Page 19

Tamko - Opiskelijan Opas 2017-2018 Opiskelu TAMKissa Opintosihteeripalvelut Opintosihteereiden puoleen voi kääntyä lähes kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa. Hakijapalveluista (Kuntokatu 3 B1-24) saat neuvontaa opiskelijavalintaan liittyvissä asioissa ja kaikilta opintosihteereiltä apua opintososiaalisiin etuuksiin liittyviin kysymyksiin. Yleisen neuvonnan lisäksi opintosihteereiltä voi hakea palveluaikoina viralliset opintosuoritusotteet ja opiskelutodistukset. Tulostus ja kopiointi TAMKissa on käytössä Ricohin tulostus- ja kopiointijärjestelmä. Monitoimilaitteet toimivat sekä tulostimina, kopiokoneina että skannereina. Laitteet ovat toimintaperiaatteeltaan ja käyttöliittymältään samanlaisia, mallit eroavat toisistaan lähinnä tulostusnopeuden ja väritulosteiden osalta. Oletuksena kaikilla monitoimilaitteilla tulostetaan ja kopioidaan musta-valkoisia sivuja paperin molemmille puolille ja kaikilla laitteilla voi tehdä sekä A4- että A3-kokoisia tulosteita. TAMKin monitoimilaitteissa käytetään ns. turvatulostustekniikkaa. Voit tulostaa työsi luokan tai työhuoneen tietokoneelta tulostusjonoon odottamaan tulostamista. Tämän jälkeen voit tulostaa jonossa odottavasi työsi miltä tahansa verkkotulostimelta. Käytännössä näytät tulostuslaitteelle tulostuskorttiasi. Voit tulostaa myös muiden toimipisteiden monitoimilaitteilta. Tulostuskorttina voit käyttää • Tamkon opiskelijakorttia • Tietohallinnolta saatavaa TAMK-tulostuskorttia • muut sirulliset kortit, esim. TKL:n liikennekortti

Tilaa opiske lijakor tti ajoissa !

www.tamko.fi 19

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Advertisement