Page 1

Microsoft Sharepoint Server 2018 S HAR E POI NT SE R VER E N


• Hvis du ikke er bekendt med Microsofts serverpalette, skal du vide, at den er designet til at indsamle og analysere vigtige forretningsdata og dermed få et nøjagtigt og brugbart syn på forretningsaktiviteter. Hvad der er interessant er, at softwaren understøtter både den lokale og den webbaserede implementeringsarkitektur. • Sharepointserver arkitekturen kan også kombineres med eksisterende software til forretningsadministration, såsom Dynamics ERP og CRM, Microsoft Office og en palette af andre produkter, der giver en intuitiv slutbrugeroplevelse.


Overvåg og analyser kritiske forretningsdata • Sharepoint Server er også en løsning, der hjælper brugere med at overvåge og analysere kritiske forretningsdata fra deres desktop, mobilenhed eller enhver enhed, der er forbundet med internettet. Ved at bruge Microsoft SharePoint kan brugerne samarbejde effektivt og oprette websteder for at dele information.


Overvåg og analyser kritiske forretningsdata • Derudover giver en Sharepoint server også brugere mulighed for at styre dokumenter eksternt og offentliggøre samarbejdsrapporter. Derfor er enSharepoint serverpopulær for organisationer af alle typer, og hvordan den effektivt hjælper dem med at drive deres forretning.


Interaktive dashboards og scorekort • Programmet giver dig også mulighed for at se og adressere specifikke behov på en fin visuel måde. Takket være Sharepoint serveren kan organisationerne imødekomme behovene hos en afdeling eller virksomheden som helhed visuelt med pænt designede dashboards og scorekort


Interaktive dashboards og scorekort • Derfor er Sharepoint serveren i 2018 en af de bedste programmer, der passer til virksomheder, der har brug for en stor business intelligenceplatform, der kan øge deres samarbejde, samtidig med at de giver dem indsigtsdybende indsigter.


Interaktive dashboards og scorekort • Brugervenligheden er et af de funktioner, der gør dette til det bedste produkt for virksomheder i alle størrelser ud fra dokumentationens perspektiv. For mange er det den mest vigtige tjeneste, der bruges dagligt, hvilket gør samarbejdet effektivt og effektivt.

Microsoft sharepoint server 2018  

Derfor er Sharepoint serveren i 2018 en af de bedste programmer, der passer til virksomheder, der har brug for en stor business intelligence...

Microsoft sharepoint server 2018  

Derfor er Sharepoint serveren i 2018 en af de bedste programmer, der passer til virksomheder, der har brug for en stor business intelligence...

Advertisement