Page 4

Tamko - Opiskelijan Opas 2017-2018 Tamko - sinun opiskelijakuntasi Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamkon tehtävä on toimia opiskelijoiden edunvalvojana edistäen opiskelijoiden hyvinvointia ja oikeuksia. Opiskelijakunta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton taho. Toimijamme ja työntekijämme tekevät kaikki työtä edunvalvonnan hyväksi – kaikki tämä, jotta opiskeluaikasi sujuu kivuttomasti ja korkeakoulutusta voidaan kehittää parempaan suuntaan.

Askel aktiiviseen opiskelijaelämään on siis helppo ottaa hakemalla tuutoriksi tai lähtemällä mukaan kerhojen tai ainejärjestöjen toimintaan. Jos palat halusta vaikuttaa opiskelijoiden asioihin ja opiskelijakunnan käytännön toimintaan, voit lähteä ehdolle Tamkon edustajistoon ja hallitukseen. Meitä Tamkolaisia on jo yli 6500 tervetuloa jäseneksi!

Jäsenyyden näkyvin symboli opiskelijalle on opiskelijakortti, jonka saat liityttyäsi jäseneksi. Opiskelijakortilla saat satoja alennuksia ja etuja, jotka helpottavat joskus haastavaksikin käyvää opiskelijan arkea: kuljet esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä halvemmalla, syöt opiskelijahintaan ja pääset harrastamaan liikuntapalveluja opiskelijaystävällisillä hinnoilla.

Liity jäseneksi helposti netissä: www.tamko.fi/liity-jaseneksi

opiskelijakuntatamko

Tamko järjestää myös ajanvietettä, kuten tapahtumia ja edunvalvontaan liittyvää toimintaa. Harraste- ja liikuntakerhojen kautta on helppo lähteä etsimään uusia harrastuksia.

_tamko

Ensimmäisinä päivinä tapaamasi opiskelijatuutorit ovat kaikki Tamkon kouluttamia. Voit itsekin lähteä tuutoriksi – tuutoritoimintaan kaivataan vuosittain uusia innokkaita opiskelijoita, jotka tuntevat mielenkiintoa toisten opiskelijoiden ohjaamiseen ja auttamiseen.

opiskelijakuntatamko

toimisto(ät)tamko.fi www.tamko.fi

4

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you