__MAIN_TEXT__

Page 8

Johan Olsen og T. Hjorthaab (ill.)

BOKA OM VERDEN Hvordan kom vi fra ingenting til den verden vi bor i nå, med rekkehus, fotballbaner, edderkopper og matpakker? Boka om verden prøver å gi oss svar. Den forteller om The Big Bang, om sola og stjernene, og om atomene alt er laget av. Du får høre om det første livet som oppsto og gjennom millioner av år utviklet seg og ble gresstrå, rødbeter, fugler og deg og meg. Alt dette og mye mer er enkelt og morsomt forklart gjennom korte kapitler og illustrasjoner.

ISBN9788283151558 Kr 279,– Oversatt av Nina Aspen

«BARNAS BILL BRYSON: Boka om verden tar opp så store spørsmål at den virkelig skiller seg ut i den store faktajungelen» Barnebokkritikk.no

Signe Augusta Iversen Torp

BABUSJKA-BOKA

Mammas mors mødre og meg 250 års kvinnehistorie og samfunnsutvikling – personlig og originalt fortalt i vakker bildebok

ISBN 9788283151251 Kr 279,–

Boka samler en portrettserie av ni generasjoner kvinner, der forfatteren selv er den niende. Hvert oppslag i boka presenterer en av kvinnene med et helsides tegnet portrett og korte biografiske fakta. Parallelt presenteres utdrag fra norske lover som omhandler kvinners situasjon på det aktuelle tidspunktet. De ni portrettene og tekstene gir leseren et inntrykk av samfunnet generelt, og av hvordan kvinnenes levekår endret seg fra generasjon til generasjon. Stort format. Original sakprosa til innsikt og ettertanke for unge og voksne! «et vidunderlig prosjekt, som kan appellere til alle aldre» @bokmorten «kvinnehistorie med innestemme» Barnebokkritikk.no

Les mer! www.omnipax.no Lik oss!

www.facebook.com/omnipax

instagram.com/omnipaxforlag

Profile for Omnipax

ÅRETS BØKER 2019 – OMNIPAX  

Morsomme, spennende og viktige bøker for små, litt større barn og ungdom. Besøk www.omnipax.no for mer informasjon og flere barnebøker.

ÅRETS BØKER 2019 – OMNIPAX  

Morsomme, spennende og viktige bøker for små, litt større barn og ungdom. Besøk www.omnipax.no for mer informasjon og flere barnebøker.

Profile for omnipax3
Advertisement