Page 1


LG G Flex • Sistem operativ Android OS 4.2.2 • Tuchscreen i lakuar dhe fleksibil 6.0” HD OLED

TELEFONI MË INOVATIV LG G Flex në ONE

• 2.26 GHz Quad Core procesor • LTE, NFC • 13МР kamerë me video, autofokus, flash

Kompania Koreane LG e njohur me prodhimet e saj inovative na sjell smartfonin e parë të lakuar LG G Flex. OLED ekrani i lakuar 6-inçësh mundëson një përvojë impresive të këtij smartfoni i cili është dizajnuar në atë mënyrë që të përgjigjet me formën natyrale të fytyrës dhe dorës së përdoruesit. Procesori i fuqishëm Qualcomm Snapdragon dhe kamera prej 13MP janë atributet shtesë që e bëjnë këtë smartfon të përsosur në çdo drejtim.

• 2MP kamerë të dytë • Wi-Fi , Bluetooth, GPS • 2 GB RAM memorie • HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps • 3.500 mAh bateri

Mobile Total XXL

20.990 den.

Çmimi i telefonit

45.990 den.

MP

LG G2

LG Nexus 5 • Sistem operativ Android OS 4.4 (KitKat)

• Sistem operativ Android OS 4.2.2

• 4.9” IPS+ touchscreen me 16М ngjyra

• 5.2” FULL HD IPS touchscreen me 16М ngjyra

• 2.26GHz Quad Core procesor

• 2.26GHz Quad Core procesor

• Wi-Fi , Bluetooth, aGPS, NFC

• LTE, NFC

• 8МР kamerë me video, autofokus, flash

• 13МР kamerë me video, autofokus, flash

• 1.3 MP kamerë të dytë

• 2MP kamerë të dytë

• 2 GB RAM memorie

• Wi-Fi , Bluetooth, GPS

• HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps

• 2 GB RAM memorie

• 2.300mAh bateri Wi-Fi , Bluetooth, GPS

• HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps • 3.000 mAh bateri

Mobile Total XXL Çmimi i telefonit

3.990 den. 26.990 den..

MP

Mobile Total XXL Çmimi i telefonit

7.990 den. 29.990 den..

MP

LG G2 Mini

LG Optimus L90

• Sistem operativ Android OS 4.4(Kit Kat)

• Sistem operativ Android OS 4.4(Kit Kat)

• 4.7” qHD IPS touchscreen me 16М ngjyra

• 4.7” qHD IPS touchscreen me 16М ngjyra

• 1.2 GHz Quad Core procesor

• 1.2 GHz Quad Coreprocesor

• LTE, NFC

• 8МР kamerë me video, autofokus, flash

• 8МР kamerë me video, autofokus, flash

• 1.3MP kamerë të dytë

• 1.3MP kamerë të dytë

• Wi-Fi , Bluetooth, aGPS

• Wi-Fi , Bluetooth, GPS

• 1 GB RAM memorie

• 1 GB RAM memorie

• HSDPA konekcion interneti deri 21Mbps

• HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps • 2.440 mAh bateri

Mobile Total XXL Çmimi i telefonit MP

0 den. 19.990 den..

Mobile Total XXL Çmimi i telefonit

0 den. 15.990 den..

MP

ONE Mobile Total çmimet post-pejd të telefonëve celular vlejnë për të gjithë parapaguesit e rinj post-pejd të cilit do të lidhin kontratë për shfrytëzimin e modeleve të dhëna tarifore me kohëzgjatje prej 24 muaj. Pakot Select me telefon vlejnë me kontratë prej 24 muaj dhe për të nevojitet që të aktivizohen një numër i caktuar i pakove plotësuese. Të gjithë telefonat celular mund t’i gjeni në pikat e shitjes të ONE dhe ONE Partnerëve edhe me modele tjera tarifore post-pejd, me kushte tjera. Sasitë janë të kufizuara. Më shumë informacione në Qendrën për kujdes ndaj klientëve në (02) 181.

3


Samsung Galaxy S5 • Sistem operativ Android OS 4.4.2(KitKat)

Samsung Galaxy S5 i fuqishëm në dyqanet e ONE

• 5.1" FHD Super AMOLED capacitive touchscreen, me 16M ngjyra • LTE. NFC • 2.5GHz Quad core procesor,

Pasardhësi i GS4 të njohur nga Samsung në fakt është version i avancuar dukshëm dhe version i përsosur i këtij modeli me performanca jashtëzakonisht të fuqishme. Telefoni 5,1 inç me quad-core Android 4,4 KitKat procesor dhe 12 megapiksel kamerë praktikisht posedon çdo gjë që ju nevojitet nga smartfoni juaj, me kualitet dhe shpejtësi të shkëlqyer siç keni ëndërruar. Risi të këtij modeli janë edhe opsionet: skanim i gishtit dhe monitor hear rate i cili paraqitet për herë të parë në smartfon.

• 16МР kamerë, HD video, stabilizues të fotografisë • kamerë të dytë 2МР • IP67 certificated Dust & Water Resistant • Wi-Fi, TV-out, aGPS • 16GB memorie interne shtesë deri 128GB • 2GBRAM memorie

Mobile Total XXL

17.990 den.

Çmimi i telefonit

38.990 den.

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy S4 S

• Sistem operativ Android OS 4.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android OS 4.2 (Jelly Bean)

• 5.7" Super AMOLED touchscreen, me 16M ngjyra

• 5.0" FHD Super AMOLED capacitive touch screen, me 16M ngjyra

• 2.3 GHz Quad core procesor,

• Quad core procesor,

• LTE, NFC, DLNA

• 3МР kamerë, HD video, stabilizues të fotografisë 4x zoom digjital

• 13МР kamerë, autofokus dhe flash

• kamerë të dytë 2МР

• kamerë të dytë 2МР

• Punon me мicro SIM kartelë

• Smart pen

• Wi-Fi , Wi-Fi Direct,

• Мicro SIM kartelë

• 16GB memorie interne shtesë deri 64GB

• Wi-Fi, Wi-FiDirect, Wi-FiHot-spot

• 2GB RAM memorie

• 32GB memorie (less is user available)

• HSPA+ 42Mbps, HSUPA 5.76Mbps

• Micro SD shtesë deri 64GB • HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps

• Google Search, Maps, Gmail, YouTube

• Li-Ion bateri 3.200 mAh

Mobile Total XXL

19.990 den.

Çmimi i telefonit

40.990 den.

MP

Çmim promovues

0 den.**

Çmimi i telefonit

34.990 den.

MP

*Pu *Punon unon vetëm me S u SIM kartelë të ONE

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE * *P

Samsung i9080 Galaxy Grand Sa S

Samsung Galaxy S4 mini Sa S

• S Sistem operativ Android OS 4.1.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android OS 4.2.2 (Jelly Bean)

5.0" touchscreen, me 16M ngjyra • 5

• 4.3" qHDSuper AMOLED capacitive touchscreen, me 16M ngjyra

Dual core 1.2 GHz procesor • D

• Dual core 1.7GHz procesor, LTE

8МР kamerë, HD video, auto-fokus • 8

• 8МР kamerë, HD video, auto-fokus

• kkamerë të dytë 2МР • 11GB RAM memorie memicro SD shtesë deri 64GB

• kamerë të dytë 1.9МР • Wi-Fi , Wi-Fi Direct

Wi-Fi, Wi-Fi Direct, BT 4.0 • W

• 8GB memorie interne shtesë deri 64GB

HSDPA-21Mbps, GPS • H

• 1.5 GB RAM memorie • HSDPA-42Mbps, aGPS

Mobile Total XXL Mo

0 den.

Çmimi Çmim mi i telefo telefonit

17.990 den.

MP

*Pun *Punon non vetëm me SIM kartelë të ONE no

4

Çmim promo Ç promovues

0 den.*

Çmimi i telefon Ç telefonit

24.990 den.

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

*Me modelin tarifor Total L + Net 10GB për parapagim mujor prej 2099 denarë. **Me modelni tarifor Total L + Net 10GB + Net M për parapagim mujor prej 2698 denarë.


Sony Xperia Z1 S

Sony Xperia Z1 Compact S

• Sistem operativ Android 4.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android 4.4 (Kit Kat)

• 5.0“Full HD display me 16М ngjyra

• 4.3“Full HD display me 16М ngjyra

• 2.2 GHz Qualcomm Quad Core procesor

• 2.2 GHz Qualcomm Quad Core procesor

• Micro SIM kartelë, NFC, LTE

• Micro SIM kartelë, NFC, LTE

• 20.7МР kamerë me HD video, autofokus, flash, 8x zoom digjital

• 20.7МР kamerë me HD video, autofokus, flash, 8 x zoom digjital

• 2МР kamerë frontale

• 2МР kamerë frontale

• IP55 and IP58 certifikatë për water & dust resistance nce

• IP55 and IP58 certifikatë për water& dust resistance

• Bluetooth 4.0, MP3, DLNA

• Bluetooth 4.0, MP3, DLNA

• Wi-Fi , Wi-fi hotspot

• Wi-Fi , Wi-fi hotspot

• 2GB RAM memorie + hapësirë për micro SD kartelë elë

• 2GB RAM memorie + hapësirë për micro SD kartelë

• HSDPA konekcion interneti deri42Mbps

• HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps

Mobile Total XXL M

17.990 den. en.

Çmimi i telefonit Çm

38.490 den. den n.

Mobile Total XXL M

7.990 den.

Çmimi i telefonit Çm

MP

28.990 den.

MP

Sony Xperia SP So

Sony So S o Xperia L

• Sistem operativ Android 4.1 (Jelly Bean)

• S Sistem operativ Android 4.1 (Jelly Bean)

• 4.6‘’LCD resistent ndaj gërvishtjes me 16М ngjyra

4.3‘’LCD resistent ndaj gërvishtjes me 16М ngjyra • 4

• Sony Mobile BRAVIA® Engine 2

• 1 GHz Qualcomm dual-core procesor

• 11.7 GHz Dual Core procesor

aGPS, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot • MP3, FM radio, • a Bluetooth B

• aGPS, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0 • 8МР kamerë me HD video, autofokus, flash, 16x zoom digjital

8MP kamerë me autofokus, 4 x zoom, flash, HD • 8 vvideo VGA kamerë të dytë • V

• V VGA kamerë të dytë • 1 GB RAM memorie me hapësirë për micro SD kartelë

• 1 GB RAM memorie me hapësirë për micro SD kkartelë HSDPA konekcion interneti deri21 Mbps • H

• HSDPA internet deri 42Мbps • Interaksion me rrjetet sociale

Çmim promovues Çm

0 den.*** *

Çmimi i telefonit Çmi

20.990 den. n.

Çmim promovues Çmi

0 den.**

Çmimi i telefonit Çmim

MP

14.990 den.

MP

Sony Xperia M

Sony Xperia E S

• Sistem operativ Android 4.1 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android 4.1 (Jelly Bean)

• 4.0‘’LCD touchscreen me 16М ngjyra

• 3.5‘’LCD resistent ndaj gërvishtjes me 262K ngjyra

• 1 GHz Qualcomm dual-core procesor

• SonyMobile BRAVIA® Engine 2

• aGPS, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot

• 1 GHz Qualcomm Snapdragon procesor

• MP3, FM radio, Bluetooth

• aGPS, Wi-Fi, Bluetooth

• 5MP kamerë me HD video, 4 x zoom

• 3.2МР kamerë me video, 4x zoom digjital

• Kamerë të dytë për video thirrje

• 512 MB RAM memorie me hapësirë për micro SD kartelë

• memorie interne deri 4GB me hapësirë për micro SD kartelë deri 32GB

• HSDPA internet deri7.2 Мbps • Interaksion me rrjetet sociale

Çmim promovues Çmimi i telefonit

5MP

0 den.* 13.990 den.

Select Promo L

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

7.499 den.

3

.2MP

*Me modelin tarifor Total M + Net S për parapagim mujor prej 1098 denarë. **Me modelin tarifor Total L + Net M për parapagim mujor prej 1698 denarë.***Me modelin tarifor Total L + Net për parapagim mujor prej 2099 denarë. ONE Mobile Total çmimet post-pejd të telefonëve celular vlejnë për të gjithë parapaguesit e rinj post-pejd të cilit do të lidhin kontratë për shfrytëzimin e modeleve të dhëna tarifore me kohëzgjatje prej 24 muaj. Pakot Select me telefon vlejnë me kontratë prej 24 muaj dhe për të nevojitet që të aktivizohen një numër i caktuar i pakove plotësuese. Të gjithë telefonat celular mund t’i gjeni në pikat e shitjes të ONE dhe ONE Partnerëve edhe me modele tjera tarifore post-pejd, me kushte tjera. Sasitë janë të kufizuara. Më shumë informacione në Qendrën për kujdes ndaj klientëve në (02) 181.

5


Huawei Ascend Mate • Sistem operativ Android

FABLETI me baterinë më të mirë

• 6.1” HD IPS+ LCD touchscreen me 16М ngjyra • 1.5 GHz Quad Core procesor • Micro SIM kartelë • 8МР kamerë me video, autofokus, flash

Fableti 6.1 inç Huawei Ascend mate në shikim të parë duket shumë i madh, por dizajni ergonom është i adaptuar që të mund të përdoret si çdo smartfon i madh. Ky fablet është ideal për leximin dhe shikimin e videove të mëdha, kështu që vërtetë duket si kombinim i përsosur i përparësive të cilat i kanë tabletat por edhe gjenerata më e re e smartfonëve.

• 1МР kamerë frontale • Bluetooth 4.0, MP3, DLNA • Wi-Fi , aGPS • 2GB RAM memorie + hapësrië për micro SD kartelë • HSDPA konekcion interneti

Mobile Total XXL

0 den.

Çmimi i telefonit

22.990 den.

MP

Samsung i9205 Galaxy Mega S

Sony Xperia Z1 Ultra S

• Sistem operativ Android OS 4.2.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android 4.2 (Jelly Bean)

• 6.3" HD Super Clear touchscreen, me 16M ngjyra

• 6.4“ touchscreen me 16М ngjyra

• Dual core 1.7GHz procesor, LTE

• 2.2 GHz Qualcomm Quad Core procesor

• 8МР kamerë, HD video, auto-fokus

• Micro SIM kartelë, NFC, LTE

• kamerë të dytë 1.9МР

• 8МР kamerë me HD video, autofokus, 16x zoom digjital

• 8GB memorieinterne me micro SD shtesë

• 2МР kamerë frontale

• Wi-Fi , Wi-Fi Direct, BT 4.0

• IP55 and IP58 certifikatë për water & dust resistance

• HSDPA-21Mbps, GPS • Micro SIM kartelë

• Smart pen • Wi-Fi , Bluetooth 4.0, DLNA • 2GB RAM memorie + hapësirë për micro SD kartelë • HSDPA konekcion interneti deri42Mbps

Çmim promovues

0 den.*

Mobile Total XXL M

Çmimi i telefonit

29.990 den.

Çmimi i telefon Ç telefonit

MP

9.990 den. 38.990 den.

MP

* *Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

Huawei Ascend P6

Huawei Ascend G700 H

• Sistem operativ Android 4.2.2( Jelly Bean)

• Sistem operativ Android 4.2( Jelly Bean)

• 4.7” HD IPS+ touchscreen me 16 milion ngjyra

• 5.0” HD IPS touchscreen me 16 milion ngjyra

• Ultra slim dizajn 6.9mm

• 1.2 GHz Quad Core procesor

• 1.5 GHz Quad Core procesor

• 8МР kamerë me video, autofokus, flash

• 8МР kamerë me video, autofokus, flash

• 1.3МР kamerë frontale

• 5МР kamerë frontale

• Wi-Fi , Bluetooth 4.0, aGPS

• Wi-Fi , Bluetooth 3.0, aGPS

• 2GB RAM memorie + hapësirë për micro SD kartelë

• 2GB RAM memorie + hapësirë për micro SD kartelë

• HSDPA konekcion interneti

• HSDPA konekcion interneti

Mobile Total XXL Çmimi i telefonit

0 den. 21.990 990 den.

MP

6

*Me modelin tarifor Total L + Net 10GB për parapagim mujor prej 2099 denarë.

Mobile Total XL M Çmimi i telefonit Çm MP

0 den. 13.990 den.


Samsung i9060 Galaxy Sa S Grand Neo Gr G

Samsung Sa a i8260 Galaxy Core

• S Sistem operativ Android OS, v4.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android OS 4.1(Jelly Bean)

5.01“ touchscreen me 16М ngjyra • 5

• 4.3" touchscreen, me 16M ngjyra

• 11.2 GHz Quad-core Cortex-A7

• Dual core 1.2 GHz procesor

5МР kamerë me video dhe flash • 5

• 5МР kamerë me auto-fokus dhe flash

VGA kamerë të dytë • V

• VGA kamerë të dytë

Wi-Fi , Bluetooth, MP3 • W

• 1GBRAM memicro SD shtesë deri 64GB

• 11GB RAM memorie + hapësirë për micro SD kkartelë

• Wi-Fi , Wi-FiDirect, BT 4.0

HSDPA konekcion interneti deri 21.1Mbps • H

• HSDPA-7.2 Mbps, GPS

Mobile Total XXL Mo

0 den. en.

Çmim promovues Çm

Çmimi i telefonit Çmim

16.990 de den. en.

Çmimi i telefonit Çmi

5MP

0 den.** 13.990 den.

5MP

*Pu *Punon u vetëm me SIM kartelë të ONE

*Punon *P Pun vetëm me SIM kartelë të ONE

Samsung S a Galaxy S III

Samsung i8730 Galaxy Express S

• Sistem operativ Android OS, v4.0 (Ice Cream m Sandwich) • HD Super AMOLED 4.8” Touchscreen LCD D • 1.4GHz Quad Core procesor,

• S Sistem operativ Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean) 4.5” Super AMOLED touchscreen me 16М ngjyra • 4 1.2Dual Core GHz procesor, • 1.2 LTE • LT

• 8МР kamerë, HD video, stabilizues të fotografisë

5МР kamerë, autofokus, flash • 5М 1.3МР kamerë frontale • 1.3

• kamerë të dytë 1.9МР

Micro SIM kartelë • M

• Shfrytëzon vetëm мicro SIM kartelë

Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, aGPS • W

• Wi-Fi , Wi-Fi Direct, Wi-Fi Hot-spot

MP3, FM radio, Bluetooth • M

• TV-out, GPS • 16GB memorie interne shtesë deri 64GB

1GBRAM memorie me micro SD shtesë deri 64GB • 1G HSDPA konekcion interneti deri42 Mbps • H

• 1GB RAM memorie • HSDPA konekcion interneti deri 21 Mbps • Google Search, Maps, Gmail, YouTube • integrim me rrjetet sociale

Çmim promovues Çmimi i telefonit

0 den.**** *** *** 23.990 den d den. n.

MP

Çmim Ç Çm im m promov promovues

0 den.***

Çmimi Çmi mi i telefoni m telefonit

18.990 den.

5MP *Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

Samsung S a Galaxy S III mini

Samsung S7560 Galaxy Trend Sa S

• S Sistem operativ Android OS, v4.1 (Jelly Bean))

• Sistem operativ Android

Super AMOLED 4.0” Touchscreen LCD • S

• 4.0" touchscreen, me 16M ngjyra

• 1 GHz procesor,

• 1GHz procesor

• 5МР kamerë me flash, autofokus, HD video

• 5МР kamerë me video, flash, auto-fokus

• VGA kamerë të dytë

• VGA kamerë të dytë

• Wi-Fi , Wi-Fi Direct, GPS

• 512МВ RAM memorie

• 8GB memorie interne shtesë deri 32GB

• Wi-Fi , BT, МР3

• HSDPA konekcion interneti deri 14.4 Mbps

• HSDPA internet, аGPS

• integrim me rrjetet sociale • Li-Ion bateri 1.500 mAh

Çmim promovues Çm

0 den.*** ***

Çmimi i telefonit Çm

5

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

14.990 den.

Çmim promovues Ç Çmimi Çm m i telefonit

0 den.* 10.990 den.

5

MP

*Punon * P vetëm me SIM kartelë të ONE

*Me modelin tarifor Total M + Net XS për parapagim mujor prej 848 denarë.**Me modelin tarifor Total M + Net S për parapagim mujor prej 1098 denarë. ***Me modelin tarifor Total L + Net M për parapagim mujor prej 1698 denarë.. ****Me modelin tarifor Total L + Net 10GB + Net S për parapagim mujor prej 2498 denarë. ONE Mobile Total çmimet post-pejd të telefonëve celular vlejnë për të gjithë parapaguesit e rinj post-pejd të cilit do të lidhin kontratë për shfrytëzimin e modeleve të dhëna tarifore me kohëzgjatje prej 24 muaj. Pakot Select me telefon vlejnë me kontratë prej 24 muaj dhe për të nevojitet që të aktivizohen një numër i caktuar i pakove plotësuese. Të gjithë telefonat celular mund t’i gjeni në pikat e shitjes të ONE dhe ONE Partnerëve edhe me modele tjera tarifore post-pejd, me kushte tjera. Sasitë janë të kufizuara. Më shumë informacione në Qendrën për kujdes ndaj klientëve në (02) 181.

7


ALCATEL 1010 A

Samsung E1200 S

• .45” ekran kolor me 65.000 ngjyra

• Ekran kolor me 56.000 ngjyra

• FМ radio

• МР3 melodi të ziles

• 4MB RAM memorie

• Planifikues aktivitetesh

• Llambë baterie

• Li-Ion bateri 800mAh

Mobile Total S M XhaBest çmimi pri-pejd Xh

0 den. 699 den.

*Punon *Pu * unon vetëm me SIM kartelë të ONE

Mobile Total S

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

999 den.

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

Nokia N o 106

Nokia N o 108

• 1.8” ekran kolor me 65.000 ngjyra

• 1.8” ekran kolor me 65.000 ngjyra

• FМ radio

• VGA kamerë me video

• Numrator telefonik për 500 kontakte

• Bluetooth 3.0

• Llambë baterie

• FM radio , МР3 player

• 3.5mm A/V kyçës

• hapësirë për micro SD kartelë deri 32GB • 3.5mm A/V kyçës

Mobile Total S XhaBest çmimi pri-pejd

0 den. 1.399 den.

Mobile Total S M XhaBest çmimi pri-pejd X

0 den. 1.799 den.

VGA

ALCATEL A LCA 902

Nokia N okia Asha 210 • 2.4” LCD me 65.000 ngjyra

• 3.2 МР kamerë me video

• QWERTY tastierë

• QWERTY tastierë

• 2MP kamerë me video, 4 х zoom

• Wi-Fi, Bluetooth

• Wi-fi, Bluetooth, MP3, FM radio

• MP3, FM radio,

• 32MB RAM memorie me micro SD shtesë deri 32GB

• Micro SD shtesë deri3 2GB • 3G konekcion

• Li-Ion bateri 1.200 mAh

Mobile Total S+ M

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd X

3.799 den.

MP

8

Mobile Total S M

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd X

3.999 den.

3

.2MP


A ALCATEL ONETOUCH IIDOL

A ALCATEL ONETOUCH IIDOL MINI

• Sistem operativ Android Jelly Bean, v4.1

• Sistem operativ Android OS, v4.2

• 4.7” qHD touchscreen me 16m ngjyra

• 4.3” IPS touchscreen me 16 milion ngjyra

• 1GHzDual Core procesor

• 5МР kamerë me video, face detection, touch focus

• 8 МР kamerë me autofokus, zoom digjital, flash, video

• VGA kamerë të dytë

• Wi-Fi konekcion, aGPS, Bluetoothv 4.0

• 1.3GHz Dual Core procesor

• MP3, FM radio, Bluetooth

• Wi-Fi, Bluetooth 4.0, aGPS

• Мicro SIM kartelë

• HSDPA konekcion interneti deri21Mbps

• 1GB memorie interne

• 512MВ RAM memorie

• Micro SD shtesë deri 32GB

• Micro SD shtesë deri 32GB

• HSDPA konekcion interneti deri 7.2Mbps • Lithium bateri 1.800mAh

Çmim promovues

0 den.*

Çmimi i telefonit

13.990 den.

0 den. n.

Çmimi i telefonit

9.490 den. en.

MP

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

A ALCATEL ONETOUCH POP C7 P

A ALCATEL ONETOUCH POP C5 P

• Sistem operativ Android OS, v4.2

• Sistem operativ Android OS, v4.2

• 5.0” touchscreen me 16 milion ngjyra

• 4.5” touchscreen me 16 milion ngjyra

• 5МР kamerë me video

• 5МР kamerë me video

• VGA kamerë të dytë

• VGA kamerë të dytë

• 1.3GHz Quad Core procesor

• 1.3GHz Dual Core procesor

• Wi-Fi, Bluetooth 4.0, aGPS

• Wi-Fi, Bluetooth 4.0, aGPS

• HSDPA konekcion interneti deri 21Mbps 1GВ RAM memorie

• HSDPA konekcion interneti deri 21Mbps

• Micro SD shtesë deri 32GB

Select pako me telefon 400 XhaBest çmimi pri-pejd

• 512МВ RAM memorie • Micro SD shtesë deri 32GB

0 den.

Select pako me telefon 300

7.499 den.

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

5.999 den.

MP

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

A ALCATEL ONETOUCH POP C3 P

A ALCATEL ONETOUCH POP C1 P

• Sistem operativ Android OS, v4.2

• Sistem operativ Android OS, v4.2

• 4.0” touchscreen me 262.000 ngjyra

• 3.5” touchscreen me 262.000 ngjyra

• 3.2МР kamerë me video

• 2МР kamerë me video

• 1.3GHz Dual Core procesor

• 1GHz Dual Core procesor

• Wi-Fi, Bluetooth 4.0, aGPS

• Wi-Fi, Bluetooth 4.0, aGPS

• HSDPA konekcion interneti deri 21Mbps

• HSDPA konekcion interneti deri 21Mbps

• 512МВ RAM memorie

• 512МВ RAM memorie

• Micro SD shtesë deri 32GB

Select Promo L XhaBest çmimi pri-pejd

3

• Micro SD shtesë deri 32GB

0 den.

Select Promo S

0 den.

4.999 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

3.999 den.

.2MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

10 0

Select pako me telefon 400

*Me modelin tarifor Total L + Net M për parapagim mujor prej 1098 denarë.

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE


Nokia Lumia 1020 No

Nokia Lumia 1320 N

• 4 4.5” AMOLED display me 16M ngjyra

• 6.0” IPS LCD touchscreen me 16M ngjyra

• 1.5 GHz Dual Core, Qualcomm Snapdragon procesor p

• 1.7GHz Dual Core, Qualcomm Snapdragon procesor

LTE, NFC, DNLA • LT

• LTE

Windows Phone 8 OS • W

• Windows Phone 8 OS

41MP kamerë me autofokus, Carl Zeiss optik, • 4 Xenon flash X

• 5MP kamerë me video, autofokus, flash

Kamerë të dytë 1.2 МР, HD video incizim • K

• VGA kamerë të dytë • Micro SIM kartelë

2GB RAM memorie • 2

• HSDPA konekcion interneti deri42Mbps

Micro SIM kartelë • M

• Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS

HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps • H

• 1GB RAM memorie me hapësirë për micro SD

Wi-Fi, Wi-Fi hotspot ,BТ, GPS • W 2GB RAM memorie • 2

Mobile Mo Mob bile Total XXL b

19.990 den den. en..

Çmimi Çmim mi i telefonit m

40.990 den den..

0 den.

Mobile Total XXL Çmimi i telefonit Ç

20.990 den.

MP

MP

HTC One H

HTC ONE mini H

• Sistem operativ Android v 4.1.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android meHTC Sense

• 4.7" Full HD touch screen, me 16M ngjyra

• 4.3” HD touchscreen me 16M ngjyra

• 1,7GHz Qualcomm® Snapdragon Quad Core procesor,

• 1.4 GHzDual procesor

• 4МР ultra piksel kamerë, HD video, stabilizim optik të fotografisë • Kamerë të dytë 2МР

• 4МР ultra piksel kamerë, HD video, stabilizim optik të fotografisë • Kamerë të dytë 1.7 МР • HSPA+ up to 42 Mbps

• Punon me мicro SIM kartelë

• Punon me мicro SIM kartelë

• Wi-Fi, Wi-FiDirect, Wi-Fi Hot-spot

• Wi-Fi , Wi-Fi Hot-spot, BT

• TV-out, GPS

• 1GB RAM memorie

• 16GB memorie interne • 2GB RAM memorie • HSPA+; LTE, 50 Mbps upload, 100 Mbps download • Google Search, Maps, Gmail, YouTube

Çmim promovues Çmimi i telefonit

0 den.** 35.990 den.

MP

Çmim promovues

0 den.*

Çmimi i telefonit

25.990 den.

MP

*P Punon vetëm me SIM kartelë të ONE *Punon

*P unon vet t *Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

N Nokia Lumia 625

N Nokia Lumia 520

• 4.7” IPS LCD touchscreen me 16M ngjyra

• 4.0” IPS LCD Touchscreen me1 6M ngjyra

• 1.2GHz Dual Core, Qualcomm Snapdragon procesor

• 1GHz Dual Core, Qualcomm Snapdragon procesor

• Windows Phone 8 OS

• 5MP kamerë me autofokus, 4 х zoom

• 5MP kamerë me video, autofokus, flash

• HSDPA konekcion interneti deri 21.1 Mbps

• VGA kamerë të dytë

• Sistem operativ- Windows Phone 8

• Micro SIM kartelë

• Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, BТ, aGPS

• HSDPA konekcion interneti deri 42Mbps

• 512 MB RAM memorie me micro SD shtesë deri 64GB

• Wi-Fi,Bluetooth 4.0, GPS • 512MB RAM memorie me hapësirë për micro SD

M Mobile Total XL Çmimi i telefonit Ç MP

0 den.. 14.990 den..

Select pako me telefon 300 Se

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd Xh

8.999 den.

MP

*Me modelin tarifor Total L+ Net 10GB për parapagim mujor prej 2099 denarë.**Me modelin tarifor Total XL+ Net 10GB + Net M për parapagim mujor prej 3598 denarë. ONE Mobile Total çmimet post-pejd të telefonëve celular vlejnë për të gjithë parapaguesit e rinj post-pejd të cilit do të lidhin kontratë për shfrytëzimin e modeleve të dhëna tarifore me kohëzgjatje prej 24 muaj. Pakot Select me telefon vlejnë me kontratë prej 24 muaj dhe për të nevojitet që të aktivizohen një numër i caktuar i pakove plotësuese. Të gjithë telefonat celular mund t’i gjeni në pikat e shitjes të ONE dhe ONE Partnerëve edhe me modele tjera tarifore post-pejd, me kushte tjera. Sasitë janë të kufizuara. Më shumë informacione në Qendrën për kujdes ndaj klientëve në (02) 181.

11


Select Promo – postpejd ofertë e PAREZISTUESHME Zgjidh postpejd pakon e re promocionale SЕLECT Promo dhe fito • biseda të pakufizuara drejt të gjitha rrjeteve kombëtare • SMS porosi të pakufizuara drejt të gjitha rrjeteve kombëtare • deri në 10.000 MB 3G internet celular, çdo muaj • Samrton të shkëlqyer për 0 denarë Zgjidhni Sony Xperia E1 me Select Promo L dhe kënaquni me biseda të pakufizuara drejt të gjitha rrjeteve. Për pasqyrë të plotë të çmimeve të telefonave të tjerë me modelet tarifore të SELECT Promo vizitoni portalin www.one.mk Modeli tarifor Parapagim mujor Biseda të përfshira drejt të gjitha rrjeteve kombëtare SMS porosi të përfshira drejt të gjitha rrjeteve Interneti i përfshirë

12

SELECT Promo S

SELECT Promo M

SELECT Promo L

499 den.

599 den.

699 den.

Pakufizim

Pakufizim

Pakufizim

/

Pakufizim

Pakufizim

3.000 MB

5.000 MB

10.000 MB


HP 250 i3* H • CPU Intel Core i3-3110M • 15.6" Led Backlight • 4GB DDR3 • 500GB • Linux • web kamerë interne • Dhuratë çantë

Çmimi i pajisjes Ç

Samsung T110 7”*

Acer 57003H i*

• Sistem operativ Android 4.2.2

• CPU Intel Core i5-3337U

• CPU Intel Pentium P2020M

• 1.2Ghz Dual Core

• 15.6" Led Backlight

• 15.6" HD

• 8GB HDD

• 4GB DDR3

• 6GB DDR3

• 1GB DDR3 memorie

• 500GB SATA HDD

• 750GB SMART SATA

• 7" TFT 16M ekran

• Intel HD Graphics

• Linux

• Kamerë të brendshme 2MP

• Windows 8

• Dhuratë çantë

Çmimi i pajisjes

0 den.

Çmimi i pajisjes

1.510 den.

HP 4540s*

5.160 den.

Çmimi i pajisjes

0 den.

* Të gjithë laptopat në ofertë vlejnë me kontratë prej 24 muaj me parapagim mujor në një nga modelet tarifore Fix/Net Smart S ose L edhe me parapagim mujor shtesë prej 920 denarë, kurse Samsung tableti T111 me parapagim mujor shtesë prej 250 denarë.

Me pakot e reja Fix/Net SMART me 2 shërbime të ONE tani fitoni më shumë. • linjë fikse me biseda falas • internet të pakufizuar me shpejtësi deri 10 Мbps • mundësi për tablet ose laptop falas • mundësi që falas ta transferoni numrin tuaj aktual fiks në rrjetin e ONE • ruter WiFi falas, për internet konekcion pa kabllo

Fix/Net SMART Parapagim mujor

SMART S

SMART L

799 den.

999 den.

I Pakufizuar drejt rrjetit të ONE (fiks)

I Pakufizuar drejt rrjetit të ONE (fiks dhe celular)

Telefoni fikse Minutat falas të përfshira Çmimi i thirrjeve drejt rrjeteve fikse

1 den/min

Çmimi i thirrjeve drejt rrjeteve celulare

5 den/min

Internet Internet trafiku i përfshirë Shpejtësia e download

50 GB deri 6 Mbps

I Pakufizuar deri 10 Mbps

Intervali i tarifimit të thirrjeve: 1 minutë. Çmimi i trafikut të internetit pas shfrytëzimit të internetit falas me SMART S: 5 den/GB. Përdoruesit mund të aktivizojnë deri në dy linja plotësuese fikse për vetëm 99 denarë parapagim për linjë. Oferta vlen me kontratë për 24 muaj.

13


LG O Optimus L70

LG Optimus L40 L

• Sistem operativ Android OS 4.4(Kit Kat)

• Sistem operativ Android OS 4.4 (Kit Kat)

IPS touchscreen me 16 Мngjyra • 4.5” IP

• 3.5” IPS LCD touchscreen

GHz Dual Core procesor • 1.2 GH

• 1.2GHz Dual Core procesor,

• 5МР kamerë me video, flash

• 3МР kamerë me video

• Wi-Fi , Bluetooth, GPS

• Wi-Fi , Bluetooth

RAM memorie • 1 GB R

• 512МB RAM memorie

HSDPA konekcion interneti deri 21Mbps • HSDP

• HSDPA konekcion interneti deri1 4.4Mbps

Select p pako me telefon 400

990 den. n.

Select Promo L

Çmimi i te telefonit

12.990 den. n.

0 den.

Çmimi i telefonit

7.990 den.

5MP

3

Samsung Sa S a Galaxy Trend Lite

.2MP

Samsung B5330 Galaxy Sam S Ch@ C Ch@t

• S Sistem operativ Android OS

• S Sistem operativ Android

4.0" touchscreen me 16 milion ngjyra • 4

Touch&Type 3”ekran me 262.000 ngjyra • T

• 1GHz procesor

QWERTY tastierë • Q

• 3МР kamerë me video

2МР kamerë me video • 2

• HSDPA internet, а GPS

Wi-Fi , Wi-Fi direct, GPS • W

• 512МВ RAM memorie

850 MHz procesor • 8

• Wi-Fi, Bluetooth, МР3 player

2GB memorie interne shtesë deri 32GB • 2 HSDPA konekcion interneti deri 7.2 Mbps • H MP3, FM radio • M Google Search, YouTube • G Integrim me rrjetet sociale • In

Select S elect pako me telefon 300

0 den.

XhaBest Xh haBest çmimi çm pri-pejd

6.999 den..

3

Select Promo L Sele

0 den.

Çmimi Çmim mi i tel telefonit

7.990 den.

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

LG Optimus L5 II L

LG Optimus L1 II

• 4 4.0” IP LCD touchscreen me 16М ngjyra

• Sistem operativ Android OS

1GHz procesor, • 1G

• 3.0” touchscreen

5МР kamerë me video, flash • 5

• 1GHz procesor,

512МВ RAM memorie • 5

• 2МР kamerë me video

HSDPA konekcion interneti deri 7.2Mbps • H

• 512МB RAM memorie

Wi-Fi , Bluetooth, GPS • W

• HSDPA konekcion interneti deri 7.2Mbps • Wi-Fi , Bluetooth, GPS

Select pako me telefon 400 Sele

0 den. en.

Select Promo S

Çmimi i telefonit Çmim

9.990 den den. en. en

0 den.

Çmimi i telefonit

5.990 den.

5

MP

14

MP


Samsung S6810 Galaxy S Fame Fa F

ZTE Z T Blade Q

• S Sistem operativ Android OS 4.1.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android OS, v4.2 (Jelly Bean)

3.5" touchscreen, me 262.000 ngjyra • 3

• 4.5“IPS touchscreen me 16M ngjyra

1GHz procesor • 1G

• 1.3GHzDual Core procesor

5МР kamerë me video, flash, auto-fokus • 5

• 5МР kamerë me video, autofokus dhe flash

VGA kamerë të dytë • V

• VGA kamerë të dytë

Wi-Fi , Wi-Fi Direct, BT, MP3 • W

• 1GB RAM memorie

4GB memorie interne me micro SD shtesë • 4 deri32GB d

• Mundësi për micro SD kartelë deri 32GB

512 MB RAM memorie • 5

• HSDPA konekcion interneti deri 21Mbps

• Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, aGPS

HSDPA-7.2Mbps, аGPS • H

Select pako me telefon 400 Sele

0 den.

Select pako me telefon 400

0 den.

Pri-pejd çmimi me bonus mujor Pri-p

9.499 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

8.499 den.

5MP

5MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE *P

Huawei Ascend Y530 H

S Samsung S6310Galaxy Young Y

• Sistem operativ Android • 4.5” TFT touchscreen

• Sistem operativ Android OS 4.1.2 (Jelly Bean)

• 1.2 GHz Dual Core procesor

• 3.27" LCD touchscreen, me 262.000 ngjyra

• 5МР kamerë me video, autofokus, flash

• 1GHz procesor

• VGA kamerë frontale

• 3.2МР kamerë me video

• Bluetooth Wi-Fi

• Wi-Fi , Wi-Fi Direct, BT, MP3

• 512MB RAM memorie + hapësirë për micro SD kartelë

• 4GB memorie interne me micro SD shtesë deri 64GB

• HSPA konekcion interneti deri 21Mbps

• HSDPA-7.2Mbps,аGPS

Select pako me telefon 300

0 den.

Select pako me telefon 400

Çmimi i telefonit

8.990 den.

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

6.999 den.

5

3

MP

.2MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

Samsung S5310 Galaxy S Pocket Neo P

S Samsung S5280 Galaxy Star S

• Sistem operativ Android OS 4.1.2 (Jelly Bean)

• Sistem operativ Android OS 4.1.2 (Jelly Bean)

• 3.0" touchscreen, me 262.000 ngjyra

• 3.0" touchscreen, me 65.000 ngjyra

• 850 MHz procesor

• 1 GHz procesor

• 2МР kamerë me video

• 2МР kamerë me video

• Wi-Fi , Wi-Fi Direct, BT, MP3

• Wi-Fi , BT, MP3

• 512MB RAM memorie me micro SD shtesë deri 32GB

• 4GB memorie interne me micro SD shtesë deri32GB

• HSDPA-7.2Mbps, аGPS

• 512MB RAM memorie

Select Promo L S

0 den.

Select Promo S

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd X

5.999 den.

XhaBest çmimi pri-pejd X

4.999 den.

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

ONE Mobile Total çmimet post-pejd të telefonëve celular vlejnë për të gjithë parapaguesit e rinj post-pejd të cilit do të lidhin kontratë për shfrytëzimin e modeleve të dhëna tarifore me kohëzgjatje prej 24 muaj. Pakot Select me telefon vlejnë me kontratë prej 24 muaj dhe për të nevojitet që të aktivizohen një numër i caktuar i pakove plotësuese. Të gjithë telefonat celular mund t’i gjeni në pikat e shitjes të ONE dhe ONE Partnerëve edhe me modele tjera tarifore post-pejd, me kushte tjera. Sasitë janë të kufizuara. Më shumë informacione në Qendrën për kujdes ndaj klientëve në (02) 181.

15


Nokia Asha 503 N No

Nokia 301 N No

• 3 3.0” touchscreen me 256.000 ngjyra

• 2 2.4” TFT ekran me 256.000 ngjyra

• 5MP kamerë me video dhe flash

• 3.2MP kamerë me video,3 х zoom

• Wi-Fi konekcion

• Bluetooth, Stereo FM radio, МР3

• Bluetooth, Stereo FM radio, МР3

• HSDPA konekcion interneti deri 7.2Mbps

• HSDPA konekcion interneti deri 7.2Mbps

• 64 MB RAM memorie

• Hapësirë për micro SD kartelë deri 32GB

• Hapësirë për micro SD kartelë deri 32GB

Select Promo L

0 den.

Select pako me telefon 150

XhaBest çmimi pri-pejd

5.499 den.

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

3.999 den.

MP

3

Sony S o Xperia E1

.2MP

ALCATEL Tribe 3040 A

• S Sistem operativ Android 4.3 (Jelly Bean)

• 3.5” HVGA touchscreen me 262.000 ngjyra

4.0‘’LCD touchscreen me 16 milion ngjyra • 4

• 2 МР kamerë me video

• 11.2 GHz Qualcomm Dual Core procesor

• Wi-Fi konekcion, Bluetooth v 3.0

aGPS, Wi-Fi,Bluetooth 4.0 • a

• MP3, FM radio

• 3 МР kamerë me HD video, 4x zoom digjital

• 128МВ memorie interne

• 512 MB RAM memorie me hapësirë për micro SD kkartelë

• Micro SD shtesë deri 8GB

HSDPA internet deri 21Мbps • H

• Facebook & Twitter aplikacion • Lithium bateri 1.000mAh

Select Promo L Sele

0 den.

Mobile Total S

0 den.

Çmimi i telefonit Çmim

8.990 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

2.999 den.

3

MP

.2MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

Nokia No k 206

Samsung S Sa a E2600

• 2. 2.4” QVGA ekran me 65.000 ngjyra

• TFT ekran me 256 mijë ngjyra

1.3MP kamerë me video,4 х zoom • 1.3

• 2МР kamerë me video

Bluetooth, Stereo FM radio, МР3 • B

• Bluetooth

EDGE/GPRS konekcion • ED

• GPRS / EDGE konekcion interneti

• 32 MB RAM memorie

• 40МВ memori interne me micro SD shtesë deri1 6GB

Hapësirë për micro SD kartelë deri32GB • H

• MP4 pleer, Stereo FM radio me RDS

Mobile Total S+ Mob

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd XhaB

2.999 den.

Mobile Total S XhaBest çmimi pri-pejd MP

16

0 den. 3.199 den.


ALCATEL 2005 ALCA

Samsung S3570 - Ch@t 357 S Sa

• 2.4” TFT ekran me 262.000 ngjyra

• 2.4“ TFT ekran me 256.000 ngjyra

• 2 МР kamerë me video

• QWERTY tastierë

• Bluetooth,MP3, FM radio

• Wi-Fi, Bluetooth

• Micro SD shtesë deri 8GB

• MP3, FM radio

• Punon me micro SIM kartelë

• 34 МВ memorie interne me mundësi për micro SD shtesë • 2MP kamerë me video • Micro USB konekcion

Mobile Total S

0 den.

Mobile Total S+

Çmimi i telefonit Ç

3.490 den. den n.

0 den.

XhaBest çmimi pri-pejd

4.499 den.

MP

MP

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

Nokia Asha 202 N

Samsung E1190 S • CSTN ekran me 65 mijë ngjyra

• 2.4” Touchscreen me 65.000 ngjyra

• МР3 melodi të ziles

• 2MP kamerë me video, 4 х zoom

• Planifikues aktivitetesh

• Bluetooth, Stereo FM radio

• Numrator telefonik për 1.000 kontakte

• ЕDGE, GPRS • Touch & Type • Hapësirë për micro SD kartelë deri3 2GB • Micro USB konekcion

Mobile Total S XhaBest çmimi pri-pejd

0 den. 1.399 den.

Mobile Total S+

0 den.

Çmimi i telefonit

3.990 den.

MP

ALCATEL 2000 ALCA

ALCATEL 1030 ALCATE

• 2.4 “ TFT ekran kolor me 262.000 ngjyra

• TFT ekran kolor me 65.000 ngjyra

• 8MB memorie interne

• FM radio

• Mundësi për micro SD shtesë deri1 6GB

• Micro SD shtesë deri 8GB

• Llambë baterie

• Planifikues aktivitetesh

• SOS buton për thirrje urgjente • Li-Ion bateri 1.000mAh

Mobile Total S Pri-pejd çmimi me bonus mujor *Punon vetëm me SIM kartelë të ONE *

0 den. 1.799 den.

Mobile Total S XhaBest çmimi pri-pejd

0 den. 1.299 den.

*Punon vetëm me SIM kartelë të ONE

ONE Mobile Total çmimet post-pejd të telefonëve celular vlejnë për të gjithë parapaguesit e rinj post-pejd të cilit do të lidhin kontratë për shfrytëzimin e modeleve të dhëna tarifore me kohëzgjatje prej 24 muaj. Pakot Select me telefon vlejnë me kontratë prej 24 muaj dhe për të nevojitet që të aktivizohen një numër i caktuar i pakove plotësuese. Të gjithë telefonat celular mund t’i gjeni në pikat e shitjes të ONE dhe ONE Partnerëve edhe me modele tjera tarifore post-pejd, me kushte tjera. Sasitë janë të kufizuara. Më shumë informacione në Qendrën për kujdes ndaj klientëve në (02) 181.

17


Telefona për 0 denarë në pripejd

Nokia 106

Nokia N kia ki a Asha Ash sha 306 306 30

Samsung S3350

• 1.8” ekran kolor me 65.000 ngjyra

• 3.0” 0” T Touchscreen ouchsc ouc hscree reen n me me 65 6 65.000 5.000 000 ng ngjyra

• 2МР kamerë me video, Wi-Fi konekcion

• FМ radio

• 2MP MP kamerë me video, 4 х zoom

• GPRS / EDGE internet , QWERTY tastierë

• Numrator telefonik për 500 kontakte

• Bluetooth, luetooth, Stereo FM radio

• microSD shtesë të memories deri 8GB

• Llambë baterie

• ЕDGE, DGE, GPRS

• lidhje me rrjetet sociale

• 3.5mm A/V kyçës

• Wi-fi konekcion, Nokia harta • 10 mem. 0 MB memorie interne shtesë për kartelë k Deri eri 32GB • Micro USB konekcion

Mobile Total S Pri-pejd çmimi me bonus mujor

0 den.

Selectt pako k me ttelefon l f 200

0 den.

Mobile Total S+

0 den.

1.299 den.

Pri-pejd çmimi me bonus mujor

4.999 den.

Çmimi i telefonit

4.490 den.

MP

MP

Zgjidh pri-pejd pakon me telefon celular dhe shumën që do ta paguash (pri-pejd çmimin) do të të kthehet si bonus për biseda çdo muaj. Të gjithë ONE shfrytëzuesit pri-pejd të cilit do të zgjedhin telefon të mençur (smart) nga oferta “Telefon me bonos mujor” fitojnë një herë Mobile Net XS pako mujore me 2GB promocionale të internet trafikut të përfshirë. Pri-pejd pako Alcatel 1010 Alcatel OT-1030 Alcatel 2000 Alcatel OT902 Alcatel One Touch Pop C1 Alcatel One Touch Pop C3 Alcatel One Touch Pop C5 Alcatel One Touch M’POP Alcatel One Touch X’POP Alcatel Tribe Alcatel Idol Mini Alcatel Idol HTC Desire 200 Samsung E1190 Samsung 2600 Samsung 1200 Samsung S3570 Samsung S5280 Galaxy Star Samsung Galaxy Pocket Neo Samsung S6310 Galaxy Young Samsung S6810 Galaxy Fame Nokia 106 Nokia 108 Nokia 113 Nokia 301 Nokia Asha 210 Nokia Asha 306 Nokia Asha 311 Nokia Asha 503 Nokia Lumia 520 Samsung Galaxy Trend Lite Sony Xperia Sola Sony Xperia E Sony Xperia M Sony Xperia L ZTE Kis Lite ZTE Blade 3 ZTE Blade Q

18

Pri-pejd çmimi (den)

Periudha për ndarjen bonus (në muaj)

Bonusi mujor (den)

699 1.299 1.799 3.999 3.999 4.999 5.999 7.499 10.599 3.999 7.999 13.999 8.999 1.399 3.199 999 4.499 4.999 5.999 6.999 9.499 1.299 1.799 2.499 3.999 3.799 4.999 6.999 5.499 8.999 6.999 14.499 7.499 12.999 14.999 5.499 7.999 8.499

10 12 18 18 22 24 24 24 24 24 24 24 24 12 24 10 24 24 24 24 24 10 10 24 22 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

100 100 100 220 100 100 100 200 200 100 150 150 150 100 130 100 150 100 100 150 150 100 100 100 100 100 200 250 100 150 150 200 150 150 200 100 200 150

Telefona për 0 denarë në Pripejd ka të bëjë me çmimin final në tabelë.

Bonusi shtesë pas skadimit të periudhës (den) 0 199 0 39 0 0 0 0 0 0 0 0 0 199 79 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 190 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Bonusi i përgjithshëm (den) 1.000 1.399 1.800 3.999 2.200 2.400 2.400 4.800 4.800 2400 3.600 3.600 3.600 1.399 3.199 1.000 3.600 2.400 2.400 3.600 3.600 1.000 1.000 2.400 2.200 2.400 4.990 6.000 2.400 3.600 3.600 4.800 3.600 3.600 4.800 2.400 4.800 3.600

Çmimi final fiton plus 301 fiton plus 100 0 0 1.799 2.599 3.599 2.699 5.799 1.599 4.399 10.399 5.399 0 0 0 899 2.599 3.599 3.399 5.899 299 799 99 1.799 1.399 0 999 3.099 5.399 3.399 9.699 5.899 9.399 10.199 3.099 3.199 4.899


119 9


ONE katalog april 2014 alb  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you