__MAIN_TEXT__

Page 1

AL MEER DAN 5 JAAR hét adviesplatform voor elke zelfstandige opticien

Wat is OPTIEKadviseurs®?

OPTIEKadviseurs® is een serviceplatform voor de zelfstandige opticiens in Nederland. Het platform is vrij toegankelijk voor de zelfstandige opticiens en biedt via de website www.optiekadviseurs.nl een mooi overzicht van de diensten en producten die een zelfstandige optiekondernemer nodig kan hebben.

DE OPTIEK ADVISEURS KRANT AUG. 2019

Waarom OPTIEKadviseurs®?

In 2013, het platform bestaat al ruim 5 jaar, is het platform opgericht door een aantal optiekadviseurs om de zelfstandige optiekondernemers meer zekerheid te bieden op het vlak van diensten en adviezen. Deze adviseurs vonden dat zij als vakspecialisten het voorbeeld moesten geven dat samenwerken echt sterker maakt.

Wat doet OPTIEKadviseurs®?

Het platform biedt u, als zelfstandige opticien, een overzichtelijk aanbod van adviseurs en specialisten in uw vakgebied. Deze specialisten hebben de GEDRAGSCODE van OPTIEKadviseurs® ondertekend en zijn daar ook op aanspreekbaar indien nodig. Daarnaast bundelt OPTIEKadviseurs® de aangesloten partners en biedt u daarmee de synergie van krachten.

Hoe kunt u met OPTIEKadviseurs® werken?

Het platform is vrij toegankelijk, u doet geen zaken met OPTIEKadviseurs®, maar rechtstreeks met de aangesloten partners. Elke partner hanteert zijn of haar eigen leveringsvoorwaarden en condities. Wel biedt OPTIEKadviseurs® u een aantal specifieke diensten of producten in samenwerking met de aangesloten partners.

Wat moet u met OPTIEKadviseurs®?

U moet helemaal niks bij OPTIEKadviseurs®, de toegang tot het platform is vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kiest van welke dienst of product u gebruik wilt maken zonder verdere verplichtingen.

Wat is OPTIEKadviseurs® niet?

OPTIEKadviseurs® is geen beroepsvereniging, geen inkooporganisatie, geen collectieve belangenbehartiger voor zelfstandige opticiens en geen politieke organisatie in de optiek. Voorgaande punten hebben immers prima vertegenwoordigende partijen in onze markt. OPTIEKadviseurs® vult deze organisaties aan met de specifieke belangen voor de zelfstandige opticiens.

Welkom bij OPTIEKadviseurs®!

Wilt u meer weten over ons serviceplatform? Lees dan deze krant eens goed door. En heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 030 - 8200915 of via info@optiekadviseurs.nl. U bent van harte welkom! Met vriendelijke groet, Bert Smelik [coördinator] Simone Jagtenberg [back-office]

Hét adviesplatform voor elke zelfstandige opticien Altijd onafhankelijk

Ervaren adviseurs

Geen verplichtingen


de OPTIEK adviseurs

EVEN VOORSTELLEN...

DEELNEMERS

De deelnemende bedrijven aan OPTIEKadviseurs® stellen zich voor:

Beveiliging

Verbouwing en Interieur

Aan- en Verkoop Winkels

Hoe ga je om met het stijgende aantal inbraken in de optiekwereld? Ben je anno 2019 haast verplicht grof geschut in te zetten om eraan te ontkomen? Het antwoord: nee. Je hoeft niet direct rolluiken en rampalen te installeren voor een veiliger gevoel. ASB Security adviseert in oplossingen op maat. Zo is Mistmonster mistgeneratoren een betaalbaar en doeltreffend alternatief om je veiligheid te garanderen. Neem zeker contact met hen op voor een vrijblijvend advies!

Bureau Baijens is inmiddels meer dan 30 jaar, hét persoonlijk en intens interieur-communicatiebureau mét kennis van de markt, de huidige en toekomstige interieurtrends voor zowel verbouwingen, inrichting en interieur, als kleine ré-stylingen en aanpassingen. Maak gebruik van een 3-uur durende vrijblijvende Quickscan aanbieding voor € 295,- (excl. btw incl. alle onkosten) zie verdere informatie op www.baijens.nl

Wilt u de vruchten gaan plukken van uw ondernemerschap? Of wilt u een optiekbedrijf overnemen?

Contactpersoon

Contactpersoon

Contactpersoon

Jos Baijens

Iwan Debets

Be-Smart Optiekmakelaars is gespecialiseerd in aan- en verkoopbegeleiding van optiekbedrijven. Wilt u weten wat uw bedrijf waard is? Be-Smart maakt professionele en onderbouwde waardebepalingen.

Bert Smelik

consulting

OPTIEKadviseurs® Ondernemers Groeiscan

optiekmakelaars

Deze scan geeft de optiekondernemer een mooi overzicht van alle ondernemersonderwerpen en de groeikansen die hierbij mogelijk zijn. U kunt deze scan zien als een ‘bodyscan’ voor uw bedrijf. Meer weten over deze verhelderende Groeiscan? Kijk dan op www.optiekadviseurs.nl/groeiscan

Juridisch Advies

Financieel Advies

Aflever Advies

De Raadgevers zijn jouw eigen bedrijfsjuristen voor alle juridische vraagstukken. Van eerstelijns advies tot het behartigen van ingewikkelde procedures. Als specialist in de optiekbranche weten wij wat er speelt en kunnen wij je met ons team van zeven juristen snel en adequaat én voor een normaal tarief ondersteunen. Wij reageren binnen 24 uur, vaak nog eerder, op je vragen. Met onze aansluiting bij OPTIEKadviseurs® heb je een keurmerk voor kwaliteit. Probeer ons eens uit!

Administratiekantoor van Aller is een bureau dat in de breedste zin van het woord zijn financiële dienstverlening aanbiedt aan u als MKB-ondernemer. Hun dienstverlening strekt zich uit van vastlegging en aangifte tot advisering op financieel vlak. Hierbij hebben zij zich o.a. gespecialiseerd in de optiek waarbij ze optiekondernemers met raad en daad kunnen bijstaan en adviseren.

Etui & Zo is een jong en modern bedrijf met 20 jaar ervaring in de optiek. Hun kracht is het creatief vertalen van de beleving in de winkel naar gepersonaliseerde afleverproducten. De zelfstandige opticien moet zijn eigen merk zijn! Een etui, doekje en brilspray volledig uitgevoerd in de sfeer van de winkel, neemt de consument mee naar huis en is een visitekaartje van jouw bedrijf. Ze bezoeken je graag om je persoonlijk te adviseren en de vele mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon

Contactpersoon

Contactpersoon

Marjon Joosten

Bart van Aller

Pascalle van der Staak

OPTIEKadviseurs® Algemene Voorwaarden Optiek

OPTIEKadviseur De Raadgevers heeft nieuwe Algemene Voorwaarden Optiek opgesteld, deze zijn specifiek voor de Zelfstandige Opticien ontwikkeld, inclusief speciale diensten zoals optometrie. Meer weten over de Algemene Voorwaarden Optiek? Kijk dan op www.optiekadviseurs.nl/av-optiek

Altijd onafhankelijk

Ervaren adviseurs

Geen verplichtingen


Mens en Organisatie/Coaching

Vormgeving Marketing/Media

Freelance Optiekpersoneel

“Ik zou wel eens met iemand willen praten over mijn ideeën of problemen”... Herken je dat? Je hebt problemen met collega’s. Je vindt geen voldoening meer in je werk. Je hebt een idee, maar slaat dat wel aan? Je zou wel eens willen weten hoe het bedrijf er voor staat. Moet je collega’s trainingen aanbieden? Hier eens vertrouwelijk over praten geeft inzicht en verheldering. PURE-Menselijk wil graag in gesprek met je gaan. Zorgen voor nieuwe scenario’s waarbij jezelf de regisseur blijft.

MeyeMedia biedt u, als zelfstandige opticien, een compleet marketingpakket, specifiek voor uw zaak en altijd met uw eigen uitstraling. Wij maken samen met u een jaarplanning waarin de voor u specifieke marketing-uitingen het best tot zijn recht komen. Dit doen wij desgewenst zelfs op basis van een vast bedrag per maand.

Al sinds 2008 uw Freelance Optometrist. Met ruim 10 jaar ervaring als freelancer, is Niels zowel in commerciële als klinische settings inzetbaar. Zijn communicatieve en commerciele vaardigheden maken zijn diensten een aanvulling op uw praktijk. Bent u geïnteresseerd in vervanging of aanvulling van uw optometrist, of wilt u optometrie implementeren in uw bedrijf, dan is Niels de aangewezen persoon.

Contactpersoon

Contactpersoon

Sil en Han Schippers

U bent weer opticien en wij zorgen voor uw marketing!

Contactpersoon

Niels van Gerven

Hans Warmerdam

OPTIEKadviseurs® Financiële Scan Optiek

Wilt u, als zelfstandig ondernemer, weten of uw financiële bedrijfsvoering goed op orde is? Dan is de Financiële Scan het product wat u hierbij duidelijkheid verschaf door middel van een helder rapport. Meer weten over de Financiële Scan? Kijk dan op www.optiekadviseurs.nl/finscan

Werving en Selectie personeel

Koffie Diensten

Training en Verkoopadvies/Coaching

Eye Recruitment bemiddelt in alle voorkomende functies in de optiekbranche zowel aan de winkelals aan de leveranciers kant. Dit kunnen zowel vakinhoudelijke als commercieel gerichte functies zijn als opticien, opticien-manager, contactlensspecialist, optometrist, orthoptist of allround optiekmedewerker maar dus ook sales representative, agent, vertegenwoordiger, sales- & productadviseur en verkoopadviseur optische instrumenten.

Kinti Coffee is een duurzaam koffiebedrijf dat kwalitatief hoogwaardige Fairtrade Colombiaanse koffie levert via 'direct trade'. Net als volledige professionele koffieoplossingen en zelf ontwikkelde koffieconcepten. Kinti verandert de traditionele koffieketen positief en koopt de topkwaliteit koffie rechtstreeks bij de boeren. Dus verwen uw klanten met heerlijke koffie met een zuivere boodschap.

Optical Support verzorgt coaching, trainingen, inspiratiesessies en workshops voor de zelfstandige opticiens. Hierbij worden technische medewerkers versterkt in hun commerciële vaardigheden en commerciële medewerkers in hun technische vaardigheden. En worden vakmensen ondernemers. Het resultaat is meer inzicht in de verkoop- en communicatie, het beste zicht leveren aan klanten, langdurige relaties met tevreden klanten, loyale medewerkers en meer omzet met een hogere winst.

Contactpersoon

Contactpersoon

Contactpersoon

Mireille Broekhuizen

Harm Jansen

Directly from the farmer

Harry Dickhoff

La Unión | Nariño | Colombia asprounion

OPTIEKadviseurs® Jura® Koffie Pakket Optiek

Bij kwaliteitsproducten en vakmanschap hoort goede koffie. Met onze Jura® Koffie Pakket Optiek steunt u de Colombiaanse koffieboeren en schenkt u topkwaliteit koffie met een goed verhaal. Meer weten over ons Koffie Pakket? Kijk dan op www.optiekadviseurs.nl/koffie

Mens en Organisatie/Coaching

Fiscaal en Juridisch Advies

Projectmanagement Optiek

Wilt u van uw personeel een sterker en succesvoller team maken?

Jacqueline is al geruime tijd met veel plezier juridisch, fiscaal en financieel adviseur voor de optiekbranche. Zij zet haar ruime expertise regelmatig in voor het goed laten verlopen van bedrijfsoverdrachten en bij bijvoorbeeld huur- en arbeidskwesties. Ze staat de optiek- ondernemer bij vanaf de start, bij de overname, en bij alle zakelijke kwesties die daarna zoal voorbij komen in het werkende en privéleven. Ook brengt ze graag uw financiële toekomst in beeld als u wilt stoppen.

Loopt u hier ook tegen aan, structureel tijd te kort waardoor er mooie ideeën niet goed opgepakt worden. Of bent u te veel tijd kwijt aan werkzaamheden waar uw passie niet ligt. Dan is samen werken met een online offline Business Expert de oplossing. Simone biedt ondersteuning op maat. Elke ondernemer is uniek, dus haar werkzaamheden zijn afgestemd op uw behoefte.

Contactpersoon

Contactpersoon

Zoekt u vakmensen die met u mee denken en waarmee u kunt overleggen? Bij Be-Smart Consulting kennen ze de optiekmarkt en begeleiden ze optiekondernemers bij het runnen van hun bedrijf.

Contactpersoon

Bert Smelik

Jacqueline van Eekelen

Altijd onafhankelijk

Ervaren adviseurs

Simone Jagtenberg

Geen verplichtingen


Financieel Advies

Verzekering Advies Optiek

OptiekFotografie

deFinanseurs zijn betrokken geraakt bij de OPTIEKadviseurs®, omdat ze een aantal eigenzinnige transformaties met optiekzaken hebben doorgemaakt. Vanuit hun visie, missie en kernwaardes staan zij voor ‘De mens achter de cijfers’. Deze benaderen ze op een eigenzinnige en empathische manier. Naast hun standaardwerkzaamheden als belastingadvies, bemiddelen ze ook in hypotheken en willen ze hun klanten totaal ontzorgen, bijvoorbeeld door het maken van een financiële planning.

Heilbron herkent dat het onderwerp verzekeringen voor veel optiekondernemers ver van hun eigen vakgebied staat en dat dit te veel tijd kost om goed te organiseren. Om die reden heeft Heilbron samen met OPTIEKadviseurs® voor zelfstandig optiekondernemers een uniek product samengesteld dat de relevante verzekeringsrisico’s afdekt. Hun verzekeringsadviseurs kennen de weg in de wereld van de opticiens, en komen graag bij u langs voor een analyse.

Jacqueline en Harry Dickhoff hebben hun krachten gebundeld in www.optiekfotografie.nl. Jacqueline als professioneel fotograaf met haar specialiteit portret- en optiekfotografie en Harry met zijn ruim 35 jaar ervaring in de optiekbranche. Hun uitdaging: onderscheidend ondernemen versterken met onderscheidend beeldmateriaal en pakkende teksten. Zij helpen u graag om de klantenreis en de uitstraling van winkel, website, social media en reclame binnen de corporate look & feel van uw bedrijf te versterken.

Contactpersoon

Contactpersoon

Contactpersoon

Paul Heuker

Lex van Loon

Jacqueline Dickhoff

OPTIEKadviseurs® Verzekering Pakket Optiek

Zeker weten, zeker ondernemen met de focus op uw vakmanschap. Met het Verzekering Pakket Optiek bieden wij de zelfstandige opticiens maatwerk ondersteuning en passende dekkingen. Meer weten over het Verzekering Pakket Optiek? Kijk dan op www.optiekadviseurs.nl/verzekering

Franchise Advies Optiek

Werving en Selectie personeel

Brillen Styling

Leslie Pots is partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Hij verzorgt bedrijfskundig en financieel advies voor MKB-ondernemers, te denken aan financieringen, bedrijfsplannen en overnames Binnen OPTIEKadviseurs® heeft Leslie de rol van intermediair tussen de franchisenemer en franchisegever op het moment dat de eerste de franchiseorganisatie wil verlaten, dan wel wanneer er zich contractuele problemen voordoen. Ook is Leslie uw contactpersoon voor aan- en verkoop van Horen-winkels.

Met goed personeel heeft u goud in handen. Maar waar vindt u die én past de kandidaat ook bij uw onderneming? Anja Kool en Barbara Rietveld van Novicum begrijpen dat als geen ander, zij komen uit het bedrijfsleven, kennen de markt en hebben zelf aan de andere kant van de tafel gezeten. Een persoonlijk gesprek met het bedrijf en de kandidaat is bij Novicum dan ook vanzelfsprekend. Hierbij kunnen zij ook gebruik maken van persoonlijkheidstesten als TMA en DISC. Want alleen als persoonlijkheid en cultuur echt op elkaar aansluiten, wordt het een succes. Contactpersonen Anja Kool en Barbara Rietveld

Als opticien wilt u elke klant goed adviseren. Ook als het druk is in de winkel. Wilt u een onderbouwd advies geven? Zodat uw klant een bril koopt die echt bij hem of haar past? De gezichtsscan van de Brillenstylist is hiervoor een efficiënte en professionele methode. U houdt rekening met alle aspecten van een bril en uw klant: contrast, persoonlijke kenmerken, kleuren, vormen en lijnen. Leer uw adviezen nog beter te structureren en verkoop meer brillen.

Contactpersoon

Leslie Pots

Contactpersoon

Marije Gerdes

OPTIEKadviseurs® Mistmonster

Goed beveiligd zijn tegen overval en ramkraak, dat is wat het Mistmonster van OPTIEKadviseur ASB-Security u biedt. Het Mistmonster jaagt criminelen zonder buit, uw pand weer uit. Meer weten over het Mistmonster? Kijk dan op www.optiekadviseurs.nl/mistmonster

Wilt u meer informatie over OPTIEKadviseurs®? Kijk dan op www.optiekadviseurs.nl Mail ons op info@optiekadviseurs.nl Bel ons op 030 - 8200915 U herkent de deelnemende bedrijven en adviseurs aan dit logo:

Profile for optiekadviseurs

OPTIEKadviseurs® krant 2019  

OPTIEKadviseurs® krant 2019

OPTIEKadviseurs® krant 2019  

OPTIEKadviseurs® krant 2019

Advertisement