Page 1

«Honning har vært brukt som medisin i alle kulturer, i århundrer. Den har antibakteriell virkning, og brukes derfor mot luftveisinfeksjoner. Manukahonning fra New Zealand er kjent for å ha spesielt gode bakteriedrepende egenskaper»

Kundeservice 4894 Grimstad

Bluebird Natural Health AS

NB HUSK PORTOAVTALE

Sagt om MGO (TM) Manukahonning

Dagbladet.no 04.12.2007

It works on bacteria, fungi, protozoa. We haven’t found anything it doesn’t work on among infectious organisms.” Professor Peter Molan,biochemist at University of Waikato,New Zealand

les mer om MGO (TM) Manukahonning på

www.manuka.no

v

Professor Thomas Henle, Instituttet for Matkjemi, Det Tekniske Universitetet i Dresden

“Dette er et fantastisk naturprodukt med enormt potensiale, som jeg varmt anbefaler til alle!”

Tenk om det fantes en medisin for alt?

Les om den antibakterielle MGO TM Manukahonningen fra New Zealand. Banebrytende forskning forklarer nå hvorfor manukahonningen er så høyeffektiv mot bakterier! Et fantastisk produkt fra naturens eget skattekammer!

En unik helsehonning MGOTM Manukahonning er svært antibakteriell og kan gi deg: O bedre immunforsvar O færre mageproblemer O mindre sår hals og hoste O en god sårkompress

e-mail*:

sted:

postnr.:

adresse:

Per Christian Eggen, Daglig leder i Bluebird Natural Health AS

navn

Ja takk, jeg vil gjerne få tilsendt 250 gr MGO (TM) Manukahonning GRATIS. Jeg betaler KUN porto på kroner 49,- Jeg mottar deretter hver 2. måned en ny burk med honning.

“Det er det ekstremt høye nivået av metylglykosal (MG) i honningen som gjør den virkningsfull på så mange områder.”

bud l i t l sia eg e Sp til d er les ren m so leie ep k y S

Bluebird Natural Health er et skandinavisk selskap som er spesialisert på å bringe unike helseprodukter til konsumenter. Vi arbeider systematisk med produktutvikling i samarbeid med våre leverandører for å sikre oss de beste råvarer og sluttprodukter. Våre leverandører tilfredsstiller alle GMP (Good Manufacturing Practice). Selskapet vil fremover introdusere en rekke unike produkter i det norske og svenske markedet. Bluebird Natural Health AS

Leaders in honey health science


Beskytt deg mot bakteriesmitte og forebygg sykdom! eg d ld ag n e m i d de Bli medlem nå og motta 250g MGO TM manukaNå kan du få et 100% n in røv honning GRATIS*! naturlig kosttilskudd som p g o “virker mot nesten alt”! Dine fordeler:

gr

* s i at

MGO (TM) Manukahonning har vist forbløffende gode resultater under forskning. Den har vist svært gode resultater på mange områder, og i tillegg så smaker den godt!

Her er noen av områdene den har vist gode egenskaper for: ved fordøyelsesbesvær, diaré, kolikk, feber, forkjølelse, urinveissykdommer, vondt i halsen, ryggbesvær og som beroligende middel. Senere forskning har også vist at Manuka kan hjelpe mot helicobacter pylori, som forårsaker magesår.

Naturens metode

MGO TM Manukahonning er en helt spesiell honning som er laget på nektar fra blomstene til manuka treet. (Leptospermum scoparium). Dette er en unik motstandskraftig plante som også går under navnet New Zealandsk teetrea. Den vokser i usjenert natur på New Zealand. Busken har vært brukt av maoriene som naturmedisin i lang tid, men det er først nå man vitenskapelig har dokumentert hvilke egenskaper planten overfører til MGO TM manukahonningen.

*Du får første medlemsleveranse gratis (du betaler kun frakt)

Du får alltid produktet til en gunstigere pris enn når du kjøper enkeltvis! Du betaler ikke porto og ekspedisjonsgebyr! Du slipper å huske neste bestilling! Du får varene rett hjem! Du får gode tilbud på andre kvalitetsprodukter fra Bluebird Natural Health AS Du kan delta i våre vervekonkurranser og vinne spennende premier Hver måned vil du motta en ny forsendelse av ditt medlemsprodukt. Medlemsskapet er ikke bindende, men det løper til du selv sier det opp. Du kan når som helst stoppe ditt medlemsskap, hoppe over en forsendelse eller utsette neste pakke. Det eneste du forplikter deg til er å betale full pris for den første gratis medlemsleveransen (kr. 250,-), dersom du sier opp medlemsskapet innen 1 år.

DOKUMENTASJON Metylglykosal gjør MGO (TM) Manukahonningen unik

Professor Peter Molan ved Waikato University på New Zealand, oppdaget at MGO TM Manuka-honningen har bemerkelsesverdig høye antibakterielle egenskaper, og professor Thomas Henle ved Instituttet for Matkjemi på Det Tekniske Universitetet i Dresden identifiserte nylig at det er metylglykosal (MG) som er årsaken til den sterke antibakterielle virksomhetene i denne spesielle honningen. Metylglyoksal finnes i flere typer honning, men konsentrasjonen ligger normalt på 0 til 10 mg/kg. I Manuka-honningen er derimot nivået av Metylglyoksal fra 100 mg/kg til 1000 mg/kg (10x- 100x mer). Professor Henle påviste også at jo høyere nivået av Metylglyoksal er, jo høyere er den antibakterielle effekten. Fra et nivå på 400 mg/kg har honningen styrke nok til å drepe et stort antall skadelige bakterier.

Andre produkter fra Manuka Propolis Tinktur Bio 30 Immune tinktur er naturens eget potente kosttillskudd. Spesielt nyttig som forebygger og behandler av forkjølelse. Propolis er rik på antioksidanter og flavanoider. Royal Jelly Bidronningsgele er et av naturens beste nærings- og kosttilskudd. Den er spesielt bra for kvinner fordi den er sammensatt av et stort antall naturlige vitaminer og mineraler som er viktig under PMS og overgangsalderen

Colostrum Råmelktabletter med Manuka er et naturlig kosttilskudd. I tillegg til å lindre sår og vond hals, gir tablettene bedre fordøyelse.

DM Manukahonning  

DM for Manuka Honning sendt ut til sykepleiere ved produktlansering.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you