Page 1


Tervetuloa Porttiin! / Welcome to Portti! Tiedätkö mitä? Pitelet juuri käsissäsi mahdollisuutta muuttaa työtilanteesi ja tulevaisuutesi suuntaa vuonna 2019. Tervetuloa Portti työelämään -rekrytointimessuille! Portti työelämään on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille tarkoitettu rekrytointitapahtuma, jossa eri alojen organisaatiot saapuvat TAMKiin tapaamaan tulevaisuuden työntekijöitään. Tarjolla on työ-, harjoitteluja opinnäytetyömahdollisuuksia sekä suora kontakti kiinnostaviin yrityksiin. Portti työelämään 2019 tulee olemaan entistä laajempi, sillä olemme kasvattaneet tapahtuman kaksipäiväisestä kolmipäiväiseksi. Mukana on tällä kertaa yli 90 näytteilleasettajaa! Löydät joukosta varmasti myös sinua kiinnostavia yrityksiä. Lisäksi tapahtumassa on mukana TAMKin työelämäpalveluiden CV-piste, jossa voit käydä valokuvauksessa sekä saamassa parhaat vinkit CV:si rakentamiseen. Tapahtuman järjestäjänä toimii Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (Tamko) yhteistyössä TAMKin työelämäpalveluiden, ainejärjestöjen ja kerhojen kanssa. Kaikki osallistuvat yritykset löydät tapahtuman nettisivuilta: porttityoelamaan.fi. in English You know what? You’re now holding a chance to change your work situation and the direction of your future in 2019. Welcome to Portti työelämään! Portti työelämään is a recruiting event for the students of Tampere University of Applied Sciences. In the event, local and international organizations from different fields come to TAMK to meet their future talents. The organizations are offering various kinds of job, internship and thesis opportunities plus a chance to communicate with them face-to-face. The event will be bigger than ever as we’ve extended it to three days. This time there’s going to be over 90 exhibitors so you will surely find companies that interest you. In addition, TAMK’s working life services will have a CV info desk in the event. Come and get some expertise advice on how to build a strong CV or have your picture taken! The event is organized by the Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences (Tamko) in cooperation with TAMK’s working life services, Student Associations and clubs. You can find all attending companies from the event’s website: porttityoelamaan.fi.


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä s. 4 - 19 Adecco

Pemamek

Comatec

Posti

Etteplan

Quantservice

FCG

Rexel

Granlund

Rototec

Insta

Sitowise

Into Seinäjoki

Skanska

Insinööriliitto

Smile

ISS Palvelut

Tamturbo

Koja

Taratest

Kymdata

Vahanen

Logia Software

WasaGroup

Metso

Workpower

Metsä Group

YIT

These companies are represented in English on 22 January 2019, pages 19 - 22 Cargotec Fastems Glaston Sandvik

1


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä s. 23 - 37 Adecco

Netum

Alexandria Pankkiiriliike

OP Tampere

Alma Media

Promotion Point

Bitwise

Protacon

Cinia

Remion

Fresh IT

RTK-Henkilöstöpalvelu

Fujitsu

Sector Alarm

Gofore

Studentwork

H&M

Tamturbo

Into Seinäjoki

Tradenomiliitto TRAL

Kesko / SSC

WorkPower

Lassila & Tikanoja Lemonsoft Leonidas

These companies are represented in English on 23 January 2019, pages 38 - 40 Futurice Liaison Technologies Piceasoft Vincit Wapice

2


24.1.2019 esillä olevia yrityksiä s. 41 - 51 Arjessa Enjoy Fimlab Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala HUSLAB Juvenes Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri Mielen Palvelualojen ammattiliitto PAM Parasta Lapsille Pihlajalinna Terveys Pirkanmaan muistiyhdistys Seure Talentia Tampere, avopalvelut Tampereen ensi- ja turvakoti Tampereen yliopistollinen sairaala Tehy Tekonivelsairaala Coxa

3


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Intohimonamme on löytää ja valita oikeat henkilöt työpaikkoihin. Siinä olemme maailman parhaita! Jos olet etsimässä töitä, tämä on paras paikka aloittaa. Adeccolla on Suomessa yli kymmenen toimipistettä, joten meillä on koko Suomen kattava toimipisteverkosto. Missä tahansa oletkin, voimme auttaa sinua. Tälläkin hetkellä Adeccon kautta työskentelee päivittäin 2000 henkilöä ympäri Suomen. Meillä on kyky yhdistää mahtavat ihmiset mahtaviin työpaikkoihin. Joten ole yhteydessä ja katsotaan mitä olet etsimässä ja miten voimme auttaa sinua löytämään etsimäsi. Etsitkö määräaikaista työtä? Löytyy. Vai kiinnostaako sinua vakituiset työpaikat enemmän? Meiltä niitä saa.

Comatec Group on johtava suomalainen teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluja tarjoava insinööritoimisto. Panostamme kannattavaan kasvuun, kansainvälistymiseen ja yrityksen kehittämiseen myös tulevaisuudessa. Siksi tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia erityisesti mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun sekä projektinhallintapalveluihin.

4


Etteplan on yli 3.000 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Uskomme, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. Meillä on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstömme asiantuntemus ja palvelutuotteemme kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren. Meillä on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toimintamme on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimimme tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Katsotaan, miten voimme yhdessä tehdä suunnittelutyötä erilaisella ja uudella tavalla.

FCG on vahva yritys, jonka toiminta on ankkuroitu suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen ja pitkään kansainväliseen kehittämiskokemukseen eri puolilla maapalloa. Tarjoamme asiakkaillemme konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti.

5


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä FCG:n vahvuus perustuu laaja-alaiseen ja jatkuvasti kehittyvään osaamiseen, joustavaan kykyyn toimia muuttuvassa ympäristössä ja asiantuntevaan henkilöstöön, jonka toiminta pohjautuu FCG:n arvoihin ja eettisiin periaatteisiin. Nyt ja tulevaisuudessa FCG:lle on tärkeää kaikessa toiminnassaan huomioida kestävän kehityksen edistämiselle asetetut tavoitteet.FCG:n asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita. FCG:n emoyhtiön omistaa Kuntaliitto Holding Oy.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee noin 800 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista.

6


Insta Group Oy on suomalainen perheyritys, joka rakentaa ja kehittää turvallista ja kilpailu-kykyistä yhteiskuntaa. Insta on turvallisen digitalisaation, automaation ja puolustusteknologian huippuosaaja. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy, Insta ILS Oy ja Intopalo Digital Oy. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 1000 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Insta Groupin liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Haemme opiskelijoita harjoitteluun, lopputyöntekijäksi ja valmistuneita kokopäivätyöhön. Osaamisaloina: ohjelmistokehitys, testaus, tietoturva, web/cloud, VR/AR, data-analytiikka, automaatiosuunnittelu, elektroniikka ja sulautetut järjestelmät. Meillä opintojen ja työnteon yhdistäminen onnistuu joustavasti! Olisitko sinä sopiva vahvistus instalaisten kasvavaan joukkoon? Tutustu verkkosivuillamme monipuolisiin uramahdollisuuksiimme.

7


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Yrittäjähenkinen avaruuden pääkaupunki Seinäjoki on koonnut maaperälleen monia kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja innovatiivisia pienyrityksiä, joissa on tilaa hyville osaajille, kuten SINÄ! Erityisesti teknologia- ja metallialojen osaajat ovat kuumaa kryprovaluuttaa kaupungissamme. Väestörakenteeltaan ja historialtaan nuori kaupunki kasvaa ja kehittyy. Yritysten investointitahti Seinäjoella on komeassa liidossa ja vuoteen 2021 mennessä yritykset investoivat yli miljardi euroa. Suurin yksittäinen investointi on Ideapark Seinäjoki, joka kasvattaa vahvan kauppakaupungin palvelutarjontaa entisestään. Tapahtumien suurkaupungissa saat päiviisi parhaimmillaan tunteja lisää aikaa. Hallitset arkeasi 10 minuutin, maksimissaan vartin siirtymillä töihin, kouluun, harrastuksiin sekä ostoksille. Seinäjoelle muuttaneet hämmästelevät harrastusmahdollisuuksien monipuolisuutta ja puitteiden laadukkuutta. Jalkapallostadion on maan modernein ja komein, jäähallikin uusittu juuri. Avaruuden pääkaupungissa on lääniä myös SINULLE! Tutustu työmahdollisuuksiin osoitteessa: toihinseinajoelle.fi ja tule osastollemme osallistumaan tapahtumalippupaketin arvontaan!

8


Insinööriliitto on tukenasi heti opintojen alusta asti kaikissa opinto- ja työelämätilanteissa. Tule Insinööriliiton ständille ja CV-klinikalle keskustelemaan omasta tilanteestasi, nappaa CV:si mukaan ja päivitä se ajan tasalle uravalmentajan vinkkien avulla.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä palvelukokonaisuuksia panostamalla samaan aikaan jatkuvaan yksittäisten palveluiden kehitykseen. Työllistämme Suomessa noin 8 000 henkilöä. Palvelutuotantomme vastaa asiakaskohteidemme satojen tuhansien työntekijöiden terveellisestä, viihtyisästä ja turvallisesta työympäristöstä. Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike- ja toimistokiinteistöjen sekä teollisuuden ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Kiinteistöhuolto varmistaa päivittäin kiinteistön toimivuuden, tekee ennakkohuollot sekä huolehtii piha- ja viheralueista. Tekniset palvelut varmistaa, että sähkötekniikka, kylmätekniikka, paloturvallisuus, rakennusautomaatio, LVI-tekniikka, tele- ja turvajärjestelmät sekä korjaustyöt hoituvat ympäri Suomen olevissa kohteissamme. Energia- ja ekotehokkuuspalvelut hoitavat kiinteistöjen olosuhde- ja energianhallintapalvelut. Tähän kuuluvat myös energiamanageeraus ja raportointi, energiakatselmukset, ympäristöasiantuntijapalvelut ja jätehuolto.

9


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Koja toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia, jotka ylittävät odotukset. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan. Palvelemme asiakkaita arjen tilanteissa yli 80 vuoden kokemuksella.

Kymdata Oy - Luomme kokemuksestamme näkemystä. Olemme työskennelleet näiden asioiden parissa jo runsaat 30 vuotta. Kymdatan pitkäjänteinen työ näkyy niin saavuttamissamme markkinaosuuksissa kuin suunnittelijoiden luottamuksena, tyytyväisyytenä sekä ennen kaikkea asiakkaidemme työn tuloksellisuutena.

10


Logia Software Oy (LGSW) on suomalainen IT-ratkaisu- ja palvelutalo. LGSW on toiminut jo yli 40 vuotta, josta 12 vuotta osana Postin organisaatiota. Yritys keskittyy logistiikan ratkaisujen tuottamiseen ja niihin liittyvien palveluiden toimittamiseen kasvavalle asiakaskunnalleen. Ratkaisujen pohjana toimii yrityksen oma Logia Cloud -pilvialusta. LGSW työllistää tällä hetkellä noin 50 huippuosaajaa Tampereella ja Vantaalla. Strategianamme on kasvaa, joten haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Meillä osaaminen yhdistyy aktiiviseen käytännön osallistumiseen ja tekemiseen. Näistä aineksista syntyy paras lopputulos asiakkaillemme. Tule osaksi ystävällistä ja ammattimaista tiimiä, joka työskentelee kansainvälisessä ympäristössä maailman johtavien prosessiteolli-suuden ratkaisujen äärellä. Meillä pääset osaksi työkulttuuria, joka ainulaatuisella tavalla yhdistää tuloshakuisen ja aidosti toisia kunnioittavan tavan tehdä töitä.

11


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä Etsimme kesätyöntekijöitä Tampereelle, Vantaalle ja Helsinkiin esimerkiksi tuotesuunnitteluun, tuotekehitykseen, valmistukseen, logistiikkaan, myynnintukeen, tilausten käsittelyyn ja ostoon. Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä, joissa oppii uutta ja pääsee kerryttämään opintoja tukevaa työkokemusta. Tarjosimme viime vuonna kesätöitä yli sadalle kesätyöntekijälle. Julkaisemme kesätyöilmoituksia tammi-maaliskuun aikana, joten voit hakea niihin sitä mukaa kun huomaat sinua kiinnostavia paikkoja. Kesätöiden osalta myös hakuaika vaihtelee tehtävittäin.

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä. Koko puun arvoketjun kattavan liiketoimintamme ytimessä ovat pehmo- ja ruoanlaittopaperit, kartonki, sellu, puutuotteet sekä puunhankinta ja metsäpalvelut. Keskitämme vankan puu- ja kuituosaamisemme alueisiin, joilla meillä on selvää kilpailuetua ja valoisa tulevaisuus. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa. Metsä Groupissa on tilaa monien eri alojen osaajille – koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tekniikan, tuotannon, metsätalouden tai liiketalouden parista. Palkkaamme kesäksi useita satoja kesätyöntekijöitä muun muassa tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin.

12


Rekrytoimme myös määräaikaisia ja vakituisia työntekijöitä ympäri vuoden. Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, turvallisen työympäristön, sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Haku kesätyöpaikkoihimme päättyy 28.2.2019.

Sytyttävätkö sinua haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät kansainvälisessä toimintaympäristössä? Haluatko mukaan teknologiateollisuuden huipulle? Olemme kiinnostuneita tulevaisuuden tekijöistä! Tarjoamme myös mahdollisuuksia harjoittelu- tai lopputyöntekijöille pitkin vuotta. Pemamek on vuonna 1970 perustettu perheyritys. Olemme maailman johtava raskaan hitsaus- ja tuotantoautomaation valmistaja. Pääkonttorimme sijaitsee Loimaalla, suunnittelutoimistomme Tampereella, sekä myyntikonttorit Venäjällä, Brasiliassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. Tuotannostamme yli 90 prosenttia menee vientiin. Yhtiössä työskentelee yli 200 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa.

13


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Postilla on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti tarjoaa runsaasti henkilökohtaisia kehittymismahdollisuuksia. Tarjolla on niin käytännönläheisestä osa-aikatyötä opintojen ohella kuin mitä erilaisempia kasvupolkuja johtotehtäviin saakka. Asiakas-, teknologia- ja kilpailuympäristömme muuttuu todella nopeasti. Meillä Postissa on tavoitteena kasvaa verkkokaupan ja logistiikan palveluissa sekä innovoida uusia digitaalisia tuotteita. Harvassa yrityksessä Suomessa pääsee vaikuttamaan näin suuriin asioihin, joita Posti tekee seuraavan 3–5 vuoden aikana. Haluatko olla mukana posti- ja logistiikka-alan historiallisessa muutoksessa? Tule ja ylläty Postin monipuolisuudesta!

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja. Olemme jo yli 25 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään kunnossapidon koko potentiaalin. Quantin ammattilaiset erottuvat edukseen, oli kyseessä tinkimätön turvallisuus, kunnossapidon toimintatapojen kehittäminen, kustannusten optimointi tai tuotannon tehostaminen. Kunnossapito on intohimomme, ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti.

14


Rexel Finland Oy on innovatiivinen sähkömateriaalin jakelija Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman asiakaslähtöisiä ratkaisuja sähkömateriaalin jakeluun ammattilaisasiakkaillemme, energiansäästöratkaisuja rakennuksiin ja teollisuuteen sekä uusiutuvan energian ratkaisuja. Myyntiohjelmassamme on yli 100 000 tuotetta noin 500 toimittajalta ympäri maailmaa. Asiakaskuntamme koostuu yksittäisistä urakoitsijoista suuriin teollisuuden toimijoihin ja palvelualan yrityksiin. Palveluksessamme työskentelee 300 alan ammattilaista ympäri Suomea.

Rototec on Euroopan suurin geoenergiaratkaisujen toimittaja ja alan innovatiivinen uudistaja. Palvelumme kattavat koko prosessin energiajärjestelmän konsultoinnista asennukseen.

15


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Sitowise on 1200 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä.

Olemme yksi maailman johtavista rakentamis- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Oletpa sitten opiskelija, vastavalmistunut tai rakennusalan ammattiin tähtäävä, sinulla on mahdollisuus päästä meillä työurasi alkuun. Kansainvälisessä ympäristössä voit kehittyä ja oppia uutta joka päivä. Tule rakentamaan kanssamme parempaa yhteiskuntaa!

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme menestymään. Intohimomme on yhdistää työ ja tekijät, aina ilon kautta. Smile. Ilon kautta töihin.

16


Tamturbo kehittää, valmistaa ja markkinoi öljytöntä paineilmaa tuottavia turbokompressoreita. Suurnopeusteknologialla toteutettuna paineilman tuotanto on täysin öljytöntä, energiatehokasta ja huoltovapaata. Tamturbon tavoitteena on olla vuoden 2024 loppuun mennessä itsenäinen keskisuuri pörssilistattu kompressorivalmistaja, jonka liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa. Yrityksessä on mittava kokemus kompressori-, suurnopeus- ja turboteknologioista ja tiimimme koostuu teknologian ja liiketoiminnan eri osa-alueiden alansa parhaista osaajista. Kaikkia yhdistää intohimoinen ote tekemiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä.

Taratest Oy on geotekniikan ja ympäristötutkimusten asiantuntijayritys. Tarjoamme palveluita infran, talonrakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin yli 60 ammattilaisen voimin. Taratest on perheyritys, jonka kokemukseen ja monipuoliseen osaamiseen on luotettu yli 40 vuoden ajan. Työskentelemme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa ja Vantaalla.

17


22.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Otamme vastuun onnistumisesta. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa 11:llä paikkakunnalla yli 400 asiantuntijan voimin. Tarjoamme kiinteistö- ja rakennusalan työpaikkoja sekä opinnäyte- ja kesätyöpaikkoja usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Meillä rakennetaan onnistujia. Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme! Tule moikkaamaan meitä tapahtumassa, kerromme mielellämme lisää työmahdollisuuksista Vahasella!

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattavan näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan. Pääkonttorimme sijaitsee Vaasassa, ja meillä on toimipiste myös Helsingissä. Toimialueemme on koko Suomi. Työllistämme n. 130 kiinteistö-, rakennus- ja rahoitusalan ammattilaista.

18


Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

19


These companies are represented in English on 22 January 2019

Cargotec is at the forefront of the transformation in the cargo handling industry. Our cargo handling solutions and services make global trade smarter, better and more sustainable. As leaders in ports, on roads and at sea, our business areas Kalmar, Hiab and MacGregor have a unique position to optimize global cargo flows and create sus-tainable customer value. We offer a variety of different career possibilities for different backgrounds and ambitions, so whatever your passion is, we may just have the job for you! We want to bring in new expertise and fresh ideas, while providing our existing employees with new and interesting career opportunities. Cargotec’s sales in 2017 totaled approximately EUR 3.2 billion and it employs over 11,000 people.

Fastems provides high-end manufacturing systems and services globally, with the mission of delivering meaningful work that innovates sustainable manufacturing. Our focus is on designing solutions for cutting-edge organizations in industries such as aerospace and automotive. Instead of working on routine programming projects, at Fastems, we connect software to the real world of manufacturing, where outcomes are a concrete contribution to the customer’s success.

20


You would get to work in the heart of everything, with a global but tightknit team of experts. No two days are alike when working on projects that are diverse, practical and challenging – you really get to see the behind-the-scenes of various industries. Our goal is to foster supporting environments where Fastemsians can develop, grow and succeed together. “Sharing is caring” is one of our core values and communication with colleagues as well as the customer is key. There are already more than 400 of us and we believe in our unique company culture that serves as the key to our continuous renewal. Fastems’ business grew rapidly in 2017, reaching nearly 40 % growth in new orders compared to the year prior. We offer you a wide range of possibilities for personal growth through our own skill and competency development program, Fastems Academy. We also support the well-being of Fastemsians with events and communal sport activities. Whether it’s a biking competition, city challenge, orienteering event or our annual ball, working at Fastems is always an adventure.

Glaston designs, manufactures and delivers high-quality glass processing machinery, equipment and services globally for customers in the architecture, solar energy, automotive and appliance industries. Our success is based on our ability to be agile and dynamic, always raising the standard when it comes to high-tech expertise. We are known as the industry pioneer and technology leader thanks to our extensive product research and development. We continuously innovate new solutions to enable the glass industry to reach higher standards in quality and safety. Additionally, we develop emerging technologies that integrate intelligence and sustainability to glass.

21


These companies are represented in English on 22 January 2019 In 2017, our net sales were about EUR 110 million and we employ approximately 400 persons. We’re mainly interested in automation, electrical, mechanical and software engineers, plus engineers with process based backgrounds. We offer a few spots annually for master’s thesis work, internships and summer jobs.

Make your mark on the future, Welcome to our global team. Sandvik is a high-tech and global engineering group offering advanced products and services that enhance our customers’ productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas. In 2017, the Group had about 43,000 employees in more than 150 countries. Our offering covers rock drilling, cutting, crushing, loading and hauling. Sandvik has several sites in Finland, e.g in Tampere, Turku and Lahti. Shaping future & chasing innovation? We value that in you! We are looking for summer trainees, thesis workers and professionals in various fields of expertise, e.g. in Software, Automation, Electrical, Mechanical and Industrial engineering.

22


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Intohimonamme on löytää ja valita oikeat henkilöt työpaikkoihin. Siinä olemme maailman parhaita! Jos olet etsimässä töitä, tämä on paras paikka aloittaa. Adeccolla on Suomessa yli kymmenen toimipistettä, joten meillä on koko Suomen kattava toimipisteverkosto. Missä tahansa oletkin, voimme auttaa sinua. Tälläkin hetkellä Adeccon kautta työskentelee päivittäin 2000 henkilöä ympäri Suomen. Meillä on kyky yhdistää mahtavat ihmiset mahtaviin työpaikkoihin. Joten ole yhteydessä ja katsotaan mitä olet etsimässä ja miten voimme auttaa sinua löytämään etsimäsi. Etsitkö määräaikaista työtä? Löytyy. Vai kiinnostaako sinua vakituiset työpaikat enemmän? Meiltä niitä saa.

Alexandrian ydin on ihmiset. Kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Teemme tällä joukkueella kolmattakymmenettä vuotta töitä suomalaisen säästämisen ja sijoittamisen kulttuurin kehityksen puolesta. Meidän mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille. Tulkaa kuulemaan ständille avoimista työpaikoistamme!

23


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tarjoamme uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejämme ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi. com ja Monster. Alma Mediassa työskentelee noin 2300 henkilöä, joista reilu kolmannes toimii Suomen ulkopuolella yhdeksässä eri Euroopan maassa. Tule mukaan kiihdyttämään kestävää kasvua! Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksiköille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta. Meillä on lupa kehittyä, kehittää, kokeilla, uskaltaa, epäonnistua ja rakentaa uutta. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittämään yli sataa mediaa ja palveluamme yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Joukkoomme sopii innokkaat ja positiiviset tyypit, joilla on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla. Moni puhuu, mutta vain tekijät muistetaan. Kumpaan sinä kuulut?

24


Bitwise on 100 osaajan rento softatalo, jossa osaaminen tiivistyy. Kädenjälkemme on löydettävissä kaikkialta maailmasta, jopa avaruudesta. Meillä tehdään ohjelmistoprojekteja esimerkiksi satama-automaation, ympäristönsuojelun, älykiekon, työkoneiden ja hitsausrobotiikan parissa. Modernit teknologiat, monipuoliset projektit ja ainutlaatuinen yrityskulttuuri takaavat viihtyisän arjen Tampereen Viinikassa. Bitwise Bootcamp on ohjelmistoalan opiskelijoille tarkoitettu elämyksellinen kesätyöjakso: töitä ja elämyksiä sopivassa suhteessa. Meillä pääset mukaan asiakasprojekteihin kokeneiden bitwiserien luotsaamana. Mukaan mahtuu 15 ohjelmistoalan opiskelijaa. Halutessasi voit aloittaa työt jo keväällä opintojen ohessa, ja jatkaa meillä Bootcampin jälkeen. Hakemus: rekry@bitwise.fi Viite: Bootcamp 2019

25


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Cinia kulkee yritysten, terveydenhuollon ja kansallisesti merkittävien organisaatioiden toiminnan digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja merkittävää lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä yhteistyössä loppukäyttäjien, eri alojen ammattilaisten kanssa. Cinian ohjelmistopalvelujen toimipisteet löydät Tampereelta Naulakadulta, Jyväskylästä ja Helsingistä. Cinian rekrytointitarpeet kohdistuvat erityisesti teknisiin osaajiin: UX-/ UI-designer, ohjelmistoarkkitehti, testaaja, ohjelmistokehittäjä ja projektipäällikkö. Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Tyypillisin asetelma viime aikoina on ollut Java/Spring -ympäristössä HTML5 (React, Angular, yms.) -teknologioilla toteutettu kokonaisuus.

Fresh IT Oy on Tamperelainen yritys joka tarjoaa kassa- sekä videovalvontajärjestelmiä palveluna asiakkailleen. Keihäänkärkenä on alan ketterin Solmio(R)-kassa tuote, jonka tuotekehitys tapahtuu Tampereella.

26


Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 140 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita yli sadassa maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meillä on Suomessa vahva paikallinen palvelukyky, mutta samalla olemme kansainvälisesti kyvykäs ja verkottunut yritys. Toimimme noin 20 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Suurimmat aluetoimipisteet ovat Tampereella ja Turussa. Brändilupauksemme ja missiomme on “Shaping tomorrow with you”. Rakennamme innovaatioita ihmisten toiminnasta, ja yhdistämme fyysiset kokemukset digitaaliteknologiaan. Digitaalinen vallankumous tuo suuria mahdollisuuksia tuottavuuden parantamiseen ja palvelujen kehittämiseen. Digitalisaatio on koko toimintaympäristön muutos, joka lähtee liikkeelle innovaatioista, asiakaslähtöisyydestä ja digitaalitekniikan uudenlaisesta käytöstä. Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme vastuullisuutta. Olemme sitoutuneet edistämään ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita ja yrityksiä rakentamaan tulevaisuutta turvallisesti ja kestävästi.

27


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Gofore on vuonna 2001 perustettu, kansainvälisesti toimiva digitalisaation palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa sekä Madridissa, Münchenissa ja Swanseassa, ja meitä goforelaisia on jo lähes 500! Rakennamme, muotoilemme, johdamme ja viemme pilveen sähköisiä palveluita asiakkail-lemme ja luomme samalla parempaa, digitaalista maailmaa. Haemme rohkeita ja kehittymishaluisia tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme työpaikan, jonne on kiva tulla aamulla, sekä joustavat työskentelymahdollisuudet ja huippuedut. Tule tapaamaan meitä ja jutellaan lisää!

Yhtenä maailman suurimmista muotibrändeistä H&M tarjoaa uramahdollisuuksia 65:llä eri markkina-alueella. Globaali toimintamme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toimia kansainvälisissä tehtävissä. Työympäristö on nopeatempoinen, eloisa ja moninainen. Toimintamme keskipisteenä on aina asiakas. Yrityksemme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia. Toimi arvojemme mukaisesti ja ole tuleva tähtemme! Työ H&M:llä on tulevaisuuden ura täynnä mahdollisuuksia.

28


Yrittäjähenkinen avaruuden pääkaupunki Seinäjoki on koonnut maaperälleen monia kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja innovatiivisia pienyrityksiä, joissa on tilaa hyville osaajille, kuten SINÄ! Erityisesti teknologia- ja metallialojen osaajat ovat kuumaa kryprovaluuttaa kaupungissamme. Väestörakenteeltaan ja historialtaan nuori kaupunki kasvaa ja kehittyy. Yritysten investointitahti Seinäjoella on komeassa liidossa ja vuoteen 2021 mennessä yritykset investoivat yli miljardi euroa. Suurin yksittäinen investointi on Ideapark Seinäjoki, joka kasvattaa vahvan kauppakaupungin palvelutarjontaa entisestään. Tapahtumien suurkaupungissa saat päiviisi parhaimmillaan tunteja lisää aikaa. Hallitset arkeasi 10 minuutin, maksimissaan vartin siirtymillä töihin, kouluun, harrastuksiin sekä ostoksille. Seinäjoelle muutta-neet hämmästelevät harrastusmahdollisuuksien monipuolisuutta ja puitteiden laadukkuutta. Jalkapallo-stadion on maan modernein ja komein, jäähallikin uusittu juuri. Avaruuden pääkaupungissa on lääniä myös SINULLE! Tutustu työmahdollisuuksiin osoitteessa: toihinseinajoelle.fi ja tule osastollemme osallistumaan tapahtumalippupaketin arvontaan!

29


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Kesko Shared Service Centerissä asiantuntijamme tuottavat K-ryhmälle laadukkaita ja tehokkaita talous- ja HR-palveluita.

Haluamme olla mukana tukemassa uusien osaajien kasvamista kierrätysyhteisyhteiskunnan huippuammattilaisiksi! Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja tarjoamme mahdollisuuksia kesätöihin, oppisopimusopiskeluun, työharjoitteluun ja lopputyön tekemiseen sekä työntekijä- että toimihenkilötehtävissä. L&T:llä on 400 erilaista ammattinimikettä ja monipuolisia urapolkuja eri toimialoilla siivouksesta jätehuoltoon sekä markkinoinnista laskentatoimeen. Tutustu toimialoihin tarkemmin nettisivuillamme.

30


Lemonsoft Oy on kasvava, noin 75 osaajan ohjelmistotalo. Olemme mukana yli 17.000 asiakkaan päivittäisessä arjessa ja toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Vaasassa, Turussa, Tampereella ja Joensuussa. Työntekijöillemme olemme kiinnostava ja kehittyvä IT-alan näköalapaikka. Monipuolisten ja hyvällä tavalla haastavien työtehtävien lisäksi tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden kehittymiseen sekä uralla etenemiseen. Työnantajana meille on tärkeää työntekijöidemme tyytyväisyys. Panostamme työhyvinvointiin, -ympäristöön ja -välineisiin, sillä henkilöstö on avainasemassa, kun Lemonsoft ottaa paikkansa toimialan edelläkävijänä.

Leonidas on vuonna 2008 perustettu tamperelainen ohjelmistotalo, jonka erikoisalaa ovat VR- ja AR-sovellukset sekä web- ja mobiiliratkaisut. Leonidaksessa pääset osaksi alan asiantuntijoiden tiimiä kehittämään elämyksiä, kokemuksia ja sovelluksia, tulevaisuuden teknologioilla. Kaipaamme kovatasoiseen tiimiimme lisää lahjakkaita XR- ja web-kehittäjiä. Katso avoimet työpaikkamme! Haemme osaajia kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen valmistumisen jälkeen tai opintojen ohelle.

31


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Netum Oy on kasvava ja asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita. Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukava olla töissä. Kulttuurimme on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään. Yhteensä meitä on yli 80 Tampereella, Helsingissä ja Porissa.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus-, ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP Ryhmään kuuluva OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Pankkimme palvelee 14 toimipaikassa yhdeksän kunnan alueella noin 300 ammattilaisen voimin.

32


Promotion Point on Suomen johtava myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto. Me kasvatamme asiakkaidemme tuotteiden sekä palveluiden myyntiä ja näkyvyyttä. Toteutamme projektit rautaisella ammattitaidolla ja kymmenen vuoden kokemuksella. Etsimme vaikuttavia ihmisiä, jotka uskovat kohtaamisen voimaan. Meillä voi työskennellä myös osa-aikaisena koulun ohella. Tule piipahtamaan pisteellämme niin kerron lisää erilaisista uramahdollisuuksista.

Haluatko tietää, millainen on arjen syke perinteikkäässä ja jatkuvasti uudistuvassa teknologiayhtiössä? Tule katsomaan noin 400 protaconilaisen joukkoon! Teemme tuotekehitystä, palveluliiketoimintojen digitalisointia, prosessien ja laitosten suunnittelua sekä teollisuuden integrointeja. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Fortum, Kone Elevators, Nokian Renkaat ja Metso. Etsimme osaajia ohjelmistotuotantoon, sähkö- ja automaatioon, ICT:hen, mittaukseen ja testaukseen, tehdas- ja laitossuunnitteluun, tukipalveluihin, BI-toteutuksiin, myyntiin ja markkinointiin. Jos olet sitoutunut työtehtäviisi ja pystyt tekemään vähintään 3 päivää viikossa töitä, olet etsimämme henkilö – olit minkä tahansa vuoden opiskelija tai jo valmistunut.

33


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä Eduksesi saat joustavat työajat, laajan työterveyspalvelun sekä pääset mukanamme virkistäytymään erilaisiin yhteisiin tapahtumiin. Protaconilaisena saat lisäksi käyttää merkittävän määrän tunteja uuden oppimiseen töissä ja kouluttautumalla. Parasta meillä on toisten auttaminen ja yhdessä vapaa-ajan viettäminen mm. sählyn ja lanien parissa. Tule mukaan luomaan yhteistä kulttuuriamme! Käy tutustumassa avoimiin paikkoihimme: career.protacon.com tai tule juttelemaan kanssamme!

Remion on pieni ja inhimillinen ohjelmistotalo, joka suunnittelee ja toteuttaa IoT-palveluita Suomen teollisuuteen. Taipaleemme alkoi jo vuonna 2001, joten olemme ehtineet vakiinnuttaa asemamme teollisen internetin kentällä ja viisaan tavan toimia. Meillä on poikkeuksellisen laaja teknologinen ja toimialakohtainen kokemus ja teemme ketteriä ratkaisuja nopeudella, josta kilpailijamme vain uneksivat. Meillä pääset kehittämään omaa Regatta®-tuoteperhettämme asiakkaidemme tarpeisiin, luomaan uutta ja osallistumaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin ja osaksi #RemionCrew’ta. Kulttuuriamme kuvaa lausahdus ”Se, mikä toimii kotona, toimii myös töissä”. #RemionCrew kutsuu! Seuraa meitä LinkedInissä ja ole ajan hermolla!

34


RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on osa suomalaista Contineo-konsernia. Konserniin kuuluu myös valtakunnallisia kiinteistö- ja siivouspalveluita tarjoava RTK-Palvelu Oy, jonka 30 toimipisteessä työskentelee maanlaajuisesti yli 3 300 alansa ammattilaista. Contineo-konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää. Tuotamme yritysasiakkaillemme henkilöstöhankintaan ja liiketoiminnan tukitoimintoihin liittyviä palveluratkaisuja. Asiakkaillemme olemme helppo ja mutkaton yhteistyökumppani, joka löytää nopeasti oikeat työntekijät oikeisiin työtehtäviin. Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Tuotamme valikoiduilla toimialoilla asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluratkaisuja ja tarvittaessa toimialakohtaisia konsepteja.

Sector Alarm on Euroopan toiseksi suurin kodin turvapalveluita tarjoava yritys. Toimimme Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa, Irlannissa, Espanjassa ja Ranskassa. Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja rekrytoimme ja koulutamme nyt uusia menestyjiä kenttämyyntiimme ympäri Suomen.

35


23.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Studentworkin tärkein tehtävä on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Seuraa meitä somessa, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista tapahtumista ja avoimista työpaikoistamme. Lue myös kotisivuiltamme, millaista on työskennellä konsulttinamme.

Tamturbo kehittää, valmistaa ja markkinoi öljytöntä paineilmaa tuottavia turbokompressoreita. Suurnopeusteknologialla toteutettuna paineilman tuotanto on täysin öljytöntä, energiatehokasta ja huoltovapaata.

36


Tamturbon tavoitteena on olla vuoden 2024 loppuun mennessä itsenäinen keskisuuri pörssilistattu kompressorivalmistaja, jonka liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa. Yrityksessä on mittava kokemus kompressori-, suurnopeus- ja turboteknologioista ja tiimimme koostuu teknologian ja liiketoiminnan eri osa-alueiden alansa parhaista osaajista. Kaikkia yhdistää intohimoinen ote tekemiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä.

Tradenomiliitto on tradenomiopiskelijan tärkein manageri työelämässä! Ständillämme saat tietoa tradenomien työllistymisestä, uramahdollisuuksista ja jäsenpalveluista. Messuilla annamme opiskelijoille myös CV-vinkkejä ja työsopimusneuvontaa!

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

37


These companies are represented in English on 23 January 2019

With its roots in software and open source, Futurice helps unleash innovation through digital product design and build, emerging technologies, agile software development and lean organisational change. We are over 500 software developers, service and visual designers, consultants and data scientists designing and developing digital services. We have offices in Helsinki, Tampere, Stockholm, Oslo, London, Berlin and Munich

Liaison Technologies is a global Integration and data management services company providing unique and high-value services to move, transform and manage business information in the cloud. Headquartered in the United States in Atlanta, GA, Liaison has more than 7000 customers worldwide. In Finland we have offices in Tampere and Helsinki. To students we offer summer jobs and trainee positions all year around.

38


Piceasoft is a Finnish company, located in Tampere. Since it was founded in 2012, Piceasoft has created a unique set of software solutions to cover the whole lifecycle of mobile devices. These solutions create new business opportunities and enable a costefficient service for mobile operators and retail chains. Our innovative products are disrupting mobile device buyback, repair and recycling business.

Vincit is not just another software company. Through hard work, we have been ranked first at Best Workplaces in Europe by Great Place to Work Institute (2016), and have been selected three times as Best Workplace in Finland. We provide software development and design services. Founded in 2007, Vincit currently employs over 400 professionals.

39


These companies are represented in English on 23 January 2019

Wapice is a technology and digitalization partner for industrial businesses. We deliver solutions to globally leading industrial companies mainly in the fields of energy technology and moving machinery. We help our customers transform into digital champions for creating a better future. Our competence ranges from electronics design over embedded software up to mobile and cloud based software solutions. We employ 340 experts in eight cities across Finland. We are continuously looking for new talents, who has passion for software development and are eager to grow their expertise. We offer part time contracts so students can easily combine study and work. Take your CV with you and come to talk to us about our job opportunities.

40


24.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka koostuu perheiden ja yksilöiden hyvinvointipalveluita tarjoavista yhtiöstä. Toimimme lähellä asiakkaitamme, yli 1300 ammattilaisen voimin. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat ja paikallisesti hyvin tunnetut toimintayksiköt. Arjessa Oy perustettiin joulukuussa 2010. Siitä lähtien olemme tuottaneet palveluita arvojemme mukaisesti: vastuullisesti, sitoutuen ja arkisia kohtaamisia korostaen, tähdäten yksilöiden ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseen. Laaja palveluverkostomme tukee kattavasti yksilöiden ja perheiden elämää arjessa. Halustamme olla vahvasti mukana tässä arjessa, juontaa juurensa myös nimemme: Arjessa. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. Humanalla on Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa yli 15 000 työntekijää, jotka tarjoavat hoivapalveluita yli 8 000 yksilölle.

41


24.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia tositarkoituksella Extremely Nice Job Oy eli ENJOY välittää hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia ympäri maan. Emme ole alan suurin, haluamme olla paras omille työntekijöillemme ja paras asiakkaillemme. Jos olet sopiva, meillä on sinulle töitä.

Fimlab Laboratoriot Oy on Suomen johtava laboratorioalan yritys. Tuotamme terveydenhuollon laboratoriopalveluja Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa ja Päijät-Hämeessä yli 100 toimipisteessä noin 900 ammattilaisen voimin. Asiakkaitamme ovat mm. sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto, yksityiset lääkäriasemat ja yksityislääkärien potilaat. Toimimme myös laboratorioalojen kouluttajana ja kehittäjänä yhteistyössä sekä yliopisto- ja keskussairaaloiden että yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammattiopistojen kanssa.

42


Stadin sote on Suomen johtava sosiaali- ja terveydenhuollon toimija ja uudistaja. Rakennamme ja kehitämme reippaasti sote-palveluja, joita asukkaat ja asiakkaat haluavat jatkossakin valita. Hyvä asiakaskokemus on meille tärkeää. Tämän eteen me teemme yhdessä töitä.

HUSLAB on Suomen suurin julkinen kliinisten laboratoriopalveluiden tuottaja. Huolehdimme sairaaloiden ja perusterveydenhuollon yksiköiden tarvitsemien laboratoriopalveluiden tuottamisesta HUSin ja Carean (Kymenlaakson laboratoriopalvelut) alueilla. Teemme lähes 24,5 miljoonaa laboratoriotutkimusta vuosittain. Edustamme viittä erikoisalaa: kliininen kemia, kliininen mikrobiologia, patologia, genetiikka ja kliininen farmakologia. Tarjoamme näytteenottopalveluja yli 90 toimipisteessä Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa. Tervetuloa työtoveriksemme!

43


24.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Juvenes-Yhtiöt Oy on monialainen palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola- ja kahvilapalveluita, juhla- ja kokouspalveluita sekä kioskipalveluita. Toimintamme perustana ovat lounasravintolapalvelut kampuksilla ja city-ravintoloissa, juhlapalvelutoiminta ja ateriapalvelut. Tuotamme tarjoiluja kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin kasvava osa toimintaamme onkin korkeatasoiset juhlapalvelut. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani. Panostamme jatkuvaan palveluidemme kehittämiseen ja korkeaan laatuun. Vahva ammattitaito yhdistettynä parhaaseen palveluun ja uusimpiin järjestelmiin tekevät meistä kumppanin ja työnantajan, johon voi luottaa niin arjessa kuin juhlassakin. Toimintatapamme kiteytyy arvoissamme: laatua, osaamista ja vastuullisuutta.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan noin 173 000 asukkaalle Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa ja Riihimäen sairaalassa. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

44


Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Mielen ry on mielen hyvinvoinnin vahva osaaja Suomessa. Edistämme mielen hyvinvointia ja luomme edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuotamme monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita. Järjestämme ennaltaehkäisevää ja toipumista tukevaa toimintaa sekä osallisuutta edistävää kansalaistoimintaa. Teemme yhteistyötä alan verkostojen ja toimijoiden kanssa. Yhdistyksemme toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio. Tutustu ja kysy lisää.

45


24.1.2019 esillä olevia yrityksiä

PAM on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. Työelämän asiantuntijana parannamme jäsentemme toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua. Päätehtävämme on neuvotella palvelualoille työehtosopimukset. Parannamme alojemme työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia työhön, työyhteisöön ja työn turvallisuuteen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Edistämme kansallisesti ja kansainvälisesti demokratiaa, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja sosiaalista turvallisuutta.

Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista. Järjestämme leiri- ja viikonlopputoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Opiskelijana voit suorittaa toiminnassamme esim. projektitai työharjottelun, sekä työllistyä myös kausityöntekijäksi.

46


Tärkeimpänä tavoitteenamme on tarjota potilaille parasta mahdollista hoitoa ja palauttaa heidät yhä nopeammin takaisin toimintakykyiseen arkeen. Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme, hammasklinikoillamme ja asumispalveluissamme ympäri Suomea. Rakennamme palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. On helpompaa, edullisempaa ja keholle kevyempää pitää ihminen terveenä kuin parantaa sairas. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa. Tavoitteenamme on, että kaikissa elämäsi vaiheissa sinä voit paremmin. Kauan eläköön elämä!

Pirkanmaan Muistiyhdistys ry on yhdistys muistihäiriöisille, heidän omaisilleen, ammattihenkilöstölle sekä kaikille muistiasioista kiinnostuneille. Yhdistyksen toimialueena on Pirkanmaa. Yhdistys antaa tietoa muistisairauksista, niiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta, saatavilla olevista palveluista ja etuisuuksista. Yhdistys tukee sairastuneita ja omaisia kaikissa sairauden vaiheissa ja pyrkii lisäämään eri toimijoiden välistä yhteistyötä.

47


24.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Joustavia työmahdollisuuksia terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja opiskelijoille! Pidä langat käsissäsi ja valitse itse, missä ja milloin työskentelet. Seure tarjoaa lukuisia työmahdollisuuksia mm. sairaanhoitajille, lähihoitajille ja terveydenhoitajille pääkaupunkiseudun kaupunkien, KeskiUudenmaan kuntien ja HUS:n työkohteissa. Työlläsi kotihoidossa, vuodeosastolla tai vaikkapa päivystyksessä turvataan monen ihmisen arki ja hyvinvointi. Yhdeksän kymmenestä työntekijästämme suosittelee meitä! Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Lue lisää ja hae töihin osoitteessa Seure.fi! Seure – kun työllä on väliä

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Talentia on vuonna 1949 perustettu, yli 25 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen ja opiskelijan valinta. Sosiaalialan korkeakouluopiskelija, tervetuloa yhteiseen liittoon!

48


Meillä avo- ja asumispalveluissa on mahdollisuus vaikuttaa tamperelaisten palveluihin monissa eri tehtävissä. Avo- ja asumispalvelut edistävät, tukevat ja hoitavat tamperelaisten terveyttä, psyykkistä hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta sekä valmiuksia sujuvaan arkeen ja kotona asumiseen. Kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan neljällä eri linjalla: ikäihmisten palvelulinjalla, lasten, nuorten ja perheiden palvelulinjalla, psykososiaalisen tuen palvelulinjalla ja vastaanottopalvelujen palvelulinjalla sekä hallinnon eri tiimeissä ja asiakasohjausyksikössä.

Tampereen ensi- ja turvakoti ry tuottaa sekä lapsiperheiden että ikäihmisten palveluita. Lapsiperheiden palveluista tunnetuimmat ovat yhdistyksen kaksi turvakotia mutta myös ensikoti, kolme perhetupaa (Annala, Linnainmaa ja Hervanta), Pikku-Miina ja Perhekulma Puhurin palvelut kuuluvat yhdistykselle. Ikäihmisten palvelut tunnetaan Petsamokodin nimellä. Petsamokodissa on tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja päiväryhmätoimintaa.

49


24.1.2019 esillä olevia yrityksiä

Tampereen yliopistollinen sairaala tuottaa vaativan erikoissairaanhoidon ja kehitysvammahuollon palveluja. Etsimme terveydenhuollon ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia kesäsijaisiksi eri yksikköihimme.

Kuulumalla Tehyyn saat turvaa työelämään, jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen: työhön, jota teet ja johon olet saanut koulutuksen. Tehy pitää puoliasi paikallisesti työpaikalla mm. luottamusmiesten voimin sekä valtakunnallisesti mm. neuvottelemalla työehtosopimukset. Liittymällä Tehyyn osoitat, että arvostat ammattiasi ja haluat vaikuttaa alasi työehtoihin ja edunvalvontaan. Se, millä ehdoilla sosiaali- ja terveysalalla tehdään työtä, on sinunkin asiasi. Paras päätös syntyy nyt ja näkyy jo huomenna. Valitse Tehy!

50


Coxa on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää 200 alan huippuosaajaa. Teemme yli 4000 tekonivelleikkausta vuosittain. Coxan potilasturvallisuus on kansainvälisesti tarkasteltuna alansa huippuluokkaa.

51


Yhteistyössä:

Portti työelämään 2019 messukatalogi  
Portti työelämään 2019 messukatalogi  
Advertisement