Page 9

tips forkodin home vinkkejä sisustukseen 8 - 9

TRENDI 1

LUoNToA SISäTILoIhIN "Luonnolliset puun värit näyttelevät pääosaa yhä enemmän lähivuosina – se on toinen mahdollisuus luoda lämpöä ja kodikkuutta. Mustan ja valkoisen yhdistelmä pysyy suosittuna, mutta täyteläisemmät maanläheiset sävyt … kirkkaankeltainen, luonnonvärinen eksoottinen vihreä, turkoosi ja akvamariinin sinivihreä ovat tulossa etualalle. Suuntaus on hyvin paljon samanlainen kuin tekstiileissä ja tapeteissa, joissa kuosit ovat suurikuvioisia, ja niihin yhdistellään luonnonmukaisia sisustustarvikkeita, kuten pajukoreja. Näyttää siltä kuin ihmiset yrittäisivät luoda kodistaan tilan, jonka sisällä on ulkona olevaa luontoa", Miranda De Bie sanoo.

TRENDI 2

ToIMIVA JA ASUMISEEN SoPIVA

"Koti on nyt enemmän kuin koskaan turvapaikka, jonka sisustus tulee olla toimiva ja jossa asuminen on helppoa", Miranda De Bie jatkaa. "Quick•Step®-lattiat sopivat täydellisesti tähän kuvaan, koska ne ovat kestäviä, helppohoitoisia ja naarmuuntumisen kestäviä (Scratch guard -käsittelyn ansiosta). Epäilemättä lattian on kestettävä päivittäistä ja kovaa käyttöä."

TRENDI 3

AJAToN SISUSTUS Ehkä vastareaktiona viime vuosien ylenpalttisuuteen, ajattomien sisustuksien kysyntä on lisääntynyt, ja viehättävä laminaatti lattiapäällysteenä on osa tätä muutosta. M.D.: "olohuoneella, jossa on laminaattilattia, on se hyvä puoli, ettei siihen usein tarvitse lisätä paljoakaan: muutama muotoiluklassikko, vaaleat seinät ja voimakkaan kirkasvärisiä tyynyjä, verhoja ja sisustusesineitä. Monimutkaisempaa sen ei tarvitse olla. Usein lattia puhuu puolestaan."

QS_B2C_2011_zone3.indd 9

13/12/10 15:58

Quick-Step Laminaattikuvasto 2011  

Quick-Step, Orient-Occident