Page 110

HELPPO ASENNUS Patentoidun Uniclic®-menetelmän avulla Quick•Step®-lattian asennus käy helposti. Laudat napsautetaan yhteen eikä liimaa tarvita – helppoa ja nopeaa. Onko Quick•Step® -laminaatti helppo asentaa? Kyllä. Uniclic® -pontin ansiosta asennus on erittäin nopeaa. Napsautat vain laudat yhteen. yksinkertaista ja erittäin helppoa.

Viekö asennus kauan aikaa? Ei. Uniclic® -menetelmä on paljon nopeampi kuin muut asennusmenetelmät.

Miten Uniclic® -pontti toimii? Uniclic® on yksi menetelmä, mutta asennustapoja on kaksi. Molemmat ovat erittäin käteviä. - Menetelmä 1: kallista ja napsauta - Menetelmä 2: asennus vaakasuoraan lyöntipalikan tai lyöntiraudan avulla

Entä vaikeapääsyiset paikat, esimerkiksi asennus oven kehyslistojen tai lämpöpatterin alle? Toisin kuin useimmissa muissa ponttiratkaisuissa, Uniclic® ponttiset laudat voi asentaa myös vaakatasossa. Tämä on tärkeää asennettaessa viimeistä lautariviä tai kun asennuskohta on sellainen, että kallistaminen on vaikeaa tai mahdotonta (esim. oviaukon kehyslistojen tai lämpöpatterien alla). Lattian asennus vaikeapääsyisiin paikkoihin onnistuu todella helposti.

MENETELMÄ 1: KALLISTA JA NAPSAUTA

QS_B2C_2011_zone3.indd 110

MENETELMÄ 2: ASENNUS VAAKASUORAAN

13/12/10 16:07

Quick-Step Laminaattikuvasto 2011  

Quick-Step, Orient-Occident