__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 2

Helena Bross og Kadri Ilves (ill.)

SE EN KANIN!

SOLGA TA 1

Lettlest om Aksel og Omar som drømmer om å få kanin Aksel og Omar husker i parken og drømmer om å få et eget kjæledyr. Med ett ser de noe røre seg i buskene. En kjempesøt kanin! Kan den bli deres, tro?

ISBN 9788283151824 Kr 179,– Oversatt av Anne Horn

Bøkene i Solgata 1-serien er frittstående fortellinger om vennene Aksel og Omar. Bøkene har svært lite tekst og STORE BOKSTAVER. Midt i blinken for barn som nettopp har lært seg bokstavene!

Lin Hallberg og Karin Åström Bengtsson (ill.)

HEMMELIGE HANSON Sjarmerende lettlestserie for ferske lesere som liker dyr På vei hjem hører Levi og Lo noen som roper. De ser seg omkring og oppdager en fugl som titter ned på dem. Naboen deres, Tiger Andersson, tror det er en tam fugl som har rømt. Da må de så klart prøve å hjelpe den! For hvordan skal fuglen ellers overleve?

DY

R E S KO L

E

ISBN 9788283151879 Kr 179,– Oversatt av Anne Horn

Ingen kan som Lin Hallberg fortelle om dyr for barn! Dette er den femte boka i Tiger Anderssons dyreskole – en lettlestserie om søskenparet Lo og Levi og naboen Tiger Andersson. Tiger jobber som keramiker og tar hånd om syke og bortkomne dyr.

Rose Lagercrantz og Eva Eriksson (ill.)

KJÆRLIGHET ER BEDRE ENN INGEN KJÆRLIGHET

Oversatt til mer enn 20 språk!

Happy ending i siste bok om Danni og hennes beste venn i hele verden

ISBN 9788283151800 Kr 199,– Oversatt av Anne Horn

Det er vår og pappa skal gifte seg – i Roma. Det er takket være Danni at det blir bryllup, det tror hun i alle fall selv. Men burde ikke Ella Frida bli invitert? Det skal bare være et lite familieselskap, sier pappa, ikke noen stor greie. Men hva vil Ella Frida si, når hun ikke blir invitert i bryllupet til pappaen til sin beste venn? Dette er den sjuende frittstående boka i den kritikerroste serien om Danni. Les gjerne også: Lykkelig den som Danni får, Vi ses når vi ses, Livet ifølge Danni, Da jeg var lykkeligst i verden, Hjertet mitt hopper og ler og Mitt lykkelige liv. «Det er kjærlighet, velvilje og omtanke som gjennomsyrer hele fortellingen. Man blir både lykkelig og rørt, så fint og så ekte! Full poengskår igjen!» bibliotekstjänst @annestacia Anbefaler ofte denne serien, den er nydelig! @trassanfall Bøkene om Danni har jeg ofte med meg på bokprat♥ @barnensboktips Bøkene om Danni er fantastisk fine♥

Profile for Omnipax

Omnipax våren 2020  

Bla i katalogen vår, se bøkene vi utgir for små og litt større barn i løpet av våren.

Omnipax våren 2020  

Bla i katalogen vår, se bøkene vi utgir for små og litt større barn i løpet av våren.

Profile for omnipax3
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded