__MAIN_TEXT__

Page 4

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem (ill.)

Det helt sanne JULEEVENTYRET om kentauren som ville hjem

Det helt sanne

JULEEVENTYRET om kentauren som ville hjem

24 spennende kapitler. Nydelig illustrert, morsomt og med moral i julens ånd. Det er 1. desember og snøen faller. Kentauren Ken galopperer gjennom den kalde natten på vei hjem til kentaurenes rike. Han har vært borte fra familien lenge, og vil ikke tilbringe en eneste jul til uten dem. Men veien er lang, det er mørkt og han føler seg så ensom! Snart får han følge av ei prinsesse, en ulv og ei heks. Og sammen må de redde julenissen. Spennende, morsom, og stemningsfull fortelling om vennskap og hjemlengsel. Og om hvor lett det er å bli lurt til å tro på ting som ikke er sant.

ISBN 9788283151718 Kr 279,– Oversatt av Nina Aspen

To av Sveriges beste forfattere og illustratører bak årets adventsbok!

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem (ill.)

MONSTERET OG MENNESKENE Spennende finalebok i svensk suksesserie Menneskenes redsel har spredd seg i byen der Frank og monstervennene hans bor. Engstelige borgere patruljerer gatene på jakt etter monstre. Franks nabo, gamle Alice, får trusselbrev og kalles monsterelsker. Biblioteket renskes for farlige bøker om monstre. Så forsvinner Uvalisa, byens bibliotekar, og oppgjørets time kommer stadig nærmere … Bøkene om monsteret Frank er spenningsfortellinger om monstre og mennesker, om å passe inn, og om å finne sin egen flokk. «Det er spennende, det er søtt og klokt, og den anbefales gjerne. Noen vil nok lese det som en ren spenningshistorie. Jeg håper at boken også finner lesere blant reflekterte barn som kan leve seg inn i moralen og i skepsisen til massehysteri.» Morten O. Haugen anmelder Monsteret på sirkus i Aftenposten

ISBN 9788283151541 Kr 229,– Oversatt av Nina Aspen

«Siste bok om monsteret Frank og vennene hans er kanskje den beste. Om hva redsel og uvitenhet kan gjøre med oss, og om hvor viktig det er å stå for det du mener og hvem du er. Nydelig!» @barnebibliotekaren Solgt 60 000 i Sverige!

Profile for Omnipax

ÅRETS BØKER 2019 – OMNIPAX  

Morsomme, spennende og viktige bøker for små, litt større barn og ungdom. Besøk www.omnipax.no for mer informasjon og flere barnebøker.

ÅRETS BØKER 2019 – OMNIPAX  

Morsomme, spennende og viktige bøker for små, litt større barn og ungdom. Besøk www.omnipax.no for mer informasjon og flere barnebøker.

Profile for omnipax3
Advertisement