Page 1

O R A N J E DAG E N RIJSSEN

PROGR AMMA 201 8

www.oranjeverenigingrijssen.nl


Heel Rijssen viert feest De tijd is verzet, de lente is in aantocht en het begint te kriebelen. De Oranjedagen 2018 zitten er aan te komen! Wij hebben ook dit jaar ons best gedaan om een breed en gevarieerd programma neer te zetten binnen het beperkte budget dat wij hebben. Dit is ieder jaar toch wel een dingetje en soms ook behoorlijk frustrerend. Heel Rijssen viert feest maar wij hebben maar 600 leden/ donateurs ondanks de geringe kosten van respectievelijk â‚Ź 7,50 of â‚Ź 15,00 euro per jaar. Dus toch nog maar eens een oproepje aan alle inwoners om lid te worden van de Oranjevereniging Rijssen. Daarnaast hebben wij de natuurlijk de Club van Oranje, ondernemers die ons financieel ondersteunen en Lucky als partner voor de tent op de evenementenweide. Zonder deze partijen zou het bijna onmogelijk zijn om de Oranjedagen te organiseren! Gelukkig hebben wij dit jaar extra subsidie gekregen vanwege het 775-jarig bestaan van de stad Rijssen. Hiermee kunnen we weer een grandioos vuurwerk laten afsteken op de bekende locatie. Dit jaar trappen we weer af met het bedrijvenuurtje op de donderdagmiddag. De super opkomst van vorig jaar, meer dan 800 deelnemers, toont aan dat ook dit erg breed gedragen wordt. Gaan we dit jaar nog meer bezoekers krijgen? Koningsdag in Rijssen is een begrip in de hele regio, uit omliggende plaatsen wordt hier wel eens jaloers naar gekeken. Op zaterdag is er op de evenementenweide niets te doen maar staat het centrum van Rijssen bol van de activiteiten waaronder een straatfestival met spectaculaire optredens. De laatste activiteit van de Oranjedagen is wederom de Oecumenische Kerkdienst in de tent op de evenementenweide Namens het bestuur en alle vrijwilligers wens ik iedereen veel plezier toe tijdens de Oranjedagen 2018. Olav Roeterdink, Voorzitter Oranjevereniging Rijssen

Koningsdag: een knallend feest! Hopende dat het de komende weken nog wat warmer gaat worden, kijken we ook dit jaar weer vol enthousiasme uit naar de verjaardag van onze Koning die, zoals altijd, groots gevierd wordt in Rijssen. Na het succes van vorig jaar wordt de aubade ook dit jaar weer op het Park gevierd. Na de aubade kunnen jong en oud in en om het Volkspark genieten van allerlei verschillende activiteiten en festiviteiten. Doe mee aan de fietstocht of laat uw hersens kraken tijdens de autopuzzeltocht, breng een bezoekje aan de altijd sfeervolle Oosterhoffair of maak een ritje in de brandweerauto. Ook voor de jeugd is er natuurlijk weer van alles te beleven op de Oranjeweide, waar u ook kunt genieten van een muzikaal middag- en avondprogramma. Koningsdag in Rijssen is altijd al een bijzondere dag en dit jaar nog specialer omdat er ook wordt stilgestaan bij 775 jaar stad Rijssen. Mede daarom worden de festiviteiten groots afgesloten met een vuurwerkshow. Dat wilt u niet missen! Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de Oranjevereniging en al haar organisatoren, vrijwilligers en sponsoren. Zij werken op deze dag, en in de voorafgaande periode, ontzettend hard om voor iedereen een knallend feest neer te zetten. Mijn dank en respect daarvoor. Ik wens iedereen een zonnige en gezellige Koningsdag toe! Arco Hofland, Burgemeester

ORANJEDAGEN 2018

3


koffie staat voor u klaar!

www.depaander.nl

alles voor de buitenmens en de outdoor liefhebber!! o.a. van de volgende merken;

Sasta, Fjäll Räven, Härkila, Seeland, Deerhunter, Le Chameau, Astri Hunt, Pinewood, Dubarry, Mongo, Meindl, Hanwag, Swarovski, Leica, Meopta chiruca etc.

see a L x e e L l x F e l e F t a e v t i Pirva r : P m : a s a r n u r e e r l h a c e S D NNu bij * r a a b eg z p o s k j i l e d n a Ma nden *Na 12 maa

CELERIO

IGNIS

SWIFT

VITARA

S-CROSS

BALENO

P.M. vanaf

P.M. vanaf

P.M. vanaf

P.M. vanaf

P.M. vanaf

P.M. vanaf

€ 209,-*

€ 269,-*

€ 269,-*

€ 389,-*

De meest flexibele vorm van Private Lease. Zorgelozer kan het niet!

€ 399,-*

€ 289,-*

Staat uw droomhuis ineens te koop? Of besluit u dat het nú tijd is om die langgekoesterde wereldreis te maken? Suzuki Private FlexLease biedt u na 12 maanden de mogelijkheid tot opzeggen, zonder afkoopkosten én zonder opgave van redenen. Daarnaast biedt het u alle voordelen van Suzuki Private Lease. Al uw onderhoud, reparaties en schades worden bij de Suzuki-dealer voor u opgelost. Zorgelozer kan het niet! Voor een nadere toelichting bent u van harte welkom in onze showroom. Wij begroeten u graag!

Suzuki Dealer

Nijverdalseweg 138, 7461 AH Rijssen, Tel. 0548 - 51 88 60 www.autoschreurs.nl Straatnaam 00, 0000 AA Plaatsnaam, T. (000) 00 00 000 www.dealernaam.nl Gemiddeld brandstofverbruik volgens Euro 6 norm: 3,6 - 5,7 l/100 km; 27,8 - 17,5 km/l; CO2-uitstoot: 84 - 128 g/km. *Suzuki Financial Services leasetarieven per maand o.b.v. Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, 12 schadevrije jaren, provincie Utrecht, incl. btw, excl. brandstof. Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht. Meerkilometerprijs varieert van € 0,03 tot € 0,14 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR. Tarieven geldig t/m 00-00-2018. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. directsales@suzukifs.nl. © 03-18


26 APRIL - VANAF 16.30 UUR - FEESTTENT

bedrijvenuurtje

informeel netwerken met hapje en drankje Het is al bijna een traditie geworden: het bedrijvenuurtje voorafgaand aan Koningsdag. Een supergezellige aftrap van de Oranjedagen; een aftrap die jaarlijks een groeiend aantal aanmeldingen kent. Vorig jaar waren er maar liefst ruim 800 (!) bezoekers.

Alle bedrijven uit Rijssen en verbonden met Rijssen kunnen hieraan deelnemen en deze uitgebreide bedrijvenborrel aan hun werknemers en relaties aanbieden. Netwerken en een teamborrel tegelijkertijd, informeel en gezellig!

Het bedrijvenuurtje wordt dit jaar gehouden op donderdag 26 april en evenals voorgaande jaren in de feesttent op de evenementenweide aan de Oosterhofweg.

De feesttent is open vanaf 16.30 uur. Het buffet gaat open om 17.30 uur. Vanaf 19.30 uur gaat het bedrijvenuurtje over in Oolderwets Gezellig!

Aanmelden bedrijvenuurtje via www.oranjeverenigingrijssen.nl/bedrijvenuurtje Deelname: 17,50 euro per persoon, inclusief twee consumptiemunten en onbeperkt gebruik van het buffet.

26 APRIL - VANAF 19.30 UUR - FEESTTENT

oolderwets Gezellig met dj lars Oolderwets Gezellig! Een feestje dat je gewoon niet wilt missen. Donderdag 26 april kleurt de tent bij De Oosterhof oranje: Koningsdag is al vast begonnen! Vanaf 19.30 uur staan de drankjes klaar en met DJ Lars achter de draaitafel kan het feest beginnen! Zin om te dansen? Geen probleem, DJ Lars, veelzijdig mixer en muzikaal entertainer, zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Zoals de naam al zegt, het gaat ‘Oolderwets Gezellig’ worden. Zorg ervoor dat jij niet alleen hoeft te horen hoe leuk het was, maar dat je het zelf hebt meegemaakt. De feesttent is vanaf 19.30 uur open voor iedereen vanaf 18 jaar die zin heeft in een Oolderwets Gezellige avond. De entree is gratis!

ORANJEDAGEN 2018

5


BOUWMAAT VOOR ELKE VERBOUWING Bouwmaat is dé groothandel in alles voor slimmer bouwen. Bouwmaat heeft alles op het gebied van bouw, hout, verf, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren en keukens. Dat maakt Bouwmaat de slimste keuze voor elk bedrijf met een verbouwing. UW VOORDELEN: • Professioneel en breed assortiment • 12.000 artikelen gegarandeerd op voorraad • Alles onder één dak • A-merken • Deskundige medewerkers en advies • 24/7 inkopen via bouwmaat.nl Bouwmaat Rijssen Enterstraat 198 7461 PE Rijssen

Ruime openingstijden: ma t/m vr: 07.00 - 18.00 uur zaterdag: 08.00 - 15.00 uur

T (0548) 51 99 95 E rijssen@bouwmaat.nl

www.bouwmaat.nl Alleen voor bedrijven

HAAL ONZE CATALOGUS OP IN ONZE VESTIGING


27 APRIL - VANAF 21.45 UUR - NABIJ FEESTTENT

Spectaculair vuurwerk rijssen 775 jaar Stad op Koningsdag Perfecte afsluiting Koningsdag

“Het vuurwerk op Koningsdag past prachtig bij het jubileumjaar Rijssen 775 jaar Stad. Bij de aanvraag voor subsidie voor activiteiten in dat kader was één van de belangrijkste redenen dat een maximaal aantal mensen plezier heeft van die activiteit. Dat is met het vuurwerk op Koningsdag zeker het geval, vandaar dat er extra subsidie voor dit vuurwerk beschikbaar is gesteld”, vertelt Gerrit Dannenberg, directeur bij het Rijssens Museum. Dannenberg is één van de leden van de gelegenheidswerkgroep die het geld beheert dat de gemeente beschikbaar stelde om extra body te geven aan evenementen die dit jaar gehouden worden in het teken van het stadsjubileum. “De bedoeling is dat evenementen, waarbij aandacht is voor Rijssen 775 jaar Stad, iets extra’s kunnen doen.”

27 APRIL - VANAF 10.30 UUR - VOLKSPARK

Een feestelijk begin van Koningsdag

Voor de Oranjevereniging Rijssen betekent de extra bijdrage dat het vuurwerk dit jaar grootser is dan in voorgaande jaren. “We hebben Wagenvoort Vuurwerk gevraagd om een bijzondere show samen te stellen en gezien de expertise van dit bedrijf gaat dat vast en zeker lukken”, vertelt Olav Roeterdink, voorzitter van de Oranjevereniging Rijssen. Het publiek krijgt daarmee een spectaculaire, kleurige, knallende, kortom perfecte afsluiting van Koningsdag! Het vuurwerk begint om 21.45 uur en wordt op het terrein tussen Enterstraat, Groeneweg, Oosterhofweg en Kasteellaan.

Traditiegetrouw wordt Koningsdag geopend met de aubade en het hijsen van de vlag. Dat gebeurt evenals vorig jaar op het Volkspark. Muziekvereniging Wilhelmina verzorgt om 10.30 uur, voorafgaand aan de aubade, een sfeervol miniconcert op het park. Inmiddels verzamelen zich voor de muziekkoepel honderden belangstellenden voor de aubade, die om 11.00 uur begint. Een stencil met de teksten van de te zingen bekende vaderlandse liederen is bij de ingang van het park verkrijgbaar. Scouts van Scouting Oosterhof-Niej Begin treden aan en hijsen, onder het spelen van het Wilhelmus, de vlaggen. Burgemeester Arco Hofland houdt een toespraak. Een mooie traditie met een verbindend element, waarbij iedereen van harte uitgenodigd wordt! Een feestelijk begin van Koningsdag! 27 APRIL - VANAF 13.00 UUR - VOLKSPARK

Fietstocht Er is weer een mooie fietsroute vanuit feestvierend Rijssen. Deze route is ongeveer 25 kilometer en voert door de omgeving van Rijssen. Een route voor de gezellige fietsers, op de gewone fiets, de kinderfiets en de e-bike. Met de mogelijkheid voor een pauze onderweg. Er kan gestart worden tussen 13.00 en 14.30 uur. Routes zijn verkrijgbaar bij de stand van Oranjevereniging op de evenementenweide en kosten 2,- euro per route.

Museum boekje Rijssen 775 jaar Stad Het Rijssens Museum brengt in dit jubileumjaar van stad Rijssen een boekje over Havezate de Oosterhof, de omliggende boerderijen, Parkgebouw en Pelmolen uit. En in het kader van het stadsjubileum is er op een aantal zaterdagen gratis toegang tot het museum.

27 APRIL - VANAF 07.00 UUR - TANKSTATION SANDERMAN

rmc opent seizoen met Koningsrit De RMC opent het seizoen traditiegetrouw in alle vroegte met de Koningsrit, op vrijdag 27 april. Gestart wordt bij Tankstation Sanderman, Nijverheidsstraat 21. Alle autopuzzelaars kunnen tussen 07.00 en 07.30 uur de weg op. De te rijden route is uiteraard alleen bekend bij de uitzetter, maar is altijd in de omgeving van Rijssen-Holten. De uitzetter probeert ieder jaar weer leuke vragen, geintjes en valkuilen in de rit te verwerken; mocht de verkeerde keuze gemaakt worden dan wordt de deelnemer altijd weer door een opvangcontrole op de goede route geleid. Finish en prijsuitreiking is ook bij tankstation Sanderman, de prijsuitreiking is om circa 09.15 uur.

ORANJEDAGEN 2018

7


Twee topmerken onder één dak.

• voordelig tanken Fiat 500 vanaf 3 12.495,Hyundai ix20 vanaf 3 15.995,• verse broodjes Hyundai ix20 vanaf 3 15.995,Gecombineerd brandstofverbruik: 4,3 - 8,2 (l/100 km) / 23,3 - 12,2 (km/l); CO - emissie: 114 - 200 (g/km). Uitstoot- en brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op Fiat 500 vanaf 3 12.495,-volgens Europese Verordening 715/2007/EEG. Hyundai ix20 vanaf •3 15.995,gehaktbal uit jus tests die zijn uitgevoerd missie: 114 - 200 (g/km). Uitstooten brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op • snacks en patat • softijs en milkshakes AUTOBEDRIJF SCHIPPERS V.O.F. 2

Gecombineerd brandstofverbruik: 4,3 - EN 8,2 BPM, (l/100 EXCL. km) / 23,3 - 12,2RIJKLAAR (km/l); CO2MAKEN, - emissie: 114 - 200 (g/km). Uitstoot- en brandstofverbruikAFGEBEELD gegevens zijnMODEL gebaseerd opAFWIJKEN VAN HET STANDAARDMODEL. VRAAG UW DEALER NAAR DE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW KOSTEN LAKTOESLAG EN VERWIJDERINGSBIJDRAGE. KAN tests die zijn uitgevoerd EuropeseVOORBEHOUDEN. Verordening 715/2007/EEG. VOORWAARDEN. DRUK- volgens EN ZETFOUTEN

GENOEMDE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW EN BPM, EXCL.HET KOSTEN RIJKLAAR MAKEN, LAKTOESLAGVRAAG EN VERWIJDERINGSBIJDRAGE. MODEL KAN AFWIJKEN VAN HET STANDAARDMODEL. VRAAG UW DEALER NAAR DE RINGSBIJDRAGE. AFGEBEELD MODEL KAN AFWIJKEN VAN STANDAARDMODEL. UW DEALER AFGEBEELD NAAR DE VOORWAARDEN. DRUK- EN ZETFOUTEN VOORBEHOUDEN.

AUTOBEDRIJF SCHIPPERS V.O.F.

MOLENDIJK NOORD 51B, RIJSSEN, 0548-512565, WWW.AUTOSCHIPPERS.NL MOLENDIJK NOORD 51B,TELEFOON RIJSSEN, TELEFOON 0548-512565, WWW.AUTOSCHIPPERS.NL Jutestraat 5, 7461 TS Rijssen, 0548-51 63 98

N 0548-512565, WWW.AUTOSCHIPPERS.NL

info@temorsche.nl, www.temorsche.nl 08-02-11 16:14

HY_ix20_fiat_Schippers_210x297_FC.indd 1

HY_ix20_fiat_Schippers_210x297_FC.indd 1

08-02-11 16:14

ORANJE ACTIE WEEK Tegen inlevering van deze advertentie

25% korting

*

Geldig van Maandag 23 t/m zat 28 april 2018 (* korting op de adviesprijs)

08-02-11 16:14


27 APRIL - VANAF 11.00 UUR - PARKEERPLAATS OOSTERHOFWEG

Oldtimer Treffen Rijssen komt met grote show Koningsoranje staan ze te pronken aan de Oosterhofweg: de oldtimer trekkers Same en Renault van de familie Steunenberg uit Rijssen. De tractoren maken deel uit van de oldtimershow van zo’n honderd oldtimers, die op Koningsdag op de parkeerplaats aan de Oosterhofweg, tussen het Volkspark en de evenementenweide, vanaf 11.00 uur opgesteld staan. Met een klein aantal trekkers stonden een aantal Rijssenaren de laatste jaren tijdens Koningsdag op de parkeerplaats aan de Oosterhofweg. “Het leek ons leuk om het dit jaar iets breder te trekken en onder andere ook vrachtwagens en auto’s te laten komen”, vertelt Maarten Steunenberg, die samen met Albrecht Klaas, Gert Jan Voortman en Geert Steunenberg dit evenement organiseert. Dat betekent dat praktisch al het materieel van de leden van Oldtimer Treffen Rijssen op Koningsdag te zien is en daarnaast nog veel meer. Zoals een Volvo F16 en Volvo F88 vrachtwagen, oude bromfietsen, Kevers, een oude taxi van Taxi Wessels, Hela trekkers, oude machines van Schuitemaker en stationaire motoren.

27 APRIL - VANAF 11.00 UUR - BRANDWEERMUSEUM

De belangstelling van liefhebbers van oud-materieel om op Koningsdag in Rijssen te staan is groot. Steunenberg: “Er komen zelfs hobbyïsten uit Noord-Holland. Dit treffen is deels een soort van reünie, maar er komen ook hobbyïsten die we nog niet kennen en dat is alleen maar leuk. Welke oldtimers je ook hebt, je hebt ze allemaal opgeknapt, ze zien er weer mooi uit, ze hebben allemaal een grotere of kleinere motor en zo heb je als hobbyïst veel overeenkomsten. We verwachten dat de parkeerplaats op Koningsdag aardig vol staat. En als het weer ook mee zit, wordt het een super gezellige dag.”

Brandweerauto Op Koningsdag staat bij het Brandweermuseum de brandweerauto klaar om jeugdige aspirant brandweerlieden om en door Rijssen te vervoeren. Een ritje kost 3,50 euro. Er wordt gereden van 11.00 tot 15.00 uur. Het terras voor het Brandweermuseum is bij goed weer eveneens open. Voor de jeugd worden op Koningsdag de oud-Hollandse spelen voor de dag gehaald.

27 APRIL - VANAF 11.30 UUR - TUIN HAVEZATE

Van kunstgras tot weddingplanner Het aanbod op de inmiddels traditionele Oosterhoffair is ook deze Koningsdag weer zeer gevarieerd. Van foto’s op blikken tot keramiek, van massageolie tot houten speelgoed, hoeden en tassen, herenblouses en kunstgras, droge worst en aardbeien, sieraden en tuinbenodigdheden, dat en meer is verkrijgbaar op de Oosterhoffair. Het kijken alleen is de moeite waard. Gezellig struinen door de tuin van de Havezate, met in directe nabijheid het terras: voor elk wat wils! De Oosterhoffair begint om 11.00 uur, duurt tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

ORANJEDAGEN 2018

9


2018-2019

En nog veel meer! Brochure vanaf 21 april huis-aan-huis in Rijssen-Holten-Enter-Wierden! Info & tickets: www.parkgebouw.nl

AUTO OF BUSJE HUREN?

RIJSSEN

0548-512255

Nijverdalseweg 150

Renault Rent BEKIJK ONS AANBOD OP

MUNSTERHUIS-AUTOVERHUUR.NL


Erna Meijer Eerste Lid van Verdienste van Oranjevereniging Rijssen Erna Meijer-Freeke zal haar afscheid als bestuurslid van de Oranjevereniging Rijssen niet snel vergeten. Tot haar complete verrassing werd ze tijdens de vrijwilligersavond in maart onderscheiden als Lid van Verdienste, met een speciaal hiervoor vervaardigde speld met oranje kroontje. “Ik werd er even emotioneel van”, vertelt ze. Vanaf haar jeugd zet Erna zich al in voor de Oranjevereniging Rijssen. Als dertienjarige ging ze met vriendin Birgit Roeterdink de mensen langs om voor de Oranjevereniging Rijssen te werven. Vanaf haar zestiende is ze zelf betalend lid. Toen de vereniging via de krant een oproep deed voor een bestuurslid, trok Erna de stoute schoenen aan. “Het was een mannenbestuur. Het werd tijd voor een vrouw in het bestuur”, lacht ze. Ze was algemeen lid, voorzitter en de laatste jaren weer algemeen lid. Ze was jarenlang de vliegende keep en maakte vele verschillende activiteiten op toentertijd Koninginnedag mee. Ze organiseerde het vrijwilligersontbijt, was betrokken bij de organisatie van de fototentoonstelling ‘Koninginnedag door de jaren heen’ en bij Idols en de X-factor. “Als winnaar kwam toen Annemiek Lubbers uit de bus”, vertelt ze, nagenietend. Ze was jarenlang ‘het gezicht’ van de aubade. Jammer vindt ze dat er niet genoeg animo was om jaarlijks een verlichte optocht te houden. “Maar het is ook zo dat we er ook geen extra activiteiten bij kunnen doen. We zijn maar met een klein groepje en vrijwilligers krijg je bijna niet meer. We moeten ook niet terug naar vroeger, maar we deden toch best leuke dingen toen.” Voor de Oranjevereniging Rijssen zette ze zich vol enthousiasme in. “Ik heb het met zoveel plezier gedaan. Op Koningsdag viert heel Rijssen feest en dat is geweldig. De Oranjevereniging biedt een scala aan activiteiten en je hoort ook van de mensen dat ze het leuk vinden.”

‘Ik ga genieten van Koningsdag, maar wel op een andere manier’ Ze liep al langer met de gedachte om te stoppen. “Maar dan zou er geen enkele vrouw meer in het bestuur zitten. Gelukkig hebben we inmiddels twee vrouwelijke bestuursleden. Nu stop ik. Niemand is onmisbaar en het is nu tijd voor de jonge garde.” Straks is er de eerste Koningsdag waarop ze geen verplichtingen heeft. “Het zal vreemd zijn. Natuurlijk neem ik een kijkje bij de aubade en op de evenementenweide. Ik vind het hartstikke leuk om nu rustig zelf rond te lopen. Ik steek de vlag uit en speld mijn speldje op. Ik ga genieten van die dag, maar wel op een andere manier.”

27 APRIL - VANAF 10.30 UUR - PELMOLEN

Wie wordt dit jaar de schutterskoning? Wie schiet de romp van de houten vogel? Arjan de Wilde lukte dat vorig jaar. Hij mocht aan het eind van de morgen op Koningsdag de koningsmantel omhangen, met sjerp! Deze jarenlange traditie begint om 10.30 uur, op het terrein nabij de Pelmolen. De deelnemers, vanaf 18 jaar, kunnen zich vanaf 10.00 uur vooraf persoonlijk inschrijven op het schietterrein, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Deelname kost 7,50 euro, inclusief consumptiebon; zo betaalt iedereen mee aan het winnaarsrondje. Voor degene die de kop, staart of vleugels er af schiet, zijn er prijsjes. De grote winnaar is de schutter die de romp van de vogel schiet. De nieuwe schutterskoning wordt vervolgens in triomf naar café Spekhorst vervoerd, waar rond 12.30 uur de huldiging wacht! ORANJEDAGEN 2018

11


ProgRamma OranjedaGEN DONDERDAG 26 APRIL 16.30 - 19.30 uur

Bedrijvenuurtje, locatie feesttent evenementenweide.

19.30 uur

Oolderwets Gezellig, Dé grootste reünie van Rijssen met DJ Lars, locatie feesttent evenementenweide.

19.30 uur

Oranjeconcert met Rijssens Mannenkoor en Hervormd Kerkkoor, locatie Schildkerk.

KONINGSDAG 27 APRIL 07.00 - 07.30 uur

Koningsrit RMC, start Tankstation Sanderman, Nijverheidsstraat 21.

10.30 - 11.00 uur

Concert Wilhelmina Rijssen, locatie Volkspark.

11.00 - 11.30 uur

Aubade en vlag hijsen, met muziekvereniging Wilhelmina en Scouting Rijssen, locatie Volkspark.

10.30 uur

Vogelschieten, locatie terrein bij de Pelmolen met om circa 12.30 uur huldiging Schutterskoning, locatie café Spekhorst, Grotestraat 26.

11.00 - 15.00 uur

Rondrit brandweerauto bij Rijssense musea, Kasteellaan 1.

11.00 - 17.00 uur

Oosterhoffair, locatie Havezate De Oosterhof, Kasteellaan.

11.00 - 17.00 uur

Oldtimer Show, parkeerplaats Oosterhofweg

13.00 - 14.30 uur

Oranjefietstocht, start evenementenweide/Oosterhof, kaarten verkrijgbaar bij stand

11.30 - 16.00 uur

Spellencircuit, locatie evenementenweide.

11.30 - 16.00 uur

Wipe out Circuit, vanaf 12 jaar, locatie evenementenweide.

18.45 - 19.45 uur

Inloopzangavond, Schildkerk, locatie Schild.

20.00 uur

Lezing Bijbelkring Jeruël, locatie Van Heekstraat 40.

21.45 uur

Vuurwerk, locatie Enterstraat, Kasteellaan, Oosterhofweg.

Oranjevereniging.

FEESTTENT EVENEMENTENWEIDE 11.00 - 00.00 uur

Feesttent met gezellige muziek en het grootste terras van Rijssen met springkussen!

14.00 - 20.00 uur

DJ Lars & Mc Venom

16.00 - 17.00 uur

Dansstudio Dynamiek ‘Dynamic Showtime’

20.00 - 21.00 uur

Lijn 7

21.00 - 21.30 uur

DJ Lars & Mc Venom

21.30 - 22.45 uur

Lijn 7

22.45 - 00.00 uur

DJ Lars & Mc Venom

00.00 uur

Einde avondprogramma

ACTIVITEITEN PARKGEBOUW 11.00 - 17.00 uur

Kinderplein met onder andere penalty schieten, springkussens, schminken, cupcake-versiertent, popcorn- en suikerspinkraam en ijskraam.

11.30 - 19.00 uur

Bordan Muziekkoepel met Sara Smiles, De Boogie Kears en Spanish Fly.

12.30 - 16.30 uur

Scouting, diverse activiteiten, locatie Volkspark.


ACTIVITEITEN CENTRUM RIJSSEN 09.00 - 20.00 uur

Verlengde terrassen met live-muziek bij verschillende horecabedrijven.

ZATERDAG 28 APRIL 09.00 - 21.00 uur

Rijssen kleurt Oranje! Koopzaterdag en het centrum van Rijssen zal in het teken staan van straattheater. Mooie acts voor jong en oud zullen de aandacht trekken!

ZONDAG 29 APRIL 15.00 uur

Oecumenische samenkomst, locatie feesttent evenementenweide.

Leden van de Club van Oranje Accountantskantoor Pouw Akor B.V. Asito Rijssen Autobedrijf Baan Twente Autobedrijf Beltman Rijssen Aveco de Bondt b.v. Averesch Bouwontwikkeling en Realisatie BV Baan Administratie en Adviesbureau Bandwerk internet- en reclamebureau BDC Ingenieurs & Architecten Bloemsierkust van de Berg Bordan bedrijfsadviseurs & accountants Bouwbedrijf Nieuwenhuis b.v. Bruins en Smeijers Tegelzetbedrijf Bureau Plesse Businessclub Bij de Tijd Dannenberg Tegelwerken Employment Profit Rijssen Evi verlichting Femi’s Eetcafe BV F.I.T. bv Gerbri plastics G.J. Van Losser beheer Gildeslager Goossen GroeiZaken

Harbers Trucks Harmeling Interieurs Het Notarieel Hart van Rijssen Heutink Primair Onderwijs bv Hoveniersbedrijf de Brekeld Intallatiebedrijf Plas Installatiebedrijf Ter Harmsel Jan Harbers Holding b.v. Jan Ligtenberg Financieel Advies Janssen Timmerwerken Kapsalon Henk Lassche Kon. Volker Wessels Stevin b.v. Kreijkes Interieur Kunstgras Rijssen Laka BV Lucky NDB compactkraan verhuur Nijhof Wassink b.v./Nijwa Rijssen Nijhuis Bouw b.v. Optica Lichtarchitectuur P & K Kraanbedrijf Peugeot Broekhuis Rijssen Polybouw Aluminium BV Poortman Tegelzetbedrijf VOF

Rabobank Rijssen-Enter Reggeborgh Vastgoed Management B.V. Repair & Protection Restaurant ‘t Brodshoes RVC industriele verpakkingen Schuitemaker Machines b.v. st. Horeca Parkgebouw Stegeman Installatie Management te Wierik Beheer BV Ter Harmsel Kachels Ter Steege Holding b.v. Team Snijders Makelaars Tuin Totaal Twente Typeschool Riessen Van Buuren Van Dam Groep Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers Van Losser Installatietechniek b.v. Veneklaas Packaging BV Volker Wessels Bouwmaterieel Voortman Keukens b.v. Voortman Metaal Recycling Voortman Steelgroup Vuurwerkbieb.nl www.fotorijssen.nl

Koningsdag 2018 Rijssen kan groots gevierd worden, mede door de financiële ondersteuning van de hierboven genoemde bedrijven, verenigd in de Club van Oranje. Draagt u of uw onderneming Koninginsdag in Rijssen ook een warm hart toe? Word dan ook lid van de Club van Oranje en meld u aan via één van de bestuursleden of via de website: www.oranjeverenigingrijssen.nl

KONINGSDAG 2018 ORANJEDAGEN 2016

13


RUITERKAMP Woondecor

Toe aan een geheel nieuw interieur of gewoon een frisse wind door je huis? Bij Ruiterkamp Woondecor kunt je altijd wel wat vinden naar jouw smaak!

Je bent van harte welkom in onze winkel in het centrum van Nijverdal. Onder het genot van een kopje kofďŹ e kun je een keuze maken uit onze uitgebreide collectie. Zo wordt het inrichten van de woning of bedrijf een feestje. Kijk op onze website voor meer informatie en volg ons op facebook Woninginrichting-Aanhuis.nl (Nijverdal)

Keizerserf 40 - Nijverdal - tel: 0548-612870 www.eenmooievloer.nl - www.ruiterkampwoondecor.nl

e h c s s a L or u k o v n t p He gekni

alon s p a K

Openingstijden maandag gesloten di: 08.00 - 18.00 wo: 08.00 - 20.00 do: 08.00 - 21.00 vr: 08.00 - 20.00 za: 08.00 - 15.00 Wij lunchen van 12.00 - 13.00 Enterstraat 12 Rijssen 0548 - 54 06 00 Exclusief dealer van Echosline voor Rijssen

in goede handen


27 APRIL - VANAF 12.30 UUR - PARKVIJVER

In de kano op de vijver of liever hangen boven het water? Scouting Rijssen presenteert zich tijdens Koningsdag op het Volkspark, op en rond de vijver, met stoere activiteiten. Je eigen broodje bakken boven een echt vuur, je laten schminken, over de survivalbaan klauteren of hangen aan een kabel boven het water en maar hopen dat je het drijvende vlot in het midden van de vijver haalt. En kanoën kan ook! Scouting Rijssen pakt weer uit op Koningsdag. Wil je kennismaken met scouting, dan is dit een perfecte gelegenheid! Ook voor informatie over de club en haar activiteiten kun je deze dag bij Scouting Rijssen terecht. De scouts stellen je graag op de hoogte. Kortom, van 12.30 tot 16.30 uur spektakel genoeg rond de parkvijver!

27 APRIL - VANAF 11.30 UUR - EVENEMENTENWEIDE

27 APRIL - VANAF 11.30 UUR - EVENEMENTENWEIDE

Superspellencircuit voor de basisschooljeugd

Levend tafelvoetbal: wie is de nieuwe Cruyff?

Sjoelen op z’n zijkant, dat en andere leuke spellen kun je proberen op het spelletjescircuit op de evenementenweide.

Voor de jongeren vanaf 12 jaar wordt een aantal giga uitdagingen geplaatst op de evenementenweide.

Voor kinderen van zes tot twaalf jaar is er weer een superspellencircuit met onder andere Boter, kaas en eieren, de Evenwichtsbalk, Ringwerpen, het Ping-pong spel waarbij de pingpongballetjes in de vakjes met de meeste punten geworpen moeten worden. Maar ook Vier op een rij en een Bakbollingsjoelbak. In plaats van schuivende sjoelschijven speel je dit spel met rollende sjoelstenen. Sjoelen op z’n zijkant!

Ben jij de nieuwe voetbalheld? Die goede spits of die stevige verdediger? De acrobatische keeper? Kies een plekje aan de stokken en ervaar hoe het is om een tafelvoetbalpoppetje te zijn! Speel het met je vriendengroep: hilariteit volop!

De spellen staan verspreid opgesteld op de evenementenweide. De jeugd kan van 11.30 tot 16.00 uur alle spelletjes proberen! Deelname is gratis. Stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij de stand van de Oranjevereniging op de evenementenweide. Voor elke volle stempelkaart kun je gratis een ijsje afhalen bij de kraam van Atelier Bonvanie aan de Kasteellaan of in de winkel van aan het Hogepad 16.

ORANJEDAGEN 2018

Vet cool is ook het draailadderspelkussen. Je denkt misschien dat dit een makkelijk spel is, maar schijn bedriegt. Beklim de lange draailadder en probeer zo snel mogelijk aan de bel te trekken. Niet alleen super om zelf te doen, ook schitterend om de klimmers te zien draaien… Laat zien in welke goede conditie je bent op de wipe out kasteelbaan van maar liefst 46,5 meter! Klimmen, kruipen, rollen en glijden: het komt allemaal aan bod. En wil je liever de lucht in, probeer dan de bungee trampoline! Leef je helemaal gratis sportief uit van 11.30 tot 16.00 uur.

15


KOEDIJK 90 JAAR! Viert u met ons mee?

Wij kunnen meer dan 60 soorten kunstgras leveren . Ook hebben wij meer dan 20 verschillende kleuren.

Wij staan ook dit jaar weer op de Oosterhoffair

Daarom hebben wij het hele jaar door jubileumacties. Bezoek onze winkel of kijk op www.koedijkmode.com

koedijkmode.com

Ruime keuze uit meerdere soorten PVC vloeren. Ook bekende merken.

Kunstgras en Vloeren Rijssen Holterstraatweg 26 06-42814461 www.kunstgrasrijssen.nl


27 APRIL - VANAF 11.00 UUR - FEESTENT

Het dak gaat eraf! Koningsdag 2018 staat al bijna voor de deur! Vorig jaar was het één groot feest en ook dit jaar gaan wij ervoor zorgen dat het een geweldige dag wordt voor jong en oud. Koningsdag kleurt daarom óók Rijssen oranje. Samen zijn wij Oranje! In de feesttent gaat Koningsdag goed gevierd worden. De hele dag zijn er verschillende leuke activiteiten voor jong en oud. Zin om te dansen? DJ Lars en MC Venom gaan ervoor zorgen dat jij niet stil kan blijven staan in de tent! En dan is er ook nog Lijn 7. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze dan: de mannen van Lijn 7. Met covers van hier tot Tokio: Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia... je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een show met veel vaart en meedoen gaat vanzelf!

ProGramma FEesttenT 11.00 - 00.00 uur 14.00 - 20.00 uur 16.00 - 17.00 uur 20.00 - 21.00 uur 21.00 - 21.30 uur 21.30 - 22.45 uur 22.45 - 00.00 uur 00.00 uur

ORANJEDAGEN 2018

Feesttent met gezellige muziek en het grootste terras van Rijssen met springkussen! DJ Lars & Mc Venom Dansstudio Dynamiek ‘Dynamic Showtime’ Lijn 7 DJ Lars & Mc Venom Lijn 7 DJ Lars & Mc Venom Einde avondprogramma

17


INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

LANE DEPARTURE WARNING

NIEUWE NISSAN QASHQAI

NU MET € 1.500 KORTING

(1)

NIEUWE NISSAN QASHQAI VISIA DIG-T 115 CONSUMENTENADVIESPRIJS € 25.490(2)

WIE WILLEM NIET!?

REAR CROSS TRAFFIC ALERT

Jutestraat 3, 7461 TS Rijssen Tel. (0548) 51 44 14

beltmanrijssen.nl

KOM LANGS EN KROON UZELF TOT EIGENAAR! Gratis vervangend vervoer Serviceprijsvergelijking Levenslange Nissan Assistance Gratis e-check voor uw Nissan

(1) De € 1.500 korting is enkel geldig voor particulieren bij aankoop van een nieuwe Nissan QASHQAI van 01/04/2018 t/m 31/05/2018. (2) De consumentenprijs is op basis van de meest recente prijslijst incl. btw, BPM, eventuele toepasbare kortingen en kosten rijklaar maken. Actie niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig i.c.m. andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaard specificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

QASHQAI

99 -134 G/KM

3,8- 5,8 L/100 KM (NEDC)

NISSAN.NL

Zoveel smaken, zoveel badkamers

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en smaak. Uw nieuwe badkamer stemmen we daarom graag helemaal af op u. We kunnen elke opstelling voor u op maat ontwerpen aan de hand van uw wensen en de beschikbare ruimte. Kom langs, wij maken voor u een badkamerontwerp op maat!

Ter Harmsel Morsweg 7a, Rijssen - telefoon 0548 512113 info@terharmsel-rijssen.nl www.terharmsel-rijssen.nl

sanitair en installatietechniek


27 APRIL - VANAF 11.00 UUR - VOLKSPARK

Koningsdag: gezellig met de kids naar ‘t Park! Een miniconcert van Wilhelmina, de aubade, heel veel kinderplezier en heerlijke muziek. Dat zijn de hoofdingrediënten van Koningsdag 2018 in het Volkspark. In het prachtige Volkspark is het heerlijk onderuitzakken op gras en terras. Dat begint natuurlijk al met het miniconcert van Muziekvereniging Wilhelmina en de aubade die ook dit keer op het terrein voor het Parkgebouw plaats vinden. In de muziekkoepel wordt direct na de aubade muziek gedraaid. ’s Middag is het genieten van lekkere muziek door de Rijssense Bands Spanisch Fly, Sara Smiles, en de Boogie Kearls.

Dicht bij het terras en het speeltuintje amuseert Clown Debby de kleintjes met leuke ballonnen, dansjes en grapjes, is er een springkussen en kunnen de allerkleinsten zich prima vermaken. Maar ook voor de jeugd vanaf een jaar of 6 is er voldoende te beleven. Naast de activiteiten van Scouting Oosterhof-Niej Begin, zijn er allerlei leuke dingen te doen, zoals penaltyschieten met snelheidsmeter, een cupcake-versier-tent, een springkussen en nog veel meer! In het Volkspark staan diverse kraampjes en tentjes waar gegeten en gedronken kan worden. En natuurlijk, zijn ook het restaurant en het terras van het Parkgebouw geopend. Er kan overal betaald worden met munten van de Oranjedagen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Binnen, in het Parkgebouw, is een babyverschoonruimte aanwezig en gelegenheid om flesjes en hapjes op te warmen. Daarnaast is er (tegen een kleine vergoeding) ruim voldoende toiletgelegenheid. De entree en de meeste activiteiten in het Volkspark zijn gratis!

Komt d’r in! Vie maakt ‘r saamn nen mooin dag van!

ORANJEDAGEN 2018

19


Gezellig winkelen & Gratis parkeren

27 & 28 APRIL

CENTRUM RIJSSEN KLEURT ORANJE! KONINGSDAG VRIJDAG 27 APRIL

Gezellige terrassen en live-muziek Voor winkels die open zijn, kijk op winkeleninrijssen.nl

STRAATFESTIVAL ZATERDAG 28 APRIL met spectaculaire optredens

Kom gezellig winkelen!

Voor een persoonlijke benadering

accountantskantoor

POUW

www.pouwacck.nl - info@pouwacck.nl

KINDERFYSIOTHERAPIE

HANDTHERAPIE

Oosterhofweg 14 7461 BV Rijssen t: 0548 - 51 27 37 f: 0548 - 52 08 13

LOOPTRAINING BIJ ETALAGEBENEN

COOL2BFIT

WWW.FYSIORIJSSEN.NL Centrum voor Fysiotherapie Molenstraat 36, Rijssen 7462 TL, Tel. 0548-514726


27 APRIL - 19.30 UUR - JERUËL

Wat mag je van een koning verwachten? Dominee H. van Wingerden verzorgt vrijdag 27 april, Koningsdag, een lezing voor Bijbelkring Jeruël. Speciaal voor deze koninklijke dag is het thema: Wat mag je van een koning verwachten? Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Oranjebitter en oranje-tompoucen worden geserveerd en uiteraard is er koffie of thee.

29 APRIL - VANAF 14.30 UUR - FEESTTENT

Oranjedienst: (S)amen Ook in 2018 wordt er een interkerkelijke samenkomst gehouden in de feesttent op de evenementenweide. Deze dienst begint om 15.00 uur. De bijeenkomst kenmerkt zich als een laagdrempelige oecumenische samenkomst waar zang en samenzijn voorop staan. De dienst is geschikt voor alle leeftijden en alle achtergronden. Het thema (S)AMEN wordt verwoord door de voorgangers uit de Ontmoetingskerk, de Open Hof en Rooms Katholieke kerk. Aan deze dienst werken mee Kinderkoor 2.0 en het koor Eternal Joy. Combo Open Minds begeleidt alle liederen.

De lezing begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Toegang is gratis. Iedereen is hartelijk welkom! Gebouw Jeruël vind je aan de Van Heekstraat 40 in Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125. www.jeruelrijssen.nl

Het belooft weer een bijzondere dienst te worden. Aanvang 15.00 uur. Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur. De entree is gratis er wordt een collecte gehouden voor stichting Run 2 Heal!

27 APRIL - 18.45 UUR - SCHILDKERK 27+28 APRIL - CENTRUM RIJSSEN

Centrum Rijssen kleurt Oranje! Op Koningsdag worden de terrassen in het centrum uitgebreid en zorgt live-muziek op meerdere podia voor een gezellige Oranjesfeer. Kijk voor de winkels die open zijn gerust op winkeleninrijssen.nl. De zaterdag er na zorgt Straatfestival voor extra gezelligheid. Op verschillende plekken in het centrum zullen ‘s middags spectaculaire optredens te zien zijn.

Zo doet Goma, een in Keulen woonachtige Argentijn, onze stad aan. Hij reist de hele wereld rond met zijn absurde Atari show. In deze show verandert Goma gewone situaties in een ongelooflijke comedy. Onnavolgbare jongleeracties en improvisatie leiden tot een spontane en altijd hilarische show. Naast Goma is er nog veel meer straattheater te zien en te beleven in het centrum. Kom dan ook gezellig winkelen op 27 en 28 april. Parkeren is gratis, u bent van harte welkom!

InloopconceRt

Oud-Hollandse en vaderlandse liederen klinken op Koningsdag in de Schildkerk in Rijssen. Vanaf 18.45 tot 19.45 uur kan iedereen vrij binnenlopen en meezingen; alleen luisteren kan ook. Organist Frits verzorgt ook deze Koningsdag de begeleiding van de zang tijdens het inloopconcert. Op het programma staan het Twents volkslied, liederen uit Valerius Gedenkklanken en traditioneel Hollandse liederen. Liederen als Vlaggenlied, Mijn Nederland, Gelukkig is het land, de Zilvervloot, In een blauw geruite kiel, worden massaal meegezongen. Afgesloten wordt met het Wilhelmus Bezoekers en meezingers vinden bij de ingang van de Schildkerk programmablaadjes met de liederen. Belangstellenden kunnen in dat uur zo binnenlopen, een programmablaadje pakken en meezingen met wat op dat moment gespeeld en gezongen wordt. Ook buiten de kerk kan men meezingen. Boekjes met de liedteksten worden bezorgd bij de verzorgingshuizen in Rijssen, die aangesloten zijn op de kerkomroep van de Schildkerk. Dit inloopconcert wordt daarop uitgezonden.

ORANJEDAGEN 2018

21


Bouwstraat 39 | 7462 AX Rijssen | 0548 - 218 218 | info@jligtenberg.nl | www.jligtenberg.nl

BEDRIJFSREPORTAGES | BRUIDSREPORTAGES PORTRETTEN | PASFOTO`S

Setje van 4 pasfoto’s € 7.50 op vertoon van deze advertentie krijgt u € 1-. korting op pasfoto`s

Royale aanbieding!

www.pekawe.nl


Colofon

Dodenherdenking vrijdag 4 mei

Uitgegeven in opdracht van Oranjevereniging Rijssen

Vormgeving In Rijssen worden donderdag 4 mei de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht op twee momenten. ’s Middags om 16.00 uur is er de herdenking op de begraafplaats van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap aan de Arend Baanstraat. De deelnemers aan de Stille Tocht verzamelen zich om 15.30 uur op de parkeerplaats van sportcomplex De Koerbelt. Om 16.45 uur vertrekt de stille tocht. Op de begraafplaats is een hoofddeksel voor mannen verplicht. Het kaddisj, het gebed voor de overledenen, wordt gelezen door Jonathan Tavill, lid van de joodse gemeenschap. Comitévoorzitter Peter Mensink leest de Nederlandse vertaling. Burgemeester Hofland spreekt de aanwezigen toe. Er worden bloemen gelegd bij het monument door leerlingen van de openbare basisschool De Salto.

’s Avonds om 20.00 uur is er de herdenkingsplechtigheid bij het oorlogsmonument aan de Lentfersweg. Voorafgaand is er een Stille Tocht, de deelnemers hieraan stellen zich rond 19.35 uur op in de Kerkstraat. Comitévoorzitter Peter Mensink spreekt een welkomstwoord en burgemeester Arco Hofland houdt een toespraak. Aan deze herdenking wordt verder meegewerkt door leerlingen uit het basisonderwijs die gedichten voordragen, door het blazersensemble van muziekvereniging Wilhelmina, door Pursang en trompettist Joh. Kalter. Scouting houdt vlagwacht en verleent hand- en spandiensten.

Fotografie www.fotorijssen.nl Wim Vos Fotografie Ditbenikfotografie Scouting Oosterhof-Niej Begin Oranjevereniging Rijssen en particulieren

Commercieel verantwoordelijk Olav Roeterdink olav@oranjeverenigingrijssen.nl

Redactie Tekst & PR Twente

Voorafgaand aan de Dodenherdenking is er een interkerkelijke bezinningsbijeenkomst in de Schildkerk; voorganger is dominee C.L. Onderdelinden. Aanvang 19.00 uur.

Word lid of donateur van Oranjevereniging Rijssen! Het bestuur van Oranjevereniging Rijssen heeft ook dit jaar weer een gevarieerd programma neergezet. Jong en oud kan weer genieten van deze feestelijke dagen, waar zovelen al naar uitkijken. Het zou dan ook wel heel erg gaaf zijn als dit gewaardeerd werd met een enorme toename van leden! Om ook een sfeervolle Koningsdag in de toekomst te kunnen organiseren heeft de Oranjevereniging Rijssen meer leden nodig. Draag je de Oranjedagen in Rijssen ook een warmt hart toe? Wordt dan lid voor 15,- euro per jaar, of donateur voor 7,50 euro per jaar. Meld je aan via de website! Of schiet tijdens de Oranjedagen een bestuurslid aan!

ORANJEDAGEN 2018

Martijn Ontwerpt

Oranjedagen online Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Oranjedagen in Rijssen! Op de website www.oranjeverenigingrijssen.nl staan alle activiteiten die tijdens de Oranje Dagen 2018 gehouden worden. Of kijk op facebook.com/oranjeverenigingrijssen.

OVR-app Wist u dat de Oranjevereniging Rijssen ook een eigen app heeft? Download hem snel op je toestel en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

23


GSM WONEN RIJSSEN

KWALITEIT WAARBOR

GSM WONEN

WONEN IN SFEER . . . . . .

Openingstijden Ma. t/m Vr. 09.30-17.30

Zaterdag 9.30-17.00 Do. koopavond tot 21.00

GSM WONEN Enterstraat 200 7461 PE Rijssen T 0548 517 306

3 jaar garantie Geen aanbetalingen Gratis reservering Gratis bezorgen en plaatsen Eigen bezorg- en servicedienst Ruim 30 jaar ervaring

U vindt ons naast de

Profile for Oranjevereniging Rijssen

Oranjemagazine Rijssen 2018  

Het programmaboekje van de Oranjevereniging Rijssen over de Oranjedagen 2018 in Rijssen

Oranjemagazine Rijssen 2018  

Het programmaboekje van de Oranjevereniging Rijssen over de Oranjedagen 2018 in Rijssen

Advertisement