Page 1

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl

Akoestische panelen Onze akoestische panelen absorberen de geluidsgolven in bepaalde frequenties, waardoor het nagalmniveau gereduceerd wordt en er een aangenamer akoestisch klimaat ontstaat. Deze panelen vinden hun toepassing dan ook in kantoorgebouwen, scholen, en andere ruimtes waar mensen werken en communiceren. Ook zwembaden en sporthallen zijn bij uitstek gebouwen waar akoestische voorzieningen getroffen moeten worden om een prettig akoestisch klimaat te bewerkstelligen. EHBA (eerstehulpbijakoestiek) biedt eerste hulp en levert diverse inspiratieve oplossingen waardoor u een grote ontwerpvrijheid behoudt.

Eerste Hulp Bij Akoestiek Kronenburgwerf 26 4812 XR Breda T 076 799 90 02 www.eerstehulpbijakoestiek.nl


Pssssssst‌. Een gezond werkklimaat werkt positief voor uw medewerkers, klanten en bezoekers. Harde vlakken in een ruimte zorgen veelal voor ongewenste geluidsreflecties en een vervelende galm.

Eerste Hulp Bij Akoestiek is een gezamenlijk initiatief van

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl


Collectie Perfo Acoustics De naam zegt het al: het model perfo acoustics betreft een collectie geperforeerde akoestische panelen. Deze perforaties worden met grote precisie in de panelen gemaakt middels de cnc-techniek, op tienden van millimeters nauwkeurig. Al naar gelang de gekozen perforatie en hart op hart afstand kan hiermee een percentage geopend oppervlak van tegen de 25% bereikt worden, wat zorgt voor een aanzienlijke nagalmreductie. De panelen kunnen onzichtbaar, demontabel gemonteerd worden, of ingelegd in een T-profiel systeemplafond. De panelen zijn leverbaar met als basismateriaal MDF, brandvertragend MDF, Zwart MDF, multiplex, OSB of zelfs Trespa (volkern plaat). Qua afwerking van het MDF kunt u kiezen uit elke RAL kleur, elk houtfineer en een groot aantal melamine afwerkingen. De achterzijde is naar keuze afgewerkt met zwart firetdoek. We kunnen de platen in zijn geheel leveren of gezaagd en geperforeerd conform klantspecificatie: afgestemd op uw project. In geval van een project met houten gefineerde panelen, waar zowel akoestische als gesloten panelen worden toegepast leveren wij uiteraard ook de gesloten panelen, zodat het fineer uit een partij komt. Dit voorkomt kleur- en structuurverschil in uw project.

Perfo Acoustics Diameter: 8 en 9 mm , andere diameters op aanvraag mogelijk Hart op Hart: 16 mm, 32 mm of diagonaal Basisplaat: MDF, standaard / Brandvertragend / Zwart Vochtbestendig / Gekleurd Multiplex / OSB / Spaanplaat Trespa (volkern) Afwerking: Gespoten Ralkleuren, houtfineer* en verschillende melamines Afmetingen: Hele platen of maatpanelen

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl


Collectie Linear Acoustics De collectie Linear Acoustics betreft panelen met aan de voorzijde een sleuvenpatroon, en aan de achterzijde een perforatie tot halverwege in het paneel. Hierdoor wordt het oppervlak van het paneel “geopend� en dus geluidsabsorberend. De perforatiegraad schommelt rond de 10%, en heeft een ander bereik dan de geperforeerde panelen. De Linear Acoustics worden geleverd als lamellen, met aan de langskanten tong en groef ter koppeling, of als panelen. Het basismateriaal is MDF, brandvertragend MDF of zwart MDF en de afwerking kan zijn een dekkende RAL kleur, elk houtfineer of een groot aantal melamines. De achterzijde is afgewerkt met zwart firetdoek. De lamellen zijn eenvoudig te monteren met behulp van een tacker en nieten op houten regelwerk. Qua patronen zijn er de keuzes uit verschillende dambreedtes en groefbreedtes, elke met hun eigen uitstraling en absorptie niveaus.

Linear Acoustics Uitvoeringen: 28\4, 13\3, 14\2, 12\4, 5\3, 9\2 andere typen op aanvraag mogelijk Basisplaat: MDF, Standaard / Brandvertragend / Zwart Afwerking: Gespoten Ral kleuren, elke Houtsoort* en verschillende melamines Afmetingen: Lamellen van 2420/3000 x 384mm, andere afmetingen op aanvraag Panelen Bijzonderheden: Lamellen zijn standaard v.v. tong en groef ter koppeling

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl


Collectie 3d Motief Wave

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl


Collectie 3d Motief Choc

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl


Collectie 3d Motief Ruit/Brick

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl

EHBA_Folder_Wand  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you