Page 1

CRM: Marketing Dashboard

‘’Hét klantgerichte marketinginstrument om één op één te communiceren met uw klant’’


Marketing Dashboard: Hét marketinginstrument 

DataMatch heeft voor marketeers een Marketing Dashboard ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig inzicht verkregen kan worden in het koopgedrag van de klant. Door het selecteren of uitsluiten van selectievariabelen kunt u zelf doelgroepen selecteren voor specifieke mailings.

Op basis van event rules kunnen zogenoemde automailings ingesteld worden. Hierdoor kunt u vooraf bepalen wanneer en wie bepaalde e-mailing dient te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsmailing of koopbevestiging.

Het Marketing Dashboard zorgt dus niet alleen in zeer waardevolle inzichten in het koopgedrag van uw klant, maar ontzorgt u door bepaalde campagnes of communicatiemomenten te automatiseren.

Tevens is het mogelijk om snel en eenvoudig campagnes te analyseren & evalueren zodat u acties tijdig kunt voorbereiden en/of aanpassen.


Marketing Dashboard: hĂŠt marketinginstrument DataMatch realiseert functionele oplossingen om bronsystemen en (online) kanalen te koppelen aan de marketing database, zodat een geĂŻntegreerd klantbeeld ontstaat. Multi Channel marketing is dankzij onze software effectief en beheersbaar! Er kan een keuze gemaakt worden uit twee Dashboards: 1) Marketing Dashboard PLUS 2) Marketing Dashboard Expert


Plus

‘’ Een softwarepakket waarmee snel en eenvoudig klantgegevens en de klantbestedingen geregistreerd kunnen worden. ‘’


Marketing Dashboard Plus

Bent u die grote(re) bakkerij, kapsalon of andere detaillist? Wilt u uw klant optimaal in beeld krijgen en aan uw winkel binden dan is het Marketing Dashboard Plus geschikt om uw klant loyaal te maken en te houden.

Het Marketing Dashboard Plus is geschikt voor de kleine- en middelgrote retailers, branchevereniging of franchiseorganisatie. Met deze versie krijgt u inzicht in het koopgedrag van uw klant en weet u exact wie, wanneer, waar en voor hoeveel bij u besteed. U kunt tevens zelf bepalen om vast te leggen binnen welke productgroepen de aankopen. Eventuele koppelingen met andere databronnen behoren tot de mogelijkheden.


Kenmerken Marketing Dashboard Plus  Via uw computer of tablet registreert u de aankopen van de klant.  Het systeem zet de aankoopwaarde direct om in spaarpunten.  De klant kan via een persoonlijke pagina (gekoppeld aan uw website) zijn/haar puntensaldo raadplegen.  Op basis van het aankoopgedrag kunt u klanten selecteren voor specifieke mailings en cross- of up-selling promoten.  De klant kan direct de gespaarde punten (eventueel) inleveren bij een aangesloten partij.


Expert

‘’Hét klantgerichte marketinginstrument om één op één te communiceren met uw klant’’


Marketing Dashboard Expert

Met dit gebruiksvriendelijke CRM pakket selecteert u met enkele muisklikken de juiste doelgroep voor uw campagne. Op elk moment van de dag heeft u inzicht in actuele klantgegevens en kunt u zeer gericht cross- en upselling stimuleren. Door een directe koppeling met het kassa- of ERP systeem te doen, worden alle kassa-aanslagen direct vertaald in loyaliteitspunten. Door uw productentabel op te nemen in het dashboard kunt u klanten op basis van zeer specifieke criteria selecteren voor een campagne. Zo weet u exact welke kleur, smaak, maat e.d. een klant afneemt. Tevens is het mogelijk om snel en eenvoudig campagnes te evalueren en met elkaar te vergelijken.


Kenmerken Marketing Dashboard Expert  Directe koppeling met het kassa-systeem of ERP-systeem.  Inzicht in resultaten, o.a.:  winkelniveau  per verzorgingsgebied  merkniveau  product(item)-niveau  Direct inzicht in de omvang van de geselecteerde targetgroep.  Meest effectieve communicatieka(a)nal(en) kiezen op basis van historische gegevens.  Campagnes evalueren, en op basis van de campagne historie effectief klanten benaderen via de multi-channel strategie


Loyaliteit leidt tot…

… hogere gemiddelde besteding per klant! … toename van consumptie per gebruiker! … interesse, van gebruiker, in het verhaal achter de retailformule, en het volledige productportfolio!


Een spaarprogramma zorgt ervoor dat uw bestaande en reeds loyale klanten vaker komen en meer besteden. Zij worden enthousiast over uw winkel en maken gratis reclame voor uw winkel. Dit betekent meer klanten die meer besteden. Beloon uw klanten vandaag nog! DataMatch Cairostraat 51, Rotterdam 010-462 22 28

Powerpoint expert en plussss  
Powerpoint expert en plussss  
Advertisement