Page 10

VINKKEJä KoDIN

SISUSTUKSEEN VärIKySyMyS

VAALEAA VAI TUMMAA Erilaisten värien käyttö voi vaikuttaa merkittävästi sisustuksesi tunnelmaan. Siksi on tärkeää valita oikeat väriyhdistelmät, varsinkin kun tiedetään, että väri, valo ja tila liittyvät toisiinsa.

huone, jossa on vaalea lattia ja vaaleat seinät, näyttää leveämmältä. Liian monet kirkkaat värit kuitenkin tekevät siitä viileän ja persoonattoman.

Tummat seinät huoneessa, jossa on vaalea lattia ja katto, korostavat yleensä vaakasuoria linjoja.

Vaalea lattia ja katto, sekä tummat seinät saavat tilan näyttämään kapeammalta, syvemmältä ja korkeammalta.

Lattian, katon ja seinien värillä on merkittävä vaikutus siihen, minkälaiselta huonetila tuntuu. Värivalinnallasi voit saada huoneen näyttämään isommalta, pienemmältä, leveämmältä, kapeammalta, syvemmältä, korkeammalta, valoisammalta tai lämpimämmältä!

Tumma lattia, sekä vaaleat seinät ja katto antavat huoneelle leveyttä.

Tumma lattia ja katto, sekä vaaleat seinät saavat tilan tuntumaan leveämmältä ja matalammalta.

Tumma lattia ja vaalea katto yhdistettynä tummiin seiniin, antavat tilalle eräänlaisen kellarikerrostunnelman (vaikutelman, että valoa tulee vain ylhäältä päin).

Mielenkiintoinen ura! Laminaattilattioissa voi olla erityyppisiä uria. Jokaisella saumauralla on erilainen vaikutus tilaan. • Lankut, joissa on reunaviiste pitkällä sivulla, antavat huoneelle syvyyttä. • Lankut, joissa on reunaviiste kaikilla sivuilla, luovat tilaan enemmän maaseutumaista luonnetta. • Ja ne, jotka pitävät silotellummasta, virtaviivaisemmasta sisustuksesta, voivat valita täysin reunaviisteettömät lankut.

REUNAVIISTE JA V-URA

QS_B2C_2011_zone3.indd 10

ILMAN REUNAVIISTETTÄ JA V-URAA

13/12/10 15:58

Quick-Step Laminaattikuvasto 2011  

Quick-Step, Orient-Occident