Page 1

Amsterdam, 1 november 2012 Betreft: Uitnodiging Amsterdamse Horecabeurs op 19 & 20 november 2012 Beste Relatie, Als goede relatie van Olivier, willen we je graag persoonlijk uitnodigen voor de eerste Amsterdamse Horecabeurs, die wij als partner van de Horecawerf mede organiseren. Lekker Amsterdams, dát is de nieuwe Amsterdamse Horecabeurs voor horeca-ondernemers in en om Amsterdam. Inderdaad: eindelijk een eigen beurs, want de horeca in en rond Amsterdam is nu eenmaal anders dan in de rest van Nederland. En dat heeft niet alleen met die unieke Amsterdamse mentaliteit te maken, maar ook met bijvoorbeeld de ligging in de Randstad en de enorme internationale aantrekkingskracht van Amsterdam op het toerisme en het bedrijfsleven. Daarom is het volgens ons de hoogste tijd voor een beurs die daar op inspeelt!

Ik nodig je hierbij van harte uit voor deze eerste editie van de Amsterdamse Horecabeurs! Op de Amsterdamse Horecabeurs zul je niet alleen heel veel Amsterdamse collega’s tegenkomen, maar vooral ook meer dan 100 exposanten die zich helemaal op de horeca hebben toegelegd. Producenten en leveranciers die het klappen van de Amsterdamse zweep kennen. Een prachtige mogelijkheid om inspiratie op te doen en de (lokale) aantrekkingskracht van uw onderneming nog groter te maken..

UW PERSOONLIJKE REGISTRATIECODE: bel 023 5319703 voor uw eigen code. Op onze website www.amsterdamsehorecabeurs.nl kun je je GRATIS aanmelden voor een bezoek aan de beurs. Klik op de ‘Registreren’ button en de rest spreekt voor zich. Omdat we de beurs graag gespecialiseerd willen houden dien je daarbij wel jouw persoonlijke registratiecode te vermelden. Ik hoop je op 19 & 20 november op het NDSM terrein in Amsterdam Noord persoonlijk te mogen verwelkomen. Vanaf 11.00 uur staan wij voor je klaar om jou en jouw team gastvrij te verwelkomen! Met vriendelijke groet,

Coert Schoorlemmer OLIVIER

Amsterdamse Horecabeurs  

Amsterdamse Horecabeurs

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you