Page 1

EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl

Vloer en akoestiek De keuze voor de juiste vloer of vloerbedekking kan een wereld van verschil maken. Een hoogpolig tapijt, een kurken vloer of een vloer van vinyl veren ietwat mee, waardoor uw voetstappen minder hard weerklinken. Bovendien weerkaatst het geluid minder. Kiest u toch voor een strakke vloer, zoals parket, tegels, natuurstenen of laminaat? Door voor een geluidsisolerende ondervloer te kiezen werkt u toch aan een goede akoestiek. Wanneer dat nog niet genoeg is, of als de vloer al ligt, dan kan een vloerkleed of karpet u helpen. EHBA (eerstehulpbijakoestiek) biedt eerste hulp en levert diverse inspiratieve oplossingen waardoor u een grote ontwerpvrijheid behoudt.

Eerste Hulp Bij Akoestiek Kronenburgwerf 26 4812 XR Breda T 076 799 90 02 www.eerstehulpbijakoestiek.nl


EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl

Raam en akoestiek Ook door uw ramen te voorzien van bekleding helpt u de akoestiek een handje. Denk aan gordijnen (hoe zwaarder, hoe beter), al dan niet in combinatie met blinds of rolgordijnen. Dubbele lagen werken sowieso goed. Door een grote ruimte op te splitsen in verschillende kleinere ruimtes zal de galm direct een stuk minder worden. Hiervoor hoeft u geen drastische maatregelen te nemen, door bijvoorbeeld roomdividers te plaatsen of een boekenkast haaks op de muur te plaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen om een ruimte af te scheiden door met paneelgordijnen te werken. EHBA (eerstehulpbijakoestiek) biedt eerste hulp en levert diverse inspiratieve oplossingen waardoor u een grote ontwerpvrijheid behoudt. Eerste Hulp Bij Akoestiek Kronenburgwerf 26 4812 XR Breda T 076 799 90 02 www.eerstehulpbijakoestiek.nl


EHBA Eerstehulpbijakoestiek.nl

Licht en akoestiek Licht speelt een belangrijke rol bij het inrichten van kantoorpanden, bedrijfshallen, winkels, showrooms en overige ruimtes. Niet alleen om een gewenste sfeer te creĂŤren, maar zeker ook op het gebied van functionaliteit en wettelijke arbeidsomstandigheden (ARBO-eisen). EHBA adviseert u met een passend lichtplan op maat welk type verlichting het beste past in uw situatie. EHBA (eerstehulpbijakoestiek) biedt eerste hulp en levert diverse inspiratieve oplossingen waardoor u een grote ontwerpvrijheid behoudt.

Eerste Hulp Bij Akoestiek Kronenburgwerf 26 4812 XR Breda T 076 799 90 02 www.eerstehulpbijakoestiek.nl

EHBA_Folder_Vloer_Raam_Licht_opzetje  
EHBA_Folder_Vloer_Raam_Licht_opzetje  
Advertisement