Page 8

ÅRSMØDE

ÅRSMØDE MED DÅSELORT OG ØREFRYD På dette årsmøde blev der kælet for de mere end halvhundrede fremmødtes øjne, ører og ganer med spændende samtidskunst, førsteklasses kammermusik og lækker mad. Den italienske provokunstners efterladenskaber kunne man ikke lugte. Tekst: Kåre Duhn Foto: Filip Graugaard Esmarch Det blev et kort effektivt stævne på HEART Herning Museum of Contemporary Art i den fantastiske Herning-forstad Birk, der rummer så meget moderne kunst med så store grønne arealer at være på. HEART er en enkel og stilren betonbygning. Vi var i det lyse og åbne cafeteria, hvor der var en lot, og efter en nyligt overstået tordenbyge solbeskinnet, udsigt. Til gengæld var der en elendig samtaleakustik.

 I den anden ende lå auditoriet, hvor generalforsamling og koncert fandt sted, holdt i sort og metallisk gråsort, sikkert velegnet som biografsal.  Efter generalforsamlingen var der omvisning på museet i to hold af to unge engagerede og vidende guider, som det var en fornøjelse at lytte til. Vores guide var tydeligt vant til at iske lidt efter graden af rindalisme hos publikum. Til det formål startede hun med Piero Manzonis lort på dåse, som nok er en god lakmusprøve, og hun var tydeligt lettet, da det viste sig, at åbenheden over for den nye kunst var over middel.  Det var en spændende udstilling med forholdsvis få, stramt udvalgte værker med god luft omkring. Flot sat op, en fornøjelse efter generalforsamlingen.

Efter generalforsamlingen blev der skænket et glas boblevand, og der var en god lejlighed til at skåle med og for den afgående formand, Anders Thorup.

8

Organist.org 7/2016

Organist.org nr. 7, juli 2016  

Referat af generalforsamling, artikel fra årsmøde, interview med ny formand, nyheder om bl.a. finansering af TR-udgifter, artikel i Weekenda...

Organist.org nr. 7, juli 2016  

Referat af generalforsamling, artikel fra årsmøde, interview med ny formand, nyheder om bl.a. finansering af TR-udgifter, artikel i Weekenda...