Page 1

Utols贸 inform谩ci贸k


Ismételten köszöntünk mindenkit az idei utolsó körlevelünkben! A legfontosabb információk : Tegnap (2012. február 6.) lejárt az átutalásos fizetések határideje. Úgyhogy nagyon sajnálunk mindenkit, aki nem eme kellemes, kényelmes és XXI. századi módját választotta a fizetésnek, de erről bizony lecsúszott. Aki viszont nem, és átutalta a pénzt a megfelelő számlaszámra, azt kérjük, hogy küldjön e-mailt! (aki még nem tudná fejből: oregdiakbal@gmail.com, de ezt úgyis fújja már mindenki, mint a Toldi első versszakát. ) Aki viszont még nem fizetett se így, se úgy és úgy tervezi, hogy jön, annak a teendők: 0. Csak készpénz!

1. Beül a kocsijába (felül a BKV/MÁV/tetszőlegesen választott tömegközlekedési vállalat egyik általa szimpatikusnak tartott járatára, illetve a nagyon környezettudatos öregdiák biciklire pattan – de megjegyzem, ehhez kutya hideg van, de senkinek nem veszem el a lelkesedését, de javaslom helyette a szánkó-forralt bor kombinációt, amelyből a szánkó akár el is hagyható), és elmegy a Premibe. 2. Megkeresi Tünde nénit (akik esetleg olyan régen végeztek, mint én, és úgy érzik, nem ismernék meg, azokat megnyugtatom: semmit sem változott:

Ugye, igazam volt? Szóval: megkeresi Tünde nénit, bemondja a nevét (a sajátját, nem Tünde néniét), kiperkál 2.500 szépen csengő magyar forintot, és meg is kapja a jegyét, amellyel beléphet szombaton a B épület aulájába. 3. Hazamegy (itt is esetleg a nagy hidegre való tekintettel ajánlom a forralt bort, esetleg egyéb szíverősítő szereket, de innen már a Ti fantáziátokra bízom a dolgot) És maradt még egy csoport, akiről nem beszéltünk: azok, akiket nem nevezünk nevükön (tehát jelenleg úgy gondolják, hogy nem jönnek, és nem akarnak fizetni a jegyért) Nekik szól a következő pár sor:


Vegyetek jegyet elővételben! Miért is? Képzeljétek el a következő rémálmot: Eljön 2012. február 11 (GYK: a bál napja). Felkelsz az ágyból, és azon kapod magad, hogy tegnap este a Facebook-on mindenki arról beszélt, hogy ott lesz a bálon. Csak te nem. Ugye milyen rossz érzés lesz? Viszont eszedbe jut, hogy még lehet a helyszínen is jegyet venni, tehát semmi gáz, ki-ki annak rendje és módja szerint elmegy manikűröshöz/fodrászhoz/kocsmába délelőtt, utána haza, felkapja a legjobb ballagási öltönyét/zsabóval díszített kisestélyijét, és elindul, hogy zulu idő szerint ezernyolcszáz órakor ott toporogjon a B épület aulájában. Bekészíti a pénztárcát is, kiszámolja, hogy ha kettőeze-öccá (óccó-óccó!) a jegy, akkor marad még elég forintja az esti esetleges sör/koktél/rövid (a nem kívánt törlendő) fogyasztására. Ennek tudatában örömmel besétál, „Egyet kérek”* mondja, és válaszul azt hallja: Háromezer-ötszáz. Bizony. A helyszíni jegyvásárlás 3.500 Ft. „MENNYIIII? – kérdezheted, mint az egyszeri horgász az ötöslottó nyereményre.” Rögtön szomorúság; „ejj, mégsem tudok annyi sört/koktélt/rövidet fogyasztani, amennyire gondoltam”.De azért ha már eljöttem, bemegyek. Ugye milyen szörnyű? Az ilyen kellemetlen élmények elkerülése végett tessék elővételben megvenni, és akkor minden a helyére kerül időben. Találkozzunk február 11-én szombaton 18:00-kor a Premi B épület aulájában! Addig is keressetek minket az Arckönyvön vagy Gélevélen, a képekre kattintva elértek minket! Üdvözlettel: a szervezők

*: Ha hozol oldalbordát/kitartott pasit, akkor arányaiban több jegyre lesz szükséged, egy jegy egy főre szól, de a külsősök ugyanannyiért jöhetnek be, ha tudják igazolni hovatartozásukat! Ha nem tudják, akkor nem jöhetnek be. Ezzel is garantáljuk a rendkívül jó hangulatot!

6. Premontrei Öregdiák Bál - 2012. február 7-i tájékoztató  

A 2012. február 7-i tájékoztató

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you