι πελάτες σας θα ήθελαν ένα προϊόν που αποτελεσματικά θα καθαρίζει, θα τονώνει και θα φροντίζει την επιδερμίδα τους με ένα απλό βήμα.

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ: Το Gel Καθαρισμού Supreme ΝοvAge είναι κάτι περισσότερο από ένα 2-σε-1 προϊόν καθαρισμού και τόνωσης. Είναι έξυπνος καθαρισμός. Το gel καθαρισμού δρα σε απόλυτη αρμονία με τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Είναι αρκετά ισχυρό ώστε να απομακρύνει κάθε ρύπο, είναι ήπιο αρκετά ώστε να μην βλάπτει το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας και παρέχει φροντίδα για περισσότερη ενυδάτωση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: • Κλινικά αποδεδειγμένα είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το προϊόν Καθαρισμού & η Τονωτική Λοσιόν NovAge μαζί* • Αφήνει την επιδερμίδα όμορφη και καθαρή, ενυδατωμένη και εξισορροπημένη • Προετοιμάζει την επιδερμίδα σας ώστε να απορροφήσει τα υπόλοιπα προϊόντα NovAge με μία μόνο έξυπνη κίνηση.

*Τα σποτελέσματα κλινικών τεστ δείχνουν ισάξια απόδοση στην ενυδάτωση και στην προστασία του φυσικού φράγματος της επιδερμίδας, του Gel Καθαρισμού Supreme NovAge 33894 σε σχέση με τα προϊόντα καθαρισμού (32596 + 32597) που συνδυάζονταν με την τονωτική λοσιόν (32128 + 32742).

4

#beautifulthewayiwanttobe

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Μίγμα Καθαρισμού:

Ένα ισορροπημένο μίγμα από ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες, οι οποίες απομακρύνουν αποτελεσματικά ορατούς ρύπους.

Καταπραϋντική Τεχνολογία:

Καταπραϋντική Τεχνολογία με φυσικής προέλευσης Bisabolol, που αποτελεί συστατικό στοιχείο του χαμομηλιού και του δένδρου Candeia.

Ενυδατικό Μίγμα:

Ένα μίγμα ενυδατικών και απαλυντικών συστατικών ειδικά σχεδιασμένο να αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ελαστική και άνετη.

Βιταμίνη E:

Η Βιταμίνη E είναι γνωστή για τις εξαιρετικές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.


WHAT'S NEW IN CATALOGUE 14

GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ SUPREME NOVAGE - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αλλάζει η ρουτίνα; Όχι. Διατηρούμε τη ρουτίνα 4 βημάτων. Ωστόσο, αναβαθμίζουμε το βήμα καθαρισμού, προσφέροντάς σας μία υπέρτατη εμπειρία καθαρισμού. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε 1 προϊόν αντί για 2 διαφορετικά προϊόντα στο Βήμα 1.

Είναι επαρκής ο καθαρισμός χωρίς Τονωτική Λοσιόν; Ναι. Έχουμε κάνει κλινικές μελέτες και αποδείξει ότι το Gel Καθαρισμού Supreme NovAge είναι τόσο αποτελεσματικό όσο ένα Προϊόν Καθαρισμού και μία Τονωτική Λοσιόν NovAge μαζί.

Τι θα λέω στους πελάτες μου που εξακολουθούν να θέλουν Τονωτική Λοσιόν; Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ξεχωριστή Τονωτική Λοσιόν, καθώς το Gel Καθαρισμού Supreme είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει τα ίδια οφέλη με πιο πρακτικό τρόπο.  NovAge Supreme

Cleansing Gel

150 ml.

33984

#beautifulthewayiwanttobe

5


Βαλεντίνο Νικολάου Make Up Artist

ΟΙ ΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΏΡΟΥ Οι τάσεις του φθινοπώρου στο μακιγιάζ είναι απλά εντυπωσιακές και ο Βαλεντίνο Νικολάου, σου χαρίζει μικρά μυστικά για να τα ακολουθήσεις πιστά όλη τη σεζόν.

Βλέπουμε λοιπόν να πρωταγωνιστούν τα έντονα χείλη, από την πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου και στην πιο φωτεινή εκδοχή του.

6

Μία από τις κυρίαρχες τάσεις για το φθινοπωρινό μακιγιάζ είναι ένας πολύ δυναμικός συνδυασμός που έρχεται για να ταυτιστεί απόλυτα με το mood του φθινοπώρου. Βλέπουμε λοιπόν να πρωταγωνιστούν τα έντονα χείλη, από την πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου και στην πιο φωτεινή εκδοχή του. Πριν απλώσεις το κραγιόν σου, φρόντισε να περάσεις στα χείλη σου μια στρώση lip balm, που θα τα ενυδατώσει και θα τα αφήσει απαλά. Στη συνέχεια, περνάς με το πινελάκι το χρώμα της επιλογής σου. Όταν όμως, βάφεις τα χείλη σου έντονα, να θυμάσαι ότι αφήνεις οπωσδήποτε τα μάτια καθαρά, επιλέγοντας μια ιριδίζουσα σχεδόν άχρωμη σκιά. Το smokey look είναι πάντοτε τάση και φέτος είναι ακόμη πιο έντονο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού. Δημιούργησε ένα έντονο cat look, ενώ στα χείλη προτίμησε ένα washed color σε nude απόχρωση. Ένταση και λάμψη είναι τα δύο έντονα στοιχεία της σεζόν. Έτσι έχουμε glittery

#beautifulthewayiwanttobe

βλέφαρα σε μεταλλικές αποχρώσεις του σκούρου γκρίζου ή και του σμαραγδίπράσινου, ή και σε μπρονζέ τόνους, που συνοδεύονται με τονισμένα φρύδια, δημιουργώντας έτσι ένα look μοναδικό. Το no make up make up, το πολύ φυσικό μακιγιάζ με τα σχεδόν γυμνά μάτια, μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλά απαιτεί πολύ περιποιημένη επιδερμίδα. Φέτος δίνεται ιδιαίτερη έμφαση όχι μόνον στα βλέφαρα, αλλά και στα χείλη, που μοιάζουν αποχρωματισμένα, σχεδόν άβαφα. Πρώτα λοιπόν, ενυδατώνεις καλά την επιδερμίδα σου και μετά καλύπτεις τοπικά τις ατέλειες του δέρματος με ένα primer ή με ένα concealer. Ακολουθεί το μέικ απ σου και η πούδρα που θα το σταθεροποιήσει. Λίγο ρουζ σε ροδακινί απόχρωση στα μάγουλα, χτενίζεις τα φρύδια ανοδικά και απλώνεις lip balm στα χείλη για να ενυδατωθούν.


Μandy's Secret

MANDY’S SECRET Μία πολύ όμορφη ιδέα σε συνεργασία με τους Wellness Ambassadors Μάντη Περσάκη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη υλοποιήθηκε και νιώθουμε πολύ ενθουσιασμένοι! Αφορά φυσικά τη διατροφή μας και πιστεύουμε ότι θα την αγαπήσετε όπως και όλοι εμείς που βρεθήκαμε στα γυρίσματα των επεισοδίων!

Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας για την ευεξία και την καλή υγεία του οργανισμού. Σίγουρα αν είμαστε από αυτούς που έχουν συμπεριλάβει στις καθημερινές τους διατροφικές συνήθειες και προϊόντα της σειράς Wellness, τότε τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Ζητήσαμε από την Μάντη να μοιραστεί μαζί μας μία σειρά από εύκολες, απλές και ιδιαίτερα υγιεινές συνταγές μαγειρικής που ακολουθεί στη διατροφή της, αλλά που παράλληλα κρύβουν και μερικά δικά της μυστικά… Τα χωρίσαμε σε επεισόδια με τη μορφή videos, τα οποία θα προβληθούν στα social media κανάλια μας, για να τα δείτε και στη συνέχεια να μπορέσετε να τα δοκιμάσετε και σεις και να τα συμπεριλάβετε στην καθημερινότητα όλης σας της οικογένειας! Αναζητήστε μία συνταγή λοιπόν κάθε εβδομάδα, πείτε μας τη γνώμη σας, στείλτε μας φωτογραφίες από τις δικές σας δημιουργίες με αυτές τις συνταγές και μοιραστείτε με φίλους σας το μυστικό της Μάντης με το hashtag #mandysecret και tag την @oriflamegreeceofficial Καλή Επιτυχία!!

#beautifulthewayiwanttobe

7


WELLNESS BY ORIFLAME

OLYMPUS E XPERIENC E Η πρώτη ομάδα Wellness Experts είναι γεγονός και πάει πολυυυυύ ψηλά!

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου μέλη μας από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δώσαμε ραντεβού στο Λιτόχωρο για ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση αλλά και εκπαίδευση! Βάλαμε τα Wellness σακίδιά μας, τα Wellness αδιάβροχά μας και με τα Wellness μπατόν στο χέρι ξεκινήσαμε να κατακτήσουμε τον Όλυμπο! Το Olympus Project είχε ως σκοπό να δημιουργήσει μια ομάδα Welllness η οποία θα αλληλοϋποστηρίζεται, θα αναπτύξει

8

#beautifulthewayiwanttobe

καινούριους Wellness Experts και θα κάνει Wellness Academy στα δίκτυό τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια εμπειρία ζωής, να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν ιδέες για best practice, να ενημερωθούν για τα Wellness προϊόντα, να μοιραστούν testimonials επιτυχίας και να δεσμευτούν για επόμενες Wellness ενέργειες.


Ανάμεσα στις πιο σημαντικές στιγμές της εξόρμησης μας ήταν όταν η Wellness σημαία μας έφτασε στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου και της Ελλάδας, τον Μύτικα αλλά και στον Προφήτη Ηλία, το υψηλότερο ξωκλήσι της Ορθοδοξίας. Όλοι μαζί δεσμευτήκαμε να απογειώσουμε τις πωλήσεις μας, να μοιραστούμε την Wellness εμπειρία μας και να φτάσουμε την Wellness κατηγορία ακόμη ψηλότερα! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους οδηγούς μας και τον φωτογράφο μας Κορνήλιο Σαραντίογλου για τη βοήθειά τους και τις μαγικές στιγμές που κατέγραψαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους Wellness Experts: Βαρβάρα Αγοράκη, Σοφία Ζησοπούλου, Μαρίνα Λογοθέτη, Κατερίνα Κορίνη, Γιάννη Λαμπρόπουλο, Φλορεντία Μαραγκού, Ελένη Μιχαήλ, Φανή Μπακαλιού, Κατερίνα Παναγιωτίδου, Δημήτρη Πάντιο, Φρόσω Παπαιωάννου, Λιάνα Πολυκάρπου, Ευδοκία Πόντου, Αντώνη Τάκο, Νότα Τζαννετάκη, Γιώργο Τσιρώνη και Γιώργο Χατζηδημητρίου. Σας ευχαριστώ που με την παρουσία σας και τη δυναμική σας κάνατε την εμπειρία αυτή τόσο μοναδική! Νικολέτα Βερναδάκη

#beautifulthewayiwanttobe

9


Στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου - Μύτικας

10

Στην κορυφή του Προφήτη Ηλία

#beautifulthewayiwanttobe


SARPIO FOCUS GROUP ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2018 Ονειρεύεστε...

• Να αυξήσετε το Εισόδημά σας • Να δημιουργήσετε ένα καλύτερο Μέλλον • Να ξεκινήσετε τη δική σας Επιχείρηση • Να αποκτήσετε Οικονομική Ανεξαρτησία • Nα κερδίσετε Ταξίδια σε όλο τον κόσμο • Να έχετε προσωπική και επαγγελματική Ανάπτυξη

Αν αναρωτιέστε αν έχετε τις προϋποθέσεις για να ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ, κάντε το παρακάτω Test Έχετε τη διάθεση να κάνετε τη προσπάθεια που χρειάζεται για να το πετύχετε; Είναι αληθινό δικό σας όνειρο; (όχι κάποιου άλλου)

Είναι ρεαλιστικό;

Είστε αληθινά παθιασμένος με το όνειρο; Έχετε τη διάθεση να κάνετε την προσπάθεια που χρειάζεται για να το πετύχετε; Έχετε ομάδα για να σας βοηθήσει να το πετύχετε;

Έχετε πλάνο ενεργειών;

Κάνετε καθημερινά ενέργειες για να πετύχετε το ονειρό σας;

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απαντήσετε "NAI" σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις, συμμετάσχετε στο 1ο Διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sarpio Focus Group και εκπληρώστε τα όνειρα σας!!!

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ SARPIO FOCUS GROUP; Σε συνέχεια του πολύ δυναμικού κινήματος Sarpio Express σας προσκαλούμε στο 1o Διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sarpio Focus Group. Σκοπός του διημέρου είναι η εκπαιδευτική ενεργοποίηση των Consultants της προσωπικής σας Ομάδας που θα επιλεχθούν αυστηρά από εσάς, παρουσιάζοντας τους και εκπαιδεύοντας τους στο απόλυτο Σύστημα και Μέθοδο δουλειάς της Oriflame για γρηγορότερα και μεγαλύτερα αποτελέσματα. Αναζητήστε τους συνεργάτες σας, προετοιμάστε την ομάδα πυρήνα σας και δηλώστε τη συμμετοχή τους. Το Sarpio Focus Group θα πραγματοποιηθεί σε 3 πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία!

ΔΗΛ Ω ΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Το 1ο Sarpio Focus Group θα πραγματοποιηθεί σε διήμερο τις παρακάτω ημερομηνίες. Στη συμμετοχη σας περιλαμβάνεται η εκπαίδευση, η διανυκτέρευση και η διατροφή σας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα παρακάτω σημεία: • 21 & 22 Οκτώβρη, Ξενοδοχείο Royal Hotel, Θεσσαλονίκη • 4 & 5 Νοέμβρη, Dolce Attica Riviera, Bραυρώνα - Αττική • για την Κύπρο θα ενημερωθείτε σύντομα

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί μια σίγουρη και αποδοτική Μέθοδο Δουλειάς ΤΩΡΑ, μην αφήνετε τον χρόνο να σας κρατάει μακριά από τα όνειρα σας!

#beautifulthewayiwanttobe

FOCUS GROUP

11


Π Ε Ι ΡΑ Ι Α Σ

25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια μας, στη Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο Κρήτης, τον Πειραιά και τη Χαλκίδα! Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη καθώς όλοι όσοι ήρθαν κοντά μας μπορούσαν να κάνουν επαγγελματική διάγνωση επιδερμίδας με το ΑPI Skin scanner, να δοκιμάσουν τις σειρές περιποίησης Novage, να κάνουν λιπομέτρηση με την ειδική ζυγαριά λιπομέτρησης Tanita, να πάρουν συμβουλές ευεξίας καθώς και προτάσεις το πως θα βάλουν τα Wellness προϊόντα στη ζωή τους και φυσικά να απολαύσουν απίθανα καλοκαιρινά μακιγιάζ από τις Μake-up Artists μας! Στην εκδήλωση του Πειραιά είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε τους εκπροσώπους από το Χατζηκυριάκο

12

#beautifulthewayiwanttobe

ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και στη Χαλκίδα εκπροσώπους από το σύλλογο ΑΓΑΠΗ που ενισχύει και στηρίζει άτομα με αυτισμό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρεθήκαν αλλά και όλους τους δυναμικούς μας Leader των περιοχών που υπερβάλαν πραγματικά εαυτό για να έχουμε τόσο μεγάλη επιτυχία στις εκδηλώσεις μας. Καλό και δυναμικό φθινόπωρο με επιτυχίασε ότι κάνετε και οργανώνετε. Έλενα Αλεξοπούλου Area Sales Manager


#beautifulthewayiwanttobe

13

KΡHTH

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Χ Α ΛΚΙΔ Α

ΠΡΕΒΕΖ Α


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - ΧΡΗΜΑΤΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ORIFLAME ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΈΔΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΎΟΥΜΕ! Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάϊο είχαμε διαγωνισμό Core Team και όλοι οι Managers & Directors της Oriflame δημιούργησαν ομάδες και διεκδίκησαν Laptops και ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, επικοινωνώντας την Oriflame και κάνοντας νέα μέλη!

LAPTOP ΚΈΡΔΙΣΑΝ ΟΙ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΟΥ ΘΕΑ ΤΡΑΧΙΛΗ KYRIAKOS XATZI TRACHILIS SOPHI SPIROU ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΦΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΛΕΤΣΑ

14

#beautifulthewayiwanttobe

TO ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΔΟΜΊΝΙΚΟ ΚΈΡΔΙΣΑΝ ΟΙ: ΘΕΑ ΤΡΑΧΙΛΗ KYRIAKOS XATZI TRACHILIS SOPHI SPIROU

Ι! ! ! Δ Ι Ξ Α Τ Ο KAΛ


ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ C6-C7-C8, 2018

NΈΟΙ

ΤΊΤΛΟΙ 12% ROSALIE G CLEMENTE

BEST RECRUITERS C3-4-5 2018

ΘΕΑ ΤΡΑΧΙΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΦΡΑ KYRIAKOS XATZI TRACHILIS

ΙΡΙΣ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ANAHIT PETROSYAN ΦΑΝΗ ΚΟΥΜΑΡΑ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ KYPROS TSIAKKAS ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΑ ΣΟΓΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ ΚΟΛΛΑΡΑ

AWA R D I N G CO N S U LTA N T S ΕΠΙΒΡΑΒΕΥ ΣΕΙΣ ΣΕ ΠΩ ΛΗΤΕΣ - ΜΕΓΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Ο Πρώτος Σε Όγκο Παραγγελιών C4 – C6/2018 Είναι: (Μεγαλύτερες Από 600Βp Αθροιστικά Ανά Κατάλογο)

ΒΑΝΕΣΑ ΓΑΜΒΡΟΥΛΗ C4 C5 C6

CLUCI ADRIANA ΣΟΦΙΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ROXANA TANISLAV ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΙΣΤΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΚΑΡΑΚΗΣ

15%

ΟΝΟΜΑ

ΠΟΛΗ

ΣΥΝΟΛΟ BP C 4 – C 6

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΣΕΡΡΕΣ

13.533

ΖΩΗ ΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

18% ELSA ΑΜΙΡΧΑΝΙΑΝ

#beautifulthewayiwanttobe

15


PLEASE JOIN US AT THE GALA CELEBRATION

AN EVENING OF DREAMS

Φέτος η Oriflame μας έκλεισε 25 Χρόνια Επιτυχημένης πορείας σε Ελλάδα και Κύπρο και θέλουμε να το γιορτάσουμε μαζί σας! Στον υπέροχο πολυχώρο του Gazar te, στον Κεραμεικό, στις 10 Νοεμβρίου, θα ζήσουμε μια μοναδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, επιβραβεύσεις και πολύ πολύ χορό! Εάν θέλετε και εσείς να είστε κομμάτι αυτής της γενέθλιας βραδιάς μπορείτε!!! Πρόσκληση θα λάβουν: Όλοι οι Directors και πάνω, & Όσοι πετύχουν την κλίμακα του 12% και πάνω το μήνα Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Θα περάσουμε υπέροχα και σας θέλουμε μαζί μας! Gazarte Βουτάδων 34, Αθήνα

W W W.ORIFLAME.GR

Πρόσκληση 2 άτομων

W W W.ORIFLAME.COM.CY

Business & Beauty Oriflame Newsletter  

Business & Beauty Oriflame Newsletter

Business & Beauty Oriflame Newsletter  

Business & Beauty Oriflame Newsletter

Advertisement