Page 1


Creativiteit in terrasoverkappingen Alibow terrasoverkappingen zijn een lust voor het oog en bieden uiterst comfort. Dit met een vrije overspanning tot maar liefst zeven meter - dus zonder middenkolom - zodat u optimaal kunt genieten van uw terras. Alibow terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in elegante tooguitvoering of in rechte vorm met spant. De traditionele uitvoering met middenkolom is overigens ook leverbaar. Buiten de standaardkleuren is iedere RAL-kleur mogelijk (tegen meerprijs). Een Alibow terrasoverkapping bestaat uit een oerdegelijke en onderhoudsarme aluminium constructie die van uw bestaande terras een paradijsje maakt, zodat het zowel zomer als winter goed toeven is. Het biedt optimale bescherming tegen regen en overvloedige zonnestralen. Het dak is voorzien van gelaagd glas of kunststof kanaalplaten. Voor het beste woongenot zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan geĂŻntegreerde, dimbare halogeenspots, speakers, zijwanden, volglas of aluminium schuifdeuren, zonwering, nevelinstallatie (voor een aangename verkoeling in de zomer) en elektrisch bedienbare dakramen. Dit alles kunt u met slechts ĂŠĂŠn afstandsbediening vanuit uw stoel probleemloos bedienen.


Van idee tot uitvoering Een terrasoverkapping is altijd maatwerk en bouwtechnisch afhankelijk van een groot aantal factoren. Van de eerste gedachtekrabbel tot en met de oplevering kunnen wij u terzijde staan en stellen wij onze jarenlange kennis en ervaring u graag ter beschikking. De montage van uw terrasoverkapping kan meestal in ĂŠĂŠn dag worden gerealiseerd. Een goede voorbereiding en strakke planning gaan hier uiteraard aan vooraf. De verzorging van een bouwvergunning kunt u ook aan ons overlaten. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Maar voordat alles zover is, is het raadzaam om met de Alibow-specialist uw situatie te bekijken en bespreken, zodat hij u van een gedegen advies kan voorzien en wij u een vrijblijvende offerte kunnen overhandigen.

Dakbeglazing Dakbeglazingen zijn in diverse uitvoeringen

verkrijgbaar.

Zo

kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende

soorten

kunststof

kanaalplaten. Een andere optie is veiligheidsglas, variĂŤrend van helder tot getint, matglas of glas met streepmotief.


2

Zonwering op het dak Felle zonnestralen door een glazen dak

carport? Natuurlijk in de stijl van Alibow.

is niet altijd even aangenaam. Indien

Heeft u al ideeĂŤn? Wij kunnen u een

gewenst plaatst Alibow een afstandbe-

passend en creatief voorstel doen.

1

3

dienbaar elektrisch zonnescherm die met afstandhouders van ongeveer tien centimeter op het dak worden gemonteerd,

1 Glazen vouwdeur

zodat de zon het glasdak niet kan ver-

2 Glas met streepmotief

warmen.

3 Nevelaars

4

5

Maar er is meer...

5 Afstandsbediening (all-in-one)

Alibow vervaardigt niet alleen terras-

6 Spotjes

overkappingen. Wat te denken van een

7 Speakers

gezellig theehuisje, paviljoen, veranda of

8 Dakraam (max. te openen tot 50 cm) Productie: koreman.com - 36251

4 Hoek detail

6

Deze brochure geeft u een indruk van de ALIBOW-mogelijkheden. Als u meer wilt dan een globale indruk zien wij u graag in onze showroom. Zie de website voor openingstijden. En als u daarna geprikkeld bent om te kijken wat uw mogelijkheden zijn, zien we elkaar bij u thuis.

7

8

Grote Wade 72 3439 NS Nieuwegein T

030-2670293

info@mondialflat.nl www.mondialflat.nl

Alibow is een geregistreerde merknaam van Alisco BV.

Mondial - Alibow terrasoverkapping  
Mondial - Alibow terrasoverkapping  

Deze brochure geeft u een indruk van de ALIBOW-terrasoverkapping mogelijkheden

Advertisement