Page 1

de care ai nev e l e c oie l Du

www.cirast.com


SUPLEMENTI ENERGJITIK DULCOFRUCT Përdoret për ushqyerjen e bletëve, bidon plastik 6 kg

Udhëzime rekomandohet për ushqyerjen e familjeve të bletëve në

PRODUKT I REKOMANDUAR PËR STINËN E NXEHTË

periudhën e lirë më të vështirë. Përdoret për stimulimin e familjes së bletës dhe për të plotësuar rezervat ushqimore. Ky produkt i markës DULCOFRUCT është krijuar veçanërisht për të siguruar ushqyerje stimuluese, pa përmbajtje sheqeri. Si një produkt 100% invert u ofron bletëve tretje të lehtë ndërkohë që bleta e ruan energjinë për aktivitetet e përditshme. Nuk rrezikohet nxjerrje e produktit përgjatë ushqyerjes. Ky produkt është nxjerrë nga misri (NON-GM)

DULCOFRUCT - suplement-

nuk kristalizohet me kohën, duke eleminuar kështu rrezikun e solidifikimit dhe mund të ruhet në çdo temperaturë larg rrezeve të diellit (maks. 50˚C). Rezultatet e DULCOFRUCT janë shumë të mira, bletët e preferojnë falë cilësisë superiore.

AVANTAZHET E PËRDORIMIT TË KËTIJ PRODUKTI

* produkt invert 100%- nuk e demoralizon bletën. * nuk kristalizohet në kohë - eleminon rrezikimin e solidifikimit të ushqimit. * paketim ergonomik - merret lehtësisht. * cilësi superiore - nuk krijon fenomenin e quajtur “robbing” mes bletëve.

Kompania jonë mund të sigurojë prodhimin e min 12 ton/ditë të suplementit. Jetëgjatësia e produktit është 12 muaj nga data e prodhimit.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Bletët e shijojnë DULCOFRUCT www.cirast.com


SUPLEMENT I PËRDORUR NË USHQYERJEN E BLETËVE ME EKSTRAKTE NATYRALE TË BIMËVE bidon plastik 6 kg

PRODUKT I REKOMANDUAR PËR STINËN E NXEHTË

Ky produkt është prodhuar enkas për të siguruar ushqyerjen e bletëve, por gjithashtu për t’u ofruar atyre përfitimet e ushqimit nga 10 bimë: thyme, kamomil, nettle, peppermint, yarrow, St.John’s worth, calendula, lemon balm, basil, wormwood. MËNYRAT E PËRDORIMIT jepet në dozën 300 gr/bletë familje, çdo 3 ditë,

për të stimuluar tufën e mbretëreshës ose në sasinë 300-500 gr/familje për të përmbushur suplementet ushqimore. AVANTAZHET E PËRDORIMIT TË KËTIJ PRODUKTI

* produkt invert 100%- nuk e demoralizon bletën. * nuk kristalizohet në kohë - eleminon rrezikimin e solidifikimit të ushqimit. * Ph i ulët - parandalon Nosema Apis. * përmban ekstrakte natyrale bimore-duke mundësuar një sistem ushqyerje të plotë dhe të nevojshëm për aktivitetin e bletëve.

Kompania jonë mund të sigurojë prodhimin e min 12 ton/ditë të suplementit. Jetëgjatësia e produktit është 12 muaj nga data e prodhimit.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Mbi 300.000 familje bletësh ushqehen në Rumani dhe jashtë vendit. Nivel i lartë fruktoze!

PRODUKT I RI!

Produktet DULCOFRUCT nuk përmbajnë metale të rënda, neonicotinoide, pesticide dhe aflatoksina.


TORTA-SUPLEMENTI ENERGJITIK SOLID 1 kg/copa - paketuar në 10 copë për qese

Ky produkt i markës DULCOFRUCT është testuar përgjatë 2 viteve të fundit përpara se të hidhej në treg. Është prodhuar enkas për të sigururar ushqyerjen e e bletëve në stinë të ftohtë.

PRODUKT I REKOMANDUAR PËR STINËN E FTOHTË

Torta DULCOFRUCT është produkt 100% invert i cili u ofron bletëve mundësinë e tretjes së lehtë, duke ruajtur energjinë. Produkti është ekstrakt i misrit ( NON GM) i cili ka në përbërjen e tij: fruktozë, glukozë, sheqerna të tjera, ujë dhe substancë të thatë maks.84%. Torta DULCOFRUCT ka përmbatje kremoze ( e lehtë për t’u prerë me thikë) dhe tretet lehtësisht nga bletët, i përmbledhur që të mos shkrihet në hoje.

AVANTAZHET E PËRDORIMIT TË KËTIJ PRODUKTI

* produkt invert 100%- nuk e demoralizon bletën. * Ph i ulët - parandalon Nosema Apis. * paketim ergonomik - mbahet lehtësisht. * përmbajtje kremoze - tretet lehtësisht nga bleta.

Kompania jonë mund të sigurojë prodhimin e min 4 ton/ditë të suplementit energjitik solid.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Bletët e shijojnë DULCOFRUCT www.cirast.com


TORTA - SUPLEMENT ENERGJITIK SOLID ME EKSTRAKTE NATYRALE TË BIMËVE 1 kg/copa - paketuar në 10 copë për qese

PRODUKT I REKOMANDUAR PËR STINËN E FTOHTË

Ky produkt është prodhuar enkas për të siguruar ushqyerjen e bletëve në stinë të ftohtë, me përfitimet e ekstrakteve natyrale të bimeve, të cilat gjenden në përbërjen e këtij produkti: thyme, kamomil, nettle, peppermint, yarrow, St.John’s worth, calendula, lemon balm, basil, wormwood. AVANTAZHET E PËRDORIMIT TË KËTIJ PRODUKTI

* përmbajtje kremoze - tretet lehtësisht nga bleta.. * Ph i ulët - parandalon Nosema Apis. * produkt 100% invert - nuk i demoralizon bletët. * përmban 10 ekstrakte natyrale bimore- përmirëson sistemin imunitar të bletës.

Kompania jonë mund të sigurojë prodhimin e min 4 ton/ditë të suplementit energjitik solid.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Mbi 300.000 familje bletësh ushqehen në Rumani dhe jashtë vendit. Nivel i lartë fruktoze!

PRODUKT I RI!

Produktet DULCOFRUCT nuk përmbajnë metale të rënda, neonicotinoide, pesticide dhe aflatoksina.


TORTA-SUPLEMENTI SOLID ME BIMë DHE PROTEINA 1 kg/copa - paketuar në 10 copë për qese

PRODUKT I REKOMANDUAR PËR STINËN E FTOHTË

Produkt i pasur me proteina i cili u ofron bletëve alternativë të mirë për polen, u jepet pas 1-2 ndeshjeve të pastra. Për të patur një aktivitet në rritje te kosherja dhe për të pregatitur bletët për sezonin e ri ato duhet të gjallërohen dhe ky suplement solid u ofron të gjithë gamën e vitaminave (vitamina PP, H, C dhe pantothenic Ca) amino acide ( methionine, lysine, crystine, threonine, triptopan ) dhe minerale ( kalçium, magnez, sodium, fosfor, selen, koper, hekur, zink, magnez) të gjitha këto i ndihmojnë të jenë aktive, nivel i lartë fruktoze, i cili është përbërësi bazik për cilësi të lartë. Mund të meret në doza 500gr-1000gr në koshere (në varësi nga numri i kornizave). Produkt invert 100%, i vetmi në treg. Përbërje kremoze, nuk rrjedh duke eleminuar rrezikun e demoralizimit të bletëve dhe në ditë me diell, nuk shkrin. Ph i ulët 4.5 ions, parandalon Nosema, sëmundjet e zogjve. Paketim Ergonomik 1 kg, nuk ka nevojë për parapregatitje, meret lehtë dhe shpejt në koshere. Trashësi ideale, max 1cm, zgjidhja më e mirë për amatorët apo profesionistët. Mbi 500 000 copë për sezon. Çdo testim është fituar nga ky suplement solid. AVANTAZHET

* Ph i ulët - parandalon Nosema. * produkt invert - nuk demoralizon. * përmbajtje kremoze - nuk shkrihet.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Bletët e shijojnë DULCOFRUCT www.cirast.com


TORTA THYMOL - PRODUKT I PAMODIFIKUAR GJENETIKISHT 1 kg/copa - paketuar në 10 copë për qese

PRODUKT I REKOMANDUAR PËR STINËN E FTOHTË

Torta DULCOFRUCT Thymol është zgjidhja perfekte për ushqyerjen e bletëve në sezon të ftohtë, falë përmbajtjes së thymolit i cili ndihmon familjen e bletës kundër Varroa mite. Lehtësisht i asimilueshëm nga miqtë tuaj të vegjël, gjithashtu dhe falë të qenit 100% produkt invert, pa demoralizuar bletët në sistemin e tretjes.

AVANTAZHET E PËRDORIMIT TË KËTIJ PRODUKTI

* përmbajtje thymol- ndihmon bletët kundër Varroa Mite. * aftësi antiseptike- ndihmon sistemin imunitar të bletës. * 100% invert - nuk demoralizon sistemin e tretjes. * paketim ergonomik - kursen kohë në ruajtjen dhe transportin e produktit.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Mbi 300.000 familje bletësh ushqehen në Rumani dhe jashtë vendit. Nivel i lartë fruktoze!

PRODUKT I RI!

Produktet DULCOFRUCT nuk përmbajnë metale të rënda, neonicotinoide, pesticide dhe aflatoksina.


ANTIVARNOSEM përzjerje bimore për përdoruesit e mbajtësve të bletëve prodhuar për trajtimin e NOSEMA dhe VARROA 500ml- shishe

PRODUKTI ANTIVARNOSEM është një përzjerje me bazë alkolike për

mbajtësit e bletëve, antiviral, antibakterial si një ndihmë e shkëlqyer kundër gjendjeve të helmimit, i dizenjuar për të shëruar “Nosema Apis” dhe për të trajtuar larvat kundër “Varroa Mite” Me marrjen e këtij produkti parandalohet zhvillimi bakterial i “Nosema Apis”, siguron mbrojtjen e zorrëve të bletëve, stimulon vezët e bletës mbretëreshë përgjatë substancave aktive të cilat gjenden në bimë ( vitamina dhe mikro-elemente), garanton mbrojtjen e familjes së bletëve sa herë kemi dobësim të aktivitetit të tyre të përditshëm. Ajo stimulon enzimat e tretjes së sekrecioneve të bletës dhe të larvave dhe nëpërmjet përmbajtjes së vajrave esenciale forcon familjen e bletëve. Përdoret në periudha me sezon aktiv pa korrje natyrale, fillim pranvere, vjeshtë dhe për trajtimin e gjendjeve infektive dhe parazite.

DOZA E REKOMANDUAR:

në shurup: 20ml/kg në ushqim solid; 40ml/kg PËRBËRJA:

përzjerje me bazë alkolike ( fenel, livander, peppermeint, St.John’s wort, kamomil, kalendula, yarrow, basil, thyme, madwort, nettle), alkol, ujë i rëndë.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Bletët e shijojnë DULCOFRUCT www.cirast.com


TOTAL-VIT

Total-Vit është një përzjerje mineralesh dhe vitaminash të cilat vijnë në formë pudre portokalli. Duke marë produktin Total - Vit, siguroni një zhvillim të mirë të sitemit nervor të familjes së bletëve, është një stimulues i shkëlqyer për ciklin e vezës së bletës, ofron rigjenerim të kompletuar të familjes së bletëve kur marja e vitaminave është e ulët, rekomandohet si suplement për të eleminuar toksinat dhe për të përmirësuar sistemin e tretjes.

DOZA E REKOMANDUAR:

1 gr Total-Vit-----------1 kg shurup Dulcofruct 1 gr Total-Vit-----------1 kg paste Dulcofruct

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Mbi 300.000 familje bletësh ushqehen në Rumani dhe jashtë vendit. Nivel i lartë fruktoze!

PRODUKT I RI!

Produktet DULCOFRUCT nuk përmbajnë metale të rënda, neonicotinoide, pesticide dhe aflatoksina.


ProBioTic * Neonikotinoidet mbeten në zgjua për 150 ditë. * Mund të jenë helmues nëse përtypen dhe përgjatë kontaktit direkt ( nga nektari i manifestuar dhe në mëngjes përgjatë absorbimit të ujit nga gjethet e infektuara. * Helmimi ndodh nga Marsi në Shtator. * Përqindjet e vdekshmërisë mund të shihen me sy të lirë. (2-4 bletë për m²) * Rezerva e mjaltit në zgjua mund të shkaktojë vdekshmëri nëse infektohet. * Ndihmon në parandalimin e sindromës CCD (ç’rregullimet e kolapsit të kolonës). * Përmban një numër bakteriesh të cilat favorizojnë organizmin e bletës në shkatrrimin e kimikateve që gjenden te pesticidet dhe neonikotinoidet. * Stimulon florën e zorrës së bletës. * Ndihmë për asimilimin e ushqyesve. * Përmirëson sistemin imunitar. * Ju mund t’a minimizoni këtë fenomen duke hequr të gjithë mjaltin dhe polenin nga zgjua, higjenizoni zgjuan dhe ushqejini ato me produkt “DULCOFRUCT” më pas trajtojini me “ProBioTic-Dulcofruct”. Mund të përdoret suksesshëm me stimulues DULCOFRUCT(2gr probiotic/1kg ushqim/stimulues ose 2gr Probiotik/100ml solucion duke e pluhuruar në parete.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Bletët e shijojnë DULCOFRUCT www.cirast.com


APIVIROL -STIMULUES NATYRAL PËR BLETET - VETËM PËR PËRDORIM VETERINAR I DIZENJUAR ENKAS PËR BLETET

Duhet hedhur në zgjuan në të cilën ju mund të vëzhgoni kushtet e bletëve apo kur sëmundje të caktuara dyshohen, kjo pamje e rregullt përgjatë perjudhës së korrjeve ose përgjatë periudhës së korrjes së lirë. Marja e produktit i bëhet të gjithë familjes së bletëve pa përjashtuar të shëndetshmet. Në zgjua ku dhe trajtimi është bërë, ju mund të merni rregullisht 35-40% më shumë mjaltë se familjet e patrajtuara. Produkti duhet marë përgjatë periudhës së korrjes, gjithashtu dhe kur gjendja e përgjithshme e familjes nuk është e mirë, veçanërisht në periudhat kur nuk ka shumë polen në natyrë, fakt ky i cili i streson bletët dhe i bën ato më të prekshme ndaj sëmundjeve.

Pas priudhes së korrjeve, pregatiten bletët për sezonin e ftohtë, një trajtim biostimulues duhet bërë në tetor duke u sprucuar përgjatë ditëve të nxehta bletët dhe larvat me 150-250ml solucion APIVIROL. APIVIROL mund të hidhet në ushqim (shurup apo krem sheqeri) Produkti mund të meret suksesshëm në shurupin stimulues, në pranverë përgjatë muajve Mars-Prill, në periudhën e korrjes së lirë apo me shurupin kompletues në vjeshtë ( 20 Gusht - 15 Shtator ) në sasinë e 150-250ml në 1kg shurup për familjen.

"Dulcofruct Bee Candy" me ekstrakte bimësh PRODUKTE TË PA-MODIFIKUARA GJENETIKISHT!

Mbi 300.000 familje bletësh ushqehen në Rumani dhe jashtë vendit. Nivel i lartë fruktoze!

PRODUKT I RI!

Produktet DULCOFRUCT nuk përmbajnë metale të rënda, neonicotinoide, pesticide dhe aflatoksina.


APINOSEM SUPLEMENT PËR PARANDALIMIN DHE TRAJTIMIN E NOSEMOSIS përdoret në ushqimin e bletëve

MARJA: I DIZENJUAR ENKAS PËR BLETET

APINOSEM është një produkt i vlerësuar me medalje të artë, është përvetuar nga kërkimet e ushtruara në fakultettin veterinar mjekësore në Timisoara-USAMYB , duke u testuar në më shumë se 400 vezë me një rezultat të shkëlqyer, duke i shëruar bletët nga pariztet Nosema Apis dhe Nosema Ceranae. PËRBËRËSIT: fruktozë, glukozë, sheqer, përzjerje bimësh, uthull molle, verë rrushi, hudhër. PËRDORIMI: në pranverë për stimulim, në periudhën e korrjeve të lira dhe për të përmbushur rezervat ushqimore.

Për parandalim: 200-300ml çdo 2-3 ditë, në varësi nga fuqia e familjes së bletëve. Për shërim: 400-500ml çdo 2-3 ditë në varësi nga fuqia e familjes së bletëve. Rekomandime: mund të përdoret 1:1 me ujë dhe të sprucohet në parete ( përfshirë ato me larva ). Ky produkt mund të përdoret suksesshëm në përplotësimin e ushqimit. Kushtet e ruajtjes: duhet të ruhet në temperatura mes -15˚C - +35˚C. Skadenca: 12 muaj nga data e prodhimit, kontrolloni paketimin.

Apinosem është një produkt inovativ i vlerësuar me medalje të artë në dy evente në Gjenevë dhe në Bruksel.

Bletët e shijojnë DULCOFRUCT www.cirast.com

DULCOFRUCT  

BROCHURE

DULCOFRUCT  

BROCHURE

Advertisement