Page 6

VINKKI Quick•Step® -laminaatissa on poikkeuksellisen kestävä pintakerros, ja sen vuoksi se sopii täydellisesti keittiöön. Tiiviiksi käsitelty pinta estää lian ja pölyn tunkeutumisen lattiaan, joten harjalla pesua ei tarvita.

"Ja jos kymmenen vuoden aikana päätämme, että haluamme muun värin tai päätämme vaihtaa huonekalut, niin silloin yksinkertaisesti vaihdamme lattian."

VAALEA TAMMI, VALKAISTU I CLAssiC QsM 032

Ja jos kymmenen vuoden aikana päätämme, että haluamme muun värin tai päätämme vaihtaa huonekalut, niin silloin yksinkertaisesti vaihdamme lattian." Koska hinta laatusuhde on hyvä, mahdollisuuksia on paljon." Työntekoa ja leikkiä "Ns. toimistohuone on paikka, jossa säilytämme henkilökohtaisia tavaroitamme, mutta lapsille se on leikkihuone, missä kaikki on hujan hajan.

QS_B2C_2011_zone3.indd 6

Myös tämän huoneen laattalattian vaihdoimme äskettäin laminaattiin, ja siitä tulikin meille miellyttävä työskentelytila ja lapsille mainio uusi leikkipaikka." Myös keittiöön "Viimeisenä, mutta tärkeänä muutoskohteena on keittiön lattia, jonka vaihtamista myös suunnittelemme. Tällä hetkellä se on vielä laatoitettu, mutta ero lämpimän laminaattilattian ja laattojen välillä on huomattavan

suuri, ja haluamme uusia lattian lähitulevaisuudessa. Mitä väriin ja pintarakenteeseen tulee, olemme jo valintamme tehneet: keittiön lattiaksi tulee tumma tammi." Mitä kommentteja teillä on siitä, että valintanne oli Quick•Step®? Molemmat ovat ehdottoman positiivisia, "se on kaunis, käytännöllinen, hyvälaatuinen ja sopivan hintainen – miksi siis innostua jostain muusta?"

13/12/10 15:57

Quick-Step Laminaattikuvasto 2011  
Quick-Step Laminaattikuvasto 2011  

Quick-Step, Orient-Occident