Page 1

Oosteeklo Vandaag 15de jaargang - Nr 1 - november 2012 - oplage 1267 ex. - Verschijnt de eerste week van de maand. - Teksten voor volgende uitgave binnen ten laatste vrijdag 23 nov. 2012.

Verjaardag

Wie verdient het?

Dit is het eerste nummer van de vijftiende jaargang. Zoals jullie merken zit Oosteeklo Vandaag in een nieuw kleedje. We vonden het tijd voor een beetje vernieuwing. We proberen jullie elke maand een boeiend gratis krantje te bezorgen en we zijn van plan om dat nog een tijdje te doen.

Nomineren Het is ondertussen al een mooie traditie geworden dat we de verdienstelijke Oosteeklonaren huldigen. Zoals ieder jaar krijgt elke Oosteeklonaar de kans om een dorpgenoot te nomineren voor zijn inzet of prestatie… Deponeer vóór 23 november een briefje met je naam, adres en telefoonnummer en de naam van de genomineerden met een korte beschrijving in de bus van Drukkerij Stoop of stuur het naar redactie@oosteeklo.be. De medewerkers van Oosteeklo Vandaag kiezen uit alle inzendingen vijf supergenomineerden, die we begin december via deze dorpskrant bekend maken. Vervolgens krijgt elke Oosteeklonaar de kans om zijn stem uit te brengen. Je leest er alles over in het decembernummer van deze dorpskrant.

Het begin Drukker Ronnie Stoop kwam veertien jaar geleden met het idee om een krantje uit te geven zodat alle verenigingen en ondernemers in Oosteeklo een medium hadden om hun activiteiten te promoten aan de bevolking. Er sprongen onmiddellijk een aantal medewerkers op de kar die voor teksten en foto’s zorgden en Oosteeklo Vandaag was geboren. Het eerste nummer van Oosteeklo Vandaag, in november 1998, bestond uit vier bladzijden en het hoofdartikel ging over het afscheid van Johan Laureyns, de laatste pastoor die in Oosteeklo woonde. Na een aantal maanden kwamen er een aantal rubrieken bij en een jaar later stond er een volwaardige structuur. We publiceerden artikels over ons dorpsgenoten en verenigingen met hun grote en kleine verhalen. In mei 1999 bracht Jeroen Van Haute verslag uit over het zwaar getroffen Albanië. Er volgde een grote inzamelactie voor Marleen Van de Voorde, hulpverleenster in Körca. Wie herinnert zich nog de verslaggeving van de doortocht van de Ronde van Frankrijk in juli 2001 of de dagelijkse berichten op de website over de Alpentocht van Alex Wauters in juli 2003? We interviewden Sandra Welvaert na haar deelname aan de tv-reeks De Mol. In januari 2005 brachten we het relaas van Nancy Acke die op 26 december 2004 de tsunami in het Thaise Phuket meemaakte. We organiseren reeds acht keer een fotozoektocht in de zomermaanden en sinds 2005 organiseren we de verkiezing van de Oosteeklonaar van het jaar. We publiceerden in het voorjaar van 2006 maandelijks duidelijke info over de werken voor de dorpskernvernieuwing. Datzelfde jaar brachten we het verhaal van NAVO-militair Björn Landuyt op missie in Libanon en we startten een prachtige reeks ‘Boergondië’ over de land- en tuinbouwers in Oosteeklo. En nadien volgden nog ‘De Sjal’ over het voetbalverleden en ‘Koantjes uit de Smoutpot’ en dan hadden we het nog niet over ‘Oe zejden ze da in ’t Uesteklues’… Dorpswebstek Vanaf 2001 kwam Oosteeklo Vandaag op het internet. Dankzij een gedreven webteam hebben we reeds tien jaar een drukbezochte plek op het internet.

Vanaf vandaag kan je Oosteeklo Vandaag volledig bekijken en lezen op www.oosteeklo.be. We werken ook het archief bij zodat je ook de vroegere edities nog eens volledig kan bekijken. Dank We zijn terecht fier op wat we realiseerden, want dankzij de vele trouwe adverteerders komt dit krantje reeds 168 keer gratis in de bus. Achter dit project schuilt een ploeg van gedreven medewerkers: reporters, fotografen, tipgevers, opmakers, drukker, afwerkers en verdelers. Dankzij de ploeg van Drukkerij Stoop wordt alles in een verzorgd jasje gestopt. Ook jullie mening telt We hebben al van bij het begin aandacht voor de inbreng van de lezer. We staan open voor verandering, want samen zijn we sterk. Daarom willen we van jullie vernemen hoe jullie de verdere invulling van dit dorpskrantje zien? Welke verdwenen rubrieken moeten terugkeren? Welke van de huidige rubrieken zie je liever verdwijnen? Wat moet er bijkomen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar redactie@oosteeklo.be of bezorg een briefje met vermelding van je naam en adres aan drukkerij Stoop. Maarten Lippens namens het hele team

8ZEUDQGVWRÀHYHUDQFLHULQDOOH Uw brandstofleverancier in alle VERTROUWEN VERTROUWEN

Huldiging Op zaterdag 5 januari van 19.00 u. tot 21.00 u. vindt in de parochiezaal van Oosteeklo de nieuwjaarsreceptie plaats voor alle Oosteeklonaren. Tijdens deze gezellige bijeenkomst zullen de verdienstelijke Oosteeklonaren gehuldigd worden en zal de winnaar bekend gemaakt worden. De nieuwjaarsreceptie wordt dit jaar georganiseerd en financieel mogelijk gemaakt door het Bewonersplatform, de Feestcommissie, Femma, Gezinsbond, KWB, Landelijke Gilde, OKRA, Oxfam Wereldwinkel, Visclub De Goudkarper, Voetbalclub VK ’t Zawezijn en de Vrije Vrouwenbond. Laat je stem horen en nomineer een dorpsgenoot voor zijn inzet of prestatie het voorbije jaar.

WAUTERSTUINATELIER WWW.

.BE

OOSTHOEK 48 OOSTEEKLO 09 / 373 47 77 info@wauterstuinatelier.be

ALLE TUINWERKEN … teelaarde/grondwerken … vijvers/zwemvijvers *DVROLH'LHVHO3HWUROLXP*DVROLH([WUD Gasolie/Diesel/Petroleum/Gasolie Extra … opritten, terrassen Dagelijkselevering levering//Beste Dagelijkse Beste dagprijs … polyester/rubberfolie … gazon, grasmatten

09 / 373 47 77  1

… afsluitingen … aanplantingen … totaalrealisatie … daktuinen

… TUINARCHITECTUUR… ONTWERP


Oosteeklo leeft Dit is de maandelijkse kalender waar je als Oosteeklose vereniging nog steeds GRATIS je activiteiten kunt aankondigen. Wie ons tijdig zijn aankondiging bezorgt, wordt hier en op www.oosteeklo.be vermeld.

Dienstencentrum De Aster Dorpsrestaurant: open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 11.30 u. tot 13.00 u. Vooraf inschrijven bij Marie-Thérèse Bruggeman is verplicht. Het menu hangt vooraf uit. Prijs: € 5,00 per maaltijd, ter plaatse te betalen. Dienstencentrum De Piramide Assenede Het geheugenkoor komt samen op dinsdag 13 november van 15.00 u. tot 16.30 u. in het gemeenschapscentrum ‘De Bijenkorf’ te Assenede. Kunst Nieuwe schilderijen en bronzen sculpturen van Jean Bilquin nog tot en met zondag 18 november elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 u. tot 18.00 u. in Galerie William Wauters, Antwerpse Heirweg. Info: www.galeriewilliamwauters.be KWB -Tseutwandeling: avondwandeling (9 km) langs landelijke wegen: zaterdag 17 november met vrije start tussen 18.30 u. en 20.00 u. vanuit Huisbrouwerij Den Tseut. Enkele stops onderweg en bij aankomst brood, kaas en bier. Inschrijven vóór 11 november (leden: € 6,50; niet-leden: € 8,50). -Uitstap Luik: zaterdag 8 december om 6.35 u. met wagens naar station Gent-SintPieters, ontbijt op de trein, geleide stadswandeling, bezoek aan de kerstmarkt. Inschrijven vóór 25 november via e-mail naar: edwin.vereecken1@telenet.be of tel. 0479 29 69 40. Wees er snel bij want er zijn maar 30 plaatsen beschikbaar. OKRA -crea: donderdag 29 november van 13.30 u. tot 16.30 u. bij Nicole Van Hecke, Rijkestraat 27 -dansen: 7, 14, 21 en 27 november en 5 en 12 december telkens van 13.30 u. tot 16.30 u. in de parochiezaal -ledenvergadering: viering ‘Week van de Senioren’: dinsdag 20 november van 13.30 u. tot 16.30 u. in de parochiezaal met ontspanning door de leerlingen van VBS De Kameleon. Alle grootouders (ook nietleden) zijn welkom mits vooraf inschrijven bij Sylvain Verheecke, Oosthoek 9. Voetbal -VK Matroosje speelt competitie tegen VK Bruggeman (10/11), bekerwedstrijden tegen FC Retro (17/11 om 13.30 u.), Kringboys (1/12 om 15.00 u.) op het terrein De Kilo in de Houtlandstraat te Assenede. -VK ’t Zawezijn: speelt om 14.00 u. op het voetbalveld van Jeugd- en sportdomein Ter Walle bekerwedstrijden tegen FC De Ploeg (17/11), Chez Choseken (1/12) en FC Metro (8/12) Vrije Vrouwenbond ledenvergadering op maandag 3 december van 13.30 u. tot 16.30 u. in de parochiezaal met koffietafel, kaarting en tombola van. Info en inschrijven bij Annette Meulewaeter tel. 09 373 77 77.

Herdenking Wapenstilstand Naar aanleiding van Wapenstilstand organiseert de Nationale Strijdersbond (NSB) op zondag 11 november een herdenking. Om 9.45 u. wordt iedereen verwacht aan Vrije Basisschool De Kameleon in Oosteeklo-Dorp. Van daaruit is er een optocht met de verscheidene vaandels van de Oosteeklose verenigingen. Om 10.00 u. is er in de parochiekerk een plechtige gebedsdienst ter nagedachtenis aan de gesneuvelden van beide oorlogen. Na de kerkdienst is er een korte plechtigheid aan het gedenkteken op het dorpsplein. Er wordt een bloemenkrans neergelegd en de kinderen leggen 40 anjers rond het gedenkteken. Een afgevaardigde van het Gemeentebestuur houdt een toespraak. Om 11.00 u. wordt daar de Last Post gespeeld. Aansluitend is er een receptie voor de leden van de vaderlandslievende verenigingen en de genodigden in De Aster. Om 12.30 u. is er een maaltijd voor alle ingeschrevenen in het NSB-lokaal. Vanaf 14.30 u. stapt de Koninklijke Harmonie uit Waarschoot door de centrumstraten van ons dorp en ze bezoekt ook de horecazaken. Om 15.30 u. speelt de harmonie de hymne en de Vlaamse Leeuw aan het gedenkteken. Vlagjes Tot 12 november siert een vlagje in de nationale driekleur de graven van de oudstrijders en slachtoffers op het kerkhof. Nieuw bestuur Voorzitter Georges Van Vooren en secretaris José Dierick namen wegens gezondheidsredenen ontslag uit het bestuur en zij werden benoemd tot ere-voorzitter en ere-secretaris. Gerrit De Causmaecker is de nieuwbakken voorzitter en Hubert Van Vooren neemt de taak van secretaris op zich. André Buysse (penningmeester), Jerome De Smet, Medard Rondas, Adelin Van Durmen en Rita Dhaeze vervolledigen het bestuur. Alle nabestaanden van oorlogsslachtoffers, oud-strijders, weggevoerden of sympathisanten kunnen lid worden van NSB Oosteeklo en betalen daarvoor 10,00 euro. Enkel op deze manier kan de traditie levendig gehouden worden en kunnen de jongeren verder gesensibiliseerd worden om deze herdenkingen in stand te houden. Alle info bij Hubert Van Vooren, Oosthoek 28, tel. 0473 73 06 82; e-mail: Hubertvanvooren@skynet.be.

Huisartsenwachtdienst: St.-Laureins, St.-Margriete, St.-Jan-inEremo, Waterland-Oudeman, Watervliet, Kaprijke, Lembeke, Oosteeklo en Bassevelde: 09 395 01 05

Lief en Leed We melden het overlijden van: Victorina Neyt (°23/08/1921 - †18/10/2012), weduwe van Lucien Van Hecke. Roger Matthys (°09/10/1942 †30/10/2012), echtgenoot van Roline Franki. Bosstraat 30 Foto: fam. Matthys

UITVAARTVERZORGING

De Wyn Taxi Daisy Oosteeklo-Dorp 17, 9968 Oosteeklo Altijd bereikbaar op: 09 373 70 97 Voor iedere ceremonie een verzorgde begeleiding

Verantwoordelijke uitgever: drukkerij Stoop bvba, Kon. Albertstr. 13, 9968 Oosteeklo Tel. 09 373 74 57 - Fax 09 373 92 11 Redactie: redactie@oosteeklo.be

Werkten hieraan mee: Rebecca De Muynck, Myriam Standaert, Maarten Lippens en al wie ons informatie bezorgde. Alle teksten en foto’s vind je ook terug op www.oosteeklo.be, www.oosteeklo.com, www.9968.be. Het is verboden zonder toestemming teksten, foto’s en/of ontwerpen over te nemen of te kopiëren, deze blijven volle eigendom van de uitgever.

Mannekensaardekermis GROTE VLEESKAARTING op vrijdag 9, zondag 11 en maandag 12 nov. We kaarten voor: paté, hamburgers, hoofdvlees, vleesribben, kippenbillen en droge worst. Inleg 1,50 euro. Alle tafels af!

Café ‘Den Eikel’ Iedereen van harte welkom!

2


Spaar nu bij KBC en steun mensen die mensen helpen. Wie in oktober of november spaart of belegt bij KBC, maakt mensen gelukkig. Niet alleen uzelf, maar ook anderen. Door te sparen kunt u namelijk samen met ons uw steun geven aan een van de goede doelen die KBC dit jaar in het zonnetje zet: de zorgnetwerken, de pleegzorg en de mantelzorg. Bovendien maakt u ook nog eens kans op een leuke prijs. Meer informatie? www.kbc.be/dikkemerci KBC Bank Oosteeklo, Oosteeklo-Dorp 37, 9968 Oosteeklo. Tel. 09 323 73 50 KBC. Wij spreken uw taal.

3


TOTALE UITVERKOOP vanaf dinsdag 30 oktober (wegens sluiting van de winkel)

Cinderella Ertveldesteenweg 12, Oosteeklo tel. 09 373 77 69

Alles -30% Open van 9.00 u. - 12.00 u. en 13.30 u. - 18.00 u. Zon- en maandag gesloten

Korting- en cadeaubons geldig t/m 31.12.12

✠Van 6 tot 10 november

-5%

bovenop de korting ! Met deze BON ! 4


Wist je dat? # De 11.11.11campagne werkt dit jaar rond de klimaatverandering en de problemen die daardoor nu al zichtbaar zijn in het Zuiden. Zin om vanuit Oosteeklo ook een signaal te geven en je steentje bij te dragen? Dit kan op zondag 11 november! De oud-leiding van scoutsgroep Houtekiet serveert een sobere rijstmaaltijd mét aperitief en koffie voor de prijs van € 10,00, kinderen betalen € 5,00. Kies je voor een vegetarische maaltijd, dan betaal je slechts € 8,00, kinderen betalen € 3,00. Je wordt tussen 12.00 u en 14.00 u. in de parochiezaal verwacht. Maaltijden kunnen ook afgehaald worden. Inschrijven: via het inschrijvingsstrookje dat je in de handelszaken vindt of via e-mail: 11-11-11@oosteeklo.be of tel. 0473 94 77 54. Je betaalt vooraf via overschrijving op het rekeningnummer BE72 7373 1226 9416 of. Laat u overtuigen door de mensen die er vorige jaren bij waren… het is gezellig! # Zaterdag 20 oktober was het Jeugd- en sportdomein ‘Ter Walle’ het decor voor de jaarlijkse trefdag van Meetjesman, de regionale jeugddienst Meetjesland. De dag

v.l.n.r. Jeroen Van Durme, Jan Bommelé, Kenneth Bonne, Jody Vertenten, Wesley Vertenten, Christophe Derudder en Romsey Vertenten hielden de Oosteeklose eer hoog tijdens de bierfeesten in het Duitse München. Foto: familie Vertenten

stond volledig in het teken van avontuurlijk, natuurlijk buitenspelen, speeltoestellen sjorren, survival, cook-off en veel meer.... Wie heeft er als kind niet genoten van spelen in bossen en wilde stukjes natuur? Vandaag krijgen veel kinderen die kans niet meer, doordat natuur bij ons schaars is geworden. Daarom vindt Meetjesman dat elke Meetjeslandse gemeente minstens één natuurlijke speelzone moet hebben: een plek

in een bos of natuurgebied waar kinderen vrij kunnen ravotten. Om die stelling kracht bij te zetten, stond de jaarlijkse trefdag van Meetjesman volledig in het teken van natuurlijke speelruimte. De vele aanwezige jeugdwerkers sjorden samen enkele nieuwe natuurlijke speeltuigen. Deze sjorelementen dienen ter inspiratie voor de rest van de speelconstructies die nog op Ter vervolg op blz. 6

Noteer het alvast in uw agenda !! Het laatste weekend van november is traditioneel niet alleen de winkel, maar ons ganse huis open voor de winter-sfeer-dagen. Woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers, alles wordt kleurrijk opgesmukt. Er wordt geschilderd en behangen, genaaid en gedecoreerd, en de gluhwein wordt alvast opgewarmd. Want wij willen u in stijl en van harte verwelkomen. Op vrijdag 23 november zijn we open tot 22 uur ! Op zaterdag 24 en zondag 25 november open van 10 tot 19 uur. Tot dan !

Schilderwerken - interieurdecoratie - geschenken De Belie - Van Wijnsberge Ertveldesteenweg 109 - Oosteeklo

5


Walle gecreëerd moeten worden. Daarnaast zijn ze ook de ideale inspiratiebron om de rest van het Meetjesland van natuurlijke speeltoestellen te voorzien. Daarnaast werd ook een wilgentenenhut gebouwd. De hut kreeg een prominente plaats op de nieuwe site in Oosteeklo. De hut ziet er nu al prachtig uit, in mei belooft ze echter te schitteren als ze ook daadwerkelijk in bloei staat. De eerste aanzet voor meer natuurlijke speelelementen in Oosteeklo en de verdere regio. Het initiatief inspireerde de gemeente Assenede om nog eens 15.000 euro extra te investeren in natuurlijke speelelementen. # Op zaterdag 20 oktober kwamen de mensen geboren in het jaar 1962 samen in de parochiezaal te Oosteeklo. De bijeenkomst werd georganiseerd door Chantal Buysse, Marc Criel, Luc De Muynck en Sonja Van Hamme. Het werd een gezellige avond met een receptie, een lekkere maaltijd en een dansavond met DJ Peter Remerie. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes en iedereen ging tevreden naar huis.

# Tijdens de kerstmarkt op 8 december te Assenede is er een jogging. Inschrijven tot 17.30 u. De wedstrijd voor kinderen start om 18.00 u. De volwassenen starten om 18.30 u. # Op zaterdag 2 februari 2013 worden de sporters gehuldigd. Ken je iemand die een uitzonderlijke sportprestatie heeft geleverd in het voorbije sportjaar? Of is er iemand kampioen geworden en vind je dat die persoon in aanmerking komt om te worden gehuldigd? Bezorg dan vóór 25 januari de contactgegevens van deze persoon en de geleverde prestaties aan de sportdienst. Alle info: sportdienst in de sporthal Kapelledreef 4 te Assenede, tel. 09 218 78 94 of e-mail: sport@assenede.be.

Verkiezingen in de herfst De ‘kiezingen’ zijn weer voorbij, gepasseerd, vervlogen, en de affiches hangen nu stilletjes aan verder uit te drogen. ‘t Is wel zo’n speciale sfeer om naar de kiezing te gaan, want dan zie je eigenlijk bijna iedereen van Oosteeklo in hun rijtjes staan. De plek bij uitstek om iedereen dan eens te zien, een klapke te doen, als ‘t lang geleden is, nen knuffel of nen dikke zoen. Door de Kruitfabriek op Vier, kreeg Uesteklue nog wat meer naambekendheid, nu kan de politiek stilletjes plaats maken voor de winderige en regenachtige herfsttijd. De geur van herfst komt je in den Antwerpse Heirweg zo tegemoet, de geur van bladeren en stoofpeertjes hemelszoet. Heerlijk om hier te wonen, daar blijf ik bij, heerlijk om hier te zijn, met jullie aan m’n zij. Vanessa Dessein

50-jarigen

Foto: Luc De Muynck

tweedehandswagens vindt u overal een autolening vindt u bij AXA Bank de autolening van AXA Bank www.axa.be/autolening

H. Wauters - Ingels cvba uw AXA bankagent Oosteeklo-Dorp 30 - 19968 Oosteeklo perso tel. 09 373 72 82 perso 2 FSMA 013881 A - cB perso 3 info@zakenkantoorwauters.be

Kredietgever: AXA Bank Europe nv, Vorstlaan 25, 1170 Brussel IBAN BE67 7000 9909 9587 - BIC: AXABBE22 - KBO Nr.: BTW BE 0404 476 835 RPR Brussel - FSMA 36705 A

Lening op afbetaling onderworpen aan de wet op het consumentenkrediet.

Let op, geld lenen kost ook geld. 6

706.3149-1012

# Van dinsdag 20 tot en met zondag 25 november wordt in het Gentse Kuipke de Zesdaagse Vlaanderen-Gent gereden. De sportraad en de sportdienst organiseren op dinsdag 20 november een busrit van en naar Gent. De bus vertrekt om 18.00 uur aan het gemeentehuis van Assenede en zal rond 1.00 uur terug zijn. Kaarten (€30,00 ticket en bus) zijn te bekomen bij de sportdienst in de sporthal te Assenede.


Op 16 september openden de huis- en rusthuisbezoekers voor de derde maal de deuren van de parochiezaal voor een grote wafelbak. Het werd opnieuw een groot succes.

In de pen‌ In deze rubriek publiceren wij lezersbrieven. De verantwoordelijkheid voor de inhoud berust volledig bij de schrijver van de brief. Wij behouden ons het recht toe om een lezersbrief al dan niet te publiceren.

Velen kwamen een wafel eten of afhalen. Op deze manier zijn wij in staat onze werking verder zetten. Zo kunnen we alle 80plussers van de parochie en mensen van Oosteeklo die in verschillende rusthuizen verblijven met Kerstmis een mooie kerstkaart bezorgen, een kleine attentie geven rond Pasen, met Moederdag of Vaderdag. Tweejaarlijks organiseren we voor hen een gratis ontmoetingsnamiddag in de parochiezaal.

Derde wafelbak groot succes!

Langs deze weg willen wij dan ook iedereen danken voor de steun. Een speciaal woordje van dank aan alle extra helpers, die zich spontaan meldden om alles vlot te laten verlopen.

Foto: Machteld Van Hecken

â‚Ź

7


Oosteeklo-Dorp 13 ! ! 09/373 41 46 ! ! ! info@kantoorbogaert.be ! www.kantoorbogaert.be !

!

! !

!

!

!

Bericht aan alle ! Oosteeklonaars ! ! Als opstartend ! ! ! & verzekeringskantoor ! willen! wij! iedereen !bedanken die ! ons ! ! bank ! tot nog ! toe ! het ! vertrouwen! schonk! !!! ! Ook naar de toekomst willen wij ons kantoor verder uitbouwen in de streek. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Daartoe investeerden wij recent in een ! gratis betaalautomaat voor iedereen ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! Wij bieden persoonlijke service aan en komen daartoe graag bij U langs. ! ! 2013 ! voorzien wij !eveneens ! een! uitbreiding ! ! omtrent!onze openingsuren. ! ! ! ! Voor Meer ! ! ! ! ! info! hierover volgt ! ! ! ! !! D ! ! ! !! Tot binnenkort ! ! ! !! ! Bankiers: Uw Record Tom & R udy ! ! B ogaer !t ! ! ! ! !

TIJDELIJKE ACTIE: OP = OP ! ! ! ! 2,25% ! ! + 2,50% + 2,75% + 3,25% Step-Up Kasbon 4! jaar: ! !!7 jaar: ! !!?S?TU!V!?ST@U!V!?SWTU!V!BS?TU! Step-Up Kasbon 2,25% + 2,50% + 2,75% + 3,00% @ ! !!?S?TU!V!?ST@U!V!?SWTU!V!BS@@U! + 3,00% + !3,50% +!! 4,00%

V!BS@@U!V!BST@U!V!XS@@U!

Vanaf 250 euro tot een maximum van 999.999 euro. Bovendien kunt u uw Step Up kasbon kosteloos bewaren op de ! gratis effectenrekening van Record Bank. Voordelen: Stijgend rendement: elk jaar geniet uw spaargeld van een hogere rentevoet. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Bovendien zijn uw rentevoeten gegarandeerd als u op een Step Up kasbon intekent. Jaarlijkse uitkering intresten: na elk jaar krijgt ! ! ! ! ! !!@7:6#*4!$#*4#8#*(F! ! ! ! ! ! ! ! ! ! u uw intresten in handen. 100% veilige belegging: uw rentevoeten zijn gegarandeerd na de intekening en uw spaargeld is 100% ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!G ! ! ! ! ! ! ! veilig. !(rentevoeten geldig vanaf 31/10/2012. Aanbod voor particulieren en onder voorwaarden. Meer info bij uw Record bankier) ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

!

!

!

!

!

!

!

!

8

!

!

!

!

! !

!

!

!

Oosteeklo vandaag november 2012  
Oosteeklo vandaag november 2012  

Oosteeklo vandaag online in pdf vorm. Editie november 2012

Advertisement