__MAIN_TEXT__

Page 3

Helena Bross og Kadri Ilves (ill.)

LESEHUNDEN

SOLGA TA 1

Lettlest om Axel og Omar og politihunden Trixi Hunden Trixi skal bo i tredje etasje i Solgata 1. I samme etasje som Omar! Trixi er kjempesnill. Hun har vært politihund og har veldig god hørsel. Når Trixi er med, går leseleksa som en lek. ISBN 9788283151626 Kr 179,– Oversatt av Anne Horn

Bøkene i Solgata 1-serien er frittstående fortellinger om vennene Aksel og Omar. Bøkene har svært lite tekst og STORE BOKSTAVER. Midt i blinken for barn som nettopp har lært seg bokstavene!

Lin Hallberg og Karin Åström Bengtsson (ill.)

DET PIPER I POSEN Sjarmerende lettlestserie for ferske lesere som liker dyr

ISBN 9788283151596 Kr 179,– Oversatt av Anne Horn

DY

R E S KO L

E

Endelig er det sommerferie! Lo og Levi får bli med Tiger til markedet, der han skal selge keramikken sin. Mens de hjelper Tiger, oppdager søskenparet en merkelig pose som beveger på seg. Og det kommer pipelyder fra den! Hva kan det være?

SOFUS BEGYNNER PÅ HUNDESKOLE Den lille valpen Sofus forsvinner, og Lo og Levi hjelper til med å lete. Tuva er veldig lei seg: Hun tror ikke hun får beholde Sofus siden valpen er så vilter. Heldigvis vet Tiger Andersson hvordan man trener opp valper! Dette er tredje og fjerde bok i TIGER ANDERSSONS DYRESKOLE – en lettlestserie om Lo, Levi og naboen Tiger Andersson. Tiger jobber som keramiker og tar hånd om syke dyr. Fra 6–9 år.

ISBN 9788283151749 Kr 179,– Oversatt av Anne Horn

«enkle lese-selv-bøker som veksler mellom fortelling og dyrestell. Det kan fort bli noen sjuåringers favorittbøker» @bokmorten

Profile for Omnipax

ÅRETS BØKER 2019 – OMNIPAX  

Morsomme, spennende og viktige bøker for små, litt større barn og ungdom. Besøk www.omnipax.no for mer informasjon og flere barnebøker.

ÅRETS BØKER 2019 – OMNIPAX  

Morsomme, spennende og viktige bøker for små, litt større barn og ungdom. Besøk www.omnipax.no for mer informasjon og flere barnebøker.

Profile for omnipax3
Advertisement