Page 1

ANDELSBOLIGFORENINGEN STEGENBORG

• • • •

NYTÆNKNING FUNKTIONALITET KVALITET UNIKKE DETALJER !RNE!NDERSENq6RÍ!3 "9''%&)2-!

www.arne-andersen.dk


NYOPFØRTE ANDELSBOLIGER MIDT I SKØN NATUR

EKSKLUSIVE ANDELSBOLIGER I SULSTED BY Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere dette nye og spændende andelsboligbyggeri ”Andelsboligforeningen Stegenborg”. Byggeriet får en central beliggenhed i Sulsted by, med gå-afstand til alt hvad man skal bruge i hverdagen, såsom indkøb, dus-ordning, skole og fritidsaktiviteter. Boligerne Der opføres i alt 19 boliger fordelt på to etaper. Boligerne opføres i 4 forskellige typer som det fremgår af plan- og facadetegningerne. Ens for alle boligerne er, at de opføres som enten dobbelt- eller enkelt huse i ét plan. Arkitekten bag boligerne har lagt vægt på masser af naturligt lysindfald og optimal udnyttelse af boligernes kvm. Boligerne henvender sig til alle aldersgrupper, med minimal vedligeholdelse som et væsentligt nøgletema. Boligerne har egen carport med integreret redskabsskur samt egen mindre have med anlagt terrasse hvor årets solskinstimer kan nydes.

Beliggenheden Sulsted by er beliggende under 15 km. fra Aalborg/ Nørresundby og har gode busforbindelser hertil. Den korte afstand gør, at man i bil kan være inde i Aalborg Centrum på 15 min. Derudover er Sulsted by beliggende tæt ved motorvejen, hvilket gør, at man på kort tid kan komme både syd- og nordpå. Sulsted skole og dus ordning Sulsted skole har en central beliggenhed i byen på samme gade som det kommende andelsboligprojekt. Skolen har over 300 elever, som er fordelt på alle skolens klassetrin, som er fra 0 – 9 klasse. I området findes der ligeledes de to børnehaver som skolen har et tæt samarbejde med. Skolen har ligeledes tilknyttet en dus ordning for børnene i 0 – 3 klasse. Dus ordningen har både morgen og eftermiddagsåben, så børnefamilierne har god mulighed for at få hverdagen til at hænge sammen. Der findes ligeledes en såkaldt Dus II ordning. Denne ordning er et tilbud for de 10 - 14 årige børn efter skoletid.


NYOPFØRTE ANDELSBOLIGER MIDT I SKØN NATUR

Områdets natur Sulsted by er kendt for sin smukke natur. Byens beliggenhed i det danske landskab byder både på udsigt til åbne marker samt muligheden for at gå en tur i skoven, idet byen ligger i udkanten af Hammer Bakker. Hammer Bakker et 1800 HA. stort skovområde som udgøres af talrige skovklædte bakkepartier der er adskilt af smukke kløfter. Området har et rigt dyreliv med bl.a. mulighed for at møde rådyr, ræve og egern samt de mange fugle på en vandretur gennem bakkerne.


Type 95 PLAN- OG FACADETEGNING - TYPE 95

PLAN MÅL 1 : 100


Type 106A PLAN- OG FACADETEGNING - TYPE 106A

PLAN MÅL 1 : 100


Type 106B PLAN- OG FACADETEGNING - TYPE 106B

PLAN MÅL 1 : 100


Type 114 PLAN- OG FACADETEGNING - TYPE 114

PLAN MÅL 1 : 100


MATERIALE BESKRIVELSE - ANDELSBOLIGFORENINGEN STEGENBORG

FUNDAMENTER/KLOAK OG DÆK: Der udføres beton-fundament til fast og frostfri bund. Randfundamenter under skillevægge i bad og bryggers. Alle kloakker udføres i Ø110 PVCledninger. Indvendig i huset udføres dæk-konstruktion af beton med rionet/ varmeslanger, varmeisolering iht. myndighedskrav, sand opbygning.

DØRE: Indvendige døre er glatte fabriksmalede celledøre, i lysegrå eller hvid. Gerighter/ fodlister og karme malerbehandles til fuld dækning i lys grå eller hvid. Dørgreb i stål. Da træ er et naturprodukt, kan der forekomme harpiksudtræk.

YDERVÆGGE: Skalmures i gule blødstrøgne teglsten, som Skagen gul fra Randers Tegl. Rulskifte under alle vinduer med brystning. Varmeisolering iht. myndighedskrav.

VINDUER OG UDVENDIGE DØRE: Færdigmalede træ/alu-vinduer, med U-værdi iht. myndighedskrav. Udvendig farve antracitgrå RAL 7016 – indvendig farve hvid RAL 9010.

LET UDVENDIG BEKLÆDNING: Gavltrekanter samt lette partier ved overdækket terrasse som ”1 på 2” lærketræs beklædning, malerbehandles med transparent nøddefarve.

GARDEROBESKABE/ELEMENTER: Soveværelse, værelse, entre og bryggers leveres som JKE Design, Compact gr. 1, hvor der kan vælges mellem flere typer låger, i det på typetegningerne viste omfang.

INDVENDIGE VÆGGE: 100 mm multiblokke. Der opsættes over alt standard glasvæv – malerbehandlet i farven hvid. LOFTER: Mineraluldsisolering, iht. myndighedskrav. Lud og voksbehandlet 5” rustik. Loftlem med stige, placeres i bryggers eller entre. TAG: 30 gr. præ.fab. gitterspær. Sort betontagsten på 38x73 mm lægter. Synlige ståltagrender- og nedløb. Gangbro i hele boligens længde, adgang hertil fra loftlem. GULVE: I entre, bryggers og bad klinker på gulv. Der opsættes som standard sokkelklinke, skåret af gulvklinken, dog fodlister i entre. materialepris kr. 200,-/m2 incl. moms. Det bemærkes, at de på plantegningen viste flisegulve, kun er at opfatte som signatur – diagonal nedlægning er en tilkøbs mulighed. I øvrige rum nedlægges som standard trægulve eg / ask olieret eller lakeret, med fodlister. Materialepris kr. 300,-/m2 incl. moms.

KØKKEN: Elementkøkken leveres som JKE Design, JKE prisgrp. 1, hvor der kan vælges mellem flere typer låger, i omfang som vist på tegningerne. Højtrykslaminat bordplade. Køkken- og bryggersvask i rustfri stål. Der opsættes fliser over køkken- og bryggersbord, materialepris kr. 200,-/m2 incl. moms. Der monteres 2- 4 stk. spot under overskabe i køkken, antal iht. køkkenudformning, lev. af inventarleverandør.


MATERIALE BESKRIVELSE - ANDELSBOLIGFORENINGEN STEGENBORG

HVIDEVARER: Gorenje Emhætte udtræk 60 cm – DF610W-4 Gorenje Kogeplade keramik 58 cm – IOP86T1 Gorenje Indbygningsovn, hvid – B3320W Gorenje Køle/fryseskab hvid 185,5 cm 60 cm br. – RK6353W P6 Bosch Opvaskemaskine – SGU40E02SK P7 Zanussi vaskemaskine 5kg/1200 – ZWF5125 P6 Zanussi Tørretumbler 6kg Kondens tidsstyret – ZTK120 P6 De nævnte hårde hvidevare leveres og installeres, fuldt tilsluttet. BADEVÆRELSE: Badeelementer leveres som JKE Design, JKE prisgrp. 1, 2 stk. spots i lysbaldakin i bad. Der leveres vaskeelement som vist på - typetegningerne, med vask indbygget i bordplade. Der opsættes spejl, kroge og papirholder. Fliser på vægge i bruseniche, fra gulv til loft. Resterende badvægge beklædes med væv og vådrums malerbehandles. Materialepris for gulv/ vægfliser kr. 200,-kr/m2 incl. moms. SANITET: Der opsættes vandbesparende WC i anerkendt fabrikat. Alle armaturer er fabrikat som Damixa, i bruseniche opsættes batteri med termostat. OPVARMNING: Husene opvarmes med fjernvarme. Der udføres gulvvarme med 1 stk. føler/ termostat pr. rum. Alle installationer samles i teknikskab i bryggers. Hver bolig har egen varme- og vandmåler, samt vandvarmer der monteres i teknikskab. Der udføres udvendig vandhane ved hver bolig, udenfor teknikskab i bryggers. EL-INSTALLATIONER: Der udføres indvendig el-installationer iht. gældende regulativer. Der opsættes udvendige lamper med kontakt ved hoveddør, belysning og stikkontakt i udhus, udvendig stikkontakt på terrasse, 1 stk. stikkontakt i loftrum. Der leveres ringklokke ved hoveddør. Der udføres 1 stk. tom-rørsinstallation for telefon i stue og soveværelse, samt 1 stk. fuldmonteret antennestik i stuen.

FÆLLESANTENNE: Fællesantenne er med i projektet. UDHUSE/ CARPORT: Til hver bolig opføres udhus ca. 7 m² og carport ca. 16 m². Der opsættes for hver bolig postkasse og affaldsstativ. UDEAREALER M.M.: Der lægges Herregårdsfliser på terrasse ca. 10 m² iht. tegning, samt i indkørsel til hver bolig i.h.t grundplan. Ligeledes lægges der SF-fliser/ alternativ asfalt på parkerings- og vejarealer. Havearealet afleveres grovplaneret og renset. Der tilsåes med græs i fællesareal. Der plantes ligusterhæk omkring bebyggelse iht oversigtsplanen. De på oversigtsplanen viste fælles grønne arealer, skal indrettes med bestemte typer beplantning, bænke og legeredskaber. STANDARDLEVERANCER: Ovennævnte ydelser er at betragte som standard. Der vil i en vis udstrækning – f.eks. med inventar, gulv-/ vægfliser, trægulve/ tæpper, indvendige døre, flytning af el- og antennestik, hårde hvidevarer – være valgmulighed indenfor prisrammen, samt for tilkøb. Der kan vælges materialer mod fradrags-/ tillægspriser, som opgøres med hver enkelt beboer. Inden opstart på byggeriet, vil hver enkelt beboer blive indkaldt til et indretnings- og materialemøde. Inden da fremsendes tegninger og materialebeskrivelse samt oplysning om afsatte beløb for standard leverancer. De i teksten anførte kvadratmeterpriser, vil blive omregnet til samlede beløb for hvert emne. Beløbet kan anvendes ved alternative køb. Dog at bemærke, kun hos forudbestemte leverandører. GENERELT: Andelshaver er bekendt med at der skal oprettes en privat andelsboligforening. At den indvendige vedligeholdelse og vedligeholdelse af haven, påhviler hver enkelt andelshaver. Hvorimod vedligeholdelse af husene udvendig og fælles arealerne er pålagt andelsboligforeningen. andelsboligforening en. Der pålægges et mindre beløb til denne vedligeholdelse på huslejen hver måned.

Modelfoto

Forbehold og bemærkninger: Der forbeholdes dog ret til at foretage mindre ændringer og justeringer i forbindelse med detailprojektering. Der tages forbehold for myndighedernes endelige godkendelse. Gældende lovregler og normkrav: Alle materialer, komponenter og byggeriet som helhed, udføres i overensstemmelse med gældende normer og forskrifter, samt iht. Dansk Standard.


S I T U A T I O N S P L A N - ANDELSBOLIGFORENINGEN STEGENBORG


S I T U A T I O N S P L A N - ANDELSBOLIGFORENINGEN STEGENBORG


NYOPFĂ˜RTE ANDELSBOLIGER MIDT I SKĂ˜N NATUR

FOR SALG KONTAKT:

KLAUS KRISTJANSEN. STATSAUT. EJENDOMSMÆGLER MDE

Brotorvet 2, Nørresundby - 9400 Nørresundby - Telefon: 9817 4111 BYGHERRE:

!RNE!NDERSENq6RĂ?!3 "9''%&)2-!

www.arne-andersen.dk

Stegenborg  
Stegenborg  

19 Andelsboliger Sulsted

Advertisement