Page 1

Kedves Barátaim! Az idei év legizgalmasabb eseménye a napokban indult el: Nyári maraton az Oriflame ásványvízzel! Magyarország az egyetlen ország az Oriflame világában, amely saját, „márkázott” ásványvízzel rendelkezik. A víz az egészség, a víz a természet, a víz a wellness-érzés. 50 000 palackot szállítottunk Szépségtanácsadóink számára. Most már ezt az eszközt is használhatják, hogy új belépôkre tegyenek szert. Kívánok Önöknek sok-sok csatlakozót. Ajánlják a nagyszerû Oriflame lehetôséget mindenkinek. Az egész ország Oriflame Szépségtanácsadóval lesz tele: minden fesztivál, ünnepség, minden utca, minden bevásárlóközpont. Egy palack víz = egy új belépô. Ha a nyár folyamán dolgoznak, megalapozzák a sikert, így nagyszerû karácsonyuk lesz. Az Oriflame 45 éves születésnapjára a vállalat egy világraszóló beléptetési versenyt hirdetett, mely a nyár folyamán tart. Én már tudom, ki lesz a gyôztes: Magyarország. Biztos vagyok benne, hogy nekünk lesz a legtöbb új belépônk!

Sok sikert kívánok! kívánokk!

ügyvezetô igazgató

Kiadja: Oriflame ame Hungary Kft. 1138 Budapest, Váci út 140–142. Telefon: 061 450 3939 fax: 061 238 0561 info @oriflame.hu, rendeles@orifl rendeles @oriflame.hu Web: www.oriflame.hu 561 E-mail: info@oriflame.hu, Munkatársak: Dusan Kacer, Czenthe Sarolta, Kovács Emôke Tervezés és elôkészítés: Gramy Kft.

ORIFLAME 1

HÍRADÓ 8

2012. MÁJUS 24 – JÚNIUS 13.


HÍR EK A RÉ GIÓ KB ÓL + HÍR EK A RÉ GIÓ KB ÓL + HÍR EK A RÉ GIÓ KB ÓL + HÍR EK A RÉ GIÓ KB ÓL + HÍR EK

Páratlan lehetôség az Oriflame-nél Nyári beléptetési maraton Oriflame ásványvízzel

Hogyan lehetsz sikeres 2012 nyarán? A szürke téli napok után már nagyon várta mindenki a simogató meleget. De amint melegszik az idô, szeretünk lazítani, pihenni és a nyári szabadságokat szervezni. Az Oriflame szempontjából ez nem könnyû idôszak, hiszen ekkor még erôsebben kell fókuszálni Szépségtanácsadóinkra, hogy ne feledkezzenek meg a vásárlóikról és aktívak maradjanak minden katalógus-idôszakban. Mint az elmúlt években minden nyáron, az idén is adunk ehhez segítséget. Kezetekbe kaphattok egy olyan lehetôséget, egy olyan kivételes terméket, amit még eddig egyik Oriflame ország sem vezetett be. Magyarország ebbôl a szempontból világelsô! Ez a termék új távlatokat nyit a nyári címszerzésben, beléptetésben. Aki napra kész az információk és Oriflame újdonságok terén, az már tudja, mirôl beszélek! Ez az Oriflame ásványvíz! Itt az alkalom, használd a potenciális Szépségtanácsadó megszólításához, meghívásához egy bemutatóra, ahol a szomját olthatja vele, miközben készülhet Oriflame-es jövôjére. A hozzá kínált nyereményjáték még inkább izgalomba hozhatja a résztvevôket, hiszen 200 db, egyenként 30 000 Ft értékû ajándékcsomagot sorsolunk ki a sikeres nyár végén. Rengeteg jobbnál-jobb új terméket is kínálunk. Minden eszköz a kezedben van, hogy csapatodnak akár 100 belépôje is legyen! Használd okosan a cég által nyújtott ajánlatokat, és légy kreatív, hogy a központi eszközöket a saját ötleteiddel összedolgozva, a nyár folyamán a létszámodat növelni tudd, és az év utolsó négy hónapjának eredményei büszkeséggel töltsön el, a hozzád tartozó munkatársaiddal együtt! Sikeres és aktív nyarat kívánok mindannyiunknak!

쐍 HUSZÁR-ÁLMOS K ATALIN ASM, DÉLNYUGATI R ÉGIÓ 2 OR ORIFLAME R IFLAME

Az Oriflame termékek természetessége, tisztasága, az egészséges életmód felé való elkötelezettsége nagyon jól párosítható az Oriflame vízzel. Egy ásványvíz, amely új belépôt, fejlôdést és magasabb jövedelmet hoz. Egy egyedülálló lehetôség, amelyet ha jól használunk ki, akkor Magyarországon akár megkétszerezhetjük az új belépôk számát, ezzel együtt az új menedzserek és Direktorok számát is. A tavaly is sikeres Nyári beléptetési maraton idén is segíti munkátokat, igazi csapatokká kovácsolhatja majd a jelenlegi munkatársaitokat. A régiónkban 50 csapat vág neki a „a maratoni távnak”, kampányonként akár 48 belépônek/csapat. Biztos vagyok benne, hogy csapataink mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy nyáron minél több emberrel ismertessék meg az Oriflame kínálta lehetôséget. Abban is biztos vagyok, hogy sikeresek lesznek, és a nyár végére úgy alapozzák meg személyes csoportjaikat, hogy az év végére óriási fejlôdést tudnak majd elérni. Úgy gondolom, minden lehetôséget akkor kell kihasználni, amikor adódik. Az Oriflame ásványvíz most kínál páratlan lehetôséget mindenkinek, akinek komoly céljai vannak, aki magasabb jövedelmet akar magának. Vigyázz… Kész….RAJT!!!! Indítsátok be a rakétákat, induljon a Nyári beléptetési maraton, legyen mindenkinél Magyarországon az Oriflame ásványvíz! Legyünk mi a legjobbak 2012-ben! Sok sikert!

쐍 ALFÖLDINÉ DÉKÁNY MÓNIKA ASM, DÉLKELETI RÉGIÓ


K A RÉ GIÓ KB ÓL + HÍR EK A RÉ GIÓ KB ÓL

Menedzserképzô Tanoda

Bodzsárné Katika 2 napos menedzserképzô napot tartott nekünk május elsô hétvégéjén Mezôkövesden. Nagyon vártuk a csapatommal, hogy együtt lehessünk és a legjobbtól tanulhassunk. Bátran mondhatom, hogy „csapatom”, hiszen közösen együttmûködve, mindenki az önálló ötleteivel, feladatok vállalásával fûszerezte a találkozót. A Dusan által tartott Executive tréningen Budapesten volt szerencsém alapvetô fogalmakkal megismerkedni, amirôl eddig csak gondoltam, hogy tisztában vagyok, de a tanultakat máris tudtam alkalmazni. Ezért is jó olyan céggel dolgozni, ahol mind a szponzor, mind a cégvezetés maximálisan támogat az álmaink elérésében. A munkánk szinte minden létezô elemét érintettük a két nap alatt. Az elsô napunkat a Sikertervvel és a rangok elérésének miértjével kezdtük. Ezután a célok meghatározásával folytattuk, és céljainkról beszéltünk. A lehetséges eszközök és azok használata, a Szépségtanácsadó minôsítése is porondon volt. Majd hálózatépítés számokkal, konkrét stratégia a célok elérésével, Wellness és szépségápolás, termékismeret, majd dr. Szûcs György professzor úr elképesztô elôadása a vezetô témakörben. Hihetetlen, hogy tud az ember úgy létfontosságú információkhoz jutni, hogy közben a könnye folyik a nevetéstôl. Imádtuk! Kényeztetô óráink már a pihenésünket, kikapcsolódásunkat szolgálták. Hiszitek vagy sem, kipihenve, mint a jóllakott óvodás, felszabadultan és mosolyogva jöttünk hazafelé. Minden olyan képzés, amin eddigi munkám során részt vehettem, adott valami pluszt, de azt hiszem, ez volt a legjobb. Célom, hogy a tévé elôtt ülés helyett olyan elôadásokra vihessem az embereket, ami energiával tölti fel ôket. Ilyen például a Meglepetés-találkozó is. Minden ilyen találkozónak elképesztô fontossága van, legyetek ott mindenhol!

Lehetôségek tárháza nyílhat meg Május 13-án, vasárnap a Népfürdô utcai Sporttelepen volt szerencsém együtt kampányolni két Direktor társammal. Egymást erôsítve és egymást váltva egy nagyon sikeres napot zártunk! Fontos, hogy ilyen és hasonló rendezvényeken meg tudjunk jelenni! A címek gyûjtéséhez ez a munka elengedhetetlen, viszont nem elég ott lenni, az embereket meg kell szólítani, beszélgetni kell velük. Mindenkivel valamilyen szinten lelkileg azonosulni kell, hogy beszélni

tudjunk velük az Oriflame nyújtotta lehetôségekrôl. Így sokkal több alkalom adódik akár regisztrálni, vagy akár címet gyûjteni. Könnyebb így kampányolni, mint az utcán, mert egy rendezvényen az emberek jól érzik magukat. Fontos, hogy mindenki mindenhol találkozzon velünk, ennél nagyobb reklám nem is kell. Elôfordulhat az is, velünk már megtörtént, hogy egyik rendezvényrôl meghívtak egy másik rendezvényre. Lehetôségek tárháza nyílhat meg elôttünk! Ha Oriflame - a nyár errôl fog szólni! Miért? Mert ha gondozod, ha ápolod a csoportodat és az új Szépségtanácsadókkal a kapcsolatot, akkor egy nagyon sikeres ôszi szezont kezdhetsz! Ehhez segítség a Nyári maraton! Ne gondolkozz, ha tudod, mit akarsz! Hidd el, azt is tudod, hogy hogyan cselekedj! Cselekedet nélkül nincs eredmény. Mindenkinek nagyon sikeres nyári kampányolásokat kívánok! Mutassuk meg együtt, mire képesek a magyar Szépségtanácsadók! Ehhez kíván szép nyarat és sok-sok új Szépségtanácsadót mindenkinek:

쐍 VARGÁNÉ ZÁMBORI ERIKA DIREKTOR, BUDAPEST

쐍 NAGYNÉ BÍRÓ ÁGNES DIREKTOR, MISKOLC


Katalógus-bemutatók és Start elôadások Figyelem! Azokon a találkozókon vegyen részt, melyeket az Ön Direktora tart! Elôzetes bejelentkezés szükséges. Direktora telefonszámát az Oriflame-termékek vásárlásakor kapott számláján találja meg.

C8 IDÔSZAK

Északkeleti Régió ASM: Kopjári Emese tel.: +3670 77 88 565 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

X

Bodzsárné Katalin Véghné Molnár Rozália

Péró Nándorné

START

X

1. hét csütörtök

Miskolc Center, Szponzor pont

1. hét csüt., 17 óra

Eger, Forrás Szabadidôközpont

Debrecen, Szponzor pont

Gál Márta

X

2. hét hétfô

Heves, Mûvelôdési ház

Baksy Zsuzsa

X

2. hét szerda

Salgótarján, Mûvelôdési ház

1. hét hétfô, 17 óra

Szolnok, Szapáry u. 11. Szponzor pont

X

1. hét kedd, 17 óra X

X X X X X

Leszenyiczkiné

2. hét szerda, 17 óra Sárospatak, Kávéház

X

X

2. hét csüt., 17 óra

X

2. hét péntek, 16.30 Debrecen, Széchenyi u. 11. 3. hét csütörtök

Debrecen, Gambinusz köz

X

3. hét péntek

Gyöngyös, Palócz köz Szponzor pont

X

1. hét csüt., 17 óra

Nyíregyháza, Gyöngy Szponzor pont

X

szerda, 17 óra

X

1. hét szerda

2. hét csütörtök

Juhász Tiborné

Orosz Andrea

Eger, Forrás Szabadidô központ

Balassagyarmat, Szponzor pont

kedd 18 óra

Balassagyarmat, Szponzor pont

szerda 17 óra

Vác, Szponzor pont

2. hét hétfô, 16.30

Debrecen, Széchenyi u. 11.

3. hét hétfô, 16 óra

X

3. hét szerda, 16.30

X

3. hét csüt., 16 óra

2. hét csüt., 16.30

Nyíregyháza, Búza tér 9.

Lengyelné Marika

X X

1. hét hétfô, 18 óra

Eger, Bemutatóterem

2. hét csüt., 18 óra

Gyöngyös, Bemutató terem

1. hét péntek

Miskolc Center

szombat 11 óra

Debrecen–Székely, Dózsa Gy. u. 25.

csüt. 18 óra

Debrecen, Péterfia u. 25.

péntek 10 óra

X

kedd 17 óra

Hajdúböszörmény, Petôfi u.

X

szombat 14 óra

Derecske, Szováti út 5. Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 25.

X

X

2. hét csüt., 17 óra

X

X

2. hét péntek, 16.30 Debrecen, Széchenyi u. 11.

X

X

2. hét kedd, 16.30

Sárospatak, Mûvelôdési ház

X

X

2. hét szo., 10 óra

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

1. hét kedd

Eger, Szponzor pont

X

1. hét szerda

Gyöngyös, Szponzor pont

X

1. hét péntek

Debrecen, Szponzor pont

X

hétfô

Debrecen, Szponzor pont

X

kedd

Heves, Szponzor pont

X

2. hét péntek

Salgótarján, Szponzor pont

Baranyiné Cs. Ildikó

X

1-2. hét péntek, 17

Gyöngyös, Koháry út 19.

Szalay György

X

2. hét kedd

Budapest, Oriflame Központ

X

2. hét szerda

Mohács, Általános Iskola

X

2. hét csütörtök

Pécs, Szent István tér 9. Miskolc Center

Galla Anikó

2. hét péntek, 18 óra Eger, Kamara

X

X X

Somodiné Ircsi

1. hét szo., 15 óra

X

Nyíregyháza, Rubin Szponzor pont

3. hét péntek

X

2. hét szerda, 17 óra Miskolc, Bajcsy-Zs. u. 16.

X

Hideg Anna

X

Kisvárda, Szent László u. 43.

X

X

Farkas János

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

X

Kelemenyné

Berettyóújfalu, József Attila u. 9.

2. hét hétfô, 16.30

X

1. hét péntek, 9 óra 2. hét kedd, 17 óra 3. hét szombat, 9 óra

páros kat. 2. hét csüt., 17 óra

X

X

X

2. hét szombat, 9 óra

X

X

X

Pokoraczkiné Marika

Miskolc, Tizeshonvéd Szponzor pont

3. hét kedd, 16 óra

X

X

X

3. hét péntek, 16 óra Kazincbarcika, Dávid Szponzor pont 2. hét kedd, 16 óra

X

X

X

X

Debrecen, Széchenyi u. 11.

páros kat. 2. hét szo., 15 óra

X

3. hét szerda, 16 óra Miskolc, Tizeshonvéd Szponzor pont

X

páros kat. 2. hét péntek, 17 óra

Miskolc, Tizeshonvéd Szponzor pont

1–2. hét szerda, 16 óra

páros kat. 2. hét szerda, 17 óra

1. hét szo., 15 óra

X

1. hét hétfô, 16.30

1. hét csüt., 17 óra

X

Nagy Edit

Jármay Andrea

páros kat. 2. hét kedd, 17 óra

2. hét kedd, 16 óra

X

Hajdúszoboszló, Mûvelôdési Központ

1. hét péntek, 17 óra Kunhegyes, Gyepszél u. 7.

X

Hudák Gyöngyi

Gergely Ibolya

HELYSZÍN

2. hét hétfô, 16.30

X

1. hét szerda, 17 óra Püspökladány, Kalapács u. 9.

X

X

Kecskemétiné

IDÔPONT

1. hét szerda, 15 óra Balassagyarmat, Mûvelôdési ház X

2. hét szerda, 17 óra

páros kat. 2. hét hétfô, 17 óra

START

X

1. hét hétfô

X

Fülöp Andrásné

Patterman János

BEMUTATÓ

X

Sárköziné Pataki Ildikó X

Dankóné

DIREKTOR NEVE

X

X

Szabó Erzsébet

HELYSZÍN

X

X

Margittayné Oláh Éva

IDÔPONT

Lukovicsné Magdika

1. hét csüt., 18 óra

X

X

X

1. hét hétfô

X

X

2. hét kedd

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

X

1. hét csütörtök

Debrecen, Széchenyi u. 11. Kisvárda, Szponzor pont

X

2. hét csüt., 16 óra

X

2. hét péntek, 15 óra Nyírbátor, Szponzor pont

X

1. hét kedd, 15 óra

Vásárosnamény, Szponzor pont

Budapesti és Északnyugati Régió ASM: Pataky Ildikó tel.: +3670 315 2899 DIREKTOR NEVE

Zboray Miklós

BEMUTATÓ

X

START

X

IDÔPONT

HELYSZÍN

hétfô 16.00 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

és Gyöngyvér Siklaky Katalin

X

X

minden kat.

Budapest XVII. ker., Robogó utca 50–52.

utolsó kedd 18 óra Kovács Lászlóné

X

X

minden katalógus

Budapest XVIII., Vaskút u. 4.

X

X

START

IDÔPONT

HELYSZÍN

X

X

kat. 2. kedd

Budapest, Oriflame tréningterem

Kozma Katalin

X

X

1. szo. 15 óra

Budapest, XVII. Uszoda u. 1.

Klagyivik Joli

X

X

kedd 17–19 óra

Szponzor pont

és elôre egyeztetett idôpontokban X

3. csüt. 16 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

Mátrai Zsóka

X

X

1. szerda 17 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

elôre egyeztetett idôpontban

Horváth Ferenc

X

X

kedd 17 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

Szarka Lászlóné

X

X

1. szerda 17 óra

Szponzor pont

zárás elôtti szo.

Budapest XII., Kútvölgyi út 40.

Antal Gabriella

X

X

1. kedd 16.30-tól

Budapest, Oriflame tréningterem

OriZóna Bt.

X

X

1. csüt. 8 óra

Budapest, Kiss Szponzor pont

Némedi Kinga

X

X

kedd és csütörtök

Budapest, Oriflame tréningterem

elôre egyeztetett idôpontban

4 ORIFLAME

BEMUTATÓ

Vargáné Zámbori Erika X

2. hete szerda 17 óra Dr. Lovas Antalné

DIREKTOR NEVE

Szép Enikô

elôre egyeztetve Glázer Mihályné

X

3. kedd 18 óra X

Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. u. 99.

kedd, elôre egyeztetett idôpontban


Délkeleti Régió ASM: Alföldiné Dékány Mónika tel.: +3670 77 88 556 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

START

X

Czene Ildikó

HELYSZÍN

1. hét csüt., 16.30

Szeged, Gogol u. 5. Szponzor pont

X

1. hét csüt., 17.30

X

2. hét csüt., 17 óra

X

3. hét kedd, 16 óra

X

Csányi Péterné

IDÔPONT

2. hét csüt., 16 óra

X X

Kecskemét, Nyíl u. 10. Bemutatóterem

3. hét kedd, 16 óra

Szeged, Rókusi krt. 28. 3/9.

Czékmán Jánosné

X

1. hét kedd, 17 óra

Orosháza, Szponzor pont

X

1. hét, szerda 17 óra Szentes, Szponzor pont

Böszörményiné

X

1. hét hétfô, 17 óra

Kecskemét, Frangepán sétány

Antal Andrea

1. hét kedd, 17 óra

Kecel, Szponzor pont

Blaskó Tamásné

3. hét szo., 15 óra

Soltvadkert, Szponzor pont

2. hét hétfô, 17 óra

Kiskunhalas, Szponzor pont

3. hét csüt., 16 óra

Szeged, BP Szponzor pont

Martfû, Korzó kávéház Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

Solt, Mûvelôdési Ház

X

2. hét szo., 15 óra

2. hét csüt., 17 óra

Kalocsa, Közösségi Ház

X

Kunszentmárton, Anna cukrászda

X

X

2. hét kedd, 17 óra

X

1. hét szo., 15 óra

X

2. hét csüt., 18 óra

X

1 hét péntek, 17 óra Mindszent, Mûvelôdési Ház

X

Varga Istvánné

X

X

1 hét péntek, 17 óra Mindszent, Mûvelôdési Ház

csütörtök, 17 óra

X

X

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

X

X

Gangel József

X

HELYSZÍN

1 hét csüt., 17 óra

X

X

Tanács Klára

Jászberény, Szponzor pont

START

Szôke Lászlóné

Gál Jánosné

Hajdú Szilvia

IDÔPONT

X X

Sinkáné Szôke Ilona

3. hét szerda, 16 óra Szeged, Francia u. 27. 1. hétfô, 17 óra

BEMUTATÓ

Csongrád, Szponzor pont

3. hét szerda, 16 óra X

DIREKTOR NEVE

Szilágyi Jánosné

X

2. hét péntek, 17 óra Békéscsaba, Vasutas Mûvelôdési ház

X

szerda, 18 óra X

X

1. hét csüt.,17 óra X

2. hét csüt., 17 óra

X

2. hét kedd, 16 óra

X

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

szerda, 15 óra

1. hét kedd., 16 óra

Szolnok Center Debrecen Center

Délnyugati Régió ASM: Huszár-Álmos Katalin tel.: +3670 77 88 554 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

Varga Júlia

X

Keszthelyi Márta

X

START

X

X X

Pisch Antal

Kertész Ottó

X

Turkus József Gáborné

X

Szaniszló Elemérné

X

Csömör, Csalogány u. 25.

DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

X

1. hét csüt., 17 óra

X

2. hét péntek, 18 óra

X

1. hét csüt, 17 óra

1. hét kedd, 17 óra

Érd, Bor u. 4.

1. hét péntek, 18 óra Pomáz, Petôfi u. 38. 1. hét hétfô, 17 óra

Pécs, Szabadság u. 6.

1. hét szerda, 17 óra Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 51. X

1. hét szerda, 18 óra

X

1. hét szerda,18 óra Pomáz, Kölcsey u. 20. 2. hét hétfô, 18 óra 1. hét hétfô, 16 óra

Dobándi Irén Julianna

X

1 hét szerda, 17 óra Pécs, Szabadság u. 56. 2. hét szerda, 17 óra

X

1. hét kedd, 17 óra 1. hét kedd, 18 óra

X

2. hét kedd, 17 óra Nagykanizsa, Városkapu krt. 9. 1., 3. hét kedd, 17 óra 1. hét kedd, 17.30 2. hét kedd, 17.30

Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.

X

2. hét szo., 10 óra 3. hét hétfô, 17 óra

Budapest, IX. Liliom u. 46. Siófok, Kálmán udvar

kedd, péntek, 17.15 1. hét kedd, 17.15 2. hét csüt., 17 óra 2. hét szombat

Szombathely, Óperint u. 8.

X X

Vörösné Bálint Bernadett

X

Nagy Veronica

X

Vastag Szilvia

X X X

Cserôs Teri

A képzésekre a területileg illetékes ASM-eknél kell jelentkezni. Pataky Ildikó +3670 315 2899 05. 30. 11 óra Budapest Váci út, Direktori értekezlet és katalógus-bemutató 05. 31. 17 óra Ajka Direktori értekezlet és katalógus-bemutató Fejlesztô csoporttalálkozók Direktorokkal elôre egyeztetett idôpontban és helyszínen.

X X X

HELYSZÍN

X

X Heilmann Györgyné

IDÔPONT

1. hét hétfô, 17 óra Cegléd, Sátor u. 15/a 1. hét hétfô, 18 óra 1. hét szerda, 17 óra Nagykôrös, Budai Kapu Étterem 1. hét szerda, 18 óra

X

Székesfehérvár, Budai u. 9–11.

Kopjári Emese +3670 778 8565 05. 29. 10 óra Mezôkövesd Katalógus-bemutató 06. 05. 15 óra Mezôkövesd Lehetôség bemutató 06. 11. 15 óra Nyíregyháza Lehetôség bemutató

START

X

Kárpáti Zoltán

2. hét csüt., 17 óra 1. hét szerda, 18 óra

X

dr. Gonda Ágnes

1. hét csüt., 17 óra

X

Novákné Szarka Zsuzsa X

Brezniczkyné

HELYSZÍN

Gödöllô, Damjanich u. 115.

elôzô kat. 3. hét, 17 óra Kistarcsa, Király Andor u. 10.

X

Kecskés Ibolya

IDÔPONT

2. hét kedd, 17 óra

Budapest, Váci úti tréningterem

Körmend, Halászcsárda Vasvár

C8 IDÔSZAK Alföldiné Dékány Mónika +3670 778 8556 05. 30. 13 óra Szeged Direktori értekezlet - Nyári maraton bemutató 06. 01. 18 óra Kalocsa Lehetôség bemutató

Huszár-Álmos Katalin +3670 778 8554 05. 29. 11 óra Budapest Direktori meeting és katalógus-bemutató 05. 31. 10 óra Hévíz Direktori meeting és katalógus-bemutató 05. 31. 17 óra Sárvár Katalógus és eladás

ORIFLAME 5


C09 új termékei 2012/8-as katalógus-idôszak alatt

10×

EZÜST ARANY

24197 Optimals Oxygen Boost oxigénes nappali arcápoló lotion SPF 30 24203 Nature Secrets tusolózselé aloe verával és görögdinnyével

20×

BRONZ 23842 Dancing Lady Hypnotic Night EdT 24197 Optimals Oxygen Boost oxigénes nappali arcápoló lotion SPF 30 24203 Nature Secrets tusolózselé aloe verával és görögdinnyével

ZÁRÁS C08

C09 NYITÁS

06. 13. szerda 10.00–18.00

Azonnali Ügyfélszolgálat Váci út 140–142.

06. 14. csütörtök 10.00–18.00

06. 13. szerda 8.00–17.00

Telefonos és faxos rendelés

06. 14. csütörtök 8.00–17.00

06. 13. szerda 22.00

Internet www.oriflame.hu

06. 14. csütörtök 3.00

24203 Nature Secrets tusolózselé aloe verával és görögdinnyével

TERMÉKBEMUTATÓ Helyszín: Váci úti tréningterem Idôpont: június 6. 16.30-18.00-ig A bemutatón való részvétel ingyenes! Elôadó: Kovács Emôke termékmenedzser

WEBKONFERENCIA Idôpont: június 14. 20.00

C9-TÔL EXTRA AJÁNLATOK AZ INTERNETEN A 8-as katalógus-idôszakban találkozhatnak utoljára nyomtatott formában a minikatalógussal. A C9-tôl továbbra is várjuk Önöket EXTRA AJÁNLATOKKAL, melyek immár az ORIFLAME weboldalán jelennek meg. A katalógus-periódusok elsô és második hetére különbözô ajánlatokkal készülünk. Továbbra is kísérjék figyelemmel páratlan akcióinkat a www.oriflame.hu honlapon.

HELYETT

2. HÉT a kép illusztráció

1. HÉT

E

45 ÉVE EGYÜTT GIGA PARTY IDÔPONT: 2012. SZEPTEMBER 8., SZOMBAT 14 ÓRA HELYSZÍN: PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA

ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

1143 BUDAPEST, STEFÁNIA ÚT 2.

A jegy ára: 1550 6 ORIFLAME

Ft. Rendelési kódszám: 644605 (Május 24-tôl rendelhetô.)


Bevezetô ár:

999,-

Extrém hosszú pillák szempillaspirál

Kód: 24306-07 A szempilla-hosszabbító spirál Pro-Long™ összetevôje növényi kivonatok (szenegáli akác, olíva- és karnaubaolaj, napraforgómagolaj), értékes fehérjék és természetes viaszok együttese. A Pro-Long™ optikailag, akár 65%-kal meghosszabbítja, intenzíven erôsíti a szempillákat, valamint gyorsítja növekedésük ütemét. Egyedülálló hatása, hogy fokozza a szempilla anyagát felépítô fehérje, a keratin termelôdését. Ultra-elasztikus formulája akár 4 heti használat után láthatóan szebbé, egészségesebbé teszi a szempillákat. Rostszálas applikátora könnyû, egyenletes felvitelt biztosít és tökéletesen különválasztja a szálakat. Fekete és lila árnyalatban kapható.

Optimals Oxygen Boost™ oxigénes nappali arcápoló lotion SPF 30 Bevezetô ár:

1299,-

Kód: 24197 A nappali arcápoló 30-as fényvédôvel védi a bôrt azon káros UV-sugarakkal szemben, amelyek nagyrészt felelôsek a korai bôröregedésért. Barna alga kivonata növeli a bôr oxigén felvételét, amelynek köszönhetôen a bôrmûködés egészségesebbé válik. Hidratáló komponense, az ún. Aqua-Boost komplex megakadályozza a bôr környezeti hatásokra történô fokozott vízvesztését, melynek oka pl. a nap, a szél, a légszennyezôdés stb. E-vitamin tartalma antioxidánsként nyújt védelmet a szabadgyökökkel szemben. A könnyû állagú, gyorsan felszívódó lotion kitûnô smink alá vagy önmagában mindenkinek, aki sok idôt tölt a szabadban, vagy akinek bôre hajlamos a fokozott pigmentációra. ORIFLAME 7


Dancing Lady Hypnotic Night EdT

Bevezetô ár akár:

1799 ,-

Kód: 23842 A merész, intenzív és érzéki illat karaktere: virágos-gyümölcsös-fás. Fejjegyében az egzotikus sáfrányvirág, a licsi valamint a érett ôszibarack nyújtotta harmóniával ttalálkozhatunk. V Virágos szívjegye az éjszaka virágzó „dancing lady” orchidea, a vörös rózsa, az ibolya és a trombitafolyondár eszenciától válik igazán nôiessé. A Az illat fás elemei - pacsuli, szantálfa, fekete vanília - az alapjegyben bontakoznak ki, hangsúlyozva az EdT mélységét. A kedvezményes ár feltételeirôl 9-es katalógusunk 5. oldalán olvasható tájékoztatás.

Giordani Gold színezett hidratáló arcfény SPF 15 Bevezetô ár:

2199,-

Kód: 23667 A színezett hidratáló arcfény könnyedebb és áttetszôbb, mint egy hagyományos alapozó. Fényvisszaverô pigmentjei a bôrt sugárzóvá, „napcsókolta” árnyalatúvá varázsolják, hatásukra a bôrfelszín egyenletesebbnek és természetesen ragyogónak látszik. Hidratálói és bôrápolói puhítanak és regenerálnak. Kevés bôrhiba esetén használható önmagában is, de vékony rétegben felvihetô az alapozó fölé is a bôr ragyogásának fokozására. 8 ORIFLAME


Hidratáló testápolók aloe verával és 699,görögdinnyével

Bevezetô ár:

Bevezetô ár:

899,-

Bevezetô ár:

249,-

A természet két kincsével a puha, rugalmas, hidratált és illatos bôrért. Nature Secrets testápoló krém (24205), tusolózselé (24203) és szappan (24204) aloe verával és görögdinnyével. Az aloe vera évezredek óta használt növény a bôr szépítésére. Gazdag fehérje, vitamin (kiemelkedôen magas C-vitaminban) és esszenciális

zsírsav tartalma a bôrt megújítja, lággyá, kellemes érzetûvé varázsolja. A görögdinnye nemcsak belülrôl szépít. Külsôleg alkalmazva a magas ásványianyag-tartalma hozzájárul a bôr immunrendszerének erôsítéséhez, likopintartalma a védelméhez, biológiailag tiszta víz tartalma a hidratáltságához. A testápolók üde illatát a bôr sokáig megôrzi.

Tudta-e? Az aloe vera Észak-Afrikából származik. Nyugtató és hidratáló hatása miatt már évezredek óta használják a gyógyászatban és a szépészetben. A görögdinnye 90-95 százalékban vízbôl áll, emiatt alacsony kalória-, fehérje-, zsír- és szénhidrát tartalmú gyümölcs. Kitûnô vitaminforrás, hiszen gazdag A, B1, B2, B5, B6 és C-vitaminban; káliumban, kalciumban, magnéziumban, valamint igen magas a foszfor, cink, vas és szelén tartalma is. A nyári idôszakban a Wellness by Oriflame termékekkel együtt a jégbehûtött görögdinnye elfogyasztása kitûnô segítség az ideális testsúly eléréshez és megtartásához.

Swedish Spa kettôs hatású arckrém

Bevezetô ár:

1499 9,-

Kód: 23735 A bôr méregtelenítését és regenerációját segítô krém kettôs hatása abban rejlik, hogy képes alkalmazkodni a nappali illetve éjszakai bôrápolás igényeihez. A környezet káros hatásaitól védi nappal és tápplálja, regenerálja a fáradt bôrt az éjszaka folyamán. Ezen funkciókat egy gy malachit nevû ásványi anyag, a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag barna alga és számos hidratáló komponens biztosítja. A krém UV-szûrôt nem tartalmaz. Használata minden bôrtípusra, minden életkorban javasolt.

A ROVATOT ÖSSZEÁLLÍTOTTA : KOVÁCS EMÔKE, TERMÉKMENEDZSER ORIFLAME 9


Gratulálunk az újj szinteket elérôknek

C6

Szponzor Bónusz C6

Leaders’ Club 6-os katalógusban DIREKTORI szintet elôször elért Szépségtanácsadó Antalné Nemes Éva, Sárospatak (Margittay Béláné, Sárospatak)

6-os katalógusban 15%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó Ágoston Mihály, Sarkadkeresztúr (Krajcsik Ágnes, Gyula) Gerlai Zita, Gyomaendrôd (Uhrin Emese, Gyomaendrôd) Gyürki Józsefné, Mezôkovácsháza (Vaczkó Károlyné, Magyarbánhegyes) Vaczkó Károlyné, Magyarbánhegyes (Gerlai Zita,

Egy új munkatárs végigvitele a Start Program mind a 6 lépésén keresztül = 5000 Ft Szponzor bónusz. A legeredményesebb szponzorok listája a C6 katalógus-idôszak alatt: 25 000 20 000 15 000 15 000

Kiss Erika Stahl Fanni Papp Péter Ágoston Mihály

Gyomaendrôd)

6-os katalógusban 12%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó Balláné Kolyankovszky Angéla, Kecskemét (Dobó Miklós, Szeged) Sztojka Rita, Tatabánya (Csobán Györgyné, Budapest)

Szabolcski-Csízik Gabriella Vörösné Bálint Bernadett Klini Bt. Novákné Szarka Zsuzsa Kecskés Ibolya Majsai Brigitta Merényi Katalin és Bodzsár János Oroszné Szabó Erika Margittay Béláné Turcsányné Hódos Mónika Hajdu Szilvia Víghné Szabó Andrea

C6

A z el sô cé lo m at m ár el ér te m

6-os katalógusban 9%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó Balláné Majlik Erzsébet, Keszthely (Guba Georgina, Litér) Berebora Ferenc, Kecskemét (Balláné Kolyankovszky Angéla , Kecskemét) Fôczény Éva Rita, Miskolc (Molnár Tiborné, Miskolc) Guba Georgina, Litér (Horváth Rita, Zirc) Horváth Rita, Zirc (Kaszásné Müllek Erika, Zalaegerszeg) Kaszásné Müllek Erika, Zalaegerszeg (Balassáné Zsankó Lívia, Ajka) Kistamás Edit, Kalocsa (Teichterné Husvéth Henriette, Foktô) Maros Marianna, Vecsés (Frankó Mária, Budapest) Molnár Tiborné, Miskolc (Bencze Andrea, Miskolc) Nagyné Oliácsek Enikô, Kalocsa ( Majsai Brigitta, Szeged) Varga József, Devecser (Brenn Margit, Ajka)

Margittayné Oláh Éva és Antalné Nemes Éva Üdvözöllek benneteket. Antalné Nemes Éva vagyok az Oriflame legújabb Direktora. Amikor négy évvel ezelôtt csatlakoztam Margittayné Évához, szponzoromhoz és Direktoromhoz, már ismertem és használtam a termékeket. Éva azonban megismertetett a hálózatépítéssel és az üzleti lehetôségekkel is, amiért a mai napig hálás vagyok neki. Nagyon megtetszett, és belevágtam. Elkezdtem én is magam köré gyûjteni az embereket, egyre többen lettek, ami felbátorított és lelkesített. Természetesen ez több pénzt is jelentett, ami segített álmaim megvalósításában. Amikor elôször összeadtam az éves jövedelmemet, magam sem akartam elhinni. 10 ORIFLAME

Ahhoz, hogy kitûzött céljaimat elérjem, olyan lehetôségeket nyújtott az Oriflame, amely ösztönzött és mindig elôbbre vitt. Ilyen pl. a Top Klub és a Wellness termékek értékesítése is. Egyre több terméket adtam el, és elôször Ezüst majd Arany top klubos lettem. Sok rendezvényen, tanodán vettem részt, hogy minél több ismerettel gazdagodjak, s azokat alkalmazzam a mindennapok során. Ha nehézségeim támadtak vagy elbátortalanodtam, Éva mindig ott volt mellettem s mint "tyúkanyó" terelgetett szárnyaival a kitûzött cél felé. Az elsô célom, hogy Direktor lehessek megvalósult. Nagyon szeretnék jó vezetôje lenni

csoportomnak, még többet tanulni, hogy én is taníthassak. 25 évi munka után elküldtek a munkahelyemrôl, de egy percig sem estem kétségbe, hiszen tudom, hogy az Oriflame a legjobb hely, ahol lehetek. Egy jó tanács a munkahellyel rendelkezôknek: úgy végezd az Oriflame-es munkádat, hogy ha te jössz az elbocsájtó listán, minimum direktori szinted legyen, hogy az életedet ne kelljen a nulláról, elölrôl felépíteni!

쐍 ANTALNÉ NEMES ÉVA DIREKTOR


A TOP 15 A C5-RE VONATKOZÓ LOKÁLIS ÉS GLOBÁLIS EREDMÉNYEK ALAPJÁN

1. Merényi Katalin, Bodzsár János Executive direktor 2. Szilágyiné Szôke Andrea, Szilágyi Dmitrij Executive direktor 3. Dr. Zboray Gézáné Gyémánt direktor 4. Kissné Pasztorniczky Valéria Gyémánt direktor 5. Péró Nándorné Zafír direktor 6. Csányi Péterné, Csányi Péter Zafír direktor 7. Kecskés Ibolya Zafír direktor 8. Jármay Andrea Zafír direktor 9. Pisch Antal Szenior gold direktor 10. Vizoviczki Dezsô Szenior gold direktor 11. Szôke Lászlóné Szenior gold direktor 12. Szabolcski-Csízik Gabriella Szenior gold direktor 13. Keszthelyi Márta Szenior gold direktor 14. Kozma Imréné Gold direktor 15. Novákné Szarka Zsuzsa Gold direktor

A VILÁG TOP 100 SZÉPSÉGTANÁCSADÓJA – MÁJUS

31. Merényi Katalin és Bodzsár János Executive direktor 45. Szilágyiné Szôke Andrea és Szilágyi Dmitrij Executive direktor

Szépségtanácsadóink tollából

Csoporttalálkozó Balassagyarmaton 2012. május 12-én került sor Balassagyarmaton a C3-C6 periódust lezáró, elismerô csoporttalálkozó megszervezésére. Házigazdáink, a mi Direktoraink Leszenyiczki Zsolti és felesége, Edit volt. Már mindenki izgatottan várta ezt a napot, fôleg az új munkatársak, akik még ilyenen nem vettek részt. Aki már járt ilyen találkozón, tudhatja, hogy milyen fantasztikus a hangulat, és mennyi elismerést kapnak a Szépségtanácsadók. A találkozó elején egy csodálatos videót láthattunk az Oriflame szépségérôl és arról, hogy mi mindent kínál nekünk a cég. Ezzel már meg is kaptuk a kellô inspirációt a további munkánkra. Azonban nem maradhattak el a köszöntések. Ezt várta már mindenki. Elôször a Start Program többszörös teljesítése után kapták meg a Szépségtanácsadók az elismerést, mert hát ugye nálunk már divat, hogy nem egyszer, hanem négyszeresen, ötszörösen veszik ki az ajándékokat. Ez után jöttek a top klubosok, bronz, ezüst és arany szintesek. Majd sor került az új százalékos szintek elismerésére. Többen is megosztották velünk érzéseiket, gondolataikat. Volt itt öröm, sírással vegyítve. Mindenki nagyon boldog volt, hogy elismerték a munkáját, ami fantasztikus érzés. Nagy örömmel töltött el, hogy a munkatársaim közül sokan kint álltak köszöntöttként. Nagyon büszke vagyok rájuk! Minden köszöntött

Lásd, vedd észre, érezd jól magad!

választhatott egy Oriflamees lufit, amelyekben kis üzenetek rejtôztek. Úgy gondolom, hogy ezek az üzenetek annak a bizonyos személynek szóltak, hiszen nincsenek véletlenek! A továbbiakban Editék ismertették az új híreket, információkat és az elkövetkezendô idôszakban megrendezésre kerülô programokat, találkozókat. Szeretnénk megköszönni Editnek és Zsoltinak ezt a fantasztikus találkozót, mindig szívesen jövünk ide, hiszen tudjuk, hogy itt szeretettel várnak minket, és azt is, hogy sok örömben lehet részünk. Biztos vagyok benne, hogy a következô találkozón is ott leszek, hiszen annyi energiát, biztatást és szeretet kapok, mely a további fejlôdésemhez szükséges.

쐍 VALENT DALMA ÚJ

12 %- OS MENEDZSER

Azt hiszem, mindannyian egyetértetek velem, hogy ebben a rohanó világban, amiben élünk, egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk egészségünk megôrzésére. Ezért is örültünk a lehetôségnek, s izgatottan vártuk, hogy nálunk is beinduljon a Fogyi Klub, ami a csapat fejlôdését is nagymértékben elôsegíti. A nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnok adott helyszínt az eseménynek. A termékkóstolóval egybekötött elôadás nagyon tanulságos és sikeres volt. Érdekes információkkal gazdagodtunk, így reméljük, sok embernek tudunk segítséget nyújtani az életmódváltásban. Az általunk már jól ismert eper, vanília, csokoládé ízesítésû italporok nagy sikert arattak a jelenlévôk körében. Igen nagy volt az érdeklôdés a vitaminok, különösen a gyerekvitaminok iránt. Egy családias légkörû délutánt töltöttünk el együtt, amelynek létrejöttében kis csapatom nagyon nagy segítséget nyújtott. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Tóthné Marikának és Hegedûsné Gabikának azért a segítségért, amit kaptunk és folyamatosan kapunk tôlük. Köszönjük!

쐍 PÓCSI ILDIKÓ SZÉPSÉGTANÁCSADÓ ORIFLAME 11


Címszerzések a miskolci Auchanban

Elsô címgyûjtésem a miskolci Auchanban volt, ahová Péróné Gabikával mentünk. A mi kis csapatunk volt az elsô, aki az Auchanban címet gyûjtött. A számomra remélt sikert felülmúltuk a lányokkal. Sok címet sikerült gyûjtetnünk, kellemesen telt a nap, jól éreztük magunkat. Az emberek visszajelzése is nagyon pozitív volt, szívesen jöttek hozzánk a pulthoz egy kis ajándékért. Remélem, sokszor tudunk még ilyen, vagy ennél sikeresebb címgyûjtést szervezni. 쐍 PETÔVÁRINÉ HEGEDÛS ÁGNES 3 %- OS SZÉPSÉGTANÁCSADÓ Elsô címgyûjtésem során nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fogom érezni magam. Bár eleinte félve szólítottam meg az embereket, de amint azt tapasztaltam, hogy érdeklôdôek és barátságosak, én is egyre magabiztosabbá váltam. Nagyon sok sikerélményem volt az alatt a pár óra alatt. Egyre inkább biztossá tett abban, hogy nekem az Oriflame üzletben van a helyem. A közeljövôben az üzlettársaimat is arra fogom biztatni, hogy jöjjenek el velem minél többször címet gyûjteni. 쐍 BALÁZSNÉ MÉSZÁROS VERONIKA 9 % SZÉPSÉGTANÁCSADÓ

Ez volt életem elsô címgyûjtése. Elôször is szeretném megköszönni Péróné Gabika Zafír direktoromnak, hogy részt vehettem az üzlettársaimmal, Petôváriné Ágikával és Balázsné Veronikával a miskolci Auchan címszerzésben. Ez számomra nagyon nagy lehetôség volt, hogy a csapatomat bôvítsem. A lehetô legjobb módszer a csapatépítésre. Ezentúl is részt veszek a címszerzéseken, és mindenkinek a figyelmébe ajánlom ezt a lehetôséget. Célom a direktori rang elérése, ehhez viszont, nagyon sok üzlettársra van szükségem. Fontos, hogy minél több emberrel dolgozzak együtt, s mindenkinek, aki velem dolgozik, legyenek céljai, mint nekem. 쐍 CSÔKE EDINA 12 %- OS MENEDZSER

2012. május 4-én öten indultunk el, kiegészülve Direktorunkkal, Péróné Gabival az elsô címszerzésünkre a miskolci Auchan áruházba. Mind a négyen nagyon izgatottak voltunk, de nagy lelkesedéssel láttunk hozzá a munkához. Az áruház vásárló közönsége pozitívan és kedvesen fogadta a tevékenységünket. Igyekeztünk határozottan, de nem tolakodóan megismertetni velük az Oriflame termékeit és az üzleti lehetôségét, így sikerült 150 címet gyûjteni. Remélem, közülük sok aktív Oriflame-est köszönthetünk nemsokára közöttünk. Nagyon jól éreztem magamat ebben a kis csapatban, és tudom, hogy nem ez lesz az utolsó címgyûjtésem. 쐍 CZEGLÉDINÉ KERTÉSZ IZOLDA 12 %- OS MENEDZSER Kíváncsian vártam az Auchan címgyûjtési lehetôségét, több okból is! A legfontosabb az volt számomra, hogy olyan új üzlettársakat vittem magammal, akik még nem vettek részt címgyûjtésen soha! Ôk eddig is dinamiku-

12 ORIFLAME

san fejlôdtek a saját névlistájukból, ezért a címgyûjtés új volt számukra. Szerettem volna látni, itt hogy állják meg a helyüket. Megbeszéltük a teendôket, tehát mindenki fel volt vértezve a címszerzésre és a beléptetésre. Megterveztük, fejenként hány címet akarunk gyûjteni, hiszen terv nélkül nem indul el az ember! Kellemes és fárasztó órák voltak. A lányok fantasztikusan teljesítettek, az emberek pozitívak voltak, a helyszín pedig gyönyörû és forgalmas, ami nem egy utolsó szempont. Folyik a címfeldolgozás. Bízom benne, hogy kitûnô eredményt hoz a 7-es 8-as katalógusra. Köszönjük a lehetôséget! 쐍 PÉRÓNÉ GABI Z AFÍR DIREKTOR


Meglepetés-találkozók

Szó volt a 2011-es Nyári maraton sikerérôl is. Az idén újra indul ez az aktivitás. A részleteket Dusan Kacer ismertette.

Május közepén Budapesten, Szegeden, Miskolcon és Gyôrben ismét elsô kézbôl értesülhettek Szépségtanácsadóink az elkövetkezô idôszak újdonságairól. Zuzana Machova, ügyvezetô igazgató értékelte az eddig munkát és egy rendhagyó prezentációval tette emlékezetessé a rendezvényt. Az embernek hinni kell önmagában, nem szabad, hogy céljaitól eltántorítsák, így a siker biztos lesz.

Elindult a Nyári maraton 2012

A marketing- és a termékújdonságok mellett minden helyszínen egy-egy Szépségtanácsadó az elért sikereirôl, illetve a Wellness by Oriflame termékek értékesítésérôl tartott elôadást. Igazán lebilincselô történeteket, konkrét példákat hallhattunk arról, milyen ötletekkel, kreativitással lehet növelni az értékesítést.

Ebben az évben 210 csapat vág neki a beleptetési versenynek, mely a 8-as katalógus-idôszaktól a 11-es katalógus-idôszakig tart. Összesen 840 Szépségtanácsadó vesz részt ebben a nyári aktivitásban, melynek keretében több mint 10 000 új belépôt várunk. Az új Szépségtanácsadók csatlakozása mindig nagy örömmel tölt el minket, mert a „friss vér“, a lendület a hajtóereje ennek az üzletnek.

Remélem, hogy Önök is részt vesznek a Nyári maratonban. Nem titok, hogy ez milyen elônyökkel jár: • új szinteket tudnak elérni és a jövedelmüket növelni, • új munkatársakkal bôvül csoportjuk, és belôlük menedzserek válhatnak, • új vásárlókat talál a saját üzletének. Természetesen, mint minden Oriflame rendezvényen, itt is sor került az elismerésre. Ünnepelhettük a Top Klub programban kiemelkedô teljesítményt nyújtókat és az új szinteket elért Szépségtanácsadókat.

Ami azonban a legfontosabb: aki nyáron is aktív ebben az üzletben, csak az tud igazán sikeres lenni, és Direktorrá válni. Ne felejtsék el, a legjobb csapatokat a szeptemberi Giga party-n ismerjük el. Sok sikert kívánok! Várom Önöket a színpadon!

쐍 DUSAN K ACER KERESKEDELMI IGAZGATÓ


Vakáció előtt “ÚJRA ITT A NYÁR, INT A NAPSUGÁR, A KEMPING TELVE MÁR, TÁRT KAROKKAL CSAK IS MINKET VÁR.” (Hungária együttes)

A nyári vakációra egy kicsit még várnunk, kell. Május vége és június eleje az osztálykirándulások ideje. Már jó elôre izgulhatunk, mi történik gyermekeinkkel. Hiába viselkedik jól az iskolában és otthon csemeténk, de a “szabadság szele” és a “nyájszellem” sok váratlan helyzetet idézhet elô. A tanító nénik vigyázó tekintete sem óvhat meg minden bajtól. Az egyik

leggyakoribb probléma, ha gyermekeink nem figyelnek a napsütésre. Nem is gondolnak arra, hogy az önfeledt játék után estére érheti ôket meglepetés. Húzodik az arcukon vagy a karjukon a bôr, bepirosodik, ég. Jobb elébe menni az ilyen kellemetlenségnek, és megtanítani nekik, hogy megfelelô fényvédelem nélkül ne menjenek ki a szabadba. Lehet, hogy nincs nagy forróság, de a tavaszi, nyár eleji napsugaraknak nagy erejük

Copyright © 2012 by Oriflame Cosmetics

14 4 ORIFLAME O R IF ORIFL OR IFL FFLL AM AME M

van, könnyen leéghet a bôrük. Mindig tegyünk a hátizsákjukban NAPOZÓ KRÉMEKET, és tanítsuk is meg ôket ezek használatára. Ma már egyre többet halljuk, hogy az UV-sugárzás veszélyezteti a szemünket is. Az Oriflame kínálatában GYERMEKNAPSZEMÜVEGET is találunk: gondoltunk a sportos kisfiúkra és a bájos kislányokra egyaránt. A napszemüvegekhez illô SAPKA ÉS KALAP is megvásárolható. Így már teljes a napvédelem! Ha mégis elfelejtették ezek használatát, a kellemetlenségek enyhítésére jó megoldás a 80%OS ALOE VERA ZSELÉ. Ez az Oriflame termék nem csak a napégette bôrt nyugtatja, hûsíti, de rovarcsípések kezelésére is kiváló. Ennek is ott a helye a hátizsákban! Nézzük csak, mi az, ami tényleg nem maradhat ki: az ANTIBAKTERIÁLIS KÉZTISZTÍTÓ ZSELÉ ! Nem elég hangsúlyozni, hogy a tisztaság fél egészség. Az aktív, kíváncsi gyerekek sok mindent kipróbálnak, megfognak, majd megéheznek és már majszolják is a hátizsákba bekészített szendvicsüket. A szabadban nehéz megvalósítani a gondos kézmosást. A kisméretû Natural Secrets zselé akár egy farmerzsebben is elfér, így mindig kéznél van, és víz nélkül, hatékonyan tisztít. Ha a fentieket csemetéink hátizsákjába összekészítettük, elláttuk ôket mindenféle jó tanáccsal, egy kicsit megnyugodhatunk. Már csak egy a feladatuk, érezzék jól magukat, gyûjtsenek sok-sok jó élményt a kirándulásból.

쐍 CZENTHE SAROLTA PR- MUNKATÁRS

Oriflame 8-as híradó  

Minden, amit tudni szeretne a szépség világából.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you