Page 1

DRUK DRUK DRUK H

et zijn drukke tijden voor onze politici. Open VLD zit dankzij de kiezer voor de tweede opeenvolgende keer in de meerderheid. Dit zorgt ervoor dat ze met haar nieuwe ploeg eindelijk eens kan zorgen om de initiatieven die ze tijdens de vorige legislatuur nam, daadwerkelijk tot een goed einde te brengen in de huidige coalitie. Op deze pagina leest u alvast heel wat ‘hot news’ hieromtrent.

boekdelen! Maar liefst 4 kandidaten van Open VLD Maasmechelen werden weerhouden om deel te nemen aan de moeder aller verkiezingen. We willen u aanmoedigen om deze affiche voor uw raam, in uw wagen, ... te hangen, indien u onze partij steunt. We wensen onze vier kandidaten alvast heel veel succes, en wensen u heel veel leesgenot!

Op de achterzijde vindt u informatie over onze aankomende activiteiten, en de poster in het midden... tja: die spreekt

Herbert Coox voorzitter Open VLD Maasmechelen

“Door opnieuw in de meerderheid te zetelen kan Open VLD nu haar initiatieven uit de vorige legislatuur tot een goed einde brengen.” INTELLIGENTE CAMERA’S MET NUMMERPLAATHERKENNING “Dankzij de Open VLD is er continuïteit in het veiligheidsbeleid”, zegt Romain Hamers, lid van de politieraad. Reeds tijdens de vorige legislatuur liet

NIEUWE JOBS OP ONS BEDRIJVENTERREIN Samen met Open VLD is schepen Erik Kortleven fier dat met de komst van ‘de Corneel Geerts Transportgroup’ 100

voormalig burgemeester Georges Lenssen als een van de eerste gemeentes in Limburg een slimme of intelligente camera plaatsen aan de oprit van de E314. Die camera herkent nummerplaten en leverde reeds nuttige informatie in diverse

misdaadonderzoeken. Fractieleider Diane Maes is blij dat dit initiatief verdergezet wordt. Zo komen er op korte termijn slimme camera’s op alle invalswegen van onze gemeente.

nieuwe jobs in Maasmechelen zullen komen. Deze groep zocht en vond een nieuwe strategische locatie op ons bedrijventerrein ‘Oude Bunders’.

in Maasmechelen vestigen. Dit bedrijf, dat instaat voor totaalrecyclage van inkten en toners, streeft op termijn ook naar een bijkomende tewerkstelling van 100 personen.

Ook het bedrijf ‘Close De Loop’ zal zich

“Het is de kracht van een ondernemende partij als Open VLD om de motor te zijn in het tewerkstellingsbeleid.” SPORTHAL DE HELIX, EEN VOORBEELD VAN SAMENWERKING “Het streven naar samenwerkingsverbanden bij het realiseren van grote projecten is toonaangevend in de Open VLD-visie”, zegt schepen van openbare werken Caroline Penders. De reeds uitgevoerde projecten in Uikhoven, Proosterbos en Opgrimbie zijn daar een goed voorbeeld van. Ook de bouw van

een grote meervoudig bruikbare sporthal op de Campus de Helix staat model voor samenwerking op grote schaal. “Een win-win situatie voor de leerlingen van de Helix, de vele sportverenigingen en alle sportieve Maasmechelaars”, weet schepen Penders.

WONEN IN MAASMECHELEN “Wij zijn al vele jaren bezig met het woonproject Mottekamp. Gespreid over 10 jaar zullen 250 wooneenheden ontwikkeld worden. In de eerste fase zijn al 10 van de 21 bouwplaatsen verkocht”, zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Georges Lenssen.

Landeigendom kreeg zopas een bouwvergunning voor 24 koopwoningen en -appartementen aan de oude school in de Dorpsstraat te Vucht en 23 koopwoningen aan het Kerkveld te Meeswijk.

BLAUW HELIX

Ook goed nieuws voor wie een eigen huis wil: Kleine


Lijst 7

KORTLEVEN LENSSEN Marleen KAMER

5

de

PL

Georges

EUROPA

5

de

PL

Maak ons zi


DÜZGÜN PENDERS Hasan VLAAMS

s zichtbaar!

2

de

OPV

Caroline VLAAMS

5

de

PL


Open VLD Tuinfeest h e pe n e n ji Sc P B

rges Lensse n

tel.: 089 769 638 GSM: 0476 059 819

eo

vvk: € 35,00 kassa € 40,00

ro

G

Vrijdag 29 augustus 2014 vanaf 19.00u.

cieraadslid n i v

ALL-IN

Belastingservice 2014 - zeker meebrengen!

- Aanslagbiljet vorig jaar, eventueel onze berekening van vorig jaar;

- Alle fiches met uw inkomsten + aparte fiche(s) verlofgeld voor diegenen met het arbeidersstatuut; - Een kopie van de Nederlandse loonfiche; - Attesten leningen (+ groenlening)/ bewijzen van pensioensparen/attesten levensverzekeringen; - Kopie van het éénmalig attest voor invaliditeit van u en/of van uw gezinsleden; - Aanslagbiljet roerende voorheffing; - Facturen van energiebesparende uitgaven, beveiliging van uw woning, e.a.; - Vergeet uw token of uw identiteitskaart met paswoord/code niet! Dag

Datum

Plaats

Locatie

Beginuur

Einduur

Di

27 mei

Leut / Meeswijk

Hof ter Noord (Leut)

17.15u.

19.00u.

Ma

02 juni

Mechelen a/d Maas

Liberale Mututaliteiten Rijksweg

17.15u.

19.00u.

Wo

04 juni

Groenstraat 115

Kantoor Georges Lenssen

17.15u.

19.00u.

Do

05 juni

Uikhoven

Café Udec-Hove

17.15u.

19.00u.

Za

07 juni

Boorsem

Hoeve Boorsems Geluk

17.15u.

19.00u.

Di

10 juni

Eisden-Tuinwijk

Grand Café Casino

17.15u.

19.00u.

Wo

11 juni

Eisden-Dorp

Harmoniezaal

17.15u.

19.00u.

Do

12 juni

Kotem

Café Ponderosa

17.15u.

19.00u.

Di

17 juni

Mariaheide

Zaal aan de Kerk

17.15u.

19.00u.

Do

19 juni

Opgrimbie

Zaal Martinus

17.15u.

19.00u.

Ma

23 juni

Vucht

Brasserie Oud Vucht

17.15u.

19.00u.

Di

24 juni

Proosterbos

Café Bloemenhof

17.15u.

19.00u.

V.U.: Open VLD - Groenstraat 115 - 3630 Maasmechelen.

* Volgnummers worden een half uur voor aanvang uitgedeeld.

BLAUW

Folder BLAUW - mei 2014  

Folder BLAUW - Open VLD Maasmechelen - mei 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you