Page 1

Új hitelszabályzat!

Kedves Barátaim! Kérem, nagyon alaposan olvassák el ezt a cikket, mivel a 6-os katalógustól kezdôdô, jelentôs változásokról szól, amelyek az Önök munkájára is kihatnak. Az Önök kéréseihez igazodva változtattuk meg a hitelszabályzatot. A C6-tól az újonnan belépôknek készpénzzel kell kifizetniük a leadott rendeléseiket. Ezzel ki tudunk zárni mindenfajta spekulációt és a jelenleg fennálló problémákat, melyeket a nem fizetôk okoznak Önöknek. A Start Programban résztvevôk a 2. lépéstôl kaphatnak hitelkeretet, amenynyiben az elsô lépést teljesítették. Tehát, a Start Programban való részvétel még több elônnyel fog járni. Ismételten kérem, olvassák el a változásokról szóló információt, és ezt építsék bele munkájukba.

A 2012. évi 6-os kampánytól kezdôdôen új hitelszabályzatot vezetünk be, mely a jelenlegi szabályokhoz képest jelentôs változásokat tartalmaz. Az új szabályok a már jelenleg is hitelkerettel rendelkezô Szépségtanácsadóinkat nem érintik. Legjelentôsebb módosítás: a 6-os kampánytól kezdôdôen az új belépô a belépése kampányában hitelkeretet nem kaphat, kizárólag készpénzre illetve bankkártyás fizetéssel vásárolhat. • Az új belépô ezt követôen is csak akkor kaphat hitelkeretet, amennyiben teljesítette a Start Program elsô lépését, azaz minimum 60 BP megrendelést adott le, és ezt még az adott kampányban ki is fizette. (A befizetésnek a kampányzárás elôtt be kell érkeznie!) Ezen feltételek teljesítése esetén a hitelkeret összege a következô kampánytól 15 000 Ft. • Amennyiben a már hitelkerettel rendelkezô új belépô teljesíti a Start Program további 2. és 3. lépését is, azaz minimum 70 BP illetve 80 BP megrendelést ad le a következô kampányokban, és a számlák kifizetésre kerülnek, lejárt tartozása nincs és nem is volt – akkor a hitelkerete a 4. kampánytól 20 000 Ft-ra emelkedik. • Ezt követôen, ha a Start Program 4-6. lépését is teljesíti a Szépségtanácsadó (azaz 90-100110 BP megrendelést ad le kampányonként) és a számlák kifizetésre kerülnek, lejárt tartozása nincs és nem is volt, akkor a hitelkerete a 7. kampánytól 30 000 Ft-ra emelkedik.

Start Program lépései

BP

1.

60

2-3.

70-80

4-6.

90-110

Számla kifizetve az adott kampányban

Nincs lejárt tartozása

 

Hitelkeret

15 000 Ft a 2. kampánytól 20 000 Ft a 4. kampánytól 30 000 Ft a 7. kampánytól

Amennyiben kérdéseik vannak, keressék ASM-üket. Biztos vagyok benne, hogy Önök is értékelni fogják a változásokat, és az Oriflameüzlet még jobban fog fejlôdni.

Ha az új belépô a Start Program elsô lépését nem teljesítette vagy a számlát még az adott kampányban nem fizette ki, a késôbbiekben minimum 30 000 Ft összértékû kifizetett vásárlás esetén igényelhet hitelkeretet, melynek összege 15 000 Ft. Ezt minden esetben egyedi elbírálás alapján engedélyezzük. Az új hitelszabályzat további részleteit hamarosan megtalálják honlapunkon is.

ügyvezetô igazgató

Kiadja: Oriflame Hungary Kft. 1138 Budapest, Váci út 140–142. Telefon: 061 450 3939 fax: 061 238 0561 E-mail: info @oriflame.hu, rendeles @oriflame.hu Web: www.oriflame.hu Munkatársak: Dusˇan Kacˇer, Czenthe Sarolta, Kovács Emôke Tervezés és elôkészítés: Gramy Kft.

HÍRADÓ 5

2012. MÁRCIUS 22 – ÁPRILIS 11.


FEDEZZE FEL DUBAIT! EMEA Gold Konferencia 2013 Képzelje el, hogy a saját szemével látja!

Atlantis the Palm Az Oriflame köszönti Önt Dubaiban, az 5 csillagos Atlantis The Palm Hotelben, a pálma formájú, mesterségesen létrehozott The Palm Jumeirah-sziget külsô gyûrûjének közepén. A hotel világszintû szórakozást és kényelmet kínál mindenki számára. Vendégként térítésmentesen igénybe veheti az Aquapark és a csodálatos Lost Chambers világ szolgáltatásait. Élvezze a pihentetô sétát a tengerparton, ússzon egyet a medencében, vagy élvezze a díjnyertes konyha remekeit, és válasszon a 17 étterem és bár kínálataiból.

Ugye Ön sem hagyná ki ezt a lehetôséget? C5-tôl indul a kvalifikációs idôszak. Részletekért keresse ASM-jét.

AMIT DUBAIBAN LÁTNIA KELL

Mall of the Emirates Látogasson el a bevásárlási-, szórakozási- és pihenési lehetôségek paradicsomába, élvezze a világhírû Ski Dubai fedett sícsarnokot.

2 ORIFLAME

Burj Al-Arab A leghíresebb és egyben a legdrágább hotel, a világ elsô hétcsillagos szállodája, ami egy mesterséges szigeten található. Az arab vitorlás hajót formázó épület 321 méter magas, csak pár méterrel alacsonyabb az Eiffel toronynál.

Burj Khalifa Látogasson el a világ legmagasabb felhôkarcolójához, és tapasztalja meg a szuper sebességgel haladó felvonó nyújtotta élményt, amely a 124. emeletre röpíti fel. Csodálja meg Dubai látképét, mely ennek az építészeti remekmûnek a kilátójából tárul fel Ön elôtt.


SIK

2 1 0 2 P ERNA

Gyerekként ki ne álmodott volna arról, hogy egyszer sikeres lesz? Királylányként, ûrutazóként, híres feltalálóként, orvosként, popénekesként ott állni a pódiumon,... minden szem odaszegezôdik, a tömeg tapsol… Csodás érzés! Némelyik álom valóra válik, de persze királylány vagy királyfi nem mindenkibôl lehet. Vagy mégis? Március elején immár 2. alkalommal rendeztük meg a Sikernapot. Az ország minden régiójából érkeztek Budapestre azok a 12%-os vagy afölötti szinteket elért Szépségtanácsadók, akik az elmúlt 17 katalógus-idôszakban érték el új szintjüket és meg is tartották azt. Mirôl is szólt a nap? A lehetôségekrôl, amelyek segítségével sikeresekké válhatunk, pénzt kereshetünk, jobbá tehetjük a saját, a családunk, a munkatársaink életét, olyan pazar helyszínekre juthatunk el, amelyrôl eddig álmodni sem mertünk.

Elsôként Zuzana Machová, az Oriflame Magyarország ügyvezetô igazgatója beszélt a konferenciákról. Az Oriflame, mint sikeres, országokon átívelô vállalat páratlan mértékben becsüli meg a komolyan dolgozó Szépségtanácsadóit. Évente 2-szer is rendkívüli, minden luxussal ellátott helyszínekre szervez konferenciát, ahol a résztvevôknek királyi bánásmód dukál. A 2013-as Gold konferencia Dubaiban lesz. A C5-tôl indul a kvalifikációs idôszak. Ugye Ön is ott lesz?

Szabolcski-Csízik Gabriella

Margittayné Oláh Éva

Új szintet elért Szépségtanácsadók Dusˇan Kacˇer, kereskedelmi igazgató a Sikerterv által biztosított lehetôségeket és a különbözô bónuszokat ismertette. Lényeges, hogy cselekedni és akarni különbség. Mindent bele kell adni, nem elég 50%-os üzemmódban dolgozni. Margetits Marianna, marketing munkatárs hangsúlyozta, hogy a siker elengedhetetlen feltétele: birtokában lenni a megfelelô információnak és meg is osztani azt. Az Oriflame honlapján minden információ megtalálható. Kérjük, látogassák mindennap a www.oriflame.hu weboldalunkat. Ha mindent beleadunk, egyre feljebb és feljebb jutunk a Sikerterv „ranglétráján”. Ezt példázzák a prezentáló Szépségtanácsadóink: Szabolcski-Csízik Gabriella, Senior Gold direktor elôadásából többek között megtudhattuk, milyen fontos az idôbeosztás, a rendszeresség a közös, kitartó munkában. Margittayné Oláh Éva, Gold direktor személyes és csoportja fejlôdését mutatta be. Jármay Andrea, Zafír direktor magával ragadó elôadása után egyre többen érezhették azt: Imagine. It’s possible! Képzeld el: lehetséges! Hajdu Szilvia, a legsikeresebb Wellness by Oriflame értékesítô a vitaminok és táplálékkiegészítôk értékesítésében rejlô lehetôségeket ismertette. Az Oriflame wellness-termékei igazán páratlanok. Meghívott vendégünk: Timo Liikanen, Wellness menedzser (EMEA)

Jármai Andrea

rávilágított arra, hogy ezzel a termékcsoporttal új vásárlókat szólíthatunk meg, akiknek igazán fontos az egészséges életmód, az ideális testsúly. Timo elôadásához csatlakozott Kovács Emôke, az Oriflame Magyarország termékmenedzsere. Bemutta a legújabb, gyerekeknek szánt táplálék-kiegészítôket. A Sikernapon tanulhattunk egymástól, örülhettük egymás sikereinek, büszkék lehettünk munkatársainkra. A 12-15-18-21%ot elért Szépségtanácsadók és a Senior menedzserek köszöntése a nap csúcspontja volt. Ôk már jó úton járnak. További kitartó munkájuk eredményeképpen egyre sikeresebbé és sikeresebbé válnak. Tudják, hogy: Imagine. It’s possible! Képzeld el: lehetséges!

Ezúton is sok SIKERT kívánunk minden Szépségtanácsadónknak!

Hajdu Szilvia

Timo Liikanen ORIFLAME 3


+ HÍR EK A RÉ GIÓ KB ÓL KB ÓL + HÍR EK A RÉ GIÓ KB ÓL GIÓ RÉ A EK HÍR + ÓL KB GIÓ HÍR EK A RÉ

N

ônek lenni, ünnepelni…

Március 10-én, szombaton a nônaphoz kapcsolódva ünnepelhettünk az V. Oriflame bálunkon. Jó érzés tölt el mindig, ha Oriflame-es rendezvényen vehetek részt. Ez az Oriflameérzés az a szenvedély, ami az eltelt idôvel alakul ki bennünk, Oriflame-esekben. Elôször csak a termékeket szeretjük, aztán jönnek a szintlépések, az egyre magasabb jövedelem és az elismerések. Ilyen elismerések sokaságában töltöttünk el ismét egy estét. Megünnepeltük a 2011-es év szintlépôit, a Top Klubosokat. Most különösen volt okunk örülni! A sok szintlépô között ünnepelhettük meg két új, 21%-os menedzserünket, Klárit és Ildikót, 2 új

Direktorunkat: Hetyei Norbit és jómagamat, valamint Gold direktorunkat, Cserôs Terit! Velünk ünnepelt Zafír direktorunk is, Kecskés Ibolya, aki mindig elhalmoz bennünket ajándékokkal. Most egy gold hajót hozott magával torta formájában, természetesen elsôsorban Terinek gratulálva, de az egész csapat munkáját elismerve. Velünk volt Vörös József és Betti is, együtt örülve sikereinknek, pedig ôk egy másik hajó kapitányai. De ez természetes, hiszen az álmok tengerén az Oriflame-esek hajóinak zászlaján a következô felirat szerepel:: I like Oriflame!

 TAKÁCSNÉ HORVÁTH ÁGNES DIREKTOR, SÁRVÁR

Vezetôi tréningek a Délkeleti Régióban Ez év január 7-én került megrendezésre Miskolcon az Oriflame-es Giga Party. Ezen a rendezvényen olyan ötleteket kaptam, melyek után arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretném én is az Oriflame adta lehetôségeket jobban kihasználni. Ezután kerestem fel Direktoromat, Blaskó Tamásné Icust, hogy legyen segítségemre a terveim megvalósításában. Jelenleg 3%-os, ezüst Top Klubos Szépségtanácsadó vagyok, de szeretnék csapatot építeni és a 21%-ig meg sem állni. Icus elmondta, hogy fejlôdésemhez feltétlenül szükséges minden lehetôséget kihasználni a tanulásra, és rögtön meg is hívott e régióban soron következô tréningre. A csapatépítéshez és a jó vezetôvé váláshoz rengeteg információt kaptam a február 16-án Szolnokon, a tiszaligeti Garden Hotelban megtartott tréningen. A tréninget Alföldiné Dékány Mónika, a Délkeleti Régió ASM-je tartotta. Elmondta, hogy minden egy döntésen múlik. Meg kell határozni a 4 ORIFLAME

céljainkat - rövid, közép és hosszú távúakat – és azt, hogy ezeket hogyan szeretnénk elérni. A „majd” szót le kell cserélni a „most” szóra, hiszen az idô pénz, és ne vesztegesd az idôdet! Dönts idôben! Jó vezetô mindenkibôl válhat, csak el kell hinnie magáról, hogy lehetséges. A jó vezetô megadja másoknak a lehetôségeket a fejlôdésre, és vezetôként ô is kihasználja a lehetôségeket a fejlôdéshez. Általában lehetôség csak egyszer adódik, amit vagy kihasználsz vagy elúszik. Én is ki akarom használni a lehetôségeket. Ehhez pedig már megtettem az elsô lépést, hogy döntöttem és a döntésemet a tréning még jobban megerôsítette. Remélem, hogy majd a siker sem marad el! Köszönjük a tréninget, amit Mónika tartott, Óriási sikere volt! Reméljük, hogy sok ilyen tréninget fog még nekünk tartani.

 T. SZABÓNÉ FÓRIÁN ERIKA 3%-OS SZÉPSÉGTANÁCSADÓ


A legjobb motiváció a saját sikereidnek megosztása azokkal, akik még csak gondolkodnak az Oriflame lehetôégein. Jármay Andi Zafír direktorom sikernapi prezentációja erre a tökéletes példa.

 KOPJÁRI EMESE ASM, ÉSZAKKELETI RÉGIÓ

Minden egy döntéssel kezdôdik Valójában azért lettem Oriflame-es, hogy a családom számára olcsóbban jussak hozzá a termékekhez, ám egy elôadás, amelyet Bodzsáné Kati tartott a pénzkereseti lehetôségrôl, megváltoztatta a hozzáállásomat. Az élet errôl szól: folyamatosan változnunk, váltanunk kell, hogy meg tudjunk felelni a kihívásnak, ami a mai élet velejárója. Az Oriflame számomra egy életforma, amit nagyon élvezek, ami szabadságot ad. Bizony a 11 év alatt (mióta az Oriflame az életem része) másképp élek, mint az átlagember, hiszen sokkal többet fektettem be a munkámból és az idômbôl, mint mások a munkahelyükön, de megérte. Mindkét lányomnak, elvált szülô létemre Budapesten lakást tudtam venni – a hiteleimet a jutalékomból tudom fizetni. Minden lehetséges versenyen részt vettem: enyém volt az egyik Oriflame-es autó a 3 közül az országban, amiért megdolgoztunk; Stockholmban Robert of Jochnick, a cég alapí-

John és Jim, a két favágó

tója a saját házában látott vendégül egy hétvégére; és kaptam egy hetes egyiptomi utat; csodás visegrádi wellness hétvégét is -ez mind szép élmény számomra. Eddig 8 csodálatos konferencián vettem részt: Riminiben, kétszer Tenerifén, Athénban, DélAfrikában, Barcelonában, Máltán és Párizsban. Mind gyönyörû emlék számomra: még életemben ilyen kényeztetést senkitôl nem kaptam, ahogyan az Orifame megbecsüli egy ilyen útján a jó vezetôit. A legcsodálatosabbak azok az utak voltak, ahová a lányaim is velem jöhettek. Ilyenkor ér tik meg ôk is, mi igazán az Oriflame. Most azért dolgozom, hogy a következô Gold Konferencián is részt tudjak venni a lányommal együtt. Élvezem a sikert, nagy hajtóerô számomra. Megköszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy a célomat elérjem! Köszönöm Bodzsárné Katinak a tanítást és

Egyszer Kanadában favágóversenyt rendeztek. A döntôben a két legjobb favágó, John és Jim állt egymástól 100 méter távolságra. Rajt után sorra döntötték a fákat az erdôben, fejszéikkel sûrûn csapkodva. John egyszer csak észrevette, hogy nem hallja Jim fejszecsapásait. „Biztos pihen!”gondolta, és mivel ô nem volt fáradt, még jobban belehúzott. Félúton újra hallotta, hogy Jim pihen, ezért akkor újra rákapcsolt, most már gyôzelme biztos tudatában. És ez megismétlôdött néhányszor. Ám meglepetésére egyszer csak éljenzést hallott, ahogy Jim beért a célba. „De hogy tudtál elsô lenni, mikor többször is hallottam, hogy nem dolgozol, hanem pihensz?” – kérdi John. „Nem pihentem! A fejszémet éleztem.” – válaszolta Jim.

segítséget; mindig csak biztatást, jó tanácsokat, útmutatást kaptam tôle. Köszönöm Zuzanának, ügyvezetô igazgatónknak; Dusannak, kereskedelmi igazgatónknak és Emesének, régióvezetônknek a sok nagyszerû lehetôséget. Gondoljátok meg: a nagyvilágban milyen lehetôségetek van, s ha nincs ekkora, akkor gyertek és velünk együtt tapasztaljátok meg, milyen nagyszerû, ha nem kell attól félni, hogy nem lesz nyugdíj, nem tudom fizetni a hiteleimet, a gyerekek taníttatását… Köszönöm Direktoraimnak, vezetôimnek az együttmunkálkodást egymás sikereiért. Kívánok mindenkinek ilyen nagyszerû társakat. Képzeljétek el, hiszen mindez számotokra is lehetséges! A zafír rang elérésével mindenkinek bebizonyítottam, hogy ez az út végigjárható, képes lehet bárki arra, hogy az Oriflame-nél találja meg a jövôjét. Ez lehetséges! Mára a magyarországi TOP 15-ben a 10. helyen állok! S már dolgozom az új célomért: az idén Gyémánt leszek! Mi motivál ebben? Természetesen a pénz. Jó érzés anyagilag a megfelelô helyen lenni, és legfôképpen az is, hogy egy évben kétszer tudjak részt venni lányaimmal a konferenciákon. És te? Kitûzted már a céljaidat? Minden egy döntéssel kezdôdik! Ehhez a döntéshez kívánok erôt, hitet magadban! „Ôrizkedjünk azoktól, akik lekicsinylik törekvéseinket! A törpék mindig így tesznek, míg az igazán nagyok azt éreztetik velünk, hogy mi is azzá válhatunk.” (Mark Twain)

 JÁRMAY ANDREA ZAFÍR DIREKTOR

A képzés a legértékesebb beruházás, amire csak vállalkozhatunk az életben. A befektetés önmagunkba az egyetlen eszközünk az életünk és üzletünk irányítására. Saját teljesítményünknek mi vagyunk az eszközei, és ha eredményesek akarunk lenni, tudnunk kell, milyen fontos, hogy idôrôl idôre megélezzük a „fejszénket”! Tanuljunk együtt az áprilisi szemináriumon, hiszen a tudás és az információ a legnagyobb hatalom a kezünkben. Fejlesszük együtt személyiségünket, hiszen jellemünk lesz a fegyverünk.

 PATAKY ILDIKÓ ASM, BUDAPESTI ÉS ÉSZAKNYUGATI RÉGIÓ

ORIFLAME 5


Katalógus-bemutatók és Start tréningek Figyelem! Azokon a találkozókon vegyen részt, melyeket az Ön Direktora tart! Elôzetes bejelentkezés szükséges. Direktora telefonszámát az Oriflame-termékek vásárlásakor kapott számláján találja meg.

C5 IDÔSZAK

Északkeleti Régió ASM: Kopjári Emese tel.: +3670 77 88 565 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

X

Bodzsárné Katalin Véghné Molnár Rozália

Péró Nándorné

START

X

1. hét csütörtök

Miskolc Center, Szponzor pont

1. hét csüt., 17 óra

Eger, Forrás Szabadidôközpont

X

2. hét szerda, 17 óra

X

1. hét hétfô X

Sárköziné Pataki Ildikó X X X X X X X

X

Szolnok, Szapáry u. 11. Szponzor pont

Baksy Zsuzsa

X

2. hét hétfô, 16.30

X

2. hét szerda, 17 óra Sárospatak, Kávéház Mûvelôdési ház

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

X

2. hét csüt., 17 óra

X

X

2. hét péntek, 16.30 Debrecen, Széchenyi u. 11. 1. hét csüt., 17 óra

1. hét szerda

Miskolc, Tízeshonvéd Szponzor pont

3. hét szerda, 16 óra Miskolc, Tízeshonvéd Szponzor pont 1–2. hét szerda, 16 óra 3. hét péntek, 16 óra Kazincbarcika, Dávid Szponzor pont 2. hét kedd, 16 óra

X

1. hét péntek, 9 óra

X

2. hét szombat, 9 óra

X

3. hét szombat, 9 óra

X X

Miskolc, Tízeshonvéd Szponzor pont

3. hét kedd, 16 óra Nyíregyháza, Rubin Szponzor pont

2. hét kedd, 17 óra

X

Farkas János

1. hét péntek

Miskolc Center

3. hét péntek X

X X

Orosz Andrea

1. hét hétfô, 16.30 2. hét hétfô, 16.30

X

Juhász Tiborné

1. hét csüt., 18 óra

X

Pokoraczkiné Marika

Nyíregyháza, Gyöngy Szponzor pont

Eger, Forrás Szabadidô központ

Gyöngyös, Bemutató terem

X

1–3. hét szerda, 17 óra 2. hét csütörtök

X

Kisvárda, Szent László u. 43.

Eger, Bemutatóterem

2. hét csüt., 18 óra

2. hét péntek, 18 óra Eger, Kamara

X

Berettyóújfalu, József Attila u. 9.

X

X

Gergely Ibolya

páros kat. 2. hét péntek, 17 óra

X

1. hét hétfô, 18 óra

X

Debrecen, Széchenyi u. 11.

páros kat. 2. hét csüt., 17 óra

X

X

páros kat. 2. hét kedd, 17 óra páros kat. 2. hét szerda, 17 óra

1. hét szerda, 15 óra Balassagyarmat, Mûvelôdési ház

X

páros kat. 2. hét hétfô, 17 óra

HELYSZÍN

2. hét kedd, 16 óra

X

Kecskemétiné

IDÔPONT

X X

Hideg Anna

1. hét kedd, 17 óra

Hajdúszoboszló, Mûvelôdési Központ

START

X

X

X

X

BEMUTATÓ

Gál Márta

páros kat. 2. hét szo., 15 óra

szombat 11 óra

Debrecen–Székely, Dózsa Gy. u. 25.

csüt. 18 óra

Debrecen, Péterfia u. 25.

péntek 10 óra

X

kedd 17 óra

Hajdúböszörmény, Petôfi u.

X

szombat 14 óra

Derecske, Szováti út 5. Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 25.

X

X

2. hét csüt., 17 óra

X

X

2. hét péntek, 16.30 Debrecen, Széchenyi u. 11.

1. hét szo., 15 óra

Balassagyarmat, Szponzor pont

X

X

2. hét kedd, 16.30

X

kedd 18 óra

Balassagyarmat, Szponzor pont

X

X

2. hét szo., 10 óra

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

szerda 17 óra

Vác, Szponzor pont

X

1. hét kedd

Eger, Szponzor pont

X

1. hét szerda

Gyöngyös, Szponzor pont

X

1. hét péntek

Debrecen, Szponzor pont Debrecen, Szponzor pont

X

2. hét hétfô, 16.30 X

X

Debrecen, Széchenyi u. 11.

Somodiné Ircsi

3. hét hétfô, 16 óra 2. hét szerda, 17 óra Miskolc, Bajcsy Zs. u. 16.

X X

Lukovicsné Magdika

1. hét hétfô, 17 óra

1. hét szo., 15 óra

X

Galla Anikó

Salgótarján, Mûvelôdési ház

X

X

Jármay Andrea

Heves, Mûvelôdési ház

2. hét szerda

1. hét péntek, 17 óra Kunhegyes, Gyepszél u. 7. X

Leszenyiczkiné Edit

Patterman János

Kelemenyné Debrecen, Szponzor pont

2. hét hétfô

1. hét csüt., 17 óra

X

Fülöp Andrásné Jutka

DIREKTOR NEVE

1. hét szerda, 17 óra Püspökladány, Kalapács u. 9. X

Dankóné Gyöngyi

HELYSZÍN

X

X

Margittayné Oláh Éva

IDÔPONT

Lengyelné Marika

3. hét szerda, 16.30 2. hét csüt., 16.30

Nyíregyháza, Búza tér 9.

X

3. hét csüt., 16 óra

X

X

1. hét hétfô

Miskolc Center

Baranyiné Cs. Ildikó

X

X

2. hét kedd

Nyíregyháza, Búza tér 9.

Szalay György

X

X

1. hét csütörtök

Debrecen, Széchenyi u. 11.

X

2. hét csüt., 16 óra

Kisvárda

X

2. hét péntek, 15 óra Nyírbátor

X

1. hét kedd, 15 óra

Szabó Erzsébet

Vásárosnamény

Sárospatak, Mûvelôdési ház

X

hétfô

X

kedd

Heves, Szponzor pont

X

2. hét péntek

Salgótarján, Szponzor pont

1-2. hét péntek, 17

Gyöngyös, Koháry út 19.

X

X

X

2. hét kedd

Budapest, Oriflame Központ

X

2. hét szerda

Mohács, Általános Iskola

X

2. hét csütörtök

Pécs, Szent István tér 9.

X

3. hét csütörtök

Debrecen, Gambinusz köz

X

3. hét péntek

Gyöngyös, Palócz köz Szponzor pont

Budapesti és Északnyugati Régió ASM: Pataky Ildikó tel.: +3670 315 2899 DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

START

IDÔPONT

HELYSZÍN

DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

START

IDÔPONT

16.00 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

Szép Enikô

X

X

X

X

minden kat.

Budapest XVII. ker.

Klagyivik Joli

X

kedd 17–19 óra

utolsó kedd 18 óra

Robogó utca 50-52.

Kovács Lászlóné Erzsike X

X

minden katalógus

Budapest XVIII., Vaskút u. 4.

Zboray Miklós és Gyöngyvér Síklaky Katalin

2. hete szerda 17.00 Dr. Lovasné Klári

X

X

zárás elôtti szo.

Budapest XII., Kútvölgyi út 40.

elôre egyeztetett idôpontban Antal Gabriella

X

X

OriZóna Bt.

X

kat. nyitás napja 8 óra

Némedi Kinga

X

elsô kedd 16.30-tól

kedd és csütörtök elôre egyeztetett idôpontban

6 ORIFLAME

Budapest, Oriflame tréningterem Szponzor pont

és elôre egyeztetett idôpontokban Vargáné Zámbori Erika X

kat. utolsó csüt. 16 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

Mátrai Zsóka

X

kat. elsô szerda 17 óra

Budapest, Oriflame tréningterem

Horváth Ferenc

X

X

Szarka Lászlóné

X

kat. elsô szerda 17–19 óra

Glázer Mihályné

X

Budapest, Oriflame tréningterem Budapest, Kiss Szponzor pont

kat. 2. kedd

HELYSZÍN

kedd 17–18 óra

Budapest, Oriflame tréningterem Szponzor pont

elôre egyeztetve 3. kedd 18 óra

Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. u. 99.

minden kedden Start tréning elôre egyeztetett idôpontban

Budapest, Oriflame tréningterem Kozma Katalin

X

nyitás hete szo. 15 óra

Budapest, XVII. Uszoda u. 1.


Délkeleti Régió ASM: Alföldiné Dékány Mónika tel.: +3670 77 88 556 DIREKTOR NEVE

Czene Ildikó

BEMUTATÓ

START

X

HELYSZÍN

1. hét csüt., 16.30

Szeged, Gogol u. 5. Szponzor pont

X

1. hét csüt., 17.30

X

2. hét csüt., 17 óra

X

3. hét kedd, 16 óra

X

Csányi Péterné

IDÔPONT

2. hét csüt., 16 óra

X

3. hét szerda, 16 óra Szeged, Francia u. 27. 3. hét kedd, 16 óra

Gál Jánosné

X

1. hétfô, 17 óra

Jászberény, Szponzor pont

Gangel József

X

2. hét kedd, 17 óra

Solt, Mûvelôdési Ház

X

2. hét csüt., 18 óra

Kalocsa, Közösségi Ház

X

1. hét kedd, 17 óra

Kecskemét, Frangepán sétány

X Tanács Klára

Szilágyi Rózsika

START

HELYSZÍN

1 hét csüt., 17 óra

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

X

1 hét pén., 17 óra

Mindszent, Mûvelôdési Ház

X X

Szôke Lászlóné

X

X

Varga Istvánné

X

X

X

Böszörményiné Andrea X X Blaskó Tamásné

IDÔPONT

X

Sinkáné Ica Kecskemét, Nyíl u. 10. Bemutatóterem

X

Hajdú Szilvia

BEMUTATÓ

Csongrád, Szponzor pont

3. hét szerda, 16 óra X

DIREKTOR NEVE

1 hét pén., 17 óra

Mindszent, Mûvelôdési Ház

1. hét szo., 15 óra

Kunszentmárton, Anna cukrászda

2. hét szo., 15 óra

Martfû, Korzó kávéház

minden csüt., 17 óra Szeged, Sikercsapat Szponzor pont 2. hét csüt., 17 óra

Szeged, Rókusi krt. 28. 3/9.

minden sze., 18 óra

Szeged, Sikercsapat Szponzor pont

minden sze., 15 óra

X

1. hét csüt.,17 óra

X

1. hét kedd., 16 óra

Szolnok Center Debrecen Center

X

2. hét csüt., 17 óra

Szolnok Center

X

2. hét kedd, 16 óra

Debrecen Center

X

1. hét kedd, 17 óra

Orosháza, Szponzor pont

Kiskunhalas, Szponzor pont

X

1. hét, szerda 17 óra Szentes, Szponzor pont

Szeged, Bp., Szponzor pont

X

1. hét péntek, 17 óra Békéscsaba, Vasutas Mûvelôdési ház

1. hét hétfô, 17 óra

Kecel, Szponzor pont

X

X

3. hét szo., 15 óra

Soltvadkert, Szponzor pont

X

X

2. hét hétfô, 17 óra

X

X

3. hét csüt., 16 óra

Czékmán Jánosné

Délnyugati Régió ASM: Huszár-Álmos Katalin tel.: +3670 77 88 554 DIREKTOR NEVE

Varga Júlia Farkas István

BEMUTATÓ

X

START

X

X X

Pisch Antal

X X X

Kertész Ottó

DIREKTOR NEVE

BEMUTATÓ

HELYSZÍN

Gödöllô, Kazinczy u. 22.

X

1. hét hétfô, 16 óra

Székesfehérvár, Budai u. 9–11.

Szigethalom, Kossuth L. u. 24.

Turkus József Gáborné

X

1. hét szerda,18 óra Pomáz, Kölcsey u. 20. 2. hét hétfô, 18 óra

Kárpáti Zoltán

X

Csömör, Csalogány u. 25.

Heilmann Györgyné Dobándi Irén Julianna

1. hét péntek, 18 óra Pomáz, Petôfi u. 38.

X

1. hét csüt, 17 óra

X

1. hét szerda, 18 óra

X

1. hét hétfô, 17 óra

X

X

1 hét szerda, 17 óra Pécs, Szabadság u. 56. 2. hét szerda, 17 óra

X

1. hét kedd, 17 óra 1. hét kedd, 18 óra

X

2. hét kedd, 17 óra Nagykanizsa, Városkapu krt. 9. 1., 3. hét kedd, 17 óra 1. hét kedd, 17.30 2. hét kedd, 17.30

Zalaegerszeg, Köztársaság u. 17.

X

2. hét szo., 10 óra 3. hét hétfô, 17 óra

Budapest, IX. Liliom u. 46. Siófok, Kálmán udvar

X

Érd, Bor u. 4.

1. hét csüt., 17 óra 2. hét péntek, 18 óra

X

1. hét hétfô, 17 óra Cegléd, Sátor u. 15. a. 1. hét hétfô, 18 óra 1. hét szerda, 17 óra Nagykôrös, Budai Kapu Étterem 1. hét szerda, 18 óra

X X

1. hét szerda, 18 óra

X

START

X

2. hét csüt., 17 óra

1. hét kedd, 17 óra

Novákné Szarka Zsuzsa X

dr. Gonda Ágnes

IDÔPONT

Szaniszló Elemérné

elôzô kat. 3. hét, 17 óraKistarcsa, Király Andor u. 10. X

Brezniczkyné

HELYSZÍN

2. hét szerda, 16 óra 1. hét csüt., 17 óra

X

Kecskés Ibolya

2. hét kedd, 17 óra 1. hét kedd, 16 óra

X Keszthelyi Márta

IDÔPONT

Pécs, Szabadság u. 6.

1. hét szerda, 17 óra Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 51.

Vörösné Bálint Bernadett

X

Nagy Veronica

X

Vastag Szilvia

A képzésekre a területileg illetékes ASM-eknél kell jelentkezni. Pataky Ildikó +3670 315 2899 03. 30. 16 óra Budapest Oriflame tréningterem

Huszár-Álmos Katalin +3670 778 8554 03. 23. 17 óra Gödöllô Címszerzési tréning 03. 27. 17 óra Pécs Ecobeauty bemutató (Kovács Emôke) 03. 27. 13 óra Budapest Katalógus-bemutató 03. 29. 13 óra Keszthely Katalógus-bemutató

X

X X

Budapest, Váci úti tréningterem

C5 IDÔSZAK Alföldiné Dékány Mónika +3670 778 8556 03. 27. 17 óra Szeged Címszerzés - beléptetés tréning 03. 29. 17 óra Szolnok Címszerzés - beléptetés tréning

Kopjári Emese +3670 778 8565 03. 27. 10 óra Mezôkövesd Katalógus-bemutató tréning Direktoroknak 04. 10. 15 óra Debrecen Oriflame-lehetôség tréning

ORIFLAME 7


C06 új termékei 2012/5-ös katalógus-idôszak alatt

EZÜST

ARANY

20×

24345 Optimals Skin Energy szemkörnyékápoló krém 23719 Activelle 24 órás bôrvédô dô izzadásgátló dezodor

24343 Optimals Skin Energy nappali krém 24345 Optimals Skin Energy szemkörnyékápoló krém 23719 Activelle 24 órás bôrvédô ô izzadásgátló dezodor

BRONZ

10×

23719 Activelle 24 órás bôrvédô dô izzadásgátló dezodor

VÁLTOZIK A NYITVA TARTÁS

2012. március 22-tôl az Azonnali kirendeltség az alábbiak szerint tart nyitva: Hétköznap: 10.00 – 18.00 Szombat: 9.00 – 13.00

C 06 NYITÁS

ZÁRÁS C 05 04. 11. szerda 10.00 –18.00 04. 11. szerda 8.00–17.00 04. 11. szerda 22.00

TERMÉKTRÉNING VÁLTOZÁS!

Azonnali Ügyfélszolgálat Váci út 140–142.

04. 12. csütörtök 10.00 –18.00

A terméktréningek kezdési idôpontja, az új nyitva tartáshoz igazodva 17.00 óra helyett 16.30-ra változik!

Telefonos és faxos rendelés

04. 12. csütörtök 8.00–17.00

IDÔPONTOK: ÁPRILIS 4.16.30–18.00 ÓRÁIG

Internet www.oriflame.hu

04. 12. csütörtök 3.00

Itt a tavasz! Ezt ünnepeltünk a Váci úti irodában. Ne csak mi legyünk szépek, hanem a körülöttünk lévô növények is. Felfrissítettük a földjeiket, tápoldattal megöntöztük és még egy kis oázist is kialakítottunk. Természetes szépség… szépséges természet!

HELYSZÍN: VÁCI ÚTI TRÉNINGTEREM A TRÉNINGEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES ELÔADÓ: KOVÁCS EMÔKE TERMÉKMENEDZSER


WELLNESSÉRTÉKESÍTÉSI VERSENY Értékesítsen minél több Wellness by Oriflame terméket a C5 és C11 idôszak között, és legyen Ön is az elismertek között a szeptemberben megrendezésre kerülô Giga Party színpadán! Az elsô 10 helyezett (legtöbb személyes Wellness by Oriflame BP-t elért Szépségtanácsadó) 5-5 ingyenes belépôt kap a Giga Partyra, az elsô 3 helyezettet a színpadon is köszönteni fogjuk. A versenyben részt vevô Wellness by Oriflame termékek kódszámai: 22465, 22467, 15388, 15395, 18328, 22138, 15448, 15447, 47, 15400, 15397, 15413, 15414, 23473. 73. Sok sikert kívánunk! k!

Melyiket válasszam?

Az Oriflame különösen gazdag kínálattal rendelkezik intimlemosókból. A nagy választék gyakran okoz fejtörést, vajon melyik is lenne a legjobb választás? Ebben nyújt segítséget az alábbi összehasonlítás.

Érzékenység, irritáció esetén a legjobb választás a Feminelle bôrnyugtató intimhab.

Kb. 40 éves korig a hidratálókban gazdag, de zsiradékokban szegény Feminelle bôrnyugtató intimlemosó használata javasolt.

(kód:21191) (kód: 11101)

40 év fölött az intimterület kiszáradásra hajlamosabb, ezért táplálásra van szükség. A legmegfelelôbb mosakodó ekkor a Feminelle krémes állagú intimlemosó (kód:13181)

illatosí Akik szeretik az illatosított termékeket, válasszák a Feminelle frissítô intimlemosót. (kód:23951)


Energgizáló arccápolókk C-vitam minnal A fáradt, fakó, energiában szegény bôr szinte újjászületik az energizáló arcápolók használatától. A termékek hatékonyságát a bôr mûködését javító összetevôk együttese biztosítja, amely fô alkotói a következôk:  Antioxidáns hatású C-vitamin, amely bôrt simává és feszessé teszi, erôsíti a kötôszöveti réteget, így az feszesebbé válik. A C-vitamin sejtvédô és sejtregeneráló képessége révén ellenállóvá teszi a bôrt, ugyanakkor védelmet nyújt a bôrkárosító szabad gyökökkel szemben is. Javítja a bôr színét, megjelenését.  Barna algából nyert ásványi anyagok Bevezetô ár: kálcium, magnézium, kálium, jód-, amelyek Nappali krém segítik a sejtmegújulás folyamatát.  Fényvisszaverô részecskék, amelyek ragyogóvá teszik a bôrt.  15-ös UV-szûrô a nappali krémben. Az energizáló készítmények bármilyen életkorban, minden bôrtípusra megfelelôek!

Bevezetô ár:

Szemránckrém

1199,-

1499,Bevezetô ár:

Éjszakai krém

1499,-

Optimals Skin Energy szemkörnyékápoló Kód: 24345 Optimals Skin Energy nappali krém SPF 15 Kód: 24343 Optimals Skin Energy éjszakai krém Kód: 24344

Bevezetô ár:

1999,-

Kód: 24327-24331 Egy alapozó, amely 99%-ban természetes eredetû összetevôket tartalmaz. Az alapozó pigmentjei tökéletes fedést nyújtanak, növényi hatóanyagai pedig az arcbôr hidratáltságáról, regenerálódásáról gondoskodnak. Elônyei: • elfedi az arcbôr hibáit, egyenetlenségeit • javítja a bôr tónusát • optikailag csökkenti a ráncok megjelenését • FAIRTRADE sheavajat tartalmaz, amely táplálja, hidratálja, puhítja és védi a bôrt • négy, független szervezet tanúsítványával

rt, FSC, FAIRTRADEE rendelkezik – Ecocert, és Vegan Sociaty • organikus glicerinbenn és varázsmogyoróban (hamamelis) gazdag • hosszantartó, akár 7 órás hatást nyújt • könnyû alkalmazni ban jelenik meg. Az alapozó 5 árnyalatban nformáció található Honlapunkon bővebb információ a többi Ecobeauty termékekről! ékekről!


Native Force EdT

Bevezetô ár:

2999,-

Kód: 23828

(kiejtése: nétiv forsz, jelentése: őserő) Az illat születésérôl megalkotója, Bernard Ellena a következôt mondta: „Az inspirációt egy különleges erdô hangulata adta, amely Burmában az Irrawaddy folyó forrásánál található. Számomra ez az a hely, amely megmutatja a természet mindent elsöprô ôserejét.” Az EdT fás, aromás karakterét biztosító jegyek felépítése a következô: fejjegy: kaffir lime, grapefrút, kardamom, keserû narancs szívjegy: levendula, zsálya, szerecsendió alapjegy: kókuszfa (palo santo), cédrus és ámbra A Native Force letisztult formavilágú, férfias üvegét és fa kupakját is a természet ihlette.

– 24 órrás védeleem Az Activelle dezodorok hármas hatást nyújtanak. 1. Csökkentik a kellemetlen szagok kialakulását. 2. Megakadályozzák az izzadást. 3. Ápolják és védik a hónalj érzékeny bôrét. Ásványi komplex összetevôje redukálja a verejtékmirigyek kiválasztó tevékenységét, megakadályozza a verejtékben levô szerves anyagok lebomlását – így gátolva az izzadságszag kialakulását. Kvarchomok tartalma felszívja a bôrrôl a nedvességet. Hidratálói, növényi kivonatai puhítják, kisimítják, védik és nyugtatják a hónalj vékony bôrét. A három sorozat egy-egy golyós és egy-egy hagyományos dezodort tartalmaz. Activelle bôrvédô: intenzív hidratáló hatással rendelkezô termékpáros. A bôr kiszárítása nélkül egész napos dezodorálást és kellemes illatot biztosít. Activelle érzékeny bôrre: kimondottan erre a bôrtípusra fejlesztve. Nyugtató, védô, antibakteriális varázsmogyoró-kivonattal gazdagított. Lágy, alkoholmentes formula, allergénmentes illatosítóval.

Activelle láthatatlan: elsôsorban a sötét ruhákat viselôknek javasolt. Egy vékony szilikon-réteget képez a kezelt területen, így tökéletesen megóvja a ruha színét. Valamennyi dezodor bôrgyógyászok által tesztelt. Activelle 24 órás bôrvédô izzadásgátló golyós dezodor Kód: 23718 Activelle 24 órás bôrvédô izzadásgátló dezodor Kód: 23719 Activelle 24 órás golyós izzadásgátló dezodor érzékeny bôrre Kód: 23723 Activelle 24 órás izzadásgátló dezodor érzékeny bôrre Kód: 23724 Activelle 24 órás izzadásgátló golyós dezodor – láthatatlan Kód: 23725 Activelle 24 órás izzadásgátló dezodor – láthatatlan Kód: 23727

Bevezetô

ár:

e Golyós d

zodorok

4 4 9,-

Bevezetô

ár:

Dezodo

rok

6 9 9,-


Gratulálunk az új szinteket elérôknek

C3

Leaders’ Club 3-as katalógusban GOLD DIREKTORI szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Gyürki Józsefné, Mezôkovácsháza (Vaczkó Károlyné,

Bodzsár Katalin

Lukovics Viktor

Magyarbánhegyes)

Antal János

Marton Erika

Hamza Gabriella, Tornyospálca (Nagy Tímea, Nagykálló)

Balázs Edit

Hazafi Lászlóné, Szombathely (Horváth I Ibolya, Ják)

Böszörményiné Antal Andrea

Mondovits András Jánosné

Cserôs Teréz,

Horváth Borbála, Debrecen (Balázs Gyuláné, Tiszakeszi)

Blaskó Tamásné

Némedi Lajos

Szombathely (Kecskés Ibolya, Érd)

Horváth I Ibolya, Ják (Cserôs Teréz, Szombathely) Horváth Zoltánné, Nyíregyháza (Vitányi Irén, Makkoshotyka)

3-as katalógusban DIREKTORI szintet elôször elért Szépségtanácsadó Hetyei Norbert Gábor, Szombathely (Cserôs Teréz, Szombathely) Tokár Istvánné Ózd (Szkladán Lászlóné, Ózd)

Horváthné Polgár Mária, Debrecen (Matusz Anita, Debrecen)

Szabolcski-Csízik Gabriella Czékmán János

Nagyné Bíró Ágnes

Merényi Katalin, Bodzsár János

Cserôs Teréz

Katona Anna, Debrecen (Málnásiné Palkó Éva, Nyíregyháza)

Dobándi Irén Julianna

Kelemen Kinga, Létavértes (Dallosné Sveda Erika, Búj)

Flach Tiborné

Páncsityné Szép Enikô

Kondás Jánosné, Debrecen (Horváthné Polgár Mária, Debrecen)

Vörösné Bálint Bernadett

Pokoraczki Andrásné

Kovácsné Ötvös Judit, Izsófalva (Szendrei Virág, Vámospércs)

Galla Annegret Brigitte

Sándor Fruzsina

Pálfalvainé Horváth Csilla

Godóné Hegedûs Krisztina

Jármay Andrea

Szabolcski Árpád

Tanács Klára

Miklós Ildikó

Kelemenyné Hideg Anna

Udvariné Balogh Brigitta

Lôrinc Nóra, Nyíregyháza (Szabó Gézáné, Sárospatak)

Keszthelyi Györgyné

Vargáné Zámbori Erika

Málnásiné Palkó Éva, Nyíregyháza (Pánya Adorjánné, Debrecen)

Klini Bt.

Dankóné Hudák Gyöngyi

Matusz Anita, Debrecen (Lajter Gyula, Derecske)

Kôhalminé Tóth Csilla Eleonóra Hajdu Szilvia

Krutilláné Török Edina, Nyíregyháza-oros (Szôke Judit, Nyíregyháza) Lajter Gyula, Derecske (Benkôné Timák Csilla, Gégény)

Antal Mátyásné, Makó (Majsai Mihályné, Makó)

C3 Novákné Szarka Zsuzsa

Brezniczkyné Dr. Gonda Ágnes Balogh Anita

Kálmán Hajnalka, Darvas (Katona Anna, Debrecen)

Kristofori Beáta, Kemecse (Gyimesiné Szluk Gyöngyi, Nyíregyháza)

3-as katalógusban SZENIOR menedzser szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Bodó Judit

Mátrai Erzsébet Ágnes

Oroszné Szabó Erika Margittay Béláné

Minczér Zsolt, Nyíregyháza (Kiss Lászlóné, Debrecen)

Kökény Ferenc

Víghné Szabó Andrea

Galla György, Balkány (Galla Annegret Brigitte, Balkány)

Miskolczi Józsefné, Sárospatak (Horváth Zoltánné, Nyíregyháza)

Leszenyiczki Zsolt

Vizoviczki Dezsô

Keszthelyi Márta

Zagyva Lilla

Vörös Józsefné, Nagykanizsa (Vörösné Bálint Bernadett,

Mónus Bertalan, Nyírbátor (Sipos Gabriella, Nyíregyháza)

Bókony Andrea, Ajka (Vida Tímea , Pápa)

Nagykanizsa)

Nagy Judit, Nagyhegyes (Brázda Gáborné, Debrecen) Nagy Tímea, Nagykálló (Fodor Jánosné, Bodrogolaszi)

3-as katalógusban 18%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Nevelôsné Hirkó Mária, Miskolc (Takács Péter Géza, Miskolc)

Gulyás Erzsébet, Hajdúhadház (Jámbor Lászlóné, Hajdúhadház)

Pálné Kocsor Krisztina, Debrecen (Bolegáné Minya Márta,

Halászné Sólyom Csilla, Debrecen (Vámosiné Cserjési Katalin,

Ferenczi Brigitta, Kemecse ( Merényi Katalin, Bodzsár János, Mályi)

Nyíregyháza)

Nyíregyháza)

Kulcsárné Király Mária, Eger (Zagyva Lilla, Andornaktálya)

Pánya Adorjánné, Debrecen (Pinczés Zoltán, Létavértes)

Hornyák Andrásné, Kék (Szilágyi Tímea, Debrecen)

Pinczés Zoltán, Létavértes (Nagy Judit, Nagyhegyes)

Horváth Éva, Ajka (Budainé Solymosi Szilvia, Zirc)

3-as katalógusban 15%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Sipos Gabriella, Nyíregyháza (Budai László, Miskolc)

Jámbor Lászlóné, Hajdúhadház (Kántor Imre István, Vasmegyer)

Solti Irma, Kecskemét ( Szabolcski-Csízik Gabriella, Szeged)

Kántor Imre István, Vasmegyer (Szilágyi Imréné Som Mária, Téglás)

Hegyesi Beatrix, Eger (Kulcsárné Király Mária, Eger)

Szabó Gézáné, Sárospatak (Krutilláné Török Edina, Nyíregyháza-Oros)

Kardos Györgyné, Debrecen (Bodnár Józsefné, Debrecen)

Szulicsné Raska Anikó Márta, Nyíregyháza (Margittay Béláné,

Szabó Ilona, Debrecen (Kálmán Hajnalka, Darvas)

Keszthelyi Lászlóné, Tokaj (Darukáné Deák Erika, Debrecen)

Sárospatak)

Szendrei Virág, Vámospércs (Csajbók Tibor, Szalonna)

Kolozsiné Somogyi Gabriella, Téglás (Molnár Nóra, Miskolc)

Vasas Tímea, Budapest (Dobándi Irén Julianna, Üröm)

Szôke Judit, Nyíregyháza (Miskolczi Józsefné, Sárospatak)

Kovácsné Orosz Erika, Miskolc (Kolozsiné Somogyi Gabriella, Téglás)

Takács Péter Géza, Miskolc (Kondás Jánosné, Debrecen)

Lakatosné Ragány Anikó, Ajak (Berna Béláné, Debrecen)

Tarr Eszter, Derecske (Ádám-Tóth Ottília, Nyíregyháza)

Lukács Sándorné, Vaja (Fucsovicsné Nádudvari Edit, Nyíregyháza)

Tóth Enikô, Debrecen (Gyarmati Annamária, Sajólád)

Molnár Nóra, Miskolc (Gulyás Erzsébet, Hajdúhadház)

Ádám-Tóth Ottília, Nyíregyháza (Lôrinc Nóra, Nyíregyháza)

Tóth Istvánné Erzsébet, Tolcsva (Petercsák Szilvia, Budapest)

Molnárné Harsányi Ilona, Debrecen (Lukács Sándorné, Vaja)

Agócs Gábor, Galgaguta (Agócs Istvánné, Galgaguta)

Vaczkó Károlyné, Magyarbánhegyes (Gerlai Andrásné,

Murguly Alexandra, Nagyecsed (Molnárné Harsányi Ilona, Debrecen)

Balázs Gyuláné, Tiszakeszi (Buczkó Boglárka, Berekfürdô)

Gyomaendrôd)

Nagy Gábor Miklósné, Balatonlelle (Otárticsné Etzl Ildikó,

Bányainé Fekete Ágnes, Debrecen (Kovácsné Ötvös Judit, Izsófalva)

Vitányi Irén, Makkoshotyka (Tóth Istvánné Erzsébet, Tolcsva)

Balatonlelle)

3-as katalógusban 12%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Benkôné Timák Csilla, Gégény (Dankó Zoltánné, Nyíregyháza)

Nagy Katalin, Vámospércs (Feka Erika, Aranyosapáti) Ökrösné Ács Mónika, Nyíregyháza (Szôke Beáta, Debrecen)

Bolegáné Minya Márta, Nyíregyháza (Kelemen Kinga, Létavértes)

3-as katalógusban 9%-os szintet elôször elért Szépségtanácsadó

Brázda Gáborné, Debrecen (Pálné Kocsor Krisztina, Debrecen)

Bacsa Ildikó, Kecel (Szvetnyik Zsuzsanna, Kecel)

Sipos Bernadett, Debrecen (Tóth Istvánné, Nyíregyháza)

Buczkó Boglárka, Berekfürdô (Minczér Zsolt, Nyíregyháza)

Bajusz Andrea, Sárospatak (Lakatosné Ragány Anikó, Ajak)

Sipos Brigitta, Téglás (Ferenczi Anikó, Hajdúhadház)

Budai László, Miskolc (Bányainé Fekete Ágnes, Debrecen)

Balláné Kolyankovszky Angéla, Kecskemét (Dobó Miklós, Szeged)

Skóránné Jávor Katalin, Nyíregyháza (Hamza Gabriella, Tornyospálca)

Csajbók Tibor, Szalonna (Tóth Enikô, Debrecen)

Bocsi Erzsébet, Debrecen (Skóránné Jávor Katalin, Nyíregyháza)

Szilágyi Tímea, Debrecen (Nagy Katalin, Vámospércs)

Dallosné Sveda Erika, Búj (Szulicsné Raska Anikó Márta,

Bodnár Józsefné, Debrecen (Halászné Sólyom Csilla, Debrecen)

Szôke Beáta, Debrecen (Czirják Mónika, Debrecen)

Nyíregyháza)

Czirják Mónika, Debrecen (Sipos Bernadett, Debrecen)

Szôke Tímea, Nagymágocs (Tisza Erzsébet, Szentes)

Dankó Zoltánné, Nyíregyháza (Mónus Bertalan, Nyírbátor)

Csóka Sándor, Ajka (Horváth Éva, Ajka)

Sztari Péterné, Fót (Novák Zsófia, Pomáz)

Doros-Jámbor Zsuzsanna, Miskolc (Horváth Borbála, Debrecen)

Darukáné Deák Erika, Debrecen (Ökrösné Ács Mónika,

Szvetnyik Zsuzsanna, Kecel (Kárpátiné Szvetnyik Szilvia, Kecel)

Faragóné Széles Andrea, Nyíregyháza (Kristofori Beáta, Kemecse)

Nyíregyháza)

Tisza Erzsébet, Szentes (Kurucsainé Eszenyi Marianna, Makó)

Farkas Zsolt Mihályné,Nagykamarás (Mondovits András Jánosné,

Dr. Andrási Beáta, Nyíregyháza (Keszthelyi Lászlóné, Tokaj)

Tordai Edit, Miske (Kertész Ottóné, Zomba)

Szeged)

Feka Erika, Aranyosapáti (Dr. Andrási Beáta, Nyíregyháza)

Tóth Istvánné, Nyíregyháza (Bocsi Erzsébet, Debrecen)

Fodor Jánosné, Bodrogolaszi (Faragóné Széles Andrea, Nyíregyháza)

Ferenczi Anikó, Hajdúhadház (Görög-Mátyás Edit, Téglás)

Ujlakány Balázsné, Kétpó (Kurcsinka Aranka, Törökszentmiklós)

Gyarmati Annamária, Sajólád (Doros-Jámbor Zsuzsanna, Miskolc)

Fucsovicsné Nádudvari Edit, Nyíregyháza (Hornyák Andrásné, Kék)

Vámosiné Cserjési Katalin, Nyíregyháza (Nagy Ilona, Debrecen)

Gyimesiné Szluk Gyöngyi, Nyíregyháza (Bódi Marianna, Debrecen)

Görög-Mátyás Edit, Téglás (Kovácsné Orosz Erika, Miskolc)

Vastagné Gangl Erzsébet, Penc (Bíró Ferenc, Budakalász)

Bódi Marianna, Debrecen (Szabó Ilona, Debrecen)

12 ORIFLAME

Práth Gyula, Budapest (Vasas Tímea, Budapest)


S IK E R T Ö R T É N E T E K Különös érzés az, amikor valamit megálmodsz, és végre a tiéd!

„A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.” Dan Millman

Büszke vagyok arra, hogy Senior Gold direktor lettem. Egy ideje új úton járok, a siker útján! Az idevezetô utat már többször megtaláltam, de nagyon könnyû róla letérni, ha a szemedet leveszed a célról, vagy ha hagyod magad a problémákkal eltéríteni. Igazán arra vagyok büszke, hogy mindig fel tudtam állni, megújulni, újrakezdeni! Elveszítettem több olyan vezetômet, akivel már egy ideje eredményesen dolgoztunk, de a legnagyobb törés a kisfiam elvesztése volt. Fél évig semmit sem csináltam, az élet értelmét kerestem. Rá kellett jönnöm, hogy senki sem fog rajtam segíteni, nekem kell egyedül felállni és újrakezdeni! Hiszek a külsô, belsô megújulásban, a célok erejében és a munkaterápiában. Szeretem az Oriflame-ben, hogy mindig vannak újabb és újabb célok, melyek motiválnak. Élvezem a szabadságot, utazásokat, pénzt, érzem, hogy csapatban vagyunk, hogy számíthatunk egymásra, büszke vagyok, hogy a Sikercsapat tagja vagyok! Tisztán látom, hogy jövôre Zafír, majd 2-3 év múlva Gyémánt direktor leszek! Tudatosan dolgozok, rendszert építettem ki a munkában, ez nagyon fontos, mert így találtam meg az egyensúlyt a család és a munka között. Barnabás hamarosan hároméves lesz, boldog anyuka és Oriflame-vezetô vagyok. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, Direktoraimra: Szilágyi Máriára, KozmaCsernák Arankára, Szabolcski Árpádra. A kiskunfélegyházi csapatra, Varga-Pécsi Diára, a dunaújvárosi, paksi, szegedi, mórahalmi munkatársaimra. Köszönet szponzoraimnak: Hajdu Szilviának, Szôkéné Erzsikének, és örök hála mentoraimnak, Andinak és Gyimának.  SZABOLCSKI-CSÍZIK GABRIELLA SENIOR GOLD DIREKTOR

2001. november 27-tôl vásárolom kedvezményesen az Oriflame termékeket, de Oriflamees csak jóval késôbb lettem. Lányom, Tamara 14 évesen az Oriflamenek elküldött e-mailje alapján, a termékek és a 30%-os árrés miatt csatlakoztunk. Akkor még nem tudtam, hogy ezzel intézte magának Tamara külföldi tanulmányait, hiszen a tanári fizetésembôl erre esélyünk nem volt. Sok Direktortársammal ellentétben, én nem az üzleti lehetôség miatt választottam az Oriflame-et, legalábbis nem tudatosan. Eleinte csak a termékek iránti lelkesedésem vitt elôre, majd kialakult az a bizalom a cég felé, ami nekem nagyon fontos volt, hogy teljes szívbôl másoknak is ajánlhassam. 12%-osan szinte semmit sem tudtam az üzletrôl, mert nem akartam „meghallani” a lehetôséget. Kecskés Ibolya, Zafír direktorom, a jelöltkutatás mestere viszont valószínûleg kicsit elôrelátóbb volt, és mélységben talált valakit, akivel elkezdett dolgozni, és a 12% elérésével gyorsan „felébresztett”. Amikor a 28 000 Ft-os jutalék után 5000 Ft-ot kaptam, megértettem a lehetôséget, és a menedzseri szintrôl 3 hónap alatt 21%-os szintre léptem. Számtalan elônye mellett azért ajánlom mindenkinek az Oriflame lehetôséget, mert csupán a lelkesedéssel is komoly sikereket könyvelhet el ennél a cégnél az ember, ha még tanulni is hajlandó, és ezt egy egy kidolgozott rendszerben teszi, a sikerek gyorsabban és tartósabban jönnek. A direktori szint elérése után én is kitûztem a Gold direktorságot, és több mint 2 évet dolgoztam rajta. Két 21%-os ágat sikerült is felhozni, de elkövettem azt a hibát, hogy mindenki helyett én akartam dolgozni. 4 évvel ezelôtt egy mélypont során megtapasztaltam azt a mélységet, ami után már csak felfelé lehet elindulni. És azóta tudom, hogy: „Nem az a (Cs)erôs, aki nem esik el, hanem aki mindig

fel tud állni.” Éppen amikor Szombathelyre költöztem, bezárt a Center. Tudtam, hogy lépnem kell, mert már volt itt egy 12%-os csapatom. Megtaláltam a helyet, az embereket, és kidolgoztam egy rendszert, hogy a saját üzletemet irányítsam. Köszönöm az égieknek, hogy a családomtól és a szüleimtôl rendkívüli szeretetet, tisztességet és tengernyi erôt hoztam útravalóul, a lányomnak az elküldött emailért, Kecskés Ibolyának, amiért felfedezett és elindított az úton, valamint Kissné Valikának a katalógus nyitásakor, hajnali 3-kor küldött elismerô biztatásokért. Köszönöm Takácsné Horváth Áginak és csapatának a lelkes, kitartó, minôségi munkát, másik Direktoromnak, Hetyei Norbinak az internetes hátterét, és a kapcsolattartás, utánkövetés nagybani megkönnyítését. Csermelyi Klárinak a fantasztikus hozzáállását és a rendkívüli akaratot a fejlôdésre. Köszönöm a „régi” csapattagok hûségét és kitartását és az „újak” lelkesedését és hozzáállását, a magas aktivitást és átlagrendeléseket, az elsô napokban leadott megrendeléseket, amivel nagy mértékben megkönnyítik a saját, de a cég munkáját is. Köszönöm a cégnek, hogy az Oriflame világot a szépség-egészség-siker-segítség szolgálatává állította, amivel én Ter(i)mészetesen teljes mértékben azonosulni tudok. Sportolóként, csapatjátékosként pedig kedvenc idézetem adja vissza leginkább azt, amint most érzek: „A jó tanár megmutatja, mire vagyunk képesek egyedül, és hogy mennyivel TÖBBRE vagyunk képesek EGYÜTT !”… és az Oriflame egy jó TANÁR !  CSERÔS TERI GOLD DIREKTOR

Huszár-Álmos Katalin, ASM társaságában ORIFLAME 13


S I K E R T Ö RT É N E T E

Informatikai háttérrel 2010 3-as katalógusában csatlakoztam az Oriflame-hez. Szponzorom, Cserôs Teréz révén már régóta használtam a termékeket, elsôsorban a shake és a vitaminok keltették fel az érdeklôdésemet. Az egészséges táplálkozás és életmód fontosak számomra, nem volt kérdés, hogy az Oriflame termékeivel oldom meg a napi táplálék kiegészítést és vitamin-, nyomelem-, ásványi anyag pótlást. Kisiskolás lányom imádja a shake-et és külön Oriflame-es szekrénye van a parfümök, kozmetikai termékek tárolására. A gyerekvitamin megjelenésével az ô egészségét is nagyobb biztonságban tudhatom. Kezdetben elsôsorban ezek a termékek motiváltak az Oriflame felé.Voltak új belépôk is a csapatomban, de hálózatot egyik sem akart építeni. 2011 4-es katalógusában Csermelyiné Németh Klári került a csapatba, és egyértelmûvé vált számunkra, hogy – Kecskés Ibolya Zafír direktor szavaival élve – „a Klári jó lesz!”. Klári keresett egy olyan MLM rendszert,

K

amivel azonosulni tud és jól érzi magát a bôrében. Az Oriflame-mel ez teljes mértékben megvalósult, és a csapatunkban már jól mûködô rendszernek köszönhetôen a C13-as katalógusban elértük a 21%-os szintet. Klári mellett Sebestyén Ildikó és Márkus Katalin 9%-os Szépségtanácsadók is elindultak az Oriflame úton, így pontosan 1 év alatt a 3-as katalógusra meglett a direktori cím. A csapatom utánkövetése, a reaktiválás és kapcsolattartás - informatikus lévén, a PGD segítségével – nekem mindössze „ujjgyakorlat”. A szépség partikat, katalógus-bemutatókat, arcápolásokat a „lányaim”: szponzorom, menedzsereim végzik nagy hozzáértéssel és eredményesen. A már meglévôkön kívül egyre több ötletem van arra, hogy a csapatomban megkönynyítsem és lerövidítsem azt a munkát, amit a szponzorommal együtt kidolgozott technikai eszközökkel és módszerekkel szinte teljesen automatizálni lehet. Ma már ott tartunk, hogy kb. 20 perc „ujjgyakorlattal” a teljes PGD-t „okostelefonra” tudjuk áttölteni. Üzenem mindenkinek: „Elôbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen.” (Assisi Szent Ferenc)… és mint tudjuk: a lehetetlen nem létezik!  HETYEI NORBERT GÁBOR DIREKTOR

Siker történetem Sógornôm már elôttem foglalkozott az Oriflame-mel, és csak hozta-hozta ajándékba a jobbnál jobb termékeket. Megszoktuk és megszerettük azokat. Tudtam, hogy életem végéig ezeket a termékeket fogjuk használni, ezért meghoztam életem eddigi legjobb döntését. 2009. szeptember 15-én csatlakoztam. Az Oriflame-es élet fellendült Ózdon. Minden áldott nap arcot ápoltunk. Volt, hogy hat fôt egyszerre, alig fértek el az asztalnál. Fél év alatt ötven fô csatlakozott hozzám. Ózdon nehéz körülmények között élnek az emberek, de mi annál nagyobb lelkesedéssel

14 ORIFLAME

dolgoztunk. A szponzorom és Direktorom egyaránt nagyon örültek. A gyémánt-ékszer kollekciót is megkaptam. 2011 13. katalógusában elértem a senior menedzseri szintet, és 2012 3. katalógusában lettem Direktor. Mindenki megérdemli, aki ezt eléri. Több munkatársam nagyon közel van a 21-es szinthez, még egy kis lendület és teljesítik. Természetesen nem egyedül érik ezt el, ez egy csapatmunka. Kivétel nélkül csodálatos minden csapattársam, köszönöm a kitartó munkájukat. Ha csatlakoztattok, minôségi életet biztosít az Oriflame. Minden lehetôséget használjatok ki, amit a vállalat biztosít számotokra. Tudjátok, a mondás is úgy szól: Ha adnak, fogadd el! Kívánok mindenkinek jó munkát, sok sikert.  TOKÁR ISTVÁNNÉ ÁGI DIREKTOR

Szponzor Bónusz C3

Egy új munkatárs végigvitele a Start Program mind a 6 lépésén keresztül = 5000 Ft Szponzor bónusz. A legeredményesebb szponzorok listája a C3 katalógus-idôszak alatt: 25000 Papp Józsefné 15000 Kosztolánczki Richárd Józsefné

A VILÁG TOP 100 SZÉPSÉGTANÁCSADÓJA – MÁRCIUS 31. Merényi Katalin és Bodzsár János Executive direktor 51. Szilágyiné Szôke Andrea és Szilágyi Dmitrij Executive direktor A TOP 15 A C2-RE VONATKOZÓ LOKÁLIS ÉS GLOBÁLIS EREDMÉNYEK ALAPJÁN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

Merényi Katalin, Bodzsár János Executive direktor Szilágyiné Szôke Andrea, Szilágyi Dmitrij Executive direktor Dr. Zboray Gézáné Gyémánt direktor Kissné Pasztorniczky Valéria Gyémánt direktor Péró Nándorné Zafír direktor Csányi Péterné, Csányi Péter Zafír direktor Kecskés Ibolya Zafír direktor Pisch Antal Senior Gold direktor Vizoviczki Dezsô Senior Gold direktor Jármay Andrea Zafír direktor Szôke Lászlóné Senior Gold direktor Szabolcski-Csízik Gabriella Senior Gold direktor Keszthelyi Márta Gold direktor Kozma Imréné Gold direktor Novákné Szarka Zsuzsa Gold direktor


SZ ÉP SÉ GTAN ÁC SA DÓ INK TO LLÁ BÓ L + SZ ÉP SÉ GTAN ÁC SA DÓ INK TO LLÁ BÓ L + SZ ÉP SÉ GTAN ÁC SA

Hálózatépítô tréning – Sárospatak

csapatban lehet és kell dolgozni, és elengedhetetlen a rendszeres és folyamatos munkavégzés. Így lehet belôlünk jó vezetô! A komoly és hatékony munka után könnyedebb téma következett. Értékelték a csapat eddigi munkáját, megajándékozták a kiválóan és jól teljesítôket. Köszönjük nekik, hogy idôt, energiát és fáradságot nem kímélve egyengetik utunkat. Hiszem és tudom, hogy egyre többen várjuk a következô tréninget. Büszke vagyok arra, hogy Éva csapatába tartozom, és tudom, hogy megvan bennem az a kitartás és erô, ami sikeressé tesz. Köszönöm az Oriflame-nek a nagyszerû lehetôséget, melyben én is dolgozhatom.  TAKÁCS TÜNDE 18 %-OS MENEDZSER

2012. február 25-én került megrendezésre Sárospatakon a Hálózatépítô Tréning, melyet Margittayné Éva Gold direktor, és Orosz Andi Direktor szervezett. A rendezvényen 30 fô volt jelen. A délelôtt folyamán megtanulhattuk, milyen eszközöket, lehetôségeket használhatunk a hálózatépítéshez. Kommunikációs helyzetgyakorlatokkal tették számunkra teljesen világossá, hogy a lényeges és fontos dolgokra figyeljük. Megtanulhattuk az Oriflame, mint rendszer mûködését.

A Sikerterv ranglétráján haladva fantasztikus lehetôségeket kínál számunkra a cég… A délután még izgalmasabban telt, bevezettek minket a számok világába. Részletesen átbeszéltük a tervezés folyamatát. Példákkal alátámasztva számoltuk ki, hogy a Sikerterv ranglétráján haladva, milyen fantasztikus lehetôségeket kínál számunkra a cég forintosítva. Kitértünk a Top Klub kínálta lehetôségre, valamint a csapatban kiadott legfrissebb akciókra. Tudatosult minden résztvevôben, hogy csak

…Nagyon hasznosnak bizonyult a hétvége, hiszen a legjobb mércéje egy rendezvénynek az utána következô eredmények. Már most is vannak kiemelkedô teljesítmények, de ez még csak a kezdet! Egyre többen dolgozunk együtt, egyre jobban, egyre profibb módon tesszük azt, és ez által természetesen egyre sikeresebbek vagyunk. Így érdemes dolgozni! Jó érzés arra gondolni, hogy az az álom, amit elképzeltem, az egyszer, nem is olyan sokára valóra válik! Szeretettel:  OROSZ ANDREA „FÉL GOLD” DIREKTOR

Sikerélmény az Ecobeauty-val Az egyik márciusi postanapon az Ecobeauty nappali krémmel kapcsolatban nagy sikerélményben volt részünk! Miután odainvitált a munkatársam a pultunkhoz egy igényes hölgyet, elkezdtük a megszokott munkánkat… Elôször illatokat mutattunk, és miután a Love Potion illat nagyon megtetszett neki, és kialakult egy közvetlenebb beszélgetés, megkérdeztük a hölgytôl, hogy milyen krémeket használ. Az arcápolóink is bizonyítottan csúcsminôségûek, és minden típusú bôrre kínálunk megoldást. A hölgy kissé visszahúzódott „csigaházába”, hogy nem – nem, az ô bôre nagyon érzékeny, ekcémára hajlamos Kizárólag a gyógyszertárban kapható, prémium kategóriás krémeket használhatja… Ekkor megmutattuk neki az Ecobeauty nappali krémett és biztattuk, hogy bátran vigyen yen fel egy kis mennyiséget az arcára. Izgatottan vártuk a vééleményt. A siker nem maradtt el! A hölgy kissé meglepôdve, e, de szó szerint ezt mondta: „A krém állaga, illata nagyon tetszik, és az arcbôröm kom-fortérzete nagyon kellemes lett.” Rendelt is belôle, és kérdezte, hogyan tud hozzá-jutni gördülékenyen, utánajárás nélkül. Hála a postára való rendelés lehetôségének, ott helyben kitöltötte a regisztrációs lapot, adtunk neki mellé pár katalógust, hogy a barátnôinek is meg tudja mutatni és egyúttal a minimum 60 pontot is össze tudja gyûjteni. A krém hatására egyébként nagyon megnyílt a hölgy, már a szempillaspiráljaink után is érdeklôdött. Megint csak meggyôzôdhettünk arról, hogy nagyon fontos termékoldalról is megközelíteni az embereket, hiszen az már fél siker a regisztráláshoz is! Nagyon boldogok voltunk a kezdô munkatársammal, aki elsô címszerzési kampányán ilyen sikerélményben vehetett részt!  ANTAL GABRIELLA DIREKTOR ORIFLAME 15


H úsvéton innen, húsvéton túl Zöld erdôben jártam, kék ibolyát láttam…

Húsvét Svédországban

A húsvét napjainkban a kereszténység legfontosabb ünnepe, de a valláson kívül is a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is. A húsvétot különbözô népszokások kísérik. Az egyik legelterjedtebb a locsolkodás, amely a megtisztulást, a víz megtisztító, megújító erejébe vetett hitet jelképezi. A húsvéti locsolkodás régi szokás. Régebben húsvét hétfôn faluhelyen a kútból húzott vízzel locsolták meg a lányokat, vagy nemes egyszerûséggel egy patakba vetették ôket. Késôbb sok helyen divat volt a szódásszifonnal való „üldözés”. A fiúk ezután festett tojást kaptak. A XXI. század lányai, hölgyei a parfümöket preferálják, így ma a fiúk, férfiak illatos vízzel, kölnivel, parfümmel locsolnak. Ennek elônye, hogy nem kell megfázástól tartaniuk a nôknek,

Nagycsütörtökön boszorkánynak öltözött kislányok járják végig a házakat. Ajándékba tojást visznek, cserébe csokoládét kapnak. Szombaton az asztalt kék-sárgába, a svéd nemzeti színekbe öltöztetik, a vázába gallyakat dugnak, amit kék-sárga tollpihékkel díszítenek fel. Vasárnap reggelire tömör, kuglóftésztából készült édes cipócskát sütnek, amit marcipánnal töltenek meg. Vacsorára ugyanaz az étel dukál, mint karácsonykor: Jansson megkísértése, azaz sózott heringgel és hagymával rakott burgonya, amit tejszínnel öntenek le, úgy sütik meg. Jellegzetes svéd húsvéti jelkép az élénk színû húsvéti virgács, amit nyírfagallyakkal és tollakkal díszítenek. A gyerekek papírból készült, cukorkával megrakott papírtojásokat kapnak. Az élénk színû, fôtt tojás feltétlenül része a svédek erre a periódusra jellemzô menüjének.

nem kell ki tudja hányszor átöltözniük. És hátrány? Valljuk be, az is van. Ki szeret ilyenkor számtalan illatot egyszerre a haján, ruháján érezni? Az ötletes nô ezt kivédheti. Válasszunk illatot, és mi magunk adjuk oda párunknak, férfiismerôseinknek! Részesítsük elônyben a könnyebb, tavaszi, friss EdT-ket. Ha ezt az Oriflame kínálatából oldjuk meg, biztosak lehetünk benne, hogy igényes illattal örvendeztetnek meg minket és a család, baráti kör minden hölgytagját. Így már köszönetképpen (természetesen a locsolóversike elszavalása után) bizton számíthatnak tôlünk piros tojásra, csokinyuszira.

forrás: internet

Copyright © 2012 by Oriflame Cosmetics

Oriflame 5-ös Híradó (2)  

Oriflame 5-ös Híradó (2)

Oriflame 5-ös Híradó (2)  

Oriflame 5-ös Híradó (2)

Advertisement