Page 11

MERKITYS

oN VärEILLä?

vinkkejä kodin sisustukseen 10 - 11

MIKä

KELTAINEN - bEIGE AUrINKoA, hAUSKUUTTA JA MyöNTEISyyTTä Lattiat, joissa on vaalea tammi-, pyökkitai vaahterakuosi, voivat saada pimeän huoneen näyttämään aurinkoisemmalta ja luoda rauhallisemman tunnelman.

PUNAINEN - ORANSSI LäMPöä, LähEISyyTTä JA SoPUSoINTUA Lattiat, joissa on kirsikka- tai merbaukuosi, saavat huoneen tuntumaan eksoottisen lämpimältä. Lisäkorostusta voidaan saada aikaan käyttämällä sisutuksessa siirtomaatyylisiä ja aidosta puusta valmistettuja huonekaluja.

RUSKEA MAANLähEISyyTTä, MUKAVUUTTA JA TUrVALLISUUTTA Lattian ruskea sävy luo yhteyden maahan ja luontoon, muodostaen erinomaisen taustan perinteisille huonekaluille ja voimakkaille kirkkaille väreille.

VALKOINEN - VAALEA bEIGE VALoA, PUhTAUTTA JA AJATToMUUTTA Lattiat, joissa kuosina on vaalea vaahtera tai Norjan mänty, lisäävät kirkkautta, tilan tuntua ja valoisuutta huonetilaan ja luovat modernin tunnelman.

HARMAA NEUTrAALIUTTA, TyyLIKKyyTTä JA rAUhALLISUUTTA harmaasävyiset lattiat sopivat täydellisesti yhteen trendikkäiden värien ja lämpimien sävyjen kanssa. harmaa väri antaa myös autenttisille kalusteille modernin ulkonäön.

QS_B2C_2011_zone3.indd 11

13/12/10 15:58

Quick-Step Laminaattikuvasto 2011  

Quick-Step, Orient-Occident