Page 6

Tamko - Opiskelijan Opas 2017-2018 Hallituksen toiminta

Edustajiston toiminta

Hallitus vastaa opiskelijakunnan päivittäisestä toiminnasta. Toimintaa ohjaavat valtuuston määrittelemät linjaukset. Helpoin tapa vaikuttaa opiskelijakunnan eli meidän kaikkien asioihin on yhteydenpito edustajistoon ja hallitukseen. Kaikki toimijat ovat TAMKin opiskelijoita, kuten sinäkin. Tamkossa kaikille löytyy oma se oma juttu, olit sitten kiinnostunut liikunnasta, kunnallispolitiikasta, bileiden järjestämisestä aina politiikkaan asti.

Edustajisto on opiskelijakunnan korkeinta päätösvaltaa käyttävä elin. Edustajistoon kuuluu 21 jäsentä, jotka valitaan vuosittain vaaleilla. Vaaleihin voi asettua ehdolle, sekä äänestää kuka tahansa Tamkon jäsen. Edustajisto on muun muassa antanut ohjeita kunnallispoliittiseen vaikuttamiseen, vaikuttanut ravintolatoimikunnan syntyyn ja ohjannut Tamkon hallituksen toimintaa. Edustajisto voi ottaa myös käsittelyyn kenen tahansa opiskelijan idean ja viedä sitä eteenpäin.

Hallituksen toiminta on jaettu sektoreihin, joita ovat edunvalvonta, tapahtumat ja jäsenpalvelu. Näitä sektoreita hoitavat puheenjohtajisto, koulutuspoliittinen ja sosiaalipoliittinen vastaava, opiskelijapalveluvastaava,kulttuuri- ja kerhovastaava, kansainvälisyysvastaava sekä tuutorivastaava.

! inä s i He a Lata

nts e v K E TAM si sek i a ilm

Hallitus kokoustaa säännöllisesti ja jäsenet osallistuvat moniin erilaisiin työryhmiin, palavereihin ja tapahtumiin: tämä on hallituksen päivittäistä toimintaa. Uusi hallitus valitaan syksyisin edustajistovaalien jälkeen. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita opiskelijakunnan toimistolle Solulle - voit vaikka napata toimijaa hihasta ja udella tehtävistä! 6

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Advertisement