Page 3

Tamko - Opiskelijan Opas 2017-2018 i! olaiseks k m a T loa Tervetu

Onnittelut opiskelupaikasta ja pääsystä mukaan yhteen Suomen vetovoimaisimmasta ammattikorkeakouluista. Ehkä olet juuri muuttanut Tampereelle, tai olet ihan paljasjalkainen, mutta opiskelijaelämä on vielä vierasta? Tai ehkä olet alanvaihtaja ja tiedät jo aika paljon. Joka tapauksessa tästä oppaasta löydät eväät onnistuneeseen opintojen aloitukseen meillä TAMKissa! Opiskeluaika on yhtä elämän hienoimmista ajoista, sillä mahdollisuudet tutustua valtavaan määrään ihmisiä ja aloittaa uusia harrastuksia eivät ainakaan itselle ole olleet näin mahtavat aiemmin. Työelämään siirryttäessä piirit luontaisesti vähän pienenevät, joten opiskeluajasta kannattaa ottaa rohkeasti kaikki irti, ja haastaa itsensä. Tässä kohtaa et ehkä näe itseäsi vaeltamassa naamiaisasussa kaupungilla, laulamassa lastenlauluja iltapuvussa tai inspiroitumassa Suomen menestyneimpien yrittäjien puheista. Me Tamkossa olemme täällä sinua varten. Tehtäviimme kuuluu kaikki opiskelijan hyvinvointiin liittyvä tuutorien kouluttamisesta edunvalvontaan niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin, ja toisaalta myös bileiden ja sosiaalisten tapahtumien järjestämiseen. Tutustu tähän oppaaseen ja ole meihin yhteydessä ihan minkä tahansa asian puitteissa.

Verna Rantala Tamkon hallituksen puheenjohtaja

3

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Advertisement