Page 1

G N I N EG R L I B N BESTIL MO SENEST N I D ONFO Å P 17. APR E G N E P IL OPRETT R ELSESG A P E B S Y

D U B L I T E

KUN 1 K R R

PRISSAMMENLIGNING HVOR MEGET KAN du SPARE? FAMILIEN JOOST

SPARer årligt 9600 KR SÅ LET SKIFTER DU

OVER 180.000 HAR ALLEREDE SKIFTET

ingen bindingsperiode • oprettelse 1 kr • mindstepris 1. md 150 kr

69 10 10 10 - ONFONE.DK


LIDT OM ONFONE

SENEST BESTIL

ILR R P A . 7 1OPRETTELSESGEBY

Er du træt af skjulte gebyrer og uoverskuelige regninger? Det er vi, og vi gør op med et ry om, at telebranchen er uoverskuelig og ugennemsigtig. Hos Onfone får du et abonnement, hvor alt er inkluderet. Du slipper for uheldige overraskelser og ekstra gebyrer på din telefonregning. Onfone har gennemskuelige abonnementer til markedets laveste priser. Vi benytter Telenors landsdækkende mobilnet, så du er sikret den bedste kvalitet og dækning. Vi vil på de følgende sider vise dig, hvor mange penge du kan spare ved at skifte til Onfone, hvor let du skifter, at vi har nogle af Danmarks mest tilfredse kunder og meget mere… God fornøjelse! Morten Strunge Administrerende Direktør

SÅ LET SKIFTER DU Vælg det abonnement der passer dig. Du kan bestille på vores hjemmeside onfone.dk eller på telefon 69 10 10 10 Vi klarer flytningen af dit gamle mobilnummer og sørger for at opsige dit gamle abonnement. Vi sender et nyt simkort med posten, som du blot skal sætte i telefonen. Så er du klar til at ringe.

69 10 10 10 - ONFONE.DK

R KUN 1 K


VORES ABONnEMENTER 2 timer

5 timer

10 timer

200 MB

500 MB

1 GB

Oprettelsesgebyr

1 kr

1 kr

1 kr

Pris pr. måned

99 kr

149 kr

199 kr

Min. pris. 1. måned

100 kr

150 kr

200 kr

Fri tale pr. måned Fri SMS/MMS Ingen opkaldsafgift Fri tale til Onfone Fri Facebook trafik Data pr. måned

EKSTRA FORDELE • Ingen binding. • Ingen fakturagebyr eller betalingsgebyrer. • Taler du mere end de inkluderede timer, betaler du kun 1 øre pr. sek. • D  en inkluderede tale gælder mobil og fastnet i DK samt fastnet i over 70 lande. • Ubegrænset tale mellem Onfone mobilkunder. • Fri Facebook.

BESTIL NU PÅ

69 10 10 10 VI SIDD ER TELEFO KLAR VED NERNE WEEKEN HELE DEN


Familien Joost sparer 9600 kr. om året Vi havde været kunder hos mobilselskabet 3 i en del år, men en dag så vi reklamen med Lars Bom, og ’tænkte’ – det hænger sammen! Vi kiggede det grundigt igennem og sammenlignede de forskellige mobilselskaber og abonnementer – og der så Onfone rigtig fornuftig ud. Så skiftede vi alle vores abonnementer til Onfone – nemt og hurtigt og uden problemer. Og vi har ikke set os tilbage siden! Ved at skifte til Onfone sparer vi 9600 kr. om året.

“Ud over prisen er noget af det vi så godt kan lide ved Onfone, at der er abonnementer til forskellige behov”

INGEN BINDING

Det er en stor besparelse, og det kan godt mærkes i budgettet. Hos 3 lå vores abonnementer på 399 kr. om måneden, og de er røget helt ned på henholdsvis 99 og 149 kr. Og vi får ikke mindre for pengene hos Onfone. Ud over prisen er noget af det vi så godt kan lide ved Onfone, at der er abonnementer til forskellige behov. Uanset alder og forbrug – så kan du finde et abonnement der passer. Der er nem og overskuelig selvbetjening på hjemmesiden, og vi kan hele tiden følge med i familiens forbrug. Og selvom det er billigt, er kundeservicen stadig i top. Familien Joost fra Næstved Tonny og Ann Marie, og børnene Cecilie på 7 år og Sebastian på 13 år.

DENNE ER SPAR E I L I M A F

R K 0 0 96OM ÅRET 69 10 10 10 - ONFONE.DK


PRISSAMMENLIGNING SE HVOR MEGET DU KAN SPARE Alt for mange telekunder betaler for meget for deres mobilabonnement. Nedenfor har vi lavet en prissammenligning på fem sammenlignelige mobilabonnementer. Bedøm selv! 3

Telia On 5

Tale, surf & fri sms - M

3Max

5 timer

4 timer

5 timer

4 timer

6 timer

0 kr.

0,35 kr.

0,33 kr.

0,35 kr.

0 kr.

60 øre / min.

79 øre / min.

99 øre / min.

59 øre /min.

69 øre / min.

Fri

Fri

Fri / 3 kr.

Fri

Fri

Data pr. måned

500 MB

5 GB

3,3 GB

1 GB

10 GB

Gratis opkald til kunder i samme selskab

Ja

Ja

Nej

Nej

Ja

Binding

Nej

Nej

6 måneder

6 måneder

6 måneder

Oprettelsesgebyr

1 kr.

0 kr.

249kr.

0 kr.

249 kr.

149 kr.

399 kr.

299 kr.

299kr.

399 kr.

150 kr

449 kr.

349 kr.

349 kr.

449 kr.

Minutpris udover de inkluderede timer SMS & MMS

Pris pr. måned Min. pris 1. md. 1 2

Oplysningerne er hentet på www.tdc.dk Oplysningerne er hentet på www.telia.dk

3 4

Oplysningerne er hentet på www.telenor.dk Oplysningerne er hentet på www.3.dk

3

4

Mobil iMedia

Opkaldsafgift

Fastpris 5 timer

2

Telenor

Fri tale pr. måned

TDC

1

Telia

Abonnement

Onfone

Oplysningerne er hentet tirdag d. 29. marts 2011

Sammenligningen er lavet udelukkende på abonnementerne og indeholder ikke ekstra services, som man får ved nogle selskaber (fx TDC Play).

FÅ ET GRATIS OG Uforpligtende TELEPRISTJEK

RING 69 10 10 10 vi sidder klar ved telefonerne hele weekenden


tilfredse kunder over 180.00o har allerede skiftet til onfone Hos os er vores kunder i centrum, og vi har fokus på løbende at udvikle vores produkter og services i forhold til kundernes behov. Vi har derfor også nogle af Danmarks mest tilfredse kunder. Dette skyldes bedre kundeservice, bedre priser og bedre produkter. Tilsammen sikrer det den bedste kundeoplevelse.

43,8% 43,8% 34,3%

14,2%

0,7%

1,0%

1,2%

1

2

3

Meget utilfreds

Vi gennemfører løbende undersøgelser af vores kunders tilfredshed. Grafen viser vores kunders tilfredshed på en skala fra 1-7, hvor 1 er meget utilfreds og 7 er meget tilfreds. Den gennemsnitlige tilfredshed ligger på 6,09.

4,7%

4

5

6

7

Meget tilfreds

Undersøgelsen er foretaget i samarbejde med Questback. Den er sendt til et repræsentativt udsnit af vores kundebase den 1. februar 2011.

FORDOMME OM AT SKIFTE MOBILSELSKAB Jeg kan ikke beholde mit gamle nummer, hvis jeg flytter. Jo det kan du godt – vi flytter nummeret for dig. Hvis jeg skifter selskab, skal jeg binde mig for 6 måneder Det skal du ikke hos os - vi har ingen bindingsperiode. Det kan ikke passe, at det er så billigt som de siger. Jo, den er god nok – vi har ingen skjulte gebyrer og grimme overraskelser. Det er besværligt at skifte mobilselskab. Slet ikke. Det eneste du skal gøre er at vælge det abonnement, der passer dig – resten klarer vi. Netværket er sikkert ikke lige så godt, som hos mit nuværende selskab. Vi benytter Telenor’s landsdækkende mobilnet – så du er sikret den bedste kvalitet og dækning.

69 10 10 10 - ONFONE.DK


DET TROR VI PÅ Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal fungere og være ligetil. Vores fokus er på selve produktet og vores service, og for os er det vigtigste, at vores kunder får en god oplevelse. Vi tror på billig mobiltelefoni, men for at kunne tilbyde vores kunder det, adskiller vi os på flere områder fra mange andre mobilselskaber.

Vi vil her kort fortælle om, hvad det er vi tror på, og dermed også hvad det vil sige at være kunde hos Onfone.

1

 i tilbyder simpelt og overskueligt mobilteleV foni, hvor alt er inkluderet. Du får fri tale til fastnet og mobil i Danmark og til fastnet i over 70 lande, fri SMS, fri MMS og data – alt til en fast pris uden ekstra gebyrer og grimme overraskelser.

2

Vores medarbejdere er ansat på deres smil og gode humør, og alle arbejder for at give vores kunder den bedste oplevelse.

3 4

BESTIL NU PÅ

69 10 10 10 VI SIDD ER TELEFO KLAR VED NERNE WEEKEN HELE DEN

HUS BESTILL K AT E INDEN

17. APR IL OP RETTEL SES KUN 1 K GEBYR R

 i har ingen fysiske butikker du kan gå ind i, V men til gengæld har vi nem og overskuelig selvbetjening på nettet og masser af kompetente medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne og på mail. Det er blandt andet derfor, vi kan levere så billig telefoni.

Vi sælger ikke mobiltelefoner med tilskud og håndjern, til gengæld får du mobiltelefoni til nogle af markedets laveste priser uden binding.


D U B L I T NE

ONFO

IN D Å P E G N E P SPAR

NG I N G E R L I B O M

FAMILIEN JOOST

SPARer årligt 9600 KR

ingen bindingsperiode • oprettelse 1 kr • mindstepris 1. md 100 kr

69 10 10 10 - ONFONE.DK

Onfone Tilbud  

Spar penge på din mobil regninng

Advertisement