Page 1

η πράσινη ενέργεια

έχει την ταυτοτητά µας


η εταιρεία H «on green» αποτελεί ανεξάρτητο εξειδικευμένο κλάδο της FRG Α.Ε. και δραστηριοποιείται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Απευθύνεται σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στον ευρύτερο χώρο της πράσινης οικονομίας. Η FRG Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 2004 στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (finance). Από το 2008 και μέσω της «on green» αξιοποιεί τις σταθερές βάσεις και τα θεμέλια της επιτυχημένης ανάπτυξής της, στον πλέον δυναμικό κλάδο της παγκόσμιας οικονομίας, την ενέργεια.

η φιλοσοφία Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της «on green» στην αγορά της Πράσινης Ανάπτυξης αποτελούν οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει μέσα από ένα σημείο με τη φιλοσοφία του «only one step», όπου ο πελάτης και οι ανάγκες του βρίσκονται στο επίκεντρο. Η φιλοσοφία «only one step» σημαίνει: Παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης από την εταιρεία, η οποία περιλαμβάνει: Ενημέρωση, μελέτη, παρουσίαση λύσεων, εκτέλεση διαδικασίας και after sales services και όλα αυτά με «μόνο ένα βήμα» από τον πελάτη. Μόνο ένα βήμα... με το οποίο οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο πλήθος ενεργειακών λύσεων. Μόνο ένα βήμα... με το οποίο καλύπτουν τη χρηματοδότηση των ενεργειακών αναγκών τους. Μόνο ένα βήμα... και οι πελάτες μας αποκτούν τη δική τους εταιρεία για ενεργειακά-χρηματοδοτικά θέματα. Μόνο ένα βήμα για τον πελάτη μας... τα υπόλοιπα η «on green».

only one step


το όραμα Η δημιουργία ενός «πράσινου» καταστήματος σε κάθε πόλη θα διευκολύνει ιδιώτες και επιχειρηματίες να βρίσκουν -με μια στάση- λύσεις στις πράσινες εφαρμογές χωρίς να χάνουν χρόνο και, κυρίως, σε τιμές ανταγωνιστικές. Δεδομένου ότι τα επόμενα χρόνια η εξέλιξη στον τομέα της ενέργειας θα είναι ανοδική, ανάλογη με αυτή στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, θα δημιουργούνται συνεχώς προϊόντα νέας τεχνολογίας. Γι’ αυτό και η «on green» θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους επισκέπτονται τα καταστήματά της να ενημερώνονται έγκαιρα και να επιλέγουν, έχοντας πληρέστερη εικόνα σχετικά με ό,τι τους ενδιαφέρει. Από τις προτεραιότητες της «on green» είναι η πράσινη φιλοσοφία να αποτελέσει στάση ζωής. Να συνδυάζει την οικονομία με το περιβάλλον και η έξυπνη επιλογή να μην είναι η ακριβότερη, όπως γινόταν τις προηγούμενες δεκαετίες. Και το κυριότερο, αυτή η στάση ζωής να έχει τη δύναμη να διαμορφώσει συνείδηση στις επόμενες γενιές.

Επειδή, δε, η «on green» μεριμνά για τους πελάτες της, στόχος της είναι στα καταστήματά της να υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες που να προσφέρουν τη δυνατότητα σε μια οικογένεια/ επιχείρηση να μειώνει το κόστος, να αποκτά αυτονομία και ανεξαρτησία και να μην ξοδεύει χρήματα σε λύσεις οικονομικά ασύμφορες, που «επιβάλλει» η αγορά.


εφαρμογές πράσινης ενέργειας Διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο εγκαθίσταται είτε σε στέγες κατοικιών, είτε σε επιχειρήσεις ή και επίγεια (φωτοβολταϊκά πάρκα) και έχει σκοπό την παραγωγή και πώληση του παραγόμενου ρεύματος. Τα διασυνδεδεμένα με το δίκτυο της ΔΕΗ συστήματα, είναι αυτά των οποίων η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια δεν καλείται να καλύψει τα απαιτούμενα φορτία της ιδιοκτησίας, αλλά λειτουργεί παράγοντας το μεγαλύτερο δυνατό φορτίο κι έτσι επωφελείται ο ιδιοκτήτης από την πώληση του ρεύματος στη ΔΕΗ. Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο κατά κανόνα εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ανάγκη ενεργειακής αυτονομίας, όπως π.χ. σε μία απομακρυσμένη εξοχική κατοικία, οπότε και η σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ δεν είναι εφικτή. Χάρη στον ήλιο, λοιπόν, μπορούμε σε τέτοιες εφαρμογές να έχουμε φωτισμό και άλλες βασικές λειτουργίες ανάλογα με το φωτοβολταϊκό σύστημα. Βιοκλιματικές Kατοικίες, οι οποίες, βάσει του σχεδιασμού τους, εξασφαλίζουν συνθήκες άνεσης εντός του κτιρίου με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η επιδιωκόμενη άνεση αφορά στη θέρμανση, τη δροσιά, τον επαρκή αερισμό, τον κατάλληλο φωτισμό, καθώς και τη ρύθμιση της υγρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου. Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός προσπαθεί να επιτύχει το στόχο αυτό με όσο το δυνατό πιο φυσικά μέσα.

Γεωθερμικά Συστήματα, τα οποία παράγουν θέρμανση και δροσιά σε μια εγκατάσταση με αποτέλεσμα να καταργούν το συμβατό τρόπο θέρμανσης. Ένα γεωθερμικό σύστημα είναι τρεις έως πέντε φορές αποδοτικότερο από ένα συμβατικό σύστημα. Πράσινες Στέγες είναι μια τεχνική για την ηλιοπροστασία της οροφής. Γίνεται με φυτά ανθεκτικά στην ξηρασία, τα οποία λόγω της εξατμισοδιαπνοής συμβάλλουν στη μείωση έως και 6 βαθμών της θερμοκρασίας του κτιρίου κατά τους θερινούς μήνες, αλλά και στη λύση περιβαλλοντικών προβλημάτων, όπως το φαινόμενο της αστικής θερμικής νησίδας.


υπηρεσίες Στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης και κάλυψης αναγκών των πελατών της «on green» παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, έχοντας σκοπό να καλύψουμε τις ενεργειακές ανάγκες του ιδιώτη και της επιχείρησης, έχοντας στη διάθεσή μας ποικιλία υφιστάμενων και καινοτόμων εφαρμογών και συνδυάζοντας σε κάθε περίπτωση τη δυνατότητα χρηματοδότησής τους, προκειμένου οι όποιες κινήσεις των πελατών μας να βρίσκονται εντός του οικονομικού προγραμματισμού τους.

ΕNERGY Τα φωτοβολταϊκά στις στέγες και στα πάρκα, οι μικρές ανεμογεννήτριες, τα βιοκλιματικά σπίτια, η γεωθερμία για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης και ψύξης, βιομάζα, πράσινο στη στέγη μικρότερες και πιο οικολογικές λύσεις, ενεργειακές υπηρεσίες και προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας αποτελούν ένα μέρος των ενεργειακών αναγκών που απασχολούν και θα απασχολήσουν την οικονομία μας στο μέλλον. Πόσο μάλλον όταν η καινοτομία (innovation) αποτελεί ένα βασικό λόγο για καλύτερες οικονομίες.

INNOVATION Η καινοτομία (innovation) σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της ενέργειας αποτελεί βασικό εργαλείο για αποτελεσματικότερες και πιο οικονομικές λύσεις.

FINANCE Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι σύμβουλοι της εταιρείας μας ερευνούν καθημερινά την αγορά, ενημερώνουν τους πελάτες μας για τις εξελίξεις και διαμεσολαβούν για τη λήψη των υπηρεσιών και των προϊόντων που αυτοί επιθυμούν και διεκπεραιώνουν την εντολή των πελατών μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, εφαρμόζεται διαχωρισμός της πελατειακής μας βάσης σε τρεις κύριους τομείς: Των μεγάλων επιχειρήσεων (Corporate), των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (Retail) και των ιδιωτών (Consumer). Έτσι παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.


η δομή της εταιρείας Τα τμήματα της εταιρείας έχουν δομηθεί και έχουν στελεχωθεί από έμπειρο δυναμικό ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας. Η πιστοποίηση του μοντέλου εργασίας και η παρακολούθηση ποιοτικών δεικτών είναι τα σημαντικότερα στοιχεία για την αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία κάθε τμήματος.

Τμήματα Τμήμα Πωλήσεων: Αναλαμβάνει όλες τις επικοινωνίες από και προς τον πελάτη σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας. Τεχνικό Τμήμα: Μελετά, σχεδιάζει, εγκαθιστά και παρακολουθεί κάθε τεχνικό έργο της εταιρείας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Τμήμα Χρηματοδοτήσεων: Αναλαμβάνει την κατάθεση, παρακολούθηση και το συντονισμό όλων των απαιτούμενων ενεργειών μέχρι τη χρηματοδότηση του πελάτη. Τμήμα Υποστήριξης (back office): Αναλαμβάνει την υποστήριξη των υπολοίπων τμημάτων της εταιρείας σε πλαίσια εργασιών γραφείου. Τμήμα Call Center: Αναλαμβάνει την ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου. Τμήμα Ανάπτυξης Franchise & TFC: Σε συνεργασία με την TFC αναπτύσσει, σχεδιάζει και υποστηρίζει τα on green franchise καταστήματα της εταιρείας.


ενδεικτικά έργα μας

Περιοχή: Κρήνη Ισχύς: 8,28 Kw

Περιοχή: Μποζαΐτικα Ισχύς: 8,28 Kw

Περιοχή: Οβρυά Πατρών Ισχύς: 8,28 Kw

Περιοχή: Άγ. Ι. Πράτσικα Πατρών Ισχύς: 4,83 Kw

Περιοχή: Εγλυκάδα Ισχύς: 8,74 Kw

Περιοχή: Τσουκαλαίικα Ισχύς: 9,66 Kw

Περιοχή: Οβρυά Ισχύς: 9,66 Kw

Περιοχή: Ελεκίστρα Πατρών Ισχύς: 8,28 Kw

Περιοχή: Άνω Καστρίτσι Ισχύς: 4,99 Kw

Περιοχή: Τσουκαλαίικα Ισχύς: 9,80 Kw

Περιοχή: Μποζαΐτικα Ισχύς: 9,87 Kw

Περιοχή: Βραχναίικα Πατρών Ισχύς: 9,66 Kw


Περιοχή: Παραλία Πατρών Ισχύς: 9,43 Kw

Περιοχή: Ακταίο Ρίου Ισχύς: 9,89 Kw

Περιοχή: Ρίον Πατρών Ισχύς: 4,95 Kw

Περιοχή: Γηροκομειό Ισχύς: 8,46 Kw

Περιοχή: Αγυιά Ισχύς: 9,89 Kw

Περιοχή: Τσουκαλαίικα Ισχύς: 8,58 Kw

Περιοχή: Μιντιλόγλι Ισχύς: 9,87 Kw

Περιοχή: Ιτιές Ισχύς: 9,66 Kw

Περιοχή: Θεριανό Ισχύς: 7,14 Kw

Περιοχή: Καμίνια Ισχύς: 9,89 Kw

Περιοχή: Ιτιές Ισχύς: 8,75 Kw

Περιοχή: Εγλυκάδα Ισχύς: 9,87 Kw


εταιρική κοινωνική ευθύνη Στην «on green», ο όρος «εταιρική κοινωνική ευθύνη» εκφράζει ένα σύνολο δράσεων που αναπτύσσεται στο πλαίσιο αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Εντάσσεται στη φιλοσοφία της ηθικής συμπεριφοράς των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο. Η εταιρική μας κοινωνική ευθύνη έχει προσανατολισμούς που κινούνται γύρω από τη βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΚΕ στηρίζεται σε δύο πυλώνες: Υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών. Δέσμευση για ενίσχυση δράσεων πράσινης ανάπτυξης και ευαισθησίας.

Η «on green» έχει στόχο η εταιρική κοινωνική ευθύνη να αποτελέσει παράδοση για το μέλλον.


φωτοβολταϊκά σε οικιακές στέγες

Από την 1η Ιουλίου 2009, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, ισχύει το πρόγραμμα «φωτοβολταϊκά σε στέγες» για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10 kW στον οικιακό-κτιριακό τομέα. Με το πρόγραμμα αυτό δίνονται κίνητρα με τη μορφή ενίσχυσης της παραγόμενης ηλιακής κιλοβατώρας. Είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Είναι η κατάλληλη στιγμή για όσους σκέφτονται να επενδύσουν, ιδίως αυτή την εποχή που κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε κάθε επένδυση. Η επένδυση είναι εγγυημένη για 25 χρόνια, αποκομίζοντας τεράστια οφέλη για τον πολίτη-επενδυτή και παράλληλα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η τιμή πώλησης της παραγόμενης ενέργειας στο δίκτυο είναι πολλαπλάσια της τιμής που αγοράζουμε από τη ΔΕΗ και σήμερα ανέρχεται στα 0,495 Ευρώ/ kwh. Τα έσοδα του επενδυτή πιστώνονται μετά από λογιστικό συμψηφισμό με το κόστος της ενέργειας που καταναλώνει για τις ανάγκες του ο κάτοχος του Φ/Β συστήματος. Απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκαταστήσουν Φ/Β έως 10 Κιλοβάτ (KWp) στο δώμα ή τη στέγη κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων των στεγάστρων, βεραντών. Για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να έχουν στην κυριότητά τους το χώρο στον οποίο εγκαθίσταται το φωτοβολταϊκό σύστημα.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα παρέχουν τα εξής πλεονεκτήματα: 1. Είναι τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον και δεν προκαλούνται ρύποι. 2. Η ηλιακή ενέργεια είναι ανεξάντλητη ενεργειακή πηγή, διατίθεται παντού και δεν στοιχίζει απολύτως τίποτα. 3. Με την κατάλληλη γεωγραφική κατανομή, κοντά στους αντίστοιχους καταναλωτές ενέργειας, τα Φ/Β συστήματα μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς να απαιτείται ενίσχυση του δικτύου διανομής. 4. Η λειτουργία του συστήματος είναι εντελώς αθόρυβη. 5. Έχουν σχεδόν μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης. 6. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, οι κατασκευαστές εγγυώνται τα «κρύσταλλα» για 20-30 χρόνια λειτουργίας. 7. Μπορούν να εγκατασταθούν πάνω σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές, όπως είναι π.χ. η στέγη ενός σπιτιού ή η πρόσοψη ενός κτιρίου. 8. Διαθέτουν ευελιξία στις εφαρμογές: Τα Φ/Β συστήματα λειτουργούν άριστα τόσο ως αυτόνομα συστήματα, όσο και ως αυτόνομα υβριδικά συστήματα όταν συνδυάζονται με άλλες πηγές ενέργειας (συμβατικές ή ανανεώσιμες) και συσσωρευτές για την αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας.


ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Η «on green» έρχεται και παρέχει όλες τις πληροφορίες αναλυτικά και με αριθμούς προκειμένου να σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα της επένδυσης. ΑΥΤΟΨΙΑ ΧΩΡΟΥ Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν όλες τις απαιτούμενες μετρήσεις, αλλά και να συντάξουν κάθε μελέτη σχετικά με το ακίνητο. ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Ο σύμβουλός μας παρουσιάζει και αναλύει όλους τους χρηματοοικονομικούς δείκτες σχετικά με τα αποτελέσματα της μελέτης και όλων των δυνατοτήτων χρηματοδότησης της αγοράς. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Το τμήμα υποστήριξης της εταιρίας μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες σύνταξης των απαιτούμενων φακέλων για τη ΔΕΗ, Πολεοδομία και Τράπεζα και ενημερώνει για την εξέλιξή τους. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, οι συνεργάτες μας, με εξειδικευμένο συνεργείο υπό την επίβλεψη μηχανικού αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος. AFTER SALES Μετά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος αναλαμβάνουμε την υποστήριξη και παρακολούθηση του συστήματος με στόχο να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοσή του για όλα τα χρόνια λειτουργίας του.


φωτοβολταϊκά πάρκα

Με την υπογραφή του νόμου 3468 «Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές» τον Ιούνιο του 2006 από την ελληνική κυβέρνηση έχει δημιουργηθεί μεγάλο ενδιαφέρον για επένδυση σε φωτοβολταϊκά πάρκα. Ο εθνικός στόχος για τη συμμετοχή της ενέργειας που παράγεται από Α.Π.Ε. στην ακαθάριστη τελική κατανάλωση ενέργειας, καθορίζεται σε ποσοστό 20% μέχρι το 2020. Σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης (ΦΕΚ 3851 / 2010), επιτρέπεται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και η πώληση της παραγόμενης ενέργειας στο ΔΕΣΜΗΕ από: Επαγγελματίες αγρότες σε εκτάσεις ιδιοκτησίας τους έως 100 kWp και άλλους επενδυτές σε αγροτεμάχια και οικόπεδα έως 500kWp (ή 1ΜWp εντός βιομηχανικών περιοχών). Η διάρκεια της σύμβασης είναι 20 έτη με κλεισμένη τιμή, η οποία αυξάνεται κάθε έτος με ποσοστό 25% του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (περίπου 1% αύξηση ετησίως).

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα παρέχουν τα εξής πλεονεκτήματα: 1. Είναι τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον και δεν προκαλούνται ρύποι. 2. Η ηλιακή ενέργεια είναι ανεξάντλητη ενεργειακή πηγή, διατίθεται παντού και δεν στοιχίζει απολύτως τίποτα. 3. Με την κατάλληλη γεωγραφική κατανομή, κοντά στους αντίστοιχους καταναλωτές ενέργειας, τα Φ/Β συστήματα μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς να απαιτείται ενίσχυση του δικτύου διανομής. 4. Η λειτουργία του συστήματος είναι εντελώς αθόρυβη. 5. Έχουν σχεδόν μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης. 6. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, οι κατασκευαστές εγγυώνται τα «κρύσταλλα» για 20-30 χρόνια λειτουργίας.


ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Η «on green» έρχεται και παρέχει όλες τις πληροφορίες αναλυτικά και με αριθμούς προκειμένου να σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα της επένδυσης. ΑΥΤΟΨΙΑ ΧΩΡΟΥ Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν όλες τις απαιτούμενες μετρήσεις, αλλά και να συντάξουν κάθε μελέτη σχετικά με το ακίνητο. ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Ο σύμβουλός μας παρουσιάζει και αναλύει όλους τους χρηματοοικονομικούς δείκτες σχετικά με τα αποτελέσματα της μελέτης και όλων των δυνατοτήτων χρηματοδότησης της αγοράς. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Το τμήμα υποστήριξης της εταιρίας μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες σύνταξης των απαιτούμενων φακέλων για τη ΔΕΗ, Πολεοδομία και Τράπεζα και ενημερώνει για την εξέλιξή τους. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, οι συνεργάτες μας, με εξειδικευμένο συνεργείο υπό την επίβλεψη μηχανικού αναλαμβάνουν την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος. AFTER SALES Μετά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος αναλαμβάνουμε την υποστήριξη και παρακολούθηση του συστήματος με στόχο να εξασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή απόδοσή του για όλα τα χρόνια λειτουργίας του.


r g . n e e r g n o . w w w Γκότση 1011 - 12 Σολωμού 262 251 23 00 2611 26910625300 60041 info@ongreen.gr aigio@ongreen.gr

Ναύπακτος

Πάτρα Αίγιο

Πάτρα

Γκότση 10 - 12 262 23 2611 625300 info@ongreen.gr

Νόβα 8 & Κορυδαλλέως 303 00 26340 28862 nafpaktos@ongreen.gr

On Green - Company Profile  
On Green - Company Profile  

On Green - Company Profile