Page 14

Tamko - Opiskelijan Opas 2017-2018 Opiskelijaterveydenhuolto Opiskelijalla on oikeus opiskelupaikkakuntansa kunnalliseen terveydenhuoltoon riippumatta siitä, mikä opiskelijan kotikunta on. Opiskeluterveydenhuoltoon kuuluvat terveyden- ja sairaanhoitopalvelut, mielenterveyspalvelut ja suun terveydenhuolto. Opiskelijalla on oikeus myös erikoissairaanhoitoon opiskelupaikkakunnallaan. Opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajan ja psykologin palvelut ovat ilmaisia. Terveydenhoitaja voi todeta sairauksia ja lieviä tapaturmia sekä kirjoittaa sairaslomatodistuksen ammattikorkeakoululle tai harjoittelupaikalle. Lisäksi terveydenhoitajalta saa perusrokotteet ja ohjausta seksuaaliasioissa sekä päihdeja mielenterveysongelmissa. Sairaanhoitokäynnistä opiskeluterveydenhuollon lääkärillä tai hammaslääkärillä peritään yleensä kunnan terveyspalveluhinnaston mukaiset maksut. Ennaltaehkäisevät lääkärikäynnit, kuten ehkäisyyn liittyvät, ovat maksuttomia. Jos jäät ilman terveydenhuoltoa, ota yhteys opiskelijakuntaan! Tampereen kaupungin opiskelijaterveydenhuolto Opiskelijaravintolat ja ateriatuki Opiskelijakortilla syöt halvemmalla! Ammattikorkeakoulututkintoa ja ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat ovat oikeutettuja alennukseen aterian hinnasta kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Opiskelijahintaisen lounaan saa esittämällä Tamkon opiskelijakortin tai Kelan ateriatukikortin. TAMKin Pääkampuksella saat Campusravitan ravintolassa vielä lisäalennuksen peruslounaasta ja kahvista käyttämällä maksuvälineenä sirullista opiskelijakorttia. Campusravita, TAMK, Kuntokatu 3 Medica Arvo (Juvenes), TAYS, Lääkärinkatu Medica Bio (Juvenes), TAYS, Medisiinarinkatu Ravintola Live (Juvenes), Mediapolis Pirteria (Fazer Amica), TAMK, Kuntokatu 4

14

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Advertisement