Page 1

Kedves Barátaim! Rió Ri ó gyönyörû gyö gy önyö ön yörûû város, vváár áros áros os,, de de korántsem kkor oráán or ánts ánts tsem em annyira ann annyi yira gyönyörû, gyö yönyyör ör û, örû û, mint m miin int Budapest. int Buda Bud Bu dape dape p st st.t. Januárban Janu Ja n ár árba árb ban ban ame Gyémánt Konferencia. a legjobb dolog, dolog ami ott történt: az Orifl Oriflame Konferencia Lenyûgöztek minket a fantasztikus filmek, prezentációk, az új termékek, az új online applikációk és az összes többi olyan eszköz, amellyel az Oriflame az értékesítés növelését, a bevételeink növekedését és az Önök álmainak megvalósulását hivatott támogatni. Az egyik fô újdonság az Ecobeauty termékcsalád bevezetése. A világon mi vagyunk az elsô olyan kozmetikai vállalat, amelynek egy termékcsoportja a négy (Fairtrade, Ecocert, Vegan Society, FSC) tanúsítvánnyal rendelkezik. Öko-termékeket ajánlunk, amellyel természetes módon ápolhatja bôrét és óvhatja környezetét. Ez mutatja meg igazán, hogy az Oriflame nemcsak az emberekre, hanem a környezetvédelemre is figyelmet fordít. Feladatunk, hogy megôrizzük a természet szépségét magunknak, gyermekeinknek, a jövô generáció számára. Az Ecobeauty család a bizonyíték arra, hogy az Oriflame nem csak beszél errôl, hanem tesz is érte valamit. Erre nagyon-nagyon büszke vagyok.

Biztos vagyok benne, hogy önök is.

ügyvezetô igazgató

Kiadja: Oriflame Hungary Kft. 1138 Budapest, Váci út 140–142. Telefon: 061 450 3939 fax: 061 238 0561 E-mail: info @oriflame.hu, rendeles @oriflame.hu Web: www.oriflame.hu Munkatársak: Dusˇan Kacˇer, Czenthe Sarolta, Kovács Emôke Tervezés és elôkészítés: Gramy Kft.

HÍRADÓ 3

2012. FEBRUÁR 9 – 29.


Rio de Janeiro – Január 23 és 26-a között, több mint ezer Oriflame Direktor vett részt a Brazíliában megrendezett Gyémánt Konferencián. A konferencia az elsô azon ünnepségek sorában, amellyel a cég az idén ünnepli alapításának 45. évfordulóját.

Az ünneepi év tém májaa „4 45 évee váltjjukk vaaló óra az álmokkat..” „A bátyám, Jonas és én 45 évvel ezelôtt csupán álmodtunk a sikerrôl, most pedig elárasztanak az érzelmek, ahogy figyeljük mennyi mindent ért el ez a cég,” jelentette ki Robert af Jochnick, a cég társ-alapítója. „De ami valóban boldoggá tesz, az nem más, mint a tény, hogy az Oriflame képes életeket megváltoztatni. Az Oriflame által nyújtott üzleti lehetôség rengeteg embernek segített megvalósítani az álmaikat – iskolákba járhattak gyermekeik, lehetôségük lett saját vállalkozást indítani és emberként is fejlôdni. Ez jelenti Jonas és jómagam részére a legnagyobb örömöt, most, hogy cégünk fennállásának 45. évfordulóját ünnepeljük.”

Ünnepeljük meg együtt ebben az évben az Oriflame születésnapját, és váltsunk valóra még több álmot!

HÍR EK + HÍR EK + HÍR EK + HÍR EK + + EK HÍR + EK HÍR + EK HÍR EK + HÍR HÍR EK + HÍR EK + HÍR EK +

Képzelet (fônév) Az a lelki tevékenység, amellyel a tudatban a valóság ismert elemei alapján új képet alkotunk. [Magyar értelmezô kéziszótár]

Némileg elvontnak tûnik a megfogalmazás, de fordítsuk csak le a mindennapi életünkre. Valaha valaki elképzelte, hogy mennyivel könnyebb lenne, ha nem kézben, háton stb. kellene a terheket cipelni… és akkor megszületett a kerék gondolata. Majd maga a kerék. Elképzelték, megvalósították. Repülni, akár a madarak? A többség kétkedve fogadta ezt az elképzelést. És ma már léteznek a repülôgépek. Sorolhatnánk ezernyi technikai újítást, amit az ötlet kitalálói nem hagytak elveszni.

KÉPZELD EL: LEHETSÉGES! Ez az Oriflame 2012-es jelmondata, amelyet a januári Gyémánt Konferencián harangozott be az Oriflame nemzetközi vezetôsége. Miért éppen itt? A Gyémánt direktorok Szépségtanácsadóként elképzelték, hogy az Oriflame által nyújtott üzleti lehetôséget kihasználva, megvalósíthatják álmaikat. Anyagilag függetlenné válhatnak, jobb életkörülményt biztosíthatnak maguknak és családjuknak, egzotikus országokba utazhatnak. Igen, ezt elképzelték és tettek is érte. Mai életük a bizonyíték, hogy mindez lehetséges. A konferenciáról szóló összeállításunkat ebben a lapszámban olvashatják.

És a képzelet határtalan… Vannak további álmok, célok. Ôk már tudják, hogy ezek megvalósítása is LEHETSÉGES! Ugye, Önök is így gondolják? 2 ORIFLAME


Természetes szépség… szépséges természet Az Oriflame Magyarország hónapok óta lázban ég. Egy olyan termékcsalád bevezetésérôl kaptunk hírt, ami merôben más, mint a többi. Nem csak az Oriflame kínálatában, hanem a versenytársak körében is. Az nem volt vitás, hogy egy óriási rendezvény keretében kell beszámolnunk errôl az újdonságról. Elôször 1000 -1500 fôben gondolkodtunk. Azután a biztonság kedvéért 2000 fôre foglaltuk le a Syma Rendezvényközpont egyik csarnokát. A 2000 jegy pillanatok alatt elfogyott, ezért még 500 férôhellyel kibôvíttettük a termet. Mi jöhet még? A hó… Február 4-én beköszöntött az igazi tél. Azon a napon, amikor az Oriflame Magyarország zöldbe öltözött. A zord idôjárás miatt mind a 2500 érdeklôdô nem tudott Budapestig eljutni, de az igazán elszántak megismerhették új zászlóshajónkat, az Ecobeauty termékcsaládot. A rendezvény felvezetôjében az Oriflame Magyarország ügyvezetô igazgatója, Zuzana Machová ismertette az Oriflame eredményeit, céljait, majd Kovács Emôke termékmenedzser, mint a nap háziaszszonya vette át a szót. Ettôl kezdve már minden csak az Ecobeauty termékcsalád megszületésérôl szólt. Elsô meghívott elôadónk, Natasha Williams O’Hanlon Írországból, a dublini kutató- és fejlesztôközpontból érkezett. Elmondta, hogy a termékek megalkotása során mennyi kritériumnak kellett megfelelni, hogy a négy tanúsítványt elnyerjék az Ecobeauty kozmetikumok. A megannyi növényi összetevô bôrünkre gyakorolt hatásáról dr. Papp Ildikó bôrgyógyász számolt be. Gondolták volna, hogy a természet igazi kincsesbánya? Csak jól kell megválogatni az összetevôket, és bôrünk újra fiatalos, egészséges és finom illatú lesz.

Dr. Papp Ildikó

Kovács Emôke

Az Oriflame vegykonyhájában igazán pompás termékcsalád született! Újszászi Györgyi a Fairtrade-rôl, a méltányos kereskedelemrôl tartott elôadást. Az Ecobeauty kozmetikumok használatával nem csak szépülünk, hanem segítjük a fejlôdô országokban élô termelôk piacra jutásának esélyét. Az elôadásokat kisfilmek is színesítették, melyekbôl egyértelmûé vált, mit jelent az Oriflame Ecobeauty termékeiben a négy tanúsítvány (Fairtrade, Ecocert, Vegan Sociaty, FSC) Zárszóként egy Facebook bejegyzés: Nekünk megérte Siófok mellôl felutazni a rendezvényre, ami igazán fantasztikus volt és már alig várjuk a Ecobeauty termékeket és a róluk szóló preziket és videókat! Kis csapatom nevében köszönöm, hogy részt vehettünk! :) H. Ágnes

Natasha Williams O’Hanlon

Újszászi Györgyi

Zuzana Machová

ORIFLAME 3


Executive és Gyémánt Konferencia

Buenos Aires | Rio o de Jan neiiro IMAGINE IT’S POSSIBLE! KÉPZELD EL: LEHETSÉGES! Így hangzott az Oriflame 45. születésnapi Gyémánt Konferencia jelmondata. Igen, az Oriflame megálmodói elképzeltek egy céget, ami emberek százezreinek, millióinak ad reményt álmaik megvalósításához. Elképzelték, lehetséges volt, megvalósult! A gondolathoz a lehetô legméltóbb helyszínt, a csodás Rio de Janeirót választották, ez a város a Corcovado Krisztus szobrával, a kétpúpú cukorsüveggel, a szikrázó fehér homokú tengerparttal, a számtalan öbölben ki-kibukkanó hegyekkel egy egészen mesebeli, mégis valóságos és méltó színpadi díszletéül szolgált az ünnepi konferenciának. És a konferencia! 1641 vezetô vett részt, akik valójában 3 millió 200 ezer Szépségtanácsadót képviseltek a világ 42 országából! Követhettük az eredményeket, láthattuk, hogy a nemzetközi mezônyben Magyarország is rálépett a fejlôdés útjára, és megismertük azt is, milyen óriási tudományos ráfordítások alapján alkották meg a jövô arcápolásának megújítását, az Ecobeauty termékcsaládot. Számomra a legkiemelkedôbb pillanatok közül az elsôt mégis az alapítók lelkesítô, elismerô, ôszinte köszönetét kifejezô beszédei adták. A jövôkép szemléltetése pedig azzal vált teljessé, hogy a család 3 generációja állt a színpadon: Jonas af Jochnick társalapító feleségével és Patrick nevû huszonéves fiával, aki a konferencia csapatban végig dolgozott, Robert af Jochnick, a másik alapító Alexander nevû fiával, aki már néhány éve odaadással dolgozik a legfelsô vezetésben, és képviseltette magát a harmadik generáció! Robert közel 6 hónapos kisunokája fiatal szüleik társaságában! Szinte érezni lehetett a folyamatosságot a cég jövôjét illetôen, és ez a fejlôdés záloga is egyben. Kiemelkedô lelkesítést kaptunk Magnus Branström (Chief Executive Officer – CEO) vezérigazgató elôadása nyomán. Hogyan válik 4 ORIFLAME

a képzelet sikerré, hogyan ismered fel, jó úton jársz, hogyan tudod saját gondolataidat pozitív pályára navigálni és sikeressé tenni a magad és munkatársaid életét. Hallhattunk kivételes tanúvallomásokat új, magas szinteket elérô vezetôktôl. Ezek közül a mexikói új Gyémánt direktor ragadott meg legjobban. Azt mondta: a képzeletednek ne szabj határt, az elsô célod az legyen: Gyémánt akarok lenni! Azt kívánjuk, minél többen vehessünk részt a következô konferenciákon, hogy minél többen érezhessük azt a hitet, azt a bizalmat, amit egy ilyen konferencián ajándékba kapunk a cégtôl és egymástól.

 ZBORAYNÉ GYÖNGYVÉR ÉS ZBORAY MIKLÓS

KONFERENCIA A DÉLI FÉLTEKÉN Idén januárban az Oriflame ismét varázslatos trópusi helyekre szervezte kényeztetô konferenciáit. Két felejthetetlen hetet tölthettem családommal Dél-Amerikában: Argentínában, ill. Brazíliában. Az Oriflame mindent meg is tett azért, hogy a Buenos Airesben, majd Rio de Janeiróban töltött napok maradandó élményeket jelenthessenek számunkra. Nem csak a minden igényt kielégítô ötcsillagos szállodákkal vagy azzal, hogy vendéglátóink folyamatosan lesték minden kívánságunkat! Mindezeken felül ugyanis varázslatos programokat szerveztek számunkra. Pompás és elegáns vacsora közben csodálhattuk meg a legjobb buenos aires-i tangóiskolák bemutatóját, máskor az argentin pampákon vehettünk részt lovasbemutatón és tekinthettünk meg lovaspóló-mérkôzést. Rio pedig valóban a bôség zavarát jelentette számunkra: idônként nehéz döntést hozni, hogy inkább a világhírû Cukorsüveg-hegyet hódítsuk-e meg a drótkötélpálya kabinjából vagy pedig a Copacabana

homokos partjának pálmafái közül szaladjunk-e az Atlanti-óceán olykor egy-két méteres hullámai közé! A két hét persze nem múlhatott el „munka” nélkül, hiszen ezerkétszáz társunkkal együtt részt vettünk a konferencián is, ahol többek között találkozhattunk az Oriflame alapítóival, az af Jochnik-családdal. Ezen kívül pedig rendkívül motiváló prezentációt tekinthettünk meg. Azonban itt még a munka is kényeztetés és felüdülés! Mert nem csak azt tudhattuk meg, hogy az Oriflame mennyivel dinamikusabban fejlôdik közvetlen versenytársainál még a világgazdasági válság idején is, hanem azt is, hogy üzletformánk, a direct selling, azaz a közvetlen értékesítés módszere képes a legjobban alkalmazkodni az információs társadalom, így az internet jelentette kihívásokhoz is. Mindezek alapján is mondhatom, nincs biztosabb állás ma Magyarországon, mint hálózatot építeni az Oriflame-nél!

 BODZSÁRNÉ KATI ÉS CSALÁDJA


Néhány napja ért véget egy álomutazás. Ezen az álomutazáson Argentínában és Brazíliában, az Executive és Gyémánt Konferencián azon vezetôk vettek rész a világ 41 országából, akik mertek nagyot álmodni, és elhitték, hogy a Sikertervben leírtak elérése lehetséges. Jonas af Jochnick sorai jutottak eszembe, amikor azt mondta a konferencián: „Sose mondjátok, hogy valami nem lehetséges, csak találjátok meg az utat, ami oda vezet.” Élmények sokaságát vonultatta fel ez a két hét. Többek között soha nem fogjuk elfelejteni, amikor Brazíliában, kora reggel a Copacabanán futottunk, balról az Atlanti-óceán hullámai mosták a partot, jobbról a 39 emeletes Windsor szállodánk, a híres Cukorsüveg-hegy, nem messze 700 méter magason a Megváltó Krisztus szobra… és mindez január közepén 27 fokban, Magyarországtól 15 000 km-re, Dél-Amerikában, az Oriflame-mel!  ANDI&GYIMA

„Az álmok megvalósítása az esszenciája az Oriflame-nek.” A csapatunk forgalma 2011-ben, 2010-hez képest 81%-ot növekedett, ezzel a Sikercsapat második legdinamikusabban fejlôdô csapata lettünk. Andi és Gyima ezért jutalmul elvitt az Executive és Gyémánt Konferenciára Argentínába és Brazíliába. Amikor ott voltam, akkor fogtam fel igazán, mit ad a Sikerterv. Olyan emberekkel voltam együtt, akik a világ vezetô Szépségtanácsadói. Nemcsak éreztem, hanem láttam is rajtuk azt a szenvedélyt, ami elvezette ide ôket. 2012-ben két szintet fogok lépni, Gold és Senior Gold leszek, és a 16-os katalógusban kezdem a zafír szintet. Most már nagyon biztos vagyok abban, hogy ott akarok lenni minden konferencián. Tudjátok, amikor ott álltam a Krisztus-szobor mellett és néztem le Rióra; ezt az érzést akarom mindig érezni.  BALÁZS EDIT

Elképzeltem, hogy képes vagyok 10 000 BP-vel zárni. Elképzeltem, hogy tudok a csapatommal fejlôdni. Így lett meg az az eredmény is, amely lehetôvé tette azt, hogy utazhassak. 6600 BPvel nyitottam a 2011-es évet, és év végére azt 22 000 BP-ra tudtuk növelni. Ez a 233%-os fejlôdés tette lehetôvé, hogy Andival és Gyimával utazhassak az Executive és Gyémánt Konferenicára Argentínába és Brazíliába. Dél-Amerika számomra eddig egy elérhetetlen célpont volt, de a konferencián hallottak után megerôsítést kaptam, hogy a képzelet lehetséges. A legjobbak között is a legjobbak vagyunk. 45 év alatt az Oriflame folyamatosan tud fejlôdni. Miért? Mert a sikeres cég mögött mindig ott a szenvedély! Láttam, tapasztaltam, hogy a Top Direktorok mekkora alázattal beszéltek a saját sikertörténetükrôl. Az emberek a Siker! Én megosztom a víziómat a csapatommal, hisz minden lehetséges! Tudom, hogy érdemes dolgozni, és én mindig a legtöbbet hozom ki magamból. Elképzeltem, hogy Gold direktor leszek. Te elképzelted már? Tényleg akarsz pénzt keresni? Soha ne mond, hogy valami nem lehetséges!

 BÖSZÖRMÉNYINÉ ANTAL ANDREA

ORIFLAME 5


Katalógus-bemutatók és Start tréningek Figyelem! Azokon a találkozókon vegyen részt, melyeket az Ön Direktora tart! Elôzetes bejelentkezés szükséges. Direktora telefonszámát az Oriflame-termékek vásárlásakor kapott számláján találja meg.

C3 IDÔSZAK

Északkeleti Régió ASM: Kopjári Emese tel.: +3670 77 88 565 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

X

Bodzsárné Katalin

X X

Véghné Molnár Rozália

Péró Nándorné

START

Debrecen, Szponzor pont

X

2. hét hétfô

Heves, Mûvelôdési ház

2. hét szerda

Salgótarján, Mûvelôdési ház

1. hét hétfô, 17 óra

Szolnok, Szapáry u. 11. Szponzor pont

páros kat. 2. hét hétfô, 17 óra 1. hét kedd, 17 óra

X X

Hajdúszoboszló, Mûvelôdési Központ

páros kat. 2. hét kedd, 17 óra

X X

Debrecen, Széchenyi u. 11.

X

1. hét szo., 15 óra

X

X

2. hét hétfô, 16.30

X

X

2. hét szerda, 17 óra Sárospatak, Kávéház Mûvelôdési ház

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

X

2. hét csüt., 17 óra

X

X

2. hét péntek, 16.30 Debrecen, Széchenyi u. 11. 3. hét csütörtök

Debrecen, Gambinusz köz

X

3. hét péntek

Gyöngyös, Palócz köz Szponzor pont

X

1. hét csüt., 17 óra

Nyíregyháza, Gyöngy Szponzor pont

X

X

1–3. hét szerda, 17 óra 2. hét csütörtök

X X

Baksy Zsuzsa

X

X X X X

szerda 17 óra

Vác, Szponzor pont Debrecen, Széchenyi u. 11.

3. hét hétfô, 16 óra 2. hét szerda, 17 óra Miskolc, Bajcsy Zs. u. 16.

X X

Gergely Ibolya

Gyöngyös, Bemutató terem

3. hét péntek, 16 óra Kazincbarcika, Dávid Szponzor pont 2. hét kedd, 16 óra

X

1. hét péntek, 9 óra

X

2. hét szombat, 9 óra

X

3. hét szombat, 9 óra

X

Nyíregyháza, Rubin Szponzor pont

1. hét péntek

Miskolc Center

3. hét péntek

X

X X

Nyíregyháza, Búza tér 9.

Miskolc, Tízeshonvéd Szponzor pont

3. hét kedd, 16 óra

2. hét kedd, 17 óra

X

Lengyelné Marika

1–2. hét szerda, 16 óra

X

X

Somodiné Ircsi

Miskolc, Tízeshonvéd Szponzor pont

X

Farkas János

Orosz Andrea

1. hét hétfô, 16.30

3. hét szerda, 16 óra Miskolc, Tízeshonvéd Szponzor pont

X

Juhász Tiborné

1. hét csüt., 18 óra

2. hét hétfô, 16.30

Pokoraczkiné Marika

3. hét szerda, 16.30 2. hét csüt., 16.30

Eger, Bemutatóterem

2. hét csüt., 18 óra

X

Balassagyarmat, Szponzor pont

2. hét hétfô, 16.30

1. hét hétfô, 18 óra

X

Eger, Forrás Szabadidô központ

kedd 18 óra

X

X

Kecskemétiné Gál

1. hét szerda 1. hét szo., 15 óra

2. hét kedd, 16 óra

X

Kisvárda, Szent László u. 43.

X

X

X

X

HELYSZÍN

2. hét péntek, 18 óra Eger, Kamara

Anna

Márta

IDÔPONT

1. hét szerda, 15 óra Balassagyarmat, Mûvelôdési ház

Berettyóújfalu, József Attila u. 9.

páros kat. 2. hét szo., 15 óra

Leszenyiczkiné Edit

X

páros kat. 2. hét péntek, 17 óra

X

X

Kelemenyné Hideg

START

páros kat. 2. hét csüt., 17 óra 1. hét péntek, 17 óra Kunhegyes, Gyepszél u. 7.

X

BEMUTATÓ

X

páros kat. 2. hét szerda, 17 óra 1. hét csüt., 17 óra

X

Fülöp Andrásné Jutka

DIREKTOR NEVE

Patterman János

1. hét szerda, 17 óra Püspökladány, Kalapács u. 9. X

Galla Anikó

Eger, Forrás Szabadidôközpont

1. hét hétfô

X

Jármay Andrea

1. hét csüt., 17 óra

X

X

Dankóné Gyöngyi

Miskolc Center, Szponzor pont

2. hét szerda, 17 óra

Sárköziné Pataki Ildikó X

Szabó Erzsébet

HELYSZÍN

1. hét csütörtök

X

X

Margittayné Oláh Éva

IDÔPONT

szombat 11 óra

Debrecen–Székely, Dózsa Gy. u. 25.

csüt. 18 óra

Debrecen, Péterfia u. 25.

péntek 10 óra

X

kedd 17 óra

Hajdúböszörmény –Kovács, Petôfi u.

X

szombat 14 óra

Derecske, Szováti út 5. Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 25.

X

X

2. hét csüt., 17 óra

X

X

2. hét péntek, 16.30 Debrecen, Széchenyi u. 11.

X

X

2. hét kedd, 16.30

X

X

2. hét szo., 10 óra

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

1. hét kedd

Eger, Szponzor pont

X

1. hét szerda

Gyöngyös, Szponzor pont

X

1. hét péntek

Debrecen, Szponzor pont Debrecen, Szponzor pont

Sárospatak, Mûvelôdési ház

X

hétfô

X

kedd

Heves, Szponzor pont

X

2. hét péntek

Salgótarján, Szponzor pont

Baranyiné Cs. Ildikó

X

1-2. hét péntek, 17

Gyöngyös, Koháry út 19.

Szalay György

X

2. hét kedd

Budapest, Oriflame Központ

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

2. hét szerda

Mohács, Általános Iskola

Debrecen, Széchenyi u. 11.

X

2. hét csütörtök

Pécs, Szent István tér 9.

X

3. hét csüt., 16 óra

X

X

1. hét hétfô

Miskolc Center

X

X

2. hét kedd

X

X

1. hét csütörtök

X

Délkeleti Régió ASM: Alföldiné Dékány Mónika tel.: +3670 77 88 556 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

START

Böszörményiné Andrea X Varga Istvánné

X

Gál Jánosné

X

Tanács Klára

X

X

X

02. 16. 17 óra

Szeged, Rókusi krt. 28.

02. 13. 17 óra

Jászberény, Szponzor pont

02. 25. 15 óra

Soltvadkert, Szponzor pont

DIREKTOR NEVE

Gangel József

02. 27. 17 óra

Kiskunhalas, Szponzor pont

Miklós Zoltánné és

02. 28. 17 óra

Kistelek, Szponzor pont

Vizoviczki Dezsô

02. 10. 18 óra

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

Czene Ildikó

X

02. 14. 16.30 óra

Kecskemét, Nyíl u. 10. Bemutatóterem

X

02. 15. 17 óra

Szeged, Francia u. 27.

X

02. 11. 10 óra

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

02. 13. 18 óra

X

X

START

X X

X

X

BEMUTATÓ

Blaskó Tamásné

X

Godóné H. Krisztina

6 ORIFLAME

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

X

Csányi Péterné

Bodzsár Katalin

HELYSZÍN

02. 02. 15 óra

X

Szabolcski-Csízik Gabi X

Sinkáné Ica

IDÔPONT

X

HELYSZÍN

02. 11. 17 óra

Solt, Mûvelôdési Ház

02. 23. 18.30 óra

Kalocsa, Közösségi Ház

X

02. 09. 17 óra

Szolnok, Szapáry u. 11. Szponzor pont

X

02. 14. 16 óra

Debrecen, Szponzor pont

X

02. 14. 17.30 óra

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

02. 09. 16.30 óra

Szeged, Gogol u. 5. Szponzor pont

X

02. 09. 17.30 óra

X

02. 11. 15.30 óra

X

02. 10. 17 óra

X

02. 17. 17 óra

X X

Szilágyi Rózsika

IDÔPONT

02. 11. 15.30 óra

02. 11. 15 óra

Martfû, Korzó Kávéház

X

02. 09. 17 óra

X

02. 12. 15 óra

Martfû, Szolnoki út 26.

X

02. 23. 17 óra

X

02. 15.

Szolnok, Szapáry u. 11. Szponzor pont

X

02. 16 17 óra

Szôke Lászlóné

Tatabánya, Bányász Mûvelôdési Ház

Mindszent, Vörösmarty u. 3. Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont


Délnyugati Ré égió ó ASM: Huszár-Álmos Katalin tel.: +3670 77 88 554 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

Varga Júlia

X

Farkas István

X

Keszthelyi Márta

START

IDÔPONT

HELYSZÍN

X

2. hét kedd, 17 óra 1. hét kedd, 16 óra

X

2. hét szerda, 16 óra

X

1. hét csüt., 17 óra X

Pisch Antal

X

X

Novákné Szarka Zsuzsa X

Kertész Ottó

Szigethalom, Kossuth L. u. 24.

Turkus József Gáborné

X

Csömör, Csalogány u. 25.

Dobándi Irén Julianna

1. hét péntek, 18 óra Pomáz, Petôfi u. 38.

X

1. hét csüt, 17 óra

X

1. hét szerda, 18 óra

1. hét hétfô, 17 óra

X

Vörösné Bálint

Pécs, Szabadság u. 6.

1. hét szerda, 17 óra Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 51.

Nagy Veronica

Vastag Szilvia

Székesfehérvár, Budai u. 9–11.

1. hét szerda,18 óra Pomáz, Kölcsey u. 20.

X

1. hét hétfô, 18 óra

X

1. hét szerda, 18 óra

X

2. hét szerda, 17 óra

X

1. hét kedd, 18 óra

X

1., 3. hét kedd, 17 óra

X

2. hét kedd, 17.30

1. hét hétfô, 17 óra

Cegléd, Sátor u. 15. a.

1. hét szerda, 17 óra Nagykôrös, Budai Kapu Étterem

1 hét szerda, 17 óra Pécs, Szabadság u. 56.

X

1. hét kedd, 17 óra

X

Bernadett

HELYSZÍN

1. hét hétfô, 16 óra

2. hét hétfô, 18 óra

X

Heilmann Györgyné

IDÔPONT

X X

Kárpáti Zoltán

Érd, Bor u. 4.

1. hét csüt., 17 óra

2. hét péntek, 18 óra

START

X

1. hét szerda, 18 óra

X X

dr. Gonda Ágnes

Gödöllô, Damjanich u. 115.

X

2. hét csüt., 17 óra

1. hét kedd, 17 óra X

Brezniczkyné

BEMUTATÓ

elôzô katalógus 3. hét, 17 óra Kistarcsa, Király Andor u. 10. X

Kecskés Ibolya

DIREKTOR NEVE

Szaniszló Elemérné

2. hét kedd, 17 óra

X

1. hét kedd, 17.30

Budapest, Váci úti tréningterem

Nagykanizsa, Városkapu krt. 9.

Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.

X

2. hét szo., 10 óra

Budapest, IX. Liliom u. 46.

X

3. hét hétfô, 17 óra

Siófok, Kálmán udvar

Budapesti és Északnyugati Régió ASM: Pataky Ildikó tel.: +3670 315 2899 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

START

IDÔPONT

HELYSZÍN

DIREKTOR NEVE

minden hétfô 17 óra Budapest, Oriflame tréningterem

Szép Enikô

X

X

02. 06. 17 óra

Klagyivik Joli

Kovács Lászlóné Erzsike X

X

2. hét szerda 17 óra Budapest XVIII., Vaskút u. 4.

X

X

zárás elôtti szo.

Zboray Miklós és Gyöngyvér Síklaky Katalin

Dr. Lovasné Klári

Budapest XII., Kútvölgyi út 40.

elôre egyeztetett idôpontban

BEMUTATÓ

START

IDÔPONT

HELYSZÍN

02. 21.

Budapest, Oriflame tréningterem

X

X

X

kedd 17–19 óra

Vargáné Zámbori Erika X

kat. utolsó csüt. 17 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

Mátrai Zsóka

X

kat. elsô szerda 18 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

Antal Gabriella

X

X

elsô hétfô 16.30-tól

Budapest, Oriflame tréningterem

Horváth Ferenc

X

X

OriZóna Bt.

X

X

03. 09. 08 óra

Budapest, Kiss Szponzor pont

Szarka Lászlóné

X

kat. elsô szerda 17–19 óra

Kozma Katalin

X

X

02. 11. 15 óra

Budapest, XVII. Uszoda u. 1.

Némedi Kinga

X

kedd és csütörtök

Glázer Mihályné

X

Budapest, Oriflame tréningterem

A képzésekre a területileg illetékes ASM-eknél kell jelentkezni. +3670 315 2899 Budapest Katalógus-bemutató Gyôr Katalógus-bemutató Tapolca Címszerzéstôl az elsô találkozóig

Huszár-Álmos Katalin +3670 778 8554 02. 16. 17 óra Budapest Katalógus és eladás tréning 02. 23. 17 óra Pécs Katalógus és eladás tréning Kopjári Emese 02. 14. 02. 23.

+3670 778 8565 Mezôkövesd Direktori értekezlet, Értékesítés lépése tréning Debrecen Oriflame-lehetôség tréning Jelentkezések Direktorán keresztül.

kedd 17–19 óra

Budapest, Oriflame tréningterem Szponzor pont

elôre egyeztetve

elôre egyeztetett idôpontban

Pataky Ildikó 02. 14. 15 óra 02. 15. 18 óra 02. 17. 16 óra

Szponzor pont

és elôre egyeztetett idôpontokban

3. kedd 18 óra

Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. u. 99.

minden kedden Start tréning elôre egyeztetett idôpontban

C3 IDÔSZAK Alföldiné Dékány Mónika +3670 778 8556 02. 14. 17 óra Szeged, Hotel Novotel Start tréning SP1-6 Szépségtanácsadóknak 02. 15. 10.30 óra Szeged Direktori találkozó, vezetôi tréning 02. 16. 17 óra Szolnok Sikerterv tréning 9–21%-os Szépségtanácsadóknak 02. 21. 16 óra Szeged, Hotel Novotel Wellness Akadémia 02. 24. 17 óra Békéscsaba Sikerterv tréning 9–21%-os Szépségtanácsadóknak 02. 28. 16 óra Kecskemét, Aranyhomok Hotel Wellness Akadémia

ORIFLAME 7


AZ ECOBEAUTY AZ ELSÔ OLYAN KOZMETIKAI TERMÉKCSOPORT A VILÁGON, AMELYNEK MEGALKOTÁSÁT NÉGY, FÜGGETLEN NEMZETKÖZI SZERVEZET IS AKKREDITÁLTA. A NÉGY SZERVEZET SZÁMÁRA FONTOS A TÁRSADALMI FELE LÔSSÉGVÁLLALÁS, A TERMÉSZETESSÉG ÉS A KÖRNYEZETVÉDELEM.

Szervezetek: A Fairtrade a méltányosság elvén alapuló szabad kereskedelmet képviseli. Lehetôséget nyújt a fejlôdô országok gazdálkodóinak abban, hogy jobbá válhasson életminôségük. Ezt oly módon éri el, hogy az alapanyagok értékesítésébôl származó hasznot náluk hagyja. Az Ecobeauty termékekben a Fairtrade által közvetített két összetevô: a kókuszolaj és a sheavaj. FSC (Forest Stewardship Council) A Felelôs Erdôgazdálkodás Tanácsa a világ elsô számú független szervezete, amely harcol a fenntartható és felelôs erdôgazdálkodásért. Tanúsítványa igazolja, hogy a csomagolásra felhasznált papír kifejezetten az erre a célra ültetett fából származik. A Vegan Society tanúsítvány igazolja, hogy a sorozat nem tartalmaz állati eredetû összetevôket és a készítményeket nem tesztelték állatokon. Az Ecocert Natural tanúsítvány garantálja, hogy az összetevôk természetesek, illetve organikusak, valamint a hatóanyagok kinyerése kíméletes és etikus módon történik. Az Ecocert tanúsítványának feltételei: – a készítmények összetételének minimum 95%-a természetes, minimum 50%-a növényi és minimum 5%-a organikus eredetû legyen (az Ecobeauty termékekben ennél magasabbak a %-os arányok!) – a kozmetikum nem tartalmazhat állati eredetû hatóanyagot, parabént, szilikont és ásványi olajat – illatosításra csak az Ecocert által elismert természetes illatanyagok használhatók. A kozmetikumok természetességét az Ecocert Greenlife tanúsította az Ecocert Standard alapján, http://cosmetics.ecocert.com

Az Oriflame termékfejlesztôi megalkottak egy rendkívül hatásos formulát (Natural Pro-blend™). A formula nem egy hatóanyagból áll, hanem a termékekben megtalálható leghatékonyabb növény- és gyümölcskivonatoknak egy harmonikus elegyét jelenti. A Natural Pro-blend TM a bôr természetes megújulási képességével összhangban mûködve támogatja a bôr egészségét és szépségét.

Hogyan hat a bôrre a Natural Pro-blend™ ? – Megakadályozza a szabadgyökök bôrkárosító hatását. – Megerôsíti a bôr védekezôképességét és növeli hidratáltságát. – Támogatja a bôr megújulási folyamatait.


Melyek az organikus összetevôk?

Glicerin (nappali, éjszakai és szemránckrém) – biztosítja a bôrfelszín hidratáltságát.

Tápióka keményítô Kókuszolaj (nappali, (éjszakai és szemránckrém) éjszakai és szemránckrém) – az Amazonas vidékérôl – vitaminokban és zsírsavakszármazik, puhítja a bôrt ban gazdag, ápolja a és javítja a bôr szerkezetét. bôrt és védi a környezeti stresszel szemben.

Melyek a Fairtrade által közvetített összetevôk?

Fairtrade kókuszolaj (nappali, éjszakai és szemránckrém) – vitaminokban és zsírsavakban gazdag, táplálja a bôrt és védi a környezeti stresszel szemben.

Fairtrade sheavaj (nappali, éjszakai és szemránckrém) – zsiradékai kiegyenlítik a bôrfelszín természetes zsírtartalmát, védik azt a kiszáradással szemben és természetes UV-védelmet nyújt.

A nappali krém lágy állagú, könnyen felszívódó, intenzíven hidratálja és védi a bôrt a szabadgyökökkel szemben, azonnal megteremti optimális komfortérzetét. UV-szûrôt nem tartalmaz. Az UV-védelem biztosítására szükség esetén vékony rétegben vigyen fel UV-szûrôt tartalmazó Oriflame nappali krémet. A gazdag összetételû éjszakai krém feltölti és regenerálja a bôrt az éjszaka folyamán. A szemránckrém azonnal puhítja, védi, kisimítja a szemkörnyék bôrét és csökkenti a fáradtság jeleit. Illatosítót nem tartalmaz. A nappali és éjszaki krémek természetes illatanyagai enyhén citrusos, nagyon kellemes illathatást nyújtanak. Az arckrémek, a hatóanyagok védelméért és a higiénikus használat biztosítására, pumpás kiszerelésûek (a szemránckrém tubusos). A csomagolóanyagok 100%ban újrahasznosíthatóak.

Tartalmaznak-e svéd összetevôket az Ecobeauty termékek? Igen, kétféle hatóanyag származik Svédországból (arckrémek és szemránckrém): svéd vörösáfonya és ezüsttövis kivonat. Mindkettô gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban, így tápláló és védô hatást biztosítanak a készítményeknek.

További összetevôk Regeneráló: siegesbeckia orientalis, tonizáló, rugalmasságot fokozó rozmaring és antioxidáns hatású napraforgóolaj. Mindhárom termék 99,8%-ban természetes. s Bôrgyógyászok által tesztelt. s.

Ecobeauty bôrkisimító szemkörnyékápoló krém m kód: 23407 Bevezetô ára: 2199

Ft

Ecobeauty bôrkisimító nappali krém kód: 23404 Bevezetô ára: 2999

Ft

Ecobeauty bôrkisimító éjszakai krém kód: 23406 Bevezetô ára: 2999

Ft

Az Ecobeauty használatát minden bôrtípusra – beleértve az érzékenyt is – és minden életkorban javasoljuk. A bôr tisztítására és tonizálására a bôrtípusnak megfelelô más Oriflame család termékeit ajánljuk. (Aloe, Royal Velvet stb.)


PerfectBody bőrfeszesítő testápoló A testápoló alakformáló hatóanyag-komplexe erôsíti a bôr kötôszövetét, javítja rugalmasságát, feszességét, puhítja felszínét. Rendszeres használatával a testbôr kontúrja szemmel láthatóan feszesebbé, határozottabbá válik, a bôr kisimul. A komplex három fô összetevôje különbözô hatást gyakorol a bôrre.

C4 A KELLEMES ILLATÚ, KÖNNYÛ TEXTÚRÁJÚ MASZK INTENZÍVEN HIDRATÁLJA, REGENERÁLJA, VÉDI ÉS NYUGTATJA A BÔRT.

Optimals Tıme Relax arcmaszk 10 ORIFLAME

1

Ovalistein: elindítja a zsírsejtekben felszaporodó zsiradékok lebomlását, gátolja azok ismételt felszaporodását.

2

Borsókivonat: erôsíti a bôrszerkezetet, javítja rugalmasságát és intenzíven hidratál.

3

Búzafehérje: kondicionáló, hidratáló, bôrfeszesítô, bôrpuhító hatású.

A bôrfelszín hiányzó zsiradékait sheavajjal pótolja, hidratáltságáról glicerinnel gondoskodik. A testápolót a világ legjobb nôi teniszjátékosának, Carolina Wozniackinak ajánlásával mutatjuk be. Kód: 24337 Bevezetô ár: 1499,-

Az elsô ráncok, az ún. mimikai ráncok a 30-as éveink veink környékén jelennek meg az arcon. Kialakulására azokon a bôrfelületeken lehet számítani, mítani, ahol a bôr vékonyabb és az arc mimikája miatt azz arcizmok összehúzódása gyakoribb, így pl. kezdetben tben a szem- és szájkörnyékén, késôbb a homlokon éss a szemöldökök közötti területen. A Time Relax sorozat arcápolói felveszik a harcot ot a mimikai ráncok kialakulása ellen. Bio-smooth komplexe – az okra kivonatának köszönszönhetôen – elernyeszti a mimikai izmokat, így gátolja ja a ráncok kialakulását, illetve a meglévôk elmélyülését. ését. A komplex védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben emben is. A maszk vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag cseresznyekivonattal táplálja és regenerálja a bôrt. ôrt. Nyugtató cédrusolajat, hidratáló glicerint és tápláló, áló, védô édesmandulaolajat tartalmaz. Az optimális hatás érdekében használata hetentee kétszer javasolt a következô módon: a megtisztított bôrre re vigye fel a maszkot vékonyan. 10-15 perc hatóidô ô után a maradékot megnedvesített kézzel masszírozza be bôrébe, vagy mossa le langyos vízzel. Kód: d: 23383 Bevezetô ár: 899,-

ÚJ!


teafával és rozmaringgal

Arckrém Kód: 23675

Bevezetô ár:

699,-

A könnyû állagú, zsírmentes, de ugyanakkor magas víztartalmú arckrémet a kifejezetten zsíros bôrûeknek ajánljuk. Teafaolaj és rozmaringkivonata szabályozza az arcbôr faggyútermelôdését, csökkenti a fokozott zsiradék képzôdését, összehúzza a kitágult pórusokat, fertôtleníti és tonizálja a bôrt. A zsíros bôrre gyakran jellemzô vízhiányt tökéletesen pótolja. Hatékonyságát bôrgyógyászok által végzett tesztek igazolják. Használata: igény szerint naponta egyszer/ kétszer a bôr alapos tisztítását és tonizálását követôen.

Nature Secrets hajápolók rozmaringgal sampon: 23278 kondicionáló: 23279

A rozmaringból származó esszenciális olajat és feketeribizli-kivonatot tar talmazó sampon és hajbalzsam erôsíti, hidrat álja és vitalizálja a hajat. Használatukat követôen a haj dúsabbá, egészségesebbé, tapintása sely mesebbé, természetess fénye ragyogóbbá válik. Bevezetô ár: 499,-

ORIFLAME 11


Gratulálunk

Szponzor Bónusz C1

az új szinteket elérôknek

C1 Leaders’ Club

Bodzsár Katalin

Balogh Anita

Balázs Edit

Nagyné Bíró Ágnes

Bárány Ferenc

Merényi Katalin, Bodzsár János

Böszörményiné Antal Andrea

Kissné Pasztorniczky Valéria

Blaskó Tamásné

Oroszné Szabó Erika

1-es katalógusban DIREKTORI szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Szabolcski-Csízik Gabriella

Margittay Béláné

Cserôs Teréz

Pokoraczki Andrásné

Vörösné Bálint Bernadett

Godóné Hegedûs Krisztina

Lukovics Andrásné, Kisvárda (Margittay Béláné, Sárospatak)

Gáborné Szûcs Bernadett

Stáhlné Tekse Mária

Galla Annegret Brigitte

Tokár István Tibor

Tanács Klára

Hajdu Szilvia

Kelemenyné Hideg Anna

Víghné Szabó Andrea

Keszthelyi Györgyné

Vizoviczki Dezsô

Kiss Lászlóné, Debrecen (Veres Andrásné, Nyíregyháza)

Klini Bt.

Vörös József

Nagy Gábor, Mályi (Nagyné Bíró Ágnes, Mályi)

Kökényné Nyúl Judit

Zagyva Lilla

1-es katalógusban 12%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Egy új munkatárs végigvitele a Start Program mind a 6 lépésén keresztül = 5000 Ft Szponzor bónusz. A legeredményesebb szponzorok listája a C1 katalógus-idôszak alatt:

C1

Novákné Szarka Zsuzsa

1-es katalógusban 9%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó

25000 20000 20000 15000 15000 15000 15000 15000

Turkus Ádám Rácz Tímea Szabó Csabáné Gyebrószkyné Demkó Katalin Topiczer Nóra Tobak Pálma Kónyáné Terhes Anikó Ujfalusi László Zsolt

Ágoston Mihály, Sarkadkeresztúr (Krajcsik Ágnes, Gyula) Balogh Erika, Miskolc (Szabó Sándor Anikó, Parasznya) Budai Beáta, Kisgyôr (Nagy Gábor, Mályi) Fridrik Ágnes Krisztina, Jászberény (Tóth Bianka, Gyöngyös) Hazafi Lászlóné, Szombathely (Horváth I Ibolya, Ják) Hornyainé Hegedûs Katalin, Nyíregyháza (Nevelôsné H. Mária, Miskolc) Horváth Ibolya, Ják (Cserôs Teréz, Szombathely) Huszár Natália, Nagyvisnyó (Balogh Erika, Miskolc) Lôcseiné Lôcsei Zsuzsanna, Tarnaörs (Konta Anikó, Gyöngyös) Molnár Judit, Miskolc (Buchla Adrienn, Korlát) Nagy Vilmosné, Nyíregyháza (Szabó Csilla, Hajdúböszörmény) Nevelôsné Hirkó Mária, Miskolc (Takács Péter Géza, Miskolc) Novák Gáborné, Miskolc (Huszár Natália, Nagyvisnyó) Szabó Csilla, Hajdúböszörmény (Hornyainé H. Katalin, Nyíregyháza) Szabó Sándor Anikó, Parasznya (Molnár Judit, Miskolc) Tiller Bettina Csilla, Gyöngyös (Lôcseiné Lôcsei Zsuzsanna, Tarnaörs) Tóth Bianka, Gyöngyös (Tiller Bettina Csilla, Gyöngyös)

TOP 100 NEMZETKÖZI LISTA 30. Merényi Katalin és Bodzsár János Executive direktor

2012. február 55. Szilágyiné Szôke Andrea és Szilágyi Dmitrij Executive direktor

A TOP 15 A C17-RE VONATKOZÓ LOKÁLIS ÉS GLOBÁLIS EREDMÉNYEK ALAPJÁN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 12 ORIFLAME

Merényi Katalin, Bodzsár János Executive direktor Szilágyiné Szôke Andrea, Szilágyi Dmitrij Executive direktor Dr. Zboray Gézáné Gyémánt direktor Kissné Pasztorniczky Valéria Gyémánt direktor Péró Nándorné Zafír direktor Csányi Péterné, Csányi Péter Zafír direktor Kecskés Ibolya Zafír direktor Pisch Antal Senior Gold direktor Vizoviczki Dezsô Senior Gold direktor Szôke Lászlóné Senior Gold direktor Jármay Andrea Zafír direktor Keszthelyi Márta Gold direktor Szabolcski-Csízik Gabriella Gold direktor Kozma Imréné Gold direktor Novákné Szarka Zsuzsa Gold direktor


Legyen célod, hited, kitartásod! 2006 márciusában lettem Oriflame-es a kislányom által. Megnyert egy történelmi versenyt, én pedig tanárnôje által tag lettem. Elôször megismertem a termékeket, majd a Direktorom, Margittayné Éva megismertette az üzleti lehetôségeket. Hamar elértem a 12%-os szintet, a kisvárdai majd a debreceni szponzor pontokon keresztül kezdtem el a hálózatot építeni. Bodzsárné Katika által indított Vezetôképzô Tanodán való részvétel után, az ott tanultakkal, az arcápolásokkal kiegészítve, tovább építettem a csapatomat. De a fejlôdés abbamaradt, 15-18% között voltunk. 2010 júliusa áttörés volt számomra. Éva egy megbeszélésnél rávilágított, miért nem tudunk továbblépni! Adatokat kért tôlem, és az eredmény mellbevágó volt, ott volt minden a papírokon! Rájöttem, még sokat kell tanulnom, ezért kértem a segítségét; tervezni tanultam tôle, változást kért, új gondolatokat. Irányítása alatt más megközelítésben láttam a feladatokhoz. A siker garantált volt! 2010-ben a 17. katalógusra 21%-os szintre fejlôdtünk. 2011-re létrejött ez a fantasztikus csapat, az alapcsapatom összeállt Csabával, Mónival, Emesével, Katival, Katával, Adriennel, Csillával, Nikivel és Csillával. Köszönet mindegyiküknek ezért a sikerért, mert közösen egy csapatként dolgozunk együtt, és szponzoromnak, Margittayné Évának, aki elôhozta a küzdô embert belôlem! Gondolatébresztô továbbképzéseken vettünk részt Sárospatakon

S IK E R T Ö R T É N E T Éva Manager Képzô Tanodáján, Bodzsárné Katika által tartott Giga partin Miskolcon és a kibôvített direktorin Mezôkövesden. Minden rendezvényen fantasztikus embereket ismertünk meg, sikereikbôl tanultunk. Mindenütt többedmagammal vehettem részt! Pozitív gondolatokkal, energiával feltöltôdve jöttünk haza! Újabb tervek, célok születtek meg bennünk. Ennek eredménye, hogy a 2012 elsô katalógusában Direktor lettem! Az 1-es szám a kezdés, megújulás kezdete, ez nekem 2012. 1. hó 18. napjára esett. Segítem csapatom tagjait céljaik elérésében, ahogy az én álmaim is teljesültek közremûködésükkel. Az Oriflame biztosítja a lehetôségeket, a sikert, az elismerést, munkahelyet, saját üzletet, pénzkereseti lehetôséget, barátokat és egy fantasztikus csapatot, ahova tartozom. Legyen célod, hited, kitartásod, és tudd, hogy a

legjobb helyen vagy! A cég által felkínált lehetôségek inspirálóak mindenkinek, bárki megvalósíthatja önmagát és valósággá válnak az álmai! Merj nagyot álmodni, és az álom valósággá válik. Én mertem! Megérte! Köszönöm az Oriflame-nek a lehetôséget! Köszönettel tartozom szponzoromnak, Margittay Évának az útmutatásáért és segítségéért. Magyarország legjobbjának, Bodzsárné Katikának is sok köszönettel tartozom a lehetôségért, hogy tanulhattam! Továbbá köszönöm csapatomnak, akik nélkül ezt nem érhettem volna el!  LUKOVICS ANDRÁSNÉ, MAGDIKA DIREKTOR, KISVÁRDA

ÓL Á BÓ O LLÁ N K TO S AD ÓIN SZ ÉPS ÉG TA NÁ CS

SVÉD PARTI

Várpalotán

6 hónappal ezelõtt hoztam egy döntést, és csatlakoztam az Oriflame Sikercsapatához, mert megértettem azt, hogy az Oriflame egy olyan üzleti lehetõség, ami anyagi függetlenséget biztosít számomra és a családom számára, a lányaimnak pedig egy örökölhetõ, sikeres üzletet építhetek. 2012. január 28-án Várpalotán csapatommal egy Oriflame-es svéd partit tartottunk.

Frappáns csapatjátékokban vettünk részt. A vidám, jó hangulatról Gyuris Anita Direktorunk és furfangos feladatai gondoskodtak. Elsõként egy érdekes bemutatkozáson estünk át, véletlenszerû tulajdonság kártyákkal, amit követett egy szembekötõs rúzsozás, ahol igen vicces arcok születtek. Majd teszteltük a tudásunk is egy Oriflame totóval, végül a jó hangulatot fokozta a Bújj bújj zöld ág

dal Oriflame-esre formálása, ahol a csapatok költõi vénáikról és tánctudásukról tehettek bizonyságot. Az eredményhirdetés hab volt a tortán, igazi Anitás ajándékokkal. Vidáman, teli lelkesedéssel és egy megható történettel a lelkünkben térhettünk haza. Azt éreztem: igazán csapatba tartozom!TAKÁCSNÉ HUTVÁGNER DIÁNA

MÉG 9%-OS SZÉPSÉGTANÁCSADÓ, LAJOSKOMÁROM

ORIFLAME 13


C04 új termékei 2012/3-as katalógus-idôszak alatt

ARANY

EZÜST

20×

23406 Ecobeauty bôrkisimító éjszakai szakai krém m 23407 Ecobeauty bôrkisimító szemkörnyékápoló krém

23404 Ecobeauty bôrkisimító nappali krém 23406 Ecobeauty bôrkisimító éjszakai krém 23407 Ecobeauty bôrkisimító szemkörnyékápoló krém

10× 5×

BRONZ 23407 Ecobeauty bôrkisimító szemkörnyékápoló krém

by Oriflame Vegyél részt a Very Me játékon átékon a Facebookon, és nyerj egész évre elegendô endô Very Me termékcsomagot! Mi a Very Me? A Very Me jelentése: nagyon én vagy az, ami a legjobban kifejezi a személyiségemet. Ezekre vagyunk mi is kíváncsiak – mi az, amitôl te Nagyon Te vagy. Csak tölts fel egy olyan fotót magadról, amely szerinted a legtöbbet árul el a személyiségedrôl és amellyel egy egész évre elegendô Very Me termékcsomagot nyerhetsz! A JÁTÉK BEFEJEZÉSE: 2012. MÁRCIUS 31. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A VERY ME BY ORIFLAME FACEBOOK OLDALON.

TERMÉKTRÉNING IDÔPONTOK: FEBRUÁR 22. 17.00–18.30 ÓRÁIG HELYSZÍN: VÁCI ÚTI TRÉNINGTEREM ELÔADÓ: KOVÁCS EMÔKE TERMÉKMENEDZSER

ZÁRÁS C 03 02. 29. szerda 10.00 –19.00 02. 29. szerda 8.00–17.00 02. 29. szerda 22.00

C 04 NYITÁS

Azonnali Ügyfélszolgálat Váci út 140–142. Telefonos és faxos rendelés Internet www.oriflame.hu

03. 01. csütörtök 10.00 –19.00 03. 01. csütörtök 8.00–17.00 03. 01. csütörtök 3.00

Copyright © 2012 by Oriflame Cosmetics


FE

R Á U BR

. 4 1

Szent Bálint napján (február 14-én) 4-én) tartják fôleg az angolszász országokban a Bálint-nap álint-nap (angolul Valentine’s Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol név közvetlen átvétele miatt sokak számára, mint Valentin-nap másfél évtizedben n-nap vált ismertté, és az utóbbi má népszerûvé. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket. zerelmesek megajándé Szintén szokás ezen a napon rövid üzenetet küldeni szívünk választottjának. Ha ez az üzenet kellôen rövid és frappáns, akár a Szív mágnes fényképkeretbe (kód: 24298) is beilleszthetô, így pl. a hûtôszekrény ajtaján mindennap olvashatjuk a vallomást.

Február 14-e estéjét sokan egy kellemes vacsora keretében töltik el, melyhez nélkülözhetetlen kellék a gyertya. Lobbantsa fel Ön és párja között is a szerelem lángját a Szív gyertya (kódszám: 24257).

Ne csak ezen a napon fordítson megkülönböztetett figyelmet a párjára. A szerelem nem csupán egy nagyszerû érzés, hanem egészségesebbé is tesz. Ha házasok vagyunk, vagy akár csak együtt élünk valakivel, hosszú távon kevésbé valószínû, hogy depressziósak leszünk, és nagyobb eséllyel élünk majd hosszabb ideig, mint azok, akik egyedül, társ nélkül élnek. Vigyázzunk hát magunkra, társunkra és a boldog párkapcsolatunkra!

a Csábító szemek Valentin-n

pra

Húzza ki a felsô szempilla tövét a Very Me csábító szemkontúrceruzával (23454 Purple Lover).

1

Húzzon a lila kontúr fölé egy újabb vonalat. Ehhez használja a Very Me csábító szemkontúrceruza 23456 Forever Black árnyalatát.

2

Az alsó szempillák tövénél is húzzon kontúrvonalat a Very Me csábító szemkontúrceruza 23456 Forever Black árnyalatával.

3

Végül a Very Me szempilladúsító spirállal hangsúlyozza ki pilláit.

4

Oriflame 3-as Híradó (2)  

Oriflame 3-as Híradó (2)

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you