Page 1

Curriculum Vitae Jesús Oliver-Bonjoch i Oliver E-mail : oliverbonjoch@outlook.es Bloc : http://oliver-bonjoch.blogspot.com.es/

PERFIL PROFESSIONAL Tècnic i docent del Patrimoni cultural, amb experiència en recerca, didàctica, gestió i dinamització. El meu treball amb alumnes de secundària i universitaris, en cursos de formació del professorat i en centres cívics, m’ha orientat en l’estudi i l’experimentació de formes més creatives d’interactuar amb les expressions culturals.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL DOCENT Facultat de Filosofia, Universitat Ramon Llull (2002–actualitat). Diploma d’especialització en Gestió del Patrimoni Cultural: metodologia per a interpretar el Patrimoni arquitectònic, simbologia de l’arquitectura sacra, comprensió de la ciutat històrica i monumental, planificació i pedagogia de viatges culturals.

COMPETÈNCIES

Membre del grup de recerca Simbologia en l’art occidental.

✓ Iniciativa

Llicenciatura d’Humanitats (2002–2012): assignatures d’Història i Art.

✓ Orientació a l'assoliment

Curs d’Estudis Hispànics per a universitaris nord-americans (2005-6): Història de Barcelona. Viatges d’estudis a Roma (2007 i 2015), Constantinoble (2008), Sicília (2009), Nàpols (2010), Toscana-Umbria (2012), Venècia-Ístria (2013) i Grècia (2014).

Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts Cristianes (2014-actualitat). Topografia de l’Orbis Christianus (Geografia Històrica), Introducció a l’Arquitectura cristiana.

Centre Cívic Cotxeres de Sants (2013-actualitat).

DESENVOLUPADES

✓ Planificació i organització ✓ Treball en equip i cooperació ✓ Flexibilitat i gestió del canvi ✓ Comunicació i negociació ✓ Empatia ✓ Creativitat ✓ Orientació estratègica ✓ Pensament analític ✓ Pensament conceptual

Tallers d’Història i Art (10 tallers trimestrals).

EATM Escola d’Arts i Tècniques de la Moda (2013–2016). Art Contemporani I (Modern) i Art Contemporani II.

Facultat d’Humanitats, Universitat Internacional de Catalunya (2012–2014). Introducció a la Cultura, Mediterrani: Patrimoni compartit, Teoria de la Cultura i Religions i Cultura.

INS Montgròs, Sant Pere de Ribes (2009–2012). Religió, L’Art dels antics, Art i vida romana, Educació per a la Ciutadania, i tutories dels treballs de recerca de 4 ESO i de Projectes per a Intel·ligències Múltiples.

Abril 2017


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL EN GESTIÓ CULTURAL

Institut d’Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn (2006–2008): elaboració i gestió de projectes, coordinació d’activitats culturals i edició de publicacions.

FORMACIÓ ACADÈMICA Llicenciat en Geografia i Història, especialitat d’Història de l’Art. Universitat de Barcelona, 1993. Doctorat en Arquitectura (tesi: Arquitectura i societat a la Roma imperial). Universitat Politècnica de Catalunya, 2003. Beca Predoctoral de Formació d’Investigadors (FI), entre 1995 i 1998. Beca de l’Acadèmia d’Espanya a Roma, curs 1999-2000. Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) de Ciències Socials, Geografia i Història. Universitat de Barcelona, curs 2008-2009.

ALTRES DADES Idiomes

Català [Nivell C] i castellà. Italià [Nivell mitjà] i anglès [Nivell mitjà].

Informàtica

Microsoft office; Powerpoint; Photoshop; Internet [realització de blocs, xarxes socials].

Publicacions

http://opac.regesta-imperii.de/lang_en/autoren.php?name=OliverBonjoch+Oliver%2C+Jes%C3%BAs

Abril 2017

Curriculum Vitae de J. Oliver-Bonjoch  

Curriculum Vitae de J. Oliver-Bonjoch (en català)

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you