Page 1

SLIPPEN KONTORHOTELL


Kontorhotell Slippen er et framtidsrettet, energieffektivt moderne bygg som rommer mange spennende virksomheter innenfor tekniske og økonomiske fagområder. For å imøtekomme etterspørselen fra mindre bedrifter med begrenset arealbehov, og fra større bedrifter som ønsker å være representert med noen få nøkkelpersoner i Grenland, kan vi nå tilby leie i vårt nyetablerte kontorhotell.


SKIEN KLOSTERØYA

PORSGRUNN NÆRINGSPARK

PORSGRUNN

HE

YA

KRISTI ANS A

E18

ND

OS

LO


Lokaler som passer dine behov Kontorhotellet er plassert i 4. etasje og kan tilby kontorer pü 15m2, 25m2 og 30m2. Alle kontorene er møblert. Du kan leie ett eller flere kontor, kort eller lenge, alt er fleksibelt etter dine behov.

Fra

5000,pr.mnd.

! OBS SET REN BEG TALL AN


Fellesgoder En selvfølge hos oss er også tilgang til felles møterom, internettforbindelse med høy kapasitet, kantine, god parkering og ladestasjoner for el-bil. Støttefunksjoner som sentralbord, kopiering, post og regnskap, kan tilbys av Visma, alt i ett og samme bygg.


Sentralt, med kort vei til nære og fjerne kunder Som en del av Porsgrunn Næringspark er Slippen kontorhotell nært tilknyttet E18, Herøya Industripark og Klosterøya i Skien.


Slippen Kontorhotell Slippen kontorhotell


Miljøprofil Slippen skal være et miljøvennlig kontorhotell som fremstår med en tydelig miljøprofil mot kunder og samarbeidspartnere. Vi har engasjert hele organisasjonen i å jobbe frem gode interne miljørutiner for å sikre lavest mulig miljøbelastning.


Med elva som ressurs Vi utnytter vår beliggenhet til det fulle og bruker Porsgrunnselva til miljøvennlig varming og kjøling av lokalene, som gir et komfortabelt inneklima, uansett årstid. Som resultat er energiforbruket en tredjedel av tilsvarende kontorbygg, som gjør Slippen til et av Norges mest energieffektive bygg.


Lei av å smøre matpakke? Vår kantine er svært populær, og byr på god og moderne mat ved elvebredden, til glede for deg og dine kunder.


Mange timer i kontorstolen? Inn i mellom slagene kan det være godt å få klarnet hodet litt. I vårt felles treningsrom er det gode muligheter til å få i gang blodomløpet igjen.


Et smart sted å være Ved elvebredden i Porsgrunn har skarpe hoder holdt til og laget suksesshistorier så langt tilbake som da Porsgrund Mekaniske sjøsatte sine første skip på begynnelsen av 1900-tallet.


En rekke nĂĽvĂŚrende skarpe naboer du vil bli bedre kjent med hos oss:


For mer informasjon kontakt:

Visma Telefon 35 51 69 00 porsgrunn@visma.no

www.pnp.no

Slippen kontorhotell  

Slippen er et framtidsrettet, energieffektivt moderne bygg som rommer mange spennende virksomheter innenfor tekniske og økonomiske fagområde...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you