Page 1

NR. 13-2018 11.09 (ora 09:00) 01.10 (ora 21:00)

Catalogul 13 2018 (11.09 - 01.10)

P U R I TAT E . RELAXARE Ş I R Ă S F ĂŢ


NOU!   Ulei de corp Swedish Spa Mirror Ocean

Ulei de corp cu o formulă lejeră, rapid absorbabilă, ce conţine o combinaţie de vitamina E hidratantă, uleiuri de canola şi migdale. În plus, este infuzat cu alge Alaria Esculenta, având un efect de îngrijire şi revitalizare pentru piele. Se utilizează după duş pentru hidratarea intensă a pielii sau pentru un masaj delicat. 100 ml

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge produsul şi simte aroma!

34024 39.90

24.99

TEXTURI CE ALUNGĂ TENSIUNEA De la loţiuni de baie ce se transformă într-o spumă lăptoasă până la argila minerală cu textură mătăsoasă şi untul de corp bogat & cremos, texturile Swedish Spa sunt create pentru a alunga tensiunea şi pentru a-ţi oferi o stare interioară de bine.

P U R I TAT E . RELAXARE Ş I R Ă S F ĂŢ

CORALLINA OFFICINALIS: RUBINUL MĂRII Adesea întâlnită în apele reci de lângă coasta Suediei, această algă roşie este recunoscută pentru conţinutul bogat în zaharuri, minerale şi alte componente hrănitoare cu efecte antioxidante, hidratante şi revitalizante.

+   Unt de corp Swedish Spa

Whipped Waves

Unt de corp consistent, îmbogăţit cu ulei din nucă de cocos, unt de shea, uleiuri de canola şi migdale. Hrăneşte şi netezeşte pielea. Aroma acvatică reconfortează simţurile. Non-gras, rapid absorbabil. 200 ml

34025 39.90 2

24.99

+

SETUL SWEDISH SPA

(unt de corp + ulei de corp + săpun)

CU NUMAI

49.99 LEI

COMANDĂ COD SET: 712079

  Săpun exfoliant Swedish Spa

Smooth Rocks

Săpun ce masează şi stimulează circulaţia cu o parte, exfoliază şi netezeşte pielea cu cealaltă. Aromă relaxantă floral-acvatică. 100 g

34021 14.90

9.99

INFUZATĂ CU AROMA BRIZEI DE MARE Swedish Spa are o nouă aromă exclusivistă, cu efecte dovedite ştiinţific de calmare a minţii şi de relaxare profundă din interior spre exterior. Acordul floral-acvatic cu subtonuri marine creează un efect salin, de seninătate, feminitate şi calm. Asemenea brizei mării.

Timpul pe care ni-l dedicăm nouă însene este preţios. Acele momente speciale în care ne revitalizăm simţurile. Parte integrantă din stilul de viaţă suedez. Petrecem timp liber în natură pentru a ne relaxa deopotrivă corpul şi mintea. Cu Swedish Spa, te poţi bucura de beneficiile naturii, în propriul tău cămin. Pentru o stare interioară de bine şi o piele strălucitoare.

3


NOU!

Simte aroma pe pagina anterioară!

EXFOLIANT DE CORP CU CRISTALE DE SARE SWEDISH SPA EXFOLIAZĂ & CURĂŢĂ ÎN PROFUNZIME Exfoliază stratul de celule moarte, pentru o piele strălucitoare

BUCURĂ-TE DE STRĂLUCIRE C U O P I E L E M I N U N AT H I D R ATAT Ă Ş I R E V I TA L I Z AT Ă RELAXANT DE BAIE SWEDISH SPA APA DIN CADĂ CAPĂTĂ O TEXTURĂ LĂPTOASĂ Toarnă câteva picături sub jetul de apa caldă. Scufundă-te în apa ce capătă o textură lăptoasă, luxoasă, cu aromă înviorătoare.

  Exfoliant de corp Swedish Spa Salt

  Relaxant de baie Swedish Spa Tranquil

Exfoliant delicat cu cristale de sare şi particule din sâmburi de migdale. Se utilizează 1-2 ori pe săptămână, după curăţare. 200 ml

Ulei somptuos ce transformă textura apei din cadă într-una lăptoasă. Infuzat cu vitamina E, uleiuri de canola şi migdale cu efect hrănitor pentru piele, aromă acvatică relaxantă şi ulei esenţial de lavandă cu efect de catifelare. 200 ml

Crystals

34022 49.90

39.99 4

Drops

34019 49.90

29.99

5


NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

• 100% BUMBAC • SUPER MOALE ŞI ABSORBANT • SE SPALĂ LA 60°C

Prosoapele sunt frumos împachetate şi legate cu o fundă de satin

SET DE 2 PROSOAPE PENTRU O SESIUNE SPA LA TINE ACASĂ!

COMANDĂ PROSOAPELE CU

59.99 LEI 53x30 cm

LA ACHIZIŢII DE PRODUSE ÎN VALOARE DE 69 LEI* DIN ACEST CATALOG

PROSOP DE FAŢĂ

 S et prosoape Artipelag

Dedică-ţi un moment spa luxos la tine acasă, cu acest set de prosoape moi. Împachetate cu o panglică asortată. Prosop de faţă: 53 x 30 cm. Prosop de corp: 135 x 70 cm.

36794 99.99 6

135x70 cm

PROSOP DE CORP

* Codul 36794 nu se include în calculul valorii minime solicitate de 69 lei.

ECONOMISEŞTI 40 LEI 7


CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

08 CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

22 MACHIAJ 48 ACCESORII 56 ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI 74 INSPIRATE DIN NATURĂ 94 PENTRU EL 110 WELLNESS 116 ÎNGRIJIREA PIELII NE GĂSEŞTI ŞI PE: facebook.com/oriflamero www.twitter.com/oriflamero instagram.com/OriflameRomania youtube.com/OriflameTrends

În Oriflame, suntem experţi în crearea unor parfumuri rafinate. Descoperă colecţia noastră unică, creată cu dragoste şi atenţie pentru detalii de către cei mai buni parfumieri din Paris, şi găseşte aroma ideală care îţi exprimă personalitatea. PAR FUMUR I:

pagina

pagina

FRUCTATE PAR FUMUR I:

pagina

FLORALE PAR FUMUR I:

pagina

GURMANDE pagina

12 14 16

Originar din Africa, acest fruct suculent şi cărnos cu o aromă pe care o recunoşti instantaneu, îmbină minunat dulceaţa cu prospeţimea.

notă de vârf

coacăze negre

notă de mijloc

ulei de cuişoare

notă de mijloc

lăcrămioare notă de bază

panseluţă

notă de bază

gardenia

notă de vârf

grapefruit 

notă de mijloc

pepene

notă de bază

mosc

20

O REDUCERE SUPLIMENTARĂ DE

8

Una dintre florile emblematice ale parfumeriei, lăcrămioara uimeşte prin aroma florilor sale albe pline de delicateţe.

pepene

18

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS DE LA PAGINILE 9-21 DIN ACEST CATALOG ŞI OBŢII

20 LEI

Cuişoarele sunt muguri de flori uscaţi ai unui arbore exotic ce rămâne verde pe tot parcursul anului, originar din Insulele Mirodeniilor din Indonezia.

ambră

LEMNOASE PAR FUMUR I:

lăcrămioare

[NOTĂ DE MIJLOC]

notă de vârf

ORIENTALE PAR FUMUR I:

ulei de cuişoare

[NOTĂ DE MIJLOC]

[NOTĂ DE MIJLOC]

CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

INDEX

LA ACHIZIŢIA NOULUI PARFUM ECLAT MON PARFUM ÎN CATALOGUL 14

  22435 Apă de toaletă Fire

30 ml 44.90     22436 Apă de toaletă Air

30 ml 44.90     22434 Apă de toaletă Ice

30 ml 44.90 

FIECARE CU

19.99

9


[NOTĂ DE BAZĂ]

acorduri de piele

NOU!

Captarea acordurilor de piele a fost dintotdeauna o provocare pentru un parfumier. Acest acord contrastant echilibrează tonurile dulci cu cele puţin mai aspre, rezultând o compoziţie puternică, îndrăzneaţă, învăluită în note lemnoase.

notă de vârf

Portocală

notă de mijloc

Violetă neagră

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

Apa de toaletă On The Edge este un parfum îndrăzneţ, special creat pentru femeia rebelă şi totodată fermecătoare, ce captează întreaga atenţie. Stilul ei este unul plin de încredere în sine, o personalitate a contrastelor captivante, trăind mereu dincolo de tipare. Prezenţa ei aduce încântare. O poţi întâlni purtând ochelari de soare noaptea şi fiind totodată abordabilă. Asemenea armoniei neaşteptate dintre acordurile florale şi cele de piele prezente în acest parfum, ea flirtează periculos cu regulile. Cu apa de toaletă On The Edge, răspândeşti farmec la orice oră din zi şi din noapte. Sticla cu margini tăiate în colţuri şi capac cu ţinte este de-a dreptul rock.

notă de bază

10

ROCK THE EDGE, PROVOACĂ LIMITELE!

Acorduri de piele

 A pă de toaletă On The Edge

On The Edge este un parfum ce pune în valoare o expresie diferită a acordului feminin de piele, pentru femeia rebelă care nu îşi justifică alegerile şi îşi trăieşte viaţa dincolo de tipare. 50 ml

33963 94.90

ACUM CU NUMAI

49.99

11


ORIENTALE [NOTĂ DE MIJLOC]

floare de cacao Delicată şi complexă, floarea de cacao creşte direct din trunchiul arborelui. Atunci când copacul este înflorit, trunchiul este acoperit de mii de flori mici.

Parfumurile orientale atrag după sine abundenţa şi deliciile senzuale specifice ţărilor îndepărtate - răşini aromatice, tămâie, chihlimbar, mirodenii calde, ghimbir şi chiar ciocolată picantă. Dacă aceste note ademenitoare şi misterioase îţi vorbesc, atunci te vei simţi ca acasă pe tărâmul aromelor orientale.

notă de vârf

ghimbir

[NOTĂ DE MIJLOC]

nigella

Cultivată pentru seminţele negre, nigella este un ingredient important în bucătăria aromatică indiană cu o distinctă aromă telurică, picantă.

notă de vârf

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

acord de ambră baltică notă de mijloc

notă de mijloc

nigella

notă de bază

zahăr brun

floare de cacao

CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

PARFUMURI:

notă de bază

ciocolată

  Apă de parfum Amber Elixir Crystal   Apă de parfum Love Potion

Parfumul Love Potion te îndeamnă să experimentezi plăcerile neştiute ale iubirii, prin alchimia afrodiziacă a florilor arborelui de cacao, ciocolatei şi ghimbirului picant. 50 ml

Le vei iubi şi pe acestea:

22442 99.90   11367 Apă de parfum Amber Elixir 50 ml

ACUM CU NUMAI

12

59.99

99.90  

  31099 Apă de parfum pentru ea So Fever 50 ml

94.90   23853 Apă de parfum Paradise 50 ml 139.90    31493 Apă de parfum Love Potion Secrets 50 ml 99.90 

 

Un parfum luxos, floral-oriental, care te cucereşte de la primele acorduri exclusiviste de ambră baltică, te încântă cu notele de mijloc de Nigella în plină floare şi cele rafinate de zahăr brun de la finalul experienţei senzoriale. O călătorie memorabilă, plină de mister, într-o lume a prospeţimii şi senzualităţii. 50 ml

33044 99.90

ACUM CU NUMAI

59.99

13


LEMNOASE

[NOTĂ DE BAZĂ]

lemn de santal Uleiul din lemn de santal de cea mai bună calitate provine din pădurile din India şi Indonezia, unde este extras din rădăcinile arborelui de santal.

Senzuale, delicate şi atât de rafinate... Notele lemnoase sunt ingredientul magic care conferă parfumului profunzime şi persistenţă. Esenţele lemnoase calde, precum lemnul de santal sau de cedru, şi ierburile aromatice, precum patchouli şi vetiverul, construiesc în mod minunat inima sau baza parfumului, lăsând în urma celei care îl poartă o aromă senzuală, rafinată, ce persistă la nesfârşit.

notă de vârf

frezie

notă de mijloc

orhidee

notă de bază

lemn de santal

[NOTĂ DE BAZĂ]

patchouli

Înzestrat cu delicate flori de culoare roz şi frunze verzi aromate, patchouli este sursa unui ulei puternic parfumat, recunoscut şi apreciat încă din antichitate în Egipt şi Asia.

notă de vârf

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

apă din flori de portocal

notă de mijloc

notă de bază

zambilă

patchouli

CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

PARFUMURI:

  Apă de parfum Giordani Gold White

Original

  Apă de toaletă Divine

Pune-ţi în valoare feminitatea cu armonia proaspăt-florală a apei de toaletă Divine. 50 ml

11355 94.90

Le vei iubi şi pe acestea:   30399 Apă de parfum Miss Giordani 50 ml

ACUM CU NUMAI

14

59.99

94.90   99.90  

  32871 Apă de toaletă Eclat Mademoiselle 50 ml

33137 99.90

  31293 Apă de toaletă Eclat Femme Weekend 50 ml

99.90   30128 Apă de toaletă Eclat Femme 50 ml 99.90  32150 Apă de parfum Giordani Gold Original 50 ml 99.90    33415 Parfum Sublime Nature Tuberose 50 ml 159.90 

Captată într-o sticlă meticulos creată cu fine detalii argintii, apa de parfum Giordani Gold White Original evocă latura luminoasă a femeii care îşi trăieşte viaţa cu pasiune, cu o infuzie efervescentă de apă din flori de portocal. Feminină, proaspătă şi de o eleganţă firească, această sublimă apă de parfum chyprefructat-florală întruchipează bucuria pură şi libertatea pe care le oferă micile plăceri ale vieţii. 50 ml

  

ACUM CU

69.99

15


PARFUMURI:

guava verde

FRUCTATE

Originar din America Centrală, deliciosul guava combină aromele de pere, mango şi căpşuni. Sucul său este supranumit uneori "nectarul zeilor".

Nu poţi trece pe lângă o piaţă de fructe fără să te opreşti pentru a-i savura aromele şi culorile? Fructe tropicale, piersici coapte, mere şi pere proaspete... Dacă nu te poţi sătura de aceste note care îţi lasă gura apă, avântă-te în lumea parfumurilor fructate. Dulci şi totodată revigorante, acestea sunt alegerea ideală nu doar pentru vară, ci pentru orice sezon al anului.

notă de vârf

guava verde notă de mijloc

picătura paradisului

[NOTĂ DE MIJLOC]

notă de bază

arbore de foc

  Apă de parfum Amazing Paradise

cătină incaşă Denumită şi "colivia dragostei", cătina incaşă se aseamănă cu o bijuterie preţioasă. Frunzele cu textură dantelată protejează în interior, asemenea unei cutii de bijuterii, fructul vibrant, dulce-acrişor.

notă de vârf

lăcrămioară 

notă de mijloc

cătină incaşă notă de bază

praline

CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

[NOTĂ DE VÂRF]

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

  Apă de toaletă pentru ea Incognito

O apă de parfum fermecătoare, definită de aroma florii rare "picătura paradisului". Creată exclusiv pentru Oriflame, aroma preţioasă a acestei flori exotice este combinată cu note citrice şi lemnoase, uimind cu personalitatea sa memorabilă, efervescentă. 50 ml

Le vei iubi şi pe acestea:

32504 139.90

Îndrăzneşte să faci următoarea mişcare în acest joc al iubirii. Accelerează-i ritmul inimii cu un cocktail ispititor ce aduce împreună acorduri de cătină efervescentă, note delicate de crin şi o aromă captivantă de lemn de santal şi praline. 50 ml

32538 79.90   31300 Apă de toaletă Wonderflower 50 ml

ACUM CU NUMAI

16

79.99

94.90   33964 Apă de parfum Live in Colour 50 ml 99.90    32235 Apă de toaletă Elvie  50 ml 89.90    23223 Apă de toaletă Lucia 50 ml 94.90    33960 Apă de toaletă Lucia Bright Aura 50 ml 94.90    33448 Apă de parfum Volare Gold 50 ml 139.90 

ACUM CU NUMAI

39.99

17


trandafir nocturn

PARFUMURI:

acord marin

Trandafir nocturn

floare de portocal

FLORALE

Asemenea acestei flori misterioase ce se deschide doar noaptea, acordul de trandafir nocturn îşi deschide notele dulci, de o luminozitate caldă.

notă de vârf notă de mijloc notă de bază

[NOTĂ DE MIJLOC]

Nota florii de portocal denumită Luxury Essenza a fost creată exclusiv pentru Oriflame, folosind flori de portocal de cea mai bună calitate pentru o interpretare unică a acestui simbol al parfumeriei de lux.

Trandafirul elegant, orhideea preţioasă, iasomia romantică, floarea de portocal maiestuoasă... Florile reflectă o mulţime de tipuri de personalităţi şi stări de spirit. Istoria parfumeriei a început odată cu arta combinării esenţelor şi uleiurilor. Astăzi, florile continuă să fie ingredientul favorit din atelierele parfumierilor.

Lemn de cedru

  Apă de toaletă Elvie

Firefly

50 ml

31119 89.90

49.99

  Apă de toaletă Lovely

notă de vârf

bergamotă calabriană

notă de mijloc

flori de portocal

Garden

notă de bază

lemn din Toscana

50 ml

23838 89.90

49.99

Le vei iubi şi pe acestea: [NOTĂ DE MIJLOC]

floare de Vanilla Această floare delicată, odată polenizată, se transformă într-o păstaie de vanilie - sursa uneia dintre cele mai preţuite arome din lume. notă de vârf notă de mijloc notă de bază

acorduri de lapte fierbinte

18

floare de Vanilla

CARE ESTE PARFUMUL TĂU SEMNĂTURĂ?

[NOTĂ DE MIJLOC]

rubarbă

 

  32440 Apă de toaletă Women's Collection

Delicate Cherry Blossom 50 ml 74.90    33168 Apă de toaletă Women's Collection Sensual Jasmine 50 ml 74.90    34361 Apă de toaletă Women's Collection Mysterial Oud 50 ml 74.90    33241 Apă de toaletă My Little Garden 50 ml 89.90    30025 Apă de parfum Volare 50 ml 94.90    31495 Apă de parfum Volare Forever 50 ml 94.90 

  Parfum Giordani Gold Essenza

Luminosul parfum Giordani Gold Essenza evocă povestea luxului autentic şi a măiestriei, începând cu sticla rafinată, capacul finisat cu foiţă de aur veritabil şi până la ultimul strop de parfum, cu o concentraţie înaltă şi în acelaşi timp subtil. Un parfum premium floral-lemnos, pentru femeia care, prin ea însăşi, personifică arta de a trăi frumos. 50 ml

31816 159.90

ACUM CU NUMAI

109.99

19


Un parfum seducător inspirat de o frumuseţe legendară

59.99

CHYPRE FLORAL FRUCTAT

patchouli indonezian, ananas queen, ylang ylang

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

 A pă de parfum Possess

Atemporală, de o seducţie plină de magnetism, apa de parfum Possess captează senzualitatea provocatoare a Cleopatrei, împletită cu note irezistibile de ylang ylang. 50 ml

30886 139.90 20

21


* Testare pe un eşantion de consumatori format din 69 femei.

MACHIAJ

PAŞI PENTRU REZULTATE PERFECTE:

1 1. Scurtează şi modelează sprâncenele în forma dorită.

BUN SOSIT ÎN LUMEA FRUMUSEŢII!

Fie că te pregăteşti pentru birou, pentru o seară în oraş sau pentru orice altă ocazie, în colecţia de machiaj Oriflame găseşti toate mijloacele pentru a-ţi defini stilul aşa cum îţi doreşti.

2

3

22

Defineşte-ţi sprâncenele. Redefineşte-ţi lookul.

2. Subliniază partea inferioară a sprâncenelor cu ajutorul markerului. 3. Umple conturul sprâncenelor, trasând linii scurte şi delicate. Pentru un efect natural, colorează capătul interior al sprâncenei mai discret decât pe cel exterior.

 M arker pentru sprâncene The ONE

Marker lichid cu aplicator cu vârf conic şi fin, ce îţi permite să obţii sprâncene cu aspect perfect definit. Formula rezistentă la transfer se usucă cu o finisare naturală, ce rezistă întreaga zi*. 1.6 g

32033 29.90

14.99 23


HIDRATARE

MACHIAJ

24h

  Balsam de buze The ONE BB Balm

Balsamul ideal pentru buze - conferă strălucire, calmează şi protejează. Asigură hidratare de durată, de până la 24H**. Reduce aspectul de buze crăpate şi estompează liniile fine. 4 g

30717 25.90

Efect de mărire a ochilor cu

30%

CREEAZĂ-ŢI PROPRIUL SET DIN 3 PRODUSE Alege şi comandă mascara + balsamul de buze + nuanţa dorită de creion dermatograf cu

29.99 LEI 24

*

32291 Black

**Testare clinică cu ajutorul unui corneometru

NUANŢE CU PIGMENT INTENS

  Mascara The ONE Eyes Wide

Open

Alina Eremia Cântăreaţă

Mascara pentru arcuirea genelor, cu efect de mărire a ochilor, pentru o privire mai deschisă, mai fermecătoare. Peria ergonomică ridică şi curbează genele, în timp ce formula fixează şi menţine efectul spectaculos obţinut. 8 ml

 32.90 31473 Black

*Dovedit clinic

32294 Nude

32293 Grey

32292 Brown

32291 Black

  Creion dermatograf pentru

ochi The ONE Kohl

Creion kohl, cu pigmenţi de intensitate mare şi textură moale, pentru obţinerea unor linii precise sau a unui look smokey. 1.3 g

 24.90 

25


MACHIAJ ck Bla et 3J 77

34773 Jet Black

34 34774 Charcoal Grey

SMOKEY

Poţi obţine cu uşurinţă un look smokey senzaţional. Este suficient să întinzi şi să uniformizezi nuanţa peste pleoape.

Culoare rezistentă de MEGA IMPACT Nu necesită ascuţire Rezistă până la 12 ore* *Testare consumatori, eşantion format din 65 femei

26

Alina Eremia Cântăreaţă

Machiajul Alinei Eremia: Creion contur pentru ochi The ONE Kajal 34773 Jet Black.

34

77

5P

u re

E sp

re s

so

NOU!

CREION KAJAL PENTRU PRIVIRI DE MEGA IMPACT  C reion contur pentru ochi The ONE Kajal 34773 Jet Black

34774 Charcoal Grey

34775 Pure Espresso

Versatilul creion contur kajal pentru ochi conferă privirii efecte uimitoare. Conţine pigmenţi ultra-puri, pentru intensitate incredibilă a culorii. Vârful conic asigură cu uşurinţă definire şi colorare. Perfect pentru machiajul smokey. 2.4 g

 29.90

17.99

27


mai mult volum, geană cu geană 

33216 Black

33255 Cyan Navy

33253 Green Mocha 33104 Smokey

33222 Black

32035 Black

33103 Naturelle

ÎNAINTE

Îmbracă genele progresiv cu formula 5-în-1, folosind partea curbată a periei.

MACHIAJ

De la machiajul natural şi până la cel elegant şi strălucitor sau cel dramatic, produsele noastre te vor ajuta să ieşi din zona lookului banal.

**

** Testare clinică

49%

ÎMPINGE LIMITELE MACHIAJULUI!

33252 Orange Raven

33105 Vivid

33254 Canary Teal

NOU!

DUPĂ

33255 Cyan Navy 33252 Orange Raven

  Mascara The ONE Lash Transformer 8 ml

  Mascara The ONE Instant Extensions 8 ml

  Mascara The ONE   Trusă-fard

32.90

 32.90

 34.90

19.99

19.99

No Compromise

8 ml

19.99

33104 Smokey

ÎNDEPĂRTEAZĂ DELICAT MACHIAJUL   Demachiant de ochi pentru îndepărtarea

machiajului rezistent la apă The ONE

Demachiant de ochi cu formulă hidratantă şi acţiune delicată, ce îndepărtează rapid machiajul ochilor rezistent la apă şi nu numai. Formulă fără ulei. După fiecare utilizare, pielea delicată din jurul ochilor rămâne netedă şi împrospătată*. Perfect pentru purtătoarele de lentile de contact. 100 ml

32138 27.90 28

33252 Orange Raven

17.99

* Testarea consumatorilor pe un eşantion format din 72 femei

pentru pleoape The ONE Blend

4.64 g

 49.90

34.99

  Creion

dermatograf dublu pentru ochi The ONE Drama

1.65 g

 19.90

12.99

Conferă alungire excepţională, geană cu geană, folosind partea plată şi deasă a periei, cu peri lungi şi scurţi.

NOUA & IMPRESIONANTA MASCARA WONDERLASH XXL   Mascara 5-în-1 The ONE WonderLash XXL

Prevăzută cu peria Wonder, exclusiv concepută pentru Oriflame cu Tehnologia Dual Core. Asigură un nou efect impresionant şi cu 49%** mai mult volum pentru lookul genelor tale. 8 ml

34107 32.90

17.99 29


În mod ideal, un machiaj impecabil se contopeşte cu pielea şi rămâne fixat. Cu produsele The ONE obţii acest rezultat!

Aplică fondul de ten dinspre centrul feţei spre exterior.

1

MACHIAJ

DIN CULISELE PERFECŢIUNII

1 2

2

 32283 Vanilla

 32284 Porcelain 31592 Nude Porcelain

32285 Natural Rose

2

31593 Nude Beige

32286 Natural Nude

32287 Light Ivory

Alina Eremia Cântăreaţă

32686 Luminous Rose

32288 Natural Beige

35307 Honey Beige

1

C RE

CO

Evidenţiază-ţi delicat pomeţii cu un strop de fard de obraz.

  Fond de ten FPS 30

The ONE Everlasting Extreme 30 ml

 42.90

29.99

  Pudră The ONE

  Fard-pulbere de

Matte Velvet

8 g

 54.90

34.99

obraz The ONE Featherlight 2 g

 42.90

34108 34.90

22.99

R TO

2

C RE

CO

Ă

2L

D PU

CT PA M O

C

igh t

machiajului

4

machiajului The ONE Everlasting 50 ml

59

ÎNDEPĂRTEAZĂ DELICAT MACHIAJUL   Prosop pentru îndepărtarea

Fixează machiajul cu un spray de fixare pulverizat printr-o mişcare în formă de “X”.

29.99

  Spray pentru fixarea

32

3

30

R TO

32593 Medium

Matifiază şi înfrumuseţează pielea cu un strat de pudră în zona-T.

Umezeşte cu apă caldă prosopul în formă triunghiulară şi îndepărtează cu acesta machiajul, rapid şi uşor, pe de orice zonă a feţei. Spălare manuală sau în maşina de spălat. Material: poliester. Dimensiuni: 20 (L) x 15 (l) cm.

29935 19.99

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

Corector 1

Neutralizează cearcănele Subton roşu

Corector 2

Estompează imperfecţiunile Subton galben

Pudra compactă Fixează corectorul

CORECTOR 3-ÎN-1 PENTRU ACOPERIRE PERFECTĂ   Trusă corectoare The ONE

Obţine un aspect perfect al feţei cu această trusă corectoare compactă. Estompează şi ascunde imperfecţiunile cu cele două creme corectoare în nuanţe complementare, ce asigură un grad ridicat de acoperire, şi fixează cu pudra compactă aspectul impecabil obţinut. Formulă îmbogăţită cu ulei din plante ce hrăneşte delicat pielea, totodată având un efect de calmare. 6 g

 39.90

19.95

31


35155 Nude Appeal

MACHIAJ

35156 Peach Passion

Machiajul Alinei Eremia: Ruj The ONE Colour Obsession 35162 Red Fever.

35161 Red Rage

35161 Red Rage

35157 Pink Possession 35158 Magenta Mania 35159 Coral Craze

• ASIGURĂ HIDRATARE DIN PLIN PÂNĂ LA 8 ORE*

35164 Cherry Crave

35163 Purple Power

• CU TEHNOLOGIA CHROMALOAD PENTRU O INTENSITATE FĂRĂ EGAL

32

35160 Tempting Orange 35162 Red Fever

• 10 NUANŢE DE O ÎNDRĂZNEALĂ DEBORDANTĂ

35161 Red Rage

Alina Eremia Cântăreaţă

CULORI INTENSE. OBSEDANTE. IREZISTIBILE.

 R uj The ONE Colour Obsession

Acest ruj revoluţionar conferă un sentiment aparte de încredere în sine cu nuanţele sale captivante ce atrag toate privirile. Dincolo de orice îndrăzneală, cele 10 nuanţe vii cu Tehnologia ChromaLoad asigură culorii o intensitate debordantă. Formula super-hidratantă* şi lejeră se topeşte la contactul cu buzele, conferind o finisare de cremă-gel. 3.7 g

 39.90

19.95

-50% *Testare clinică

33


31435 Perfect Pink

31439 Real Red

31440 Smoke Red

31437 Vibrant Pink

31438 Coral Ideal

31434 Spicy Nude

  Creion retractabil pentru

buze The ONE Colour Stylist

30659 Fuchsia Hype

30661 Clover Haze

30665 Warm Peach

30668 Coral Ideal

ysterious

12.99

30663 30664 Mysterious Cranberry Pink Blush

 30671 Red Passion

30677 Warm Nude

33542 Eclectic Pink

33545 Deep Purple

33541 Ballerina Pink

33844 Fresh Tangelo

33845 Lava Red

33848 Purple Moon

33543 Erratic Orange

33544 Very Burgundy

33846 Paradise Pink

33847 Mystic Dahlia

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

11

Alina Eremia Cântăreaţă

Stylist

Ruj cu beneficii multiple, culoare intensă şi rezistentă, finisare luminoasă. Buzele sunt hidratate şi se bucură de o senzaţie de confort. 4 g

19.99

ORE*

UN LOOK SUPER-MAT CU EFECT DE CATIFEA

33858 Furtive Raspberry

  Ruj The ONE Colour Unlimited Super Matte

33859 Nocturnal Red

Ruj cu acoperire ridicată şi finisare super-mată, ce rezistă pe buze până la 11 ore*. Complexul LipSoft Moisture Plus hidratează şi îngrijeşte buzele, conferindu-le o senzaţie de supleţe şi confort pe durata întregii zile. 1.7 g

 34.90

19.99

Machiajul Alinei Eremia: 33860 Mysterious Purple. * Testare consumatori.

34

33856 Enigmatic Nude

33857 Secret Blush

  Ruj 5-în-1 The ONE Colour

 32.90

EDIŢIE LIMITATĂ

30672 Irresistible Red

 30677 Warm Nude

NUANŢE NOI!

33 8 6 0 M

 22.90

Pur ple

Creion retractabil pentru buze, cu pigmenţi de intensitate mare. Formulă fină şi cremoasă, cu alunecare foarte plăcută, pentru definire de durată şi senzaţie de confort. 0.3 g

33860 Mysterious Purple

31434 Spicy Nude

MAKE-UP MACHIAJ

DEFINIRE ultra-precisă

33860 Mysterious Purple

35


 33291 Grey Moss

33292 Mystic Forest

33293 Royal Blue

ÎNDEPĂRTARE RAPIDĂ & UŞOARĂ: Baza de unghii Peel-off ajută la desprinderea cu uşurinţă a ojei de pe unghie, chiar şi a celei închise la culoare sau cu sclipici.

pentru unghii The ONE

8 ml

33294 Midnight Ocean

33519 24.90   Top coat cu

30524 Lilac Silk

33285 Hypnotic Lilac

33287 Spring Grape

30527 Night Orchid

30528 Fuchsia Allure

30529 Red Sky at Night

33288 Watermelon Punch

33289 Orange Sorbet

uscare rapidă The ONE

8 ml

30521 Ice Pink

33290 Rosy Nude

30526 Rose Diamond

30531 Ruby Rouge

33286 Festive Merlot

Top coatul gel cu efect de volum şi finisare ultra-lucioasă conferă ojei tale un aspect desăvârşit, neted, pentru un look profesional al manichiurii, în câteva minute. Formula cu uscare rapidă se curăţă uşor, cu o soluţie clasică de îndepărtare a ojei. 8 ml

32581 24.90

  Ulei bifazic 

pentru unghii & cuticule The ONE

8 ml

  Ser 5-în-1 pentru 

unghii The ONE

8 ml

32580 24.90 30530 London Red

  Top coat gel The ONE

33520 24.90

33867 24.90 30520 Tiramisu

STIMULARE CREŞTERE: Unghiile cresc mai puternice în doar 3 zile cu acest cocktail nutritiv de vitamine şi extract din kiwi.

MACHIAJ

  Gel hidratant

31194 Amethyst Rock

  Lac pentru 

întărirea unghiilor The ONE

8 ml

  Bază protectoare pentru unghii The ONE

ELIXIRURI PENTRU

Soluţie 4-în-1 pentru unghii: protejează, întăreşte, conferă rezistenţă şi netezeşte. Unghiile tale vor avea un aspect mult mai sănătos şi uniform după doar 3 zile. Formula conţine fier, calciu şi vitamina E, pentru hrănirea completă a unghiilor. 8 ml

UNGHII MAI PUTERNICE

31030 24.90 

  Bază pentru unghii The ONE Peel Off

Alege-ţi produsele de îngrijire şi înfrumuseţare a unghiilor, în funcţie de rezultatul dorit şi priveşte diferenţa.Vei fi uimită!

Bază pentru unghii ce permite îndepărtarea ojei prin desprindere, inclusiv a celor în culori intense şi cu sclipici. Contribuie la protejarea unghiilor împotriva pătării. 8 ml 

33727 24.90

32038 24.90

  Ojă The ONE

Long Wear

8 ml

 24.90

  Bază & top coat 

  Tratament pentru creşterea unghiilor

The ONE

8 ml

31029 24.90

  Soluţie pentru

îndepărtarea ojei The ONE

75 ml

31034 27.90 36

The ONE

DĂ VOLUM & STRĂLUCEŞTE: Top coat pentru o finisare superlucioasă, de gel

ÎNTĂRIRE: Întăreşte, remineralizează şi protejează, dintr-o aplicare.

Formula super nutritivă contribuie la o creştere mai rapidă şi mai sănătoasă a unghiilor în 3 zile. Îmbogăţit cu extract din kiwi şi vitaminele C şi E, pentru unghii şi cuticule cu aspect sănătos. 8 ml

31032 24.90

Fiecare cu

14.99

37


33364 Nonstop Nude 33368 Perpetual Papaya

OCHI 33365 Perennial Pink 33369 Sunset Horizon

 R uj The ONE

Colour Unlimited Super Matte

33366 Constant Coral

33367 Forever Fuchsia

33370 Eternal Flame

33371 Resolute Red

33372 Endless Cherry

33373 Persistent Plum

30981 30980 Spectacular Ravishing Rose Nude 30984 Amazing Berry

30985 Stunning Clover

30983 Striking Coral

30982 Sublime Pink 30986 Explosive Pink

30987 Dazzling Plum

 R uj The ONE Triple Core

31442 Transparent

31444 Nude

31443 Natural Pink

 B alsam de buze The ONE Lip Spa

1.7 g

4 g

 27.90

 34.90

 C orector The ONE

EverLasting Precision

 M ascara The ONE

Double Effect

8 ml

 34.90

5 ml

 24.90 Hypnotic Depth

30616 Nude Pink

30615 Fair Light

FAŢĂ 31652 Rosewood Matte

 R uj 5-în-1

The ONE Colour Stylist Cream

31653 Rose Parfait

31655 Succulent Pink

31656 Taupe Delight

31658 Wrapped in Red

 32.90

30435 Vibrant Blush

30436 Clover Haze

30612 Light

8 ml

32435 Deep Black

30439 Brilliant Fuchsia

30440 Glazed Currant

30441 Red Ovation

33536 Cunning Coral

33537 Pink Ploy

mată The One Lip Sensation 5 ml

 39.90  B alsam de buze cu

efect de mărire a volumului The ONE Lip Spa

30442 Trendy Berry

31164 Light Ivory

 F ond de ten The ONE

1.7 g

30 ml

EverLasting

 32.90

 49.90

31162 Nude Pink

31944 Toffee Cream

31945 Satin Rose

31946 Coral Dream

31947 Red Velvet

31948 Plush Peach

31949 Pink Velour

31950 Raspberry Cloud

31951 Rouge Suede

32256 Soft Mulberry

30978 Shimmer Rose

30979 Luminous Peach

 F ard de obraz

rezistentă la apă The ONE WonderLash

4 g

8 ml

33004 Black

 32.90

The ONE WonderLash

The ONE IlluSkin

30719 Black

30 ml

31585 27.90

5 ml

 39.90

31595 Light

31596 Medium

33152 64.90

30 ml

 I luminator cremă

The ONE

 29.90

30 ml

33416 39.90

20 ml

33709 27.90

COLECŢIA THE ONE EXPRESS 33670 Black

33671 Brown

31586 Black

2.5 ml

30720 Black Brown

3 g

30476 Brown

33486 Purple

33487 Teal

 T uş-stilou pentru pleoape

32031 39.90

The ONE

32583 Nude Shimmer

32584 Peach Twinkle

32586 Lilac Lustre

32587 Mint Dust

32585 Taupe Glow

 F ard lichid pentru

8 ml

pleoape cu finisare mată The ONE 5 ml

 32.90 30460 Black

33187 Coral Craze

33190 Red Rush

33191 Purple Haze

33189 Fuchsia Fantasy

33188 Orange Crush

 24.90

33662 Tender Brown

33661 Gentle Beige 33663 Creamy Taupe

 29.90  T uş de pleoape The ONE Brush

 34.90

3.5 ml

Stroke

 24.90

31557 Onyx Black

31558 Midnight Blue

31559 Amazon Green

31560 Deep Plum

 C reion dermatograf retractabil

pentru ochi The ONE High Impact

0.3 g

33316 Twinkly Green

33315 Hypnotic Yellow

33314 Frosted Blue

33313 Brilliant Black

 M ascara rezistentă la apă The ONE Lash Transformer

 24.90

8 ml

33217 32.90 31791 Sparkling Green

31792 Dazzling Taupe

31789 Silver Chrome

31790 Grey Smoke

 T uş-stilou pentru

 C reion dermatograf retractabil

8 ml

2.5 g

31490 32.90

32161 34.90

0.3 g

pleoape The ONE Jumbo

2.8 g

0.8 ml

 G el pentru îngrijirea

genelor & sprâncenelor The ONE

33186 Bubble Gum Pink

 R uj-creion The ONE Express 30475 Black

sprâncene The ONE

 34.90

33697 Blonde

 29.90

 T uş-stilou pentru

 34.90

 T uş de pleoape

The ONE Wonder

33698 Brown

 C reion dublu pentru

1.8 g

pleoape rezistent la apă The ONE

 39.90 pentru estomparea porilor The ONE

33694 Deep Brown

The ONE Featherlight

Volume Blast

The ONE

 B ază de machiaj

5 ml

sprâncene The ONE

1.2 g

1.3 g

 32.90

33693 Medium Brown

33692 Blonde

 F ard-pulbere pentru pleoape

8 ml  B ază de machiaj

sprâncene The ONE

 F ard stick pentru pleoape

 M ascara 5-în-1

 42.90

 M ascara pentru

 29.90

 T rusă pentru

The ONE IlluSkin

 C remă BB FPS 30

13.1 g

31580 Mauve Lava

 29.90

 M ascara 5-în-1

conturarea feţei The ONE

32257 Boysenberry

 R uj-mousse cu finisare mată

The One Lip Sensation

 P aletă pentru

31579 Sahara Bronze

31582 Charcoal Dusk

 M ascara The ONE

 B ază de machiaj

33893 27.90

33566 Chestnut

Power Shine

32365 27.90

2.8 g

30443 Sexy Plum

31163 Natural Beige

 R uj The ONE

1.7 g

pentru buze The ONE

 24.90

 54.90 31161 Fair Nude

32436 Deep Blue

10 ml

30977 Pink Glow

31578 Arctic Silver

1.6 g

 32.90

IlluSkin

30613 Medium

 P udră The ONE IlluSkin

31160 Porcelain

 R uj-mousse cu finisare

38

30431 Pink Hypnotic

8 g

30438 Raspberry Sorbet

4 g

33535 Raspberry Ruse

30430 Lustrous Nude

31577 Iced Sand

The ONE Colour Unlimited

 C orector The ONE 31651 Melted Caramel

31189 Intense Black

 M ascara The ONE

1.7 g

 34.90

33708 Dark Beige

33707 Fair Beige

33706 Light Nude

MACHIAJ

BUZE

pentru ochi The ONE High Impact Metallic

 24.90

 B alsam de buze

The ONE Colour Adapt

1.6 g

33422 29.90 39


33403 Light Ivory

33402 Porcelain

 F ond de ten Colourbox

30 ml

32982 Shimmering Coral

32984 Bright Red

32985 Soft Red

32987 32986 Soft Shimmering Raspberry Red

32988 Soft Coral

32989 Bright Pink

32990 Shimmering Rose

32991 Pearly Rose

32992 Pearly Fuchsia

32993 Shimmering Cherry

32994 Pearly Berry

32995 Soft Burgundy

33862 Juicy Pink

33863 Bright Blush

33864 Blooming Fuchsia

33865 Summer Red

32983 Bright Orange

34367 Soft Pink

34370 Bright Red

34371 Soft Plum

34369 Bright Fuchsia

34368 Bright Pink

 L uciu de buze ColourBox

8 ml

 19.90

rr y

34366 Soft Peach

33114 Light Beige

32981 Pearly Coral

spbe

33432 True Black

32980 Pearly Peach

ht R a

33430 Intense Blue

32979 32978 Soft Shimmering Cinnamon Caramel

4 B rig

33431 Warm Brown

33429 Dark Olive

32977 Pearly Pink

ch

 24.90

32976 Shimmering Pink

MACHIAJ

33405 Dark Beige

33866 Fresh Purple 33115 Rose Beige

3 32 6

33404 Natural Beige

Pe a

33428 Soft Lilac

of t

33427 Shimmering Taupe

33 78 1S

33426 Pearly Pink

33425 Sparkling Beige

 R uj Colourbox

4 g

 19.90

 P udră Colourbox

6 g 

 29.90

34384 Pink Punch

34385 Coral Crush

34386 Fuchsia Pop

33

34387 Red Snap

26

o 6S

ft

Plu

m

PE LOCURI, FII GATA, COLOREAZĂ!

 B alsam de buze

ColourBox Lip Pop

33

33095 Coral

42

il ac

 C reion pentru buze Colourbox

0.7 g

40

Această gamă de farduri mono pentru pleoape cuprinde opt nuanţe vibrante, cu o textură fină ce se simte plăcut pe piele - toate la preţuri accesibile! 2 g

  Creion pentru ochi Colourbox

 21.90

33433 19.90

FIECARE CU

 19.90

- Black

Creionul negru Colourbox se simte plăcut pe pleoape şi asigură o definire senzaţională ochilor tăi. 0.7 g

9.99

35262 Yellow Flare

Br

ig h

t Re

d

 F ard de obraz ColourBox

  Ojă Colourbox

Nuanţele ojelor ColourBox sunt perfecte pentru crearea unor lookuri intens colorate şi pline de prospeţime. Poartă-le împreună cu rujuri în ton şi obţine lookuri noi în fiecare zi! 5 ml

 27.90 35263 Go Green

35264 Winning Blue

35265 Team White

33774 Cool Pink

 19.90

33775 Soft Rose

9.99

 M ascara Colourbox Fat

 O jă ColourBox

Lash

5 ml

 19.90

2

2 g

 19.90

  Fard mono pentru

pleoape Colourbox

4.5 g

26

ft L

33097 Red

33

8

So

33096 Pink

8 ml EDIŢIE LIMITATĂ

 21.90

33195 Black

33257 Soft Lavender

33258 Bright Nude

33259 Pearly Nude

33260 Pearly Pink

33261 Soft Pink

33782 Soft Rose

33780 Pearly Beige

33781 Soft Peach

33265 Soft Berry

33266 Soft Plum

33262 Bright Red

33263 Soft Red

33264 Bright Raspberry

33783 Bright Berry

33784 Soft Purple

41


Evaluat la 4.45 din 5* De ce iubesc clientele noastre acest produs:

“Încrederea este ceva ce dobândeşti odată cu vârsta. Când eram foarte tânără, îmi doream să arăt perfect. Astăzi, ştiu că frumuseţea înseamnă altceva decât să fii perfectă.”

Este lejer şi se aplică uşor. Textura senzaţională îţi permite să îl întinzi uniform, acoperă imperfecţiunile şi are un efect de lungă durată. Se adaptează la culoarea pielii, pentru o finisare naturală. În plus, are proprietăţi hidratante.

32047 Porcelain

MACHIAJ

Îl vei iubi!

32048 Light Rose

32049 Light Ivory

32050 Rose Beige

*Evaluare efectuată de 150 utilizatori.

32051 Natural Beige

Alina Chivulescu Actriţă

 F ond de ten anti-îmbătrânire

2

Testare consumatori

Giordani Gold

42

Fond de ten ce uniformizează nuanţa tenului, pentru un aspect vizibil întinerit 2 . 30 ml

 64.90

34.99

43


33479 Luxuriant Beige

33480 Blue Suede

33481 Lavish Plum

33902 Rose Satin

Mascara luxoasă cu o formulă somptuoasă ce defineşte şi alungeşte genele cu până la

49%

**

33903 Khaki Gem

Efect luxos de alungire Obţine gene vizibil mai lungi cu mascara Giordani Gold Incredible Length. Formula de lux, somptuoasă, infuzată cu microfibre, îţi permite să creezi extra lungime şi separare fermecătoare a genelor, cu o definire sculpturală*.

32250 Black

33478 Mauve Cashmere

33093 Brown

MACHIAJ

33092 Blonde

** Testare clinică vs gene fără mascara

33904 Smokey Night

* Testare consumatori, eşantion format din 74 femei

 32079 Black

  Mascara Giordani Gold

Incredible Length

Mascara cu efect de alungire, infuzată cu microfibre, ce creează lungime seducătoare, separare minunată a genelor. 8 ml

 44.90   Fard de pleoape

  Tuş lichid

2.8 g

pentru pleoape Giordani Gold

4 ml

  Creion pentru sprâncene cu perie încorporată Giordani Gold 1.2 g

 69.90

 42.90

 37.90

Giordani Gold Marbleised

44

44.99 27.99 

24.99

ACUM CU NUMAI

19.99

45


P udră compactă Giordani

Gold Mineral

9 g

BUZE 31808 Light

31809 Natural

32317 Nude Rose

Secret

31366 Light

 F ond de ten rezistent

 64.90

31804 Light Ivory

 F ond de ten lichid

FPS 12 Giordani Gold Silk

30 ml

r ig

e ve r Re d

31802 Porcelain

31803 Light Rose

31805 Rose Beige

31806 Natural Beige

32921 Light Ivory

32919 Vanilla

32920 Porcelain

32922 Natural Beige

32923 Amber

30 ml

33807 Elegant Burgundy

30447 Pink Nude

30449 Rose Petal

30452 Raspberry Blush

30453 Fuchsia Divine

30454 True Red

30455 Red Fatale

30458 Copper Shine

30459 Cherry Love

 R uj FPS 15 Giordani Gold Iconic

B urgund y

 F ard-stick Giordani

Gold Radiant

 B alsam de buze cu efect

 39.90

32414 Pink

 C reion dermatograf pentru ochi

Giordani Gold

Giordani Gold

 34.90

 69.90

 T uş pentru pleoape Giordani Gold

31401 Black

Calligraphy

0.8 ml 32081 32082 Natural Radiance Natural Bronze

32083 Natural Peach

32089 Natural

54.99

  Corector cu efect iluminator Giordani

Conferă tenului tău luminozitate imediată şi un aspect proaspăt cu corectorul cu efect iluminator. Corector cu mecanism tip stilou şi textură lichidă mătăsoasă. Estompează semnele de oboseală cu un strop de luminozitate, pentru un aspect odihnit şi împrospătat*. 2.7 ml

 49.90

1.8 g

25 g

32088 Light

Gold

OCHI

32576 44.90

 P erle bronzante * Testare consumatori

Ruj cremos cu textură bogată şi finisare mată, ce asigură culoare de mare intensitate şi un grad ridicat de acoperire. Infuzat cu ulei preţios de argan, pentru o senzaţie de confort pe durata întregii zile*. Cu FPS 12. 4 g

Nu ţi-ai dori ca pielea ta să îmbrace strălucirea perlelor? Pregăteşte-te pentru perfecţiune cu pudra Jewel şi corectorul cu efect iluminator şi dă o ultimă tuşă lookului tău cu perlele iluminatoare.

 79.90

de întinerire Giordani Gold

10 ml

33112 Bronze Glow 33111 Coral Glow

– strălucire fină –

Pudră compactă de o fineţe extraordinară, ce estompează aspectul de linii fine şi matifiază pielea pentru o finisare frumoasă, fără cusur. 9 g

 44.90

8 ml

a

rk

O PI E LE LU M I N OA SĂ

  Pudră Giordani Gold Jewel

4 g

 M ascara Giordani Gold Iconic

33300 59.90

 R uj FPS 12 Giordani Gold Iconic Matte

34.99

33806 Ruby Red

efect de întinerire Giordani Gold

 64.90

46

33805 True Red

 B ază de machiaj iluminatoare cu

5.5 g

 44.90

33804 Scarlet Orange

ht Berr y

3 2 32 3

B

Touc h

32 3 2 6 D

32318

F

or

3 2 32 5

us

k y Ro s e

32 324

D

32317

 69.90 nk

33803 Cerise Pink

31367 Medium

 44.90

30 ml

Pi

33802 Poppy Pink

2 g

FPS 15 Giordani Gold Mineral

e Rose

33801 Coral Hibiscus

 54.90

 C orector Giordani Gold

ud

33800 Praline Nude

Giordani Gold Iconic Elixir FPS 15

3.5 ml

 79.90

N

 R uj lichid cu finisare mată

MACHIAJ

FA Ţ Ă

 42.90

30772 Black

34.99   Perle iluminatoare Giordani Gold

Perlele multicolore conferă luminozitate tenului tău. Pot fi utilizate pe post de iluminator, pentru a sublinia pomeţii şi decolteul sau pe tot corpul, pentru o strălucire diafană. 25 g

34447 69.90

44.99

32254 Medium

*Testare pe un eşantion de consumatori

47


 Portofel Olivia

NOU!

Materiale: PU, poliester, aliaj cu zinc, fier. Dimensiuni: 19.2x2x10cm; mâner: 15.5cm.

31515

EDIŢIE LIMITATĂ

69.99

ACCESORII

Interior: căptuşeală roşie, 3 fante pentru carduri, buzunar cu fermoar pentru monede.

UN NOU SEZON, UN NOU STIL

În Oriflame, suntem permanent conectate la ultimele noutăţi din lumea modei. În acest sezon, colecţia Toamnă 2018 îţi oferă noi lookuri trendy, inspirate direct de pe podiumurile de modă!

AICI DESCOPERI ULTIMELE TENDINŢE ŞI NU UITA:

Interior: căptuşeală roşie din imitaţie de piele întoarsă, buzunar cu fermoar.

colecţia Toamnă 2018 va fi disponibilă până în catalogul 15, aşadar, nu rata şansa de a-ţi comanda accesoriile preferate!

360º

VEZI GEANTA DIN ORICE UNGHI Găseşte imaginea 360º pe www.oriflame.ro/accessories

  Geantă Olivia

Materiale: poliester. Dimensiuni: 110x110cm.

Materiale: PU, poliester, aliaj cu zinc, fier. Dimensiuni: 32x15x24cm; înălţime mâner: 12cm; curea de umăr: 79x1.2cm.

31522

31508

  Eşarfă Olivia

48

59.99

149.99

49


31462

NOU!

Materiale: oţel inoxidabil, fier. Lungime: 4.7cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

39.99

EDIŢIE LIMITATĂ

PERLA

  Colier Odette

CIUCURI

Materiale: aliaj cu zinc, fier. Lungime: 92cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31453

AMBELE

49.99

  Colier Olivia Pearl

Materiale: alamă, aliaj cu zinc, ABS, oţel. Dimensiuni: pandantiv cu perlă: 2.1cm; diametru colier fix: 15.5cm; ciucure: 8cm.

Poate fi purtat ca atare sau înfăşurat de două ori în jurul gâtului.

31449

Oţel, plastic ABS. Dimensiuni: diametru lung: 7.1cm; diametru scurt 5.4cm; grosime: 0.22cm.

31447

TORTIŢĂ TORTIŢĂ + PERLĂ Poartă tortiţele cu sau fără perle. Iar pentru mai multe opţiuni, cumpără colierul Olivia Pearl cu ciucuri din lănţişoare fluide!

În acest sezon, tendinţele capătă o direcţie modernclasică, mixând modelele britanice cu accesorii îndrăzneţe, pline de culoare. EŞARFĂ

360º

50

39.99

Adoptă un stil exclusivist şi foloseşte colierul Odette pe post de curea la geantă!

VEZI GEANTA DIN ORICE UNGHI Găseşte imaginea 360º pe www.oriflame.ro/accessories

49.99

  Brăţară Olivia Pearl

COLIER LA GÂT SAU PE POST DE CUREA LA GEANTĂ

ACCESORII

  Cercei Odette

  Geantă Odette

31446

BRĂŢARĂ

COLIER CHOKER

39.99

  Brăţară-colier Olivia

Materiale: PU, imitaţie de piele întoarsă din poliester, aliaj cu zinc, fier. Dimensiuni: 25x9x19.5cm; curea: 119x1.2cm.

  Şal Odette

31510

31637

109.99

  Cercei Olivia Pearl

Materiale: aliaj cu zinc, alamă, ABS. Dimensiuni: pandantiv: 2.9 x 1.5cm.

Materiale: fier, poliester. Dimensiuni: cataramă: 4.8x3cm; eşarfă: 73x6cm.

Materiale: acril, poliester. Dimensiuni: 186x80cm; franjuri: 8cm.

99.99

Poartă acest accesoriu pe post de eşarfă la gât, brăţară sau colier tip choker!

31463

59.99

51


 Cercei Lizzie

NOU!

Cu cerceii albinuţe, eşti dulce ca mierea! Cu model pe aripile metalice. Poartă-i împreună cu colierul Lizzie din aceeaşi colecţie, pentru un look complet. Materiale: oţel inoxidabil, aliaj cu zinc. Dimensiuni: 2.2x1.2cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

36 0º

  Cercei Anima

Materiale: aliaj cu zinc, oţel inoxidabil. Dimensiuni: 5.1 x2.3cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31502

31468 V Gă EZI ww seş GE w. te i AN or ma TA ifla gi D m nea IN e.r 3 O o/ 60 RI ac º C ce pe E U ss N or GH ies I

ACCESORII

EDIŢIE LIMITATĂ

19.99

49.99 

CURT RS IE

O poţi purta pe post de broşă sau ca pandantiv la colier. Arată minunat indiferent cum alegi să o porţi!

LĂNŢ I L UN Ş O G

  Geantă Lizzie Saddle

Materiale: PU, poliester, aliaj cu zinc, fier. Dimensiuni: 23.2x8.4x20cm; curea: 125.5x1.2cm. Poţi purta fie colierul scurt şi rotund, fie lănţişorul lung şi flexibil.   Colier 2-în-1 Anima

Alamă, oţel inoxidabil, cauciuc, aliaj cu zinc. Lănţişor lung: 79x0.6cm; colier scurt: 42x0.6cm; pandantiv: 4x3.2cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31507 52

R

CO L

BROŞĂ PANDANTIV COLIER

49.99

31563

129.99

  Ceas Lizzie

Materiale: PU, aliaj cu zinc, sticlă minerală, oţel inoxidabil, alamă. (Diametru) 3.86 x (H) 0.83cm. Curea: (L)24.3 x (l)1.4cm.

31466

119.99

Motive vesele şi jucăuşe, inspirate din floră şi faună, apar pe accesorii şi materiale peste tot în acest sezon. Adoptă un stil artistic!

  Colier & broşă Lizzie

Accesoriu versatil ce poate fi purtat pe post de broşă sau ca pandantiv la colier. Asociază-l cu cerceii albinuţe din aceeaşi colecţie. Materiale: alamă, sticlă, aliaj cu zinc. Dimensiuni: 43x7cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31467

49.99

53


Detalii: închidere cu capsă magnetică, căptuşeală din imitaţie de piele roşie, buzunar interior cu fermoar.

VEZI GEANTA DIN ORICE UNGHI Găseşte imaginea 360º pe www.oriflame.ro/accessories

360º

Materiale: PU, poliester, aliaj cu zinc, fier. Dimensiuni: 36.5x15x23.5cm; mâner: 38cm, curea: 95x1.2cm.

Materiale: PU, poliester. Dimensiuni: 33x16x32cm. Curea: 175cm.

129.99

EDIŢIE LIMITATĂ

  Geantă Linka

  Geantă Abby

31526

NOU!

VEZI GEANTA DIN ORICE UNGHI Găseşte imaginea 360º pe www.oriflame.ro/accessories

ACCESORII

360º

31524

149.99

  Colier Abby

Materiale: alamă, acril, cauciuc. Lungime: 48cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31481

59.99

  Geantă Laura

Materiale: PU, poliester, alamă, fier, aliaj cu zinc. Dimensiuni: 24x14x26cm; curea: 82x 3.8cm; lanţ: 50cm.

31561

129.99

GEANTĂ DE MÂNĂ GEANTĂ DE UMĂR RUCSAC

Interior: negru, buzunar cu fermoar.

  Cercei Alice

Materiale: alamă, oţel inoxidabil, aliaj cu zinc. Diametru: 2.5cm; tijă: 3cm; lănţişor: 5cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31491

39.99

  Colier Alice

Materiale: alamă, aliaj cu zinc. Lungime: 110cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

54

31483

49.99

Genţile cu clapetă, design lat şi scurt, îşi reintră în drepturi în acest sezon! Nuanţele de maro pământiu rivalizează cu cele de negru, fiind apreciate pentru lookul retro-luxos pe care îl conferă.

Interior: alb-negru, căptuşeală din material textil în dungi triunghiulare, buzunar cu fermoar.

  Inel Linka

Materiale: alamă. Diametru: 1.7cm; circumferinţă: 4.8cm; lăţime: 2cm. Mărime ajustabilă. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31472

19.99

  Cercei Linka

Materiale: fier, oţel inoxidabil. Dimensiuni: 5.6x3.9cm. Nichel în cantităţi care nu afectează siguranţa.

31471

29.99

55


   31133 Pastă de dinţi Optifresh Kids Strawberry

50 ml. 12.90   31132 Pastă de dinţi Optifresh System 8 Extreme Fresh 100 ml 19.90  31123 Pastă de dinţi Optifresh System 8 Total Protection 100  ml 19.90  31131 Pastă de dinţi Optifresh System 8 Crystal White 100 ml 19.90 

  27981 Periuţă de dinţi cu peri moi Optifresh

- roz   27980 Periuţă de dinţi cu peri de duritate

medie Optifresh - albastră

 

12.90

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

6.99

PRODUSELE TALE ESENŢIALE PENTRU RUTINA ZILNICĂ DE ÎNGRIJIRE Formulele noastre au proprietăţi de îngrijire şi reconfortare. Având în compoziţie extracte din plante, acestea sunt alegerea perfectă pentru o piele sănătoasă şi fericită, pentru un zâmbet frumos şi un păr strălucitor.

  Pastă de dinţi Optifresh System 8

Herbal Blend

Pasta de dinţi System 8 Herbal Blend, cu complexul Active Protect, curăţă şi protejează dinţii cu o combinaţie de uleiuri naturale din plante. 100 ml

31673 19.90

9.99

56

57


LAPTE NATURAL DE MIGDALE

  Deodorant roll-on

antiperspirant 24h Activelle Cotton Dry

NOU!

PROSPEŢIME DE DURATĂ

50 ml

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

O formulă cu pH echilibrat infuzată cu

CU ULEIURI ANTIBACTERIENE DE LĂMÂIE VERDE & EUCALIPT

25281 17.90 

 

  Deodorant roll-on

antiperspirant 24h Activelle Invisible

50 ml

23725 17.90   Deodorant roll-on

antiperspirant 48h Activelle Extreme Protection

  34062 Loţiune de corp Loving Care

49.90   34057 Cremă de duş Loving Care 750 ml 39.90    34060

750 ml

Şampon & balsam de păr 2-în-1 Loving Care 400 ml 29.90    34063 Loţiune de corp Loving Care 400 ml 34.90 

50 ml

PROSPEŢIME DE DURATĂ DELICATE CU PIELEA CU ULEIURI ANTIBACTERIENE DE LĂMÂIE VERDE & EUCALIPT CU PROPRIETĂŢI PURIFICATOARE PROTECŢIE 48 DE ORE* *Testare clinică

31270 17.90  

  Deodorant spray antiperspirant

48h Activelle Purifying & Protecting

Uleiurile de lămâie verde & eucalipt şi Complexul Mineral Protect îţi menţin prospeţimea şi combat formarea mirosurilor nedorite. 48 de ore de protecţie eficientă, cu o formulă spray testată dermatologic, fără alcool, cu parfum plăcut, ce nu lasă urme albe pe haine. 150 ml

  

  Deodorant cremă

antiperspirant 24h Activelle Pure Care

50 ml   34066 Săpun pentru faţă şi corp Loving

Care 125 g 14.90    34064 Pudră de talc Loving Care 400 g 39.90    34061 Cremă de mâini Loving Care 150 ml 19.90    34332 Cremă multifuncţională Loving Care 150 ml

58

27.90

30137 17.90   Săpun-cremă lichid

pentru mâini Loving Care 300 ml

34069 27.90

17.99

  Cremă de duş

  Şampon & balsam de

păr 2-în-1 Loving Care

  Deodorant roll-on

400 ml

750 ml

34058 27.90

34059 49.90

50 ml

Loving Care

17.99

34.99

antiperspirant 24h Activelle Pure Care

23718 17.90

  Deodorant roll-on

antiperspirant 48h Activelle Purifying & Protecting

Împrospătare cu uleiuri antibacteriene de lămâie verde şi eucalipt şi Complexul Mineral Protect pentru protecţie maximă timp de 48 de ore. Formulă roll-on testată dermatologic, fără alcool, cu parfum plăcut, ce nu lasă urme albe pe haine. 50 ml

34014 17.90

8.95

34015 25.90 

12.95

-50%

59


EDIŢIE LIMITATĂ

Lychee şi floare de sânger energizante

  34067 Săpun Discover New Zealand Tranquility   34047 Săpun Discover French Provence   33107 Săpun Discover Tuscan Sunset

RĂSFAŢĂ-TE CU O BAIE LUXOASĂ

  30133 Săpun Discover Miami Spirit

6.90

4.99

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

Aromă subtilă cu note de lavandă

  

infuzată cu aromă efervescentă de cocktail de piersici albe şi particule strălucitoare aurii.

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

90 gr

 

caisă, nectar de piersică albă, mosc

ESCAPADĂ ÎN PARADIS Ai avut o zi lungă? Relaxează-te şi detaşează-te de griji cu un duş cu arome tropicale. Colecţia noastră Discover îţi aduce în baia ta arome minunate din întreaga lume. 60

   Spumant de baie Sparkling Collection

Aroma veselă a strugurilor din Toscana

250 ml

  34068 Gel de duş Discover New Zealand

Tranquility   34045 Gel de duş Discover French Provence   33106 Gel de duş Discover Tuscan Sunset   30132 Gel de duş Discover Miami Spirit Aromă proaspătă de kiwi şi nuferi

16.90

11.99

Spumant de baie infuzat cu particule aurii strălucitoare şi cu aroma efervescentă a cocktailului de piersici albe. Formulă fără săpun, cu pH echilibrat, 500 ml

34288 34.90

19.99

  Loţiune de corp Sparkling Collection

Loţiune de corp hidratantă infuzată cu aroma efervescentă a cocktailului de piersici albe. Formula lejeră, non-grasă, se absoarbe rapid în piele, lăsând-o netedă şi catifelată la atingere. 150 ml

34289 27.90

16.99

61


împrospătare pentru zona intimă Feminelle

PROSPEŢIME & ÎNCREDERE ÎNTREAGA ZI!

O PIELE CATIFELATĂ MAI MULT TIMP!

75 ml

24890 22.90   Balsam hidratant pentru

  Aparat pentru tunderea

75 ml

Aparat compact de tuns, prevăzut cu pieptene pentru sprâncene, cu 2 lungimi pentru reglarea dimensiunii de tăiere, şi o lamă de tuns, pentru o retuşare rapidă şi simplă. Produs aprobat în Europa Centrală. 1 baterie AAA şi instrucţiuni incluse. Dimensiuni: 13 x 1.5 x 1.3 cm.

zona intimă Feminelle Special  Care+

sprâncenelor şi părului facial Remington

32340 22.90

  Gel delicat pentru igiena intimă Feminelle

Gel delicat pentru igiena intimă cu extract din floare de muşeţel şi o aromă feminină cu efect de împrospătare. Testat dermatologic, ginecologic şi alergologic. Suficient de delicat pentru a putea fi utilizat zilnic. 300 ml

  Gel protector pentru igiena

intimă Feminelle

300 ml

33459 27.90

27799 74.99

31326 27.90

19.99

  Gel pentru igiena intimă 

cu efect de împrospătare Feminelle

include

Pieptene pentru sprâncene, cu două lungimi ajustabile pentru tuns.

300 ml

33022 27.90 PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

32600 34.90 Silk Beauty

Conţine 8 benzi cu ceară pe ambele feţe + 2 şerveţele + instrucţiuni de utilizare.

PENTRU ÎNTREGUL CORP   Gel pentru ras Silk Beauty

32598 34.90   Benzi epilatoare pentru faţă

Silk Beauty

Conţine 10 benzi cu ceară pe ambele feţe + 4 şerveţele + instrucţiuni de utilizare.

62

32599 29.90

Gel de ras transparent Facilitează alunecarea lamei, protejând astfel pielea împotriva iritaţiei şi tăieturilor. Infuzat cu Complexul Hair Minimising, pentru a încetini creşterea firelor de păr.

Pregăteşte pielea pentru ras, în acelaşi timp creând o peliculă fină de lubrifiere, ce protejează împotriva tăieturilor şi iritaţiilor. Complexul Hair Minimising calmează pielea şi încetineşte creşterea părului. 150 ml

32601 22.90

14.99

) inclusă

Conţine 1 tub de cremă depilatoare + 1 spatulă + instrucţiuni de utilizare. 100 ml

ie (AAA

Beauty

  Benzi cu ceară epilatoare

Perie de curăţare

1 bater

  Cremă depilatoare Silk

49.99

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

  Deodorant cu efect de

Aparatul de tuns este perfect pentru MODELAREA sprâncenelor. FIRELE DE PĂR din zona buzelor sunt îndepărtate cu uşurinţă, iar pielea rămâne netedă. Aparatul de tuns este ideal pentru ÎNDEPĂRTAREA părului facial şi retuşuri. 63


 Spray de

protecţie pentru  tălpi împotriva frecării de încălţăminte Feet Up Advanced

100 ml

CĂLCÂIE ASPRE? PICIOARE OBOSITE?

33035 29.90

  Perie şi piatră ponce pentru picioare

Foot Care

2-în-1 piatră ponce şi perie, pentru bătături, curăţarea picioarelor şi îndepărtarea stratului de celule moarte. 16.5 x 3 x 3.5 cm.

9587 14.90

  Spray

antiperspirant pentru tălpi 36H Feet Up Advanced

9.99

150 ml

  Pilă electrică pentru tălpi Feet Up

33034 32.90

Pilă electrică pentru tălpi, prevăzută cu mâner. Capătul rotativ granulat, cu înveliş din carbură de siliciu, poate fi înlocuit. Potrivită pentru utilizare umedă sau uscată. Necesită 4 baterii tip AA (nu sunt incluse). Produs aprobat în Europa Centrală. Dimensiuni: 19.5 x 7 x 3.5 cm.

Pentru rezultate optime, recomandăm înlocuirea capătului rotativ la fiecare 3 luni

29455 129.99

89.99

  Capete rezervă pentru pila

electrică de tălpi Feet Up

Set cu două capete rotative rezervă, din carbură de siliciu, pentru pila electrică de tălpi Feet Up (29455). Conţine un capăt rotativ cu textură grosieră pentru îndepărtarea pielii îngroşate & uscate şi un capăt rotativ cu textură mai fină pentru netezirea pielii. Ambele pot fi spălate cu apă. Dimensiune standard.

Înainte de utilizare

CATIFELEAZĂ, NETEZEŞTE ŞI HIDRATEAZĂ*1

33030 27.90

  Gel calmant pentru picioare şi tălpi obosite Feet Up

hidratantă pentru  tălpi Feet Up Advanced

50 ml

Advanced

Gel răcoritor şi calmant pentru picioare şi tălpi. Eliberează senzaţia de oboseală şi îngreunare de la nivelul picioarelor în 7 zile*6. Cu Tehnologia Stimulating şi Complexul Mineral4E. Produs testat de consumatori. Cu parfum subtil. 150 ml

33197 29.90 *6

călcâie

Material: TPR. Dimensiuni: 8.7 x 5.2 cm. Grosime: aprox. 2 mm.

  Protecţii pentru

călcâie

Material: PU gel. Dimensiuni: 9 x 3 cm. Grosime: aprox. 3 mm. 

29997 12.99

7.99

  Mască intens

hidratantă pentru tălpi Feet Up Advanced

100 ml

33028 32.90

După 7 zile**

HIDRATARE 24 ORE***

30 ml

34016 29.90

  Perniţe pentru

64

hidratant pentru tălpi Feet Up Advanced

  Loţiune intens

19.99

9.99

  Ser intens

29461 34.90

29934 15.99

Soluţii eficiente pentru problemele tălpilor, cu rezultate rapide şi impresionante, verificate prin teste clinice şi de consumator.

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

CONFORT DEPLIN PENTRU TĂLPILE TALE

17.99

Testare consumatori, grup de 66 persoane cu picioare obosite, îngreunate

  Cremă intens exfoliantă pentru tălpi Feet Up Advanced

** Testare clinică *** Testare clinică - testare instrumentală *1 T estare consumatori, eşantion de persoane cu călcâie foarte uscate şi aspre ◊* Testare clinică - in vivo.

  Cremă pentru tălpi cu efect

de reparare a crăpăturilor de pe călcâie Feet Up Advanced

Exfoliant cremos pentru tălpi, cu formulă ce necesită clătire. Îmbogăţit cu particule de piatră ponce de origine naturală, Complex Mineral 4E şi unt hrănitor de shea. Exfoliază eficient şi purifică pielea uscată, aspră, lăsând-o catifelată şi netezită, cu rezultate vizibile după prima utilizare*4 . Testat de consumatori. Parfum subtil. 75 ml

Cremă eficientă cu uree, unt de cacao, pantenol şi complexul Mineral4E, pentru refacerea şi protejarea pielii aspre şi crăpate. Îmbunătăţire vizibilă în doar 3 zile◊*. Testat clinic şi de consumatori. Formula bogată se absoarbe rapid, lăsând pielea plăcut parfumată. 75 ml

33033 29.90

33027 27.90

*4

17.99

Testare consumatori, grup format din 69 respondenţi cu piele uscată, aspră.

16.99

65


+

ECHINACEEA

Cu puterea FITONUTRIENŢILOR

+

ACID HIALURONIC

Calmează

Transformă părul deshidratat

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

Reduce căderea părului în 8 săptămâni!

Cu puterea FITONUTRIENŢILOR

hidratează & redă strălucirea

COFEINA Stimulează

PĂR CU ASPECT MAI BOGAT, MAI DES –

UN PĂR HIDRATAT, CU ASPECT SĂNĂTOS –

86%

SUNT DE ACORD*

SUNT DE ACORD*

*Testare consumatori, utilizând şamponul, loţiunea pentru volum şi loţiunea tonică pentru scalp

MOD DE FOLOSIRE: 1. Se pulverizează pe părul uscat de la mijloc spre vârfuri, evitând rădăcinile.

1. Aplică şamponul pe părul umed, spumează şi clăteşte.

2. Trece-ţi degetele prin păr pentru a distribui uniform produsul. Nu se clăteşte.

2. Pulverizează loţiunea pentru volum pe părul umed şi coafează ca de obicei – usucă părul cu foehnul pentru extra-volum.

66

*Testare consumatori care au utilizat şamponul şi spray-ul fără clătire

MOD DE FOLOSIRE:

3. Aplică loţiunea tonică pe scalpul curat de două ori pe zi, pe păr umed sau uscat. Nu se clăteşte.

77%

  Spray hidratant pentru

  Şampon fortifiant HairX

  Loţiune tonică pentru scalp

  Loţiune de păr pentru

250 ml

100 ml

150 ml

200 ml

32894 29.90

32897 39.90

32895 29.90

32901 39.90

Advanced Care

19.99

HairX Advanced Care

26.99

volum HairX Advanced Care

19.99

strălucirea părului HairX Advanced Care

24.99

Puterea fitonutrienţilor

Fiecare produs HairX Advanced Care conţine un complex de fitonutrienţi din uleiuri de boabe de soia şi şofrănel. Este o combinaţie de proteine şi lipide, asemănătoare complecşilor prezenţi în mod natural în structura părului şi esenţiali pentru sănătatea acestuia. Acest mix contribuie la protejarea, hrănirea şi repararea părului din interior spre exterior. 67


Amplifică volumul părului fin

+

Stil şi îngrijire

Cuminţeşte şuviţele rebele, amplifică volumul părului plat sau netezeşte părul electrizat. Produsele de styling Oriflame sunt îmbogăţite cu keratină cu efect de netezire, pentru a te auta să îţi ţii părul sub control şi să fii observată pentru motivele pe care ţi le doreşti.

COMPLEXUL DE CERAMIDE

contribuie la reţinerea elementelor hidratante şi proteinelor, conferind părului strălucire, netezime şi vitalitate.

EFECT DE RIDICARE A FIRELOR DE PĂR DE LA RĂDĂCINĂ –

95%

94%

* Auto-evaluare efectuată de 87 de femei

* Auto-evaluare efectuată de 73 de femei

AMPLIFICARE IMEDIATĂ A VOLUMULUI*

77%

MENŢINE COAFURA*

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

Cu puterea FITONUTRIENŢILOR

PROTEJEAZĂ PĂRUL PÂNĂ LA

230° 

**

**Testare instrumentală

  Spumă de păr pentru volum HairX

SUNT DE ACORD*

Spumă aerată cu keratină ce conferă volum imediat şi permite mişcarea naturală a părului. Rezistenţă până la 24H. Nivel de fixare 4. 200 ml

*Testare consumatori care au utilizat şamponul şi balsamul de păr Volume Lift

30550 26.90

MOD DE FOLOSIRE ŞAMPON USCAT:

21.99

1. Agită bine şi pulverizează de la o distanţă de 20 cm de păr, insistând pe rădăcini.

  Fixativ HairX Supreme Hold

Fixativ HairX Supreme Hold cu ultra rezistenţă 48H, ce conţine keratină, asigură şi menţine coafura, conferindu-i în acelaşi timp elasticitate, pentru mişcări naturale. Nivel de fixare 5. 200 ml

30551 27.90

2. Masează produsul în păr cu ajutorul degetelor.

21.99

  Spray de protecţie pentru coafare la

cald HairX

3. Aşteaptă câteva minute, apoi îndepărtează-l prin periere.

68

  Şampon uscat pentru volum

  Balsam de păr pentru volum

  Şampon pentru volum

150 ml

200 ml

250 ml

32892 32.90

32891 27.90

32888 27.90

HairX Advanced Care

19.99

HairX Advanced Care

19.99

HairX Advanced Care

19.99

Protejează-ţi părul împotriva degradării cauzate de coafarea la cald, până la 230°C, cu acest spray de protecţie cu formula antistatică 24H şi keratină. Nivel de fixare 2. 150 ml

30552 22.90

17.99

69


  Perie pentru coafat 3D Styler

Folosită pentru părul mediu spre lung, această perie descurcă rapid părul, îi conferă extra-volum şi creează coafuri cu bucle. Contribuie la o uscare rapidă a părului, reducând deteriorarea acestuia. Dimensiuni: L 22 x l 10 cm. Materiale: PP şi ABS

Perie pentru coafat 3D Styler bucle lejere & volum

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

NOU!

CALEA SIMPLĂ CĂTRE UN PĂR NETED!

30647 32.90   Ustensilă pentru

curăţarea periilor de păr Styler

Ustensila curăţă periile Styler, îndepărtând firele blocate între peri care atrag praf şi impurităţi între coafări. Dimensiuni: L 12,3 x l 1,8 cm. Materiale: ABS, PET, oţel inoxidabil.

  Perie rotundă mică pentru păr Styler

Peria rotundă mică Styler este utilizată pentru ondularea sau îndreptarea părului, pentru un rezultat natural, plin de volum. Dimensiuni: L 22 x l 4,5 cm. Materiale: ABS şi nailon

30595 32.90

Perie rotundă mică Styler pentru ondularea sau îndreptarea părului scurt

30923 24.90

  Perie pentru

descurcarea părului Styler

Perie ce descurcă cu uşurinţă părul umed, fără să îl agreseze prin tragere sau smulgere. Dimensiuni: L 12,4 x l 7 x H 4,9 cm. Materiale: PS, PP, PE, PET.

  Perie pentru tapare Styler

Folosită pentru a adăuga un plus de volum, această perie este special creată pentru taparea părului. Dimensiuni: L 21 X l 1,5 cm. Materiale: ABS şi nailon

29998 29.90

O perie curată acţionează corespunzător, fără să transfere pe păr praf şi impurităţi.

MOD DE FOLOSIRE: Separă părul în şuviţe. Trece delicat prin păr cu peria Styler pentru descurcare.

PERIE STYLER pentru descurcarea părului fără să îl agresezi prin tragere sau smulgere.

30611 19.90

FIECARE CU

70

16.99

Perie pentru tapare Styler adaugă volum, tapează & netezeşte

FIECARE CU

16.99

USTENSILĂ STYLER pentru curăţarea tuturor periilor de păr. 71


F ixativ pentru

 Ş ampon uscat

 S pumă de coafare

volum HairX

200 ml

pentru păr ondulat HairX 200 ml

31091 27.90

31090 26.90

împotriva electrizării părului HairX Advanced Care

250 ml

32902 27.90

 B alsam de păr cu

pentru părul gras HairX Advanced Care 150 ml

HairX Advanced Care 250 ml

PENTRU PĂR LIPSIT DE STRĂLUCIRE   B alsam împotriva

electrizării părului HairX Advanced Care

 S er cu efect de

200 ml

netezire pentru vârfuri despicate HairX Advanced Care 30 ml

32903 27.90

32904 39.90

 Ş ampon hidratant

 Ş ampon hidratant

250 ml

400 ml

32900 27.90

32912 37.90

pentru strălucirea părului HairX Advanced Care

pentru strălucirea părului HairX Advanced Care

 B alsam pentru

 M ască pentru

200 ml

 Ş ampon pentru păr vopsit HairX Advanced Care

 Ş ampon anti-

200 ml

păr vopsit HairX Advanced Car

250 ml

400 ml

250 ml

32883 27.90

32885 27.90

32887 39.90

32884 37.90

32893 27.90

păr vopsit HairX Advanced Care

mătreaţă HairX Advanced Care

REPARĂ PĂRUL DETERIORAT, COAFAT EXCESIV  Ş ampon hrănitor

 B alsam hrănitor

 M ască hrănitoare

250 ml

200 ml

200 ml

32875 27.90

32878 27.90

32881 39.90

cu efect reparator HairX Advanced Care

ÎNFRUMUSEŢEAZĂ PĂRUL

înfrumuseţare pentru păr cu 22 de beneficii HairX Advanced Care 150 ml

32908 34.90 72

3

pentru păr cu efect reparator HairX Advanced Care

pentru păr cu efect reparator HairX Advanced Care

PENTRU PĂR FIN & PLAT  Ş ampon pentru

volum HairX Advanced Care

400 ml

32890 37.90

 S er hrănitor cu

efect de reparare pentru vârfuri despicate HairX Advanced Care

30 ml

32882 39.90

 Ş ampon hrănitor cu efect reparator HairX Advanced Care

400 ml

32877 37.90

 B alsam pentru

păr Eleo

150 ml

31610 29.90

Ulei cu textură lejeră, mătăsoasă şi non-grasă, infuzat cu uleiuri de argan şi trandafir. Hrăneşte şi reface structura firului de păr din interior. Se utilizează înainte de uscarea părului cu foehnul sau ca un produs de finisare. Pentru toate tipurile de păr. 50 ml

31613 59.90

44.99

1

Curăţă delicat

  Şampon Eleo

PENTRU PĂR VOPSIT & FIN  U lei pentru

păr cu vârfuri despicate Eleo

 U lei pentru

păr cu efect de protecţie Eleo

50 ml

50 ml

31616 54.90

31614 54.90

Reface structura

  Ulei de păr Eleo

PENTRU MĂTREAŢĂ

 Ş ampon pentru

 T ratament spray CC de

PENTRU PĂR

32898 27.90

32905 27.90

PROTEJEAZĂ CULOAREA PĂRULUI VOPSIT

păr vopsit HairX Advanced Care

 Ş ampon purificator

efect purificator HairX Advanced Care 200 ml

32907 32.90

PENTRU PĂR ELECTRIZAT  Ş ampon

DESFĂTARE MĂTĂSOASĂ

PENTRU PĂR GRAS

BUCLE 24H

ÎNGRIJIREA CORPULUI & A PĂRULUI

VOLUM ŞI FIXARE INSTANTANEE

Şampon de lux, infuzat cu uleiuri naturale de argan şi trandafir. Curăţă delicat şi hrăneşte, pentru un păr ce străluceşte de sănătate şi miroase divin. Pentru toate tipurile de păr. 200 ml

31609 29.90

17.99

2

Hrăneşte intens

  Mască pentru păr Eleo

Mască intens hrănitoare pentru păr, infuzată cu uleiuri naturale de argan şi trandafir, ce reface structura firului de păr din interior spre exterior, pentru a-i conferi mai multă rezistenţă, netezime, strălucire şi un parfum divin. Pentru toate tipurile de păr. 125 ml

31611 49.90

34.99

73


Ulei intens hrănitor ce îngrijeşte şi catifelează pielea cu extract din bumbac şi ulei de argan organic. Bogat în vitamina E şi nutrienţi esenţiali ce refac pielea. Perfect ca tratament de noapte. Nu conţine parabeni. Certificare organică. 50 ml

  32197 Lapte demachiant

INSPIRATE DIN

NATURĂ ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTURILE NOASTRE DIN 1967,

am manifestat un respect profund pentru natură, în tot ceea ce am întreprins. Alegem cu grijă cele mai bune ingrediente din Suedia şi din întreaga lume, pentru a-ţi pune în valoare frumuseţea - în mod natural!

Ecobeauty 200 ml 39.90    32198 Loţiune tonică Ecobeauty 200 ml 39.90    32200 Cremă de ochi Ecobeauty 15 ml 44.90    32202 Mască facială EcoBeauty 75 ml 99.90    32203 Ser Ecobeauty 30 ml

  Ulei facial Ecobeauty

32201 114.90

89.99

89.90

  Cremă de faţă Ecobeauty

Crema intens hidratantă hrăneşte şi conferă luminozitate pielii. Infuzată cu uleiuri din merişoare de munte şi seminţe de cătină bogate în vitamina E, acizi graşi şi antioxidanţi, protejează pielea şi îi menţine nivelul natural de hidratare. Rezultatul? O piele mai catifelată, mai netedă şi mai luminoasă. Nu conţine parabeni. Produs natural certificat Fairtrade. 50 ml

32199 84.90

54.99

74

75


TOATE VÂRSTELE

  Gel pentru curăţarea tenului

cu extract din arbore de ceai Love Nature

Gel pentru curăţarea tenului gras cu ulei din arbore de ceai. Îndepărtează impurităţile, machiajul şi excesul de sebum, contribuind la prevenirea formării coşurilor. 150 ml

30153 24.90

  Stick corector cu extract

din arbore de ceai Love Nature

Soluţie practică 2-în-1 împotriva coşurilor cu ulei esenţial antibacterian din arbore de ceai. Combate coşurile şi acoperă roşeaţa. 4 g

30155 19.90

PURIFICĂ & MATIFIAZĂ PIELEA Uleiul natural din arbore de ceai este recunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene care contribuie la combaterea coşurilor şi purificarea tenului gras. Acest ulei natural contribuie, de asemenea, la hidratarea şi echilibrarea pielii.

1 2 3

TONIFIERE

După curăţare, aplică o loţiune tonică cu efect astringent ce contribuie la micşorarea porilor şi matifierea pielii. Aceasta pregăteşte pielea pentru aplicarea loţiunii de faţă.

  Loţiune tonică pentru faţă

cu extract din arbore de ceai Love Nature

O loţiune tonică cu efect astringent ce contribuie la micşorarea porilor şi matifierea pielii. Pregăteşte pielea pentru aplicarea loţiunii de faţă. 150 ml

HIDRATARE

Aplică această cremă lejeră pe întreaga faţă, pentru un efect de hidratare şi echilibrare a pielii.

30126 24.90

12.99

  Loţiune de faţă cu extract

din arbore de ceai Love Nature

Loţiunea de faţă echilibrantă cu ulei esenţial din arbore de ceai asigură hidratarea lejeră de care are nevoie tenul gras. 50 ml

30124 24.90

12.99

PURIFICARE

  Şerveţele demachiante

cu extract din arbore de ceai Love Nature

Şerveţele demachiante delicate, ce conţin extract natural din arbore de ceai. Perfecte pentru tenul gras. 25 buc

31078 19.90 76

RUTINA ÎMPOTRIVA COŞURILOR

Aplică o picătură de ulei purificator la primul semn de formare a unui coş pentru a-i opri evoluţia, fără să usuce pielea.

INSPIRATE DIN NATURĂ

TEN GRAS

  Ulei purificator din arbore de ceai Love Nature 

Formulat cu ulei esenţial natural din arbore de ceai, pentru combaterea coşurilor şi purificarea pielii. Se aplică la primele semne de apariţie a coşurilor, pentru a reduce formarea acestora, fără să usuce pielea. 10 ml

33023 32.90

19.99

77


PENTRU TEN MIXT

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

EDIŢIE LIMITATĂ

ÎNGRIJIRE ŞI RĂSFĂŢ PENTRU PIELE

PENTRU TEN USCAT Bogată în vitamine B ce calmează şi catifelează tenul uscat.

Se aplică într-un strat uniform, pe faţa în prealabil curăţată, evitând zona ochilor şi buzelor. Se lasă să acţioneze timp de 10 minute, apoi se clăteşte cu apă călduţă şi se tamponează cu un prosop moale.

  

PENTRU TEN GRAS

INSPIRATE DIN NATURĂ

TOATE TIPURILE DE PIELE

Bogată în taninuri de plante care curăţă în profunzime şi purifică tenul gras.

  Mască hrănitoare pentru faţă

  Cremă hidratantă de zi

Mască de faţă, cu formulă cremoasă, ce conţine ulei din nucă de Macadamia, pentru o piele netedă şi catifelată. Pentru rezultate optime, se utilizează de 2 ori pe săptămână. 2 x 6 ml.

Această formulă lejeră şi hidratantă conţine vitamine esenţiale ce conferă pielii vitalitate şi un aspect strălucitor! 75 ml

30851 5.90

30047 19.90

Essentials

cu complex de multivitamine & extract din caise Essentials

+ SET ESSENTIALS (mască + cremă de zi) cu numai

12.99 lei

78

COMANDĂ COD SET: 712072

  Mască-gel pentru faţă

  Gel hidratant pentru faţă

Mască-gel revitalizantă cu extract din castravete. Potrivită pentru tenul mixt. Produs testat dermatologic. 10 ml

Gel hidratant cu textură lejeră ce conţine extract natural din castravete. Se absoarbe rapid, pentru a hidrata şi catifela pielea, conferindu-i o senzaţie de răcorire, reconfortare şi împrospătare. Testat dermatologic. Pentru toate tipurile de piele. 30 ml

cu extract din castravete Love Nature

32633 3.90

cu extract din castravete Love Nature

34033 12.90

+ SET LOVE NATURE (mască + gel hidratant) cu numai

9.99 lei

COMANDĂ COD SET: 712073

  Mască pentru faţă cu argilă şi extract

  Mască cremoasă pentru faţă cu extract

Mască de argilă cu extract din brusture purificator. Potrivită pentru tenul gras. Produs testat dermatologic. 10 ml

Mască cremoasă reconfortantă cu extract natural din ovăz. Potrivită pentru tenul uscat. Produs testat dermatologic. 10 ml

32635 3.90

32634 3.90

din brusture Love Nature

din ovăz Love Nature

FIECARE CU

1.99

79


Frumuseţea înseamnă mai mult decât modul în care arăţi - este despre tine şi despre cum acţionezi. Frumuseţea înseamnă să fii sinceră cu tine însăţi şi să îţi pese de cei din jur. Înseamnă să iei decizii care să facă lumea mai frumoasă.

Ş TIAI C Ă. . . •

… toate produsele ce necesită clătire din gama noastră Love Nature se dizolvă natural în apă. Acest lucru înseamnă că nu ai motive să îţi faci griji în legătură cu poluarea apei atunci când foloseşti şamponul sau gelul de duş.

… colectăm apă de ploaie în multe din fabricile noastre şi o folosim pentru curăţare şi amenajări.

… folosim seminţe de mac, sâmburi de migdale, sâmburi de măsline şi sare pentru fabricarea particulelor din produsele noastre exfoliante. În acest fel, ţinem deşeurile de plastic inutile departe de apele planetei!

INSPIRATE DIN NATURĂ

LOVE NATURE MAI MULT DECÂT FRUMUSEŢE

 

VO RBEŞ TE DES P RE O S C HIMB ARE F RU MOAS Ă Foloseşte #oschimbarefrumoasa pentru a povesti despre schimbările prin care tu alegi să protejezi natura. Împreună putem face o schimbare în bine pentru lumea în care trăim!

D BIO E GR

BI DA L Ă

80

Ă

A

F O R M UL

  Săpun cu apă de nucă de cocos şi pepene galben Love Nature

Ne dorim să ai un sentiment plăcut în legătură cu utilizarea produselor noastre Love Nature, ştiind faptul că toate formulele Love Nature ce necesită clătire sunt biodegradabile. Acest lucru înseamnă că ele nu vor avea un impact negativ asupra mediului acvatic după utilizare.

  Gel de duş cu apă de nucă

  Loţiune de corp cu apă

Săpun ce conţine apă naturală hidratantă de nucă de cocos şi pepene hrănitor. Revigorează pielea, conferindu-ţi o senzaţie de curăţenie şi prospeţime după fiecare utilizare. Formulă biodegradabilă. 75 g

Gel de duş delicios parfumat ce face o spumă cremoasă şi îţi revigorează pielea, conferindu-i totodată o senzaţie de netezime şi catifelare. Formulă biodegradabilă. 250 ml

Aplică loţiunea de corp încântător parfumată, imediat după duş. Cu apă naturală de nucă de cocos şi pepene, pentru a-ţi hidrata pielea şi pentru a-ţi revigora simţurile. 200 ml

34092 7.90

34087 19.90

34090 34.90

4.99

de cocos şi pepene galben Love Nature

12.99

de nucă de cocos şi pepene galben Love Nature

22.99

81


500 ML

500 ML

CU NUMAI

19.99

ŞAMPOANE

ŞAMPOANE

250 ML

CU NUMAI

 

CU NUMAI

19.99

Pentru păr gras

16.99

NOU!

Pentru păr fin

 

INSPIRATE DIN NATURĂ

GELURI DE DUŞ

Pentru toate tipurile de păr

Pentru toate tipurile de păr

  32624 Şampon 2-în-1 pentru   33338 Şampon 2-în-1 pentru toate   33330 Gel de duş exfoliant cu extracte din mentă şi zmeură Love Nature

500 ml 37.90    33336 Gel de duş relaxant cu extract din lavandă Love Nature 500 ml 29.90    33334 Gel de duş cu ulei de măsline şi extract din aloe vera Love

Nature 500 ml 32.90    33335 Cremă de duş cu ulei hrănitor de migdale Love Nature 500 ml 29.90  82

tipurile de păr cu ulei de avocado şi extract din muşeţel Love Nature 500 ml 34.90    33337 Şampon pentru păr gras cu extracte din urzică şi lămâie Love Nature 500 ml 34.90 

toate tipurile de păr cu ulei de avocado şi extract din muşeţel Love Nature 250 ml 24.90    34097 Şampon & balsam de păr 2-în-1 pentru păr fin cu măr şi bambus Love Nature 250 ml 24.90  83


C remă-gel cu extract din

aloe vera Love Nature

50 ml

30127 24.90  G el pentru curăţarea

tenului cu extract din aloe vera Love Nature

  34034 Balsam de buze cu extract

din nucă de cocos Love Nature 7 g 19.90    34035 Balsam de buze cu extract din mango Love Nature 7 g 19.90    34036 Balsam de buze cu extract din pepene Love Nature 7 g 19.90   Ş ampon pentru păr fin cu

150 ml

ceai verde şi lychee Love Nature 250 ml

30144 24.90

34095 22.90

cu extract din aloe vera Love Nature 150 ml

30149 24.90 Pentru toate tipurile de piele  C remă de zi anti-îmbătrânire

FPS 10 Love Nature 50 ml

31394 29.90  C remă de noapte

anti-îmbătrânire Love Nature 50 ml

31395 29.90

cu extracte din urzică şi lămâie Love Nature

250 ml

32625 22.90  Ş ampon pentru păr vopsit

cu extract din măceşe şi ulei din seminţe de in Love Nature 250 ml

32621 22.90 cu extract din măceşe şi ulei din seminţe de in Love Nature 250 ml

31396 14.90

 Ş ampon pentru păr uscat

 C remă de faţă cu extract

din ovăz Love Nature 50 ml

33523 24.90

9.99

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

măsline şi extract din aloe vera Love Nature

250 ml

 S ăpun lichid pentru mâini

cu ulei de măsline şi extract din aloe vera Love Nature

300 ml

32606 24.90  C remă de duş cu ulei

de avocado Love Nature

250 ml

32605 19.90  S ăpun cu ulei de avocado

Love Nature

75 g

32607 7.90

şi deteriorat cu extract din grâu şi ulei din nucă de cocos Love Nature

 C remă de duş hrănitoare

32618 22.90

32616 19.90

250 ml

 B alsam pentru păr uscat

cu ulei de migdale Love Nature

250 ml

de lavandă Love Nature

 L oţiune de corp relaxantă

cu ulei de lavandă Love Nature 200 ml

 E xfoliant de corp cu ulei

relaxant de lavandă Love Nature 200 ml

32614 24.90  G el de duş exfoliant cu

extracte înviorătoare din lămâie verde şi căpşuni Love Nature 250 ml

32610 24.90  S ăpun energizant cu

extracte din mentă şi zmeură Love Nature

75 g

32604 7.90  L oţiune de corp

 G el de duş exfoliant cu

33533 16.90

250 ml

33524 24.90

32619 19.90

32602 24.90

 Ş ampon pentru păr uscat

 C remă de duş cu ulei

 G el de duş exfoliant cu

750 ml

750 ml

34093 39.90

33640 44.90

33522 24.90

500 ml

33339 34.90

Love

32603 34.90

32617 34.90

cu extract din ovăz Love Nature 150 ml

  Cremă pentru mâini Macaron

Oferă mâinilor tale un răsfăţ franţuzesc cu această cremă infuzată cu aroma delicioasă de macaron cu esenţă de bujor. Lasă mâinile încântător parfumate, netede şi catifelate. 75 ml

energizantă cu extracte din mentă şi zmeură Love Nature 200 ml

200 ml

hrănitor de migdale Love Nature

32613 34.90

250 ml

hrănitoare cu ulei de migdale Love Nature

32612 19.90

din ovăz Love Nature 150 ml

şi deteriorat cu extract din grâu şi ulei din nucă de cocos Love Nature

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

250 ml

 L oţiune de corp

 G el de curăţare a tenului

EDIŢIE LIMITATĂ

 G el de duş relaxant cu ulei

şi deteriorat cu extract din grâu şi ulei din nucă de cocos Love Nature

 L oţiune tonică cu extract

O S U R PR IZ Ă PE NTRU S I MŢ U R I 

 G el de duş cu ulei de

 B alsam pentru păr vopsit

32622 19.90

Ten uscat

84

 Ş ampon pentru păr gras

 C remă anti-îmbătrânire

pentru conturul ochilor Love Nature 15 ml

FIECARE CU

32608 19.90

 L oţiune tonică pentru faţă

U N D E S E RT PE NTRU P I E LE

INSPIRATE DIN NATURĂ

Ten normal & mixt

extracte din mentă şi zmeură Love Nature

extracte din mentă şi zmeură Love Nature

  Săpun Macaron Love

Adaugă fiecărei zile farmecul parizian cu acest săpun în formă de macaron, infuzat cu aroma dulce a esenţei de bujor. Suficient de delicat pentru a putea fi utilizat zilnic. 75 g

33532 6.90 COMANDĂ COD SET MACARON LOVE: 712075

  Cremă de mâini Floral

Embrace

Cremă hidratantă pentru mâini cu parfum floral proaspăt de bujori şi wisteria. 75 ml

ALEGE SETUL PREFERAT (CREMĂ DE MÂINI + SĂPUN) FIECARE SET CU

9.99 LEI

34070 16.90   Săpun Floral Embrace

Săpun delicat cu parfum de bujori şi wisteria. Ambalat într-o frumoasă cutie cadou. 75 g

34012 6.90 COMANDĂ COD SET FLORAL EMBRACE: 712074

85


 Cremă antiperspirantă

pentru tălpi Feet Up Comfort

75 ml

32368 19.90 

  Cremă hidratantă de

noapte pentru tălpi Feet Up Comfort

75 ml

32370 19.90

ULEI DE MĂSLINE Uleiul reconfortant de măsline are proprietăţi similare uleiului natural al pielii, acest fapt desemnându-l drept unul dintre cele mai hrănitoare ingrediente din natură, pentru pielea uscată. PORTOCALE Acidul citric regăsit în sucul de portocale are proprietăţi de refacere şi catifelare.

1.

EXFOLIANT

EDIŢIE LIMITATĂ

Cea mai simplă cale către tălpi netede! Exfoliază şi îndepărtează eficient pielea uscată şi aspră a tălpilor, folosind exfoliantul energizant Feet Up Comfort.

 

INSPIRATE DIN NATURĂ

EDIŢIE LIMITATĂ

  Cremă pentru tălpi cu

efect de catifelare Feet Up Comfort

150 ml

Faţetă glaspapir Netezeşte şi catifelează tălpile

32369 27.90    Cremă hrănitoare

pentru tălpi Feet up Comfort

150 ml

32371 27.90

Faţetă metal Îndepărtează pielea îngroşată şi aspră 

EDIŢIE LIMITATĂ

  Spray revitalizant

pentru tălpi Feet Up Comfort

150 ml

  Pilă pentru netezirea

32372 29.90

tălpilor

Pilă dublă pentru tălpi, cu o faţetă din metal ce îndepărtează eficient pielea îngroşată & bătăturile şi o faţetă din glaspapir ce catifelează şi netezeşte. Dimensiuni: 23 x 3.7 x 1.6 cm. Materiale: PP, oţel inoxidabil, 240 glaspapir.

29918 15.90

9.99 86

  Exfoliant energizant pentru

tălpi Feet Up Comfort

Infuzat cu ulei natural de măsline, extract din Ginkgo şi particule abrazive din sâmburi de măsline, acest produs de îngrijire exfoliază şi energizează tălpile, lăsându-le netede, purificate şi împrospătate. 75 ml

  Cremă pentru tălpi cu apă

de portocale Feet Up Summer Cooling

Cremă bogată, uşor absorbabilă, infuzată cu extract natural din apă de portocale cu efect revitalizant. Răcoreşte, catifelează, hrăneşte şi împrospătează tălpile, conferindu-le un aspect îngrijit. Testată dermatologic. 75 ml

34009 19.90 de portocale Feet Up Summer Cooling

  Spray revitalizant

pentru tălpi Feet Up Comfort Jumbo

250 ml

32643 34.90

Spray pentru tălpi cu efect dezodorizant, răcoritor şi revitalizant, cu parfum efervescent de vară. Combate instantaneu mirosurile nedorite şi reconfortează tălpile obosite cu extract natural din apă de portocale cu efect revitalizant. 150 ml

34010 29.90

3.

Tălpi perfecte oriunde şi oricând! Răcoreşte-ţi şi dezodorizează-ţi instantaneu tălpile şi pantofii cu spray-ul revitalizant Feet Up Comfort.

32373 19.90

  Spray pentru tălpi cu apă 

SPRAY

2.

SET FEET UP (exfoliant + cremă + spray)

CREMĂ

Tălpi catifelate & împrospătate întreaga zi! Masează crema pentru tălpi cu apă de portocale Feet Up Summer Cooling pe tălpile curate şi uscate. Se absoarbe rapid, fără să lase urme grase pe piele.

+

+

CU NUMAI

34.99 LEI

COMANDĂ COD SET: 712076

87


SCĂLDATĂ

NOU!

pentru corp Milk & Honey Gold

EDIŢIE LIMITATĂ

ÎN LUX

200 ml

31601 39.90 

Bucură-te de o baie plină de îngrijire şi răsfăţ. Spuma bogată şi cremoasă îţi va lăsa pielea catifelată la atingere şi minunat parfumată cu aroma inconfundabilă Milk & Honey Gold. Este luxul pe care îl meriţi.

  Exfoliant cu zahăr

  Cremă hrănitoare

pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold

250 ml

31602 39.90 

LOŢIUNE DE CORP SUB DUŞ HIDRATARE OBŢINUTĂ UŞOR 

  Săpun lichid pentru

mâini cu efect de catifelare Milk & Honey Gold

MOD DE FOLOSIRE 1. Toarnă puţin spumant de baie cremos Milk & Honey Gold sub jetul de apă caldă ce curge în cadă.

300 ml

duş Milk & Honey Gold

200 ml

31605 29.90 

  Cremă hidratantă de

mâini Milk & Honey Gold

75 ml

sunt de acord* Lasă pielea hidratată şi catifelată la atingere, fără urme grase sau lipicioase.

sunt de acord* Lasă pe piele aroma luxoasă şi încântătoare Milk & Honey.

  Cremă hidratantă de

2. Relaxează-te în apa cu spumă, pentru a-ţi răsfăţa şi destinde pielea. La final, şterge-ţi corpul cu un prosop moale.

91%

86%

31603 29.90 

NOU! INSPIRATE DIN NATURĂ

1. Această loţiune de corp se foloseşte la duş. Se aplică pe pielea umedă, imediat după spălarea cu gelul de duş sau săpunul Milk & Honey Gold.

31606 19.90

* Testare consumatori

Lapte: Bogat în vitamine, minerale, proteine cu proprietăţi de îngrijire, pentru o piele catifelată şi suplă.

   Spumant de baie

cremos Milk & Honey Gold

300 ml

75 g

31604 9.90 88

6.99

  Cremă hrănitoare

de noapte Milk & Honey Gold

  Loţiune de corp hidratantă sub duş

50 ml

  Săpun cremos cu

efect de catifelare Milk & Honey Gold

de zi Milk & Honey Gold

50 ml

32542 34.90

34073 37.90

19.99

Miere: Ingredient bogat în zaharuri, ce conţine vitamine, minerale şi acid folic cu proprietăţi de îngrijire pentru piele. Contribuie la revitalizarea pielii, conferindu-i un aspect catifelat, suplu şi mai strălucitor.

  Cremă hrănitoare

Milk & Honey Gold

32543 34.90 

  Exfoliant pentru mâini

cu efect de catifelare Milk & Honey Gold

75 ml

33447 19.90

2. A şteaptă câteva secunde pentru ca loţiunea să se absoarbă în piele, apoi clăteşte restul de produs. La final, şterge-te cu prosopul. A nu se aplica pe tălpi.

Loţiune de corp sub duş cu efect de netezire şi catifelare a pielii. Cu extracte din lapte şi miere din surse organice şi aromă unică. 200 ml

34074 39.90

19.99

89


Tender Care

1276 19.90 EDIŢIE LIMITATĂ   Balsam protector

Tender Care Rose

15 ml

30861 19.90

  Balsam protector

Tender Care Cherry

15 ml

22879 19.90

  Balsam protector

Tender Care Blackcurrant

15 ml

26891 19.90

  Balsam protector cu

ulei din seminţe de afine Tender Care

15 ml

33445 19.90

  Balsam protector cu

ulei din seminţe de merişoare Tender Care

15 ml

33446 19.90

  Balsam protector cu

ulei din seminţe de mur pitic Tender Care

15 ml

33354 19.90 90

EDIŢIE LIMITATĂ

BENEFICIILE RODIEI Bogat în antioxidanţi, uleiul din seminţe de rodie are proprietatea naturală de a asigura protecţie împotriva efectelor radicalilor liberi asupra pielii. În plus, acesta contribuie la consolidarea epidermei, asigură hidratare intensă şi hrănire atât pielii cât şi buzelor. De asemenea, este recunoscut pentru efectele sale de calmare a pielii.

15 ml

NOU!

  Balsam multifuncţional

RĂSFAŢĂ-ŢI PIELEA CU BALSAMUL ULTRA-HRĂNITOR

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge produsul şi simte aroma!

TENDER CARE CU RODIE Emblematicul balsam Oriflame revine într-o nouă ediţie cu ulei din seminţe de rodie cu proprietăţi intens hidratante şi de protecţie. Deşi are dimensiuni mici, este un remediu eficient, mereu la îndemână şi plin de beneficii, hrănindu-ţi şi calmându-ţi pielea şi buzele.

INSPIRATE DIN NATURĂ

 B alsam protector cu ulei organic

din seminţe de rodie Tender Care

15 ml

34042 19.90

7.99

91


INSPIRATE DIN NATURĂ

ÎNCÂNTĂTOARE DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE!

 

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

FLORAL LEMNOS MOSCAT frunze verzi, liliac alb, heliotrop

SET DE 5 PRODUSE 

DEODORANT + SĂPUN + CREMĂ DE TĂLPI + CREMĂ DE MÂINI + PARFUM

+   Deodorant roll-on

92

antiperspirant 24h Activelle Green Tea Fresh 50 ml

  Săpun cu ulei de măsline

30332 17.90

32609 7.90

şi extract din aloe vera Love Nature 75 g

  Cremă pentru îngrijirea

tălpilor cu efect răcoritor Feet Up Comfort 75 ml

32644 19.90

  Cremă de mâini Oriflame

  Apă de toaletă Women's Collection

30 ml

50 ml

21878 9.90

32438 74.90

Dream Cream

Innocent White Lilac

+

+

+

CU NUMAI

49.99 LEI

COMANDĂ COD SET: 712077 93


UN NOU CONCEPT DE MASCULINITATE FIECARE CU

39.99

PENTRU EL

NOU!

ELIBEREAZĂ ENERGIA Dacă îţi place să te plasezi în centrul acţiunii, atunci ai nevoie de un parfum care să te scoată din anonimat. Parfumurile şi produsele noastre de îngrijire te vor ajuta să proiectezi o aură unică de stil şi să răspândeşti un parfum irezistibil!

mandarină, stejar californian, ambră   Apă de toaletă Venture Beyond

94

mentă, rădăcină de damiana, lemn de cedru

cardamon negru, bergamotă siciliană, patchouli   Apă de toaletă Venture Power

Un parfum energizant lemnos-fructat cu acorduri masculine de stejar californian. 100 ml

  Apă de toaletă Venture

100 ml

O aromă pentru bărbatul aflat la volan, care deţine controlul vieţii sale, se ridică la înălţimea aşteptărilor şi îşi împinge propriile limite. 100 ml

32799 79.90

32503 79.90

33951 79.90 95


SET PENTRU EL balsam după ras + deodorant roll-on + parfum

ÎNCEARCĂ-MĂ!

Arctic Pro Defence: Extractul nostru emblematic din rădăcini din estul Siberiei, bogat în antioxidanţi ce protejează pielea împotriva factorilor dăunători interni şi externi.

Atinge sticla şi simte parfumul!

+

PENTRU EL

+

49.99 lei

96

Dă startul zilei cu produsele North for Men care te împrospătează perfect şi cu aroma seducătoare a apei de toaletă Dark Wood.

   Balsam după ras North for Men Original

Balsam răcoritor ce calmează şi protejează, ameliorând deshidratarea şi senzaţia de "piele care strânge" şi asigurând hidratare 24 de ore. 50 ml

32004 19.90   Deodorant roll-on revitalizant 48H

North for Men

Protecţie 48 de ore împotriva mirosurilor nedorite. Formula cu uscare ultra-rapidă nu lasă urme albe pe haine*. Testat dermatologic. 50 ml

32013 17.90   Apă de toaletă Men´s Collection Dark

Wood

Apa de toaletă Dark Wood se bazează pe acordurile specific masculine ale lemnului de gaiac, pentru a crea acea aură seducătoare, pământească, distinctivă. 75 ml *Testare consumatori

O NOUĂ VIBRAŢIE PENTRU O NOUĂ ZI

COMANDĂ COD SET: 712078

30059 74.90 LEMNOS CONDIMENTAT piper negru, lemn de gaiac, tutun auriu 97


59.99

Intensitatea acordului din lemn de cedru roşu exprimă spiritul bărbatului hotărât să îşi atingă scopul. Această esenţă întruchipează puterea în plină desfăşurare - dinamică şi plină de încredere în sine. Leader este parfumul victoriei ce persistă.

EDIŢIE LIMITATĂ

FIECARE CU

ALEGE ACORDURILE FRUCTATE!

49.99 

PENTRU EL

NĂSCUT PENTRU SUCCES

FIECARE CU

AROMATIC LEMNOS acord din lemn de cedru roşu, salvie, lavandă   Apă de toaletă Leader

100 ml

33953 79.90

Vara ta durează mai mult cu subtonurile suculente

  Gel de duş Leader

39.99

200 ml

35244 17.90

9.99

  Deodorant roll-on

ORIENTAL LEMNOS FRUCTAT

AROMATIC FOUGERE

AROMATIC TONIC LEMNOS

ORIENTAL CITRIC LEMNOS

antiperspirant Leader

50 ml

35243 17.90 acorduri de piele, măr, boabe tonka

pepene, ceai, muşchi de pădure

lămâie, castravete, ambră minerală

  Apă de toaletă Be the Legend

  Apă de toaletă Eclat Lui

   Apă de toaletă Excite by Oriflame

  Apă de toaletă Glacier Rock

30468 94.90

32950 94.90

15560 79.90

31145 74.90

75 ml

98

grapefruit, lavandă, acorduri de piele cordovan 75 ml

75 ml

100 ml

9.99

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG 99


FOR HIM

PENTRU EL

Un parfum ce se deschide în acorduri proaspete şi mentolate de mentă şi lămâie, surprinse de notele verzi ale iederei suedeze. Inima este înconjurată de ghimbir energizant şi accente verzi de muşcată, aromatizate de salvia plină de masculinitate. Ultimele acorduri ale parfumului dezvăluie o infuzie caldă de boabe Tonka, lemn vibrant de cedru şi mosc difuz.

ÎNCEARCĂ-MĂ! Atinge sticla şi simte parfumul!

CONECTAT. AUTENTIC. MEREU ACTUAL. Suedia preţuieşte în mod deosebit relaţiile de prietenie şi conexiunea cu natura. Importanţa colaborării şi prieteniei în lume nu poate fi ignorată. Bucură-te de aceste valori cu Friends World.

100

AROMATIC TONIC

 A pă de toaletă pentru el Friends World

75 ml

33384 94.90 iederă suedeză, salvie, boabe tonka

49.99

101


UN PARFUM ELEGANT ŞI INTENS PENTRU BĂRBATUL CU SPIRIT DE ÎNVINGĂTOR

CELE MAI RAFINATE GUSTURI, O VIAŢĂ TRĂITĂ CU PASIUNE

PENTRU EL

LUMEA ESTE A TA

UN PARFUM RAFINAT PENTRU BĂRBATUL SOFISTICAT Emblematicul vetiver este unul dintre cele mai rafinate şi nobile ingrediente utilizate în domeniul parfumeriei bărbăteşti. Cules manual şi distilat lent pentru puritate şi claritate absolute, rezultă într-o notă lemnoasă fină ce conferă parfumului Giordani Gold Man caracterul luminos, un rafinament intens şi persistent. 

În Roma antică, frunza de dafin era un simbol al victoriei, transmiţând măreţia într-un domeniu. Aroma frunzei de dafin simbolizează şi astăzi spiritul de învingător.

LEMNOS VETIVER

ORIENTAL FOUGERE 

bergamotă, piper negru, vetiver

grapefruit, frunză de dafin, rădăcină de iris

  Deodorant roll-on antiperspirant

  Apă de toaletă pentru el Possess

Giordani Gold Man

75 ml

50 ml

31825 119.90

32176 17.90

79.99

  Apă de toaletă pentru el Giordani Gold Man

  Deodorant spray antiperspirant

75 ml

150 ml

79.99

32155 99.90

Possess Man

32496 29.90

Cumpără parfumul pentru el Posses şi primeşti deodorantul spray 102

CADOU!

Cumpără parfumul pentru el Giordani Gold şi primeşti deodorantul roll-on

CADOU! 103


 

înceapă jocul

99.90   12190 Apă de toaletă Signature 75 ml 94.90    31074 Apă de toaletă pentru el So Fever 75 ml 94.90    33650 Apă de parfum pentru el Possess The Secret 75 ml 119.90    19639 Apă de toaletă Flamboyant 75 ml 94.90    32797 Apă de toaletă Giordani Gold Notte 75 ml

PENTRU EL

Intră în jocul iubirii cu această combinaţie îndrăzneaţă de cătina efervescentă, ceai aromatic, lavandă şi frunze de cedru. 

AROMATIC TONIC

  30173 Apă de toaletă Eclat Homme 75 ml 99.90    31236 Apă de toaletă pentru el Eclat Sport 75 ml 99.90    32997 Apă de toaletă Paradise Man

139.90   33349 Apă de toaletă Men's Collection Cool Lavender 75 ml 74.90   34334 Apă de toaletă Men's Collection Intense Oud 75 ml 74.90    30058 Apă de toaletă Men's Collection Citrus Tonic 75 ml 74.90 

75 ml

patchouli, frunze de cedru, cătină   Apă de toaletă pentru el Incognito

50 ml   

 

EDIŢIE LIMITATĂ

32540 79.90   Curea Gotham

Materiale: PU, aliaj cu zinc, fier, placare cupru. Dimensiuni: 130 x 2.8 cm.

29902 49.99   34338 Apă de toaletă Soul Focus 100 ml  31639 Apă de toaletă Excite Force 75 ml

104

99.90  10919 Apă de toaletă Ascendant 75 ml 94.90  15183 Apă de toaletă S8 Night 50 ml 79.90 79.90  8150 Apă de toaletă Glacier 100 ml 74.90 

La achiziţia parfumului pentru el Incognito, primeşti cureaua Gotham

CADOU! 105


ÎNGRIJIRE COMPLETĂ

North for Men Original

250 ml

32005 24.90

 C remă de ochi cu efect

anti-îmbătrânire North for Men Advanced

PENTRU BĂRBAŢI

Arctic Pro Defence: Extractul nostru emblematic din rădăcini din estul Siberiei, bogat în antioxidanţi ce protejează pielea împotriva factorilor dăunători interni şi externi.

15 ml

32015 29.90   C remă de faţă cu efect

anti-îmbătrânire North for Men Advanced

32014 39.90 

50 ml

32017 29.90

  Săpun North for Men Original

Săpun testat dermatologic, ce lasă pielea curată şi revitalizată. 100 g

32007 7.90

50 ml

 C remă cu efect calmant North for Men Sensitive

PENTRU EL

 Ş ampon & gel de duş

4.99

  Şampon/gel de duş

revitalizant North for Men

Un gel de curăţare şi îngrijire cu acţiune dublă, ce hrăneşte şi fortifică părul, lăsând atât pielea cât şi părul revitalizate şi hidratate. 250 ml

32011 24.90  S pumă de ras North

for Men Sensitive

200 ml

32016 29.90

 D eodorant spray

  Şampon anti-mătreaţă

North for Men Original

Şampon cu spumă bogată, ce curăţă părul şi scapă scalpul de mătreaţă după o singură spălare. 250 ml

32001 24.90

150 ml

19.99

32012 29.90

  Spumă de ras North for

revitalizant 48H North for Men

 G el de ras revitalizant

North for Men

200 ml

106

19.99

32009 34.90

Men Original

Spumă de ras ultra-consistentă, ce asigură un bărbierit fin, pentru o piele moale şi hidratată. 200 ml

32002 29.90

19.99

107


TOATE VÂRSTELE

SOLUŢIA LUI COMPLETĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

CU EFECT DE REVITALIZARE

PASUL 1: CURĂŢARE Gelul de curăţare purificator & exfoliant îndepărtează celulele moarte, excesul de sebum şi impurităţile de la suprafaţa pielii şi o împrospătează.   Gel de curăţare purificator şi exfoliant

NovAge Men 125 ml

33198 39.90 

PASUL 2: ÎNGRIJIREA ZONEI OCHILOR Gelul tonifiant este special dezvoltat pentru zona delicată din jurul ochilor şi are la bază tehnologii avansate pentru reducerea semnelor de oboseală.   Gel tonifiant pentru zona de contur

a ochilor NovAge Men 15 ml

33199 64.90

PENTRU BĂRBAŢI MAI PUTERNICI, MAI SĂNĂTOŞI

PENTRU EL

Recomandat pentru

Vitaminele şi mineralele sunt substanţe esenţiale care nu pot fi produse de organism, motiv pentru care trebuie obţinute din alimentaţie. Avem nevoie de ele pentru creştere, dezvoltare şi un stil de viaţă sănătos. Abonează-te şi primeşti fiecare al 4-lea Pachet Wellness

CADOU! Cere consultantului tău mai multe informaţii

PASUL 3: STIMULARE & AMPLIFICARE Având o concentraţie înaltă de ingrediente active, serul revitalizant are un efect instantaneu de energizare, hidratare şi calmare.

  Ser revitalizant şi hidratant NovAge

Men 50 ml

33200 119.90   S et de îngrijire a pielii

pentru bărbaţi NovAge Men

Conţine 4 produse la dimensiune standard.

29446 319.60 Setul este ambalat în cutie. 108

189

PASUL 4: HIDRATARE & ÎNTINERIRE Loţiunea gel combate toate semnele de îmbătrânire a pielii, asigurând acesteia hidratare şi revitalizare pe tot parcursul zilei.   Loţiune gel anti-îmbătrânire NovAge

Men 50 ml

33201 94.90

  Pachet Wellness pentru bărbaţi

  Multivitamine & Minerale pentru bărbaţi

Un pliculeţ conţine 2 capsule moi Omega 3, 1 capsulă moale Complex Suedez de Înfrumuseţare Plus (astaxanthin & extract de afine), 1 comprimat filmat Multivitamine & Minerale pentru bărbaţi. Conţine 21 de pliculeţe.

O combinaţie echilibrată de 12 vitamine şi 10 minerale, dozată special pentru a asigura necesarul nutriţional zilnic al bărbaţilor. Se administrează câte o tabletă pe zi, în timpul meselor principale. Un flacon conţine 60 de comprimate filmate. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi întunecos.

22793 124.90

22795 67.90

109


METODE NATURALE DE COMBATERE A ÎMBĂTRÂNIRII

  Omega 3

Cantitate suficientă pentru 30 de zile. Se administrează 2 capsule în timpul mesei.

15397 67.90   Multivitamine &

Minerale pentru femei

Se administrează câte o tabletă pe zi, în timpul meselor principale. Un flacon conţine 60 de comprimate filmate. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi întunecos.

22794 67.90 

  Complex hrănitor

pentru păr şi unghii

42 tablete x 730 mg. Se administrează câte 2 tablete pe zi, în timpul mesei.

28507 71.90 

Abonează-te şi primeşti al 4-lea produs WellnessKids

CADOU!

  Multivitamine şi minerale pentru copii

WellnessKids

O combinaţie de 13 vitamine şi 8 minerale, recomandată copiilor cu vârsta peste 3 ani. Tablete masticabile, cu aromă naturală de portocale. Copii 3–9 ani, o tabletă pe zi. Copii 10-14 ani, două tablete pe zi. Conţine 21 de tablete x 1.1 g.

28241 59.90   Ulei omega 3 WellnessKids

Omega 3 din ulei de peşte, cu aromă naturală de lămâie. Conţine acizi graşi esenţiali, necesari pentru creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor. Pentru copii cu vârsta 3+. 105 ml. 1 linguriţă (5 ml) pe zi.

22467 64.90 110

Secretul suedez pentru UN CORP SĂNĂTOS, TIMP ÎNDELUNGAT!

Pachetul Wellness pentru femei FORMULĂ SPECIAL CREATĂ PENTRU FEMEI, CU FIER ŞI ACID FOLIC

MULTIVITAMINE & MINERALE - FORMULA PENTRU FEMEI

Abonează-te şi primeşti fiecare al 4-lea Pachet Wellness

WELLNESS

Răspunsul vine din Suedia sub forma astaxanthinului - cel mai puternic antioxidant natural ce îşi are originile în adâncul mării. Derivat din algele arhipelagului suedez, astaxanthinul are proprietatea de a proteja fiecare celulă din corpul nostru împotriva radicalilor liberi ce cauzează deteriorări în organism şi îmbătrânire prematură.

CADOU!

Cere consultantului tău mai multe informaţii

Conţine doza zilnică recomandată de fier şi acid folic

ASTAXANTHIN

UN MIX DE DOUĂ INGREDIENTE O combinaţie unică de astaxanthin derivat din alge şi extract din afine.

Derivat din algele găsite în arhipelagul suedez şi cunoscut sub numele de rege al antioxidanţilor. Sistemul său unic de protecţie reduce stresul oxidativ, inflamaţia şi îmbunătăţeşte nivelul lipidelor din sânge, nivelul de colesterol şi vederea *

3 mg de astaxanthin 50 mg de extract din afine

(per capsulă)

OMEGA 3

Acizi graşi esenţiali Omega 3 obţinuţi din surse marine naturale atent selecţionate, sigure şi ecologice. Măresc nivelul hidratării în piele şi îmbunătăţesc sănătatea psihică precum şi starea generală de bine.

  Pachet Wellness pentru femei

Un pliculeţ conţine 2 capsule moi Omega 3, 1 capsulă moale Complex Suedez de Înfrumuseţare Plus (astaxanthin & extract de afine), 1 comprimat filmat Multivitamine & Minerale pentru femei. Se administrează 1 pliculeţ zilnic, după micul dejun. Conţine 21 de pliculeţe.

22791 124.90

Referinţe: * Altern Med Rev. 2011 Dec;16(4):355-64. Astaxanthinul, nutrientul membranei celulare cu diverse beneficii clinice şi potenţial antiîmbătrânire. Kidd P.

  Complex Suedez de Înfrumuseţare Plus

Conţine astaxanthin şi extract din afine, ce protejează frumuseţea naturală a pielii, cresc performanţa musculară şi contribuie la sănătatea cardiovasculară. Se administrează 1 capsulă pe zi, în timpul mesei. Cantitate suficientă pentru 30 de zile.

25414 77.90

54.99

111


WELLNESS BY ORIFLAME: SET PENTRU SCĂDERE ÎN GREUTATE

SETUL TĂU ZILNIC PENTRU SĂNĂTATE

SETUL CARE TE AJUTĂ SĂ ÎŢI ATINGI OBIECTIVUL

ALEGE ŞI COMANDĂ:

SET STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS TE SIMŢI EXCELENT. PLĂTEŞTI MAI PUŢIN.

Produsele din această imagine sunt cu titlu de exemplificare.

A

SET SCĂDERE ÎN GREUTATE TE SIMŢI EXCELENT. PLĂTEŞTI MAI PUŢIN.

Al 4-lea set format din cele 3 produse alese

EDIŢIE LIMITATĂ

CADOU!

  Pachet Wellness

CADOU!

  Pachet Wellness

pentru bărbaţi

Cere consultantului tău mai multe informaţii

pentru femei

Conţine 21 de pliculeţe.

Conţine 21 de pliculeţe.

22793 124.90

22791 124.90

ORICARE SHAKE sau PUDRĂ PROTEICĂ

B

 

Alege şi comandă Setul pentru stil de viaţă sănătos în următoarele variante: - 1 Pachet Wellness pentru femei + oricare aromă de shake SAU pudra proteică - 1 Pachet Wellness pentru bărbaţi + oricare aromă de shake SAU pudra proteică Fiecare set vine cu o pungă CADOU!   Pungă Wellness

Dimensiuni: 30 cm (H) x 30 cm (l) x 9 cm (L).

112

ORICARE PACHET WELLNESS

120229 7.99

  22138 Shake Natural Balance Ciocolată   15447 Shake Natural Balance Căpşuni   15448 Shake Natural Balance Vanilie

129.90   Pudră proteică 378 g

29065 129.90

Produsele din această imagine sunt cu titlu de exemplificare.

Al 4-lea set format din cele 2 produse alese

ALEGE ŞI COMANDĂ:

EDIŢIE LIMITATĂ

  Pachet Wellness

  Pachet Wellness

Conţine 21 de pliculeţe.

Conţine 21 de pliculeţe.

22793 124.90

22791 124.90

pentru bărbaţi

Cere consultantului tău mai multe informaţii

A

ORICARE PACHET WELLNESS

WELLNESS

WELLNESS BY ORIFLAME: SET PENTRU STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS

ORICARE 2 PRODUSE (SHAKE-URI sau SUPE sau PUDRĂ PROTEICĂ) oricare combinaţie de 2 produse

Alege şi comandă Setul pentru scădere în greutate în următoarele variante: - 1 Pachet Wellness pentru femei + oricare 2 produse (shake-uri, supe SAU pudra proteică) în orice combinaţie. - 1 Pachet Wellness pentru bărbaţi + oricare 2 produse (shake-uri, supe SAU pudra proteică) în orice combinaţie. Fiecare set vine cu o pungă CADOU!   Pungă Wellness

Dimensiuni: 30 cm (H) x 30 cm (l) x 9 cm (L).

120229 7.99

B C

pentru femei

 

 

  22138 Shake Natural Balance Ciocolată   15447 Shake Natural Balance Căpşuni   15448 Shake Natural Balance Vanilie

129.90   Pudră proteică 378 g

29065 129.90   28583 Supă Natural Balance Roşii & Busuioc   28584 Supă Natural Balance Sparanghel

129.90

113


SHAKE-URILE NATURAL BALANCE:

• funcţionarea optimă a sistemului imunitar • susţinerea metabolismului energetic • menţinerea masei musculare

WELLNESS

O gustare nutritivă cu proteine din 3 surse*

PUDRĂ PROTEICĂ

*Zer, ouă şi mazăre. Proteinele contribuie la menţinerea masei musculare.

Ouă: O sursă naturală valoroasă de proteine.

 

   22138 Ciocolată

Proteină de ​​ mazăre: Nu conţine colesterol şi lactoză.

Ciocolată

Proteine din ​​ zer: Proteine ​​complete din lapte.

25385 64.90

Măr Golden: Bogat în fibre dietetice şi vitamina C.

  Batoane Natural Balance

100% naturale, sănătoase şi hrănitoare. Fiecare cutie conţine 7 batoane. 280 g (7 x 40 g).

  15447 Căpşuni   15448 Vanilie  S hake-uri Natural Balance

NUMAI 65 CALORII!

Fibre din sfeclă de zahăr: Conţine, în mod natural, fibre dietetice. Nu conţine gluten.

   Shaker şi linguriţă mov

Prepară-ţi uşor băutura Natural Balance cu ajutorul acestui shaker. Capacitate 250 ml.

25479 16.90

Pentru mai multe informaţii nutriţionale intră pe www.oriflame.ro

114

POTRIVITE ŞI PENTRU VEGETARIENI   Pudră proteică

Cu rolul de a-ţi completa alimentaţia zilnică, pudra proteică asigură organismului tău aminoacizii esenţiali de care are nevoie – din lapte, ouă şi mazăre – precum şi fibre dietetice din măr, fructe de măceş şi sfeclă de zahăr. Pudra fără aromă şi fără adaos de zahăr se amestecă uşor în mâncare şi băutură. Dezvoltată în Suedia. 378 g

29065 129.90

129.90

NUMAI 76 CALORII

Fiecare al 4-lea Shake sau Supă

CADOU!

Măceşe: O sursă naturală de fibre dietetice şi vitamina C.

Shake delicios şi sănătos, ce conţine un amestec de proteine, acizi graşi omega 3 & 6, carbohidraţi cu indice glicemic redus şi fibre. Ingredientele naturale oferă nutriţia optimă şi contribuie la reducerea senzaţiei de foame şi poftă. Creat şi dezvoltat în Suedia. Se amestecă 1 lingură cu vârf de shake (18 g) cu 150 ml apă rece şi se agită bine. Conţine 21 de porţii. 378 g.

Cere consultantului tău mai multe informaţii

SUPELE NATURAL BALANCE

- Supe hrănitoare cu proteine din 3 surse vegetale* Mazăre, soia şi cartofi. Conţine un profil complet de aminoacizi şi contribuie la construirea masei musculare. Bucură-te de supă ca parte a unei diete echilibrate.

într-o porţie de supă Wellness

 S upe Natural Balance

Supă delicioasă, sănătoasă şi 100% naturală ce conţine trei surse de proteine pentru o nutriţie optimă şi o senzaţie de saţietate. Nu este un supliment alimentar biologic activ. Conţine 21 de porţii. Disponibilă în două variante. 420 g

129.90   28583 Roşii & Busuioc   28584 Sparanghel

115


RECOMANDAT PENTRU

TOATE VÂRSTELE

Mai mult decât o mască, mai mult decât o cremă de noapte. Masca fără clătire hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime pe timpul nopţii, atunci când se află în procesul său cel mai activ de refacere. Elimină semnele de oboseală, conferă feţei un aspect complet odihnit şi o strălucire plină de vitalitate, de la prima oră a dimineţii.

ÎNGRIJIREA PIELII REVITALIZEAZĂ-ŢI PIELEA CU UN IMPULS DE VITAMINE Oferă pielii tale un moment de răsfăţ. Gama noastră de îngriire asigură pielii tot ce are nevoie, de la hrănire şi protecţie până la tehnologii avansate cu efecte anti-îmbătrânire.

 M ască de noapte cu efect intens revitalizant

NovAge

Mască de noapte fără clătire, cu efect intens hidratant şi hrănitor, pentru o piele cu aspect vizibil odihnit şi revitalizat, la prima oră a dimineţii. Îmbogăţită cu ulei Inca Inchi, unt de Cupuaçu şi acid hialuronic. Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână, după crema de noapte. 50 ml

MOD DE FOLOSIRE: Se utilizează 1-2 ori pe săptămână. Se aplică cu o spatulă, după crema obişnuită de noapte. Se lasă să acţioneze peste noapte. Pentru rezultate optime, se foloseşte în combinaţie cu produsele uneia dintre gamele NovAge, în funcţie de nevoile pielii. 116

33490 99.90

59.99 117


REZULTAT:

ES TOM PE A Z Ă PETELE PIGMENTARE CU PÂNĂ L A *

50%

PENTRU O PIELE MAI LUMINOASĂ

Tehnologia patentată Multi-Bright acţionează asupra melanocitelor şi inhibă producţia de melanină. Extractul de celule stem din gardenie stimulează sinteza colagenului şi îl protejează împotriva procesului său natural de degradare.

UN CHIP PROASPĂT,

ODIHNIT ŞI LUMINOS LA PRIMA ORĂ A DIMINEŢII Extractul din arbore de mătase purifică celulele pielii pentru a reduce nivelul de impurităţi, înfrumuseţând pielea şi contribuind la amânarea formării ridurilor. Acidul glicolic exfoliază celulele moarte, permiţând celulelor noi să iasă la iveală.

REZULTAT:

ÎNGRIJIREA PIELII

ÎNGRIJIRE ZILNICĂ ŞI PROTECŢIE

O PIELE DE

11x MAI

LUMINOASĂ*

- FAPT DEMONSTRAT CLINIC!

* Testare consumatori

*Testare clinică pe durata a 2 zile, cu un eşantion format din 22 femei

NOU În curând noi seturi NovAge

 

Recomandat pentru

NOU În curând noi seturi NovAge

TOATE VÂRSTELE

Recomandat pentru

20+

  Cremă de zi intens iluminatoare FPS 20 NovAge

  Cremă regeneratoare de noapte NovAge True

Set de îngrijire a pielii cu efect intens de iluminare şi de uniformizare a nuanţei tenului, de reducere a petelor pigmentare şi de netezire a ridurilor. Pentru o piele luminoasă, impecabilă. Cu tehnologia Multi-Bright. Setul conţine: gel de curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

Cremă hidratantă de zi cu efect intens iluminator ce reduce petele pigmentare, uniformizează nuanţa tenului şi netezeşte ridurile în timp. Are la bază tehnologia patentată Multi-Bright. FPS 20. Testată clinic. 50 ml

Cremă de noapte intens hidratantă, ce desăvârşeşte tenul în timp, pentru un aspect proaspăt, luminos, cu pori mai puţin vizibili. Contribuie la amânarea formării liniilor fine şi ridurilor. Îmbogăţită cu extract din arbore de mătase. 50 ml

Set cu produse pentru îngrijirea avansată a pielii. Hidratează intens şi purifică, pentru un ten cu aspect proaspăt şi plin de luminozitate. Produse îmbogăţite cu extract din arbore de mătase persan şi extract de celule stem din acai. Gel spumă pentru curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

249

69.99

49.99

199

  Set NovAge Bright Sublime

28969 425.40 118

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

Bright Sublime

32803 97.90

Perfection

31980 69.90

  Set NovAge True Perfection

28970 337.40

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

119


UN IMPULS DE HIDRATARE CE REVITALIZEAZĂ PIELEA.

REDUCE RIDURILE, NETEZEŞTE & ILUMINEAZĂ ZONA OCHILOR

ÎMPROSPĂTEAZĂ, REÎNNOIEŞTE ŞI ÎNTINEREŞTE PIELEA

30+

  Set NovAge Ecollagen

  Cremă de ochi antirid

NovAge Ecollagen

15 ml

31546 39.90 120

29.99

Set de îngrijire a pielii cu acţiune intensă, ce corectează ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura pielii, având la bază tehnologia patentată Tri-Peptide şi extract de celule stem din plante din familia Solanaceae. Gel spumă pentru curăţare. loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

28971 394.40

229

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

Recomandat pentru

40+

  Set NovAge Ultimate Lift

Set de îngrijire avansată a pielii, conceput pentru a-i reda acesteia elasticitatea şi pentru un look sculptat, ferm. Conţine lapte demachiant, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

28968 470.40

279

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

Recomandat pentru

NOU În curând noi seturi NovAge

Set cu produse de înaltă performanţă pentru îngrijirea pielii mature. Pentru o piele cu structură mai densă şi mai elastică, cu contururi mai bine definite, riduri adânci şi pete de vârstă estompate. Cu GenisteinaSOIA şi extract de celule stem din plantago◊. Setul conţine lapte demachiant, loţiune tonică, cremă pentru conturul ochilor şi buzelor, ser, creme de zi şi de noapte. 6 produse la dimensiune standard.

279

Un accelerator al rutinei tale de înfrumuseţare, acest ser mătăsos hidratează intens, uniformizează nuanţa pielii şi îi amplifică luminozitatea naturală, pentru un aspect împrospătat, reînnoit şi întinerit. Dezvoltat pentru a amplifica efectul cremelor de zi şi de noapte.

50+

  Set NovAge Time Restore

28972 475.40

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

În formulele cremelor de zi şi de noapte

Recomandat pentru

NOU În curând noi seturi NovAge

NOU În curând noi seturi NovAge

ÎNGRIJIREA PIELII

ÎNGRIJIREA ZONEI DE CONTUR A OCHILOR

  Ser revitalizant NovAge Time Restore

Ser intens hidratant pentru pielea matură. Uniformizează nuanţa tenului şi amplifică luminozitatea pentru un un aspect întinerit. Are la bază Tehnologia GenisteinaSOIA şi extract din lemn dulce. 30 ml

32630 119.90

84.99

121


C remă de zi antirid FPS 15 NovAge

Ecollagen 50 ml

31544 89.90

Bright Sublime | Toate vârstele  S er intens iluminator NovAge Bright

Sublime

30 ml

32805 104.90  C remă de noapte intens iluminatoare

 C remă de noapte antirid NovAge

Ecollagen 50 ml

31545 89.90  S er antirid NovAge Ecollagen

30 ml

31547 94.90

NovAge Bright Sublime

50 ml

32658 97.90  C remă de ochi intens iluminatoare

 C remă lejeră de zi cu efect antirid

NovAge Ecollagen 50 ml

32655 89.90

32804 44.90  L oţiune tonică cu efect iluminator

NovAge Bright Sublime

 C remă de zi cu efect de lifting

FPS 15 NovAge Ultimate Lift 50 ml

31540 107.90

32657 39.90

 C remă de noapte cu efect de lifting

NovAge Bright Sublime

200 ml

32656 39.90

True Perfection | 20+  C remă hidratantă de zi NovAge

True Perfection

50 ml

31978 69.90  S er iluminator NovAge True

Perfection

30 ml

32629 59.90

Produse complementare  C apsule cu ulei facial NovAge

Nutri6 30 capsule.

32631 119.90

Curăţare & tonifiere  B ază de netezire a porilor şi liniilor

fine NovAge 30 ml

33944 69.90

& definire a conturului facial NovAge Ultimate Lift 50 ml

31541 107.90  S er concentrat cu efect de lifting

O PIELE PERFECTĂ. ÎNTR-O CLIPĂ.

  Demachiant pentru ochi

 C remă cu efect intens de lifting

pentru zona de contur a ochilor NovAge Ultimate Lift 15 ml

31542 54.90

Time Restore | 50+

cu efect reconfortant NovAge

NOU!

 T ratament avansat de peeling cu

8 x 5 ml.

33434 99.90

Prosop din muselină cu o parte texturată, pentru aplicarea gelului de curăţare şi pentru o exfoliere delicată, şi o parte netedă pentru îndepărtarea uşoară a acestuia.

Gel demachiant pentru ochi. Eficient şi totodată delicat, îndepărtează machiajul şi alte impurităţi. Contribuie la consolidarea genelor. Cu Pro-Vitamina B5. Nu conţine parfum. 150 ml

32664 39.90

 M ască revitalizantă NovAge

27.99

33973 29.90

  Cremă de zi cu efect intens

15 ml

de protecţie FPS 50 NovAge

 G el spumă pentru curăţarea feţei

NovAge 200 ml

32596 39.90

Cremă cu beneficii multiple de protecţie, creată pentru a proteja pielea şi pentru a încetini apariţia semnelor de maturizare, asigurând tenului un aspect frumos, luminos şi uniform. 30 ml

Umezeşte prosopul şi aplică gelul de curăţare. Masează delicat gelul de curăţare pe faţă cu partea texturată a prosopului.

NovAge Ultimate Lift 30 ml

31543 119.90

Recomandat pentru TOATE VÂRSTELE

EDIŢIE LIMITATĂ

34143 64.90

 L oţiune tonică cu efect de

reînnoire a pielii NovAge

200 ml

32128 39.90  L oţiune tonică cu efect

de catifelare NovAge 200 ml

32742 39.90

 C remă de zi corectoare FPS 15

44.99

  Prosop de muselină pentru

Clăteşte prosopul cu apă din abundenţă, apoi şterge delicat faţa cu partea netedă a acestuia, pentru a îndepărta gelul de curăţare.

curăţare

100% bumbac. Dimensiuni: 25 x 25 cm.

30898

14.99

NovAge Time Restore 50 ml

31979 79.90

32627 107.90

 L apte demachiant cu efect

 C remă de ochi cu efect iluminator

 C remă de noapte regeneratoare

32597 39.90

31981 37.90

32628 107.90

NovAge True Perfection 15 ml

122

Ultimate Lift | 40+

200 ml

 G el de curăţare cu efect iluminator

ochilor & buzelor NovAge Time Restore 15 ml

efect de reînnoire a pielii NovAge

NovAge Bright Sublime

15 ml

 C remă pentru zona de contur a

ÎNGRIJIREA PIELII

Ecollagen | 30+

NovAge Time Restore 50 ml

de netezire NovAge 200 ml

PENTRU ULTIMA DATĂ ÎN CATALOG

123


G el de curăţare cu efect de

împrospătare pentru toate tipurile de piele Optimals Hydra 150 ml

32415 29.90  L oţiune tonică cu efect de

împrospătare pentru toate tipurile de piele Optimals Hydra 200 ml

cofeină şi extract din nut grass Optimals Body 125 ml

32479 49.90

 G el anticelulitic cu cofeină

 C remă de noapte hrănitoare

31317 54.90

33995 29.90  C remă de zi hidratantă pentru

ten normal/mixt Optimals Hydra Radiance 50 ml

32462 39.90

 L oţiune de corp pentru fermitate

cu peptide din plante Optimals Body 250 ml

31314 39.90

 S patulă pentru aplicarea

32463 39.90

Dimensiuni: 17.4 x 2.7 x 1.3 cm.

32464 34.90  S er intens hidratant pentru toate

tipurile de ten Optimals Hydra

29589 22.90

14.99 Diametru: 6 cm.

29038 19.99

 C remă de noapte pentru ten gras

 O glindă cosmetică

34304 39.90  C remă de noapte cu efect

calmant pentru ten uscat/sensibil Optimals Hydra Care 50 ml

Diametru: 15.5 cm. Dimensiuni: 22 x 8 cm.

29043 36.99

24.99

32469 39.90

 B entiţă pentru păr

 C remă de zi calmantă pentru

20574 14.90

ten uscat/sensibil Optimals Hydra Care 50 ml

32468 39.90

REVITALIZARE PENTRU PIELEA TA

Optimals Even Out 50 ml

32480 49.90  S er iluminator Optimals Even Out 30 ml

33108 59.90  C remă pentru zona de contur

a ochilor Optimals Even Out

Dimensiuni: 24 x 6 cm.

9.99

Age Revive | 35+  C remă de zi anti-îmbătrânire

FPS 15 Optimals Age Revive

Calmează & răcoreşte pielea –

32477 59.90

99%

 C remă de ochi anti-îmbătrânire Optimals Age Revive 15 ml

  Apă micelară de curăţare

50 ml

32474 49.90

 B urete Konjac

33135 49.90 Optimals Hydra Matte 50 ml

124

măştii faciale

14.99

30 ml

UN IMPULS DE

33226 39.90

pentru ten normal/mixt Optimals Hydra Radiance 50 ml

Optimals Hydra Seeing is Believing 15 ml

TEN GRAS

15 ml

 C remă de noapte hrănitoare

 C remă pentru conturul ochilor

 C remă de zi protectoare FPS 20 Optimals Even Out 50 ml

31983 39.90

şi extract din frunză de lotus Optimals Body 150 ml

TOATE VÂRSTELE

 S er anti-îmbătrânire Optimals

Age Revive 30 ml

32476 39.90  E xfoliant pentru faţă Optimals

75 ml

32418 29.90  Ş erveţele absorbante pentru

faţă Optimals Oxygen Boost

50 buc

27670 16.90

93%

sunt de acord*

dintre femei sunt de acord* Matifiază pielea

Optimals Hydra

Formulă ce asigură o curăţare delicată, nu necesită clătire, special dezvoltată pentru îndepărtarea eficientă a machiajului. Cu o combinaţie suedeză de ingrediente naturale ce refac pielea şi tehnologia hidratantă HydraRise. Pielea este instantaneu împrospătată, curăţată şi demachiată. Pentru toate tipurile de ten. 200 ml

34002 29.90

17.99

  Loţiune de zi echilibrantă pentru

tenul gras Optimals Hydra Matte

* Testare consumatori

Hydra | Toate vârstele

 G el pentru abdomen şi bust cu

ÎNGRIJIREA PIELII

Even Out | Toate vârstele

Loţiune lejeră de zi cu efect matifiant pentru tenul gras, ce hidratează, reduce şi previne luciul inestetic şi minimizează aspectul porilor. Cu o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia, vitamina B5 şi agent anti-poluare. Testată dermatologic. 50 ml

32465 39.90

24.99

125


CONTRIBUIE LA CATIFELAREA ŞI HRĂNIREA PIELII**

Dezvoltate în Suedia şi create de Oriflame, formulele eficiente Age Revive, cu combinaţii de ingrediente naturale suedeze, acţionează în mod specific asupra diverselor semne de îmbătrânire a pielii. Ridurile şi liniile fine sunt reduse, iar pielea capătă un aspect mai ferm, mai neted şi mai luminos.

** În comparaţie cu crema de zi Age Revive

ÎNGRIJIREA PIELII

CANTITATEA DUBLĂ DE ULEI DIN SEMINŢE DE IN

PRIMEŞTI LOŢIUNEA TONICĂ & LAPTELE DEMACHIANT

CADOU   Lapte demachiant pentru faţă

şi ochi cu efect anti-îmbătrânire Optimals Age Revive

126

LA ACHIZIŢIA CREMEI DE NOAPTE AGE REVIVE

  Loţiune tonică cu efect anti-îmbătrânire Optimals Age Revive

Lapte demachiant ce combate multiple semne ale îmbătrânirii pielii. Contribuie la reducerea liniilor fine şi ridurilor, hrăneşte, hidratează şi îndepărtează impurităţile. Conferă pielii o senzaţie de catifelare şi reconfortare. Conţine o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia şi vitamina E. Pentru toate tipurile de piele. 200 ml

Loţiune tonică ce combate multiple semne ale îmbătrânirii pielii. Contribuie la reducerea liniilor fine şi ridurilor, eliminând celulele moarte de la suprafaţa pielii, micşorând porii şi purificând pielea. Tonifiază, curăţă în profunzime şi împrospătează. Conţine o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia şi pantenol. Pentru toate tipurile de piele. 200 ml

32416 29.90

32417 29.90

  Cremă de noapte anti-îmbătrânire

Optimals Age Revive

Cremă de noapte ce combate multiple semne ale îmbătrânirii pielii. Hidratează şi hrăneşte intens pielea în timpul nopţii, pentru a reduce aspectul liniilor fine şi ridurilor. Pielea este refăcută, luminoasă şi întinerită dimineaţa. Conţine o combinaţie de ingrediente naturale din Suedia şi un agent de fermitate. Pentru toate tipurile de piele. 50 ml

32475 49.90 127


 Gel exfoliant de

curăţare 2 în 1 pentru faţă Pure Skin 150 ml

CU ACID SALICILIC

32647 27.90

Tehnologia Detect cu acid salicilic identifică şi acţionează asupra bacteriilor, controlează producţia de sebum, pentru a asigura pielii un aspect curat, fără luciu inestetic şi cu mai puţine imperfecţiuni.

    Loţiune tonică cu

efect de împrospătare Pure Skin 150 ml

32648 27.90

PENTRU PROBLEMELE TENULUI GRAS

  Ustensilă cu două capete pentru îndepărtarea coşurilor

Dimensiuni: 0.7 x 11.5 cm.

26825 16.90

  Loţiune de faţă cu efect matifiant

Pure Skin

Loţiune cu formulă lejeră, fără ulei, ce hidratează, previne apariţia coşurilor şi reduce instantaneu excesul de sebum, pentru a ţine la distanţă luciul inestetic şi a conferi pielii un aspect matifiat. Se recomandă folosirea zilnică, după curăţare şi tonifiere. 50 ml

32649 27.90 

NOU!

EDIŢIE LIMITATĂ

   1 Exfoliant & 2 Mască

purificatoare pentru faţă Pure Skin 2 x 6 ml.

14.99

  Gel purificator pentru spălarea tenului

Pure Skin

Gel pentru spălarea feţei, fără ulei, cu extract natural din rodie şi Tehnologia Detect cu acid salicilic. Elimină impurităţile şi reduce luciul inestetic, lăsând pielea împrospătată şi purificată. Se recomandă folosirea zilnică. 150 ml

32646 27.90

32652 5.90

9.99

ÎNGRIJIREA PIELII

15+

14.99

  Mască de faţă cu aplicare la duş pentru curăţare profundă Pure Skin

  Mască de faţă cu

Mască facială cu aplicare la duş, cu extract natural din guarana, tehnologia Detect şi acid salicilic. Curăţă în profunzime, purifică, matifiază şi conferă pielii o senzaţie de împrospătare. Necesită clătire. 50 ml

32650 16.90

34049 16.90

efect de îndepărtare a punctelor negre Pure Skin 50 ml

  Gel cu acţiune

profundă pentru îndepărtarea coşurilor Pure Skin Spot SOS 6 ml

32651 27.90 128

CALEA SUPER-EFICIENTĂ CĂTRE

O PIELE IMPECABILĂ

9.99

PÂNĂ LA

-45%

129


• Complexul Diamond Elixir, cu pudră de diamante veritabile, lasă pielea mai luminoasă • Acidul salicilic reînnoieşte şi netezeşte suprafaţa tenului • Extractul din trufe albe are un efect antirid

40+

PENTRU   TOATE TIPURILE  DE  TEN

  Cremă antirid de faţă

  Soluţie de curăţare a tenului

Cremă cu textură bogată, ce acţionează direct asupra semnelor vizibile de îmbătrânire, pentru a dezvălui un ten care nu îşi arată vârsta. 50 ml

Soluţie multifuncţională luxoasă, cu White Diamond Elixir, ce curăţă tenul, îl tonifică şi îndepărtează machiajul. Foloseşte tehnologia micelară pentru a îndepărta delicat toate impurităţile. Nu se clăteşte. 200 ml

ÎNGRIJIREA PIELII

DIAMOND ELIXIR™

Diamond Cellular

Diamond Cellular

13659 114.90

  Cremă tratament pentru

conturul ochilor Diamond Cellular

Atenuează cearcănele şi pungile de sub ochi, corectează ridurile şi liniile fine, hidratând intens pielea din jurul ochilor. 15 ml

130

22419 64.90

REÎNNOIEŞTE PIELEA ÎN

*Testarea consumatorilor

21339 54.90

29.99 

  Tratament regenerator

de noapte Diamond Cellular

Tratament foarte performant de noapte, cu acid salicilic celular ce contribuie la îmbunătăţirea procesului de regenerare celulară, pentru a dezvălui un ten vizibil întinerit în doar 14 nopţi. Se aplică înainte de culcare, ca tratament pentru noapte. 30 ml

54.99

18437 114.90

14 NOPŢI

*

Capacitatea naturală de refacere a pielii tale este la nivel maxim pe timpul nopţii. Tratamentul regenerator de noapte stimulează regenerarea celulară în timpul somnului, pentru ca tu să te trezeşti cu o piele strălucitoare. Arată senzaţional întreaga zi, nu doar la prima oră a dimineţii!

PÂNĂ LA

-50%

131


40+

PENTRU TENUL FOARTE MATUR

 

55+

PENTRU  TEN FOARTE  MATUR

ÎNGRIJIREA PIELII

PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

ÎNCREDERE REDOBÂNDITĂ

GENISTEINASOIA ŞI AMINO+

  Cremă de zi cu efect de

fermitate FPS 15 Royal Velvet

Un complex unic de peptide, cu efecte demonstrate în sensul refacerii & restructurării matricei pielii, pentru un ten mai plin, riduri estompate şi contururi faciale îmbunătăţite.

50 ml

22424 69.90 

  Cremă de noapte cu efect

reparator Royal Velvet

50 ml

22814 69.90    Ser de întinerire pentru

faţă & gât Time Reversing Intense SkinGenistII

  Capsule cu efect de fermitate

30 ml

Royal Velvet

30836 119.90

28 de capsule pentru 4 săptămâni.

24547 104.90 

  Cremă cu efect de fermitate

pentru conturul ochilor Royal Velvet 15 ml

22815 39.90 132

LAPTE DEMACHIANT & LOŢIUNE TONICĂ CU NUMAI

24.99 FIECARE

35546 39.90   Lapte demachiant Royal

Velvet

Formulă cu textură lejeră, ce se întinde minunat pe piele, îndepărtând impurităţile. 200 ml

35545 39.90

Ameliorează efectele îmbătrânirii apărute în zona de contur a ochilor în perioada post-menopauză. Cu genisteină SOIA şi complex Amino+, crema umple ridurile adânci, redefineşte conturul ochilor şi amplifică densitatea pielii. 15 ml

24667 49.90

  Loţiune tonică Royal Velvet

Formulă calmantă, ce pregăteşte tenul pentru aplicarea cremei de zi sau de noapte Royal Velvet. 200 ml

  Cremă pentru conturul ochilor Time Reversing Intense SkinGenistII™

ACUM CU NUMAI   Cremă de noapte Time

Reversing Intense SkinGenistII™

50 ml

24188 84.90

29.99 133


55+

PENTRU TEN FOARTE MATUR

Un complex unic de peptide, cu efecte demonstrate în sensul refacerii & restructurării matricei pielii, pentru un ten mai plin, riduri estompate şi contururi faciale îmbunătăţite.

Acţionează asupra fiecăreia dintre cele 6 probleme ale tenului foarte matur*: • Scăderea densităţii pielii • Riduri adânci • Nuanţă ternă a tenului • Nuanţă neuniformă a tenului • Piele lipsită de fermitate • Contururi faciale neuniforme *Testare pe un eşantion de 108 femei peste 55 de ani, care au folosit crema de zi + crema de noapte, pe o durată mai mare de 6 săptămâni. 134

ÎNGRIJIREA PIELII

GenisteinaSOIA şi Amino+

 C remă de zi FPS 15 Time Reversing

Intense SkinGenistII™

GenisteinaSOIA extra-pură încapsulată acţionează asupra Genelor Frumuseţii™, pentru a contribui la menţinerea tinereţii, vitalităţii şi aspectului plin al pielii. Complexul unic Amino+ contribuie la îmbunătăţirea contururilor faciale şi reducerea vizibilă a ridurilor. 50 ml

24185 84.90

ACUM CU NUMAI

44.99

135


4.99

CELE MAI BUNE INGREDIENTE DIN NATURĂ PENTRU MÂINILE TALE

122873.1

FIECARE CU

CODE: RO

27570 14.90

RO

cu ulei de cătină 75 ml

33642 16.90

  Cremă de mâini hidratantă

cu ulei de avocado

75 ml

34065 16.90

  Pilă de unghii The ONE

Dimensiuni: 18 x 2.1 x 1.6 cm.

Copyright ©2018 Oriflame Cosmetics AG Cosmetics Oriflame România SRL, Strada George Enescu nr.11A, sector 1, Bucureşti, cod poştal 010301, CIF RO 6769403, Capital social 11 121 050 RON Call Center: *7000 (Orange, Vodafone, Telekom, Cosmote). Apel cu tarif normal. 7000@oriflame.ro; www.oriflame.ro

   Cremă de mâini protectoare

Catalog 13-2018  

Catalogul Oriflame pentru perioada 11.09-01.10.2018

Catalog 13-2018  

Catalogul Oriflame pentru perioada 11.09-01.10.2018

Advertisement