Page 11

Tamko - Opiskelijan Opas 2017-2018 Opiskelijan liikuntapalvelut TAMKin liikuntapalvelut tuotetaan Unipoli Sport –yhteistyössä, jossa opiskelija voi maksamalla yhden liikuntamaksun osallistua kolmen tamperelaisen korkeakoulun liikuntatarjontaan ja käyttää niiden tiloja. Lisää Unipoli Sportista heti seuraavalla sivulla! Tolu eli Tampereen orastavat lihakset urheiluseura ry on TAMKissa toimiva urheiluseura. Seuran tarkoituksena on edistää TAMKin opiskelijoiden ja henkilöstön liikuntaa, liikuntamahdollisuuksia sekä järjestää erilaisia liikuntakursseja sekä -tapahtumia. Tolun löydät Facebookista ja netistä. Omatoimiseen liikkumiseen Tamkon jäsenet voivat lainata liikuntavälineitä, kuten mailoja ja palloja opiskelijakunnan toimistolta eli Solulta. Tamkon jäsenillä on mahdollisuus perustaa uusi kerho ja hakea opiskelijakunnalta avustusta sen toimintaan. Lue lisää Tamkon Kerho-oppaasta! Tampereen liikunta- ja urheilutarjonnan löydät Tampereen kaupungin sivuilta. Opiskelupalvelut opiskelijapalvelut(t)tamko.fi Unipoli Sport Unipoli Sport mahdollistaa laadukkaat, monipuoliset ja tasavertaiset liikuntapalvelut opiskelijoille ja henkilökunnalle Tampereen ammattikorkeakoulussa (TAMK), Tampereen teknillisellä yliopistolla (TTY) ja Tampereen yliopistolla (TaY). Tarjolla on valtava valikoima ryhmäliikuntaa, ohjattua toimintaa ja lajikokeiluja sekä itsenäisen liikunnan mahdollistavat tilat ja välineet. Käytössäsi on siis kolmen korkeakoulun palvelut yhden hinnalla! Unipoli Sport -palveluiden käyttäminen edellyttää käyttäjiltä liikuntamaksun maksamista, jonka saat Tamkon jäsenenä edullisemmin. Liikuntamaksu suoritetaan Tamkon toimistolle (Tamkon jäsenet) tai TAMKin Pääkampuksen infotiskille (muut opiskelijat). Tutustu Unipoli Sportin kattavaan tarjontaan ja mahdollisuuksiin Unipoli Sportin sivuilla.

11

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Tamkon Opiskelijan Opas 2017 - 2018  

Tervetuloa opiskelemaan TAMKiin! Tutustu opiskelijakunta Tamkon uuden opiskelijan oppaaseen ja liity opiskelijakunnan jäseneksi.

Advertisement