Page 1

Voorjaar 2013


GROOTSE PLANNEN In Grootse Plannen doet interieurvormgeefster Michèle Van Sebroeck waar zij het best in is: mensen gelukkig maken met een prachtig nieuw interieur. Wie door de bomen het bos niet meer ziet of van interieurdecoratie geen kaas heeft gegeten, kan haar hulp inroepen voor een make-over op maat. Zij krijgt daarbij de hulp van een bekende bondgenoot: Peter Van Asbroeck, Véronique De Kock of Ann van Elsen. Terwijl Michèle de opfrisbeurt plant en coördineert, zorgen Peter, Véronique en Ann voor de praktische ondersteuning. Zo tonen ze samen hoe je een persoonlijke woonstijl creëert en vooral: hoe je van een huis om in te wonen een thuis maakt om van te houden.

vanaf 13/03 Elke woensdag om 21.10


vanaf 13/03 ElkE woEnsdag om 22.10

In het nieuwe lifestyleprogramma Shoot! duikt VIJF dit voorjaar onder in de wereld van jonge trendwatchers, wier leven draait om fashion, interieur, beauty, handwerk en reizen. Shoot. inspireert alle vrouwen, of ze nu houden van een gezellige woonkamer, trendy make-up of mooie schoenen. Door jonge lifestylekenners als Yvonne Eijkenduijn, Sabine Peeters, Sofie Valkiers, Anna-Belle Buyse en Sharon Duverger te volgen in hun dagelijkse leven leren de VIJF-kijkers wat ze moeten dragen, waar ze gezien moeten worden en wat ze in huis moeten halen.

SOFiE vALkiERS Sofie ademt mode en volgt alle fashion trends op de voet. Haar bijzonder persoonlijke modeblog Fashionata, aangevuld met een vleugje beauty en lifestyle is ĂŠĂŠn van de meest gelezen blogs van het land.

SABiNE PEETERS Sabine is haar naam, makeup & hair zijn haar passie. Sabine is one of the lucky few die van haar passie haar job wist te maken. De getalenteerde visagiste blogt over haar passie en job op lifeislikeaboxofmakeup. wordpress.com.


Sharon Duverger Mamasha is de DIY (Do It Yourself) blog van de 33-jarige Sharon. Zij toont hoe je met naald en draad zelf de coolste kinderbroekjes maakt en leert je hoe je met weinig middelen origineel gekleed door het leven kan.

Yvonne Eijkenduijn Creatieve duizendpoten? Ze bestaan! Yvonne decoreert, fotografeert, schildert, bakt, haakt, kookt en schrijft. Ze woont samen met Boris, één poes en drie kippen en legt haar leven in stijl vast op yvestown.com

Anne-Belle Buyse Anna-Belle (23) is wereldreiziger, dromer, blogger. Onder het motto ‘Dreamers can never be tamed’ en laat dat ook net de naam van haar blog zijn - gaat ze op zoek naar een carrière “in gelukkig zijn”, en dat over heel de wereld.


ZO MAN ZO VROUW

vanaf 13/03

Elke woensdag om 20.30

Deze lente klopt VIJF-stylist Jani Kazaltzis weer aan bij koppels die zijn oog voor stijl meer dan ooit kunnen gebruiken. In een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw werpt Jani een strenge blik in de kleerkast van leuke koppels die er helaas niet zo leuk meer uitzien. Tijdens een onthullende shoppingdag wijst hij hen – én de kijkers – op al hun fashion faux pas. En zoals steeds schuwt hij de strijd om de juiste outfits niet, want hij heeft een missie: hen allebei weer doen stralen. Weg met afgedragen outfits, slobbertruien en comfi broeken, hier met die totale make-over. Want de weg naar elkaars hart neem je niet op Crocs.


Checklist

Checklist: Moskou

Checklist: San Francisco

VIJF zoekt het avontuur en de fun dit voorjaar opnieuw buiten de landsgrenzen. In het tweede seizoen van Checklist tronen enkele sexy bekende Vlamingen hun beste vriend of vriendin mee naar hun favoriete plek. Hun doel? Het prijsgeven van hun lievelingsplekjes en geheime adresjes. Tomas Van Den Spiegel leidt kinesist en goede vriend Lieven Maesschalk rond in Moskou, de stad waar hij graag heeft gewoond en gespeeld. Verder vraagt Koen Buyse acteur Roel Vanderstukken mee naar San Francisco, vliegen Erika Van Tielen en haar beste vriendin naar Sevilla. Gene Bervoets en Dominique Persoone laten samen een tattoo zetten in de Britse hoofdstad en ook Kate Ryan neemt Jeroen De Pauw graag mee naar haar favoriete stad Beirut. Joke Devynck ten slotte trekt met Ariane Van Vliet naar Lissabon.

vanaf 15/03 Elke VRIJDAG om 21.25

Checklist: Londen

Checklist: SevillA

Checklist: Londen


Zo Oh My God! Zo veel fun! Zo....

ASTRID IN WONDERLAND De dame die Hollywood afgelopen anderhalf jaar heerlijk dichtbij bracht is terug met een vierde seizoen van Astrid in Wonderland.

vanaf 15/03 Elke VRIJDAG om 20.30


VEEL SERIES Op dinsdag zit je bij VIJF goed voor je wekelijkse dosis ziekenhuisdrama’s en -romances. Grey’s Anatomy en Private Practice staan al langer op het voorschrift van vele Vlaamse vrouwen en VIJF voegde daar dit voorjaar met bijzonder veel succes een nieuw ziekenhuisdrama aan toe: Hawthorne. Maar VIJF brengt ook fictie buiten de ziekenhuismuren: VIJF zorgt in 2013 voor spanning, avontuur en intriges met nieuwe afleveringen van Rizzoli & Isles, Body of Proof en Dallas. En met 90210 en het nieuwe Hart of Dixie, met The OC- alumni Rachel Bilson, versterkt VIJF ook dit voorjaar haar serie- aanbod.

Grey’s anatomy

Hawthorne

Hart of Dixie

VEEL FILMS VIJF blijft op donderdag zorgen voor een wekelijkse afspraak met de leukste, grappigste en meest romantische Hollywoodfilms en -premières als Sex and The City 2, The Time Traveler’s Wife en Going the Distance.

The time traveler’s wife

Sex and the city 2


ZO VIJF  

Presentatie ZO VIJF.

ZO VIJF  

Presentatie ZO VIJF.

Advertisement