Page 1

2 009

F ins

Unelmiesi lattia

www.quick-step.com


kaikki alkaa lattiasta Tämä kirjanen kertoo lattioista. Hieno ajatus! Seinät ovat tietysti OK ja huonekalut voivat olla erittäin mukavat – mutta lattia on aivan jotain muuta. Mikään ei määrää sisustuksen sävyä enemmän kuin upea lattia. Lattia on kuin kerma kakun päällä. Tai tässä tapauksessa oikeastaan sen alla. Sen vuoksi pyydämmekin sinua tutustumaan tähän kirjaseen. Selaile sitä kaikessa rauhassa, niin huomaat mitä kaikkea lattiat voivat saada aikaan. Innostu, katsele ja vertaile. Huomaat, että mikään ei estä sinua toteuttamasta sisustusta, josta olet aina unelmoinut. Takaamme, että saat upean lattian, josta nautit vuodesta toiseen. Helppohoitoisen, ympäristöystävällisen, miellyttävän, lämpimän ja kestävän - ja viehättävän luonnollisen. Lyhyesti sanoen ainutlaatuisen lattian, josta on Sinulle iloa pitkään! Nauti!


MERBAU I PERSPECTIVE UF 996 (SAATAVANA MYÖS ILMAN REUNAVIISTETTÄ)


quicksstepŽ on par as valinta 3ELAILEMALLATËTËKIRJASTAPËËSETALKUUNUNELMASISUSTUKSESISUUNNITTELUSSA SILLË1UICKs3TEPŽ on yksinkertaisesti paras valinta, ja saat täydellisen lattian. Miksi ? Koska vuosien tyÜn tuloksena olemme keksineet uusia lattiaratkaisuja. Olemme sitä mieltä, että aina on mahdollista parantaa, ja siksi haluamme olla askeleen edellä muita. Jatkuva TAVOITTEEMMEONKEHITTËËKUOSEJAJAKËYTTËËTYÚSSËTINKIMËTTÚMËSTIUUSINTATEKNOLOGIAAMME*OKAINEN1UICKs3TEPŽ -lattian valinnut hyÜtyy viisaasta päätÜksestään vuosikausia.

TAMMI, NATUR I PERSPECTIVE UF 896 (SAATAVANA MYĂ–S ILMAN VIISTEREUNAA)


Laajin valikoima (AAVEILETPASITTENPUU TAIKIVIKUOSISTA LĂšYDĂ‹TSEN1UICKs3TEPÂŽ mallistosta. Kotisi jokaiseen huoneeseen.

Intohimona suunnittelu Yhtä luonnonmukainen kuin inspiraation lähde - mikä näkyy kuoseissamme. Yllättävän luonnolliselta tuntuva pintarakenne.

Huippuhelppo asennus Voit asentaa lattiasi itse tai asennuttaa sen muilla, mutta erinomaisen UniclicŽ-pontin ja Unilink-tekniikan avulla lattiasi asennus sujuu yhdellä napsautuksella. Aina täydellisesti.

Kestää kulutusta, ei naarmuunnu helposti Pintakerros kestää kulutusta erittäin hyvin. Uusi Scratch guard -pintakäsittely suojaa 1UICKs3TEPŽ-lattioiden pintaa entistä paremmin naarmuilta.

Antistaattinen Edistyksellistä : lattia on käsitelty pysyvästi antistaattiseksi, joten elektrostaattiset sähkÜiskut eivät ole ongelma.

Ääntä vaimentava 1UICKs3TEPŽ TARVIKEMALLISTONALUSKATTEETOVATIHANTEELLINENPOHJAMIELLYTTËVËN HILJAISELLELAMINAATTILATTIALLE

Huippulaatua 1UICKs3TEPŽ-lattioihin voit luottaa. Tiukan testauksen ja huolellisen kehitystyÜn tuloksena tuotteemme ovat huippulaatua ja ne valmistetaan alusta loppuun saman katon alla. Tasoltaan ne vastaavat kriteereitä, jotka ylittävät kaikki kansainväliset laatuvaatimukset.

Täydellinen viimeistely Riippumatta siitä, valitsetko puu- vai kivikuosin, saatavana on samankuosiset ja VËRISET1UICKs3TEPŽ-viimeistelytarvikkeet. Onhan täydellinen viimeistely joka tapauksessa aivan yhtä tärkeä kuin itse lattia.

Nopea ja helppo hoitaa 1UICKs3TEPŽ-puhdistustarvikkeiden avulla siivous sujuu joutuisasti, joten sinulle jää enemmän aikaa muille, hauskemmille asioille.

Pitkäaikainen nautinto 1UICKs3TEPŽ tarjoaa 25 vuoden kulutuksenkestävyystakuun ja pysyvästi yhdessä -takuun UniclicŽ- ja Unilink-menetelmille. Todella huoletonta !


innovaatio vie eteenp채in

8 > 17

huippulaatua

98 > 103

t채ydellinen viimeistely

104 > 113


intohimona suunnittelu

Largo 18 > 25 Erikoispitkät ja -leveät viistereunaiset lankut, joista jokainen on yksilöllinen

Lagune 58 > 65 Laivankansilattia – ei märkätiloihin, kuten suihkuun tai kylpyhuoneeseen

Classic 76 > 85 Perinteiset puukuosit, ei reunaviisteitä

Country 26 > 31 Perinteiset patinalattiat

Elegance® 66 > 69 Tyylikäs lankkulattia, eri lautapituuksia, reunoissa mikroviiste

Arte 86 > 91 Trendikkään kookkaat laatat, reunoissa mikroviiste

Eligna /Perspective® 32 > 57 Eligna, lankkulattia ei reunaviisteitä Perspective®, lankkulattia, jossa viistereunat

Linesse 70 > 75 Sauvaparketin ulkonäkö, eri sauvapituuksia, reunoissa mikroviiste

Quadra 92 > 97 Vakiokokoiset laatat


innovaatio vie eteenpäin Jos aina seuraat muiden jälkiä, et koskaan löydä mitään uutta. Usko siihen, että asiat voidaan tehdä PAREMMIN TEKEE1UICKs3TEPISTË® niin vahvan. Kehitämme jatkuvasti uutta ! Tänään, huomenna ja ylihuomenna. 1UICKs3TEP® on kasvanut varsinaiseksi uranuurtajaksi. Olemme ylpeitä innovaatioistamme, jokaisesta ! Hallitsemme tuotantoprosessiamme kokonaan, alusta loppuun saakka. Jokainen kehitysvaihe vie meidät lähemmäksi lopullista tavoitettamme : luoda koteja, joissa asukkaat viihtyvät.


8-9

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® 6 5 / 4 4!  6 5 / 4 4! + % ( ) 4 9 3 4 9 « 4¾ 4 ¾ 2 + % ) - - ¾ 4 ) . . / 6 ! ! 4 ) / - - % 

1UICKs3TEP®-laminaatin tuotanto alkoi.

1989

Ensimmäiset laminaattilattiat, joissa kuvion mukainen pintarakenne. (patentoitu*)

2002

Linesse-lattiat ja Unilink-asennusmenetelmä takaa lattian nopean asennuksen ja täydellisen lopputuloksen. (patentoitu*)

2008

1UICKs3TEP® Uniclic®, – ensimmäinen runkolevyyn tehty lukkopontti tuli markkinoille. (patentoitu*)

1997

1UICKs3TEP® on ensimmäinen pysyvästi antistaattinen laminaattilattia. (patentoitu*)

2004

Scratch Guard -pintakäsittely on uusin innovaatio, joka tekee pintakerroksesta entistä vahvemman. (patentti haussa*)

2009

*(patentti on myönnetty ainakin yhdessä maassa ja sitä on haettu useissa muissa maissa)

Ensimmäinen viistereunainen laminaatti. (patentoitu*)

2001

Saumaton porraslista ja kätevä MDF-pohjainen Incizo-monitoimilista lattioiden täydelliseen viimeistelyyn. (patentoitu*)

2006


Uutta ( 5 / , % 4 / . 4 ! + ž 9 4 4  - 5 + ! 6 5 5 4 4 !

entistä kestävämpi.

PITKÄÄN ! +AIKKI1UICKs3TEPŽ-lattiat on kehitetty tätä mottoa noudattaen. Ne ovat huippuunsa viedyn kehitystyÜn tulosta ja niissä näkyy ja tuntuu laatu ja mukavuus. Tutkimus- ja kehitystyÜmme on jatkuvaa. Pyrimme INNOVAATIOIHIN JOILLA1UICKs3TEPŽ-lattioiden ainutlaatuisia ominaisuuksia voidaan entisestään parantaa. Esimerkkinä tästä on uusi Scratch Guard -teknologia, lattian kulutuksen ja naarmuuntumisen kestoa. Scratch Guard perustuu käänteentekevään silloitus- ja nanohiukkasteknologiaan. Tämä on vain yksi niistä ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka tekevät 1UICKs3TEPŽ -lattiasta poikkeuksellisen kestävän.

Lattia on tehty elämää varten, kuinkas muuten. Lasten peuhaamiselle, lemmikkielämille ja kotikutsuille : lattian on kestettävä monenlaista käyttÜä. 1UICKs3TEPŽ-lattia on laatutietoinen valinta ! Se säilyttää kauneutensa VUOSIKYMMENIË1UICKs3TEPŽ-laatuun voi luottaa aina.

TAMMI, PASSIONATA I PERSPECTIVE UL 1301


10 - 11

intohimona suunnittelu

ZEBRANO, PASSIONATA I PERSPECTIVE UL 1302

 4 ž 9 $ % , , ) 3 9 9 3

1UICKs3TEPÂŽ on laadun ja innovatiivisuuden tae. Laajasta mallistosta lĂśytyy kodikkaita vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kodin luominen onkin asia, joka

4! , / 3 4! + / $ ) + 3 ) 

inspiroi suunnittelijoitamme. Heille luonto on suurin innoituksen lähde. Tämä näkyy muun muassa puun ja kiven kuvioita korostavissa pintarakenteissa.

WENGE, PASSIONATA PERSPECTIVE UL 1300

TAMMI, PASSIONATA PERSPECTIVE UL 1301

ZEBRANO, PASSIONATA PERSPECTIVE UL 1302

1UICKs3TEPŽ -mallistoon valitaan vain parhaat kuosit. Malliston �makupalat� ja suunnittelijoiden suosikkikuosit on merkitty kuvastoon �designers’ choice�-tunnuksella.


20,5 cm

Uutta

largo erikoispitkät ja leveät lankut

 * ! , + ! , ) 3 4! 4 Täydellinen lattia vaatii täydellisen viimeistelyn. Largo-lattialle on tarvikemallistossa omat jalkalistat.

LARGO

WENGE, NATUR, ÖLJYTTY I LARGO LPU 1289


12 - 13

>2m

0)4553 Näyttävien lankkujen pituus on 2 metriä ja leveys 20,5 cm. Largo on nimensä mukainen. Trendikkäitä lattioita, jotka luovat tilan tuntua. Lankkujen paksuus on 9,5 mm, minkä vuoksi lattia tuntuu aidolta puulta.

 ! ) . 5 4 , ! ! 4 5 ) 3 4 ! 9 + 3 ) , « , , ) 3 9 9 4 4¾ Wenge, merbau tai ehkä sittenkin tammi ? 1UICKs3TEP®-laminaateissa valinnanvaraa ei ole pelkästään puutyypeissä. Jokaisessa Largokuosissa on 60 erilaista lautaa. Ei kuvion toistumista samassa laudssa. Sävyjä ja erilaisia lankkuja on niin paljon, että Largo-lattia on aina yksilöllinen.

6) ) 34% 2 % 5 .!4 Largo-malliston lankkujen viistereunat vastaavat tyyliltään ja tuntumaltaan laudan kuosia.


lagune laivankansilattia kuiviin huonetiloihin. ei suihkutilaan eikä kylpyhuoneeseen

LAG UNE

0UUJAKOSTEUSEIVËTSOVIYHTEEN1UICKs3TEPŽ Lagune -lattiallakaan ei ole takuuta märkätiloissa. Mallistossa on 5 silmää viehättävää laivankansikuosia.

HARMAA TIIKKI, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1205

 + / 3 4 % 5 3 3 5 / * ! 4 4 5 25.+/,%69 Lautojen välissä on aito kumisauma, joka rytmittää lattiaa ja antaa sille laivankansilattian ilmettä. Laudoissa on kaunis, puukuosin syitä noudatteleva pintarakenne. Lagune on näyttävä, persoonallinen valinta.

 9 + 3 ) ,  , , ) 3 4 ž +5/3)!

UR 1205

UR 946

UR 1035

UR 1032

UR 1225

HARMAA TIIKKI, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1205


14 - 15

LINESSE

linesse asennus käy nopeasti unilinkmenetelmällä 1UICKs3TEP®-lattioiden alkuperäinen, eri puolilla maailmaa patentoitu Uniclic®-pontti on saanut seuraajaksi uuden, innovatiivisen lattiaasennusjärjestelmän, joka on nimeltään Unilink.

 ! ) $ / . 3 ! 5 6 ! 0 ! 2 + % 4 ) . 5 ,+/.¾+« Tuloksena on aidon sauvaparketin näköinen lattia. Yksittäisiä sauvoja voi siirtää suhteessa toisiinsa. Tällä tavoin sauvojen päätysaumat eivät asetu rinnakkain.

RANSKANTAMMI, HARMAA I LINESSE LUF 1241

 ! ) $ / . 0 5 5 . 4 5 . 4 5 Esiasennettu, 3,5 mm :n paksuinen ääntä vaimentava aluslevy on kehitetty vähentämään erityisesti johtumisääntä. Johtumisääni on esim. kävelystä aiheutuvaa ääntä, joka kuuluu alla olevaan huoneeseen. Lattiassa on aidon puulattian tuntu.

 ( % , 0 0 / * ! . / 0 % ! ! 3 % . 4 ! ! Unilink-menetelmän ideana on, että 3 laminaattisauvaa on kiinnitetty valmiiksi samaan aluslevyyn. Näin asennustyö sujuu paljon nopeammin kuin kapeiden sauvojen asentaminen yksitellen. Liu’uta ja napsauta !


innovaatioita myös tarvikemallistossa *OIHINKINYKSITYISKOHTIINHUOMIOKIINNITTYYVËLITTÚMËSTI1UICKs3TEP®-lattioille on kehitetty oma tarvikemallisto, jossa laatu ja muotoilu ovat huippuluokkaa.

1 LISTA 4 KÄYTTÖÄ

incizomonitoimilista mdf-pohjaisena tai -metallisena

porraslista stasainen ja saumaton peitelista portaan ja lattiapinnan liittymäkohtaan sVËRI KUOSIJAPINTARAKENNESAMATKUINLATTIASSA sLAMINAATTITARRAREUNOJENVIIMEISTELYYN

sMUOTOILETARVITSEMASILISTA ITSE

sVAHVAPINTAKERROS JOKAKESTËËKULUTUSTA

s1 lista 4 käyttöä : liikuntasaumalista, eritasolista, pääte-

sMYÚSAVOPORTAIKKOIHIN

lista, peitelista sMETALLISENATAILATTIANVËRIN KUOSINJAPINTARAKENTEEN mukaisena sKULUTUKSEN JANAARMUNKESTËVËLAMINAATTIPINTA sEIHËIRITSEVIËSAUMOJAVERRATTUNAMUIHINMARKKINOILLA oleviin monikäyttölistoihin sJOPAVUODENTAKUU

sHELPPOASENTAAITSE


16 - 17

quicksstep® unisound pro

parkettilista

skolmikerroksinen rakenne

sväri, kuosi ja pintarakenne samat kuin lattiassa

sIHANTEELLINENHEIJASTUSËËNENMINIMOIMISEEN

sTAKANAURAPUHELIN JATIETOKONEJOHTOJAVARTEN

sHYVËRATKAISUJOHTUMISËËNENVAIMENTAMISEEN

sKOLHUNJANAARMUUNTUMISENKESTËVËLAMINAATTIPINTA

sOPTIMAALINENSUOJAALUSTASTANOUSEVAAKOSTEUTTAVASTAAN

sLISËSUOJAUSPOHJASSAKOSTEUTTAVASTAAN

sASETTUUTËYSINTASAISESTIALUSLATTIAAVASTEN

sJOPAVUODENTAKUU

sTUKEVAJALUJATYÚSKENTELYPINTAASENNUKSENAIKANA sSOPIIKËYTETTËVËKSILATTIALËMMITYKSENKANSSA sSËILYTTËËMUOTONSAJAVAIMENTAAKOLHUJENVAIKUTUSTA sASENNUSONHELPPOAREUNAULOKKEESSAOLEVALLA liimanauhakiinnityksellä


largo % 2 ) + / ) 3 0 ) 4 + ¾ 4 * ! , % 6 % ¾ 4 6 ) ) 3 4 % 2 % 5 . ! ) 3 % 4 , ! . + 5 4 * / ) 3 4! * / + ! ) . % . / . 9 + 3 ) , « , , ) . % . 1UICKs3TEP® Largo -malliston lankut ovat todella näyttäviä : niiden pituus on yli 2 metriä, leveys 20,5 cm

LARGO

ja paksuus 9,5 mm. Largo tuo tilaan avaruutta. Largo-malliston lankkujen viistereunat vastaavat tyyliltään ja tuntumaltaan laudan kuosia. Jokaisen Largo-kuosin väriskaala on hämmästyttävän laaja ! Erilaisia, yksilöllisen kauniita lankkuja on poikkeuksellisen paljon.

VANHA TAMMI, TUMMA I LARGO LPU 1287


18 - 19

,!!45!*!,¾--).(%.+)34¾ 499,)¾ Sue ja John löysivät heti oman lattiansa nähdessään pitkät, leveät Largo-kuosit ja joiden pinnassa on kauniin luonnonmukainen hohde. Lankkujen vaaleat ja tummat sävyt luovat viehättäviä vastakohtia. Tämä huippumallisto yhtä hyvin klassiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Kuvassa näet sen ylellisessä rock-‘n-roll -tunnelmaisessa tilassa. Usein juuri pienet asiat ovat merkityksellisiä, kuten esimerkiksi viistereunat, jotka sopivat täydellisesti tämän tammilattian luonteeseen.

TAMMI, NATUR I LARGO LPU 1284


9+3).+%24!).%.-544! 3),4),¾--). Nathalie kutsuu tätä ”Zen-huoneekseen” : ulkona luonnon ja veden luoma rauha, sisällä lämmin, eksoottinen Merbau-lattia. Merbau kuuluu harvinaisiin puulajeihin, joita ei juuri ole saatavana markkinoilla ainakaan pitkinä, leveinä lankkuina. 1UICKs3TEP®-mallisto tuo myös merbaun tunnelman kaikkien ulottuville. Pinnan luonnollinen kiilto korostaa puulajille tyypillistä vaaleiden ja tummien värien vaihtelua. Erilaisten värisävyjen määrä on hämmästyttävä ja lankkuvariaatiot viehättäviä. Ainutlaatuinen pintarakenne tuntuu myös täysin luonnonmukaiselta.

MERBAU, NATUR I LARGO LPU 1288


20 - 21


+/$)+!34!,¾-0«¾ %KSOOTTINENWENGEONHARVINAINENJAKALLISPUULAJI MUTTA1UICKs3TEP®lattiana se on hinnaltaan edullinen. Leveitä, pitkiä aitoja puulankkuja ei juuri ole saatavana, mutta Largo-lankut näyttävät erittäin luonnonmukaisilta. Tässä olohuoneessa huomio kiinnittyy kauniiseen, uudenaikaiseen takanedustaan. Tummahko lattia luo kutsuvaa tunnelmaa. Huomioi myös realistinen pintarakenne, jossa vaaleammat mattapintaiset ja tummemmat kiiltävät sävyt vaihtelevat.

WENGE, NATUR, ÖLJYTTY I LARGO LPU 1289


22 - 23

Lattian ja takanedustan v채linen sauma on viimeistelty kauniisti metallisen Incizo-listan avulla.


VANHA TAMMI, TUMMA I LARGO LPU 1287

*/+!)3%,,!(5/.%%,,! /./-!4!2).!.3! Afrikkalaiset taide-esineet ovat matkamuistoja, jotka asukkaat ovat tuoneet mukaan monilta matkoiltaan. Tässä olohuoneessa rentoudutaan unelmoiden tai rupatellaan tuntikausia. Ajanmukaista maalaistunnelmaa vahvistaa tammilattia erikoisleveine ja -pitkine lankkuineen. Kiinnitä huomiota yksilölliseen, patinoituneeseen pintarakenteeseen, joka tuo mieleen 1700-luvun vanhat linnat. Tässä lattiassa patina yhdistyy kuitenkin nykyaikaiseen helppohoitoisuuteen !


UUTTA

UUTTA

LARGO % 2)+/)30)4+ž4 *! ,%6%ž4 6))34%2%5.!)3%4 ,!.+54 */)34! */+!).%. /. 9+3),,,).%. Pituus : 205 cm - Leveys : 20,5 cm Paksuus : 9,5 mm - 1 laatikko = +/- 2,5215 m²

VANHA TAMMI, VAALEA

KUULTOTAMMI

LARGO LPU 1285

UUTTA

UUTTA

TAMMI, NATUR LARGO LPU 1284

LARGO LPU 1283

UUTTA

MERBAU, NATUR >19

LARGO LPU 1288

WENGE, NATUR, Ă–LJYTTY >20-21

LARGO LPU 1289

>22-23

0ISIMMĂ‹TJALEVEIMMĂ‹T1UICKs3TEPÂŽ-lankut. UUTTA

> Luo huoneeseen syvyyttä

UUTTA

> Viistereunoissa sama puukuosi kuin itse lankussa > Ei kuvion toistumista samassa lankussa > 60 eri lankkuvariaatiota jokaisessa kuosissa > Paksuus 9,5 mm > Asennus sujuu nopeasti ja helposti UniclicÂŽ-pontin avulla : (ks. s.100) 1UICKs3TEPÂŽ tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

VANHA TAMMI, HARMAA LARGO LPU 1286

VANHA TAMMI, TUMMA LARGO LPU 1287*

>24

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SĂ„VY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SĂ„VYISTĂ„. KUOSIN KAIKKI SĂ„VYT EIVĂ„T VĂ„LTTĂ„MĂ„TTĂ„ NĂ„Y KUVASSA

,05.Ă‹MĂ‹TUOTTEETONVALMISTETTULUOKANTEKNOLOGIAAJARAAKA AINEITAKĂ‹YTTĂ‹EN*OITAKIN%. STANDARDINMUKAISIATESTAUSMENETELMIĂ‹EIOLESOVELLETTUTĂ‹YSIMĂ‹Ă‹RĂ‹ISESTI,ISĂ‹TIETOJAVERKKOSIVUILLAMMEWWWQUICK STEPCOM


country , ! ! $ 5 + + ! ! 4 0 ! 4 ) . ! + 5 / 3 ) 4 Herraskartanoiden puulattiat valmistettiin aikanaan käsin kaadetuista puista ja perinteisin menetelmin veistetyistä lankuista. Jokainen lankku oli erilainen. Ei siis ihme, että näitä arvokkaita lattioita on vain LINNOISSAJASUURISSAHERRASKARTANOISSA#OUNTRY MALLISTOLLAAN1UICKs3TEPŽ tuo käsityÜn perinteet kaikkien

COU NTRY

ulottuville. Käsin kosketeltaessa voisi vannoa, että lattiaan on käytetty perinteisiä materiaaleja tämän aidon kartanotyylin luomiseksi. Taidolla tehdyn käsityÜn perinteinen leima näkyy ja tuntuu jokaisessa lankussa. Lankkujen reunat on muotoiltu kuten perinteisesti veistetyissä puulattioissa oli tapana. Lisäksi lankkujen paksuus on 9,5 mm, joten lattian ääni on aito ja tuntu ylellinen.

TAMMI, NATUR I COUNTRY U 1012


26 - 27

TAMMI, NATUR I COUNTRY U 1012

+54356!+/4) Christinellä on kotitoimisto, ja koti sisustuksineen on hänelle ilon ja ylpeyden aihe. Hän on yhdistänyt remontissa aistikkaasti vanhaa ja uutta : isoäidin pöytä sopii täydellisesti yhteen modernien tuolien raikkaiden värien kanssa. Country-tyylinen tammilattia (natur) korostaa kauniisti vanhan rakennuksen alkuperäistä luonnetta. Lankut näyttävät käsin veistetyiltä loivasti muotoiltuine reunoineen, ja lattia on kuin aito puulattia.


VILLIVAAHTERA, NATUR I COUNTRY U 1014


28 - 29

h3))34)¾ /-! (5/.%v

Anouk on ikionnellinen uudesta huoneestaan ja pitää erityisesti sen lukunurkkauksesta. Leikkimielinen ja värikäs sisustus sointuu täydellisesti villivaahtera-lattian lämpimiin sävyihin. Lattia jatkuu askelman kautta makuuhuoneosaan luoden jatkuvuuden ja syvyyden tuntua. Äiti ja isä valitsivat käytännöllisen vakiolistan, jossa on pyöristetyt kulmat ja joka sopii hyvin yhteen perinteisen country-lattian kanssa. Incizo-päätelista liittää lattian ja paikalleen jätetyn vanhan jalkalistan saumattomasti toisiinsa.


53+!,,!9($)34%,,¾

Epätavalliset yhdistelmät voivat tuottaa yllättävän hyviä tuloksia. Country-lattia, jonka lankuissa on pehmeästi muotoiltu reuna kaikilla sivuilla, klassinen seinäpanelointi ja moderni sohva tekevät olohuoneesta todella yksilöllisen.

TAMMI, COLONIAL I COUNTRY U 1030

,%6%)4¾,!.++5*! %$5,,)3%34) Tällaisia leveitä, perinteisen näköisiä lankkuja, joiden reunat on pehmeästi muotoiltu, odottaisi näkevänsä vain linnassa tai aateliskartanossa. Nyt voit kuitenkin nauttia tyylistä omassa kodissasi, jossa on tammi, tumma -kuosinen lattia. Lankkujen vahvuus on 9,5 mm mikä antaa lattialle aidon puun tuntua.

TAMMI, TUMMA I COUNTRY U 1013


COU NTRY 0 %2).4%)3%4 0!4).!,!44)!4 Pituus : 138 cm - Leveys : 15,6 cm Paksuus : 9,5 mm - 1 laatikko = +/- 1,5070 m²

TAMMI, PATINOITU

TAMMI, NATUR

COUNTRY UF 1160*

VILLIVAAHTERA, PETSATTU

VILLIVAAHTERA, NATUR COUNTRY U 1014*

COUNTRY U 1012*

>28

>27

VILLIVAAHTERA, COLONIAL

COUNTRY U 1015*

COUNTRY U 1031*

> Perinteinen käsin veistetyn ulkonäkÜ > Pehmeästi muotoillut reunat kaikilla sivuilla > Paksuus 9,5 mm (aito puun tuntu) > Asennus sujuu nopeasti ja helposti UniclicŽ-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEPŽ tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

TAMMI, COLONIAL COUNTRY U 1030*

TAMMI, TUMMA >30

COUNTRY U 1013*

>30

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SĂ„VY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SĂ„VYISTĂ„. KUOSIN KAIKKI SĂ„VYT EIVĂ„T VĂ„LTTĂ„MĂ„TTĂ„ NĂ„Y KUVASSA

.Ă‹MĂ‹TUOTTEETONVALMISTETTULUOKANTEKNOLOGIAAJARAAKA AINEITAKĂ‹YTTĂ‹EN*OITAKIN%. STANDARDINMUKAISIATESTAUSMENETELMIĂ‹EIOLESOVELLETTUTĂ‹YSIMĂ‹Ă‹RĂ‹ISESTI,ISĂ‹TIETOJAVERKKOSIVUILLAMMEWWWQUICK STEPCOM


eligna – perspective® > L A N K K U L AT T I AT E LIG NA

Eligna- ja Perspective®-malliston lankkujen tasapainoiset mittasuhteet tekevät lattiasta hätkähdyttävän kauniin. Eligna-malliston lankuissa ei ole reunaviisteitä, Perspective-mallistossa lankuissa puolestaan on viisteet reunoissa. Valitse makusi mukaan ! Trendikkäissä Eligna Impression -kuoseissa lankkujen reunoja on korostettu.

PERSPECTIVE®

ZEBRANO, PASSIONATA I PERSPECTIVE UL 1302


-AALATTAVA1UICKs3TEP®-jalkalista viimeistelee lattian täysin yksilöllisesti.

32 - 33

!*!44/-!.-/$%2.) Valkoiset seinät ja yllättävän vaalea, mutta lämmin Wenge-lattia heijastavat runsasta luonnollista valoa. Matan ja kiiltävän pinnan vaihtelu wenge-lattiassa antaa ilmettä tälle viehättävälle design-lattialle. 1UICKs3TEP® tuo ajan trendit moderneihin lattiakuoseihin. Inspiraationa ovat olleet wengen ominaispiirteet, mutta vaalea väri puun luonnonmukaisen tumman värin sijasta yllättää. Lankkujen viistereunat antavat lisäperspektiiviä ja kiiltäväksi viimeistelty pinta on helppohoitoinen.

WENGE PASSIONATA I PERSPECTIVE UL 1300


MÄNTYLANKKU, VAALEA, HARJATTU I PERSPECTIVE UF 1235 (SAATAVANA MYÖS ILMAN REUNAVIISTETTÄ)


34 - 35

499,)+¾3 +%3¾!35.4/ -!!,,! Julie on ihastunut valkoiseksi maalatun männyn pehmeyteen ja tyylikkääseen ulkonäköön. Lattian vaaleus antaa huoneelle avaruutta luoden tilan, jossa eletään elämää täysillä. Oman ilmeensä antavat alkuperäisen maalin rippeet, joita on paljastunut siellä täällä valkoisen, harjatun väripinnan alta.


VAALEA TAMMILANKKU, KULUNUT I ELIGNA UM 1303 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)

4¾¾,,¾6/)4%,¾¾ 6!0!!34) Talon eri tiloissa on yhtenäinen lankkulattia. Niin perheen lapset kuin vanhemmatkin voivat näin nauttia tammilattian lämmöstä ja värisävyistä. Elegantti Impression-sauma lankkujen välissä korostaa niiden reunoja. Kuosia varten suunniteltu ilmeikäs pintarakenne toistaa lattian patinoitunutta tunnelmaa.


36 - 37

Klassisen kodin lastenhuoneessa tyttärellä on oma pieni paratiisi. Lattia on sellainen, josta äiti pitää ja jolla hänen tyttärensä voi peuhata mielensä KUULTOTAMMI I ELIGNA U 915 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)

mukaan.

KÄYTÄNNÖLLINEN ON KAUNISTA Tähän yksikertaiseen mutta tyylikkääseen olohuoneeseen omistaja valitsi kuosiksi valkoisen pestyn tammen. Pesty vaikutelma antaa huoneelle omaleimaisuutta, samalla kun lattia on nykyaikaisen käytännöllinen ja kestävä.

PESTY TAMMI, ÖLJYTTY I ELIGNA U 1896 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)


KEITTIÖ ON TOINEN OLOHUONE

Miksei keittiökin voisi näyttää todella viihtyisältä ? Nykypäivän keittiö ei ole pelkästään ruoanvalmistuspaikka, vaan myös miellyttävä oleskelutila. Vasemmanpuoleisessa kuvassa lattialle on valittu viehättävä, harjattu harmaa tiikki. Se luo mutkattoman tunnelman avoimeen, selkeälinjaiseen keittiöön. Lisäetuna on käytännöllisyys, sillä lattiaan tulleet jäljet on helppo pyyhkiä pois.

HARMAA TIIKKI, HARJATTU I ELIGNA U 1163 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)


38 - 39

OIKEA MALLILATTIA ”Jos olen viettänyt koko päivän marssien edestakaisin muotinäytöskorokkeella, villit hevosetkaan eivät saisi minua pois sohvaltani.” Tila on aivan yhtä tyylikäs kuin omistajansakin. Ja samaa voi sanoa myös hänen lattiastaan.

PYÖKKI, TUMMA I ELIGNA U 866 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)


1UICKs3TEP® -porraslista viimeistelee saumattomasti portaan etureunan.

YKSINKERTAINEN OLEMATTA KYLMÄ Yksinkertaisen minimalistisen tyylin YSTËVËLLE1UICKs3TEP® tarjoaa jotakin, joka sopii hänen makuunsa. Tässä keittiössä keittiökalusteiden linjoja täydentävät kauniisti tammi, natur -kuosin jatkuvat suorat linjat. Tulos on yksinkertainen mutta miellyttävä, samalla kun lattia kuitenkin antaa sisustukselle lämpöä.

TAMMI, NATUR I ELIGNA U 896 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)


40 - 41

HYVÄÄ MAKUA UNOHTAMATTA

Kaksi huolella aseteltua punaista tyynyä, pari aistikasta taide-esinettä ja kirjoja : mitä muuta tämä oleskelutila TARVITSEEOLLAKSEENERIKOISLAATUINEN1UICKs3TEP®-lattian tietysti, sillä sen avulla koko sisustus pääsee oikeuksiinsa. Tässä kodikkaassa olohuoneessa lattialle on valittu ranskantammi, yhdistäen kahdenlevyisiä lankkuja. Lopputulos on upean luonnollinen. Lattia on viimeistelty PERINTEISELLËKORKEALLA1UICKs3TEP®-jalkalistalla.

VANHA RANSKANTAMMI I PERSPECTIVE UL 860 & WL 814 (SAATAVANA MYÖS ILMAN REUNAVIISTETTÄ)


Hannah ja Tim valitsivat öljytyn tammen viihtyisään ja kodikkaaseen olohuoneeseensa. Lämpimien värisävyjen ja huonekalujen yhdistelmä sekä lattian öljymäisen himmeä pinta luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

ELÄMÄÄ KEITTIÖSSÄ Huoneen keskelle sijoitettu liesisaareke on kaiken toiminnan keskipiste moderniin elämäntapaan suunnitellussa keittiössä. Täällä perhe valmistaa ruokaa, syö ja oleskelee, joten lattian on kestettävä kulutusta. TAMMI, ÖLJYTTY I ELIGNA U 312 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)


42 - 43

VANHA TAMMI, NATUR I ELIGNA U 995 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)


KIRSIKKA, TUMMA I ELIGNA U 865 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)

ELÄMÄ ON LIIAN LYHYT ELETTÄVÄKSI TYLSÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ

Tämän tilavan ullakkohuoneiston asukkaat rakastavat kontrasteja. Siksi he valitsivat valkoiset seinät ja kalusteet ja yhdistivät niihin tumman kirsikkalattian, joka tuo lämpöä tähän sisustukseen.


44 - 45

Alla olevassa kuvassa puhdas, minimalistinen ja nykyaikainen

ROHKEAT VÄRIT

ANTIIKKITAMMI I PERSPECTIVE UL 861 (SAATAVANA MYÖS ILMAN REUNAVIISTETTÄ)

sisustus yhdistettynä vanhaan, perinteiseen tammi, colonial -kuosiseen lattiaan luo tilan, joka on täysin omaperäinen.


HURMAAVAA HARMONIAA Eikö olekin ihana makuuhuone : huoleton ja nykyaikaisen elegantti ? Huone, jonka sisustus on tulvillaan ylenpalttista eleganssia, hurmaavasti tasapainossa merbau-lattian kanssa. Parkettijalkalista viimeistelee sisustuksen pienintä yksityiskohtaa myöten. Kukapa ei haluaisi herätä täällä !

MERBAU I PERSPECTIVE UF 996 (SAATAVANA MYÖS ILMAN REUNAVIISTETTÄ)


46 - 47


PÄIVÄLLINEN ODOTTAA 1UICKs3TEP®-lattia soveltuu erinomaisesti myös juhlavampiin ruokasaleihin. Tumma tammi korostaa ajatonta tyyliä.

VASTAKOHTIA Korkea jalkalista samaa tummaa tammea viimeistelee lattian täydellisesti. Tämän kartanokodin asukkaat valitsivat valkoisen värin ja paljon valoa. Trendikäs tumma, luonnolliselta näyttävä tammilattia luo tilaan miellyttävää vastakohtaisuutta ja tasapainoa. Lankkujen värin korostus reunoissa vahvistaa alkuperäistä ilmettä.

TAMMI, TUMMA I PERSPECTIVE UF 918


48 - 49

TAMMILANKKU, TUMMANHARMAA I ELIGNA UM 1305 (SAATAVANA MYÖS VIISTEREUNAISENA)


TAMMI, PASSIONATA I PERSPECTIVE UL 1301


50 - 51

ZEN-HENKEÄ MEREN RANNALLA Sabine ja Eric näkivät unelmansa toteutuvan : Talo meren rannalla, missä ilma on raikasta hengittää. Sisustus on tasapainoinen. Trendikäs lattia on valkopesty, ja siinä on hopeista patinointia. Tämä viimeistely korostaa pinnan kiiltoa. Pinnan kuviointi ja valkopesty väri näyttävät erityisen viehättäviltä valon tullessa taustalta.


WENGE I PERSPECTIVE UF 1000 (SAATAVANA MYÖS ILMAN VIISTEREUNAA)

MENEVÄN POIKAMIEHEN LATTIA Huoneistoon asennettu tumma wenge Perspective®-lattia viistereunaisine lankkuineen antaa tälle urheilulliselle poikamieskodille tyylikkyyttä. Huolella valitut sisustustarvikkeet tuovat tilaan modernia ilmettä. Lattian tuntu ja ”soundi” on kuin aidossa trooppisessa puussa. sillä lankut ovat 9,5 mm paksuja ja niiden alla on oikein valittu aluskate.


UUTTA

E LIG NA

PERSPECTIVE®

> LANKKULATTIA, EI VIISTEREUNAA (Tunnus U) Pituus : 138 cm - Leveys : 15,6 cm Paksuus : 8 mm - 1 laatikko = +/- 1,7222 m²

> VIISTEREUNALLINEN LANKKULATTIA (Tunnus UL) Pituus : 137,6 cm - Leveys : 15,6 cm Paksuus : 9,5 mm - 1 laatikko = +/- 1,5026 m² (Tunnus WL) Pituus : 137,6 cm - Leveys : 19 cm Paksuus : 9,5 mm - 1 laatikko = +/- 1,5686 m² (Tunnus UF) Pituus : 138 cm - Leveys : 15,6 cm Paksuus : 9,5 mm - 1 laatikko = +/- 1,5070 m²

WENGE PASSIONATA >33

PERSPECTIVE UL 1300

UUTTA

SAARNI, VAALEA

MÄNTYLANKKU, VAALEA, HARJATTU

VAALEA VAAHTERA, NATUR

ELIGNA U 1235 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 1184 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 1307 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 1235 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 1184 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 1307 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1184 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1307 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1235 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>34-35

> Tyylikkäät lankkukoot > Runsas luonnollisten värien vaihtelu (vaalea/tumma) jokaisessa kuosissa > Useimmat kuosit saatavana viistereunaisena tai ilman viistereunoja > Viistereunat luovat huoneeseen avaruutta > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

UUTTA

0

2

Eligna Tunnus U : ilman viistereunaa

Perspective® Tunnus UL/WL : viistereuna kahdella sivulla

0

VAALEA TAMMILANKKU, KULUNUT ELIGNA UM 1303 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ (IMPRESSION)) PERSPECTIVE UL 1303 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) PERSPECTIVE UF 1303 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

ELIGNA U 915 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ) PERSPECTIVE UL 915 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

>36

PERSPECTIVE UF 915 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>37

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA

4

Impression

Eligna Tunnus UM : ilman viistereunaa, korostaa lautojen välistä rajaa

KUULTOTAMMI

Perspective® Tunnus UF : viistereuna neljällä sivulla


PESTY TAMMI, ÖLJYTTY

HARMAA TIIKKI, HARJATTU

ELIGNA U 1896 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 1163 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 1896 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) PERSPECTIVE UF 1896 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 1163 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) >37

>38

VANHA RANSKANTAMMI

TAMMI, NATUR

ELIGNA U 860 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 896 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 860 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 15.6 CM LEVEYS

PERSPECTIVE UL 896 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) PERSPECTIVE UF 896 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1163 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>40

PERSPECTIVE WL 814 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 19 CM LEVEYS UL 860 & WL 814 VOIDAAN YHDISTÄÄ TOISIINSA PERSPECTIVE UF 860 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

KIRSIKKA, TUMMA

ANTIIKKITAMMI

ELIGNA U 865 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 861 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 865 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) PERSPECTIVE UF 865 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>41

PERSPECTIVE UL 861 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 15.6 CM LEVEYS >44

PERSPECTIVE WL 815 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 19 CM LEVEYS UL 861 & WL 815 VOIDAAN YHDISTÄÄ TOISIINSA PERSPECTIVE UF 861 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>45

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA


UUTTA

TAMMILANKKU, VAALEANHARMAA

VAAHTERA, NATUR

PYÖKKI, TUMMA

ELIGNA UM 1304 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ (IMPRESSION))

ELIGNA U 862 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 866 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 1304 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 862 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 866 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1304 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 862 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 866 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

VANHA TAMMI, NATUR

TAMMI, ÖLJYTTY

KIRSIKKA, NATUR

ELIGNA U 312 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 995 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 864 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 312 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 995 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 15.6 CM LEVEYS

PERSPECTIVE UL 864 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE WL 1046 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 19 CM LEVEYS

PERSPECTIVE UF 864 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 312 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>42

>39

UL 995 & WL 1046 VOIDAAN YHDISTÄÄ TOISIINSA PERSPECTIVE UF 995 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>43

> Tyylikkäät lankkukoot > Runsas luonnollisten värien vaihtelu (vaalea/tumma) jokaisessa kuosissa > Useimmat kuosit saatavana viistereunaisena tai ilman viistereunoja > Viistereunat luovat huoneeseen avaruutta > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

0

2

Eligna Tunnus U : ilman viistereunaa

Perspective® Tunnus UL/WL : viistereuna kahdella sivulla

0

TAMMI, TUMMA

MERBAU

PERSPECTIVE UL 918 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

ELIGNA U 996 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UF 918 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 996 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) PERSPECTIVE UF 996 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>46-47

Class 32 - AC4 EN 13329

>48

4

Impression

Eligna Tunnus UM : ilman viistereunaa, korostaa lautojen välistä rajaa

Perspective® Tunnus UF : viistereuna neljällä sivulla


AFZELIA DOUSSIE, VALKAISTU

VANHA TAMMI, TUMMA

ELIGNA U 1161 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 1001 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 1161 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 1001 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 15.6 CM LEVEYS

PERSPECTIVE UF 1161 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE WL 1047 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) - 19 CM LEVEYS UL 1001 & WL 1047 VOIDAAN YHDISTÄÄ TOISIINSA PERSPECTIVE UF 1001 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

UUTTA

UUTTA

TAMMI, PASSIONATA

TAMMILANKKU, TUMMANHARMAA ELIGNA UM 1305 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ (IMPRESSION))

PERSPECTIVE UL 1301

>50-51

PERSPECTIVE UL 1305 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) PERSPECTIVE UF 1305 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>49

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA


MÄNTYLANKKU, TUMMA HARJATTU

NATUR TAMMI HOMAGE, ÖLJYTTY

PÄHKINÄ, ÖLJYTTY

ELIGNA U 1237 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 1043 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

ELIGNA U 1157 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 1237 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 1043 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 1157 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1237 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1043 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

PERSPECTIVE UF 1157 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA) UF 1157 VOIDAAN YHDISTÄÄ SAUMATTOMASTI ARTE-MALLISTOON UF 1155

UUTTA

ZEBRANO, PASSIONATA PERSPECTIVE UL 1302

UUTTA

TAMMI, MUSTA

WENGE

ELIGNA UM 1306 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ (IMPRESSION))

ELIGNA U 1000 (ILMAN REUNAVIISTEITÄ)

PERSPECTIVE UL 1306 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA)

PERSPECTIVE UL 1000 (REUNAVIISTE 2 SIVULLA) PERSPECTIVE UF 1000 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

>52

PERSPECTIVE UF 1306 (REUNAVIISTE 4 SIVULLA)

> Tyylikkäät lankkukoot > Runsas luonnollisten värien vaihtelu (vaalea/tumma) jokaisessa kuosissa > Useimmat kuosit saatavana viistereunaisena tai ilman viistereunoja > Viistereunat luovat huoneeseen avaruutta > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

0

2

Eligna Tunnus U : ilman viistereunaa

Perspective® Tunnus UL/WL : viistereuna kahdella sivulla

0

Class 32 - AC4 EN 13329

4

Impression

Eligna Tunnus UM : ilman viistereunaa, korostaa lautojen välistä rajaa

Perspective® Tunnus UF : viistereuna neljällä sivulla


lagune > L A I VA N K A N S I L AT T I A – K A I K K I I N K U I V I I N TILOIHIN (EI KYLPYHUONEESEEN) 1UICKs3TEP® Lagune -mallistossa on persoonallisen kauniita puukuoseja, jotka asennetaan kumisen

LAG UNE

MERBAU, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1032

saumanauhan kanssa laivankansilattiaksi


58 - 59

MOLEMMAT JALAT MAASSA Euroopassa kylpyhuone on usein rakennettu vanhaan huoneistoon eikä ole samalla tavoin märkätila kuin Suomessa. Tiikkinen Lagune-lattia on upea ! Se näyttää yksityiskohtia myöten aidolta puulta. Vakiojalkalista antaa lattialle viimeisen silauksen. Se on kuin piste i :n päällä.

HARMAA TIIKKI, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1205


Alla näkyy, miten päätelista ja Incizo-teknologia tarjoavat täydellisen viimeistelyratkaisun.

ELÄMÄÄ LATTIATASOLLA Nuori perhe uudessa talossa, missä Nona-vauvakin tuntee olonsa kotoisaksi. Harmaa Lagune tiikki -lattia oli tyylikäs lattiavalinta : se on kestävä lattia, josta Nonakin pitää.

HARMAA TIIKKI, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1205


60 - 61

TAMMI, NATUR, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 946

MAAILMANMATKAAJAN SATAMAPAIKKA Belgialaisessa kaupunkikodissa peseytymisongelma on ratkaistu luomalla kylpy- ja makuuhuoneesta yhtenäinen tila, jossa kylpyamme toimii huomiota herättävänä sisustuselementtinä. Sisustusta täydentävät rakkaudella valitut esineet, joilla jokaisella on oma tarinansa. Monet niistä ovat löytöjä kaukomaihin suuntautuneilta matkoilta. Lattia on viimeistelty INCIZO-listalla, joka korostaa alkuperäisiä jalkalistoja.


VANHA TAMMI, TUMMA, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1035


62 - 63

Kaksoisoven takaa paljastuu vuonna 1902 rakennetun kaupunkiasunnon vaikuttava kylpyhuone. Retro-tyyli noudattaa luonnollisesti talon muuta sisustusta ja sitä korostaa täydellisesti tumma laivankansilattia.

MERBAU, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1032

Klassiset sisustuselementit antavat tälle huoneelle miltei historiallisen leiman. Lämmin Merbau, laivankansi -kuosinen lattia tekee siitä erityisen ainutlaatuisen.


MUSTA PALISANTERI, LAIVANKANSI I LAGUNE UR 1225

OMA YKSITYINEN KYLPYLÄ

Ylellinen ammehuone on rauhan ja hiljaisuuden tyyssija. Erikseen täytettävä ja tyhjennettävä kylpyamme, huolella valitut värit, vihreä sisäpihapuutarha ja alkuperäinen Lagune-lattia : kaikesta huokuu ”Zen”, joka omalta osaltaan auttaa tekemään tästä kylpyhuoneesta yksityisen kylpylän.


LAG UNE > LAIVANKANSILATTIA – EI MÄRKÄTILOIHIN (Tunnus UR) Pituus :138,05 cm - Leveys : 9,98 cm Paksuus : 8 mm - 1 laatikko = +/- 1,6532 m²

VANHA TAMMI, TUMMA, LAIVANKANSI >62 LAGUNE UR 1035

LAGUNE UR 1205

HARMAA TIIKKI, LAIVANKANSI >59-60

TAMMI, NATUR, LAIVANKANSI >61 LAGUNE UR 946

MERBAU, LAIVANKANSI >63 LAGUNE UR 1032

MUSTA PALISANTERI, LAIVANKANSI >64 LAGUNE UR 1225

> Kuiviin huonetiloihin (ei kylpyhuoneeseen) > Lautojen lyhyet päät voi halutessa suojata Seal & Click -valmisteella. > Kuminen saumanauha estää liukastumista > Runsas luonnollisten värien vaihtelu (vaalea/tumma) jokaisessa kuosissa > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA


elegance® > K A U N I S L A N K K U L A T T I A , E R I L A U TA P I T U U K S I A 1UICKs3TEP® Elegance® -lattian ideana on kapea lautakoko ja kolme eri lautapituutta, joiden ansiosta lattiapinnasta tulee elävä. Lautojen reunoissa on mikroviisteet. Herkkä, luonnollisen kaunis sisustajan valinta.

E L E G A N C E®

PESTY TAMMI, VALKOINEN I ELEGANCE UF 2946


66 - 67

TAIANOMAISTA TUNNELMAA Viereiseen pieneen monikäyttöhuoneeseen tulee runsaasti valoa, mikä luo siihen tilan tuntua. Omistaja valitsi hyvin vaalean lattian. Kapeissa kuultotammilankuissa on 3 eri pituutta sekä kaunis ja vaihteleva, aina luonnonmukaiselta näyttävä puun kuviointi.

KUULTOTAMMI I ELEGANCE UF 947


Merbau Elegance® -malliston viistereunaisissa lankuissa on kolme eri pituutta ja sirot reunaviisteet. Sävyt ovat luonnollisen kauniita, kuin alkuperäisiä. Lattia sopii erinomaisesti tämän tyylikkään sisustuksen puhtaisiin linjoihin.

MERBAU I ELEGANCE UF 1032

MIELIHYVÄN AIHE 1UICKs3TEP®-lattia näyttää hyvältä joka suunnasta katsottuna. Voit aina olla tyytyväinen valintaasi. TAMMI, NATUR I ELEGANCE UF 946


E L E G A N C E® > KAUNIS LANKKULATTIA, ERI LAUTAPITUUKSIA, LAUTOJEN REUNOISSA SIRO MIKROVIISTE Pituus : 58,8 cm / 78 cm / 138,2 cm Leveys : 10,18 cm - Paksuus : 8 mm 1 laatikko = +/- 1,6826 m²

PESTY TAMMI, VALKOINEN

KUULTOTAMMI

ELEGANCE UF 2946

ELEGANCE UF 947 VOIDAAN YHDISTÄÄ KIVIKUOSEIHIN (QUADRA, TUNNUS UF)

VANHA TAMMI, NATUR

TAMMI, NATUR ELEGANCE UF 946 VOIDAAN YHDISTÄÄ KIVIKUOSEIHIN (QUADRA, TUNNUS UF)

>67

>68

VOIDAAN YHDISTÄÄ KIVIKUOSEIHIN (QUADRA, TUNNUS UF)

>66

MERBAU

ELEGANCE UF 1034

ELEGANCE UF 1032

VOIDAAN YHDISTÄÄ KIVIKUOSEIHIN (QUADRA, TUNNUS UF)

VOIDAAN YHDISTÄÄ KIVIKUOSEIHIN (QUADRA, TUNNUS UF)

>68

> Tyylikkäät, kapeat lankut, jokaisessa laatikossa 3 eri pituutta > Jokaisessa lankussa on siro viistereuna kaikilla sivuilla > 54 erilaista lautaa jokaisessa kuosissa > Kapeat lankut luovat huoneeseen tilan tuntua > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

TAMMI, TUMMA

WENGE

ELEGANCE UF 948

ELEGANCE UF 1033

VOIDAAN YHDISTÄÄ KIVIKUOSEIHIN (QUADRA, TUNNUS UF)

VOIDAAN YHDISTÄÄ KIVIKUOSEIHIN (QUADRA, TUNNUS UF)

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA


linesse > U P E A S A U VA L A M I N A AT T I ! U S E I TA S A U VA P I T U U K S I A , SAUVOJ E N R E U NOI S SA M I K ROVI I STE ET Jokaisessa Linesse-laudassa on kolme esiasennettua laminaattisauvaa, joiden sirot poikkiviisteet jakavat

LINESSE

RANSKANTAMMI, HARMAA I LINESSE LUF 1241

sauvapintaa kuuteen eri mittaan. Valmis lattia on ilmeeltään kuin sauvaparketti, jossa ei ole sauvakuviota katkaisevia päätysaumoja. Linesse asennetaan Unilink-menetelmällä.


70 - 71

Pikkuinen Joonas on enemmän kuin tervetullut leluineen vanhempiensa makuuhuoneeseen, johon on yhdistetty PUKEUTUMISHUONE+AIKKIEN1UICKs3TEPŽ -lattioiden tavoin myÜs Linesse-lattia kestää elämää.

HARMAA TIIKKI, HARJATTU I LINESSE LUF 1238


ELEGANTTIA RENTOUTTA Uudet omistajat ovat remontoineet vanhasta maalaistalosta todellisen aarteen itselleen. Huolella ja rakkaudella entisöityihin osiin on yhdistetty moderneja korostuksia. Lattiaksi valittiin hienostunut sauvalaminaatti, jossa on eri pituisia kapeita sauvoja ja niiden välillä pieni reunaviiste. Lattia viimeisteltiin KUOSIINSOPIVALLA1UICKs3TEP®parkettilistalla.

RANSKANTAMMI, NATUR I LINESSE LUF 1240


72 - 73

RANSKANTAMMI, HARMAA I LINESSE LUF 1241

ITSESTÄÄN SELVÄ RATKAISU .ËMËARKKITEHDITVALITSIVATKOTIINSA1UICKs3TEP® Linesse -lattian, jonka kuosina on harmaa ranskantammi. Helppokäyttöisen Unilink-asennusmenetelmän ansiosta vierekkäisiä sauvoja voi siirtää suhteessa toisiinsa, joten lautojen väliin ei muodostu pitkiä päätysaumoja. Huoletonta eleganssia yhdistettynä tehokkuuteen. ”Paljon yhtäläisyyttä oman arkkitehtuurimme kanssa”, kommentoi eräs asukkaista.


Tätä sisustusta voisi kutsua uusklassiseksi – tyylikäs se on joka tapauksessa. Luonnonvalkoinen klassinen seinä yhdistettynä mustaan tammilattiaan. Todella tyylikästä !

RANSKANTAMMI, MUSTA I LINESSE LUF 1242


LINESSE > UPEA SAUVALAMINAATTI ! USEITA SAUVAPITUUKSIA, SAUVOJEN REUNOISSA MIKROVIISTEET Esiasennettujen sauvojen pituus : 37,5 cm / 45,5 cm / 55,4 cm / 83 cm / 92,9 cm / 138,4 cm Leveys : 6,9 cm - Paksuus : 10,5 mm (7+ 3,5 mm) 1 laatikko = +/- 2,0054 m²

RANSKANTAMMI, VALKOINEN

HARMAA TIIKKI, HARJATTU >71 LINESSE LUF 1238

LINESSE LUF 1239

RANSKANTAMMI, NATUR LINESSE LUF 1240

PĂ„HKINĂ„, TUMMA LINESSE LUF 1245

JATOBA, NATUR

AFZELIA DOUSSIE, VALKAISTU >72

LINESSE LUF 1244

LINESSE LUF 1243

RANSKANTAMMI, HARMAA >73 LINESSE LUF 1241

RANSKANTAMMI, MUSTA LINESSE LUF 1242

Class 32 - AC4 EN 13329

>74

> Trendikäs sauvalaminaatti > Sauvapinnassa 6 eripituista mittaa > Jokaisessa sauvassa on siro viistereuna kaikilla sivuilla > Ei vierekkäisiä poikittaissaumoja > Esiasennettu 3,5 mm paksu aluskate > Antaa sisustukselle tilan tuntua > Erittäin nopea asennus UnilinkMENETELMĂ‹NANSIOSTAKSS1UICKs3TEPÂŽ tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SĂ„VY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SĂ„VYISTĂ„. KUOSIN KAIKKI SĂ„VYT EIVĂ„T VĂ„LTTĂ„MĂ„TTĂ„ NĂ„Y KUVASSA


classic > P E R I N T E I S E T L A M I NA AT T I L AT T I AT E I VI I STE R E U NAA 1UICKs3TEPŽ Classic ei ole mikä tahansa laminaattilattia. Mallistossa on runsaasti erisävyisiä ja -tyylisiä

CLASSIC

VAIHTOEHTOJA KAIKKILUONNOLLISENKAUNIITAJAVIEHËTTËVIË1UICKs3TEPŽ-lattian toimivuus ja laatu ovat huipputärkeitä seikkoja, kuten olettaa saattaa. Lauta-, 2- ja 3-sauvakuosit ovat ajattoman ja samalla kulutusta kestävän, nykyaikaisen sisustuksen ydin. Trendikkäissä Classic Impression -kuoseissa lankkujen reunoja on korostettu.

VAALEA TAMMI, VALKAISTU I CLASSIC QSM O32


76 - 77

VAU MIKÄ HUONE ! Miten ihana huone pienelle perheenjäsenelle ! Valkoiseksi maalattu tiikkilattia on kodikas ja hyvä tausta erilaisille väreille ja vauhdikkaillekin leikeille. Tämä Impression-lattia, jonka reunoja korostaa tumma ’varjostus’ sietää hyvin kolhuja. Kutsu lasten pienet inkkariystävät kylään !

VAALEA TIIKKI, VALKAISTU I CLASSIC QSM 031


KOROSTETTU VANHA TAMMI, VAALEA I CLASSIC QST 028

Suunnittelijan avulla yläkerran ullakko muutettiin monitoimityötilaksi. Vaalea tammilattia ja avattu sisäkatto luovat ihastuttavaa tilan tuntua. Työskennellessään täällä omistaja suvaitsee seurakseen ainoastaan terrierinsä Maximen. %RINOMAISESTIJOHTUMISËËNTËVAIMENTAVAN1UICKs3TEP®aluskatteen ansiosta sen tassuttelu ei kuulu lainkaan alla olevaan kerrokseen.


78 - 79

KIRSIKKA, KOROSTETTU I CLASSIC QST 004

Tässä pienessä, mutta käytännöllisessä ja hyvin organisoidussa keittiössä kaapistojen ja työtasojen puhtaat linjat jatkuvat kauniissa kirsikanvärisessä lattiassa, joka ei säikähdä keittiön pieniä vesi- ym. roiskeita.


ELÄMÄN LAATUA Huippumukava, tyynyjen pehmustama istuin on oikea paikka rauhalliselle lukuhetkelle. Koko huoneesta huokuu kodikkuus. On kuin aika olisi pysähtynyt. Trendikäs, tumma tammilattia on kuin aito. Sen pinnassa on pehmeä kiilto ja paljon värisävyjä vaaleasta tummaan. Tässä Impression-lattiassa lankkujen ääriviivoja on korostettu lankkujen reunoilla.

VAALEANHARMAA TAMMI, ÖLJYTTY I CLASSIC QSM 034


80 - 81


TUMMANHARMAA TAMMI, ÖLJYTTY I CLASSIC QSM 036

RENTOUDU TYYLIKKÄÄSTI

Tästä rentoutumiseen tarkoitetusta huoneesta ei paljon keskustelu etukäteen. Juniori viihtyy erinomaisesti vanhan hyvän ajan esineiden ja stereoiden keskellä huoneessaan, jossa on tumma tammilattia. Vanhemmat tietenkin huomaavat kaikki pienet yksityiskohdat. Esimerkiksi lankkuja ympäröivä kapea sauma, joka korostaa lautojen reunoja. Värien monet vivahteet ja neutraali kiilto saavat lattian näyttämään luonnolliselta.


UUTTA

UUTTA

CLASSIC > PERINTEISET LAMINAATTILATTIAT ILMAN VIISTEREUNAA Pituus : 120 cm - Leveys : 19 cm Paksuus : 7 mm - 1 laatikko = +/- 1,8240 m²

VAALEA TIIKKI, VALKAISTU CLASSIC QSM 031

KOROSTETTU VAAHTERA CLASSIC QST 016

VAALEA TAMMI, VALKAISTU >76 CLASSIC QSM 032

>77

KOROSTETTU VANHA TAMMI, VAALEA >78 CLASSIC QST 028

KOIVU, VAALEA, 3-SAUVA CLASSIC QST 025

> Perinteinen laminaattilattia 1UICKs3TEP®-laatua, myös perusmallistossa > Lankku-, 2- ja 3-sauvakuoseja > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

0

0

Classic Tunnus QST : ilman viistereunaa

KOROSTETTU PYÖKKI CLASSIC QST 015

PYÖKKI, NATUR CLASSIC QST 009

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA

Classic Tunnus QSM : ilman viistereunaa, korostaa lautojen reunoja

Impression


TAMMILAUTA CLASSIC QST 008

MERBAU, KOROSTETTU

KIRSIKKA, KOROSTETTU CLASSIC QST 004

UUTTA

RUSKEA TAMMI, ÖLJYTTY CLASSIC QSM 035

>79

CLASSIC QST 017

UUTTA

TUMMANHARMAA TAMMI, ÖLJYTTY >82 CLASSIC QSM 036

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA


UUTTA

TAMMI, NATUR, KOROSTETTU CLASSIC QST 013

KOROSTETTU VANHA TAMMI, NATUR

TAMMI, NATUR

CLASSIC QST 029

CLASSIC QSM 033

UUTTA

PANGA, 2-SAUVA CLASSIC QST 027

KOROSTETTU VANHA TAMMI, TUMMA CLASSIC QST 030

VAALEANHARMAA TAMMI, ÖLJYTTY >80-81 CLASSIC QSM 034

> Perinteinen laminaattilattia 1UICKs3TEP®-laatua, myös perusmallistossa > Lankku-, 2- ja 3-sauvakuoseja > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

0

0

Classic Tunnus QST : ilman viistereunaa

Class 32 - AC4 EN 13329

Classic Tunnus QSM : ilman viistereunaa, korostaa lautojen reunoja

Impression


arte > N ÄY T TÄ VÄT, R E U N AV I I S T E I S E T L A ATAT 1UICKs3TEP® on suunnannäyttäjä, joka luo koko ajan uusia trendejä. Tekniikan edistyminen on MAHDOLLISTANUTUUDEN1UICKs3TEP®-laminaattilattiasukupolven tulon markkinoille. Tämän uuden innovaation ansiosta 1700-luvun saleissa käytetyt, kookkaat ja upeasti upeasti puukuvioidut

ARTE

lattialaatat ovat nyt kaikkien saatavilla. Suurissa laatoissa on runsaasti yksityiskohtia ja viehättävän elävä pinta. Niistä rakentuu upea, patinoitunut laattalattia. Laatoissa on reunaviisteet kaikilla sivuilla ja laatan paksuus on 9,5 mm. Laatoissa yhdistyvät menneiden aikojen aito tunnelma ja nykyaikaisen laminaatin käytännölliset ominaisuudet. Asunnosta omaksi kodiksi…

KIILTOBETONI, TUMMA I ARTE UF 1247


LOISTOKKUUTTA ASUMISEEN

VERSAILLES, VAALEA, ÖLJYTTY I ARTE UF 1248

Kuvassa on erään asianajajan omistama kartano. Tyyliltään barokkiin vivahtava sisustus luo olohuoneeseen ajanmukaisesta ”porvarillista eleganssia”. Päivänvalo virtaa korkeista ikkunoista Arte-laatoille korostaen laattojen pintamuotoa ja reunoja.

86 - 87


TERVETULOA PEREMMÄLLE Viereisen kuvan eteisessä tulija tuntee itsensä heti tervetulleeksi. Kookkaat Arte-laatat (62 cm x 62 cm) kutsuvat peremmälle. Lattia jatkuu olohuoneeseen, missä laatat liittyvät saumattomasti Perspective®-lankkuihin, joissa on täsmälleen sama tammikuosi.

VERSAILLES, VAALEA I ARTE UF 1155 JA NATUR TAMMI HOMAGE, ÖLJYTTY I PERSPECTIVE UF 1157


88 - 89

Klassinen koti, joka on remontoitu nykyaikaisen tyylikk채채ksi. Vaaleat laatat ovat kooltaan 62 x 62 cm ja luovat tilaan pelkistetty채 avaruutta.

KIILTOBETONI, NATUR I ARTE UF 1246


Upea maalaus hallitsee t채m채n asunnon taiteellisten asukkaiden olohuonetta. Mik채 sopisikaan paremmin sen yhteyteen kuin betonikuvioinen Arte-laatta. Laattojen reunojen mikroviisteet tuovat lattian esiin ja korostavat huoneen ajanmukaista tyyli채.

KIILTOBETONI, TUMMA I ARTE UF 1247


ARTE > NÄYTTÄVÄT, REUNAVIISTEISET LAATAT Pituus : 62,4 cm - Leveys : 62,4 cm Paksuus : 9,5 mm - 1 laatikko = +/- 1,5575 m²

VERSAILLES, VAALEA

VERSAILLES, VAALEA, ÖLJYTTY >87 ARTE UF 1248*

ARTE UF 1155* VOIDAAN YHDISTÄÄ SAUMATTOMASTI PERSPECTIVE-MALLISTOON UF 1157

KIILTOBETONI, TUMMA >90 ARTE UF 1247

KIILTOBETONI, NATUR ARTE UF 1246

>88

>89

> Kookkaat lattialaatat > Jokaisessa laatassa on siro mikroviiste kaikilla sivuilla > Paksuus 9,5 mm (aidon puulattian tuntu) > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104 Puukuosit : pintarakenne noudattaa laatan sauvakuviota. Betonikuosit : ilmeikäs pintakuviointi.

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA *UF 1248 & UF 1155 : Nämä tuotteet on valmistettu luokan 32 teknologiaa ja raaka-aineita käyttäen. Joitakin EN 13329 -standardin mukaisia testausmenetelmiä ei ole sovellettu täysimääräisesti. Lisätietoja verkkosivuillamme www.quick-step.com


quadra > VA K I O K O K O I S E T L A ATAT 1UICKs3TEPŽ-kivikuosit ovat lämpimän viihtyisiä ja lisäksi hyvin helppohoitoisia. Quadra on PERSOONALLINENVALINTA6OITASENTAALAATATTJOKORINNAKKAINTAILIMITTËIN1UICKs3TEPŽ Quadra -lattialla on mukava olla. UniclicŽ-pontin ansiosta myÜs asennus käy nopeasti ja siististi.

QUADR A

LINÉ, TUMMA I QUADRA TU 1299


92 - 93

PUHTAAT MUODOT Markille lattian kestävyys on tärkein asia. Pelkistetyn siisti ulkonäkö on kuitenkin tervetullut lisäetu.

LUNA I QUADRA TU 400

PÄIVÄLLINEN ON KATETTU ! Mikään ei vedä vertoja herkulliselle kotitekoiselle kurpitsakeitolle kylmän talvipäivän päätteeksi. Varsinkaan tässä kodikkaassa oleskelukeittiössä, jonka persoonallisuutta lisää kookas kirjahylly. Laattalattia sopii prikulleen keittiökalusteisiin ja on erittäin käytännöllinen. Kiinnitä huomiota laattojen saumakuvioon.

TRAMONTO I QUADRA TU 402


LINÉ, VAALEA I QUADRA TU 1297

LASTEN LUOMA KAAOS HALLINTAAN Jim ja Mike saavat puuhailla vapaasti tässä lasten leikkinurkkauksessa. Äidin ja isän ei tarvitse olla huolissaan : pitääkseen juuri tällaisen lasten AIKAANSAAMANSEKAMELSKANHALLINNASSAHEVALITSIVAT1UICKs3TEP®laatat. Ristikkäinen asennus on leikkisä, mutta trendikkäitä asennustapoja on muitakin. Väriksi voi valita myös astetta vaaleamman tai tummemman sävyn.

LINÉ, TUMMA I QUADRA TU 1299

LINÉ, HARMAA I QUADRA TU 1298


94 - 95


T채m채n tilavan merenrantahuvilan eteinen tummine betonilaattoineen luo tyylin, joka on valoisa ja romanttinen sek채 tunnelmaltaan nykyaikainen. Se on esteettinen valinta, joka sopii hyvin lapsiperheelle.

PRATO I QUADRA UF 1018


UUTTA

QUADR A > VAKIOKOKOISET LAATAT (Tunnus TU) Pituus : 39,4 cm - Leveys : 39,4 cm Paksuus : 8 mm - 1 laatikko = +/- 1,5524 m² (Tunnus UF) Pituus : 39,6 cm - Leveys : 39,6 cm Paksuus : 8 mm - 1 laatikko = +/- 1,5682 m²

LINÉ, VAALEA

LUNA QUADRA TU 400

>93

QUADRA TU 1297

UUTTA

QUADRA TU 402

UUTTA

LINÉ, HARMAA

TRAMONTO >93

QUADRA TU 1298

>94

LINÉ, TUMMA >95

QUADRA TU 1299

>94

> Voidaan asentaa vierekkäin tai limittäin. > Asennus sujuu nopeasti ja helposti Uniclic®-pontin avulla : ks. s.100 1UICKs3TEP® tarjoaa koko paketin : tarvikkeet, ks. s.104

PRATO QUADRA UF 1018*

TRENTO >96

VOIDAAN YHDISTÄÄ SAUMATTOMASTI ELEGANCE-KUVIOIHIN

QUADRA UF 406 VOIDAAN YHDISTÄÄ SAUMATTOMASTI ELEGANCE-KUVIOIHIN

Class 32 - AC4 EN 13329

KUVAT OVAT VALOKUVIA. TUOTTEEN TODELLINEN SÄVY VOI POIKETA JONKIN VERRAN KUVAN SÄVYISTÄ. KUOSIN KAIKKI SÄVYT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ NÄY KUVASSA * UF 1018 : Nämä tuotteet on valmistettu luokan 32 teknologiaa ja raaka-aineita käyttäen. Joitakin EN 13329 -standardin mukaisia testausmenetelmiä ei ole sovellettu täysimääräisesti. Lisätietoja verkkosivuillamme www.quick-step.com


quicksstepŽ -lattian edut pähkinänkuoressa - ) + 3 ) 1 5 ) # + s 3 4 % 0 Ž - L A T T I A L L A O N 2 5 V U O D E N T A K U U ? +UNANTAATUOTTEELLEVUODENTAKUUN TËYTYYOLLAERITTËINVARMAITSESTËËN+ËYTËMME1UICKs3TEPŽ-lattioihin niin paljon tietotaitoa ja energiaa ja otamme niistä niin suuren vastuun, että olemme varmoja, että ostajille on niistä iloa pitkään.


98 - 99

> H U I P P U K E S TÄ VÄ P I N TA K E R R O S Entistä vahvempi pintakerros

Ei vahingoitu palavasta savukkeesta

Scratch Guard -teknologia on vuosia kestäneen tutkimustyÜn

Lattiamme ovat paloturvallisia, ja vaikka palava savuke sattuisi

ja kestävyysominaisuuksiin investoinnin lopputulos. HyÜdyn

putoamaan lattiallesi ja jäisi siihen, siitä ei jää mitään jälkeä.

huomaa heti : Lattian pinta on erikoissuojattu, joten sinulle on iloa kauniista, luonnolliselta näyttävästä lattiastasi entistäkin kauemmin. Ks. sivu 10.

Hygieeninen ja helppohoitoinen pinta Koska lankut liittyvät tiiviisti yhteen, lika ei pääse niiden väliin tai alle. Siksi lattian puhtaana pitäminen on todella helppoa.

> A JAT TO M I A K U O S E JA Kuosit ovat luonnon inspiroimia

Hyvä auringonvalon kesto

EN 438-2,16/BL ref >6

+UOSIONAIVANYHTĂ‹TĂ‹RKEĂ‹KUINLAATU1UICKs3TEPÂŽ-

Pitkäaikainenkaan auringonvalo ei haalista eikä tummenna

mallistoon valitaan vain parhaat kuosit. Pinnan kuviointi on

1UICKs3TEPÂŽ-lattiaa.

mahdollisimman luonnollinen ja kuosinmukainen. Malliston �makupalat� ja suunnittelijoiden suosikkikuosit on merkitty kuvastoon �designers’ choice�-tunnuksella. Ks. sivu 11.

> L U J A R U N K O L E V Y S TÄ A L K A E N Hyvä iskun- ja kolhunkesto

Aito soundi

1UICKs3TEPÂŽ-laminaattien huippulaatuiset HDF-runkolevyt ovat

Runkolevy on optimoitu lattiakäyttÜä varten ja yhdistettynä

talon omaa tuotantoa. Tehdas asettaa niiden laadulle vaatimukset,

1UICKs3TEPÂŽ-aluskatteeseen tuloksena on aidon puun

jotka ovat tiukemmat ja siten paremmat kuin voimassa olevien

miellyttävä ääni.

EN- ja ISO-standardien vaatimukset. Yhdistettynä kestävään pintakerrokseen lattiallasi on siis paras mahdollinen suoja putoavia esineitä, piikkikorkoja yms. vaurion aiheuttajia vastaan.

Antistaattinen %IENĂ‹Ă‹STAATTISIASĂ‹HKĂšISKUJA+AIKKI1UICKs3TEPÂŽ-lattiat on

Hyvä kosteudenkesto

käsitelty pysyvästi antistaattisiksi.

Kosteussuojattu runkolevy ja pitävä lukkopontti suojaavat lattiaa erinomaisesti pintakosteudelta, esimerkiksi lattialle kaatuneelta juomalta.

Voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa 6ALITSESOPIVAALUSKATEJAASENNAUIVA1UICKs3TEPŽ-lattia.

UniclicŽ ja Unilink : helppo ja erittäin kestävä Lankut on helppo napsauttaa yhteen käänteentekevien UniclicŽja Unilink-menetelmien avulla. Asennuksen helppoudesta huolimatta liitos on kuitenkin tiukka : koska lukkopontit on tyÜstetty varsinaiseen runkolevyyn, niiden vetolujuus on poikkeuksellisen hyvä. Ks. sivu 100 -103.

Voit nauttia lattialämmÜn eduista ilman huolen häivää. Lisäohjeita jälleenmyyjältäsi tai verkkosivuilta.


uniclic®

TÄY D E L L I S E N L AT T I A N A S E N N U S E I O L E K O S K A A N O L L U T H E L P O M PA A . Kaunis lattia on kaunis ainoastaan siinä tapauksessa, että myös asennus on täydellinen. !VAINASEMASSATËSSËONVERTAANSAVAILLAOLEVA1UICKs3TEP® Uniclic® -pontti, joka on myös teknisesti ylivoimainen menetelmä. Lattian asennus sujuu ”napsautuksella”, liimaa ei tarvita. Vaivaton ja nopea.

M I S TÄ S Y Y S TÄ U N I C L I C ® - P O N T T I O N N I I N K Ä Ä N T E E N T E K E VÄ R AT K A I S U ?

1 järjestelmä, 2 menetelmää ainutlaatuista !

> K E R R A L L A VA L M I S Uniclic®-pontin ansiosta lattian asennus sujuu käden käänteessä. Lautojen napsautus yhteen käy aina nopeasti, vaivattomasti ja siististi. Voidaan asentaa mihin tahansa.

Menetelmä 1 : kallista ja napsauta Asennus käy kätevästi, napsauttamalla laudat yhteen. Etu muihin menetelmiin verrattuna ? Tämä on paljon nopeampi

Toisin kuin useimmissa muissa vastaavissa menetelmissä Uniclic®-laudat

kuin järjestelmä, jossa tarvitaan aina vasara ja lyöntipalikka.

voi asentaa myös vaakatasossa. Tämä on tärkeää asennettaessa viimeistä

Eivätkä laudat vahingoitu.

lautariviä tai kun asennuskohta sellainen, että kallistaminen on vaikeaa tai mahdotonta (kuten esim. oven karmilistojen tai lämpöpatterien alla). Noudata pakkauksessa olevia asennusohjeita.

Menetelmä 2 : asennus vaakasuoraan Liu’uta laudat vaikeapääsyisiin paikkoihin ja naputa ne kiinni toisiinsa vasaraa ja lyöntipalikkaa tai lyöntirautaa käyttäen. Tehokasta ja yksikertaista, ja tuloksena on lattia, jonka asennus on täydellinen viimeistä lautaa myöten.


100 - 101

uniclic®-pontilla on monia muitakin hyviä puolia Kahden eri asennusmenetelmän yhdistelmä ei ole ainoa ominaisuus, jonka ansiosta Uniclic®-pontti on paras. Siihen liittyy monia muitakin etuja.

> E R I T TÄ I N L U J A Saumat pysyvät aina tiiviinä, sillä viistotun reunan ansiosta laudat puristuvat tiukasti yhteen. Pysyvästi.

> A I N U T L A AT U I N E N M U OTO , J O K A P I TÄ Ä L AT T I A S I K U N N O S S A Jännitys jakautuu sopivasti, sillä pontin alareuna on kiilan muotoinen. Liittymäkohta ei vaurioidu, kun alareuna painuu alustaa vasten vaakasuorassa asennuksessa. Tämä varmistaa, että tuloksena on aina upea lattia. Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta muissa menetelmissä asianlaita ei aina ole näin.

> E I VÄ Ä N T Y M I S TÄ Koska uros- ja naaraspontti on työstetty runkolevyyn ja laudat ovat kauttaaltaan yhtenäistä materiaalia, ne laajenevat yhtenäisesti lämpötilan vaihdellessa. Jokaisen laudan kaikilla sivuilla on Uniclic®-pontti. Tämän ansiosta asennustulos on täydellinen eikä rakoja synny : voit iloita täydellisestä lattiasta vuosikausia.

> VA S E N - VA I O I K E A K ÄT I N E N ? E I H ÄTÄ Ä ! Asennus onnistuu aina riippumatta siitä, mistä nurkasta se aloitetaan. Valitset itse työskentelysuunnan : vasemmalta oikealle tai päinvastoin. Ihanteellinen ratkaisu, joka sopii sekä vasen- että oikeakätisille.


unilink

U U S I L AT T I A S U K U P O LV I 1UICKs3TEP®-lattioiden alkuperäinen, eri puolilla maailmaa patentoitu Uniclic®-pontti on saanut seuraajakseen uuden, innovatiivisen lattia-asennusjärjestelmän, joka on nimeltään Unilink

LINESSE

> U N I LI N K -T E K N I I K K A MA H D OL LI STA A LA M I NA ATTI SA UVOJ E N E NTI STÄ N OP E A M M A N A S E N N U K S E N KOROSTA E N SA M A LLA SA A DA A N LATTI A N L UO N NO LL I S TA U L KO NÄ KÖ Ä. VA LM I I K S I A S E N N ETTU A LU S LE V Y VA I M E NTA A J OHT U M I SÄ Ä N TÄ JA L ATTIA K U U LOSTA A JA LK OJ E N A LLA A I D OLTA P U U LTA .

> A I D O N S A U VA PA R K E T I N I L M E Tuloksena on aidon sauvaparketin näköinen lattia, sillä lautoja voi siirtää suhteessa toisiinsa. Tällä tavoin kahta saumaa ei koskaan päädy samaan kohtaan.

>NOPEA JA HELPPO

>AIDON PUUN TUNTU

ASENNUS

Unilink-menetelmän ideana on esiasennettu aluslevy, jonka

Aluslevyn paksuus on 3,5 mm ja se toimii myös ääntä

päälle on kiinnitetty kolme laminaattisauvaa. Niitä voi liikuttaa

vaimentavana aluskatteena vähentäen erityisen tehokkaasti

suhteessa toisiinsa. Tällaisten esiasennettujen lautojen asennus

johtumisääntä. Johtumisääni on esim. kävelystä

on luonnollisesti paljon nopeamppaa, kuin asentaa pieniä

aiheutuvaa ääntä, joka kuuluu alla olevaan huoneeseen.

laminaattisauvoja yksi kerrallaan. Liu’uta ja napsauta !

Lattia kuulostaa enemmän aidolta puulattialta.


102 - 103

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® - L A T T I A A N S A I T S E E U N I C L I C ® PONTI N JA U N I LI N K-TE K N I I K A N.

 

Ei saumojen rakoilua

Asenna ja nauti

Uniclic®-saumat ovat niin tiiviit, että rakojen

1UICKs3TEP®-lattian eduista pääset osalliseksi

muodostuminen on miltei mahdotonta.

heti. Unelmiesi lattian asennus käy yhdellä

Tämän ansiosta lattian puhtaanapito onnapsautuksella, liimaa ei tarvita. Asennuksen

todella helppoa, sillä lika ei yksinkertaisesti

jälkeen ei tarvitse jäädä odottamaan :

pääse saumoihin.

voit kävellä lattialla heti ja aloittaa muun sisustamisen.

Täysin tasainen lattia

Lattia muuttaa mukanasi

Uros- ja naaraspontti sopivat tiiviisti yhteen.

Suunnitteletko muuttoa ? Ei hätää ! Voit

Tämän ansiosta lattiaan ei tule tasoeroja 

eivätkä laudat kulu reunoistaan.

helposti purkaa lattian ja asentaa sen  

uudelleen. Lautojen asennus ja purkaminen käy käden käänteessä. Uudelleenasennuksen jälkeenkin lattia säilyttää alkuperäisen kestävyytensä. Ja tunnet heti olosi kotoisaksi.

Huippulaatu kestää kauemmin Patentoitu Uniclic®-pontti sekä Unilinkteknologia ovat asiantuntijoiden kehitystyön 

tulosta ja perustuvat vuosien tutkimustyöhön ja käytännön järkeen. Ne ovat täysin luotettavia. Ei ole sattumaa, että Uniclic®- ja Unilink-järjestelmillä on pysyvästi yhdessä -takuu ensiasennuksessa.


> K O K O N A I S U U S M U O D O S T U U Y K S I T Y I S K O H D I S TA /LETVALINNUT1UICKs3TEP®-lattioista suosikkisi, joka tekee kodistasi ainutlaatuisen. Jotta lattiastasi olisi sinulle MAHDOLLISIMMANPALJONILOA 1UICKs3TEP®-tarvikemallistossa on erilaisia tarvikkeita sitä varten.

nauti täysillä quicksstep®lattiastasi


104 - 105

nopea asennus oikeilla materiaaleilla 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® AS E N N U S SAR JA 1UICKs3TEP®-lyöntipalikka, -lyöntirauta ja kiilat, joilla varmistetaan liikuntasauma. Sarjan avulla pystyt asentamaan lattiasi kaikissa tilanteissa (asennusohje saatavana myös DVD :llä.).

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® - K Ä S I S A H A Kätevällä käsisahalla oven karmilistat on helppo lyhentää, niin että lattia mahtuu niden alle. Sahan terä on huippulaatuista terästä ja siinä on säädettävä kahva.


Oikea aluskate joka huoneeseen, joka käyttÜÜn‌ 1UICKs3TEPŽ-laatuvaatimukset

Tasoittava aluskate

ovat erittäin korkeat.

1UICKs3TEPÂŽ -aluskate on oivallinen pohja hienolle, hiljaiselle laminaattilattialle.

Vain paras on kyllin hyvää.

Se tasaa alustan pieniä epäsäännÜllisyyksiä.

Mallistoa varten on kehitetty omat aluskatteet, joiden ominaisuudet ovat seuraavat :

Erittäin hyvä kosteussulku Oikea aluskate suojaa lattian alustasta nousevalta kosteudelta.

Voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa 1UICKs3TEPŽ -aluskatteet noudattavat kaikkia EU :n aluskatteita koskevia standardeja. Lisäksi on testattu, etteivät ne lämmetessään kehitä epämiellyttäviä hajuja eikä niistä haihdu haitallisia kaasuja.

Sopii yhteen UniclicŽ-pontin kanssa Aluskatteiden sileä pinta estää katteen osia pääsemästä uros- ja naaraspontin väliin LATTIAAASENNETTAESSA1UICKs3TEPŽ-aluskatteiden sileä pinta varmistaa, että lattia pääsee elämään ympäristÜolosuhteiden muuttuessa.

2-in-1 -järjestelmä 1UICKs3TEPŽ 2 in 1 -aluskate nopeuttaa tyÜtä. Liimanauhalla varustettu kosteussulku (DPM) on tässä tasoittavassa aluskatteessa valmiina.


106 - 107

M I K Ä A L U S K AT E S O P I I PA R H A I T E N S I N U N TA R P E I S I I S I ? Jokaisella rakennuksella ja huoneella on oma luonteensa, aivan kuten ihmisilläkin. Erilaisia olosuhteita ei voi verrata keskenään. 3ENVUOKSI1UICKs3TEP®-tarvikemallistoon on kehitetty huippuluokan aluskatteita, joilla jokaisella omat erityisominaisuutensa.

Vaimentaa heijastusääntä

Vaimentaa johtumisääntä

*OTKUT1UICKs3TEP®-aluskatteista on kehitetty erityisesti vaimen-

4OISET1UICKs3TEP®-aluskatteet on kehitetty vähentämään erityis-

tamaan heijastusääntä. Heijastusääni on esim. ääntä, jonka

esti johtumisääntä. Johtumisääni on esim. kävelystä aiheutuvaa

kuulet huoneessa, kun kävelet lattian poikki.

ääntä, joka kuuluu alla olevaan huoneeseen.

Haluatko vähentää heijastusääntä

Tämä erittäin tehokas, ääntä vaimentava

mahdollisimman tehokkaasti ? Tämä

aluskate on suunniteltu vähentämään

aluskate tarjoaa lattia-asennukseesi

erityisesti johtumisääntä. Johtumisääni on

uudenaikaisen high-tech -ratkaisun.

esim. kävelystä aiheutuvaa ääntä, joka

1 rulla = 10 m2

kuuluu alla olevaan huoneeseen. 1 pakkaus = 10 m2

Heijastusäänen vaimennuskyky : ****

>

Johtumisäänen vaimennuskyky : *

>

15 )# +s34% 0®

15 ) # + s 34% 0 ®

U N I SO U N D

TR A N S ITSOU N D

PRO

U LTR A

Heijastusäänen vaimennuskyky : * Johtumisäänen vaimennuskyky : ***

Tämä aluskate on erinomainen heijas-

Tätä aluskatetta käytetään pääasiassa

tusäänen vaimentaja. Heijastusääni on

tasoittamaan suurehkoja epätasaisuuksia

esim. ääntä, jonka kuulet huoneessa,

tai aluslattian vaurioita. Lisäksi tarvitaan

kun kävelet lattian poikki.

1UICKs3TEP® Screen -kosteussulku. Ei sovi

1 rulla = 15 m2

lattialämmityksen yhteydessä käytettäväksi. 1 pakkaus = 10,1m²

Heijastusäänen vaimennuskyky : ***

>

Johtumisäänen vaimennuskyky : *

15 )# +s34% 0®

> U N I SOFTBOA R D

U N I SO U N D

Puristuksen vaikutuksesta tämä aluskate

1UICKs3TEP® Screen -kosteussulku on

palaa aina alkuperäiseen muotoonsa,

tarkoitettu käytettäväksi Uni Softboard

minkä ansiosta se myötäilee aina tiiviisti

ALUSKATTEENTAI1UICKs3TEP® Linesse

aluslattian pinnan muotoa. Näin

-malliston lattian alla.

vältytään kiusalliselta rumpuääneltä (joka

1 pakkaus = 25m²

on heijastusääntä). Aluskatteen alaosan kennomainen rakenne vähentää alaspäin

> 15 )# +s34% 0® U N IC LIC® PLU S

kulkevia ääniaaltoja (jotka voivat kuulua kotisi alakertaan tai häiritä kerrosta alempana asuvia naapureita).

>

1 rulla = 15 m2

15 ) # + s 34% 0 ®

Heijastusäänen vaimennuskyky :**

SC R E E N

Johtumisäänen vaimennuskyky :*

- K OSTE U S S U LK U


eteisestä makuuhuoneeseen : Täydellinen viimeistely Uutta lattiaa ei asenneta joka päivä. Jos siis kiinnität riittävästi huomiota myös asennuksen viimeistelyyn, lattiastasi on sinulle sitäkin enemmän iloa jälkikäteen. Vuosikausiksi.

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® - OV I M AT TO 4ËMËUUSIOVIMATTOTEKEEETEISEN1UICKs3TEP®-lattia-asennuksesta entistä mielenkiintoisemman. Matto on helppo puhdistaa ja se on upotettu lattiaan poikkeuksellisen tyylikkäästi, niin ettei se estä oven avautumista. Mattoa ympäröi luja alumiinikehys. Tyylikäs ja käytännöllinen. koko : 43,4 x 74,6 cm

Kolme puhdistusosaa + likaa keräävä osa 1. karhea osa : irrottaa karkearakeisen lian (soran) 2. harjaava osa : poistaa hienojakoisemman lian (hienon hiekan) 3. kuivaava osa : poistaa kosteuden Likaa keräävä osa : kerää lian


108 - 109

täydellinen lattia vaatii täydellisen viimeistelyn +AIKILLE1UICKs3TEPŽ-lattioille lÜytyy niihin sopivat viimeistelytarvikkeet. 4ARVITSITPASITTENJALKALISTOJATAIMUUNLAISIALISTOJA1UICKs3TEPŽviimeistelytarvikkeissa on samat kuviot ja värit kuin puu- ja kivikuoseissa. Tarvikkeet eivät naarmuunnu helposti, ja niiden asennus on vaivatonta. Jalkalistojen pohja on kosteussuojattu, joten kosteus ei imeydy niihin.

> M A A L AT TAVA JA L K A L I S TA

Uutta

Tässä jalkalistassa käytetty Incizo-teknologia antaa sinulle mahdollisuuden käyttää luovuuttasi ja antaa sisustukselle loppusilaus. Valitse klassinen tai moderni tyyli, päätä itse korkeus ja väri, tee yhdistelmiä oman makusi mukaan. Saatavana kolmessa muodossa. 240 cm x 160 mm x 16 mm

> PA R Q U E T - J A L K A L I S TA Parkettijalkalistan puhtaat linjat viimeistelevät kauniisti lankkulattian. Listan väri ja rakenne ovat samat kuin vastaavan lattian. Listan takana on ura puhelin- ja tietokonejohtoja varten. 279 cm x 77 mm x 14 mm


>MANSETTI

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® KIT

Keskuslämmitysputkien

Tämä elastinen akryylipohjainen

läpivientien viimeistelyyn.

massa on ihanteellinen ratkaisu

Ø 15 mm / 22 mm

kohtiin, joihin jalkalistan tai muun listan asennus ei onnistu.

jALKALISTATYYPIT

> VA K I O L I S TA

>KORKEA J A L K A L I S TA

>PERINTEINEN

> M AT T O L I S TA

J A L K A L I S TA

Neutraali jalkalista kaikkiin

Korkea lista ja siten ihanteellinen

Perinteinen jalkalista, joka

Viimeistelylista lattian ja entisen

tiloihin.

ratkaisu remonttikohteisiin.

piilottaa erinomaisesti leveän

jalkalistan väliin.

58 mm x 12 mm x 240 cm

90 mm x 18 mm x 240 cm

liikuntasauman.

17 mm x 17 mm x 240 cm

40 mm x 22 mm x 240 cm


110 - 111

> 1 L I S TA 4 K ÄY T T Ö Ä 1UICKs3TEPŽ-listoissa on samanlainen kuviointi ja pintarakenne KUINITSELATTIOISSA1UICKs3TEPŽ-lattiasi takuu kattaa myÜs nämä 1UICKs3TEPŽ-listat. Puukuosisen listan pituus : 215 cm Metallilistan pituus : 93 tai 270 cm Saatava nyt myÜs metallisena.

)NCIZO KĂ‹Ă‹NTEENTEKEVĂ‹1UICKs3TEPÂŽ-uutuus. Miksi ? Koska siitä on helppo muotoilla kaikki tarvitsemasi listan lattiasi viimeistelyyn. Erittäin kätevä. s4ALOUDELLINEN6OITKĂ‹YTTĂ‹Ă‹LISTANYLIJĂ‹Ă‹NEETPALASETMUUALLA mitään ei tarvitse heittää roskiin. s9KSINKERTAINEN/IKEARATKAISUONAINAKĂ‹SILLĂ‹

monitoimilista, jossa on käytetty incizo-tekniikkaa.

> L I I K U N TA S A U -

> E R I TA S O L I S TA

> P E I T E L I S TA

> PĂ„ Ă„T E L I S TA

Kahden erikorkuisen

0EITELISTAESIM1UICKs3TEPÂŽ-

Siisti viimeistely lattian reunaan

lattiamateriaalin välille

lattian ja tekstiilimaton väliseen

silloin kun jalkalistaa ei käytetä

liikuntasaumaan

(seinää tai ikkunaa vasten)

M A L I S TA Kahden lattian yhdistämiseen.


> P O R R A S L I S TA Porraslistoissa on sama kuviointi ja pintarakenne kuin vastaavassa lattiassa.

4ODELLAKËYTËNNÚLLINEN1UICKs3TEP®-innovaatio : porraslista, jonka avulla lattian ja portaan välisestä liitoksesta tulee tasainen ja saumaton. Tästä ei viimeistelytulos enää parane ! Uniclic®pontin ja Unilink-tekniikan ansiosta asennus ei voisi olla enää helpompaa.

askelmalle tuleva porraslista

> A S E N N U S L I S TA

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ®

> P O R R A S L I S TA

ONE4ALL Laadukas asennuslista kiinnitetään portaaseen. Sen jälkeen lattia voidaan asentaa helposti Uniclic®tai Unilink-menetelmällä. Huom. Jälleenmyyjältäsi saat lisätietoja, minkä tyyppinen asennuslista sopii lattiaasi.

-Y L E I S L I I M A Monikäyttöliima porraslistojen, jalkalistojen ja listakiskojen kiinnitykseen.

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® - L A M I N A AT-

Saumaton porraslista on valmistettu alumiinista ja päällystetty laminaatilla. Sen kiinnitys sujuu helposti vastaavaan asennuslistaan napsauttamalla. 2,5 m x 8,5 cm x 3,9 cm

T I TA R R A Käytä laminaattitarraa portaiden, jalkalistojen ja muiden listojen reunojen viimeistelyyn. 5 m x 6 cm


112 - 113

1UICKs3TEP®-lattia on uskomattoman helppohoitoinen. Ja jos KËYTËT1UICKs3TEP®-hoitotuotteita, työtä on vieläkin vähemmän. Lattian puhdistus käy käden käänteessä ja sinulle jää enemmän aikaa johonkin hauskempaan.

hohtavan puhdas lattia

 1 5 ) # + s 3 4 % 0®- HOITOSA R JA

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® FORCE

 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® MIX & FIX

Sarjaan kuuluu säädettävä varsi, pestävä mikrokuituliina ja kätevä

1UICKs3TEP® Force poistaa

Pienet vauriot on helppo

sumutinpullo. Tarkoitettu nihkeään tai kuivaan pyyhkimiseen.

hetkessä itsepintaiset tahrat (tus-

korjata lattian alkuperäisellä

%RITTËINKËTEVË1UICKs3TEP -moppi ja clean spray -suihke voidaan

sikynän jäljet, kenkälankin jne.)

VËRILLË1UICKs3TEP® Mix & Fix

®

ostaa myös erikseen.

-sarjan avulla.


www käy sivuillamme www.quick-step.com ! 1 5 ) # + s 3 4 % 0 ® - V E R K K O S I V U S T O O N L A I T E T T U U U T E E N U S K O O N . S I V U I LTA M M E L Ö Y T Y Y N Y T : Interior Designer, virtuaalinen työkalu jonka avulla voit asentaa 1UICKs3TEP®-lattioita erilaisiin sisustuksiin. Voit myös värittää seiniä ja kalusteita makusi mukaan. > hyödyllisiä sisustusvihjeitä > entistä enemmän kuvia sisustuksista sekä uusia ideoita 1UICKs3TEP®-jälleenmyyjät > viimeisimmät uutiset > kysymyksiä ja vastauksia > lattialämmitys > asennusohjeet > ...


114 - 115

>PEFC: METSIEN SERTIFIOINTIJÄRJESTELMÄ

Quick•Step®-lattia on myös erittäin ympäristöystävällinen hankinta. Yhä useammat haluaisivat puuta kotinsa rakennus- ja sisustusmateriaaliksi. Samanaikaisesti haluamme kuitenkin myös säilyttää metsämme. Tämän vuoksi on kehitetty metsäsertifiointi: uusi työväline, jolla parannetaan metsiemme kestävää hoitoa. Quick•Step® sai äskettäin PEFC-metsäsertifikaatin. Olemmekin ylpeitä siitä, että voit nauttia puukuosien kauneudesta metsiä vahingoittamatta.

COC TCHN-CTIB 380

luonnon tärkeys


> Q u i c k • S t e p ®- k a u p p i a a S i

Lisätietoja verkkosivuiltamme : www.quick-step.com

www.quick-step.com

COVERPHOTO UF 947 & UF 1033. We reserve the right to make any changes in production specification that might occur. The reproduction of the designs is not contractual - Contents© 2009 by Unilin bvba – division Flooring. All Rights Reserved. The contents of this brochure may not be reproduced in whole or in part without prior written permission from the publisher. Drukref 09/010/01

Quick-Step Laminaattilattia Kuvasto 2009  
Quick-Step Laminaattilattia Kuvasto 2009  

Quick-Step laminaattilattia kuvasto 2009. Maahantuoja Orient-Occident.