Page 1

   

Exam

: Microsoft 70-658

Title

: TS: System Center Data Protection Manager 2007, Configuring (English)

Version : R6.1

www.Prepking.com    


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com    


1. You are a system administrator for your company. A System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server on the network uses antivirus software. The antivirus software is configured to delete infected files and to perform real-time monitoring. A protected file server is infected with a virus. The virus-infected file was replicated to the DPM 2007 server. You discover that the antivirus software has deleted the virus-infected file from the DPM 2007 server. You need to ensure that the DPM replica is available to recover the protected file server. What should you do? A. Manually synchronize the DPM replica. B. Run the chkdsk.exe program on the DPM replica volume. C. Perform a consistency check and a repair operation on the DPM replica. D. Configure the antivirus software to clean the virus-infected file but not to delete it. Answer: C

2. You are a system administrator for your company. You plan to configure a third-party backup solution to back up a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server. The third-party software supports the Volume Shadow Copy Service (VSS) at the file level. The software does not have built-in support for DPM. You need to ensure that the third-party backup solution can create a complete backup of the DPM 2007 server. What should you do? A. Back up the DPMDB2007.mdf file by using the third-party program. B. Back up the contents of the ..\Volumes\ShadowCopy folder by using the third-party program. C. Run the DpmBackup.exe program and manually back up the DPMDB.bak and ReportServer.bak files before you run the third-party backup tool. D. Run the DpmBackup.exe program and manually back up the contents of the ..\Volumes\ShadowCopy folder before you execute the third-party backup tool. Answer: C

3. You are a system administrator for your company. You plan to configure a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server to protect Windows Server 2008 servers on the company network.

www.Prepking.com    


You need to ensure that the DPM 2007 server can backup the system state on the protected servers. What should you do? A. Manually install a DPM agent on all protected servers. B. Install the DPM 2007 Service Pack 1 on the DPM 2007 server. C. Install the Volume Shadow Server (VSS) Writer service on all protected servers. D. Execute the dpmbackup.exe command line tool and manually back up the DPM database. Answer: B

4. You are a system administrator for your company. The company network has a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server. You want to create a disaster recovery plan to recover data on the protected servers when the system drive of the protected servers fails. You need to ensure that all the protected servers in the network can be recovered by using bare metal recovery. What should you do? A. Install the DPM System Recovery Tool (SRT) on each protected server. B. Add the system state of the protected server to the protection group. C. Configure pre-backup scripts to run the DPMBackup.exe program on each protected server. D. Configure post-backup scripts to run the DPMBackup.exe program on each protected server. Answer: A

5. You are a system administrator for your company. You plan to install a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server on the company network to protect six Windows Server 2008 domain controllers. You need to ensure that the DPM 2007 server protects the system state information on each domain controller. What should you do? A. Configure a pre-backup script on each domain controller. B. Run the DPMBackup.exe program on each domain controller. C. Install the DPM 2007 Service Pack 1 on the DPM 2007 server.

www.Prepking.com    


D. Install the DPM System Recovery Tool agent on each domain controller. Answer: C

6. You are a system administrator for your company. You plan to install and configure a secondary System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server that will be used to protect a primary DPM 2007 server. The primary DPM 2007 server is configured as a single server that has a local database instance. You need to ensure that the secondary DPM 2007 server can back up the necessary components on the primary DPM 2007 server. What should you do? A. Install the DPM System Recovery Tool (SRT) on the primary DPM 2007 server. B. Install the DPM System Recovery Tool (SRT) on the secondary DPM 2007 server. C. Configure pre-backup scripts to run the DPMBackup.exe program on the primary DPM 2007 server. D. Start the SQL Server Volume Shadow Copy Service (VSS) Writer service on the primary DPM 2007 server. Answer: D

7. You are a system administrator for your company. The network has a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server that protects five Windows Server 2008 domain controllers. The DPM 2007 server fails. The System Recovery Tool (SRT) is not installed on the DPM 2007 server. You rebuild the DPM 2007 server and restore the DPM configuration database. You also restore all replicas to the rebuilt DPM 2007 server. You execute the DPMSync.exe program by using the ¨CSync flag. You discover that some replicas are missing. You need to ensure that the rebuilt DPM 2007 server protects the existing domain controllers by using the restored data. What should you do? A. Install the SRT on the rebuilt DPM 2007 server. B. Run the Switch-Protection.ps1 cmdlet on the rebuilt DPM 2007 server. C. Run the DpmSync.exe program on the rebuilt DPM 2007 server by using the ¨CDpmReportDpLoc flag. D. Run the DpmSync.exe program on the rebuilt DPM 2007 server by using the ¨CReallocateReplica flag. Answer: D

www.Prepking.com    


8. You are a system administrator for your company. You install a primary and a secondary System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server on the network. You configure the DPM 2007 servers to protect four Windows Server 2008 domain controllers. You do not install the System Recovery Tool (SRT) on the DPM 2007 servers. The primary DPM 2007 server fails. You rebuild the primary DPM 2007 server and restore the DPM configuration database and the replicas. You discover that the replica status for the protected domain controllers is listed as inconsistent. You need to restore the replica to a consistent state. What should you do? A. Run the FsPathMerge.exe tool. B. Delete the replica and recreate it. C. Install the SRT on the primary DPM 2007 server. D. Install the SRT on the secondary DPM 2007 server. Answer: B

9. You are a system administrator for your company. You plan to implement data protection on the network by using System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 on a server named Server1. You need to ensure that Server1 can protect data on the following servers: A file server that contains 6 terabytes of data A database server that contains 8 terabytes of data Which two software products should you install on Server1? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. DPM 2007 (32 bits) B. DPM 2007 (64 bits) C. Windows Server 2003 Standard Edition (32 bits) D. Windows Server 2003 Standard Edition (64 bits) E. Windows Server 2003 Datacenter Edition (32 bits) F. Windows Server 2003 Enterprise Edition (32 bits) Answer: BD

www.Prepking.com    


10. You are the system administrator of your company. You plan to install a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server on the network. The DPM 2007 server must use an existing Microsoft SQL Server 2005 server to store data. You need to install the required components before you install DPM. Which component should you install? A. The DPM agent on the SQL Server. B. SQL Server Reporting Services on the SQL Server. C. SQL Server Database Engine on the DPM 2007 server. D. SQL Server Integration Services on the DPM 2007 server. Answer: B

11. You are a system administrator for your company. You want to install System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 on the network. The network contains four servers that are as described in the following table.

You need to identify the server that should be used to install DPM 2007. Which server should you use? A. Server1 B. Server2 C. Server3 D. Server4 Answer: C

12. You are a system administrator for your company. The network has three System Center Data Protection Manager (DPM) 2006 servers.

www.Prepking.com    


You need to perform the following tasks: Install a single DPM 2007 server to protect data that is currently protected by the existing DPM 2006 servers. Ensure that current shadow volume replicas remain accessible until their expiration dates. What should you do? A. Install DPM 2007 on a new server. Move protection groups from the existing DPM 2006 servers to the new server by using the DPM Upgrade Tool. Uninstall DPM 2006 from all servers. B. Install DPM 2007 on a new server. Move protection groups from the existing DPM 2006 servers to the new server by using the DPM Upgrade Tool. Maintain the DPM 2006 servers until their replicas expire. C. Install DPM 2007 on all DPM 2006 servers. Move protection groups from all servers to one of the DPM 2007 servers by using the DPM Upgrade Tool. Maintain the three servers until the DPM 2006 replicas expire. D. Install DPM 2007 on one of the existing DPM 2006 servers. Move protection groups from the other two DPM 2006 servers by using the DPM Upgrade Tool. Uninstall DPM 2006 from all servers. Answer: B

13. You are a system administrator for your company. All servers in the network run Windows Server 2008. The network has a two-node failover cluster configured. The cluster nodes are named Server1 and Server2. You plan to install a System Center Data Protection Manger (DPM) 2007 server on Server2. You need to prepare the cluster to perform the installation of the DPM 2007 server. What should you do? A. Remove Server2 from the cluster. B. Install Microsoft SQL Server 2005 on the cluster. C. Install Internet Information Services (IIS) on the cluster.

www.Prepking.com    


D. Create a new resource group and a new network name resource on the cluster. Answer: A

14. You are a system administrator for your company. The network currently has a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server. All users on the network use the End User Recovery (EUR) functionality. You install a new DPM 2007 server on the network. You need to enable the EUR functionality on all the replicas that are managed by the new server. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Extend the Active Directory schema. B. Create a Group Policy Object to enable the EUR functionality. C. Install the Shadow Copy Client software on all user computers on the network. D. Add mappings between the shares that are protected by the new server and their replicas. E. Grant permissions to the new DPM 2007 server to change the MS-ShareMapConfiguration container in Active Directory. Answer: DE

15. You are a system administrator for your company. You have Domain Admin rights to Active Directory. You plan to enable End User Recovery (EUR) on a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server. You open the Options dialog box in the DPM Administrator Console as shown in the following exhibit.

www.Prepking.com    


You need to prepare the environment to enable EUR on the DPM 2007 server. What should you do? A. Create a Group Policy Object. B. Install the Shadow Copy Client software on the DPM 2007 server. C. Request the Schema Administrator to run the DPMADSchemaExtension tool. D. Install the System Recovery Tool (SRT) on the DPM 2007 server. Answer: C

16. You are a system administrator for your company. You use a System Center Data Protection Manager (DPM) 2007 server to protect a file share. The End User Recovery (EUR) feature is enabled for all users. Some users report that they are unable to recover files by using Microsoft Office 2000. You verify that the users have the correct version of the Shadow Copy client application. You need to ensure that the users can recover the files from the protected file share. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) A. Reinstall the Shadow Copy client application.

www.Prepking.com    


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/70-658.htm

Pass4sure 70-658 dumps  

70-658,70-658 exam,70-658 exam questions,70-658 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you