Page 1

www.serbian-models.com www.serbian-models.com

`ÉwÇt tzxÇv|}t fxÜu|tÇ ÅÉwxÄtá ÅÉwxÄtá *Modna agencija Serbian models, kontakt : +381

011/ 394 8562

+38169/ 12 545 12 +381 66 969 4004 models@telenormail.rs serbianmodels@telenormail. rs

Saopštenje Poštovani, modna agencija Serbian Models, Vas obaveštava o sledećim tačkama : Opštim uslovima rada Načinom Vašeg prezentovanja u našim poslovnim paketima Poslovni odnos između Vas i SM-a Vaše obaveze prema Serbin Models-u Ostale pod tačke saopštenja Opšti sulovi rada: v Serbian models radi preko online servisa, koji okuplja veliki broj modela, statista, promotera, šminkera , frzera. Svoj rad je bazirala na ponudi, koju predstavlja na preko 40.000 poslovnih adresa svakog meseca. Svaki od gore navedenih profila koje nudimo, SM je na svom zvaničnom saju www.serbian-models.com spremio posebno flash prezentovanje, isto za sve profile. Serbian Models posluje i kao modna agencija koja u svom posredovanju u prvoj godini za svoje usluge ne uzima novac od gore navedenih profila. Serbian Models posluje i kao marketinška online agencija koja u svom poslovanju ima i servis za izradu web-sajtova ali i marketinških planova za druge agencije,frme, preduzeća ali i svoj magazin.


Opšti uslovi radi bazrani su na posredovanju Svi SM kandidati koji su preko online prijave dostavili svoje podatke i fotografije, a izabrani su od strane SM-a, da budu u nekoj od ponuda na sajtu agencije, biće prezentovani kroz naše poslovne pakete namenjene za naše buduće klijente ( forme koje nudimo SM poslovni paket sačinjen je od svih lica ) .

Način rada: v Serbian Models – Primer rada: SM šalje svoje poslovne pakete : Firmama, preduzećima, časopisima, holdinzima na čitavoj regiji Balkana, ali i klijentima u gore navedenim oblastima i iz inostranstva. SM šalje paket modno-marketinški osmišljen po svim zakonskim propisima EU zakona. SERBAIN MODELS PRI SVOM POSREDOVANJU U PRVOJ GODINI NE UZIMA NOVČANU NAKNADU ZA USLUGE OD SVOJIH LICA/MODELA/STATISTA/PROMOTERA. Razlog je marketinška licenca SM-a models grupe koju je SM oformio,verifikovao i želi da je ponudi drugim inostranim agencijama kao primer poslovanja. Zarada SM je u reklamam koje će stajati u našem Magazinu i sajtu, ali i u pismima koje ćemo slati na preko 40.000 adresa/pomenuta zarada je u vidu marketinške kompenzacije SM- u primeru rada: Nama budući klijenti šalju dopis da im je potrebno deset modela(+karakteristike) za određeno marketinško oglašavanje. SM poziva svoje mode, predstvalja im ponudu sa svim uslovima. Model ima prava da obije klijenta, ali onda pada sa prioritetne liste. Prioritet lista je: Sačinjena od svih SM lica, svako lice ima svoj kod(code),


U našem poslovnom elektronskom sistemu. Svaki put kada model odbije saradnju koja mi je ponuđena, spada sa te liste za po jedno mesto. Mesta na listi se izrađuju po sistemu ,,KLIK,, Svako gledanje fotografije na našem sajtu se očitava preko sistema IP-adrese. Broj gledanja fotografije, primer je da određeno lice privlači pažnju. Po pozivu klijenata slika sa najviše pregleda prvo izlazi u našem sistemu a nakon nje izlaze druge fotografije i karakteristike(mere i opis) onih lica koje su tražene od starne klijenata i poslovnih saradnika. Model koji u jendoj godini odbije dvanest puta (12x) neku od naših poslovnih ponuda biva eliminisan iz poslovnog sistema. SM STRANA SA KODOM SM ima posebnu stranu za svoja lica. Strana na koju se ulazi preko šifre koju će dobiti svaki model. Na toj strani će se postvljati sve ponude koje budu stizale na adresu SM-a, i to u realnom vremenu. Svako naše lice biće upućeno u sve ponude. Želimo da izbegnemo mogućnost da neko bude obavešten za određeni posao a neko ne. Kao i mogućnosti javnog poslovanja sa svima koji su nam dali svoje povrenje- a to su naša lica ♦ SVA NAŠA LICA MORAJU DA POZOVU NEKI OD NAŠIH KONTAK TELEFONA DA BI LIČNO VERIFIKOVALA INFORMACIJE O SEBI I TIME DOBILA KOD. ♦ Ako je pozivom već dobijen kod/code/ taj kod Važi sve dok SM ne oduči da ga promeni.Očekivana promena koda je posle jedne godine poslovanja. Serbian Models ima posebnu tačku zaštite svojih modela. Ona podrazumeva PR kontakte sa trećim licem, ali i zaštitu po pitanju poslovanja sa inostranim klijentima. ŽELIMO DA ZAŠTITIMO SVAKI VID MOGUĆNOSTI DA NEKO OD NAŠIH LICA BUDE DEO ORGANIZOVANE MREŽE TRGOVINE LJUDIMA. *Modeli su dužni da prijave svaki vid kontakta i ,,mogućeg poslova,, nekih,, nezvaničnih modnih agencija iz Azije, Amerike, Rusije...( i svih drugih zemalja) Naše lice je dužno da kontaktira nekog od menadžeta SM-a, zarad provere informacija koje SM vrši u supu Republike Srbije, po prijemu takve


,, neodoljive poslovne ponude“. Modeli takve ponude dobijaju preko društvenih mreža ili na inbox naloge. Modeli takve ponude dobijau od ,,drugih modela,, koji su već u tom poslu. Modeli takve ponude MORAJU DA PRIJAVE SM-u, jer Serbian Models želi da stane u zaštitu svojih lica.

Vaše obaveze prema SM-u Poslovni odnos između Vas i M.O.A. Serbian Models je zaključen onog trenutka kada ste se prijavili na neke od poslovnih profila. /Kada ste popunili naš formular za neku od kategorija/ Serbian Models zadržava sva prava da Vas ukloni sa sajta i poslovne ponude. Serbian Models Vaše podatke štiti od trećeg lica. Serbian Models Vas obavezuje da je kontakirate kada, iako sklopite ugovor sa nekom drugom modnom agencijom. Serbian Models će posle jedne godine od dana puštanja promocije poslati svim svojim modelima zvanični ugovor ako u navedenom periodu ,, SM,, uvidi da to želi. Do tog trenutka Serbian Model nema dodadnih obaveza prema svojim licima, sem onih koji podrazumevaju promociju na našem sajtu i u našim poslovnim paketima kao i PR posao za nalaženje poslova. Obeveza SM-a nije da redovno isplaćuje novčano svoje modele, u vidu tekuće zarade (plate) već samo u honorarnom vidu. Svaka zarada ostvarena preko Serbian Modelsa ide isključivo modelu, bez učešća Serbian Models’a, i to Važi sve dok ne dođe do sklapanja ugovora između SM-a i modela(statiste, promotera i svih navedenih u poslovnim profilima). Posle navršene godine, zaključno 8.martu 2011. godine. SM će pozvati sva svoja lica koja su se u protekloj godini pokazala kao profitabilna i ponuditi im ugovor prema licenci SM-a, koja uključuje izradu nove i besplatne buk-karte. Serbian Models će uskoro organizovati promociju agencije u Beogradu. Svako naše lice biće pozvano da se susretne sa agentima Serbian Models-a. Tim povodom će biti organizovan i mini sešn i popunjavanje i ispravke kartona modela koje služe za poslovne knjige SM-a ali i prvi lični kontakt naših modela sa saradnicima i zaposlenima u Serbian Models-u.


Svako naše lice može da prekine saradnju sa nama u svakom trenutku. U tom slučaju mora da nas obavesti 30 dana ranije pre te odluke i da istu potvrdi nakon 15 dana. U tom sličaju SM Vas isključuje iz PR promocije, skida Vaše fotografije sa sajta i prestaje sa saradnjom i nalaženjem poslova za Vas. Kontakti koji služe samo za naše modele a na koje će se javljati neko iz Serbian Models tima je: +381 69 12 545 12

Dodatne informacije SM počinje sa radom 8.marta 2011. goodine, u 18h. Tim povodom zvanični sajt www.serbian-models.com biće svečano otvoren za posete. Istog datuma otvara se i S Magazin, PRVI MODNI FLASH MAGAZIN u Srbiji. SM je izabrao baš taj datum za otvaranje, iz želje da se solidariše sa najvećim ženskim praznikom. Serbian Models će svojim puni kapacitetom početi da radi tek od 1. septrembra 2011, u SM dolaze oko 20 agenata koji će sa punim radnim vremenom raditi svakoga dana za naša lica. Ambicija SM je da 2012 organizuje prvi SERBIAN FASHION WEEK, koji bi pokrio čitavu Srbiju sa preko 50 kreatora.

Po prijemu ovog pisma, zvanično ste deo Serbian Models-a 011/ 394-8562, 069/12 545 12, 066/ 969 4004 Svakog radnog dana od 15h do 21h. Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije , pitanja, sugestije..


O nama Serbian Models je najveća i prva online modno marketinša agencija u Srbiji. Prva u Srbiji koja ima najmodernije načine online marketniga sa svim planovima i znanjem za jako kratko vreme, uspelimo smo kao tim, da skrenemo pažnju na sebe na način koji smo želeli. Poslovanje je produkt dugogodišnjeg rada i osmišljavanja. Organizacija SM sastavljena je od učenih mladih menadžera kojima smo dali šansu da svoje ideje realizuju. SM je otvoren kao prvi online servis buduće N-kompanije. N-kompanija će se registrovati tek 2015 godine kada po sistemu organske šeme, bude imala šest svojih firmi. Krajnji plan SM-a, zapravo N-kompanije jeste da sa digitalniom kablovskom televiziom, kanalon N-fashion i Fahion Place kafićima postane najveća balkanska modna kompanija. SM trenutno ima agente u svim balkanskim zemljama uključujući i šire prostore kao što su SAD, Kanadu, Švajcarku, Italiju koji rade za prvootvoreno online marketinško odeljenje M.O.A Serbian Models.

Nikola Arsic’


( Serbian Models) Serbian models je prva online modna agencija u Srbiji, koja pokriva sve gradove. Serbian Models zadr탑ava sva prava o slobodnom poslovanju. Serbian Models je otvorena 25.maja.2010

smp  

sm kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you