Page 1


[Пост-пејд]

ОNE Mobile Total сѐ што ви треба вклучено во еден пакет Ставете крај на изненадувањата со месечната сметка за вашиот мобилен. Со новите пост-пејд тарифни модели TOTAL, секој месец добивате бесплатни услуги, вклучени во претплатата. • • • •

бесплатни минути во мрежата на ONE бесплатни минути кон другите мрежи бесплатен интернет бесплатни SMS и MMS пораки

Со тарифните модели TOTAL, одберете Sony Ericsson X8 или Samsung 5230 за 0 денари. Понудата е достапна со договор на 24 месеци за новите и постојните пост-пејд корисници, кои ќе направат обнова на договорот. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181.

ONE Mobile TOTAL тарифни модели

S

M

L

XL

279

699

1.099

1.999

1.000 кон 1 ONE број

1.000 цела мрежа

1.500 цела мрежа

1.500 цела мрежа

Вклучени бесплатни разговори кон другите национални мрежи (минути)

40

200

500

1.000

Вклучени бесплатни SMS пораки кон сите национални мрежи (број на пораки)

100

200

500

1.000

Вклучени бесплатни MMS пораки кон сите национални мрежи (број на пораки)

100

200

500

1.000

100 MB

1 GB

1 GB

1 GB

Цена на повици по искористување на бесплатните минути (ден/мин)

6,8

3,8

2,8

1,8

Цена на SMS/ММS пораки по искористување на бесплатните (ден/SMS и ден/MMS)

4,8

3,8

2,8

1,8

Цена на SMS пораки кон меѓународни мрежи (ден/SMS)

4,8

3,8

2,8

1,8

Интернет цена по искористување на бесплатниот интернет (ден/MB)

4,8

3,8

2,8

1,8

Месечна претплата (денари) Вклучени бесплатни разговори кон броеви од мобилната и фиксната мрежа на ONE (минути)

Вклучен бесплатен интернет

Понудата е достапна со договор на 24 месеци за новите и за постојните пост пејд корисници кои ќе направат обнова на договорот. Вклучените бесплатни минути треба да се искористат во тековниот месец и тие не важат за користење на услуги со додадена вредност, меѓународни повици и повици во роаминг. Бесплатните минути за разговори кон мобилната и фиксната мрежа на ONE важат за гласовни и видео повици. Во месецот на активирање, месечната претплата и вклучените бесплатни услуги се пропорционални во однос на бројот на денови на користење на тарифниот модел.

2


[Пост-пејд] Наједноставниот Android™ телефон Тој е повеќе од перфектен, забавен мултимедијален телефон и истовремено лесен за употреба. Музичкиот плеер се наоѓа горе, YouTube™ долу-лево на неговиот екран, а ако не ви се допаѓа можете слободно да ги преместите со функцијата за персонализација. Ја посакувате Facebook™ апликацијата на почетниот екран? Секако дека не би имало проблем, само со еден допир! Преку Android Market™ сервисот одберете повеќе од 200.000 забавни и корисни апликации, а и најважното – повеќето се бесплатни за симнување.

Sony Ericsson XPERIA™ X8 • Оперативен систем Android OS, v1.6 • HSDPA интернет до 7.2 Мbps • microSD доградба на меморија до 16GB • 168 MB RAM меморија, 600 MHz ARM 11 процесор • Интеграција со социјалните мрежи

Total пост-пејд L

1.490 ден.

Цена на телефон

9.990 ден.

3 MP 5 .2MP

Овој Android™ паметен телефон е достапен со тарифниот модел ONE Mobile TOTAL XL за 0 ден.

Samsung Google Nexus S (I9023)

Sam Samsung Galaxy S II(I9100) II(I9

• Оперативен систем Android OS, v2.3

• О Оперативен систем Android v2.3

• 1 GHz ARM Cortex-A8 процесор

Dual-core 1.2GHz ARM Cortex-A9 процесор • D

• 16 GB вградена меморија

16GB вградена и 1GB RAM меморија, влез • 16 за microSD

• HSDPA интернет конекција до 7.2 Mbps • Google Search, Maps, Gmail, YouTube

Gorilla Glass отпорен на гребење, дигитален • G компас ко

• Flash Player v10.1, дигитален компас

Total пост-пејд XL

16.490 ден.

Цена на телефон

HSDPA интернет до 7.2 Mbps • H

26.490 ден.

MP

Total пост-пејд XL Tota

22.490 ден.

Цена на телефон

32.490 ден.

MP

HT HTC TC Sensation™ XE со Be Beats ea Audio™ *

HTC Wildfire S* H • Oперативен систем Android v2.3

• Оп Оперативен систем Android v2.3.4

• 600 MHz процесор, 512 MB ROM и RAM M меморија

• 1.5 GHz dual-core процесор, 768 MB RAM меморија ме

• HSDPA интернет до 7.2 Мbps

4GB вградена меморија, microSD влез • 4G

• microSD доградба на меморија до 32GB B

HTC Sense™, HSDPA интернет до 7.2 Mbps • HT

• интеграција со социјалните мрежи

Beats Audio™ со вклучени слушалки • Be

• Google Search, Maps, Gmail, YouTube

ТВ-излез, дигитален компас • ТВ

Total пост-пејд XL T Цена на телефон Ц

5.990 0 ден. 15.990 90 ден.

MP

Total пост-пејд XL To

22.490 ден.

Цена на телефон Це

32.490 ден.

MP

*може да се користи само со ONE SIM картичка к ка

ONE Mobile Total пост-пејд цените на мобилните телефони важат за сите нови пост-пејд претплатници кои ќе склучат договор за користење на наведените пост-пејд тарифни модели со времетраење од 24 месеци. Сите мобилни телефони се достапни во продажните места на ONE и ONE Партнер и со други пост-пејд тарифни модели, под поинакви услови. Количините се ограничени. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181.

3


[Пост-пејд] BlackBerry® Bold™ 9000

BlackBerry® Curve™ 8900

• BlackBerry oперативен систем

• BlackBerry oперативен систем

• HSDPA интернет до 3.6 Мbps

• GPRS/EDGE интернет конекција

• 624 MHz процесор, 128 МВ RAM меморија • 1GB вградена меморија, microSD доградба до 8GB • QWERTY тастатура, BlackBerry мапи • Преглед и едитирање на Мicrosoft Office документи

Total пост-пејд M Цена на телефон

17.990 ден. 23.990 ден.

MP

Сите информации на едно место со BlackBerry ONE услугата BlackBerry ONE услугата ви овозможува безброј корисни апликации, интернет/интранет, директен пристап на социјалните мрежи Facebook, MySpace, Twitter, календар, електронска пошта (е-mail) до 10 интегрирани e-mail адреси, вклучувајќи и: Hotmail, Yahoo, Google Mail и AOL, Instant Messaging преку BlackBerry Messenger, Windows Live Messenger (WLM), Yahoo! Messenger, AOL AIM & ICQ, Google Talk и многу повеќе. Преку вашиот Blackberry smartphone, ќе бидете во тек со сите информации кои ви се потребни во секое време и на секое место.

Услугата BlackBerry ONE е достапна за сите нови и постојни пост пејд мобилни корисни• microSD доградба на меморија до 32GB ци на ONE, без разлика на тарифниот модел кој го користат. Сѐ што треба да напра• QWERTY тастатура, BlackBerry мапи вите е да посетите еден од продажните салони на ONE и да го активирате пакетот Total пост-пејд M 13.990 ден. BlackBerry ONE S, кој ви овозможува приЦена на телефон 19.990 ден. стап до BlackBerry услугите и 2GB вклучен интернет секој месец, со месечна претпла3 та од 799 денари. • 512MHz процесор, 256 МВ ROM меморија

.2MP

Nokia E7-00

Nokia E6-00

• Оперативен систем Symbian^3

• Оперативен систем Symbian Anna

• QWERTY тастатура на лизгање, 16GB меморија

• 256 MB RAM и 1 GB ROM меморија

• 256 MB RAM, 1 GB ROM меморија • HSDPA интернет до 10.2 Mbps

• 8GB вградена меморија, microSD влез • QWERTY тастатура, ТВ-излез, дигитален компас

• дигитален компас, ТВ излез преку HDMI (720p) • Dolby Digital Plus квалитет на звукот

Total пост-пејд XL T

24.990ден.

Цена на телефон

34.990 ден.

MP

Total пост-пејд XL

13.990ден.

Цена на телефон

23.990 ден.

MP

Samsung i8700 Omnia 7

Motorola MILESTONE XT720

• Microsoft Windows Phone 7 OS

• Оперативен систем Android V2.1

• 1 GHz Scorpion процесор, Adreno 200 GPU

• ARM Cortex A8 720 MHz процесор

• Super AMOLED екран со 16 милиони бои

• 512 MB RAM, 512 MB ROM меморија

• 8GB вградена меморија, HSDPA до 7.2 Mbps

• Xenon блиц, стабилизација на сликата

• Дигитален компас, Facebook интеграција

• TV-излез (720p video) преку HDMI

Total пост-пејд XL T Цена на телефон

MP

19.990 ден. 29.990 ден.

• HSDPA интернет до 7.2 Мbps

Total пост-пејд XL Цена на телефон

14.990 ден. 24.990 ден.

8MP

ONE Mobile Total пост-пејд цените на мобилните телефони важат за сите нови пост-пејд претплатници кои ќе склучат договор за користење на наведените пост-пејд тарифни модели со времетраење од 24 месеци. Сите мобилни телефони се достапни во продажните места на ONE и ONE Партнер и со други пост-пејд тарифни модели, под поинакви услови. Количините се ограничени. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181.

5


Совршена изведба на звук и функционалност co

Со вклучените Beats Audio слушалки со висока дефиниција и квалитет, 1,5 GHz дво-јадрениот процесор и поголемата батерија, ова е моќен телефон кој не пропушта ниту еден такт.

co htc.com


[Мултимедија] ПРЕКРАСЕН ВО СПОДЕЛУВАЊЕ НА ДОПИР Направен за страсните корисници на социјалните мрежи, кои секојдневно споделуваат по неколку добри фотографии. Телефон со 5 мегапикселна дигитална камера, автоматско фокусирање и блиц за перфектна фотографија во какви било услови. Напредниот софтвер вклучува и многу други функции, како препознавање на лице, предупредување за трепнување и стабилизација на фотографијата, што е повеќе од доволно за перфектна фотографија од секој можен кадар. Прекрасниот S5560 Marvel е достапен со тарифниот модел ONE Mobile TOTAL L за 0 ден.

Nokia C5-03

Samsung S5560i Marvel • GPRS / EDGE интернет • microSD доградба на меморија до 16GB • препознавање на лице • стабилизација на сликата

Total пост-пејд L Цена на телефон

0 ден. 8.990 ден.

5MP

Nokia E5 N

• Оперативен систем Symbian OS v9.4

• Оперативен систем Symbian OS v9.3

• HSDPA интернет до 10.2 Mbps

• 256 MB RAM меморија, ARM 11 600 MHz процесор

• ТFT екран со 16 милиони бои • 128 МВ RAM меморија, microSD доградба до 16GB • Nokia мапи, препознавање на ракопис

• HSDPA интернет конекција до 7.2 Мbps • Вклучена 2GB microSD картичка, доградба до 32GB • QWERTY тастатура, преглед на MS Office документи

Total пост-пејд L

5.490 ден.

Цена на телефон

13.490 ден.

Total пост-пејд XL T

2.990 ден.

Цена на телефон Ц

12.990 ден.

5MP

5MP

Nokia X3-02 Touch & N Type Ty

Nokia C3-01 Touch & N Type Ty

• TFT екран со 256 илјади бои

• TFT екран со 256000 бои

• HSDPA интернет до 10.2 Mbps

• HSDPA интернет до 10.2 Mbps

• microSD доградба меморија до 16GB

• microSD доградба меморија до 32GB

• Facebook, Twitter апликации

• 64 MB RAM, 128 MB ROM меморија • Facebook, Twitter апликации

Total пост-пејд L To Цена на телефон Це

5MP

2.990 ден. 10.990 ден.

Total пост-пејд L To Цена на телефон Це

3.590 ден. 11.590 ден.

MP

ONE Mobile Total пост-пејд цените на мобилните телефони важат за сите нови пост-пејд претплатници кои ќе склучат договор за користење на наведените пост-пејд тарифни модели со времетраење од 24 месеци. Сите мобилни телефони се достапни во продажните места на ONE и ONE Партнер и со други пост-пејд тарифни модели, под поинакви услови. Количините се ограничени. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181.

7


891

ʪ̨̨̨̨̨̛̙̖̠̦̠̬̯̏̐̌̔̍ŶĚƌŽŝḘ̡̨̛̱̭̯̌̏͘ ʪ̛̠̦͕̌̚ ̡̛̥̱̌̚ ̛ ͕̌̍̌̏̌̚ ̡̨̛ ̨̐ ̪̬̯̌̏̌ ̨̨̨̨̨̨̨̛̛̛̯̠̯̙̯̪̱̣̭̖̖̦̪̬̏̏̏̍̔̏̔̔̚͘


[Мултимедија] МОДЕРЕН ПРЕДИЗВИК Телефонот кој прилега секому, за слушање, сликање и сурфање. Модерен и компактен на изглед, со екран на допир и вграден сензор за автоматско ротирање на екранот. За квалитетот на звукот и музиката тука е DNSe (Digital Natural Sound Engine) системот со кој поразлично ќе ја доживувате омилената музика.

Samsung S5230 Star • GPRS/EDGE интернет конекција • 50МВ вградена меморија • microSD доградба до 16GB • преглед на Microsoft Office документи

Total пост-пејд M Цена на телефон

0 ден. 6.990 ден.

3 MP 5 .2MP

Сликајте брзи и квалитетни фотографии со дигиталната камера од 3.15 мегапиксели и повеќето функции, како снимање видео клипови и препознавање на насмевка. Доколку ви треба повеќе меморија, можете да ја надградите со microSD мемориска картичка до 16 GB, доволно за илјадници песни, фотографии и видео клипови и филмови. Samsung Star, ѕвездата меѓу модерните телефони, е достапен со тарифниот модел ONE Mobile TOTAL М за 0 ден.

Nokia E72 N

Nokia C5 5MP • Операт Оперативен систем Symbian OS v9.3

• Оперативен систем Symbian 9.3

MB RAM и 512 MB ROM меморија • 256 M

• 250 MB вградена меморија, 128 MB RAM

• ARM 11 600 MHz процесор

• microSD влез за картичка до 16GB

• HSDPA интернет конекцијадо 7.2 Мbps

• HSDPA интерне тдо 7.2 Mbps

microSD влез за доградба до 32GB • microS

• Дигитален компас

Facebook, YouTube, hi5, MySpace апликации • Facebo

Total по пост-пејд L

2.490 ден.

Цена на т телефон

10.490 ден.

MP

Total пост-пејд XL To Цена на телефон Це

7.490 ден. 19.490 ден.

MP

MP

Nokia 7230

Nokia 6303i Classic • GPRS/EDGE интернет конекција

• 3G интернет конекција до 384 Kbps

• 2GB вклучена мемориска картичка

• Вклучена 2GB мемориска картичка

• microSD доградба до 16GB

• microSD доградба до 16GB

• 3.5 мм аудио излез, Nokia мапи

• Nokia/Ovi мапи

Total пост-пејд M Цена на телефон

3 MP 5 .2MP

1.990 ден. 8.990 ден.

Total пост-пејд M Цена на телефон

990 ден. 7.990 ден.

3 MP 5 .2MP

ONE Mobile Total пост-пејд цените на мобилните телефони важат за сите нови пост-пејд претплатници кои ќе склучат договор за користење на наведените пост-пејд тарифни модели со времетраење од 24 месеци. Сите мобилни телефони се достапни во продажните места на ONE и ONE Партнер и со други пост-пејд тарифни модели, под поинакви услови. Количините се ограничени. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181.

9


[Мултимедија]

Alcatel OT-891 Soul

PUMA Phone • Вградена батерија со соларно полнење (опционално)

• Оперативен систем Android v2.1

• Ексклузивни PUMA содржини и апликации

• microSD доградба на меморија до 16GB

• HSDPA интернет, 420 MHz процесор • дигитален компас, итеграција со социјалните мрежи

• HSDPA интернет до 7.2 Mbps • Вклучена 2GB мемориска картичка • Педометар, мерач на потрошени калории

Total пост-пејд L

0 ден.

Цена на телефон

3

7.990 ден.

Mobile пост-пејд M

0 ден.

Цена на телефон

.2MP

7.590 ден.

MP

LG GD900 Crystal

Nokia 6710 Navigator • Оперативен систем Symbian v9.3

• Транспарентна тастатура на лизгање

• ARM 11 600 MHz процесор

• HSDPA интернет до 7.2 Mbps

• HSDPA интернет до 10.2 Mbps

• 1.5GB вградена меморија

• 4GB microSD мемориска картичка, доградба до 16GB

• microSD доградба до 32GB

• Видео повик, Ovi Maps 3.0, дигитален компас, ТВ-излез

• ТВ-излез, преглед на Microsoft Office документи

Total пост-пејд XL Цена на телефон

4.590 ден. 14.590 ден.

• Втора камера за видео повик

Total пост-пејд XL

4.990 ден.

Цена на телефон

14.990 ден.

MP

5MP

Nokia C2-01

Nokia E52

• TFT екран со 256 илјади бои

• Оперативен систем Symbian OS, S60 rel. 3.2

• 3G интернет до 384 kbps

• ARM 11 600 MHz процесор

• microSD доградба меморија до 16GB

• 1GB вклучена мемориска картичка

• 64 MB RAM, 128 MB ROM меморија

• microSD доградба до 16GB • 3.5 мм аудио излез, Nokia мапи 3.0 • Преглед на MS Office 2007 документи

Total пост-пејд M T Цена на телефон

3 MP 5 .2MP

990 ден. 6.990 ден.

Total пост-пејд XL Цена на телефон

2.990 ден. 12.990 ден.

3 MP 5 .2MP

ONE Mobile Total пост-пејд цените на мобилните телефони важат за сите нови пост-пејд претплатници кои ќе склучат договор за користење на наведените пост-пејд тарифни модели со времетраење од 24 месеци. Сите мобилни телефони се достапни во продажните места на ONE и ONE Партнер и со други пост-пејд тарифни модели, под поинакви услови. Количините се ограничени. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181.

10


[Мултимедија]

ПРОВЕРИ СИ ГО СТАТУСОТ НА БЕСПЛАТНИ МИНУТИ, SMS, MMS И ИНТЕРНЕТ Новите TOTAL тарифни модели на ОNЕ ви овозможуваат проверка на расположливите бесплатни минути, SMS, MMS и интернет. Сѐ што треба да направите е да испратите SMS порака на бројот (075) 142 142 и да го проверите статусот, а цената на пораката изнесува 5,9 денари. Текстот на SMS пораката за проверка на преостанатите минути кон мобилните и фиксните броеви од мрежата на ОNЕ е STATUS ONE.

Samsung S5260 Star II

Доколку сакате да ги проверите преостанатите минути кон другите национални мрежи, текстот е STATUS POVICI. STATUS SMS е за проверка на преостанатите SMS пораки, STATUS MMS за проверка на преостанатите MMS пораки, преостанатите МВ интернет проверете ги со испраќање на текстот STATUS INTERNET, како и преостанатите минути кон омилениот број, а ова важи и за TOTAL S и TOTAL TEAM тарифните модели. Тоа проверете го со испраќање на текстот STATUS FF.

Samsung E2550 Monte Slider

• 30MB вградена меморија

• GPRS/EDGE интернет конекција

• microSD влез за картичка до 16GB

• 12МВ вградена меморија

• GPRS / EDGE интернет

• microSD доградба до 8GB

• Facebook и Twitter апликација

• поврзување со социјалните мрежи

Total пост-пејд M Цена на телефон

3

.2MP

1.490 ден. 7.490 ден.

Total пост-пејд S Цена на телефон

1

.3MP

490 ден. 4.990 ден.


[При-пејд] БЕСПЛАТЕН МОБИЛЕН Facebook

Alcatel OT-602 • GPRS интернет конекција • microSD доградба на меморија до 8GB • Facebook и Twitter aпликации

Total пост-пејд S Цена на телефон

Со мобилната верзија на Facebook, 0.facebook.com, достапна единствено за корисниците на ОNЕ мобилната телефонија, биди во тек со сите случувања на Facebook. Можеш да го менаџираш својот Facebook профил преку SMS, да постираш слики и видеа преку MMS и E-mail, лајкувај или едноставно, биди поблиску до твоите пријатели.

0 ден. 4.490 ден.

2MP

И сето ова, без какви било трошоци!

Alcatel OT-710* A

Alcatel OT-806* • GPRS/EDGE интернет конекција

• GPRS/EDGE интернет конекција

• microSD доградба до 8GB меморија

• microSD доградба до 8GB меморија

• QWERTY тастатура

• директно поврзување со социјалните мрежи

Total пост-пејд M Цена на телефон

0 ден. 6.490 ден.

Total пост-пејд S T

990 ден.

Цена на телефон Ц

4.990 ден.

2MP

MP

*Достапни и како при-пејд пакети со месечен бонус

ПРИ-ПЕЈД ПАКЕТ СО МЕСЕЧЕН БОНУС Одбери при-пејд пакет со мобилен телефон и сумата што ќе ја платиш ќе ти биде вратена како бонус за разговори секој месец.

При-пејд цена

Месечен бонус

Период за доделување бонус (во месеци)

Крајна цена

Alcatel OT-806

4 499 ден.

200 ден.

18

899 ден.

Nokia 6700 Slide

10 199 ден.

200 ден.

24

5 399 ден.

Nokia E5

11 799 ден.

250 ден.

24

5 799 ден.

Sony Ericsson ASPEN

11 799 ден.

250 ден.

24

5.799 ден.

Sony Ericsson YARI

12 799 ден.

250 ден.

24

6 799 ден.

PUMA Phone

16 699 ден.

250 ден.

24

10 699 ден.

Samsung E2330

2 999 ден.

160 ден.

18

0 ден.

Samsung E1080

1 299 ден.

200 ден.

6

0 ден.

Alcatel OT-710

2 999 ден.

160 ден.

18

0 ден.

Мобилен телефон

12


[При-пејд] ПРИ-ПЕЈД X-TRA ТАРИФА КРЕИРАНА ЗА СТУДЕНТИ При-пејд X-tra тарифата е најевтина тарифа за сите твои повици, пораки и сурфање на интернет, без никакви дополнителни или скриени трошоци. Само за 5,5 денари минута, добиваш говорни и видео повици кон сите мрежи, за 5,5 денари SMS кон сите мрежи, 5,5 денари е и ММЅ, исто така кон сите мрежи и 5,5 денари МВ за користење на интернет. Стани ОNЕ при пејд корисник и ќе можеш да уживаш во сите видови комуникација по најниска тарифа, а доколку си веќе при пејд корисник, едноставно префрли се во тарифниот модел X-tra кој е достапен на сите продажни места на ОNЕ.

ПРОМОЦИЈА НА БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ ПАКЕТ ХЅ Алпско скијање 2011/12 Солден, Австрија, 22 и 23 октомври 09:45 - 12:45 BoomTV, канал 40 и 41

Nokia ki 67 6700 00 S Slide* lilid d *

Стани при пејд корисник на X-tra тарифниот модел во промотивниот период или доколку си веќе при пејд корисник, промени го својот тарифен модел во X-tra при пејд и добиј бесплатен ХЅ интернет пакет со вклучени 200 МВ интернет сообраќај. По 30 дена, започнувајќи од денот на активацијата, пакетот ќе биде автоматски обновен со месечна претплата од 149 денари.

Samsung E2330*

Sony Ericsson S Ei SPIRO™* SP SPIRO™

• Оперативен систем Symbian v9.3

• GPRS / EDGE интернет

• Walkman 4.0 player

• ARM 11 600 MHz процесор, 128 МВ RAM меморија

• microSD доградба на меморија до 4GB

• GPRS/EDGE интернет конекција

• планер за активности

• microSD доградба до 16GB

• HSDPA интернет до 10.2 Mbps

• Facebook и Twitter апликации

• 2GB microSD мемориска картичка, доградба до 16GB

• Батериска светилка

• Видео повик, Ovi Maps

Total пост-пејд L Цена на телефон

3.590 ден. 11.590 ден.

5MP

Total пост-пејд S Цена на телефон

VGA

0 ден. 4.990 ден.

Total пост-пејд S Цена на телефон

990 ден. 5.990 ден.

2MP

*Достапни и како при-пејд пакети со месечен бонус

13


[Едноставен и евтин] БРЗ ПРИСТАП ДО МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ! Модерен телефон со мултимедијални содржини и бројни функции за размена на пораки. Со него брзо и лесно останувате во контакт со вашите најблиски. Испраќајте е-маил пораки од различните поштенски сандачиња, кратки пораки преку социјалните сервиси и симнувајте апликации и многу други функции преку Nokia Ovi Life Tools. Сега можете да ја слушате вашата омилена музика, со МP3 плеерот или на радио станиците преку FM приемникот, воопшто не грижејќи се за капацитетот на вашата меморија, бидејќи сега можете да ја надградите меморијата со microSD картичка до 32GB.

Nokia C1-01 • TFT екран со 65 илјади бои • GPRS интернет, МP3 мелодии • microSD доградба на меморија до 32GB • 16 MB RAM, 64 MB ROM меморија

Total пост-пејд S Цена на телефон

0 ден. 4.990 ден.

VGA

Модерниот Nokia C1-01 телефон е достапен со тарифниот модел ONE Mobile TOTAL S за 0 ден.

Nokia 1616

Samsung E1080

• 3.5 мм аудио излез

• Полифонични и МР3 мелодии

• Полифонични и МР3 мелодии

• 1МВ вградена меморија

• Вградена батериска светилка

• USB порт за трансфер • Вградена батериска светилка • Планер за активности

Total пост-пејд S Mobile при-пејд Цена на телефон

0 ден. 1.399 ден. 3.390 ден.

Total пост-пејд S Mobile при-пејд Цена на телефон

0 ден. 990 ден. 1.990 ден.

Alcatel OT-108

Alcatel OT-208 • екран 65 илјади бои

• полифоничн имелодии

• полифонични мелодии

• функција за поставување на лажен повик

• Функција за поставување на лажен повик

• вградена батериска светилка

Total пост-пејд S Mobile при-пејд Цена на телефон

0 ден. 999 ден. 2.990 ден.

Total пост-пејд S Mobile при-пејд Цена на телефон

0 ден. 699 ден. 2.990 ден.

ONE Mobile Total пост-пејд цените на мобилните телефони важат за сите нови пост-пејд претплатници кои ќе склучат договор за користење на наведените пост-пејд тарифни модели со времетраење од 24 месеци. Сите мобилни телефони се достапни во продажните места на ONE и ONE Партнер и со други пост-пејд тарифни модели, под поинакви услови. Количините се ограничени. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181.

14


[Пакети со фиксна линија] ONE FIX ПОСТ-ПЕЈД ONE Fix ви нуди можност за најповолни цени за разговор, најниски месечни трошоци, иста цена за локални и национални повици. Одберете еден од тарифните модели на ONE Fix пост-пејд според вашите потреби и ќе добиете: • • •

најниска месечна претплата од 149 денари иста цена за локални и национални повици без надоместок за приклучок (со 24-месечен договор)

ПАКЕТ СО ФИКСНА ЛИНИЈА И ИНТЕРНЕТ, СО НАЈНИСКА ПРЕТПЛАТА Одберете пакет со фиксна линија и интернет и ќе имате можност да добиете: • • • •

најниска месечна претплата за фиксна линија и интернет, од 599 денари до 80 GB вклучен бесплатен интернет месечно, секој месец вклучени бесплатни разговори секој месец иста цена за локални и национални разговори

Panasonic KX-TG 1311

Bridalplasty – реално шоу 4 ноември, петок, 21:00 Boom TV, канал 60

Philips CD-1701B

• осветлен екран

• осветлен монохроматски екран

• 20 мелодии на ѕвонење

• телефонски именик за 50 контакти

• телефонски именик за 50 контакти

• полифонични мелодии

• време на разговор 10 часа

• време на разговор до 12 часа

• време на мирување 120 часа

• XHD-звук неверојатно јасен звук

Цена

1.290 ден.

Panasonic KX-TG 2511

Цена

1.690 ден.

Panasonic KX-TG 6511

• осветлен монохроматски екран

• осветлен моно монохорматски екран и тастатура

• 16 полифонични мелодии

полифонични мелодии • 16 полифоничн

• идентификација на повик

идентификација на повик • идентификаци

• време на разговор 18 часа

разговор 18 часа • време на разго

• време на мирување 170 часа

мирување 170 часа • време на миру

• телефонски именик за 50 контакти

именик за 50 контакти • телефонски им

Цена

1.890 ден.

Цена Ц Це на

2.290 ден.

*Сите корисници на ONE, при обнова на договор на 24 месеци, имаат право на попуст на горенаведените производи. Производите се во ограничени количини.

15


[Лаптопи и мобилен интернет]

Acer A Aspire i One O N450 3G • Intel® Celeron® Atom™ N450 1.66GHz • RAM меморија 1GB DDR2, HDD 160 GB • Екран 10.1" WSVGA Acer CrystalBrite™, 0.3 МР камера • 3G mobile broadband влез за SIM картичка • 3 ќелијна батерија, Windows 7 Starter

Mobile Net S + 2GB интернет месечно Цена

0 ден. 14.990 ден.

MOBILE NET ЗА БЕСПЛАТНО СУРФАЊЕ КОГА СТЕ ВО ДВИЖЕЊЕ Lenovo Id IdeaPad P d S10-3s S10 3 • CPU Intel® Atom™ N455 процесор (512K Cache, 1.66 GHz);

Каде и да си, на кое било место, во кое било време, остани во контакт со своето семејство, со пријателите, имај пристап до Facebook, до Twitter и Youtube.

• 1GB DDR3 SDRAM меморија; HDD 250GB • Екран 10.1" SD LED Glare • VGA Intel Graphics Media Accelerator 3150 графичка карта • OS Windows 7 Starter

Mobile Net S + 2GB интернет месечно Цена

0 ден. 14.390 ден.

Интернет пакетите на ONE започнуваат веќе од 149 денари за 200 MB.

DELL Inspirion 15R N5010

HP ProBook 4320s

• Процесор Pentium P6100 (2.00GHz) 1.066MHz

(вклучено: торбица) • CPU Intel® Core™ i3-380M(2.53 GHz, 3 MB L3 cache)

• HDD 320GB (5400rpm) SATA • RAM меморија 2GB DDR3 (1066MHz) и

• 2 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM; HDD 250GB • Екран (13.3") LED-backlit HD Anti-Glare 1366 x 768 • Intel® HD Graphics графичка карта, 2МР камера

• 1GB DDR3 (1066MHz); Екран 15.6 HD 200 CSV LD • DVD-SuperMulti +-R DL(SATA) • VGA (0.3Mpix) камера со микрофон

• OS Windows 7 Starter

Mobile Net S + 2GB интернет месечно Цена

Одберете еден од Mobile Net пакетите на ONE и земете го интернетот со себе преку својот мобилен телефон или, пак преку 3G USB модем за лаптоп.

13.990 ден. 29.990 ден.

• Оперативен систем Windows 7 Starter

Mobile Net S + 2GB интернет месечно Цена

14.590 ден. 30.590 ден.

*Сите лаптопи со Mobile Net S тарифниот модел вклучуваат 3G USB модем со кој можеш да сурфаш со брзина до 7.2 Mbps. Месечната претплата изнесува 1.499 ден. со склучен договор во времетреање од 24 месеци.

16


[BoomTV] УЖИВАЈТЕ СО ПРОГРАМАТА НА BoomTV Најголемиот BООМ оваа есен е BoomTV! Уживајте во сериите, филмовите, спортот и документарците! Едноставно, останете пред BoomTV!

Teen Wolf, канал 52, АXN од 5 октомври, среда, 21:00 Во серијата се работи за општествениот отпадник, Скот Мекал, млад ученик кој е најдобриот играч на „Лакрос“ во средното училиште „Бикон Џилс“. Неговиот живот драстично се менува кога една ноќ го каснува врколак. Откако открива дека е врколак, со помош на својот најдобар пријател, Стајлс и мистериозниот врколак, Дерек, тој е присилен да научи да го балансира својот новооткриен идентитет и покрај многуте опасности за неговиот тинејџерски живот. Тој мора да се грижи неговите сакани да бидат безбедни, како и да ги балансира врските кои ги споделува со секоја личност околу себе. Наоѓањето на сопственото место е главна тема во серијата која го прикажува менталитетот на глутница кој го имаат врколаците.

Kardashians Krazy Weekend, канал 60, E!Entertaiment сабота, 15 октомври, 10:30 – 19:00, Kourtney & Khloe Take Miami недела, 16 октомври, 10:30 – 19:00, Keeping Up With The Kardashians Лудиот викенд започнува во сабота со емисиите „Kourtney and Khloe take Miami“ во кои Кортни и Клои остануваат сами во Мајами и работат во новиот „Dash Store“, светски познат моден бутик на фамилијата Kardashians. Во маратонот ќе може да ја видите и епизодата како Клои ја води радио емисијата „Khloe After Dark“, како и нивните врски и интимниот живот. Во недела ќе ги проследиме епизодите од „Keeping Up With The Kardashians“ во кои Ким се сели во новата куќа и по тој повод ќе подготви невидена журка. Во една од епизодите, сестрите ќе имаат состанок на слепо, а епизодата која не смее да се пропушти е кога Ким, по повод роденденот на Playboy, има фотосесија за весникот.

17


Wild Animal Repo, канал 32, Animal Planet од вторник, 25 октомври, 21:00 Запознајте го Scott Lope, кој има мисија за спасување на загрозени животни од непогодни сопственици, нелегална трговија и штетни средини.

Малото мече (Little Bear), канал 072, KidsCo Од 7 ноември, понеделник – петок, 09:50 и 12:30 Анимирани приказни што ќе ги разгалат срцата на сите големи и мали. Малото мече низ игра постојано зборува колку е важно пријателството, а во земјата каде што лимонадата има огромна моќ, заедно со неговите пријатели ќе ви го покаже едноставното решение за среќа. Серијата Малото мече како и целата програма на KidsCo е синхронизирана на македонски јазик.

СЀ ШТО ТИ ТРЕБА ЗА ТВОЈОТ ДОМ!

Секој сака да има повеќе избор, повеќе услуги наместо една, различни комбинации на услугите и на сето тоа да може и да заштеди! Со ONE пакетите можете да направите комбинации на услугите од мобилна телефонија, фиксна телефонија, интернет услугите, и тоа со една заедничка месечна претплата за сите услуги од пакетот, која е пониска доколку услугите се користат поединечно, бесплатни разговори помеѓу сите мобилни и фиксни линии од пакетот и различни комбинации на пакети со две или три услуги кои единствено ONE ги нуди на пазарот. ONE ви ги нуди следниве пакети со три услуги, кои вклучуваат:

ONE ви ги нуди следниве пакети со две услуги, кои вклучуваат:

• мобилна линија, фиксна линија и интернет конекција за дома • мобилна линија, интернет конекција за дома и дигитална телевизија • фиксна линија, интернет конекција за дома и дигитална телевизија • мобилна линија, фиксна линија и дигитална телевизија

• • • • •

Fix/Net/TV

Фиксна линија

Интернет за дома

S

M

L

1,2 ден/мин кон фиксни мрежи

1,2 ден/мин кон фиксни мрежи

1,2 ден/мин кон фиксни мрежи

10,9 ден/мин кон мобилни мрежи

9,9 ден/мин кон мобилни мрежи

9,9 ден/мин кон мобилни мрежи

/

100 ден разговор кон фиксни мрежи

300 ден разговор кон фиксни мрежи

40 GB интернет

80 GB интернет

10 GB интернет

Boom TV Месечна претплата

18

мобилна и фиксна линија мобилна линија и интернет конекција за дома мобилна линија и конекција за мобилен интернет фиксна линија и интернет конекција за дома фиксна линија и дигитална телевизија

Бесплатен приемник на користење 999 денари

1.399 денари

1.999 денари


[Дигитални фотоапарати]

FUJIFILM AV200 (вклучено: полнач со батерии, торбица и 4GB картичка)

BENQ C1450 • 14 MP резолуција

• 14 MP резолуција

• 3х оптичко приближување

• 3х оптичко и 4.6х дигитално приближување

• 2.7 инчен LCD екран

• 2.7 инчен LCD екран

• Снимање HD видео клипови

• SD / SDHC компатибилност за меморија, видео запис

• Напојување со 2 х АА батерии

• Напојување со 2АА батерии

• 2 годишна гаранција

Цена

3.790 ден.

Цена

4.990 ден.

Pentax Optio RS1500 50 00 00 HP CB350A

(вклучено: Pentax торбица и 4GB картичка)

• 12.2 МР резолуција

• 14Mpix CCD сензор

• 3х оптичко и 5х дигитално приближување

• 4х широкоаголен оптички зум (27.5-110мм)

• 2.7 инчен LCD екран

• 3 инчен широк LCD екран

• SD / SDHC компатибилност за меморија, видео запис

• HD видео запис 720р

• Напојување со 2АА батерии

• SD/SDHC компатибилност • Препознавање на лице и насмевка • Li-Ion батерија со полнач

Цена

3.490 ден.

Цена

5.990 ден.

Canon Pow PowerShot P owe werS Sho hot A2 hot A2200 A220 220 20 200 Canon PowerShot A800

(вклучени додатоци додатоци: 4 4GB SD картичка и торбичка)

• 10,0 МР, објектив со 3,3x оптички зум

• 14,1 МР, 28mm ширина, објектив со зум од 4x

• 6,2 cm (2,5”) LCD екран

• 6,8 cm (2,7") LCD екран

• Режим за намалување на заматувањето

• HD видео снимки (720p)

• DIGIC III процесор, 2 АА батерии за напојување

• Режим за намалување на заматувањето

• Видео снимки со долга репродукција

• Откривање на лице, автоматска корекција на црвени очи • DIGIC 4 процесор, Li-Ion батерија

Цена

4.790 ден.

Цена

8.190 ден.

19


[Дигитални фотоапарати] Nikon COOLPIX L23 (+Sanyo Eneloop полнач со 2 батерии, SanDisk 2GB SD картичка и Nikon футрола) • 10.1 MP резолуција • 5х NIKKOR и 4x дигитално приближување • 2.7 инчен LCD екран • SD/SDHC/SDXC влез за мемориска картичка • Electronic VR стабилизација на сликата

Цена Цена на апарат

5.490 ден. 4.490 ден.

Nikon COOLPIX S2500

Nikon ik CO COOLPIX COOL C OLPIX S3100 OLPI OL

(+SanDisk 2GB SD картичка и Nikon футрола)

((+SanDisk S 4GB SD картичка и Nikon футрола)

• 12.0 ефективни МР CCD

• 14.0 MP резолуција

• NIKKOR 4x приближување

• 5х NIKKOR оптичко и 4х дигитално приближување

• ТFT LCD екран 6.7cm (2.7")

• 2.7 инчен LCD екран

• SD/SDHC/SDXC компатибилност за меморија

• SD/SDHC/SDXC влез за мемориска картичка

• Electronic VR за квалитетна и јасна слика без заматување

• Electronic VR стабилизација

• Li-Ion батерија со регенерација

• HD видео запис со звук

Цена

5.990 ден.

Цена

7.590 ден.

Canon non P PowerShot Powe Po owe werS we erS rShot Sho ot A A320 A3200 200 IS (вклучени лучени додатоци: до 4GB SD картичка и торбичка)

Canon IXUS 115 HS

• 14,1 МР, 28mm ширина, објектив со зум од 5x

• HS систем (12,1 MP); 28mm, 4x приближување

• Оптички стабилизатор на слика

• oптичка стабилизација на слика

• 6,7 cm (2,7") LCD екран

• 3,0" PureColor II G LCD екран

• HD видео снимки (720p) со динамички IS

• Full HD; cтабилизација на слика HDMI излез

• Откривање на лице, автоматска корекција на црвени очи

• Интелигентен автоматски режим (32 сцени)

• DIGIC 4 процесор, Li-Ionбатерија

Цена

20

• Креативни режими на снимање

9.490 ден.

Цена

12.990 ден.


[Рутери] Linksys® by Cisco E1000 Wireless-N L

TP-LINK TL-WN321G

• Поврзување на вашите безжични компјутери и принтери, телефони со брзини до 300 Mpbs

• целосно компатибилен со 802.11g/b безжичната технологија

• Заштитена конекција со WPA/WPA2 и SPI firewall

• поддржува Windows 7/Vista/XP/2000

• Вклучен Cisco Connect софтвер за брза инсталација и подесување на рутерот

• вградена антена

• 4 Ethernet влезови (10/100 Mbps) за директно поврзување со жичани уреди

Цена

Цена

520 ден.

3.950 ден.

Linksys® by Cisco WRT54GH

TP-LINK TL-WR340G • поддржува поврзување и исклучување на конекцијата во одреден период од денот

• сите LAN влезови поддржуваат автоматски премин (MDI/MDI-X)

• поддржува UPnP, Dynamic DNS, Static Routing, VPN Pass-through

• се-во-едно безжичен рутер со 4 влезови и Wireless-G (802.11g)

• вградена firewall поддршка со филтрирање на IP адресата, Domain Name и MAC адресата

• висока заштита Wi-Fi Protected Access (WPA2)

Цена

• филтрирање на MAC адресата, SPI firewall

Цена

1.110 ден.

1.700 ден.

Linksys® by Cisco WRT120N L

TP-LINK TL-MR3220 3G T

• Рутер со 4 влезови

• поддржува PPPoE, Dynamic IP, Static IP, PPTP, L2TP Cable интернет пристап • компатибилен со UMTS/HSPA/EVDO USB модеми

• вграден Wireless Access Point за зголемена брзина и домет на конекцијата

• Wireless N брзина до 150 Mbps

• Wi-Fi Protected Setup - заштитно подесување

• 3G/WAN failover гарантира стабилна интернет конекција

• безбедна мрежа и достапна само со едно копче

Цена

Цена

1.620 ден.

2.650 ден.

МЕМОРИСКИ ДОДАТОЦИ

SanDisk isk Cruzer Blade 4GB

410 ден.

2GB

370 ден.

Apacer er SD

Apacer AH321 4GB 8GB

SanDisk CRUZER micro

440 ден. 720 ден.

Apacer AH332 4GB

440 ден.

Apacer micro i SD

2GB

360 ден.

4GB

420 ден.

8GB

690 ден.

2GB 4GB

310 ден. 400 ден.

21


[GPS уреди]

Garmin nüvi® 1300

Garmin nüvi® 1490T

• 4.3 инчен QVGA TFT екран

• Вклучена мапа од Европа и Adria Route

• Вградена Li-Ion батерија со регенерација

• Ултра тенок дизајн

• Вклучена мапа на Европа и Adria Route

• поставување аларм на сопствена маркирна точка (POI аларм)

• можност за инсталација на нови мапи

• FM traffic компатибилен

• слот за microSD компатибилност

• вградена Li-Ion батерија со регенерација

• преглед на фотографии

• можност за инсталација на нови мапи • слот за microSD картичка, FM & MSN апликаци

Цена

Цена

9.690 ден.

Garmin nüvi® 1350 EU

14.890 ден.

Garmin nuvi® 2460LT

• Вклучена мапа од Европа и Adria Route

• Вклучена мапа од Европа и Adria Route

• 4.3” QVGA TFT екран во боја

• 5 инчен широк екран на допир

• вградена Li-Ion батерија со регенерација

• Гласовна команда

• можност за инсталација на нови мапи

• Experience nüRoute™ технологија за препознавање и следење на омилените дестинации

• слотза microSD картичка, FM & MSN апликации • гласовна команда, auto-re-route

• handsfree повици

• “каде се наоѓам?” функција за брзо лоцирање

• селектирање на рути за заштеда на гориво

Цена

10.490 ден.

Цена

18.490 ден.

PS ИГРИ PlayStation® Move Starter Pack • Компатибилен исклучиво со PlayStation 3 конзолата

Sport Champion: Move Edition игра S Ц Цена

2.390 ден.

• Вклучува: Motion Controller, PlayStation Eye камера и демо Blu-Ray диск со тест игри • (Sports Champions, Start the Party, The Shoot, EyePet: Move Edition, TV Superstars, Тiger Woods 2011)

3 790 ден. ден 3.790

Цена

Start The Party: Move Edition игра Цена

2.390 ден.

EyePet: Move Edition игра Цена

1.790 0 ден ден. н.

SONY SO ON PS3 BD REMOTE CONTROLLER CO ON Цена Це ена

*Сите корисници на ONE, при обнова на договор на 24 месеци, еци, имаат пра право на попуст на горенаведените производи. Производите се во ограничени количини.

22

1.490 ден.


[Продажна мрежа на ОNЕ] ONE – ГТЦ Скоп Скопје ГТЦ лок локал 200 Тел: 02 24 41 754

ONE – Лептокарија Ск. Бул. Партизански Одреди бр.64 Тел: 02 30 92 847

ONE – Неоком Скопје Бул. Кузман Јосифовски Питу 15 Тел: 02 24 41 124

ONE – Рамстор Скопје Мито Х.В. Јасмин бб – Рамстор Тел: 02 32 96 108

ONE – Битола Ул. Добривое Радосављевиќ 2 Тел: 047 203 232 ONE – Охрид Ул. Македонски просветители бб Тел: 046 230 360 ONE - ТЦ Бисер Скопје Јане Сандански бр.82 Тел: 02 24 00 457 ONE - Бит Пазар Скопје Бул. Крсте Мисирков бр.63 Тел: 02 32 96 241 ONE - Веро Скопје Митрополит Гологанов бб – Веро Тел: 02 30 91 696

ONE – Кочани Маршал Тито бб Тел: 033 278 335

ONE - Битола – Веро Игњат Атанасовски бб – Веро Тел: 047 203 710

ONE – Струга ул. Маршал Тито, заграда 1/1 Тел: 046 784 900

ONE – Куманово Плоштад Маршал Тито 39 Тел: 031 438 007

ONE – Чаир Скопје Џон Кенеди бр. 5 Тел: 02 54 11 714

ONE – Неготино Страшо Пинџур бр.10 Тел: 043 371 651; 043 520 507

ONE - Ѓ. Петров Скопје ТЦ СП Планет - ул. Ѓорче Петров бб Тел: 02 20 50 930

ONE – Велес ул. Страшо Пинџур бб Тел: 043 212 570

ONE – Тетово Маршал Тито бб Тел: 044 350 390; 044 350 210

ONE – Кавадарци Илинденска бр.55 Тел: 043 400 690

ONE – Гостивар ТЦ Импортане - ул. Маршал Тито бб Тел: 042 221 571

ONE – Штип Ванчо Прке бр.74 Тел: 032 387 370

ONE – Струмица Бул. Маршал Тито бб Тел: 034 343 820

ONE – Прилеп Бул. Гоце Делчев 2/3-1 Тел: 048 401 520

ONE – Кичево Бул. Ослободување бб. Тел: 045 224 313 ONE Веро Центар – Скопје Кочо Рацин локал 18 Тел: 02 5411 712

[ОNЕ Партнер] ГЕМАК ТРАДЕ - Скопје Тел: 02 52 99 000 ЈЕЕС - Гостивар Тел. 076 524 777 ХЕРЦ - СГ- Крива Паланка Тел. 031 52 99 00 СЕРВИС ЕНЏИ – Дебар Тел. 046 52 99 00 ФЛЕШ - Х - Скопје Тел. 02 52 99 004 ТП - МИЦ - Пробиштип Тел. 033 52 99 02 ТЕХНО ДЕЛ ЛАДА - Скопје Тел. 02 52 99 006 СТЕФИ МЕДИА – Прилеп Тел. 048 52 99 00 МЕГАЛУКС– Берово Тел. 033 52 99 05 АКСИОС АГ ДООЕЛ - Скопје Тел: 02 52 99 008 ХАЈ ТЕК ДОО – Делчево Тел. 033 52 99 04 ГГГ МОБИЛЕ ДООЕЛ - Виница Тел. 033 52 99 03 МОБИ ТРЕНД - Битола Тел. 047 52 99 02

ЛИВА КОМЕРЦ - Неготино Тел. 043 52 99 01 БАЗАР ДОЕЛ - Кочани Тел. 033 52 99 00 ТЕТНЕТ ПРО - Тетово Тел. 075 235 297 МОБИ ШТРК - Битола Тел. 047 52 99 03 МОБИ ШТРК - Битола Тел. 047 52 99 04 РИВЕР СОФТ 1 - Скопје Тел. 075 387 606 ДИМБО - Пехчево Тел. 033 44 20 69 АГРО ЕКО - Скопје Тел. 076 262 946 ДЕМА КОМЕРЦ - Ресен Тел. 047 52 99 07 БЕСТ ЕЛЕКТРОНИК - Прилеп Тел. 048 52 99 04 АКВАРИУС СИСТЕМ - Центар Охрид Тел. 046 26 40 49 МСН - Радовиш Тел. 032 52 99 08 КОСМО 06 - Крушево Тел. 048 52 99 06

МИ МА - Гевгелија Тел. 034 52 99 05

НЕТФОН ДОО - Кратово Тел. 031 48 80 50

ГЛОБАЛ ЛИНК 2 - Виница Тел. 075 308 318

НЕТФОН ДОО - Гевгелија Тел. 075 235 203

БАРВИХА - К. Паланка Тел. 075 357 504

НЕТФОН ДОО - Богданци Тел. 034 223 062

ДР. МОБИЛ - Карпош 1, Скопје Тел. 075 454 234

НЕТФОН М-КОМПЈУТЕРИ - Валандово Тел. 075 375 057

МИК-ПРОМЕТ - Ново Село Тел. 075 235 208

НЕТФОН - Порта Влае, Скопје Тел. 02 10 50 616

МАСТЕРНЕТ - Велес Тел. 075 235 212

МОБИ ФИКС - Свети Николе Тел. 075 505 050

МЕДИА ЦЕНТАР - Кичево Тел. 075 235 233

СЕТ КОМПЈУТЕРИ 1 - Рузвелтова, Скопје Тел. 02 52 99 056

ВЕМАКС - Кичево Тел. 076 447 499

СЕТ КОМПЈУТЕРИ 2 - ГТЦ, Скопје Тел. 02 52 99 057

НЕТФОН ДОО - Кочани Тел. 033 27 05 58

КОМПЈУТЕР ШОП - Битола Тел. 047 529 906

НЕТФОН ДОО - Макед. Каменица КОМПЈУТЕР ШОП - Тетово Тел. 033 43 10 30 Тел. 044 529 902 НЕТФОН ДОО - Делчево Тел. 033 41 01 91 НЕТФОН ДОО - Свети Николе Тел. 032 44 40 75

СЕТ КОМПЈУТЕРИ МЕГАСОФТ - Струмица Тел. 034 529 904 МОБИ ТРИ ДООЕЛ - Куманово Тел. 031 411-453; 075 814-200

ONE однапред се извинува за можните печатни грешки и го задржува правото за измена на цените.

23


Не си играјте расипан телефон

Samsung S 3350

5.999 ден.

Alcatel OT-108

699 ден.

200 бесплатни SMS пораки во при-пејд Станете нов при-пејд корисник на вистинската мрежа и ќе добиете 200 бесплатни SMS пораки кон сите национални мрежи. Постоечките при-пејд корисници ќе добијат 200 бесплатни SMS пораки доколку го активираат месечниот пакет за разговори со кој користат 400 минути во мрежата на ONE со претплата од 249 денари. За активирање на месечниот пакет испратете SMS порaка: PAKET 400 START на бројот 181. Пораките можат да се користат во период од 30 дена од нивното доделување. Понудaта е промотивна и важи ограничен период. Повеќе информации во Центарот за грижа за корисници на (02) 181 или на info@one.mk. www.one.mk

ONE Каталог октомври  

ONE Каталог октомври

ONE Каталог октомври  

ONE Каталог октомври

Advertisement