Page 10

10 24 / 7 press

www.24/7press.gr Πανελλήνια πολιτική εφημερίδα / Φεβρουάριος 2012

Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Μεγάλη επιτυχία του τμήματος ασφαλείας Χαϊδαρίου Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου η σύλληψη μετά από πολυήμερες έρευνες και παρακολούθηση του δραπέτη – βιαστή, που ασελγούσε σε γυναίκες που έψαχναν για δουλειά στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Πιο συγκεκριμένα, ο ημεδαπός δραπέτης των Φυλακών Μαλανδρίνου, καταδικασμένος σε 25ετή φυλάκιση για απόπειρες ανθρωποκτονίας, βιασμούς και κλοπές, είχε δραπετεύσει τον Απρίλιο του 2011, όταν πήρε 10ήμερη άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω στις φυλακές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή του έληγε το 2024. Ο δραπέτης είχε κολλήσει σε διάφορα σημεία της Αθήνας χειρόγραφες αγγελίες, με τις οποίες ζητούσε νέες γυναίκες για πρόσληψη σε εταιρεία, αφήνοντας ένα κινητό τηλέφωνο για επικοινωνία. Με τον τρόπο αυτό έκλεισε σε διάστημα 10 ημερών ραντεβού με δυο γυναίκες τις οποίες επιβίβασε σε ημιφορτηγό, με σκοπό δήθεν να τις μεταφέρει στην εταιρία. Ο σκοπός του όμως ήταν άλλος. Τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου και με την απειλή μαχαιριού ασελγούσε σε βάρος τους. Ακολούθως, και εφόσον αυτές δεν προέβαλαν

Λαθραία τσιγάρα

Cd και DVD

Συνελήφθησαν στο κέντρο Χαϊδαρίου δυο αλλοδαποί υπήκοοι, οι οποίοι είχαν γεμάτο το αυτοκίνητό τους με καθραία τσιγάρα, γεγονός που έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν στην πόλη του Χαϊδαρίου. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ενώ το αυτοκίνητο και τα τσιγάρα κατασχέθηκαν.

Το internet και το downloading ταινιών κα τραγουδιών έχει λειτουργήσει σε βάρος των πολυπληθών πλανόδιων «εμπόρων» cd και dvd, καθώς υπάρχει δραματική μείωση στις δραστηριότητές τους. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα στο Χαϊδάρι πλανόδιοι πωλητές πειραρικών cd-dvd, οι οποίοι και προσήχθησαν για έλεγχο από τις αρχές, ενώ και το εμπόρευμα κατασχέθηκε.

Κλοπή σε Μάρκετ Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τον κόσμο στην απελπισία, καθώς είναι αρκετοί πλέον οι συμπολίτες μας που δεν έχουν ούτε τα αναγκαία προς το ζην, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην παρανομία, μόνο και μόνο για να βάλουν κάτι στο στόμα τους! Έτσι, κλοπή τις τελευταίες ημέρες έγινε σε σούπερ μάρκετ της πόλης μας, όταν ημεδαπός μπήκε σε αυτό φωρόντας υπερβολικά φαρδιά ρούχα! Κατά το διάστημα που βρισκόταν στο κατάστημα, φρόντισε να γεμίσει τις τσέπες τους με διάφορα αντικείμενα, όχι όμως μόνο φαγώσιμα, αλλά και καλυντικά! Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους του καταστήματος και ο δράστης συνελήφθη.

Λάμψη χρυσού 2ο κρούσμα “μπούκας” σε κοσμηματοπωλείο του Χαϊδαρίου είχαμε τις ημέρες που μας πέρασαν. Συγκεκριμένα, μετά από τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του Δάσους τον περασμένο μήνα, πριν από λίγες ημέρες, οι ίδιοι πιθανότατα δράστες, εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο του κέντρου Χαϊδαρίου με την απειλή όπλων. Η “λεία” τους ήταν μικρή, όμως το ανησυχητικό είναι η επανεμφάνισή τους. Το Τ.Α. Χαϊδαρίου παρακολουθεί την υπόθεση πολύ στενά, είναι σε πολύ καλό δρόμο και η σύλληψη των δραστών είναι θέμα χρόνου.

αντίσταση, τις εγκατέλειπε κι εξαφανιζόταν. Μετά από ενδελεχή έρευνα και σχεδιασμό, οι άνδρες του Τ.Α. Χαϊδαρίου βρήκαν τα ίχνη του και στις 26 Ιανουαρίου, ο δραπέτης-βιαστής παγιδεύτηκε στο Βοτανικό, όπου και συνελήφθη. Αμέσως κλήθηκαν για αναγνώριση οι γυναίκες-θύματα, οι οποίες και αναγνώρισαν αμέσως στο πρόσωπό του τον δράστη. Βρέθηκε επίσης και το ημιφορτηγό το οποίο χρησιμοποιούσε για τις αποτρόπαιες πράξεις του, το οποίο και ήταν κλεμμένο από την περιοχή της Μεταμόρφωσης, καθώς και άλλο ένα κλεμμένο ημιφορτηγό, με πιθανότερο σκοπό τη χρήση για τον ίδιο λόγο. Επιτυχίες κατά του εγκλήματος σαν κι αυτές, είναι πολύ σημαντικές διότι ανεβάζουν το γόητρο της Αστυνομίας στα μάτια του πολίτη, αυξάνουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στα σώματα ασφαλείας και εγκαθιδρύουν στην πόλη του Χαϊδαρίου ένα αίσθημα ασφάλειας.

Febrouarios 2012  

Δανειακή θηλειά έως και τα δισέγγονα μας που φέρνει σε απόγνωση και τους δήμους Να με προσέχεις γιατί έχω πέσει χαμηλά, έχω πέσει χαμηλά μάτ...

Febrouarios 2012  

Δανειακή θηλειά έως και τα δισέγγονα μας που φέρνει σε απόγνωση και τους δήμους Να με προσέχεις γιατί έχω πέσει χαμηλά, έχω πέσει χαμηλά μάτ...

Advertisement