__MAIN_TEXT__

Page 1

Vårens bøker 2020 www.omnipax.no

Kontaktinfo: omnipax@dreyersforlag.no – 23 13 69 35

Axel Scheffler

TRAMP OG LINE – DEN SØTE SNEGLEN Nyhet! En søt historie om å verdsette hverandres forskjeller Tramp pusler ute i hagen og liker ikke at Line bråker – hun forstyrrer jo sneglen! Men så dukker en skummel fugl opp og prøver å ta sneglen. Da er det jammen fint å ha en venn som kan lage støy!

ISBN 9788283151817 Kr 199,–

Småbarnsbøkene om Tramp og Line tar opp gjenkjennelige hverdags­ situasjoner mellom to venner, med små utfordringer som heldigvis alltid løser seg til slutt.

TRAMP OG LINE – DET SKUMLE MONSTERET Tramp og Line – kartonert utgave og lite format

ISBN 9788283151794 Kr 179,–

Boka om å få

sØSkEN

Line er alene hjemme og oppdager noe skummelt i hagen. Er det et monster? Nå banker det på vinduet – og på døra! Line blir fryktelig redd. Men det som først var skummelt, blir plutselig morsomt.

Maria Frensborg og Maija Hurme (ill.)

BOKA OM Å FÅ SØSKEN Bildebok for barn som skal få søsken Mika skal få et søsken! En baby, som skal hete Glitterbabyen. Men når kommer det der søskenet egentlig? Og får Mika endelig et ståbrett som kan hektes på vogna? Boka blander spørsmål, fakta og hverdagsfinurligheter fra lek i barnehagen og hjemme. Den forteller om ulike måter å bli søsken på og gir tips om hvordan en liten storesøster eller storebror kan hjelpe til med babyen.

ISBN 9788283151862 Kr 229,– Oversatt av Cecilie Winger Fra 3–6 år

Fortellingen om Mika kan leses om og om igjen mens man venter på babyen!


Helena Bross og Kadri Ilves (ill.)

SE EN KANIN!

SOLGA TA 1

Lettlest om Aksel og Omar som drømmer om å få kanin Aksel og Omar husker i parken og drømmer om å få et eget kjæledyr. Med ett ser de noe røre seg i buskene. En kjempesøt kanin! Kan den bli deres, tro?

ISBN 9788283151824 Kr 179,– Oversatt av Anne Horn

Bøkene i Solgata 1-serien er frittstående fortellinger om vennene Aksel og Omar. Bøkene har svært lite tekst og STORE BOKSTAVER. Midt i blinken for barn som nettopp har lært seg bokstavene!

Lin Hallberg og Karin Åström Bengtsson (ill.)

HEMMELIGE HANSON Sjarmerende lettlestserie for ferske lesere som liker dyr På vei hjem hører Levi og Lo noen som roper. De ser seg omkring og oppdager en fugl som titter ned på dem. Naboen deres, Tiger Andersson, tror det er en tam fugl som har rømt. Da må de så klart prøve å hjelpe den! For hvordan skal fuglen ellers overleve?

DY

R E S KO L

E

ISBN 9788283151879 Kr 179,– Oversatt av Anne Horn

Ingen kan som Lin Hallberg fortelle om dyr for barn! Dette er den femte boka i Tiger Anderssons dyreskole – en lettlestserie om søskenparet Lo og Levi og naboen Tiger Andersson. Tiger jobber som keramiker og tar hånd om syke og bortkomne dyr.

Rose Lagercrantz og Eva Eriksson (ill.)

KJÆRLIGHET ER BEDRE ENN INGEN KJÆRLIGHET

Oversatt til mer enn 20 språk!

Happy ending i siste bok om Danni og hennes beste venn i hele verden

ISBN 9788283151800 Kr 199,– Oversatt av Anne Horn

Det er vår og pappa skal gifte seg – i Roma. Det er takket være Danni at det blir bryllup, det tror hun i alle fall selv. Men burde ikke Ella Frida bli invitert? Det skal bare være et lite familieselskap, sier pappa, ikke noen stor greie. Men hva vil Ella Frida si, når hun ikke blir invitert i bryllupet til pappaen til sin beste venn? Dette er den sjuende frittstående boka i den kritikerroste serien om Danni. Les gjerne også: Lykkelig den som Danni får, Vi ses når vi ses, Livet ifølge Danni, Da jeg var lykkeligst i verden, Hjertet mitt hopper og ler og Mitt lykkelige liv. «Det er kjærlighet, velvilje og omtanke som gjennomsyrer hele fortellingen. Man blir både lykkelig og rørt, så fint og så ekte! Full poengskår igjen!» bibliotekstjänst @annestacia Anbefaler ofte denne serien, den er nydelig! @trassanfall Bøkene om Danni har jeg ofte med meg på bokprat♥ @barnensboktips Bøkene om Danni er fantastisk fine♥


Annika Widholm og Jonna Björnstjerna (ill.)

Spøke jegernlsese

SPØKELSESJEGERNE Ny spenningsserie for gutter og jenter i slukealderen Småskummelt på biblioteket! Amina og Hanna er på biblioteket med klassen. De leter etter noe spennende å lese og får vite at det spøker. For 100 år siden jobbet det en ekkel bibliotekar der, som fortsatt går rundt – selv om hun er død! Hun får ikke ro i graven før hun finner boken hun leter etter. Amina og Hanna legger ut på spøkelsesjakt. Og snart begynner det å skje ting ...

ISBN 9788283151831 Kr 199,– Oversatt av Cecilie Winger Fra 7–10 år

Z omebrien-e jeg

ISBN 9788283151848 Kr 199,– Oversatt av Cecilie Winger Fra 7–10 år

ZOMBIEJEGERNE Fins det zombier på kjøpesenteret? Amina vil se i butikker, men Hanna vil heller jakte på zombier. Amina tror ikke at zombier fins, annet enn på film. Men så ser hun en skapning med blek hud og slepende ganglag. Som kommer rett mot dem! Amina og Hanna må løpe. Men det er ikke lett å komme seg unna sinte zombier! Og i tillegg glemte de å ta av armbåndet de prøvde i butikken før de løp ut ...


Katja Timgren

AMANDA & ILA: UANSETT HVA SOM SKJER TT E S N A U M HVA SEOR SKJ

Ekte, varmt og velskrevet om vennskap, hester, sorger og gleder Sabina kommer til stallen med ponnyen Casper. På skolen er det ingen som liker Sabina, men sommeren går og hun viser seg som en annen jente enn den Amanda trodde hun var. Endelig får Amanda den vennen hun har lengtet etter! Men så begynner noen på skolen å sende stygge meldinger til Sabina. Fin fortelling om vennskap og hester, mobbing og maktesløshet, om en barndom som tar slutt …

ISBN 9788283151770 Kr 249,– Oversatt av Åsfrid Hegdal Fra 9–14 år

«En finstemt og virkelighetstro skildring av vennskap, perfekt for bokslukende elever på mellomtrinnet.» dagens nyheter

Torbjørn Moen

TROLLFABRIKKEN Fantasifull og velskrevet røverroman for unge lesere I Opphavet jaktet Kristoffer på faren, og fant en halvstoresøster og en leilighet på Rodeløkka i Oslo. Han og Kristin, som halvsøsteren heter, har funnet ut at faren er agent – muligens dobbeltagent! På vei ut av ei kebabsjappe blir halvsøskenparet overfalt av en fyr som kun er ute etter Kristins mobiltelefon. Den har hun «lånt» fra et hemmelig depot i agent-farens leilighet. Nok en vill jakt er i gang! Mobiltelefonene i farens bod er nemlig utstyrt med et sporingsprogram. Finner Kristoffer og Kristin den stjålne mobilen, finner de kanskje faren sin også … ISBN 9788283151855 Kr 249,– Fra 9–14 år

Les mer! www.omnipax.no Lik oss!

Dette er en frittstående oppfølger til fjorårets Opphavet. Moen er kjent for sine humoristiske og underholdende romaner.

www.facebook.com/omnipax

instagram.com/omnipaxforlag

Profile for Omnipax

Omnipax våren 2020  

Bla i katalogen vår, se bøkene vi utgir for små og litt større barn i løpet av våren.

Omnipax våren 2020  

Bla i katalogen vår, se bøkene vi utgir for små og litt større barn i løpet av våren.

Profile for omnipax3
Advertisement